Kuinka päästä USC: hen: 5 asiantuntijavinkkiä

feature_tommy_trojan_usc

Etelä -Kalifornian yliopisto (USC) on erittäin arvostettu yksityinen koulu, joka sijaitsee Los Angelesissa, ja sen seurauksena se vetää tuhansia päteviä hakijoita vuosittain. Jos haet täällä, mietit luultavasti, mitkä ovat USC -pääsyvaatimukset ja mitä sinun täytyy erottua hakijana.

Tässä artikkelissa kerromme, miten pääset USC: hen, ja tarjoamme sinulle erityisiä vinkkejä siitä, mitä voit parantaa sovelluksessasi. Mutta ensin, kuinka vaikeaa on päästä USC: hen?

Ominaisuuskuva: Ken Lund /Flickr

Kuinka vaikeaa on päästä USC: hen?

USC on erittäin valikoiva yliopisto hyväksymisaste on hieman alle 16% - Tämä tarkoittaa, että alle yksi kuudesta opiskelijasta hyväksytään.

Mielenkiintoista on, että tämä hyväksymisaste on itse asiassa noussut ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017, lähinnä pienemmän hakijaryhmän vuoksi (alle 60 000 opiskelijaa vuosina 2019--2020, verrattuna noin 64352 vuosina 2017-2018 ja 66000 vuosina 2019-2020 ).

Näin voit tehdä USC: n viralliset uutissivustot kuvaa opiskelijakuntaansa:

'Suoran A-opiskelijat muodostavat 38% syksyn tunnustuksista. Keskimäärin hyväksytyn opiskelijan testitulokset olivat 97. prosenttipiste ja hän osallistui kuuteen tai seitsemään lukion jatkokurssille. ''

Pelkästään näitä tietoja tarkasteltaessa voimme sanoa luottavaisesti USC: hen pääsy on yleensä melko vaikeaa.

Millaisia ​​hakijoita USC etsii? Katsotaanpa.

Mitä USC etsii hakijoilta

Koska USC on niin kilpailukykyinen ja koska niin paljon hakijoita hakee vuosittain, tämä koulu etsii parasta parhaista hakijoiden suhteen.

Tässä on mitä USC kirjoittaa hakijoista verkkosivuillaan :

'Etsimme niitä opiskelijoita, joiden uskomme menestyvän USC: ssä. Hakuprosessimme on suunniteltu löytämään yksilöllinen tarinasi, jotta voisimme nähdä, kuinka hyödyntäisit USC: n monia mahdollisuuksia. … Tarkistamme suorituksesi koulussa, ohjelmasi tiukkuuden, kirjoitustaidon ja testitulokset. Otamme huomioon myös henkilökohtaiset ominaisuudet, jotka ilmenevät yhteisön osallistumisesta, johtajuudesta ja saavutuksista. ''

Vahvien lukujen (esim. Testitulokset ja arvosanat/GPA) lisäksi USC haluaa ottaa vastaan ​​hakijoita, joilla on vahvat henkilökohtaiset ominaisuudet. Näitä ominaisuuksia voidaan valaista joko akateemisten tai ei-akateemisten saavutusten, yhteisöpalvelun/vapaaehtoistyön tai johtamiskokemusten kautta (esimerkiksi olet ehkä radan joukkueen kapteeni tai järjestit kerran onnistuneen ruoka-ajamisen koulussa).

Kuten PrepScholarin perustaja ja täydellinen SAT / ACT-maalintekijä Allen Cheng keskustelee yksityiskohtaisessa oppaassaan pääsemiseksi Harvardiin, Yhdysvaltoihin, kuten Harvard ja muut huippukoulut, hakijoille, joilla on 'piikkejä' oppitunneissaan - jotka ovat intohimoisia tiettyyn toimintaan tai etuihin.

Loppujen lopuksi USC: n 60 000 hakijan kanssa vuosittain tarvitset varmasti jotain jotta sovelluksesi erottuu!

Näin USC kuvaa menestyneimpiä oppilaitaan antaakseen sinulle paremman käsityksen siitä, mitä he etsivät hakijoilta:

'' USC -opiskelijat pyrkivät kunnianhimoisiin älyllisiin ja ammatillisiin tavoitteisiin opiskelemalla eri tieteenaloilla ja hyödyntämällä tarjolla olevien ohjelmien monimuotoisuutta. He ovat valmiita lähtemään mukavuusalueensa ulkopuolelle. He ovat kiinnostuneita maailmasta, muista kansoista ja kulttuureista ja nauttivat mielellään tärkeiden asioiden tarkastelusta globaalista näkökulmasta. ''

Kuten näette, USC etsii hakijoita, jotka eivät ole vain akateemisesti lahjakkaita jotka ovat myös halukkaita haastamaan rajansa, oppimaan uusista aloista ja omaksumaan globaalin näkökulman.

Voitko soveltaa varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä USC: hen?

Toisin kuin monet muut yksityiset ja arvostetut yliopistot, USC ei tarjoa varhaisen toiminnan/varhaisen päätöksenteon suunnitelmaa ensimmäisen vuoden opiskelijoille . Siksi kaikkien USC: hen hakevien on tehtävä se samaan määräaikaan mennessä (katso lisätietoja tärkeistä päivämääristä seuraavasta osiosta).

Vaikka et voi hakea aikaisin USC: hen, jos USC on todellakin ensimmäinen valintasi, sinun on järkevää kertoa tästä valintalautakunnalle, jotta he voivat huomata sen hakemuksessasi.

Tässä on mitä USC: n pääsyasiantuntija Joe Beltran suosittelee hakijoille jos USC on heidän ensimmäinen valintansa:

'Opiskelijat kysyvät minulta usein, miten he voivat antaa pääsytoimistolle tietää, että USC on heidän ensimmäinen valinta. Se on yksinkertaista: kerro meille. Kerro meille hakemuksessasi, sähköpostitse, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Ja me panemme sen merkille. Lisäämme nämä asiat tiedostoihisi, jos pyydät meitä, ja pidämme ne myös mielessä. ''*

*Lihavoitu painotus minun

Vaikka et voi hakea aikaisin USC: hen osoittaaksesi kiinnostuksesi osallistua yliopistoon, sinä voi (ja ehdottomasti pitäisi) ilmoittaa valintalautakunnalle kiinnostuksestasi sitä kohtaan, jotta he voivat ottaa tämän huomioon, kun he selaavat tuhansia hakemuksia.

body_first_place_ribbon Älä peitä todellisia tunteitasi - jos USC on ensimmäinen valintasi yliopistoon, kerro heille!

Pääsy USC: hen: Logistiikka ja määräajat

Kaikkien USC: n ensimmäisten hakijoiden on haettava Yhteinen sovellus . Tässä on tarkistuslista kaikista tärkeimmistä USC -pääsyvaatimuksista:

 • Yhteinen sovellus
 • USC Writing Supplement (yhteisessä sovelluksessa)
 • Viralliset SAT/ACT -testitulokset (VALINNAINEN opiskelijoille, jotka hakevat kurssin aikana Lukuvuosi 2020-2021 ). Hakijat voivat myös toimittaa SAT -testituloksia, AP -testituloksia ja TOEFL -pisteitä (jos kansainvälinen)
 • Transkriptiot, jotka osoittavat kaikki lukion kurssit ja kaikki korkeakoulun kurssit
 • Suosituskirje (t) - USC: lle lähetettävien kirjeiden määrä riippuu ohjelmasta/koulusta, johon haet
 • Lisämateriaalit , kuten portfolio, kirjoitusnäyte tai ansioluettelo ( vain jos erityisohjelmasi/koulusi sitä edellyttää)
 • Syksyn arvosanat-ne voidaan lähettää Common App -sovelluksen vuoden puolivälin raporttilomakkeen kautta

Kuten edellä todettiin, tietyt koulut ja ohjelmat USC: ssä vaativat hakijoilta lisämateriaalia. Seuraavassa taulukossa esitetään koulut ja ohjelmat, jotka vaativat täydentäviä asiakirjoja ja tietoja (lisäksi kaikki yllä luetellut komponentit):

Koulu/ohjelma Tarvittavat lisämateriaalit
Arkkitehtuurikoulu Portfolio, arkkitehtuurin kirjoittamisen liite
Roskin taideteollinen korkeakoulu Art/Design Essay, luettelo luovista kokemuksista, portfolio
Iovine ja Young Academy for Arts, Technology and the Business of Innovation Ehdotusvideo, portfolio, haastattelu (jos valittu)
Marshall School of Business - World Bachelor in Business -ohjelma Videon esittely, World Bachelor's Business -kirjoituskehotteet (USC Writing Supplement)
USC Cinematic Arts School * Elokuvataiteen henkilökohtainen lausunto, kirjoitusnäyte, luovan työn näyte/portfolio, luova portfolio kysymys, yhteistyökysymys
Glorya Kaufmanin tanssikoulu Portfolio, joka sisältää: tanssin ansioluettelon, lyhyen vastauksen, videovastauksen kysymykseen, kaksi videosooloa ja kuvausta, kolme videoesittelyä, kaksi valokuvaa (pääkuva ja toimintakuva), live-koe (jos valittu, COVID-19-tilanteesta riippuen) tilanne)
USC Dramatic Arts School * Pääkuva, draaman jatkaminen, Ota kolme -kuvatehtävä, draamanopettajan/-valmentajan kirje, esseekysymykset, luova lähetys, esiseulonta-koevideot, live-koe (COVID-19-tilanteen mukaan)
Thorntonin musiikkikoulu Portfolio, musiikin ansioluettelo, ohjelmistoluettelo, esittelyvideo (vain tietyt pääaineet), koeäänitys, live-koe (jos valittu, COVID-19-tilanteen mukaan)

*Pääsyyn vaadittavat tarkat lisämateriaalit vaihtelevat pääaineen mukaan.

Katsotaanpa nyt kaikki tärkeimmät USC -määräajat , tilattu pikimmiten.

1. joulukuuta 2020

 • Fuksihaun hakuaika ansaitse apurahaharkinta (Huomaa, että tämä on ei varhainen toiminta tai varhaisen päätöksen määräaika)
 • Fuksi ja siirtohakemuksen määräaika seuraaville kouluille/ohjelmille:
  • Draamataide (kaikki ohjelmat)
  • Elokuvataide ja musiikki (kaikki ohjelmat)
  • Kaufmanin tanssikoulu
  • Thorntonin musiikkikoulu
  • Iovine ja Young Academy
  • World Bachelor in Business (WBB) -ohjelma

15. tammikuuta 2021

 • Fuksihakemuksen määräaika (tämä on säännöllinen fuksihakemuksen määräaika ilman ansaitsee apurahan harkinnan)

1. helmikuuta 2021

 • (Fuksille hakijoille) Viimeinen päivä, jona ansiopäiväraportit lähetetään

 • Kaikkien muiden ohjelmien siirtoaika

13. helmikuuta 2021

 • (Fuksille hakijoille) Rahoitustuen määräaika FAFSA- ja CSS -profiilihakemuksille

2. maaliskuuta 2021

 • (Siirron hakijoille) Rahoitustuen määräaika FAFSA- ja CSS -profiilihakemuksille

1. huhtikuuta 2021

31. toukokuuta 2021

 • (Siirron hakijoille) Viimeinen päivä, jolloin viimeiset pääsyilmoitukset lähetetään

 • (Siirron hakijoille) Viimeinen päivä, jona stipendin tilailmoitukset lähetetään

body_happy_sad_smiley_faces Ota seuraavat vinkit huomioon, jotta voit olla onnellinen.

USC -pääsyvaatimukset: 5 vinkkiä sisäänpääsyyn

Nyt kun tiedät hakemuksen logistiikan, katsotaanpa kuinka päästä USC: hen. Mitä tarvitset hakemuksessasi lisätäksesi mahdollisuuksiasi päästä USC: hen, joka on yksi maan arvostetuimmista korkeakouluista?

#1: Hanki korkea GPA

USC: lle hyväksytyillä hakijoilla on yleensä erittäin vahvat GPA: t.

Syksyn 2019 luokalle, lukion 25/75-prosenttipisteen GPA-alue oli 3,72-3,99 . Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa hyväksytyistä hakijoista oli suhteellisen vahvoja arvosanoja, ja he saivat suurimman osan tai kaikki As: n ja mahdollisesti muutaman B: n.

Jos GPA on alle 3,72, sinulla on todennäköisesti vaikeampaa päästä USC: hen. Siksi on parasta tähtää mahdollisimman korkealle, mieluiten vähintään noin 3,85, joten olet selvästi keskimääräistä parempi, mutta et kärsi kovin pahasti, jos saat B: n yhdessä tai kahdessa luokassa.

Jos sinulla on vaikeuksia ylläpitää korkeaa GPA: ta, selvitä, mitkä luokat alentavat arvosanasi, ja harkitse sitten enemmän aikaa opiskeluun näillä luokilla tai palkkaamalla opettaja, jotta saat tarvitsemasi lisätuen.

#2: Ole tiukka, haastava kurssikuorma

Toinen tärkeä näkökohta, jonka USC haluaa nähdä hakijoissa, on todiste vahvasta ja haastavasta kurssikuormasta. Ihanteelliset hakijat ovat ottaneet kohtuullisen osan AP-, arvosanoista ja/tai IB -luokista.

Tässä on miten USC kuvaa ihanteellisia hakijoita perustutkinto -verkkosivustollaan:

'' Mitään erityistä opetussuunnitelmaa ei ole määrätty tai vaadittu, vaikka pääsylle tarjottavat opiskelijat harjoittavat tyypillisesti tiukinta saatavilla olevaa ohjelmaa englanniksi, matematiikana, luonnontieteinä, yhteiskuntatieteinä, vieraana kielenä ja taiteena. Suunniteltuun pääaineeseen valmistaudutaan huolellisesti. ''

Sen lisäksi, että pärjää hyvin luokissa, vahvat hakijat ovat menestyneet tiukassa akateemisessa ohjelmassa, erityisesti suunnitelluille pääaineilleen liittyvillä luokilla.

Jos olet nuorempi tai nuorempi etkä ole vielä käynyt haastavia kursseja, yritä ilmoittautua joillekin AP-, arvosanoille tai IB -luokille seuraavana lukuvuonna ja jokaisena seuraavana lukuvuotena.

On parasta valitse haastavia luokkia, jotka keskittyvät aloille, joilla olet jo vahva tai olet kiinnostunut opiskelemaan. Esimerkiksi, jos olet tieteen harrastaja, voit ottaa AP Bio tai AP Physics.

Vaikka sinun ei tarvitse tehdä jokaista luokkaa erittäin kovaksi, pyritään ottamaan noin kolmesta viiteen ylemmän tason luokkaa joka lukuvuosi, ainakin aloitat nuoremman vuoden. Tämä ei välttämättä tarkoita, että sinun on suoritettava näiden kurssien mukana tulevat AP -testit, vaikka se ei ole huono idea tehdä niin, koska se voi ansaita sinulle korkeakouluopintoja!

body_strong_woman Vahvat testitulokset - ja mahdollisesti erittäin vahvat selkälihakset - kiinnittävät ehdottomasti USC: n silmät.

#3: Ansaitse vahvat SAT/ACT -pisteet

Merkintä : Opiskelijoille, jotka hakevat vuosina 2020-2021, USC on testi-valinnainen. Voit kuitenkin silti harkita testitulosten lähettämistä, jos sinulla on erityisen korkeat pisteet tai jos sinusta tuntuu, että tulokset edustavat kykyjäsi paremmin kuin GPA.

Yleensä USC odottaa melko korkeat SAT/ACT -pisteet vahvoilta hakijoilta.

Alla on keskiarvo 50%tai keskiarvo * sekä SAT: lle että ACT: lle syksyllä 2019 USC -fuksi:

SAT

 • Yhdistelmä: 1420-1520
 • Todisteisiin perustuva lukeminen ja kirjoittaminen (EBRW): 670-740
 • Matematiikka: 690-790

TOIMIA

 • Yhdistelmä: 31-34
 • Englanti: 32-35
 • Matematiikka: 28-34

*Kunkin alueen pienin pistemäärä on 25. prosenttipiste (eli 25% hakijoista tai vähemmän sai tämän pisteet), ja korkeampi pisteet on 75. prosenttipiste (eli 75% tai vähemmän sai tämän pisteet).

On selvää, että sinulla on oltava melko korkea SAT/ACT -pisteet, jotta sinua voidaan pitää kilpailukykyisenä hakijana USC: lle. SAT: n osalta useimpien hakijoiden vähimmäispistemäärä on 1420 tai 95. prosenttipiste kansallisesti.

Sillä välin, ACT: n osalta useimpien hakijoiden vähimmäispistemäärä on 31 tai 95. prosenttipiste kansallisesti. Toisin sanoen, sinun on pisteytettävä 5% parhaista testaajista, jotta voit saavuttaa vain 25. prosenttipisteen USC: ssä.

Vaikka pisteet, jotka ovat alle USC: n 25. prosenttipisteen kynnyksen, eivät automaattisesti tarkoita sitä, että sinut hylätään tekee osoita, että sinun on todennäköisesti vaikeampaa päästä USC: hen, ellei sinulla ole muita merkittävästi vaikuttavia ominaisuuksia.

Jos et saavuta tätä vähimmäiskynnystä (1420 SAT: ssä ja 31 ACT: ssä), paras tapa toimia on yrittää nostaa SAT/ACT -pisteitäsi. Yksi tapa tehdä tämä on tehdä SAT / ACT -tutkimussuunnitelma, joka palvelee heikkouksiasi. Suosittelen myös lukemaan oppaistamme vinkkejä SAT- tai ACT -pisteiden nostamiseen.

Jos haluat enemmän käytännön ohjausta testin valmistelussa, harkitse online-SAT- tai ACT-valmisteluohjelmamme käyttöä, joka on 100% räätälöity testin valmistelutarpeisiisi ja sisältää realistisia kysymyksiä, jotka ovat kirjoittaneet todelliset huippupisteet.

#4: Kirjoita erinomaisia ​​esseitä

Common App -esseen lisäksi sinun on kirjoitettava kaksi lyhyempää esseetä osana USC Writing Supplementia. Kukin essee saa olla korkeintaan 250 sanaa tai noin puolet tyypillisen korkeakouluopintojen esseen pituudesta.

Ensimmäisen USC -esseen osalta sinun on valitse yksi kolmesta kehotteesta vastata:

USC uskoo, että oppii parhaiten vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, joilla on eri taustoja, kokemuksia ja näkökulmia. Kerro meille ajasta, jolloin olit alttiina uudelle ajatukselle tai kun uskomuksesi kyseenalaistettiin toisesta näkökulmasta. Keskustele kokemuksen merkityksestä ja sen vaikutuksesta sinuun. USC -tiedekunta korostaa monitieteisiä akateemisia mahdollisuuksia. Kuvaile jotain aiotun akateemisen painopisteen ulkopuolella, josta olet kiinnostunut oppimaan. Mikä on sinussa itsessäsi olennaista ymmärtääksesi sinua?

Valitse kehote, joka houkuttelee sinua eniten ja johon voit vastata helposti ja tehokkaasti.

Ensimmäisessä kehotuksessa sinun pitäisi kirjoittaa tietystä tapauksesta, jossa uskomuksesi tai mielipiteesi on kyseenalaistettu. Tärkeintä tässä on keskittyä reaktioosi ja siihen, mitä tämä tapahtuma opetti sinulle itsestäsi. Tämä voi olla poliittinen kanta, uskonnollinen vakaumus tai henkilökohtainen mielipide sosiaalisesta asiasta.

Toinen kehote koskee peltoa ulkopuolella haluamasi pääaine, jota olet myös kiinnostunut opiskelemaan. Tämä on loistava tilaisuus keskustella miten kiinnostuit tästä erityisalasta ja mitä voisit tehdä sen kanssa tulevaisuudessa. Ehkä esimerkiksi aiot opiskella tietotekniikkaa, mutta olet äskettäin ymmärtänyt, että olet suorittanut vaaditun taidetunnin, että olet myös kiinnostunut oppimaan maalausten historiasta.

Kolmas essee -kehote on melko laaja ja sen avulla voit puhua kaikesta, mikä mielestäsi on tärkeää USC: n pääsykomitealle tietää sinusta. Voit esitellä tietyn kiinnostuksen, taidon tai kokemuksen, joka sinulla on, tai jopa tarjota selityksen akateemisen ongelmasi kuten lasku arvosanoissa yhden lukukauden aikana tai keskimääräistä alhaisempi SAT-pisteet.

body_be_creative_writing Hieno vinkki muistaaKirjoitan myydyin romaaninikirjoitat USC -esseesi.

Tämän ensimmäisen esseen lisäksi sinun on kirjoitettava toinen essee USC Writing Supplementille. Tässä esseessä on vain yksi kehote (joten et voi valita täällä!):

Kuvaile, miten aiot harjoittaa akateemisia etujasi ja miksi haluat tutkia niitä erityisesti USC: ssä. Voit vapaasti käsitellä ensimmäisen ja toisen valinnan tärkeimpiä valintoja.

Tämä essee -kehote haluaa yksinkertaisesti tietää, mitä aiot suorittaa pääaineena USC: llä ja miten saavutat akateemiset tavoitteesi opiskelijana. Pohjimmiltaan, mikä on se älyllinen tie, jonka odotat kulkevan USC: ssä?

Jos esimerkiksi aiot opiskella englantia, voit kirjoittaa siitä, miten aiot käyttää monitieteellisempää lähestymistapaa integroimalla ulkomaisen kirjallisuuden luokat kurssikuormaasi.

Kaiken kaikkiaan varmista, että lähetät kaksi erinomaista esseitä USC: lle käytä tiettyjä yksityiskohtia, kerro rehellisesti kokemuksistasi ja tunteistasi ja muokkaa ja tarkista jokainen essee ennen sen lähettämistä. Saat lisää asiantuntijavinkkejä lukemalla oppaamme USC -täydennysosasta.

On myös tärkeää huomata, että Jotkut ohjelmat ja koulut vaativat lisäesseitä tai lyhyitä vastauksia. Esimerkiksi arkkitehtikouluun hakevien on vastattava lisäkysymyksiin arkkitehtuurin kirjoituslisässä.

Nämä koulukohtaiset esseet ovat yhtä tärkeitä kuin, jos ei enemmän kuin kolme yleistä USC-esseetä, jotka sinun on kirjoitettava. Miksi? Koska nämä esseet jopa kysyvät sinulta lisää erityisiä kysymyksiä, jotka liittyvät aiottuun opintoalueeseesi. Näin ollen sinun on kyettävä selittämään tarkasti, miksi olet kiinnostunut siitä, mihin alaan/ohjelmaan/kouluun haet.

#5: Luo vaikuttava portfolio (pakollinen tietyille ohjelmille)

Jotkut USC: n ohjelmat edellyttävät luovien portfolioiden lähettämistä sekä yllä luetellut yleisemmät vaatimukset.

Jos portfolio tarvitaan, se on todennäköisesti yksi sovelluksesi tärkeimmistä osista. Varmista, että salkku noudattaa kaikkia ohjeita, on 100% alkuperäinen ja symboloi omaa luovaa mieltäsi, kykyjäsi ja tavoitteitasi.

Tässä ovat kaikki USC: n koulut, jotka edellyttävät portfolion lähettämistä:

 • Arkkitehtuurikoulu
 • Roskin taideteollinen korkeakoulu
 • Iovine ja Young Academy for Arts, Technology and the Business of Innovation
 • USC Cinematic Arts School
 • USC Dramatic Arts School
 • Glorya Kaufmanin tanssikoulu
 • Thorntonin musiikkikoulu

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.