Kuinka päästä UC Berkeleyyn: 4 vaihetta tähtitieteelliseen sovellukseen

body_ucberkeley-2

Mietitkö, miten pääset UC Berkeleyyn? Berkeleyn hyväksyminen voi olla vaikeaa. Kuinka vaikeaa on päästä Berkeleyyn? Vuosina 2019--2020 UC Berkeley sai 87 394 hakemusta , ja se hyväksyi 14 668 hakijaa 16,7 prosentin hyväksymisasteella.

Tämä tekee UC Berkeley on erittäin kilpailukykyinen koulu : se ei ole aivan yhtä kilpailukykyinen kuin Ivy League -koulut, mutta sinulla on oltava vahva sovellus kaikkialla päästäksesi hyväksytyksi. Tämän oppaan loppuosassa selitämme UC Berkeleyn pääsyvaatimukset, milloin ja miten sinun tulee hakea, tarkalleen mitä Berkeley katsoo hakemusta tarkistettaessa ja kuinka voit luoda vahvimman sovelluksen maksimoidaksesi mahdollisuutesi päästä Berkeleyyn.PÄIVITYS: UC Berkeley -sovellusten muutokset COVID-19: n vuoksi

Koronaviruspandemian vuoksi, UC Berkeley on päättänyt tehdä joitakin tärkeitä muutoksia syksyn 2021 hakuprosessiin . Tässä muutamia muutoksia, joita voit odottaa, jos haet UC Berkeleylle tänä syksynä :

 • Pääsyäsi ei peruuteta automaattisesti, jos et voi saada opintosuorituskirjaasi kouluun 1. heinäkuuta 2021 mennessä, kunhan otat yhteyttä sisäänotto -osastoon hyvissä ajoin ja työskentelet pääsyneuvojan kanssa.
 • Jos et voi viimeistellä pääsypäätöstäsi hyväksymispäivään mennessä (1. toukokuuta fuksille, 1. kesäkuuta siirto -opiskelijoille), voit ottaa yhteyttä hakutoimistoon lykkäämisestä. UC-koulut, mukaan lukien Berkeley, ovat joustavia ja työskentelevät opiskelijoiden kanssa, joihin COVID-19 on vaikuttanut.

Saat ajantasaiset tiedot muista tarkistaa COVID-19-sivu UC-kouluille ja UC Berkeleyn COVID-19-vastaussivu .

Kaikki UC -koulut menevät valinnaisiksi vuonna 2021

Lisäksi Kalifornian yliopiston koulujärjestelmä on päättänyt tehdä sellaisen suuri muutos, joka ulottuu syksyn 2021 hakukauden jälkeen. Kaikki UC-koulut, mukaan lukien UC Berkeley, lopettavat ACT: n ja SAT: n edellyttämisen osavaltion opiskelijoiden pääsyprosessissa vuoteen 2025 mennessä . Sillä välin UC -koulut ovat suorittaneet valinnaisen testin, kunnes tentit voidaan poistaa asteittain. Jos haluat lisätietoja siitä, mitä tämä tarkoittaa sinulle, tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Muutoksia UC Berkeley -luokkiin vuosina 2020-2021 COVID-19: n vuoksi

Jos olet tulokas (tai nykyinen opiskelija!) UC Berkeleyssä, luultavasti ihmettelet, miten koronaviruspandemia vaikuttaa lukuvuoteen 2020–2021.

UC Berkeley aikoo järjestää kursseja tänä syksynä. Tästä lähtien, Koulu aikoo pitää suurimman osan tunneista verkossa keväällä 2021 yhtä hyvin.

Jos/kun kampus avataan uudelleen fyysisille tunneille, järjestelmänvalvojat tekevät sen vaiheittain lähestyäkseen kansanterveysohjeita. Tarkempia tietoja on Berkeleyn vuoden 2020 COVID-19-vastaussivulla.

body-question-mark-post-it-note

Miten UC Berkeley arvioi sovelluksia?

Verrattuna moniin muihin kouluihin Berkeley on melko avoin siitä, mitä he etsivät hakijoilta ja miten he arvioivat hakemuksia. He varmistavat ensin, että täytät UC Berkeleyn vähimmäisvaatimukset, sitten he arvioivat akateemisen historiasi ja arvioivat sitten kokonaisvaltaisesti joissa he ottavat huomioon muita aloja, kuten ylituntisi ja vastauksesi esseekysymyksiin.

UC Berkeley toteaa, että he käyttävät 'laajaa käsitettä' ansioista, mikä tarkoittaa, että yksikään kokonaisarvioinnin osa ei ole automaattisesti arvokkaampi kuin muut. Alla on tekijät, joita UC Berkeley arvioi vähimmäisvaatimusten, akateemisen arvioinnin ja kokonaisvaltaisen arvioinnin osalta.

Vähimmäisvaatimukset

 • Tapaa A-G-kurssin vaatimukset :
  • Historia: 2 vuotta
  • Englanti: 4 vuotta
  • Matematiikka: vaaditaan 3 vuotta, 4 vuotta suositellaan
  • Laboratoriotiede: vaaditaan 2 vuotta, 3 vuotta suositellaan
  • Kieli muu kuin englanti: vaaditaan 2 vuotta, 3 vuotta suositellaan
  • Kuvataide ja esittävät taiteet: 1 vuosi
  • College-valmisteleva valinnainen: 1 vuosi
 • Onko 3.0 GPA A-G-kursseilla 10. ja 11. luokan vuosina (3.4 GPA muille kuin Kalifornian asukkaille)
 • Ota joko SAT plus Essay tai ACT -tentti ja kirjoittaminen*

Akateeminen arviointi

 • Painotettu ja painottamaton UC-arvosanojen keskiarvo (laskettu vain 10. ja 11. luokan UC-hyväksytyillä kursseilla)
 • Suunnitellut 12. luokan kurssit
 • Arvosanojesi malli ajan mittaan
 • Valmistuneiden korkeakoulujen, Advanced Placement (AP), International Baccalaureate (IB), suorittamiesi arvosanojen ja siirrettävien college -kurssien määrä
 • Arvosanasi näillä kursseilla verrattuna muihin koulusi UC -hakijoihin
 • Pisteesi AP- tai IB -kokeissa
 • Pisteesi ACT Assessment Plus Writing- tai SAT -perustelutestissä*

Kokonaisarviointi

 • Opintojaksojen lukumäärä ja tiukkuus sekä kyseisillä kursseilla ansaitut arvosanat
 • Hakijan henkilökohtaiset ominaisuudet, mukaan lukien johtamiskyky, luonne, motivaatio, oivallus, sitkeys, oma -aloitteisuus, omaperäisyys, henkinen riippumattomuus, vastuullisuus, kypsyys ja osoitettu huoli muista ja yhteisöstä, otetaan huomioon
 • Todennäköisesti panos kampuksen henkiseen ja kulttuuriseen elinvoimaisuuteen. Monenlaisten älyllisten etujen ja saavutusten lisäksi pääsylukijat etsivät erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​taustoja ja kokemuksia
 • Suorituskyky standardikokeissa
 • Saavutus akateemisissa rikastamisohjelmissa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Kalifornian yliopiston sponsoroimiin ohjelmiin. Tätä kriteeriä mitataan osallistumisen ajan ja syvyyden, hakijan akateemisen edistymisen osallistumisen aikana ja tietyn ohjelman älyllisen tiukkuuden perusteella
 • Muita todisteita saavutuksesta. Tämä arviointiperuste tunnustaa esimerkillisen ja kestävän saavutuksen millä tahansa älyllisen tai luovan toiminnan alalla; saavutukset oppituntien ulkopuolisissa toiminnoissa, kuten esittävässä taiteessa tai yleisurheilussa; johtajuus kouluissa tai yhteisöjärjestöissä; työllisyys; ja vapaaehtoistyötä

Muutokset UC SAT/ACT -testauskäytäntöön vuonna 2020

Olet todennäköisesti huomannut tähdet SAT- ja ACT -vaatimusten jälkeen yllä olevissa luokissa. Tämä johtuu siitä, että koulujen UC -järjestelmä - mukaan lukien UC Berkeley - on testattu valinnaisesti syksyllä 2021 COVID-19: n ja testien peruutusten vuoksi. Lisäksi UC -koulut aikovat luopua asteittain ACT- ja SAT -ohjelmista Kalifornian asukkaiden pääsyvaatimuksiksi vuoteen 2025 mennessä.

Muista, että vaikka syksyn 2021 muutokset koskevat kaikkia COVID-19-taudin vuoksi, järjestelmän testivalinnaiset käytännöt rajoittuvat osavaltion opiskelijoihin vain tulevina vuosina (ainakin toistaiseksi). Jos haluat lisätietoja UC: n päätöksestä lopettaa SAT/ACT -testaus vaiheittain, tutustu tähän artikkeliin.

Mitä Berkeleylle pääsy vaatii? Periaatteessa sinulla on oltava hyvät arvosanat vaikeissa luokissa, vahvat standardoidut testitulokset ja osoitettava, että sinulla on positiivinen vaikutus kampukseen. Tämän artikkelin loppuosassa selitämme tarkalleen, mitä voit tehdä täyttääksesi kaikki odotukset, joita Berkeley haluaa nähdä hakijoissa.

UC Berkeleyn hakemusten määräajat

Jos haluat tietää, miten pääset UC Berkeleyyn, sinun on ensin tiedettävä kaikki tärkeimmät hakuajat. Berkeley sanoo suoraan verkkosivustollaan, että he eivät melkein koskaan hyväksy myöhäisiä hakemuksia, joten älä missaa määräaikoja! UC Berkeley ei tarjoa varhaisia ​​toimia tai varhaisia ​​päätösvaihtoehtoja, joten kaikilla hakijoilla on samat määräajat.

Takaraja Toiminta
1. elokuuta UC Berkeley -sovellus avautuu
1.-30. Marraskuuta Ajanjaksohakemuksen voi jättää verkossa
31. joulukuuta* SAT/ACT on suoritettava tähän päivään mennessä (
Maaliskuun lopulla Päätöspäätökset lähetetään
2. maaliskuuta Rahoitustukihakemukset erääntyvät
Toukokuun 1. päivä Vastauspäivä kaikille hyväksytyille ensimmäisen vuoden opiskelijoille
1. heinäkuuta Valittujen opiskelijoiden on toimitettava viimeinen lukion opintosuoritusote

*UC-järjestelmä on pudonnut SAT/ACT-vaatimukset syksyn 2021 pääsylle COVID-19-tilanteen vuoksi. Järjestelmä aikoo poistaa SAT: n ja ACT: n asteittain osavaltion opiskelijoiden pääsyvaatimuksiksi vuoteen 2025 mennessä. Lisätietoja saat napsauttamalla tätä.

Tärkein määräaika, joka sinun on tiedettävä, on 30. marraskuuta. Tämä on viimeinen päivä, jolloin voit lähettää Berkeley -hakemuksesi. Kuitenkin niin kauan kuin olet jättänyt hakemuksesi 30. marraskuuta mennessä, voit silti käyttää SAT/ACT -sopimusta (jos se vaaditaan UC: n uusien testauskäytäntöjen mukaisesti) joulukuussa.

Emme suosittele odottamaan SAT- tai ACT -kokousta joulukuuhun koska jos olet tyytymätön pisteeseesi, sinulla ei ole muita mahdollisuuksia ottaa sitä uudelleen. Jos olet kuitenkin käynyt tentin useita kertoja ja haluat vielä yhden laukauksen, joulukuun testipäivä on vaihtoehto. Opit, jos sinut on hyväksytty UC Berkeleyyn maaliskuun lopussa, ja sinulla on toukokuun 1. päivään asti aikaa päättää, mihin kouluun osallistua.

body_berkeleylibrary

Kuinka hakea UC Berkeleylle

Berkeleyyn hakemisessa on neljä päävaihetta. Mitä aikaisemmin aloitat hakemuksesi (jo 1. elokuuta), sitä enemmän aikaa sinulla on kaikkien vaiheiden suorittamiseen ja sitä vähemmän painat määräaikaa.

dylan thomas ei mene lempeään analyysiin

Vaiheet ovat samat riippumatta siitä, mihin UC -kouluun haet koska kaikki UC-koulut käyttävät samaa sovellusta (ja sinun on lähetettävä vain yksi hakemus, vaikka haet muissa UC-kouluissa Berkeleyn lisäksi. Alla on yleiskatsaus Berkeley-hakemukseen. Lisätietoja tutustu täydelliseen oppaaseemme UC -kouluun hakemiseen.

Vaihe 1: Luo tili

Ensin sinun täytyy luo hakijatili. Tämä vaihe kestää vain muutaman minuutin, koska sinun tarvitsee vain täyttää perustiedot.

Vaihe 2: Täytä UC -sovellus

Kun olet luonut tilisi, sinut lähetetään heti sovelluksen alkuun. Jotkin sovelluksen keskeisistä osista ovat:

 • Tietojen antaminen siitä, mihin UC -kouluun haet (valitset UC Berkeleyn, mutta voit hakea myös muille UC -kouluille samalla sovelluksella) ja mitä aiot opiskella
 • Täytä oikeutesi apurahoihin
 • Demografisiin kysymyksiin vastaaminen
 • Akateemisen historian täyttäminen (mitä luokkia otit, arvosanat, jos ne olivat arvosanoja tai AP jne.)
 • Täytä tiedot oppitunneistasi ja kaikista voittamistasi palkinnoista
 • Ilmoita itse vakioidut testituloksesi tarvittaessa
 • Vastaa henkilökohtaisiin oivalluskysymyksiin
  • Henkilökohtaisia ​​lausuntokysymyksiä on kahdeksan, ja sinun on vastattava neljään niistä. Jokaisen vastauksen on oltava enintään 350 sanaa. Kehotteet on lueteltu UC: n pääsyverkkosivusto

Vaihe 3: Maksa pääsymaksut ja lähetä hakemuksesi

Kun olet suorittanut hakemuksesi kunkin osion loppuun, voit lähettää sen, kunhan se on 1. – 30. Marraskuuta. Sinun on myös maksettava 70 dollarin hakemusmaksu jokaisesta UC -koulusta, johon haet (80 dollaria kukin, jos olet kansainvälinen opiskelija). Tämä tarkoittaa, että jos haet UC Berkeleylle ja yhteen toiseen UC-kouluun, maksat yhteensä 140–160 dollaria. Napsauta sitten Lähetä ja hakemuksesi lähetetään virallisesti Berkeleylle!

Vaihe 4: Lähetä standardoidut testituloksesi

Kuten aiemmin mainitsimme, UC Berkeley on valinnut testin valinnaiseksi syksyllä 2021 otettaville COVID-19-taudin vuoksi . Valinnainen testi tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lähettää SAT- tai ACT -pisteitäsi, mutta voit halutessasi tehdä niin. Jos oppilaat valitsevat ei lähettääksesi testituloksia, sitä ei pidetä niitä vastaan ​​pääsyprosessissa.

Vuoden 2021 jälkeen, UC-koulut (mukaan lukien Berkeley) poistavat asteittain SAT- ja ACT-vaatimukset osavaltion opiskelijoille tavoitteenaan poistaa SAT/ACT-testivaatimus vuoteen 2025 mennessä. Muista, että tähän sääntöön on poikkeuksia, etenkin kansainvälisille opiskelijoille, valtion ulkopuolisille opiskelijoille ja apurahoja hakeville opiskelijoille. Voit lukea näistä testausmuutoksista tästä UKK -artikkelista.

Jos aiot edelleen lähettää SAT/ACT -pisteesi, meillä on oppaita nimenomaan lähettämisestä ACT tulokset ja SAT pisteet korkeakouluissa jos tarvitset lisätietoja.

Mitä tarvitset päästäksesi Berkeleyyn

Berkeley haluaa huippuopiskelijoita, joten sinun on varmistettava, että hakemuksesi on vahva kaikkialla. Alla on viisi tärkeintä luokkaa, jotka Berkeley arvioi sovelluksia tarkastellessaan. Jos erotut useimmista tai kaikista näistä alueista, sinulla on mahtava mahdollisuus päästä UC Berkeleyyn!

Luokat

Lukiossa suorittamasi luokat ovat usein tärkein osa korkeakouluhakemustasi. Kun UC Berkeleyn pääsyvirkailijat katsovat luokkaasi, he tarkastelevat kahta asiaa: varsinaisia ​​kursseja ja kuinka vaikeita ne olivat.

Ensimmäisen luokan osalta he haluavat varmistaa, että olet suorittanut kurssit, joita tarvitset menestyäksesi opiskelijana jossakin koulussa. Tämä tarkoittaa edellä mainittujen A-G-kurssien suorittamista.

Muista, että A-G-kurssit ovat vähintään UC Berkeleyn pääsyvaatimukset; useimmat hakijat ovat ylittäneet selvästi nämä vaatimukset. Jotkut pääaineet, erityisesti matematiikan tai luonnontieteiden, suosittelevat tai vaativat lisäluokkia ennen yliopiston aloittamista.

Jos esimerkiksi haluat opiskella kemiaa, Berkeley edellyttää, että olet suorittanut yhden vuoden kemian, yhden vuoden fysiikan, neljä vuotta matematiikkaa ja kaksi tai kolme vuotta vierasta kieltä. Tutki aiottua pääaineesi Berkeleyn verkkosivustolta tarkistaaksesi erityisvaatimukset, jotka sinun on täytettävä.

Yleensä on parasta ottaa lisää luokkia aloilla, joihin aiot erikoistua. Berkeley tarkastelee myös suorittamiesi luokkien vaikeuksia. He etsivät nimenomaan arvosanoja, AP- tai IB-kursseja, koska nämä ovat vaikeampia kuin normaalitason luokat.

Jos koulusi tarjoaa näitä luokkia, sinun tulisi ottaa niin monta kuin mahdollista ilman ylikuormitusta ja säilyttää silti korkea GPA. Vaikeiden luokkien ottaminen osoittaa heille, että olet keskittynyt opintoihisi ja pystyt selviytymään yliopistoluokkien haasteista ja työmäärästä.

Lisäksi Berkeley mainitsee erityisesti, että he katsovat 'vanhempien vuosien ohjelmasi laatua', joten älä houkuttele rentoutumaan lukuvuodeksi joukolla helppoja luokkia!

Arvosanat

Ei riitä, että otat Berkeleyn haluamat luokat; niissä pitää myös pärjätä. Arvosanasi ja yleinen GPA ovat toinen tärkeä osa Berkeley -sovellustasi.

Berkeleyssä ja kaikissa UC-kouluissa sinulla on oltava vähintään 3,0 GPA A-G-luokissasi, jos olet Kalifornian asukas, tai 3,4 GPA, jos et ole asukas. Lisäksi et voi olla alle C-luokan missään A-G-luokassa.

Sinun pitäisi kuitenkin pyrkiä korkeammalle kuin tämä . Berkeleyn hyväksyttyjen opiskelijoiden painotetun GPA: n keskimääräinen 50%: n alue vuosina 2019-2020 on4,27-4,62. Tämä tarkoittaa, että 25%: lla hyväksytyistä opiskelijoista GPA oli alle 4,27 ja 25%: lla hyväksytyistä opiskelijoista GPA oli yli 4,62.

Antaaksesi itsellesi parhaat mahdollisuudet päästä UC Berkeleyyn, sinun pitäisi pyrkiä saamaan painotettu GPA vähintään 4,6. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on korkeampi GPA kuin useimmilla hyväksytyillä opiskelijoilla, mikä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jotta saat 4,6: n painotetun GPA: n, sinun on saatava Kuten useimmilla luokillasi, ja saat täytyy myös suorittaa edistyneitä luokkia, kuten arvosanoja tai ap nostaa GPA: ta entisestään.

kuinka monta kertaa voit istua

body_campanile

Testipisteet

U C Berkeley testaa valinnaisesti kaikille opiskelijoille syksyllä 2021 COVID-19: n vuoksi, ja se muuttaa osavaltion opiskelijoiden testauskäytäntöjään syksyllä 2022 ja sen jälkeen. Lisätietoja näistä muutoksista on tässä artikkelissa.

Berkeleyyn pääsemiseksi ei ole vähimmäis -SAT- tai ACT -pisteitä, mutta sinun kannattaa pyrkiä korkealle antaaksesi itsellesi parhaat mahdollisuudet tulla hyväksytyksi. Keskimääräinen 50%: n SAT-pistealue hyväksytyille Berkeleyn opiskelijoille vuonna 2020 on 1330-1530 ja ACT: lle 29-35.

Haluat jälleen tavoitella tämän alueen korkeampaa päätä, joten tavoitteesi tulisi olla joko 1530 SAT: ssa tai 35 ACT: ssä . Muista, että on täysin mahdollista päästä Berkeleyyn pisteillä, jotka ovat pienemmät kuin nämä (useimmilla hyväksytyillä oppilailla pisteet ovat pienemmät kuin nämä), mutta asettamalla se tavoitteeksesi antaa sinulle hyvät pisteet tavoitellaksesi, jotta voit maksimoida mahdollisuutesi päästä UC: hen Berkeley. Älä myöskään unohda, että Berkeley vaatii myös SAT- ja ACT -esseen/kirjoitusosion.

Vaikka Berkeley ei vaadi AP -pisteitä tai IB -tuloksia, ainakin muutaman niistä lisää hakemustasi entisestään näyttämällä, että voit pisteet hyvin eri aiheita koskevissa testeissä.

Tavoitteesi tulisi olla lähettää kolme AP- tai IB -pistettä, jossa vähintään yksi liittyy alueeseen, johon haluat päästä pääaineeksi (joten matematiikan/luonnontieteiden pisteet, jos haluat olla biologian pääaine, yhteiskuntatieteen pisteet, jos haluat opiskella historiaa jne.). Näissä kokeissa sinun on pyrittävä saamaan vähintään 4 AP -testistä ja 5 IB: stä.

Esseitä

Sinun on vastattava neljään UC: n henkilökohtaisen näkemyksen kehotukset ja vastauksissasi pitäisi näkyä:

 • Kuka sinä olet
 • Mitä sinä tekisit Berkeley -yhteisölle
 • Mitkä syyt/aiheet/harrastukset ovat sinulle tärkeitä?
 • Mitkä ovat henkiset etusi

Ehkä olet aina ollut kiehtova avaruudesta ja haluat osallistua UC Berkeleylle ja ilmailutekniikan pääaineelle, tai ehkä unelmoit kirjailijaksi ja haluat opiskella englantia tai luovaa kirjoittamista.

Olipa tarinasi mikä tahansa, tämä on Berkeleyn paikka kuulla se, ja se on paras paikka sovelluksessasi näyttää heille, kuka todella olet. Tämä on osa sovellustasi, jossa voit todella näyttää Berkeleylle, kuka olet, joten käytä vastaukseesi aikaa ja ajattele.

Berkeley mainitsee myös erityisesti, että henkilökohtainen näkemys -osa on yksi sovelluksen osista, joita he katsovat tarkemmin. Jos haluat nähdä tarkemmin, miten erotut vastauksistasi, Lue oppaamme erinomaisten UC -esseiden kirjoittamisesta.

Oppitunnit

Oppituntisi ovat toinen tärkeä osa Berkeley -sovellustasi. Parhaat ylimääräiset opetussuunnitelmat osoittavat johtajuutesi ja intohimosi kaikkeen, mihin oppitunti kiinnittää huomiota.

Se, mitä ylimääräisiä oppitunteja valitset, liittyvätkö ne urheiluun, akateemikkoihin, taiteisiin, vapaaehtoistyöhön jne., Ei ole niin tärkeää. Oppituntisi erottuvat muista, jos pystyt osoittamaan, että olet intohimoinen heitä kohtaan , ovat omistaneet heille paljon aikaa ja ottaneet johtotehtävän tai tärkeitä tehtäviä.

Jotkut tekijät, jotka Berkeley toteavat etsivänsä erityisesti koulun ulkopuolisissa oppilaitoksissa, ovat:

 • Erityisiä kykyjä, palkintoja tai saavutuksia
 • Kokemusta johtajuudesta
 • Merkittäviä kokemuksia tai saavutuksia, jotka osoittavat opiskelijan lupauksen edistää kampuksen henkistä elinvoimaa

Niissä luetellaan seuraavat esimerkit vahvoista ylimääräisistä oppitunneista:

 • Erityinen lahjakkuus kuvataiteessa ja esittävissä taiteissa, viestinnässä tai urheilussa
 • Muiden kulttuurien intensiivistä tutkimista ja tutkimista
 • Merkittävä yhdyskuntapalvelu
 • Merkittävä osallistuminen opiskelijahallitukseen

Älä tunne, että sinun täytyy saada kaikki tai edes mikään näistä kokemuksista; ne vain annetaan, jotta saat käsityksen siitä, mitä Berkeley etsii. Melkein mikä tahansa oppitunti, josta olet intohimoinen, osaava ja jolla on jonkin verran johtamispotentiaalia, on hyvä ulkopuolinen, joka voidaan sisällyttää hakemukseesi.

Huomaa, että vaikka lähetätkin lisämateriaalia, kuten taidesalkun, Berkeley ei ota niitä huomioon arvioidessaan hakemustasi, joten muista kuvata kykysi ja saavutuksesi sovelluksessa. Voit myös käyttää Henkilökohtaiset tilastot -osion Lisäkommentit -ruutua (lisätietoja on seuraavassa osiossa).

ominaisuus_ucberkeley

Entä jos sinulla on heikko alue Berkeley -sovelluksessasi?

Etkö ole varma, miten pääset Berkeleyyn, jos sait odotettua alhaisemmat SAT -pisteet, matematiikan fuksivuosi, et voinut osallistua ylimääräisiin oppitunteihin pitkään, koska sinulla oli mono tai jotain vastaavaa?

oppilaitokset, jotka vaativat esseitä

Jos Berkeley -sovelluksessasi on heikko alue, älä usko, että se tarkoittaa automaattisesti, ettet pääse sisään. Suurin osa Berkeleyn hakijoista saa vähintään yhden osan hakemuksestaan, joka ei ole yhtä vahva kuin muut, ja hyvin harvoilla ehdokkailla on tähtitieteellinen sovellus kaikilla alueilla.

Yksi tapa vähentää näiden heikkojen alueiden vaikutusta on keskustella niistä Lisäkommentit -ruuduissa. UC Berkeley -sovelluksessa on kaksi lisäkommenttiruutua, yksi Akateeminen historia ja toinen Henkilökohtainen näkemys -osiossa. Näissä laatikoissa voit selittää kaikki tiedot, jotka haluat sovelluksen lukijoiden tietävän.

Akateemisen historian laatikossa voit esimerkiksi selittää, miksi jotkut arvosanasi ovat alempia kuin mitä halusit (ja mitä teit nostaaksesi arvosanasi tulevissa luokissa), tai selität, ettet saanut niin monta edistynyttä luokkia kuten halusit, koska koulusi ei tarjonnut paljon.

Henkilökohtaisen näkemyksen laatikkoon sinun on sisällytettävä kaikki tarvittavat tiedot ylimääräisistä oppitunneistasi, joihin ei ollut paikkaa sovelluksessa, kuten aika, jolloin olet osoittanut poikkeuksellista johtajuutta, oma -aloitteisuutta, ratkaissut vakavan ongelman jne. Vahvat lisätunnit voivat auttaa vähentämään huonon arvosanan tai testituloksen vaikutus.

Jos sovelluksesi alue on heikko, selitä parhaasi mukaan, mitä olet oppinut siitä ja miten olet parantunut sen jälkeen. Kypsyytesi ja itsetuntemuksesi vaikuttavat hakemustasi lukeviin ihmisiin.

Johtopäätös: Kuinka päästä UC Berkeleyyn

Kuinka vaikeaa on päästä Berkeleyyn? Joka vuosi Berkeley hyväksyy vain noin 16% hakijoista, mutta voit lisätä mahdollisuuksiasi päästä sisään ymmärtämällä, miten hakea ja tietämällä, mitä pääsyvirkailijat etsivät. Voit aloittaa Berkeley -hakemuksen elokuussa, ja sinulla on 30. marraskuuta asti aikaa lähettää hakemuksesi.

Berkeley haluaa opiskelijoita, jotka ovat älykkäitä, johtajia, intohimoisia opiskeluunsa ja joilla on positiivinen vaikutus kampukseen. Osoittaaksesi Berkeleylle, että olet sellainen opiskelija, jonka he haluavat hyväksyä, sinun tulee pyrkiä ottamaan vaikeita luokkia ja saamaan niistä hyviä arvosanoja (pyri painottamattomaan GPA -arvoon noin 4,3). Sinulla pitäisi olla myös vahvat ylitunnit ja vastata henkilökohtaisen näkemyksen kysymyksiin harkiten.

Pidä mielessä, että Berkeleyn testauskäytännöt muuttuvat. SAT ja ACT testaavat valinnaisesti kaikkia oppilaita vuonna 2021. Sen jälkeen UC-koulut poistavat asteittain SAT- ja ACT-tilat osavaltion opiskelijoille.

Jos et ole varma, miten pääset Berkeleyyn, Berkeleyn sisäänpääsyt voivat tuntua ylivoimaisilta, mutta jos suunnittelet eteenpäin ja työskentelet tehdäksesi hakemuksestasi niin vahvan kuin mahdollista, annat itsellesi parhaan mahdollisuuden päästä UC Berkeleyyn.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.