Kuinka päästä West Pointiin: 3 avainvinkkiä

valmistuminen-679945_640

Sijaitsee West Pointissa, NY, West Point tunnetaan myös nimellä Yhdysvaltain sotilasakatemia.

West Point on yksi maan arvostetuimmista yliopistoista, ja se on erittäin kilpailukykyinen päästäkseen. Sillä on myös perusteellinen hakuprosessi, jossa on joitain ainutlaatuisia vaatimuksia, joita et näe muissa kuin armeijan korkeakouluissa ja yliopistoissa.Tässä artikkelissa kerromme tarkalleen, miten pääset West Pointiin, testituloksista, joita sinun pitäisi tavoitella, sovelluksesi logistisiin vaatimuksiin.

Kuinka vaikeaa on päästä West Pointiin?

Jotta voit arvioida koulun kilpailukykyä, sinun on tarkasteltava sen hyväksymisastetta. West Pointissa on 10% hyväksymisaste . Se tarkoittaa, että se on erittäin valikoiva.

Kun haet erittäin valikoivaan kouluun, kuten West Pointiin, sinun on varmistettava, että hakemuksesi on mahdollisimman täydellinen, jotta erotut joukosta. Valtaosa West Pointin hakijoista on erittäin päteviä - sinun on oltava vieläkin enemmän.

SAT/ACT -pisteet, arvosanat, suositukset, esseet ja oppitunnin ulkopuoliset toiminnot ovat kaikki erittäin tärkeitä osia West Point -sovelluksessasi. Sinulla on oltava korkeat arvosanat kaikkialla ollaksesi kilpailukykyinen hakija.

Mitä West Point etsii opiskelijoiltaan?

Voit oppia paljon siitä, mitä korkeakoulu tai yliopisto etsii opiskelijoiltaan tarkastelemalla sen tehtävää. Katsotaanpa West Pointin tehtävää:

Yhdysvaltain sotilasakatemian tehtävänä on kouluttaa, kouluttaa ja innostaa kadettien joukkoa niin, että jokainen valmistunut on tilattu johtaja, joka on sitoutunut velvollisuuksien, kunnian, maan arvoihin ja joka on valmis ammatilliseen huippuosaamiseen ja kansakunnan palvelemiseen upseerina Yhdysvaltain armeijassa.

West Pointilla on ainutlaatuinen tehtävä korkeakoulujen ja yliopistojen keskuudessa: se ei vain yritä kouluttaa opiskelijoita korkeimmalla mahdollisella tasolla, vaan se myös valmistelee opiskelijoita palvelemaan Yhdysvaltain armeijassa valmistumisen jälkeen.

West Pointin valmistuneet jatkavat upseerina Yhdysvaltain armeijassa; heidän on palveltava viiden vuoden ajan aktiivisessa tehtävässä. Koska West Pointin valmistuneista tulee sotilaita, West Point etsii ainutlaatuisia ominaisuuksia hakijoidensa joukosta, mukaan lukien:

Akateeminen ammattitaito: West Point kouluttaa Yhdysvaltain armeijan upseereita, jotka jatkavat ihmisten johtamista haastavissa tilanteissa. West Point haluaa oppilailleen parasta ja kirkkainta.

Fyysinen kunto: West Point vaatii hakijoita suorittamaan fyysisen kuntotestin (lisää siitä myöhemmin). West Pointin opiskelijoiden on suoritettava tiukat fyysisen kunto -oppitunnit, joten on tärkeää, että heillä on perustaso.

Johtajuuspotentiaali: Armeijaan osallistuminen vaatii vahvaa luonnetta ja palveluhenkeä. West Point etsii hakijoita, jotka ovat osoittaneet epäitsekästä halua auttaa muita.

valmistuminen-679944_640

Voitko hakea West Pointiin aikaisin?

West Pointilla ei ole varhaista toimintaa tai varhaisen päätöksen määräaikaa. Jokaisen hakijan on noudatettava 31. tammikuuta säännöllistä pääsyaikaa.

West Pointin pääsyvaatimukset ja määräajat

Kaikkien West Point -hakijoiden on täytettävä seuraavat henkilökohtaiset pätevyysvaatimukset ennen hakemuksen jättämistä:

 • Ole Yhdysvaltain kansalainen (ellet ole kelpoinen johonkin seuraavista poikkeuksia )
 • Ole vähintään 17 mutta ei 23 tai vanhempi 1. heinäkuuta sinä vuonna, kun he saapuvat West Pointiin
 • Älä ole naimisissa
 • Älä ole raskaana
 • Ei ole laillisesti vastuussa lasten tuesta
 • Ole hyvässä fyysisessä ja henkisessä terveydessä
 • Läpäise lääkärintarkastus (DODMERB)
 • Keskimääräistä vahvempi, ketterämpi ja kestävämpi
 • Vahva suorituskyky West Point Candidate Fitness Assessment (CFA) -testissä

West Point tarjoaa ehdokaskyselyn, jos sinulla on kysyttävää kelpoisuudestasi näiden vaatimusten perusteella. Lisäksi kaikilla hakijoilla on oltava sosiaaliturvatunnus hakemuksensa yhteydessä.

West Point edellyttää myös, että hakijat saavat ehdokkuuden osallistuakseen. Voit saada joko kongressin tai palveluun liittyvän ehdokkuuden. On vain muutamia hyväksyttyjä lähteitä kongressin nimittämisestä:

 • Edustaja kongressissa
 • Yhdysvaltain senaattorinne
 • Yhdysvaltain varapresidentti
 • Edustajainhuoneen edustajat Washingtonista, Mariannalta, Guamista, Amerikan Samoalta ja Neitsytsaarilta
 • Puerto Ricon kuvernööri
 • Puerto Ricon pysyvä komissaari
 • Armeijan sihteeri

Seuraavilla hakijoilla on niin sanotut palveluun liittyvät nimitykset, mikä tarkoittaa, että hakijalla on yhteys johonkin Yhdysvaltain armeijasta.

 • '' Ura -sotilashenkilöstön '' pojat ja tyttäret (armeija, merivoimat, ilmavoimat, merijalkaväki ja rannikkovartiosto)
 • Säännöllisen armeijan ja reservikomponenttien (armeija, armeijan reservi ja armeijan kansalliskaarti) jäsenet
 • Kuolleiden tai vammaisten asevoimien veteraanien pojat ja tyttäret
 • Kunniamitalin saaneiden lapset
 • Armeijan nuorten ja vanhempien ROTC -ohjelmat ja muiden palveluiden ROTC -yksiköiden kunnioittaminen

Palveluyhteydellä on erityisiä vaatimuksia, joten muista tarkistaa ne West Pointin verkkosivusto .

West Pointin hakijoiden on myös toimitettava seuraavat tiedot:

 • Lukion akateemiset transkriptiot
 • SAT esseellä tai ACT kirjoituspisteillä
  • West Point ylittää standardoidut testisi
 • 4 suosituskirjettä
 • West Pointin sovellusessee

Läntinen piste

Mikä GPA minun täytyy päästä West Pointiin?

West Point on erittäin kilpailukykyinen tullakseen hyväksytyksi. West Point hyväksyy vain 10 opiskelijaa sadasta hakijasta, mikä tarkoittaa, että sinulla on oltava tähtitapahtuma, jota voidaan harkita.

Yksi sovelluksesi tärkeimmistä tekijöistä on GPA. Vaikka West Pointilla ei ole GPA -vähimmäisvaatimusta, voit tarkastella West Pointin opiskelijoiden keskimääräistä hyväksyttyä GPA: ta nähdäksesi mitä tarvitset.

West Pointin hakijoiden keskimääräinen GPA on 3,74. Haluat täyttää ainakin tämän GPA: n voidaksesi hakea. Sovelluksesi näyttää vielä paremmalta, jos se on keskimääräistä korkeampi.

Tämä tarkoittaa, että tarvitset pääasiassa A: ta (sinulla voi olla muutama B: n pippuri) tämän GPA: n saavuttamiseksi.

Koska West Point arvostaa hakijoidensa akateemista valmistautumista, voit myös osoittaa, kuinka vakavasti olet opiskelijana osallistumalla AP-, IB-, arvosanoihin tai muihin edistyneisiin luokkiin.

Jos arvosanasi eivät ole täydelliset, voit korvata ne korkeilla standardeilla testituloksilla.

Mitä testituloksia minun täytyy päästä West Pointiin?

West Pointin hakijoilla on perinteisesti kilpailukykyiset standardoidut testitulokset. Aivan kuten GPA: n tapauksessa, haluat mieluiten tavata, ellei ylittää, West Pointin hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräisiä standardoituja testituloksia.

West Pointin hakijoiden keskimääräinen SAT -yhdistelmäpiste on 1340 (1600 pisteen asteikolla).

West Point tekee jotain korkeimman osan pisteytystä. Tämä tarkoittaa sitä, että he ottavat huomioon korkeimmat pisteet jokaisessa osassa.

Jos esimerkiksi otit SAT: n toukokuussa 2018 ja ansaitset lukemalla 690 ja matematiikalla 740, otit sen uudelleen elokuussa ja ansaitset 770 lukemalla ja 700 matematiikalla, West Point saa korkeimman pistemäärän jokaisessa osassa (tässä tapauksessa 770 ja 740).

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun eduksesi on ottaa SAT vähintään kaksi kertaa ennen kuin haet West Pointiin - et voi vahingoittaa pisteitäsi laskemalla testiä toisen kerran.

West Pointin hyväksyttyjen hakijoiden ACT -pisteet ovat keskimäärin 28. West Point ei kerro, ottaako se myös korkeimmat pisteet ACT: n jokaisesta osasta vai ottaako se pisteet vain kokeen parhaasta istunnosta.

Sinun on myös otettava sekä SAT: n että ACT: n kirjoitusosa.

West Point ei vaadi SAT -aiheisia testejä.

miten päästä nyuun

Kuinka kirjoittaa West Point -sovelluksen esseitä

West Point edellyttää, että lähetät esseen osana lausumistasi. Esseen aihe vaihtuu vuosittain ja saat kehotteen vasta sen jälkeen, kun olet vahvistanut kelpoisuutesi syntymäpäivän ja sosiaaliturvatunnuksen kautta, joten en voi tarjota tarkkoja tietoja tämän vuoden kehotteesta.

Sinun on kuitenkin todennäköisesti myös kirjoitettava essee osana nimitysprosessia, jotta edustajasi, senaattorisi tai varapresidenttisi voivat tutustua sinuun.

Vaikka ei ole olemassa erityistä kaavaa siitä, mitä sinun on kirjoitettava kongressiedustajasi nimittämiseksi, onnistuneet esseet tekevät yleensä seuraavaa:

#1: Osoita selvästi kiinnostusta West Pointiin ja Yhdysvaltain armeijaan

Päätös lähteä West Pointiin on suuri valinta - sellainen, joka vaikuttaa loppuelämääsi, jopa valmistumisen jälkeen. Esseestäsi pitäisi käydä ilmi, miksi haluat sitoutua West Pointiin ja armeijaan. Sinulla on oltava selkeät, pakottavat syyt.

#2: Korosta pätevyytesi menemiseen West Pointiin

On erittäin kilpailukykyistä päästä West Pointiin. Edustajiasi pyydetään kirjoittamaan useita kirjeitä, joten kilpailu todella alkaa tällä kirjeellä. Sinun on näytettävä, miksi ansaitset heidän suosituksensa. Edustajallasi ei ole täyttä West Point -hakemustasi, joten sinun on korostettava heille akateemiset ja koulun ulkopuoliset pätevyytesi.

#3: Kirjoita selkeästi ja tarkista virheet

Sen pitäisi mennä sanomattakin, mutta kirjeiden tulee olla hyvin kirjoitettuja ja virheettömiä. Pyydä jotakuta tarkistamaan työsi ja saamaan (ainakin) toinen mielipide sisällöstä. joten voit olla varma, että teet vakuuttavan asian, miksi tarvitset suosituskirjeen.

OSDJMHZ4XVHYTOZWQUTZKDT5P4-1

3 vinkkiä West Pointiin pääsemiseen

Pääsy West Pointiin on vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Seuraavassa on muutamia vinkkejä onnistuneesta hyväksymisestä Yhdysvaltain sotilasakatemiassa.

#1: Aloita prosessi aikaisin

West Pointilla on ainutlaatuiset sovellusvaatimukset. Heidän joukossaan ehdokas tärkeältä poliittiselta edustajalta. Sinun on valmistauduttava ajoissa tavoittaaksesi nämä edustajat ja luodaksesi suhteen ennen hakemuksen lähettämistä.

Sinun on myös läpäistävä fyysinen kuntotesti. Se ei edes kerro mitään muista sovellusvaatimuksista, kuten SAT -laitteiden ottamisesta ja West Point -esseen kirjoittamisesta.

West Point suosittelee, että opiskelijat aloittavat hakemuksensa mahdollisimman aikaisin-usein juniorivuoden puolivälissä. Jos odotat liian kauan, et voi saada kaikkia sovelluskappaleita yhteen ajoissa.

#2: Tunne sovellusvaatimukset

West Pointilla on ainutlaatuiset sovellusvaatimukset. Jos jokin niistä puuttuu, hakemustasi ei edes oteta huomioon.

Muista tutustua näihin vaatimuksiin ennen lähettämistä. Muuten tuhlaat aikaasi.

#3: Osoita, miksi West Point sopii sinulle

West Point ei ole kuin useimmat muut korkeakoulut ja yliopistot. Sinun on todistettava, että se on oikea tilaisuus sinulle, mikä tarkoittaa, että sinun on ajateltava muutakin kuin vain saatavaa tähtikoulutusta. Sinun on osoitettava, että osa armeijaa on sinullekin tärkeä asia ja että olet sitoutunut tähän urapolkuun.

Yhteenveto: Kuinka päästä West Pointiin

West Point on yksi Yhdysvaltojen kilpailukykyisimmistä kouluista. Jotta sinut hyväksytään, sinulla on oltava vahvat tutkijat, korkeat testitulokset ja suositukset monilta ihmisiltä, ​​mukaan lukien kongressisi jäsen tai Yhdysvaltain senaattori.

Aloita West Point -sovelluksesi ajoissa, ponnistele siihen ja olet oikealla tiellä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset