Kuinka päästä Stanfordiin (hyväksytyn opiskelijan toimesta)

ominaisuus_stanford-1.jpg

Monet opiskelijat haluavat päästä Stanfordiin, joka on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista perusoppilaitoksista. Vaikka Stanfordiin pääsy on erittäin vaikeaa, Stanfordin sisäänpääsylle on olemassa selvät säännöt. Näiden sääntöjen hyödyntäminen lisää huomattavasti mahdollisuuksiasi päästä sisään.

merkintä: Seuraavat neuvot toimivat myös pääsylle UC Berkeleyyn ja Cornellin yliopistoon. Vaikka Cornell ja Berkeley eivät ole samat kuin Stanford, ne ovat molemmat erittäin korkeatasoisia korkeakouluja, joissa on lievä tekninen kallistus.Stanfordin yliopisto on yksi vaikeimmin opiskelevista korkeakouluista hyväksymisaste vain 4% . Se sijoittuu jatkuvasti US News 'kymmenen parhaan - usein viiden parhaan - yliopiston joukossa. Stanford on monien opiskelijoiden paras valinta jonka painopisteet vastaavat Stanfordin tarjontaa (esim. länsirannikon elämää tai suurta tutkimuslaitosta, jossa on lievä insinööritaito). Stanford on myös ylivoimaisesti alkuun US News -asettui kouluun Mississippin länsipuolella (toinen on Caltech, joka houkuttelee hyvin erilaista yleisöä).

Stanford noudattaa tiettyjä sääntöjä sisäänpääsyn suhteen. Ja ei, nämä säännöt eivät ole niin yksinkertaisia ​​kuin 'keskittyä koko ajan akateemisiin tutkijoihin' tai 'olla mahdollisimman hyvin pyöristettyjä'. (Itse asiassa nämä lauseet ovat kaksi suurinta myyttejä Säännösten tunteminen ei takaa pääsyäsi, mutta sinulla on paremmat mahdollisuudet kuin jos haet pimeässä.

Käyn läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää päästäksesi Stanfordiin , olit sitten humanistinen tai STEM -pääaine. Selitän myös, mitkä pääsystrategiat ovat vääriä ja voivat vakavasti vaikuttaa mahdollisuuksiisi tulla hyväksytyiksi, jos noudatat niitä.

Pääsy Stanfordiin: Miksi kuunnella minua?

Siellä on paljon kirjoittajia, jotka antavat pääsyneuvoja ilman henkilökohtaista kokemusta. Useimmat toimittajat, jotka kirjoittavat artikkeleita Stanfordin sisäänpääsystä, viettävät vain muutaman tunnin tutkiakseen koulua (tai enintään muutaman päivän) täyttääkseen artikkelikiintiönsä.

Olen kuitenkin henkilökohtaisesti viettänyt viikkoja, jos en kuukaudet , ajatellen Stanfordin tunnustuksia. Olen varmasti käyttänyt yli 100 tuntia nimenomaisesti Stanfordin tunnustuksiin - ja päädyin lopulta:

stanford.jpg

Pääsihteerin kirje minulle sen jälkeen, kun minut oli hyväksytty Stanfordiin, jossa keskusteltiin opiskelijoiden viikonlopun yksityiskohdista. Tätä kirjettä on muutettu merkityksen tiivistämiseksi ja yksityisyyden suojaamiseksi.

Enemmän kuin vain hyväksyminen, Käytin todella paljon aikaa miettiäkseni, mitä Stanford etsii ja sovelluksen luominen erityisesti Stanfordille. Minulle Stanford oli yksi kahdesta kiinnostuneesta koulusta, joten otin hakemuksen erittäin vakavasti. Vierailin kampuksella kahdesti ennen hakemista, osallistuin pääsykokouksiin, joissa kysyin kymmeniä kysymyksiä siitä, mitä he etsivät, hain verkosta ja kirjakaupoista, kirjoitin täysin erillisen esseen Stanfordin sovellukselle ja käytin erillinen pääsystrategia pelkästään Stanfordille .

En sano tätä kerskaillakseni; Kerron teille vain, että minulla on ainutlaatuisia pätevyyttä, joiden avulla voin auttaa sinua eniten. Se, että minut hyväksyttiin ja että käytin valtavasti energiaa Stanfordin ajatteluun, tarkoittaa, että neuvoni voivat (toivottavasti) auttaa sinua merkittävästi, kun valmistaudut SAT- tai ACT -sopimukseen ja haet Stanfordiin.

body_check.jpg

3 totuutta ja 2 myyttiä Stanfordin hyväksymisestä

Tässä osiossa kerron sinulle kolme kriittistä totuutta ja kaksi myyttiä, jotka sinun on ehdottomasti tiedettävä päästäksesi Stanfordiin . Ensimmäiset ovat suhteellisen hyvin tunnettuja, mutta lopulliset ovat harvinaisempia tietoja ja auttavat sinua saamaan lisäpotkua sovellukseesi!

merkintä: Jos olet lukenut artikkelimme Harvardin pääsystä, huomaa, että käsittelen vastaavaa materiaalia täällä. Haluat ehkä selata tämän osion, mutta kiinnitä huomiota Harvardin ja Stanfordin sovellusprosessien eroihin. Myös, muista jatkaa lukemista Tämän osion jälkeen puhun Stanfordin erityisistä näkökohdista.

Totuus 1: Tarvitset vahvoja tutkijoita

Ensimmäinen totuus on, että Stanford on ennen kaikkea akateeminen laitos tarvitset mahtavia tutkijoita päästäksesi sisään . Hyväksyttyjen opiskelijoiden 25. prosenttipiste SAT/ACT on jopa 1420 SAT: llä tai 32 ACT: llä . Tämä tarkoittaa, että valtaosa (75%) Stanfordin opiskelijoista nousee näiden pisteiden yläpuolelle ja ne, jotka osallistuvat alle näiden pisteiden kanssa, ovat supertähtiä, jotka korvaavat pisteet muilla (erittäin vaikuttavilla!) Tavoilla.

Jos pisteesi ovat näiden lukujen alapuolella, tehokkain askel, jonka avulla voit lisätä pääsymahdollisuuksiasi, on opiskella enemmän SAT/ACT koska ensisijainen syy, miksi Stanford hylkää sinut, perustuu pelkästään pisteisiin. Stanfordin 75. prosenttipiste on tällä hetkellä 1570 SAT: llä ja 35 ACT: llä. Jos olet näiden yläpuolella, voit olettaa, että testituloksesi ovat riittävät.

Myytti 1: Kaikki mitä tarvitset ovat hyviä arvosanoja

Ensimmäinen ja naiivi myytti on, että Stanford välittää vain arvosanoista. Kuten useimmat myytit, tämäkin johtuu totuuden viemisestä liian pitkälle. Monet ihmiset ajattelevat, että koska Stanford on akateeminen laitos, sen on huolehdittava vain tutkijoista. Loppujen lopuksi, jos yrittäisit jalkapallojoukkueeseen, valmentajat eivät mittaisisi taitojasi baseballissa, eikö?

Totuus on kuitenkin se, että vaikka Stanford tietysti välittää syvästi tutkijoista, se välittää myös ominaisuuksista pidemmälle tutkijat . Stanford ei vain ota vastaan ​​opiskelijoita, joilla on korkeimmat GPA: t ja korkeimmat SAT/ACT -pisteet - he haluavat paljon lisää kuin se!

Totuus 2: Sinun pitäisi Excel useilla alueilla

Joten miksi Stanford ei vain etsi opiskelijoita, joilla on korkeimmat testitulokset?

Ensimmäinen syy on perusluvut: on yksinkertaisesti liikaa opiskelijoita, joilla on tähtitieteilijöitä . Stanford -opiskelijan ACT -pisteet ovat keskimäärin 33; näin ollen Stanford pitää tätä pistemäärää (tai korkeampaa) tähtenä.

Silti 33 asettaa edelleen noin 1% lukion väestöstä yläpuolelle. Kanssa 3,7 miljoonaa lukion eläkeläistä vuodessa , tämä on noin 37 000 opiskelijaa - monta kertaa suurempi kuin noin 2100 opiskelijaa Stanford hyväksyy vuosittain . Näin ollen Stanfordin kaltaisten huippuoppilaitosten on katsottava akateemisten pisteiden ulkopuolelle erottaakseen nämä yhtä menestyvät opiskelijat .

Toinen syy on ymmärrys, jota monet huippuopistot, mukaan lukien Stanford, etsivät opiskelijoille, joilla voi olla merkittävä ja myönteinen vaikutus maailmaan . Stanford uskoo, että ei-akateemiset tekijät huippututkijoiden lisäksi auttavat ennustamaan, kenellä on myönteinen vaikutus tulevaisuudessa. Näihin ei-akateemisiin tekijöihin (jotka usein tunnetaan katetermillä 'extracurriculars') kuuluvat osallistuminen klubeihin tai urheiluun ja omistautuminen muiden auttamiseen.

Tämän seurauksena voimme korvata ensimmäisen myytin toisella totuudella: huippuoppilaitokset välittävät paljon muusta kuin akateemikoista ja haluavat nähdä vahvuuksia monet alueilla , mukaan lukien GPA, testitulokset, oppitunnit ja yhdyskuntapalvelu.

Todellisuudessa yllä oleva totuus monialueellisista sisäänpääsyistä on todella hyvin tiedossa ihmisille, jotka ovat tehneet jopa vähäisen määrän korkeakouluopintotutkimusta. Puhtaiden tutkijoiden myytti on enemmän kuin ei-myytti: se on myytti, että monet ihmiset rakastavat pahoinpitelyä, mutta monet eivät todella usko. Itse asiassa tämän ensimmäisen myytin liiallinen lyöminen johtaa toiseen myyttiin alla, joka on jopa salakavalampi kuin ensimmäinen.

Myytti 2: Sinun pitäisi olla hyvin pyöristetty

Tämä toinen myytti - ja ylivoimaisesti suurin ja haitallisin myytti - Stanford välittää siitä, että opiskelijat ovat hyvin pyöristyneitä siinä mielessä, että niiden pitäisi olla yhtä erinomaisia ​​kaikilla aloilla. Tämä myytti on kaikkein tuhoisin, koska niin monet ihmiset uskovat sokeasti siihen.

Monien henkilökohtaisten kyselyiden perusteella olen huomannut, että jopa hyvin tutkitut opiskelijat ja vanhemmat joutuvat tämän myytin saaliiksi. Itse asiassa minä itse lukion alkuvuosina uskoin tähän kamalaan oletukseen, vaikka olin jo tehnyt satoja tunteja tutkimusta tuolloin.

Koska niin monet koulutetut ihmiset uskovat siihen ja koska sillä on potentiaalia ohjata sinua väärin, olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että tämä myytti on kaikista vahingollisin.

'Hyvin pyöristetty' myytti kuuluu näin: Stanford haluaa sinun olevan hyvin pyöristynyt, joten on parasta toimia erinomaisesti kaikilla alueilla. Toisin sanoen, pyri siihen korkeaan paikkaan koulusi orkesterissa. Ole numero yksi tai kaksi koulusi keskusteluryhmässä. Osallistu oppilaskuntaan ja tule rahastonhoitajaksi. Hanki SAT- tai ACT -pisteesi vähintään 95. prosenttipisteellä. Ansaitse vähintään A- luokkiisi.

Myyttinen seuraus on, että Stanfordin tuloskortti arvioi heikoimman alueen perusteella, joten haluat poistaa kaikki heikkoudet. Tämän myytin alla sinun pitäisi keskittyä koko aikasi heikoimpaan alueeseesi sen poistamiseksi ja mahdollisimman pyöreäksi. Sitten päivän päätteeksi saat myyttisen optimaalisen sovelluksen, joka osoittaa, että olet (lähes) yhtä hyvä kaikessa.

Valitettavasti yliopistoon pääsy on paljon enemmän kuin epävakaa vene: liian pyöreä lopulta upottaa sinut .

Totuus on, että Stanfordin mielestä hyvin pyöristetty on liian tylsää. Kaikki hyvin pyöristetyt näyttävät samalta: he ovat erittäin hyviä (mutta eivät maan järisyttäviä) kaikessa. Mikään ei erota sinua. Puhumattakaan siitä, että laimea soittaminen monilla alueilla saa sinut näyttämään diletantilta.

Totuus 3: Sinulla pitäisi olla 'piikki' yhdellä alueella

Kolmas ja viimeinen totuus on se Stanford haluaisi nähdä mieluummin ehdokkaan, joka on kunnossa useimmissa asioissa, mutta Todella hienoa tietyllä alueella . Tämä alue on sinun 'piikkisi', ja se voi olla melkein missä tahansa: mikrobiologisen tutkimuksen tekeminen, novellien julkaiseminen, pienyrityksen perustaminen jne.

Piikkisi tekee sinusta vahvan ehdokkaan, koska on epätodennäköistä, että monilla muilla opiskelijoilla on täsmälleen sama piikki kuin sinulla. Lyhyesti sanottuna se auttaa erottamaan sinut ja tekee sinusta ainutlaatuisen . Jos otat paljon opiskelijoita, joilla on erilaisia ​​piikkejä, Stanford voi luoda haluamansa monipuolisen opiskelijaryhmän.

Lisäksi Stanford etsii opiskelijoita, jotka menestyvät tulevaisuudessa. Nykymaailmassamme, erikoistuminen on avain menestykseen . Ajattele sitä: jos murtat luun, haluat nähdä lääkärin, joka on hyvä palauttamaan luut, eikö? Ei lääkäri, joka on melko hyvä luiden asettamisessa ja myös melko hyvä diagnosoimaan influenssatyyppi ja suosittelee melko hyvin ruokavaliota terveyden ylläpitämiseksi.

On OK olla vino - itse asiassa se on jopa toivottavaa! Pointti on, että sinun pitäisi Tavoitteena on kehittää yksi alue, jolla olet erittäin vahva . Tällä alalla tai piikissä sinun pitäisi yrittää parhaasi olla kansallisesti tai valtion tasolla tai saavuttaa tavoite, joka on harvinainen lukion opiskelijalle. Ajattele sadan parhaan jalkapalloilijan Kaliforniassa tai 1000 parhaan matematiikkakilpailun opiskelijan Yhdysvalloissa. Ajattele lentäjän lisenssin hankkimista 12 -vuotiaana.

Kaikilla muilla alueilla riittää, että se on 99. tai jopa 90. prosenttipiste. Kohtuullisen hyvä pistemäärä englannin luokallasi tekee. Muutama kymmenen tuntia vapaaehtoistyötä on hyvä. Mutta piikissäsi haluat olla paras parhaista.

Yhteenveto: totuuksia ja myyttejä Stanfordin sisäänpääsystä

Naiivisin ja yleisin myytti on, että pääsy Stanfordiin koskee akateemikoita. Todellisuudessa hakijoiden hyväksyminen vain tutkijoiden perusteella johtaa mielenkiintoiseen yhteisöön. Stanford välittää myös koulun ulkopuolelta ja pärjää hyvin vain yhdellä koulualueella (tai jopa kaikki koulusta) ei riitä.

Valitettavasti liian reaktiivinen vastaus yllä olevaan synnyttää pahimman myytin. Myytti 2 on, että sinun pitäisi olla hyvin pyöristetty ja loistava (mutta ei välttämättä erinomainen) kaikilla aloilla. Mutta totuus on, että liian hyvin pyöristetty saa sinut näyttämään samalta kuin muut, jotka ovat yhtä hyvin pyöreitä kuin sinä; se saa myös sinut näyttämään joltain ilman suuntaa.

Loppujen lopuksi haluat olla kunnossa kaikilla aloilla, mutta etenkin jollakin alalla.

graafinen.jpg

Mitä nämä Stanfordin totuudet ja myytit merkitsevät sinulle?

Yllä olevien tietojen perusteella ensimmäinen tavoitteesi pitäisi olla varmistaa, että sinulla on vahvat tutkijat . Hanki hyvät arvosanat lukiossa ja varmista, että olet vähintään 50. prosenttipisteessä (Stanfordissa tai missä tahansa koulussa, johon haet) SAT/ACT: ssä.

Vaikka olisit yli 50. prosenttipisteen, jos et ole vielä valmistellut vähintään muutamaa tusinaa tuntia, sinun pitäisi pyri 75. prosenttipisteeseen vahvistamaan sovellustasi . SAT/ACT-valmistelu on yksi aikatehokkaimmista tavoista nostaa pisteitäsi ja siten mahdollisuuksiasi päästä sisään.

Kun olet yli 50. prosenttipisteen, ryhdy voittamaan ensimmäinen myytti (joka väittää, että arvosanat ovat kaikki). Stanford välittää paljon muustakin kuin vain akateemikoista, joten yritä purkaa hyviä ylimääräisiä oppitunteja ja vapaaehtoistyökokemusta.

Kun sinulla on riittävästi perustoimintoja, on aika voittaa toinen myytti ymmärtämällä, että Stanford on ei kaikki on monipuolista ja hyvin pyöristettyä. Haluat yhden alueen erottuvan kaikkien muiden yläpuolella; tämä piikki on yksi sovelluksesi tärkeimmistä osista.

Nyt kun olemme käyneet läpi suurimmat myytit ja tosiasiat Stanfordin sisäänpääsystä, katsotaanpa toista osaa erittäin arvostetusta yliopistosta: sen painottamista STEM: iin ja mitä tämä tarkoittaa sinulle, olitpa sitten STEM tai et.

Kuinka Stanfordin kallistus STEM -suuntaan vaikuttaa pääsymahdollisuuksiin

Yksi ero Stanfordin (ja Cornellin ja UC Berkeleyn) ja joidenkin muiden kymmenen parhaan korkeakoulun välillä on, että Stanford on ei puhdas taiteiden korkeakoulu; Sen sijaan Stanford on taiteiden korkeakoulu, jolla on merkittävä STEM (Science, Technology, Engineering, and Math) -kaltevuus.

Tämä tarkoittaa sitä, että - kaikki muu on tasa -arvoista - jos kiinnostuksen kohteesi oppivat enemmän tekniikkaa, saat hieman lisäystä pääsymahdollisuuksiisi . Oppituntien ulkopuolisen monimuotoisuuden kannalta se auttaa keskittymään enemmän tekniikkaan ja/tai matematiikkaan. se auttaa myös, jos piikki on tekniikan tai matematiikan. Joten jos yksi oppilas oli sadan parhaan nuoren kirjailijan ja toinen sadan parhaan matematiikan kilpailijan joukossa, on todennäköistä, että jälkimmäisellä olisi hieman paremmat mahdollisuudet päästä Stanfordiin.

Älä kuitenkaan usko sanaani - voit googlettaa sen itse. Sen näet Stanford on US News 'huippuluokan insinöörikoulut, Vaikka Harvard ja Yale eivät ole lähellekään top 10: tä. Osa tästä on kuitenkin itsestään täyttyvä profetia: koska hyviä insinöörityyppisiä alakouluja tulee tänne, siitä tulee ihanteellinen paikka samantapaisille opiskelijoille.

Tästä selkeästä STEM -kallistuksesta huolimatta Stanford on ehdottomasti ei vain STEM-koulu (mitä muut huippuluokan koulut, kuten MIT, Caltech ja Carnegie Mellon ovat pääasiassa). Tämän seurauksena matematiikkaan liittyvät luokat ja oppitunnit eivät ole ainoita asioita, joilla on merkitystä haettaessa Stanfordiin.

Seuraavat kaksi osaa antavat sinulle neuvoja sen perusteella, mitä aineita aiot opiskella yliopistossa. Jos olet vähemmän kiinnostunut STEM: stä, lue seuraava osa. Mutta jos keskityt jo STEM -alueeseen ja aiot jatkaa niin, siirry seuraavaan osaan saadaksesi hyödyllisimmät vinkkini.

mikä on 2,6 gpa

body_literature-1.jpg

Aiotko opiskella humanistisia tai vastaavia aiheita? Sitten tämä osio on sinua varten!

Kuinka päästä Stanfordiin, jos olet vähemmän kiinnostunut STEM: stä

Vain koska Stanford kallistuu enemmän tekniikkaan, se ei tarkoita, että ainoa tapa päästä sisään on olla insinööri. Sinun ei tarvitse edes olla kiinnostunut STEMistä yleensä; Stanford on ei MIT tai Caltech! Vaikka koulussa on fantastinen insinööriohjelma, se on myös uskomattoman vahva muilla kuin STEM-aloilla, kuten taloustiede ja kirjallisuus.

Hakemuksesi voi olla täysin vailla teknisiä toiveita, ja voit silti pärjätä hyvin. Itse asiassa olen aivan varma, että kaikki humanistiset sovellukset, jotka toimisivat hyvin Harvardissa, Yalessa tai Princetonissa, toimisivat yhtä hyvin, ellei paremmin, Stanfordissa.

Älä kuitenkaan unohda sitä tosiasiaa, että Stanford pitää lähtötilanteen monimuotoisuudesta. Piikkisi ei tarvitse liittyä STEMiin, mutta sinun pitäisi silti olla vahva kvantitatiivisissa aiheissa kokonaisuutena . Vaikka kiinnostuksen kohteesi olisi Preussin historia, sinun tulee olla varovainen hankkiessasi AP AP Calculus AB: ssä, ottamalla helpoimmat matematiikkatunnit tai saadaksesi 'matalan' kuin 650 SAT Math -osiossa.

Koska Stanfordilla on paljon hakijoita, heillä on riittävästi humanistisia hakijoita, jotka voivat saada vähintään perus- tai A-luokan vaikeimmissa matematiikan ja luonnontieteiden luokissa. Sinun pitäisi huolehtia panosta näihin aiheisiin tarpeeksi, jotta et pudota alas paketin keskelle . Stanford ei ota tekosyytä 'En vain ole matematiikkahenkilö' (ja itse asiassa he ovat todennäköisesti kulttuuria vastaan, joka tekee tällaisen lauseen yleisesti hyväksyttäväksi).

Joten mikä on riittävän hyvä perustaso SAT- tai ACT -matematiikassa? sanoisin jotain 720-800 alueella SAT Math -osiossa tai 32-36 ACT Mathissa tekee . SAT/ACT ei ole kilpailukykyinen matematiikka - menestyminen tässä osassa ei tarkoita sitä, että olet kansallisesti matematiikan tasolla. Itse asiassa SAT/ACT Math -osiot on suunniteltu testaamaan vain yksinkertaisimmat yhteisen nimittäjän alueet, jotka kuuluvat lukion matematiikan luokkiin kaikkialla Yhdysvalloissa.

Näin ollen pisteytys on selvästi alle täydellisen pistemäärän SAT / ACT: ssä tekee itse asiassa signaali Stanfordille ymmärtämättömyydestä joistakin melko vakiomuotoisista matematiikan aloista. Kun saat alle 700 SAT -matematiikassa tai 30 ACT -matematiikassa, Stanford tietää, ettet hallitse täysin matematiikan vakiokäsitteitä, kuten muuttujien tekijöitä tai Pythagoraan lauseen soveltamista.

Hyvä uutinen on, että voit parantaa nopeasti ja johdonmukaisesti 700+ tasolle SAT: ssa. Se vaatii vain matematiikan perussisällön hallitsemista ja suurimman voiton SAT-matematiikkastrategioiden ymmärtämistä. Voit opiskella itsenäisesti tarkistamalla ja hallitsemalla ensin matematiikan sisältöä ja keskittyen samalla kevyesti matematiikkastrategiaan. Jos opiskelet PrepScholarin kanssa, havaitsemme tilanteesi automaattisesti ja annamme sinulle oikean oppimateriaalin tähän parannukseen.

Opiskelijoiden, joiden vahvuus ei ole tekniikka, pitäisi tietää, että Stanford toivottaa tervetulleeksi monitieteisen tutkimuksen. Koulu todellakin haluaisi nähdä sinun puhuvan paitsi humanistisista tieteistä myös siitä, miten humanistinen asiantuntemuksesi hyödyntää tietojenkäsittelytieteen tai matematiikan kaltaisia ​​aloja analyysisi parantamiseksi.

Jos olet todella kiinnostunut, se auttaa hakemustasi, jos mainitset pyrkimyksen käyttää jonkin verran tekniikkaa tulevissa opinnoissa. Jos esimerkiksi opiskelet uskonnontutkimuksia ja keskityt Vanhaan testamenttiin, voit puhua siitä, miten haluat käyttää tilastollista analyysiä dokumenttisen hypoteesin tarkentamiseen.

Mitä tulee piikkiisi, koska luonnollinen vahvuutesi on STEMin ulkopuolella, en menisi STEM-tyyppiseen piikkiin. Yleensä piikit ovat paljon helpompia, jos ne tehdään alalla, jolla on luonnollisia kykyjä ja joista nautit perusteellisesti. STEM -piikki olisi paljon vähemmän järkevä sinulle, puhumattakaan siitä, että se olisi paljon vähemmän miellyttävä toteuttaa.

Harkitse kilpailuja puheen, keskustelun, kirjoittamisen, esseiden jne. Esimerkiksi keskustelutyyppisen toiminnan harrastajille on tarjolla malli UN, Junior State of America , kuvernöörin koulu , harjoitusoikeudenkäynti ja valtakunnallinen keskustelu .

Kilpailut tarjoavat pääsyvirkailijoille suoran tavan nähdä, kuinka hyvä olet , mutta voit myös tehdä muita tehtäviä, jotka näyttävät laadullisesti samalta. Jos esimerkiksi perustat teatteriklubin, jossa on vaikuttava määrä yleisöjä, tai teet jatkuvasti aikakauslehtilaatuista akateemista tutkimusta viktoriaanisesta englanninkielisestä kirjallisuudesta, sinulla on hyvät mahdollisuudet piikkiisi.

Lisätietoja oppilaitoksesi työstämisestä yliopistolle saat oppaastamme Ivy Leagueen pääsemiseksi (etsi 'Osa 2' ja vieritä alas kohtaan #4).

body_mathformula.jpg

Kuinka päästä Stanfordiin, jos olet vahva STEM: 4 vinkkiä

Jos vahvuutesi on määrällinen, se on suuri etu. Loppujen lopuksi Stanford on kallistunut tekniikkaan! Vielä enemmän sinun eduksesi, Itse pääsin Stanfordin seuraamaan tätä polkua , joten minulla on täällä paljon hienostuneempia strategioita, mukaan lukien kokeiltavien ohjelmien nimeäminen.

Alla on neljä parasta vinkkiäni Stanfordiin pääsemiseksi, jos olet vahva STEM: ssä.

#1: Varmista, että sinulla on akateemista huippuosaamista STEM -aloilla

Koska pidät itseäsi vahvana STEM -ehdokkaana, on tärkeää olla täysin hämmästyttävä koko STEM: ssä . Tämä tarkoittaa, että ansaitset A- tai A+ -kurssin jokaisella STEM-kurssillasi, vain hyvin satunnaisesti A-.

Sinun pitäisi myös osallistua koulusi vaikeimpiin STEM -kursseihin. Toisin sanoen, ota AP: t, kun ne ovat saatavilla, ja yritä valita AP: n sisällä vaikeampi vaihtoehto (esimerkiksi Calculus BC AB: n sijaan). Tavoita AP -kokeissa 5 jokaisella näistä kentistä.

Jos olet luontaisesti lahjakas STEM: ssä ja käytät vaikeimpia kursseja, saat suurella todennäköisyydellä hyviä arvosanoja; haluat kuitenkin muuttaa tämän suuren todennäköisyyden varmuudeksi.

Suurin syy siihen, että luonnollisesti lahjakkaat STEM -opiskelijat suorittavat vain keskinkertaisella tasolla STEM -kursseilla, on huolellisuuden puute. Monet opiskelijat, jotka ovat vahvoja STEM: ssä, haluavat keskittyä vain mikä heitä kiinnostaa tällä hetkellä. On tärkeää nähdä STEM -koulutuksesi hyödyt, jotka ovat mahdollisia, jos pääset Stanfordiin, ja vakuuttaa itsesi, että kannattaa panostaa siihen jauhatukseen, joka on usein tarpeen hyvien arvosanojen saamiseksi koulussa.

Tämän asian selventämiseksi haluan kertoa teille lukion luokkatoverini todellisen tarinan. Kutsutaan häntä Keviniksi. Kevin oli erittäin kirkas, teki pisteitä älykkyystestien kärjessä ja oli taisteluroboteissa. Hän käytti kirjaimellisesti kaiken aikansa näiden robottien rakentamiseen, ohitti usein englannin luokat, fysiikan luokat ja jopa nukkui viettääkseen aikaa tähän intensiiviseen intohimoonsa.

Lopulta hän ansaitsi englannin kielen tohtorin ja fysiikan tutkinnon (jossa hän oli muuten loistava). Valitettavasti, kun oli pääsykoe, Kevin ei päässyt mihinkään korkeakouluun, joka sijoittui 50 parhaan joukkoon. Älykkyytensä ansiosta hän olisi voinut helposti pyyhkäistä US News 50 parhaan joukkoon, jos hän laittaisi edes vähän ahkeruutta koulutehtäviinsä.

Nouto? Älä ole kuin Kevin.

#2: Kehitä hyvä akateeminen lähtötilanne STEMin ulkopuolelle

Seuraava askel on varmistaa tutkijat ulkopuolella STEM -standardit täyttävät ainakin jonkin laatuvaatimukset. Tämä ei tarkoita, että sinun on oltava hyvä humanistisissa tieteissä, mutta se tekee tarkoittaa, että haluat pitää humanististen tieteiden kandidaatit minimissä . Vaikka sinun ei tarvitse suorittaa mitään humanististen aineiden AP-luokkia (en tehnyt!), Niiden ottaminen ja 4 tai 5 saaminen AP-kokeista ja A/A-luokasta hyödyttävät sinua lopulta .

Standardoidut testit, kuten ACT ja SAT, ovat loistava tapa osoittaa, kuinka hyvin olet pyöristynyt. Ne ovat riittävän vaikeita, jotta riittävän korkean pistemäärän saaminen merkitsee, että olet 95. prosenttipiste tai sitä korkeampi kaikissa Yhdysvalloissa - varmasti tarpeeksi, jotta voit myös pyöristää. Tästä huolimatta ACT/SAT ei ole tarpeeksi erikoistunut olemaan piikki.

Jos olet hieman heikompi humanististen tieteiden puolella, SAT/ACT -pisteidesi parantaminen on nopein ja tehokkain tapa parantaa. Sinun pitäisi pyrkiä SAT-näyttöön perustuvaan lukemiseen ja kirjoittamiseen, joka on vähintään 650 tai ACT Lukeminen ja englanti vähintään 28 pistettä. Uskon vakaasti, että mahtavuus määrällisesti korreloi älykkyyden kanssa yleensä.

Voit varmasti saada nämä pisteet, jos laitat mielesi siihen. (Ainoa varoitus on, että sinun on oltava kohtuullisen sujuva englanniksi. Jos et ole äidinkielenään puhuva ja et osaa sujuvasti, suosittelen, että asetat tämän etusijalle, luultavasti upottamalla englanninkieliseen maahan.)

Testi-valmistelustrategiasi keskittyy siihen, että SAT/ACT on analyyttinen testi. Samat taidot, joita käytit hyväksi kvantitatiivisissa aiheissa, ovat hyödyllisiä näiden standardikokeiden hallitsemisessa. Koska kohdistat näihin osioihin vain 650 (tai 28) tai sitä korkeamman, sinun ei tarvitse stressata niin paljon viimeisistä ongelmista ja huolimattomuudesta.

Sinä tehdä Sinun on kuitenkin muistettava kaikki yleisimmät SAT -kielioppisäännöt ja opittava, kuinka monessa kysymyksessä sinulla on varaa erehtyä uhraamatta pisteet. Voit tehdä tämän itse tai hyödyntää online -SAT / ACT -valmisteluohjelmaamme, joka tunnistaa nämä heikkoudet automaattisesti puolestasi.

#3: Sisällytä joitakin hyvin pyöristyneitä ylimääräisiä opetussuunnitelmia

Pyöritä Stanford-sovelluksesi alemmilla roikkuvilla hedelmillä, jos mahdollista. Ota johtava asema jossakin klubissa, joka vaatii julkista puhumista, olipa kyseessä sitten keskustelu, YK -malli tai jotain muuta. Monet politiikan ja oikeuden alat ovat yllättävän lähellä niitä loogisia järjestelmiä, joihin olet tottunut STEM: ssä.

Voit myös harkita urheilua. Monet yhteisyritykset eivät ole uskomattoman kilpailukykyisiä. Muista myös pelata vahvuuksillasi: jos olet taitavampi kuin vahva, sinun kannattaa valita esimerkiksi squash. Jos olet nopea ja sinulla on hyvä käsi-silmä-koordinaatio, harkitse baseballia.

Urheilujoukkueet vievät kuitenkin paljon aikaa , joten tarkista, että olet hyvässä asemassa ja kykenet käsittelemään aikasi ennen kuin teet mitään päätöksiä.

Oppaassamme on satoja ylimääräisiä oppitunteja, joiden avulla voit pohtia, kuinka voit rakentaa monipuolisen tukikohdan. Huomaa, että sinun ei tarvitse olla erityisen hyvä toiminnassasi - osallistuminen on tässä lopulta tärkeintä.

#4: Keskity piikkiisi

Nyt kun olet saavuttanut hyvät SAT/ACT-pisteet ja sinulla on monipuolinen toimintapohja, on aika rakentaa viimeinen tekijä, joka vie sinut sisään: piikkisi ! Tässä voit todella näyttää STEM -taitosi.

Mitä tulee piikkeihin, pelin nimi on sijoitettava korkealle tunnetuilla aloilla .

Kilpailu on yksi luonnollisimmista ympäristöistä. Ilmeisesti mitä enemmän kilpailu tunnustetaan, sitä parempi. Kuten voitte kuvitella, tunnetuimmat, vaikeimmat ja osallistujia raskaimmat kilpailut ovat arvostetuimpia.

Stanfordin hakemuksessasi on parempi sijoittua yhden arvostetuimman kilpailun 1000 parhaan joukkoon kuin sijoittua 100 parhaan kilpailun joukkoon. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi yrittää tähtää arvokkaimpaan kilpailuun, jossa voit todella menestyä . Sinun tulisi harkita kilpailuja korkeimmalta arvovalta alaspäin tässä järjestyksessä aina kun mahdollista.

Kun on kyse arvostetuista STEM -kilpailuista, kaksi heistä ottaa kakun: Yhdysvaltain matematiikkaolympialaiset (jota kutsun nimellä 'USAMO -sarja') ja Regeneronin kansainvälinen tiede- ja tekniikkamessut (Regeneron ISEF) . Nämä ovat kaksi kilpailua, jotka kaikkien Stanfordiin hakevien kannattaa harkita.

USAMO -sarja koskee puhdasta matematiikkaa ja ongelmien ratkaisemista melko nopeasti (ajattele muutamasta minuutista tuntiin ajastetussa ympäristössä). Jos haluat maistaa miltä USAMO -sarjan helppo ongelma näyttää, katso vain SAT Mathin vaikeimpia ongelmia tai (nyt lopetettu) matematiikan tason 2 SAT -aihekokeen vaikeimpia ongelmia (vaikeimmat ongelmat ilmenevät yleensä kestää).

Sitä vastoin ISEF on enemmän tekemistä, viettää päiviä ja kuukausia tutkimalla samanlaista kuin mitä tekisit korkeakoulussa ja esittelee sitten tulokset. Verrattuna USAMO -sarjaan ISEF on paljon enemmän kuin harrastus tai henkilökohtainen projekti pitkään .

Katsotaanpa nyt tarkemmin kutakin näistä kahdesta STEM -kilpailusta.

USAMO -sarja

Tässä on esimerkki AMC 12 -ongelmasta. Jos pystyt ratkaisemaan tämän ilman ongelmia, olisit vahva ehdokas matematiikkakilpailuun:

Kolme reaalilukua väliltä [0, 1] valitaan itsenäisesti ja satunnaisesti. Mikä on todennäköisyys, että valitut luvut ovat positiivisen alueen kolmion sivupituuksia?

(A) ⅙

(B) ⅓

(C) ½

(D) ⅔

(E) ⅚


Näet vastauksen ja täydellisen selityksen osoitteessa AoPS Online .

Jos olet erittäin hyvä matematiikassa, sinun pitäisi harkita vakavasti USAMO -sarja (lisää epävirallista tietoa täällä ) - se voi todella olla piikkisi. USAMO -sarja on niin arvostettu, että olen tuntenut Stanfordin opiskelijoita, joiden pääpiikki sijoittui tämän kilpailun 1000 tai 2000 parhaan joukkoon.

Mutta miksi USAMO on niin arvostettu? Ensinnäkin se on vanhin lukion aiheolympialaisista, ja siitä aiheutuivat kylmän sodan jännitteet Yhdysvaltojen ja Neuvostoliiton välillä. Tärkeintä kuitenkin on, siihen osallistuu satoja tuhansia matemaattisesti vahvimpia opiskelijoita , mikä tekee huippuluokasta todella vaikuttavan.

Paras tapa ilmoittautua on kysyä lukion matematiikan opettajalta. Jos lukiosi ei tee tätä kilpailua, sinun tulee joko hakea heiltä aggressiivista vetoomusta tai etsiä viereinen lukio, joka hyväksyy sinut vieraana.

Tämä piikki on hyvä sinulle jos SAT Math -pisteesi on 760 tai enemmän (tai ACT Math -pisteesi on 35 tai enemmän) . Jos et saavuta näitä peruskynnyksiä, ajattelen kovasti ennen kuin teet piikkisi USAMO -sarjasta - sarja on loppujen lopuksi vain paljon vaikeampi versio näistä standardityypeistä lähes täsmälleen samassa muodossa.

Lisäksi opiskelijahakija, jolla on kilpailukykyiset USAMO -sarjan tulokset, mutta kyseenalaisia ​​SAT- tai ACT -matematiikkapisteitä, lähettää sekavia signaaleja, jotka heikentävät heidän USAMO -sarjan saavutuksiaan.

Päinvastoin, jos olet SAT/ACT Math -kynnyksen yläpuolella, hyödyt ehdottomasti USAMO -sarjan ottamisesta, vaikka se ei olisi piikkisi. Miksi? Koska jos ylität nämä kynnysarvot, testituloksesi eivät paljasta todellisia matemaattisia taitojasi , jotka ovat todennäköisesti pois SAT/ACT -kaavioista; sinun on päivitettävä USAMO -sarjaan näyttäytyäksesi kaikki matemaattisia taitojasi, vaikka et suoriutuisikaan hämmästyttävästi.

Kiteyttää, tee USAMO -sarja, jos pärjäät todella hyvin matemaattisissa testeissä, kuten SAT/ACT Math . USAMO -sarja on selvä piikki sinulle, jos onnistut pääsemään 1000 tai 2000 parhaan paikan joukkoon. Paras resurssi USAMO -sarjan harjoitteluun on Ongelmanratkaisutaito .

Entä jos olet hyvä testeissä ja kilpailuissa, mutta et matematiikka? Jos tämä kuulostaa sinulta, lue ja opi, kuinka Regeneron ISEF voisi olla loistava valinta STEM -piikillesi.

Regeneron ISEF

Monet opiskelijat ovat vahvoja STEM: ssä, mutta eivät ole poikkeuksellisia ajastettujen ongelmien ratkaisemisessa. Jotkut ovat ahdistuneita paineesta, kun taas toiset eivät vain voi hyvin testeissä, vaikka he olisivatkin loistavia STEM: ssä. Nämä opiskelijat saattavat sen sijaan löytää kirjoittamalla omia tietokoneohjelmiaan kuukausia kerrallaan tai työskentelemässä tiedekokeessa viikkoja.

Jos tämä kuulostaa sinulta, niin arvostettu kilpailu, joka sinun on harkittava Stanfordin sovelluksesi piikkiin, on Regeneron ISEF (aiemmin Intel ISEF).

Kuten useimmat tiedemessut, ISEF edellyttää, että teet tutkimusta ja esität havaintosi. ISEFin ainutlaatuisuus on kuitenkin se sen johtava tiedemessu Yhdysvalloissa . Ajattele sitä näin: kun lukiosi paikallisten tiedemessujen voittaminen on kuin 100 metrin viivan voittaminen kaupungissa, ISEFin voittaminen on kuin 100 metrin juoksu olympialaisissa.

Et voi hakea suoraan ISEFiin. Sen sijaan sinun on aloitettava ensin alueellisilla tiedemessuilla. Jos teet sen hyvin, voit siirtyä seuraaville ISEF -kierroksille. Voit lukea kisoista arviointiperusteet ja todellisen voittajan kokemuksia virallisella verkkosivustolla.

Joitakin voiton avaintekijöitä ovat innovatiivisuus ja omaperäisyys. Sinun on oltava tiukka, mutta ei läheskään ammattimaisen tieteellisen tutkimuksen tasolle. ISEF -pelin nimi on mielenkiintoinen.

Miltä voittaja ISEF -projekti näyttää? Tässä ote a vuoden 2019 voittajan profiili :

'' Tämän vuoden kilpailussa Richard Beattie Dublinista, Irlannista, oli yksi eläintieteen luokan parhaista voittajista. Richard ja hänen kumppaninsa, myös irlantilainen Dylan Bagnall, ovat kehittäneet järjestelmän, joka auttaa lepakoiden suojelutoimia. Vaikka lepakoilla on usein yhteys ahdistettuihin taloihin ja vampyyreihin, niillä on keskeinen rooli ekosysteemissä, erityisesti tasapainon ylläpitämisessä maailman yön hyönteissyöjinä. Monissa osissa maailmaa he ovat myös uhattuina. Tässä mielessä Richard ja Dylan suunnittelivat edullisen lepakkoilmaisimen ja kehittivät geneettisen testin tiettyjen lepakkolajien tunnistamiseksi. He jopa perustivat arkiston kansalais-tiedemiehille, jotka voivat ladata lepakkopuheluita, tunnistaa lajeja, käyttää tietoja ja paljon muuta. ''


ISEF: n omaperäisyyden osoittamiseksi sinun on puututtava tiedeyhteisön kannalta kiinnostavaan ongelmaan . Koska harvoilla lukiolaisilla on hyvä yleiskatsaus tieteelliseen kirjallisuuteen, On tärkeää, että jokaisella oppilaalla on ammatillinen akateeminen tiedemies tai insinööri mentorinaan . Näin varmistat, että käsittelet ongelmaa, jota kenttä pitää tärkeänä.

Lisäksi hyvät mentorit, joilla on aiempaa kokemusta, tietävät, mitkä ongelmat opiskelijat voivat tehdä ja mitkä olisivat liian monimutkaisia ​​tai aikaa vieviä. Kun olet valinnut alan ja mentorin, sitkeys ja keskittyminen luovan ajattelun suuntaamiseen kohti ongelmaa on avainasemassa. Opiskelijoiden, joilla on historiallisesti ollut paljon vaikeuksia pysyä keskittyneinä tai viimeistellä projekteja, tulisi olla varovaisia.

USAMOn avulla menestyminen SAT/ACT Mathissa on hyvä suorituskyvyn ennustaja; nopea ja hyvä testi on tärkeää. Mutta ISEFin avulla sitkeys ja kyky pysyä projektissa satoja tai jopa tuhansia tunteja alusta loppuun on ehdottoman tärkeää. Sijoitus 100 parhaan joukkoon ISEF: llä olisi ehdottomasti piikki sinulle.

Muut STEM -piikkien vaihtoehdot

STEM -kilpailuja on paljon enemmän kuin yllä olevat kaksi. Tieteissä sinulla on fysiikan, kemian, biologian ja tietotekniikan (tietotekniikka) olympialaiset. Nämä kilpailut edellyttävät, että työskentelet logiikan kanssa erittäin älykkäästi, ja kaikki vaativat muistamista ja joidenkin tosiasioiden tuntemusta. Osallistuin henkilökohtaisesti jokaiseen näistä lukion aikana. Tässä on nopea katsaus niiden toimintaan.

Matematiikkaolympialaiset ovat erityisiä, koska ne ovat kilpailukykyisimpiä, ja ensimmäisellä kierroksella on eniten ihmisiä. Koska niin monet ihmiset valmistautuvat matematiikkaolympialaisiin, ala on muuttunut niin, että hyvä osa menestymisestä on sitä joilla on paljon harjoittelua niin tiedät heti, mitkä yhtälöt sinun on vedettävä ulos, kun näet tietyn matemaattisen lausekkeen.

Biologia vaatii eniten muistamista. Itse asiassa useimmat alkukierrokset koskevat tekstin muistamista Campbellin biologia ajastetulla tavalla.

Kemia on onnellinen sekoitus logiikan käyttämisestä ongelmien ratkaisemiseen ja kohtuullisen tietoluettelon tallentaminen näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Sekä kemian että biologian käytännön osat edellyttävät sinua olemaan hyvä seuraamaan muistiin tallennettuja menettelyjä.

Toisaalta fysiikalla ja tietotekniikalla on paljon käytännön osia, jotka vaativat paljon kekseliäisyyttä ja uutta ongelmanratkaisua.

Näissä muissa kilpailuissa sanoisin sen 20-40 parhaan joukkoon pääseminen tekee kilpailusta piikin Stanfordin silmissä .

Kaikkien piikkien ei kuitenkaan tarvitse olla nimenomaisesti sijoitetuissa STEM -kentissä. Voit löytää uuden proteiinin, jolla on merkitystä lääketieteelliselle tutkimukselle; löydöstä ei välttämättä olisi kilpailua, mutta jos löytö on riittävän laadukas, se voi laskea.

Stanford -piikillesi voit aivoriihi hämmästyttävä löytö, kuten biologinen prosessi, sähkötekniikan löytö tai jotain muuta kokonaan. Tai voit rakentaa jotain uutta, kuten tietokoneohjelman, viileän robotin tai hauskan elektroniikkaprojektin. Oli miten oli, varmista, että projektisi on vaikuttava .

Laadullisesti projektin pitäisi olla yhtä hyvä tai parempi kuin sijoitus matematiikan olympialaisten 1000 parhaan joukossa. Stanfordissa on kyse tekniikasta, ja he haluaisivat nähdä sinun rakentavan jotain omaa!

Kuten näette täällä, on olemassa monia kilpailuja ja tapoja, joilla voit esitellä erityisiä STEM -taitojasi. Yllä lueteltujen suosituimpien lisäksi voit myös aivoriihi omilla aloillasi. Kun sinulla on kilpailu tai kenttä mielessä, on hyödyllistä arvioida sen arvostusta.

Muista, että mitä vähemmän arvostettu kilpailu tai kenttä on, sitä korkeammalle sinun on sijoituttava siinä, jotta saat saman hyvityksen. Arvioidaksesi arvovaltaa, katso ensin kuinka monta ihmistä osallistuu - mitä enemmän ihmisiä osallistuu, sitä vaikuttavampi se on Stanford -sovelluksessasi. Katso seuraavaksi keskimääräisen osallistujan taitoja: mitä taitavampia ihmiset tulevat, sitä parempi.

Tällä menetelmällä voit löytää tapoja näyttää piikkisi yllä olevien asetusten ulkopuolella.

Johtopäätös: Parhaat vinkit Stanfordiin pääsemiseksi

Stanford on yksi vaikeimmista yliopistoista päästä sisään, samoin kuin UC Berkeley ja Cornell. Mutta kaikissa näissä kouluissa noudatetaan samaa mallia, jossa ne ovat korkealla sijalla ja joilla on lievä tekninen kallistus - ja kaikilla on yhteinen sisäänpääsykuvio .

Koska nämä kolme yliopistoa ovat niin arvostettuja, On tärkeää pitää mielessä kolme totuutta :

  • Tarvitset korkeatasoisia tutkijoita, joiden SAT -pisteet ovat yli 600 (mieluiten 750 jokaisessa osassa)
  • Sinulla on oltava monipuolinen joukko ylimääräisiä oppitunteja, joissa olet hyvä (mutta ei välttämättä ammattilainen)
  • Sinulla on oltava 'piikki', jolle olet (ihannetapauksessa) sijoitettu 100-1 000 parhaan joukkoon verrattuna muihin opiskelijoihin

Samaan aikaan, muista kumota nämä kaksi myyttiä Stanfordin tunnustamisesta :

.2 tuumaa viivaimella
  • Stanfordin tunnustuksissa on kyse akateemikoista
  • Stanford haluaa sinun olevan mahdollisimman tasaisesti pyöristetty

Pidä mielessä, että Stanfordissa on lievä STEM (tekniikka) painopiste . Joten jos keskityt STEM: n ulkopuolelle, sinun pitäisi olla paras, mitä voit olla tällä alueella, ja jos mahdollista, yritä sitoa tämä työ johonkin mahdolliseen monitieteiseen työhön STEMin kanssa.

Jos olet jo STEM, sinun kannattaa harkita voimakkaasti osallistua arvostettuun matematiikka- tai tiedekilpailuun osoittaaksesi taitojesi korkean tason.

Varmista lopuksi, että esität ehdottomasti parhaan mahdollisen Stanford -sovelluksesi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.