Kuinka päästä NYU: hon: 4 avainvinkkiä loistavan sovelluksen rakentamiseen

1_63ZpO-ypxe6-kxtJfV0IiA

Jos haluat mennä NYU: han, sinun on varmistettava, että hakemuksesi on riittävän vahva erottautumaan muiden hakijoiden joukosta. NYU: n hyväksymisprosentti laskee joka vuosi, joten tarvitset kaikki hakemuksesi osat kilpailukykyiseksi, jos toivot pääseväsi NYU: han.

Tässä artikkelissa opetamme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää päästäksesi NYU: han. Ensinnäkin puhumme siitä, kuinka vaikeaa on päästä NYU: hon ensiksi, katsomalla hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräisiä testituloksia ja arvosanoja. Seuraavaksi keskustelemme NYU: n pääsyvaatimuksista ja esseistä. Lopuksi annamme vinkkejä NYU: n pääsemiseen.Kuinka vaikeaa on päästä NYU: han?

NYU on ollut entistä kilpailukykyisempi viime vuosina. Vuonna 2020, NYU: n hyväksymisaste laski ennätyksellisen alhaiselle tasolle: 15%. Tämä tarkoittaa, että NYU hyväksyy 15 jokaista 100 hakijaa.

Vain 15%: n hyväksymisaste tarkoittaa, että NYU on erittäin valikoiva - ja yhä enemmän. Vain muutama vuosi sitten NYU: n hyväksymisaste oli noin 35%, mikä tarkoittaa, että se on pudonnut lähes puoleen lyhyessä ajassa. Joka seuraavana vuonna NYU on hyväksynyt yhä pienemmän osan opiskelijoista, ja vuoden 2025 luokan hyväksymisaste voi olla jopa kilpailukykyisempi kuin 2024.

Mitä NYU etsii opiskelijoiltaan?

NYU palkitsee monimuotoisuutta: sillä on eniten kansainvälisiä opiskelijoita Yhdysvalloissa. Vuonna 2018 , 28% NYU: n saapuvista fuksiluokista oli Yhdysvaltojen ulkopuolelta, ja tämä suuntaus on jatkunut viime vuosina.

NYU lähettää myös enemmän opiskelijoita ulkomaille kuin mikään muu amerikkalainen yliopisto, joten on turvallista sanoa, että yliopisto arvostaa opiskelijoidensa paljastamista muille kulttuureille ja elämäntapoille. Satelliittikampuksilla neljätoista eri maassa ympäri maailmaa NYU: lla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet laajentaa näköaloja.

Vaikka yliopisto arvostaa monimuotoisuutta, se on yhtä selvää NYU palkitsee vahvoja tutkijoita ja kovaa työtä. Vaikka hyväksymisaste oli ennätyksellisen alhainen tänä vuonna, hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset testitulokset saavuttivat ennätyksen, mikä tarkoittaa, että myös saapuvat opiskelijat ovat poikkeuksellisen päteviä.

Voitko hakea NYU: han aikaisin?

NYU tarjoaa varhaisen päätöksen hakijoille, jotka ovat varmoja, että NYU on oikea koulu heille.

Jos haet varhaisen päätöksen hyväksymistä ja sinut hyväksytään varhaisen päätöksen ilmoituksen nojalla, sinun odotetaan ilmoittautuvan NYU: han. Lisäksi sinun on poistettava hakemuksesi muista kouluista etkä voi lähettää uusia hakemuksia.

Ennakkoratkaisut NYU: lle ovat sitovia, ellet saa tarpeeksi taloudellista tukea osallistuaksesi. Jos et pääse NYU: han varhaisen päätöskauden aikana, et voi enää hakea säännöllistä päätöstä.

NYU tarjoaa kaksi varhaista päätöksentekopäivää: 1. marraskuuta ja 1. tammikuuta. Opiskelijat, jotka hakevat 1. marraskuuta määräaikaan mennessä, saavat päätöksensä 15. joulukuuta; 1. tammikuuta hakevat opiskelijat oppivat 15. helmikuuta.

Se voi maksaa hakemuksen NYU: lle aikaisin. Esimerkiksi vuoden 2021 luokkaan pääsyprosentti oli noin 28%, kun taas varhaisen päätöksen ehdokkaita otettiin vastaan ​​noin 38%. Tämä tarkoittaa, että sinulla on tilastollisesti suurempi mahdollisuus päästä NYU: han aikaisemmin kuin tavallisena päätöksentekokandidaattina - edellyttäen tietenkin, että hakemuksesi on vahva.

10nyu-artikkeliSuuri

NYU -hakemusten määräajat ja vaatimukset

NYU: lla on kolme tutkinnon myöntävää kampusta: New York, Abu Dhabi ja Shanghai. Valintaprosessi on sama kaikissa kolmessa koulussa.

Jotta voit hakea NYU: n ensimmäistä vuotta, sinun on oltava joko:

  • Tällä hetkellä lukiossa, vaikka ottaisin yliopistokursseja, tai
  • Osallistuminen kaksoiskirjautumisohjelmaan, vaikka ansaitset tarpeeksi opintopisteitä osakkuusyrityksen tutkintoon, tai
  • Valmistunut GED- tai lukion tutkintotodistuksen vastaavuustestistä eikä ole ilmoittautunut tutkinto-ohjelmaan.

Jotta voit hakea, sinun on täytettävä yhteinen hakemus ja saat neuvon ohjaajalta ja korkeintaan kahdelta opettajalta. NYU ei hyväksy koalitio- tai universaalisovelluksia. Sinun on myös lähetettävä viralliset lukion transkriptit ja viralliset transkriptiot kaikista yliopistotason töistä, jotka olet suorittanut.

Jos haet Steinhardtin kulttuuri-, koulutus- ja inhimillisen kehityksen korkeakouluun ja Tischin taidekouluun, sinun on suoritettava koe ja lähetettävä työportfolio standardoidun testauksen sijasta.

Steinhardt vaatii koe -esityksen tai portfolion kaikille musiikkiosaston hakijoille, lukuun ottamatta opetusteatteria, ja salkun Studio Artille hakeville.

Tisch vaatii koeohjelman tai salkun hakijoille kaikkiin ohjelmiin, paitsi Interactive Media Arts.

Säännöllisten päätösten hakijoiden on jätettävä hakemuksensa 5. tammikuuta mennessä, ja ne ilmoitetaan 1. huhtikuuta.

Mikä GPA minun täytyy päästä NYU: han?

Useimmilla NYU: han hyväksytyillä opiskelijoilla on painottamaton GPA 3,7 tai korkeampi, mikä tarkoittaa sitä haluat saavuttaa vähintään 3,7, jotta sinua pidetään vakavasti hakijana.

Saavuttaaksesi 3,7, sinun on ansaittava enimmäkseen A: n ja A: n kursseista. Jos GPA on alle 3,7, voit yrittää korvata sen sovelluksesi muissa osissa, kuten testituloksissasi tai salkussasi, jos haet Tischiin tai Steinhardtiin.

Mitä testituloksia minun täytyy päästä NYU: han?

NYU edellyttää, että lähetät standardoidut testitulokset, ellet hae Steinhardtia tai Tischiä, jossa salkku voi korvata testitulokset. ( HUOMAUTUS: Koronaviruspandemian vuoksi standardoitujen testien lähettäminen on vapaaehtoista kaikille oppilaille, jotka hakeutuvat luokkaan 2025. NYU kuitenkin hyväksyy ja tarkistaa lähettämäsi tulokset.)

NYU hyväksyy laajan valikoiman testituloksia, vaikka useimmat opiskelijat toimittavat SAT- tai ACT -tulokset. Tässä on kaikki pisteet, joita NYU hyväksyy:

  • SAT; tai
  • TOIMIA; tai
  • Kansainvälinen tutkintotodistus (IB); tai
  • Kolme (3) SAT -testitulosta; tai
  • Kolme (3) AP -kokeen tulosta; tai
  • Kolme (3) IB-ylemmän tason tentitulosta, ellei IB-tutkintotodistus; tai
  • Muut kansainväliset kokeet, jotka osoittavat, että olet suorittanut keskiasteen tai jos olet lähettänyt arvioituja tuloksia. Löydät lisätietoja näistä kansainvälisistä kokeista tässä .

Tässä artikkelissa keskitymme pääasiassa SAT- ja ACT -pisteisiin, koska suurin osa hakijoista toimittaa ne.

Vaikka NYU: lla ei ole leikkauksia SAT- tai ACT -pisteisiin, sinun on varmistettava, että pisteet ovat kilpailukykyisiä hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräisten pisteiden kanssa. Katsotaanpa niitä.

Mitä SAT -pisteitä minun täytyy päästä NYU: han?

Kun NYU: n hyväksymisaste laskee, hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräinen SAT -pistemäärä nousee. Luokalla 2024 oli korkein keskimääräinen SAT -yhdistelmäpiste: 1500.

Tämä tarkoittaa, että sinun on pisteytettävä (tai hyvin lähellä) 1500: ta, jotta voit katsoa kilpailukykyiseksi muiden hakijoiden kanssa.

NYU ei ylitä SAT -pistettä, joten jos käytät SAT -ohjelmaa useita kertoja, he käyttävät korkeinta pistemäärää kussakin osiossa kaikissa testipäivissäsi.

kärkimuoto toisen asteen muotoon

Mitä ACT -pisteitä minun täytyy päästä NYU: han?

Myös NYU: n keskimääräinen ACT -pisteet nousevat. NYU: n hakijoiden keskimääräinen ACT -pistemäärä on 32.

Vaikka NYU sanoo, että heillä ei ole vähimmäisvaatimusta ACT: lle, jos haet 29 tai alle, sinulla on vaikeuksia päästä sisään, ellei sovelluksessasi ole jotain muuta erittäin vaikuttavaa. Hakijoita on niin paljon, että pisteitä on 32 ja enemmän, että 29 näyttää akateemisesti heikolta.

kuvat-1

NYU -sovellusesseitä

Sinun on toimitettava NYU -hakemukseesi sekä tavalliset Common App -materiaalit että NYU -täydennys, joka sisältää lyhyen esseen.

NYU: n essee -kehote pyytää sinua vastaamaan yksinkertaiseen kysymykseen: miksi haluat mennä NYU: han?

Tässä on kehotteen teksti kokonaisuudessaan:

Haluaisimme tietää enemmän kiinnostuksestasi NYU: ta kohtaan. Mikä sai sinut hakemaan NYU: ta? Miksi olet hakenut tai ilmaissut kiinnostuksesi tietylle kampukselle, kouluun, korkeakouluun, ohjelmaan ja/tai opintoalueeseen? Jos olet hakenut useampaa kuin yhtä, kerro meille, miksi olet kiinnostunut näistä lisäopintoalueista tai kampuksista. Haluamme ymmärtää - miksi NYU?

Esseessä on 400 sanan raja , mikä tarkoittaa, että sinulla on tilaa todella laajentaa sitä, mikä erityisesti houkuttelee sinua NYU: han.

Vaikka sinun pitäisi tehdä selväksi, miksi haluat osallistua NYU: han esseesi kanssa, sinun ei tarvitse vaivautua tuntikausia sen yli. Loppujen lopuksi muut hakemuksesi osat (mukaan lukien testitulokset ja arvosanat/kurssin tarkkuus ja suosituskirjeet) ovat tärkeämpiä tekijöitä hyväksyntällesi. Sinun tarvitsee vain osoittaa, että olet tehnyt ainakin vähän tutkimusta NYU: sta ja miksi haluat hakea erityisesti sinne.

Saat tarkemman käsityksen siitä, kuinka vastata tähän kehotteeseen, tutustu artikkelimme, joka on omistettu erityisesti tämän esseen saamiseksi.

Vinkkejä NYU: hon pääsemiseksi

NYU: han on vaikea päästä ... ja se on vaikeampaa joka vuosi! Jos haluat päästä NYU: han tänä vuonna, seuraa näitä tärkeitä vinkkejä siitä, miten pääset NYU: han.

#1: Heijasta NYU: n arvoja

NYU arvostaa monimuotoisuutta ja tarjoaa opiskelijoilleen todella maailmanlaajuisen kokemuksen. Jos haluat sovelluksesi erottuvan, voit puhua a) kuinka nämä arvot ovat sinulle tärkeitä, ja b) miten hyödynnät tämän käytännön, kun menet NYU: han.

Voit puhua tästä osana miksi NYU -esseesi. Varmista, että sinulla on konkreettisia esimerkkejä siitä, miten käytät tätä ajattelutapaa - älä vain sano, että olisi hauskaa mennä juhlimaan toisessa maassa, pitämään mielessäsi tiettyjä ohjelmia, luokkia tai kokemuksia.

#2: Kiillota hakemuksesi

Kun NYU: sta tulee yhä kilpailukykyisempi, sinun on ponnisteltava entistä enemmän, jotta sovelluksesi olisi yhtä kilpailukykyinen. Testituloksesi tulisi täyttää tai ylittää hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräiset pisteet, samoin kuin arvosanasi.

Pyydä suosituskirjeitä opettajilta, jotka todella tuntevat sinut ja työsi antaaksesi käsityksen siitä, miksi NYU ei voi elää ilman sinua.

#3: Vau portfoliosi kanssa

Jos haet Steinhardtiin tai Tischiin, portfoliosi on oltava loistava. Valitse esimerkkejä työstäsi, jotka esittävät erityisiä kykyjäsi ja yksilöllisyyttäsi. Portfoliosi pitäisi olla näkökulmasta ja persoonallisuudesta-älä lähetä yleistä työtä, joka voidaan katsoa kenellekään.

#4: Hanki piikki

Kun haet yliopistoon, on houkuttelevaa näyttää monipuoliselta ja kiinnostuneelta kaikista asioista.

Älä tee sitä.

Hakemuksesi ei erotu, jos olet keskinkertainen bändissä, radan tiimissä ja oppilaskunnassa. Se erottuu, jos matkustat Japaniin esiintymään maailmanluokan performanssiryhmän kanssa tai olet oikeutettu kuulakärkikisaan.

Kun keskityt yhteen asiaan, olet parempi siinä kuin jos haluat jakaa aikasi ja huomiosi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset