Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

stadion-1054500_640

Toivotko pääseväsi UCLA: han? Jos näin on, tämä artikkeli auttaa sinua oppimaan kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tullaksesi UCLA: n hyväksytyiksi hakijoiksi tänä vuonna.

Keskustelemme siitä, kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han, mitä UCLA etsii opiskelijoiltaan, testituloksia ja GPA: ta, jotka sinun täytyy erottua muista hakijoista, ja kuinka voit ässätä UCLA -esseesi.mikä on esimerkki oksymoronista

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han?

On erittäin kilpailukykyistä päästä UCLA: han. Joka vuosi UCLA hyväksyy noin 14% hakijoistaan. Toisin sanoen se tarkoittaa sitä UCLA hyväksyy 14 hakemusta sadasta opiskelijasta .

UCLA: n hyväksyttyjen opiskelijoiden määrä on kilpailukykyinen - ja sitä enemmän joka vuosi. Jos haluat olla yksi UCLA: n hyväksytyistä opiskelijoista, sinun on varmistettava, että kaikki hakemuksesi osat ovat huippukunnossa.

Mitä UCLA etsii opiskelijoiltaan?

UCLA kuvaa ydintehtäväänsä kolmella sanalla: koulutus, tutkimus ja palvelu. Julkisena tutkimusyliopistona UCLA: n tehtävänä ei ole vain opettaa opiskelijoita, vaan myös antaa heille mahdollisuus tehdä positiivisia muutoksia maailmassa.

Nämä kolme sanaa antavat meille vihjeen siitä, mitä se etsii hakijoilta. Ensinnäkin UCLA etsii koulutusta arvostavia opiskelijoita. Onnistuneilla hakijoilla on tähtitieteellinen ennätys ja historia itsensä haastamisesta.

UCLA arvostaa myös tutkimusta, mikä tarkoittaa, että hakijoilla ei pitäisi olla vain akateemisia etuja, vaan heidän pitäisi myös olla intohimoisia näiden etujen soveltamisesta. Tämä tarkoittaa, että etsit mahdollisuuksia oppia luokkahuoneen ulkopuolella. Ehkä teet vapaaehtoistyötä paikallisessa laboratoriossa tai varjostat jotakuta tulevalla urapolullasi. Periaatteessa menet kaikin tavoin oppimaan ja soveltamaan koulutustasi.

Lopuksi UCLA pitää palvelua tärkeänä. Onnistuneilla hakijoilla on ennätys kansalaisuudesta ja sitoutumisesta yhteisöihinsä. Ehkä olet vapaaehtoinen ohjaaja tai olet ollut todella mukana paikallisessa uskonnollisessa järjestössäsi. Osoita, että välität muista ihmisistä ja asioista kuin itsestäsi.

Voitko hakea UCLA: han aikaisin?

UCLA ei tarjoa hakijoille varhaisia ​​toimia tai varhaisia ​​päätösten määräaikoja.

UCLA -hakemusten määräajat ja vaatimukset

UCLA: lla on yksi määräaika säännölliselle sisäänpääsylle 30. marraskuuta. Opiskelijat kuulevat hakemuksensa tilannetta maaliskuun lopussa.

Voit hakea UCLA: han Kalifornian yliopiston sovelluksella. UCLA ei hyväksy Common- tai Universal -sovellusta.

Aiemmin UCLA on vaatinut joko SAT- tai ACT-pisteitä kirjoituskomponentilla, mutta tästä vaatimuksesta on luovuttu hakuvuosina 2020-2021 ja 2021-2022.

Sinun on oltava suorittanut seuraavat lukuvuoden kurssit lukiossa siihen mennessä, kun rekisteröidyt UCLA: hon:

 • 2 vuotta Historia/yhteiskuntatiede
 • 4 vuotta yliopistoa valmistelevaa englantia
 • 3 vuotta matematiikkaa (suositus 4 vuotta)
 • 2 vuotta laboratoriotiedettä (3 vuotta suositeltavaa)
 • 2 vuotta muuta kieltä kuin englantia (suositus 3 vuotta)
 • 1 vuosi Visual and Performing Arts (jos saatavilla)
 • 1 vuosi College valmisteleva valinnainen

Sinun ei tarvitse lähettää virallisia transkriptioita hakemuksesi mukana - sinun on lähetettävä ne vasta, kun olet hyväksytty. Yleensä UCLA ei myöskään hyväksy suosituskirjeitä tai tee sisäänkäyntihaastatteluja. Muista nämä saattaa vaaditaan tietylle koulutusohjelmalle, joten muista tarkistaa pääaineesi osasto.

Mikä GPA minun täytyy päästä UCLA: han?

Sinun on oltava luokkasi kärjessä, jotta sinulla on mahdollisuus päästä UCLA: han. Tarvitset lähes suoran, kuten kaikissa luokissasi, kilpaillaksesi muiden hakijoiden kanssa vuodesta keskiverto UCLA: han otettujen opiskelijoiden painottamaton GPA on 3,9.

Sinun on myös luultavasti otettava AP- tai IB -luokat osoittamaan, että voit menestyä hyvin edistyneissä kursseissa.

Jos GPA on koulun keskiarvon mukainen tai alle painotetun tai painottamattoman (riippumatta koulusi kanssa), tarvitset korkeamman SAT- tai ACT -pisteet kompensoimiseksi. Erinomaiset standardoidut testitulokset auttavat sinua kilpailemaan tehokkaasti muita hakijoita vastaan, joilla on korkeammat GPA: t kuin sinulla.

Mitä testituloksia minun on päästävä UCLA: han?

Sinun on otettava joko SAT (essee) tai ACT (kirjoituskomponentti) päästäksesi UCLA: han. (Uudelleen, tämä vaatimus on keskeytetty 2020/2021 ja 2021/2022 hakuvuosina, vaikka he ottavat silti huomioon testituloksesi, jos lähetät ne).

Mitä SAT -pisteitä minun täytyy päästä UCLA: han?

Ei ole yllätys, että UCLA: han hyväksytyillä opiskelijoilla on erinomaiset SAT -pisteet. 50%: n puolivälin yhdistelmäpiste on 1370–1540 1600: sta. Tämä tarkoittaa, että 50% kaikista opiskelijoista teki pisteitä jossain tällä alueella. Lisäksi 25% opiskelijoista sai alle 1370 pisteen ja heidät hyväksyttiin edelleen, ja 25% opiskelijoista pisteitä yli 1540 (tai lähes täydellistä!) Ja pääsi sisään.

Voit ottaa SAT: n useita kertoja yrittääksesi saada haluamasi pisteet, mutta ole tietoinen siitä UCLA ei ylitä pisteitään.

Mitä ACT -pisteitä minun täytyy päästä UCLA: han?

UCLA-opiskelijoiden 50%: n puolivälin ACT-yhdistelmäpisteet ovat 31–35. Tämä tarkoittaa, että suurin osa opiskelijoista tekee pisteitä jossain tällä alueella. Toisin sanoen se tarkoittaa, että 75% hyväksytyistä opiskelijoista sai 31 tai enemmän ACT: stä!

Vaikka UCLA: lla ei ole virallista ACT -pistevaatimusta, jos haet 31 tai alle (mikä on 25. prosenttipiste hyväksytyille opiskelijoille), sinulla on erittäin vaikea päästä sisään, ellei sinulla ole jotain muuta vaikuttavaa sovellus. Hakijoita on niin paljon, että pisteitä on 31 ja enemmän, että 25 tekee hakemuksestasi erottuvan… huonolla tavalla. Varmista, että opiskelet nyt kovasti varmistaaksesi, että ACT -pisteet eivät ole sinun ja unelmakoulusi ottamisen välissä.

ucla-2401367_640


UCLA -sovellusesseet

Osana UCLA -hakemustasi Sinun on vastattava neljään henkilökohtaiseen oivalluskysymykseen kahdeksasta vaihtoehdosta. Jokainen vastaus on rajoitettu 350 sanaan.

Tässä on kahdeksan henkilökohtaista näkemystä:

 1. Kuvaile esimerkkiä johtamiskokemuksestasi, jossa olet vaikuttanut positiivisesti muihin, auttanut ratkaisemaan kiistoja tai osallistunut ryhmätoimiin ajan myötä.
 1. Jokaisella ihmisellä on luova puoli, ja se voidaan ilmaista monin tavoin: ongelmanratkaisu, alkuperäinen ja innovatiivinen ajattelu sekä taiteellisesti muutamia. Kuvaile, miten ilmaiset luovaa puolta.
 1. Mikä olisi suurin taitosi tai lahjakkuutesi? Miten olet kehittänyt ja osoittanut tämän lahjakkuuden ajan myötä?
 1. Kuvaile, kuinka olet hyödyntänyt merkittävää koulutusmahdollisuutta tai työskennellyt voittaaksesi koulun esteen.
 1. Kuvaile merkittävin haaste, jonka olet kohdannut, ja vaiheet, jotka olet toteuttanut tämän haasteen voittamiseksi. Miten tämä haaste on vaikuttanut akateemiseen suoritukseesi?
 1. Ajattele akateemista aihetta, joka inspiroi sinua. Kuvaile, kuinka olet edistänyt tätä kiinnostusta luokkahuoneessa ja/tai sen ulkopuolella.
 1. Mitä olet tehnyt koulusi tai paikkakuntasi parantamiseksi?
 1. Sen lisäksi, mitä hakemuksessasi on jo jaettu, mikä mielestäsi tekee sinusta erottuvan vahvana ehdokkaana pääsyyn Kalifornian yliopistoon?

Kalifornian yliopiston verkkosivusto tarjoaa hyvän käsityksen siitä, kuinka vastata kaikkiin näihin kysymyksiin, ja sisältää erityisiä kysymyksiä, joihin voit viitata mielikuvituksesi herättämiseksi. Voit myös käyttää UC -sovellusvinkkejä koskevaa artikkeliamme saadaksesi lisätietoja.

mikä on hyvä teospisteet

Yleisesti, esseidesi tulisi heijastaa UCLA: n arvoja: koulutus, tutkimus ja palvelu. Sinun pitäisi osoittaa älyllinen uteliaisuutesi sekä halu tehdä positiivinen muutos maailmassa.

Vinkkejä UCLA: han pääsemiseksi

Vaikka pääsy UCLA: han on vaikeaa, se ei ole mahdotonta. Mitä enemmän panostat hakemuksesi kaikkiin osiin, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on päästä sisään.

#1: Priorisoi kurssityösi

UCLA-opiskelijat ovat menestyjiä. Jotta sinut hyväksytään, sinun on myös oltava yksi.

Jos olet vielä lukion ensimmäisellä, toisella tai yläasteella, suunnittele opintojesi edistymistä. Sinun täytyy olla kurinalainen ja työskennellä kovasti kilpaillaksesi muiden hakijoiden kanssa.

Ota vaikeimmat luokat. Jos osoitat, ettet pelkää tiukkoja kursseja, se osoittaa, että olet valmis haasteeseen mennä UCLA: han.

#2: Ace Your Standardized Testit

Tarvitset korkeat standardoidut testitulokset päästäksesi UCLA: han. Sinun pitäisi suunnitella SAT: n ottamista noin kolme tai neljä kertaa. Muista, että voit ottaa SAT: n jopa kuusi kertaa ennen kuin valintalautakunta alkaa ihmetellä, miksi jatkat kokeen tekemistä.

Jos käytät ACT: tä, sinun tulee opiskella ja suorittaa testi niin monta kertaa kuin on tarpeen, jotta se täyttää vähintään UCLA -hyväksyttyjen hakijoiden ACT -pisteet.

#3: Kirjoita erinomaisia ​​esseitä

Esseesi ovat paras tilaisuus näyttää taitosi ja ainutlaatuiset kiinnostuksen kohteesi. Sinun pitäisi panostaa paljon jokaiseen neljästä UCLA: lle kirjoittamastasi esseestä.

Älä odota viimeiseen minuuttiin kirjoittaaksesi UCLA -esseitäsi - aloita ne runsaalla ajalla, jotta voit tarkistaa ja saada palautetta.

koti-toimisto-336377_640

#4: Todista, että haluat mennä UCLA: han

Joskus, kun olet hakeutunut yliopistoon, voi olla vaikea muistaa, että saat myös valita, mitkä korkeakoulut osallistuvat. Sinulla on todennäköisesti muutama koulu, joista valita - koulut, jotka kaikki luulivat sinun sopivan hyvin heidän kampukselleen.

Minne olen menossa tällä?

miltä googolplex näyttää

Korkeakoulut haluavat sinun osallistuvan, jos sinut hyväksytään! Joten he odottavat ottavansa vastaan ​​opiskelijoita, jotka todella haluavat osallistua erityisesti yliopistoonsa. Jos pystyt todistamaan hakemuksellasi, että haluat todella osallistua nimenomaan UCLA: han, pääsykomiteaa voidaan heiluttaa eduksesi.

#5: Hanki piikki sovellukseesi

Kun haet yliopistoon, on houkuttelevaa näyttää monipuoliselta ja kiinnostuneelta kaikista asioista.

Tämä on oikeastaan ​​kauhea neuvo.

UCLA näkee kymmeniä tuhansia hakemuksia opiskelijoilta, jotka ovat tehneet kaiken mahdollisen ylimääräisen ja akateemisen toiminnan. Sinun täytyy erottua.

Hakemuksesi ei erotu, jos olet keskinkertainen bändissä, radan tiimissä ja oppilaskunnassa. Se erottuu, jos matkustat Japaniin esiintymään maailmanluokan performanssiryhmän kanssa tai olet oikeutettu kuulakärkikisaan.

Laita kaikki munat samaan koriin - kun keskityt yhteen asiaan, olet siinä parempi kuin jos sinun on jaettava aika ja huomio.

Tiivistettynä

UCLA: han on vaikea päästä - ja vaikeutuu joka vuosi! Jotta sinut hyväksytään UCLA: han, sinulla on oltava sovellus, jolla on korkeat testitulokset, erinomaiset arvosanat ja erinomaiset esseet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset