Princetoniin pääsy: 3 asiantuntijavinkkiä

princetonin yliopisto

Princeton on yksi maailman arvostetuimmista ja valikoivimmista yliopistoista, joka ottaa alle kahdeksan prosenttia opiskelijoista vuosittain. Jotta voisit olla yksi heistä, sinun on varmistettava, että hakemuksesi erottuu muista kymmenistä tuhansista hakijoista, jotka valintalautakunnan on tarkastettava.

Tässä artikkelissa kerromme tarkalleen kuinka päästä Princetoniin, alkaen siitä, kuinka vaikeaa on päästä sisään. Sitten siirrymme puhumaan testituloksista, esseistä ja täydentävistä materiaaleista, joita tarvitset, jotta hakemuksesi todella erottuu.Kuinka vaikeaa on päästä Princetoniin?

Princeton on erittäin kilpailukykyinen yliopisto. Syyskuusta 2020 alkaen Princetonin sisäänpääsyaste oli vain 5,8% , joten se on yksi maailman valikoivimmista kouluista.

Kuten monet muut korkeakoulut ja yliopistot, Princetonin pääsyaste on uskomattoman valikoiva, varsinkin kun yhä useammat opiskelijat hakevat.

Jos haluat olla yksi seuraavista Princetonin yliopiston fuksi -luokista hyväksytyistä opiskelijoista, sinun on varmistettava, että hakemuksesi heijastaa sitä, miksi olisit hyvä lisä kouluun.

Mitä Princeton etsii opiskelijoiltaan?

Jos Princeton on niin kilpailukykyinen, miten voit saada sovelluksesi erottautumaan?

Lyhyesti, sinun on keskityttävä siihen, mikä saa sinut, sinä.

Princetonin perustutkinto -verkkosivustolla koulu tarjoaa useita vinkkejä Princetoniin pääsemiseksi. Katsotaanpa, mitä ne ovat:

#1: Haasta itsesi akateemisesti

Princeton suosittelee, että opiskelijat suorittavat kursseja seuraavilla aihealueilla:

 • Neljä vuotta englantia (mukaan lukien jatkuva kirjallinen harjoittelu)
 • Neljä vuotta matematiikkaa (mukaan lukien laskenta tekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille)
 • Neljä vuotta yhtä vierasta kieltä
 • Vähintään kahden vuoden laboratoriotiede (mukaan lukien fysiikka ja kemia tekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille)
 • Vähintään kahden vuoden historia

Mutta yksinkertaisesti näiden ruutujen valitseminen ei tee sinua erottumaan. Sinun on osoitettava, että olet haastanut itsesi akateemisesti; tämä tarkoittaa rekisteröitymistä edistyneisiin kursseihin, kuten AP- tai IB -luokkiin ja pärjää heissä hyvin. Sinun on osoitettava, että pystyt Princetonin tiukkojen akateemisten vaatimusten haasteeseen.

Princeton-University-Blair-Arch-from-Princeton-University-Verkkosivusto

milloin uc -hakemus on määräaika

#2: Vietä aikaa esseihisi

Princeton vaatii hakijoitaan kirjoittamaan vähintään kaksi esseetä ja kaksi lyhyttä vastauskysymystä (kolme esseetä, jos olet osoittanut kiinnostuksesi tekniikkaan). Sisäänkirjautumisblogi suosittelee, että käytät esseillesi aikaa.

Koska esseet ovat niin tärkeitä, olemme koonneet täydellisen oppaan Princetonin täydennykseen. Suurin takeaway kuitenkin? Käytä esseitäsi tilaisuutena näyttää esille kirjoitustaitosi. Työsi on hiottava ja kirjoitettava omalla äänelläsi.

#3: Keskity siihen, mikä tekee sinusta erottuvan

Lopuksi Princeton haluaa oppilaidensa osoittavan poikkeuksellisuutta luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Suurin osa Princetoniin hakevista opiskelijoista on tähtitieteellisiä. Sinun on näytettävä hakukomitealle, mikä tekee sinusta erilaisen kuin muut tuhannet hakijat.

Palaamme näihin vinkkeihin tarkemmin myöhemmin.

Voitko hakea Princetoniin aikaisin?

Princeton tarjoaa yhden valinnan varhaisen toiminnan.

Yhden valinnan aikainen toimintaohjelma ei ole sitova prosessi, mikä tarkoittaa, että jos sinut hyväksytään, sinulla on 1. toukokuuta mennessä ilmoitettava Princetonille osallistumispäätöksestäsi. Jos haet yhden valinnan aikaista toimintaa, joka tunnetaan myös nimellä rajoittava varhainen toiminta, 1. marraskuuta, et voi hakea varhaisohjelmaan missään muussa yksityisessä korkeakoulussa tai yliopistossa.

Voit kuitenkin hakea varhain muihin kouluihin. Tässä ovat poikkeukset yhden valinnan prosessiin:

 • Voit hakea aikaisin mihin tahansa julkiseen laitokseen tai palveluakatemiaan, kunhan päätös ei ole sitova.
 • Voit hakea aikaisin mihin tahansa kansainväliseen instituutioon, kunhan päätös ei ole sitova.
 • Voit hakea aikaisin mihin tahansa korkeakouluun tai yliopistoon, jossa on ei-sitova jatkuva pääsyprosessi.

Sinun tulee hakea Princetonin varhaisia ​​toimia vain, jos Princeton on ensimmäinen valintasi, koska säästät rahaa muissa sovelluksissa, jos sinut hyväksytään.

Tästä huolimatta varhainen hakemus ei tarjoa merkittävää tilastollista etua verrattuna tavanomaiseen päätöksentekopäivään, joten jos et ole vielä mukana Princetonissa, voit odottaa muutama kuukausi hakemuksen lähettämistä.

Princetonin hakemusten määräajat ja vaatimukset

Tässä ovat tärkeät päivämäärät ja vaatimukset Princeton -hakemukselle:

Eräpäivätoiminnan opiskelijoille 1. marraskuuta

 • Sovellus ja Princeton -täydennysosa
 • Arvioitu kirjallinen paperi
 • Koulun raportti, opastusneuvojan kirje ja transkriptio
 • Opettajan arviointilomake 1
 • Opettajan arviointilomake 2

Määräaikaisten päätösten opiskelijoille 1. tammikuuta

 • Sovellus ja Princeton -täydennysosa
 • Arvioitu kirjallinen paperi
 • Koulun raportti, opastusneuvojan kirje ja transkriptio
 • Opettajan arviointilomake 1
 • Opettajan arviointilomake 2

Voit hakea Princetoniin käyttämällä Common Application- tai Coalition Application -sovellusta. Riippumatta siitä, mitä käytät, sinun on myös toimitettava Princeton -täydennysosa.

Mikä GPA minun täytyy päästä Princetoniin?

Tarvitset vahvan GPA: n päästäksesi Princetoniin. Princetonin hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräinen painottamaton GPA on 3,9.

Princeton otti vastaan ​​alle 11% opiskelijoista, joiden GPA oli alle 3,8 vuonna 2018. Jos arvosanasi eivät ole parhaita, sinun on todella vahvistettava hakemuksesi muita osia, kuten esseitäsi ja koulun ulkopuolista toimintaa.

Mitä testituloksia minun täytyy päästä Princetoniin?

Ei ole yllättävää, että Princetonin hyväksytyillä hakijoilla on myös korkeat testitulokset. Katsotaanpa SAT- ja ACT -pisteitä, jotka sinun on oltava kilpailukykyinen Princetonin pääsyssä.

Mutta ennen kuin aloitamme, siellä on yksi tärkeä varoitus Princetoniin hakeville opiskelijoille vuosina 2020-2021 : koronaviruspandemian vuoksi, Princeton on valinnut testin valinnaiseksi vain tätä sovellusjaksoa varten . Jos haluat lisätietoja siitä, mitä tämä tarkoittaa sinulle, tutustu tähän artikkeliin.

Mitä SAT -pisteitä minun täytyy päästä Princetoniin?

Valtaosa Princetoniin hyväksytyistä opiskelijoista on yli 1500 SAT: lla. Princetonin hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräinen SAT -yhdistelmäpiste on 1515.

Vaikka Princetonilla ei ole kovaa raja -arvoa SAT -pisteiden suhteen, tiedot puhuvat paljon: Princeton hyväksyi alle 5% hakijoista, jotka olivat saaneet alle 1400 pistettä SAT -tuloksissaan. Mene alas 100 pistettä ja luvut ovat jyrkempiä: Princeton hyväksyi tuskin 1% opiskelijoista, joilla oli 1300 tai vähemmän.

Jos haluat olla kilpailukykyinen hakija Princetonissa, tarvitset hyviä testituloksia. Jos et ole vielä 1500 -luvulla, älä panikoi. Investoi kiinteisiin testin valmistusmateriaaleihin, tee tutkimussuunnitelma ja pidä siitä kiinni.

20161019_084309

Mitä ACT -pisteitä minun täytyy päästä Princetoniin?

Myös Princetonin hyväksyttyjen hakijoiden ACT -pisteet ovat korkeat. Princeton hyväksyi alle 1% opiskelijoista, jotka saivat alle 24 pistettä ACT -arvoillaan.

Jotta saat parhaan mahdollisen sisäänpääsyn, tarvitset vähintään 33, jotta voit olla hyväksyttyjen hakijoiden keskialueella.

Princetonin sovellusesseet

Princeton pitää monipuolisesta opiskelijasta ja esseesi ovat yksi parhaista paikoista näyttää, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen.

Princeton vaatii yhteensä kolme esseetä ja kolme lyhyttä vastausta kaikilta hakijoilta.

Yksi näistä esseistä vastaa Common Application- tai Coalition Application -sovelluksen pyyntöön (riippuen siitä, kumman valitset lähettääksesi Princeton -hakemuksesi).

Essee #1: Ulkopuolinen toiminta ja työkokemus

Kerro lyhyesti toiminnasta, organisaatiosta, työkokemuksesta tai harrastuksesta, joka on ollut erityisen mielekäs sinulle. (Vastaa noin 150 sanalla.)

Tämä kehote saattaa näyttää helpolta vastata, mutta muista, että lopullinen tavoitteesi on selittää miksi tämä toiminta on sinulle merkityksellistä. Joten vastatakseni tähän kysymykseen, sinun täytyy valita yksi asia ja keskittyä sitten siihen, miksi välität siitä.

Paras taktiikka menestyä tässä esseessä? Ole rehellinen. Oletetaan, että olit kunniayhteisösi varapresidentti, vapaaehtoistyössä Habitat for Humanity ja työskentelit myös kesät nuorisoleirillä. Käytä jonkin aikaa valitaksesi sinulle eniten merkitsevä toiminta, ei se, josta luulet pääsyneuvonantajat välittävän eniten. Joten jos se toimii kesäleirillä, toimi sen kanssa! Intohimosi tulee esseessänne, ja se on se, mitä vastaanottovirkailijat haluavat nähdä.

Oh, ja ole varovainen sanamäärän suhteen: kun vastausruudussa on 200 sanaa, kehote pyytää nimenomaan noin 150. Suosittelemme, että muokkaa vastaustasi, kunnes se on mahdollisimman lähellä 150 sanaa.

Essee 2: Sinun äänesi

Princetonissa arvostamme erilaisia ​​näkökulmia ja kykyä käydä kunnioittavaa vuoropuhelua vaikeista asioista. Kerro hetki, jolloin keskustelit jonkun henkilön tai ihmisryhmän kanssa vaikeasta aiheesta. Minkä oivalluksen sait, ja miten ottaisit sen osaksi ajatteluasi tulevaisuudessa?

Pääsyneuvojat haluat oppia lisää siitä, miten käsittelet erimielisyydet ja oletko valmis oppimaan niistä. Jotta voit vastata tähän kehotteeseen, sinun on 1) kerrottava tarina ajasta, jolloin olit eri mieltä jonkun kanssa tärkeästä asiasta, ja sitten 2) selitä, mitä olet oppinut kyseisestä vaihdosta ja miten se muokkasi sinua ihmisenä.

Tehdä ei puhu siitä, kuinka olit oikeassa, ja sait kaikki tulemaan ajattelutapaasi. Tämä ei osoita ennakkoluulottomuuttasi tai halua oppia muilta, jotka ovat molemmat tärkeitä asioita, joita Princetonin pääsyneuvojat etsivät. Princeton haluaa ottaa vastaan ​​opiskelijoita, jotka ovat positiivisia tekijöitä Princeton -yhteisössä.

Essee 3: Kansalaisaktiivisuus

Princetonilla on pitkäaikainen sitoutuminen palveluun ja kansalaistoimintaan. Kerro meille, kuinka tarinasi leikkaa (tai leikkaa) näiden ihanteiden kanssa.

Ensinnäkin: ennen kuin voit vastata tähän kysymykseen, sinun on tiedettävä, mitä kansalaisyhteiskunta tarkoittaa. Mukaan New York Times ja American Democracy Project, kansalaistoiminta tarkoittaa 'työskentelyä muuttaaksemme yhteisöjemme kansalaiselämää ja kehittää tietojen, taitojen, arvojen ja motivaation yhdistelmää tämän muutoksen aikaansaamiseksi'.

Se tarkoittaa siis tämä kehote haluaa tietää, miten (tai aiot) tehdä muutoksen ympäröivässä yhteisössä.

Voit vastata tähän kehotteeseen kahdella tavalla. Ensimmäinen taktiikka, jota voit käyttää, on kertoa tarina nykyisestä palvelustasi ja selittää, kuinka aiot tuoda oppimasi Princeton -yhteisölle. Oletetaan esimerkiksi, että olet vapaaehtoinen eläinsuojassa. Voit kertoa tarinan siitä, kuinka yksi pelästynyt koira on täydellinen ikuinen koti sen jälkeen, kun olet työskennellyt hänen kanssaan viikkoja. Tämä kokemus opetti sinulle, että jokaisella eläimellä ja ihmisellä on arvoa ja heitä tulee kohdella ystävällisesti. Siksi pääaineena on valtiotiede toivoen, että jonain päivänä työskentelet yhteisökeskeisessä poliittisessa järjestössä.

Mutta entä jos sinulla ei ole paljon yhteisöpalvelua? Sitten Voit vastata tähän kysymykseen odottamalla palvelua suunnitelma tehdä Princetonin opiskelijana. Jos esimerkiksi pääaineena on liiketoiminta, voit keskustella siitä, miten haluat liittyä Pienyritysten konsultointiryhmä auttaa paikallisia yrityksiä tulemaan vahvoiksi yhteisönsä jäseniksi. Tämän lähestymistavan tavoitteena on näyttää pääsyneuvojille, että sinulla on suunnitelma edistää koulun kansalaistoiminnan tehtävää.

Lyhyet kysymykset

Princetonin lisäosa edellyttää myös, että vastaat kolmeen lyhyeen vastauskysymykseen. Sinulla on vain 50 sanaa vastata kaikkiin näihin, joten muista pitää vastauksesi lyhyinä ja täsmällisinä.

Tässä ensimmäinen kysymys:

Mikä on uusi taito, jonka haluaisit oppia yliopistossa?

Princeton esittää tämän kysymyksen selvittääkseen, mitä haluat oppia koulussa. Parhaat vastaukset tähän kysymykseen ovat saavutettavissa ja ainutlaatuisia.

Länsi -Floridan yliopiston hyväksymisaste

Joten sanominen, että haluat oppia tulemaan Yhdysvaltain presidentiksi, ei ole kovin hyvä vastaus, mutta sanomalla, että haluat oppia kertomaan, voivatko muut planeetat tukea elämää opiskelee tohtori Joshua Winnin kanssa ja muut professorit Astrofysiikan laitos!

Katsotaan nyt toista kysymystä:

Mikä tuo sinulle iloa?

Yliopistosovelluksissa on paljon kysymyksiä, joissa sinun on järkevää sitoa vastauksesi takaisin tutkintoon, ohjelmaan kampuksella tai jopa kampuksella. Tämä on yksi niistä harvoista kysymyksistä, joissa parhaat vastaukset ovat aitoja ja rehellisiä. Pääsyneuvojat käyttävät tätä kysymystä saadakseen paremman käsityksen siitä, kuka olet ja mitä arvostat.

Ota siis hetki aikaa ja mieti, mikä tuo sinulle iloa elämässäsi. Onko sinulla suuria perheillallisia, joita sinulla on joka lauantai? Tai ehkä se surffaa täydellisellä aallolla kauniina kesäpäivänä? Tässä ei ole oikeaa väärää vastausta - ilo on a hyvä asia!

Oli tapaus mikä tahansa, parhaat vastaukset tähän kysymykseen maalaavat kuvan lukijalle ja auta heitä tuntemaan ilosi lukiessasi sanojasi. Selittää miksi tämä toiminta tuo sinulle iloa, miltä sinusta tuntuu ja miksi sillä on sinulle merkitystä.

Ja tästä päästään viimeiseen lyhyeen vastauskysymykseen:

Mikä kappale edustaa elämäsi ääniraitaa tällä hetkellä?

Tätä vastausta varten haluat antaa ohjaajille vilauksen persoonallisuudestasi pelkän kappaleen nimen lisäksi. Kaksi vastaa tähän kysymykseen, sinun on tehtävä kaksi asiaa: valitse kappale ja

Kappaleen valitseminen voi olla vaikein osa. Ensimmäinen asia, joka pitää mielessä, on se, että haluat välttää erittäin kiistanalaisia ​​kappaleita. Älä valitse jotain liian mautonta tai tarkoituksellisesti provosoivaa - muista, että yrität tehdä hyvän vaikutelman. Samoin haluat valita kappaleen, jonka avulla voit kertoa lyhyen mutta vakuuttavan tarinan elämästäsi. Kannattaa käyttää aikaa miettiäksesi kappalevalintasi!

Kun olet valinnut kappaleen, haluat selittää, miksi tämä kappale on hyvä ääniraita elämääsi tällä hetkellä. Miksi se puhuu sinulle? Parhaat keskustelut auttavat lukijoita saamaan käsityksen siitä, kuka olet ja pysyt positiivisena tai toiveikkaana . Et halua valita laulua, joka sanoo sen sisältävän surusi, koska elämäsi on tällä hetkellä kurjaa. Vaikka on täysin ok olla surullinen, katso jos et voi kehittää sitä johonkin positiivisempaan.

Ehkä esimerkiksi valitset Goo Goo Dollsin kappaleen 'Better Days', koska vaikka COVID on vaikeuttanut asioita sinulle ja perheellesi, tiedät, että hyviä asioita on näköpiirissä ... myös sosiaalityön pääaineita, jotta voit auttaa vaikeuksissa olevat perheet tulevaisuudessa.

20080514_aicover_030_1

3 vinkkiä Princetoniin pääsemiseksi

Pääsy Princetoniin ei ole helppoa… mutta se ei todellakaan ole mahdotonta! Jos haluat lisätä mahdollisuuksiasi päästä sisään, seuraa näitä asiantuntijavinkkejä Princetoniin pääsemiseksi.

#1: Kiillota akateemiset ennätyksesi

Sinun on osoitettava vakavia akateemisia leikkeitä, jos haluat tulla hyväksytyksi Princetoniin. Arvosanojen ja testitulosten on oltava lähes täydellisiä.

Älä odota rannikkoa Princetoniin, jos et ole tehnyt vakavaa työtä molempiin - et todennäköisesti pääse sisään. Ja et voi korvata vuosien huonoja arvosanoja panostamalla vihdoin ponnisteluihin lukuvuoden ensimmäisellä puoliskolla - sinun on osoitettava saavutuksesi akateemisista saavutuksista ja tiukkuudesta.

Aloita työskentely kohti 4.0: ta aikaisin. Tee suunnitelma käydä tiukimmat kurssit, joita lukiosi tarjoaa.

Kun on aika suorittaa standardoidut kokeet, muista opiskella. Keksi suunnitelma ja pidä siitä kiinni.

#2: Vietä vakavasti aikaa esseillesi

Princeton -esseesi ovat tärkeitä. Älä säästä niitä tai kiirehdi! Sinun pitäisi laittaa jokaiseen tuntiin ajattelua, kirjoittamista ja tarkistamista.

Älä kirjoita sitä, mitä luulet hakukomitean haluavan kuulla. Kirjoita mikä on totta sinulle. Muista, että valintalautakunta lukee kymmeniä tuhansia esseitä. Ne, jotka ovat tavallisia tai kliseitä, tulevat vain osaksi tätä melua.

Erottuvat esseet ovat rehellisiä, vilpittömiä ja omaperäisiä. Käytä esseitä tilaisuus näyttää, kuka todella olet.

Toisin sanoen, anna heidän kuvata piikkiäsi.

#3: Löydä piikkisi

Mikä on piikki, kysyt?

Lyhyesti, piikki on jotain, joka saa sinut erottumaan. Jotain sellaista, mitä kenelläkään (tai hyvin harvalla) muilla hakijoilla ei ole.

Kun haet yliopistoon, on houkuttelevaa näyttää monipuoliselta ja kiinnostuneelta kaikista asioista.

Älä tee sitä.

Hakemuksesi ei erotu, jos olet keskinkertainen bändissä, radan tiimissä ja oppilaskunnassa. Se erottuu, jos matkustat Japaniin esiintymään maailmanluokan performanssiryhmän kanssa tai olet oikeutettu kuulakärkikisaan.

Kun keskityt yhteen asiaan, olet parempi siinä kuin jos haluat jakaa aikasi ja huomiosi. Se on myös vaikuttavampi ansioluettelossasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.