Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

yliopisto-470184_640

Massachusetts Institute of Technology (MIT) on yksi parhaista kouluista maailmassa. Jos haluat olla yksi harvoista MIT: ään vuosittain hyväksytyistä opiskelijoista, sinun on varmistettava, että hakemuksesi on nuuska.

Tässä artikkelissa eritellään tarkalleen, miten päästä MIT: ään, tarvittavista testituloksista vihjeisiin ja vihjeisiin, jotka auttavat sovellustasi erottumaan.

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään?

MIT on yksi valikoivimmista kouluista maailmassa. Tällä hetkellä MIT: n hyväksymisaste on 7,3%, mikä tarkoittaa, että se hyväksyy vain noin 7 hakijaa jokaista 100 hakijaa kohti.

7,3 prosentin hyväksymisaste tarkoittaa, että MIT on erittäin kilpailukykyinen päästä. Tarvitset erinomaiset arvosanat, testitulokset, esseet ja suosituskirjeet, jotta ne voidaan jopa ottaa huomioon.

Mitä MIT etsii opiskelijoistaan?

Voit oppia paljon mitä MIT etsii opiskelijoilta yliopiston verkkosivuilta :

'' MIT-yhteisöä ohjaa yhteinen tarkoitus: luoda parempi maailma koulutuksen, tutkimuksen ja innovaatioiden avulla. Olemme hauskoja ja omituisia, eliittiä, mutta emme elitaarisia, kekseliäitä ja taiteellisia, pakkomielle lukuja ja toivottavia vastaan ​​lahjakkaille ihmisille riippumatta siitä, mistä he tulevat. '

Tämä lausunto ei ole MIT: n virallinen tehtävä ( joka on myös lukemisen arvoinen ), kertoo paljon siitä, mitä MIT etsii hakijoiltaan.

MIT haluaa opiskelijoita, jotka rikkovat muotteja - He ovat uskomattoman älykkäitä, mutta ajattelevat myös laatikon ulkopuolella. Älä seuraa kaikkien muiden polkua, jos haluat päästä MIT: ään - luo oma.

MIT-opiskelijat ovat aidosti innoissaan oppimisesta ja innovaatioista. He eivät ole kiinnostuneita tunnustuksista (vaikka ansaitsevatkin ne varmasti) - heitä motivoi löytö ja älyllinen stimulaatio enemmän kuin tunnustaminen.

sat pisteet austinille

MIT-opiskelijat eivät sovi mihinkään tiettyyn profiiliin, paitsi että he kaikki ovat erittäin, erittäin lahjakkaita.

Voitko hakea MIT: tä aikaisin?

MIT antaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa varhaisia ​​toimia. Tämä tarkoittaa, että voit hakea MIT: lle ja saada ilmoituksen hyväksymiskuukausistasi ennen muita opiskelijoita, mutta sinun ei tarvitse sitoutua MIT: ään, jos sinut hyväksytään.

MIT: n varhainen hakuaika on 1. marraskuuta ja opiskelijoille ilmoitetaan joulukuun puolivälissä.

Mukaan MIT-pääsytilastot luokan 2024 hakijoilla, jotka hakivat aikaisin, ei ollut mitään merkittävää etua normaaliin määräaikaan hakeneisiin opiskelijoihin nähden. Molempiin valintojen määräaikoihin opiskelijat hyväksyttiin noin 7%: lla.

MIT-hakemusten määräajat ja vaatimukset

MIT: llä on oma sovellus. Se ei hyväksy yhteistä hakemusta, koalitiohakemusta tai yleissovellusta. Tässä ovat täydelliset MIT-sovelluksen vaatimukset:

 • MIT edellyttää, että kaikki opiskelijat toimittavat SAT-, ACT- tai TOEFL-pisteet
  • Huomaa: nämä vaatimukset täyttyvät keskeytetty opiskelijoille hakeminen vuosina 2020--2021. Meillä on täydellinen luettelo kouluista, jotka ovat käyneet SAT / ACT-valinnaisina COVID-19: n takia.
 • MIT edellyttää, että kaikki opiskelijat toimittavat viisi lyhyttä esseitä osana hakemustaan.
 • MIT edellyttää, että kaikki opiskelijat toimittavat kaksi suosituskirjainta
 • MIT-hakijoille ei ole erityisiä työselostusvaatimuksia.
 • Joidenkin suurten yhtiöiden on toimitettava myös työsalkut. Löydät luettelon näistä pääaineista ja vaatimuksista tässä .

MIT: n varhaisen toiminnan määräaika on 1. marraskuuta . Hakijoille ilmoitetaan heidän asemastaan ​​joulukuun puolivälissä.

MIT: n säännöllinen sisäänpääsyn määräaika on 1. Tammikuuta . Hakijoille ilmoitetaan heidän asemastaan ​​maaliskuun puolivälissä.

body_accepted_stamp

Mitä GPA: ta minun on päästävä MIT: ään?

MIT: n hyväksymisaste on 7,3%, joten on tärkeää, että hakemuksesi on mahdollisimman vahva. Yksi tärkeimmistä osista MIT-sovelluksessasi on lukiokurssit.

Parhaat 2 pelaajan korttipelit

MIT ei määritä GPA-vähimmäisvaatimusta eikä vapauta hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräistä GPA-arvoa. (Koulu tekee tarjota muita pääsytilastoja kuten keskimääräiset testitulokset .) Tästä huolimatta MIT: ssä hyväksyttyjen opiskelijoiden määrän vuoksi voidaan olettaa, että keskimääräinen GPA on melko korkea . Sinun pitäisi etsiä pääsääntöisesti As, jossa transkriptiossasi on muutama korkea B.

MIT kiinnittää huomiota myös kurssisi kuormitukseen - haastatko itseäsi vai matalatko helposti kursseilla? Sinun tulisi käydä tiukimmat luokat, joita koulusi tarjoaa - olivatpa ne kunnianosoituksia, AP- tai IB-kursseja - tai edes tutkia kursseja paikallisessa korkeakoulussa osoittaaksesi, ettet pelkää akateemista haastetta ... ja että voit menestyä myös yhdessä!

kuinka muotoilla yliopiston essee

Mitä testituloksia minun on päästävä MIT: ään?

Huomaa: opiskelijoille, jotka hakevat jaksoja 2020-2021, MIT on testi-valinnainen. Alla olevat neuvot koskevat kuitenkin opiskelijoita, jotka ovat jo suorittaneet SAT / ACT-ohjelman ja harkitsevat pisteidensä lähettämistä, sekä opiskelijoille, jotka hakevat lukuvuoden 2020-2021 jälkeen.

Sinun ei tarvitse vain hyviä arvosanoja päästäksesi MIT: ään - tarvitset myös hyviä testipisteitä. Katsotaanpa tarkemmin mitä pisteitä tarvitset päästäksesi MIT: ään.

Mitä SAT-testituloksia minun on päästävä MIT: ään?

Keskimääräinen 50% MIT-hakijoista tekee a 1520 ja 1580 1600 SAT-asteikolla. Toisin sanoen 75% hyväksytyistä opiskelijoista saavuttaa SAT: n yli 1520 pisteet. Toisin sanoen sinun on päästävä mahdollisimman lähelle täydellistä pistemäärää varmistaaksesi, että asetat itsesi hyvään asemaan päästäksesi sisään.

Sinulla on oltava erittäin korkeat SAT-pisteet, jotta pääset MIT: ään. Onneksi MIT käyttää korkeimman osan pisteytystä (tunnetaan myös nimellä superscoring). Peruspisteytys tarkoittaa, että MIT ottaa huomioon korkeimmat osiotulokset kaikissa lähettämissäsi SAT-testipäivissä.

MIT: n superpisteytyskäytäntö on hyvä uutinen hakijoille - se tarkoittaa, että voit valmistella ja ottaa uudelleen pisteet huolimatta siitä, että vahingoitat aikaisempia pisteitäsi. Jos mietit, kuinka monta kertaa voit (tai sinun pitäisi!) Ottaa SAT, muista tarkistaa tämä artikkeli.

Mitä ACT-testituloksia minun on päästävä MIT: ään?

Ei ole mikään yllätys, että myös hyväksytyillä opiskelijoilla on korkeat ACT-pisteet. Yli 75% hyväksytyistä opiskelijoista on vähintään 34 ACT-palkinnossa. Kun niin monet hakijat saavat pisteet 34 tai enemmän, matalampi pisteet eivät ole kovin vaikuttavia.

Onneksi MIT myös ylittää ACT-pisteet hakijoille. Tämä tarkoittaa, että jos otat ACT: n useita kertoja, MIT ottaa huomioon kussakin osiossa saavutetun korkeimman pistemäärän. Voit oppia lisää ACT: n ottamisesta useita kertoja täältä.

body_typewriter-1

MIT Application Essays

MIT vaatii sinua vastaa viiteen lyhyeen esseekysymykseen. Sinun on vastattava viiteen lyhyeen kehotukseen (enintään 250 sanaa) elämäsi eri näkökohdista: kuvaus taustastasi, mikä osasto sinua kiinnostaa MIT: ssä, mitä teet hauskanpidossa, tapa, jolla annat oman panoksesi ja haasteen, jonka olet kohdannut elämässäsi.

MIT-esseekehotteet on suunniteltu erityisesti pääsemään ytimeen, mikä saa sinut ... no, sinä . Muista, että MIT haluaa hakijoita, jotka ovat mielenkiintoisia ihmisinä. MIT pitää erittäin tärkeänä sitä, että opiskelijoilla on omituisuuksia ja ainutlaatuisia intohimoja, ei vain korkeita testipisteitä.

Lähetät viisi MIT-hakulajeja, aktiviteettiluettelon ja itsesi ilmoittaman kurssilomakkeen osana MIT-hakemustasi, riippumatta siitä, haetko varhaisen toiminnan määräaikaa vai säännöllistä sisäänpääsyn määräaikaa.

Tässä ovat vuosien 2020--2021 MIT-esseekehotteet:

  • Kuvaile maailmaa, josta tulet; esimerkiksi perheesi, klubisi, koulu, yhteisö, kaupunki tai kaupunki. Kuinka tuo maailma on muokannut unelmiasi ja toiveitasi? (200-250 sanaa)
  • Valitse, mikä MIT: n opintojakso vetoaa sinuun eniten tällä hetkellä, ja kerro meille lisää siitä, miksi tämä tutkimusala vetoaa sinuun.
  • Tiedämme sinun elävän kiireistä elämää, täynnä toimintaa, joista monia sinulta vaaditaan. Kerro meille jotain, mitä teet vain sen iloksi. (200-250 sanaa)
  • MIT tuo ihmiset yhteen parantamaan muiden elämää. MIT-opiskelijat pyrkivät parantamaan yhteisöjään eri tavoin maailman suurimpiin haasteisiin vastaamisesta hyvään ystävään olemiseen. Kuvaile yksi tapa, jolla olet osallistunut yhteisöösi, joko perheessäsi, luokkahuoneessasi, naapurustossasi jne. (200–250 sanaa)
  • Kerro meille kohtaamastasi merkittävimmästä haasteesta tai jostakin tärkeästä, joka ei mennyt suunnitellusti. Kuinka hallitsit tilanteen? (200-250 sanaa)

Voit oppia lisää MIT-esseesi ässäsi aiheesta aiheesta.

business-2178566_640

missä Harvardin yliopisto sijaitsee

5 vinkkiä pääsemiseen MIT: ään

MIT: ään on vaikea päästä, mutta se ei ole mahdotonta. MIT ottaa vastaan ​​noin 1400 opiskelijaa vuodessa, ja voit varmasti olla yksi heistä! Seuraa näitä vinkkejä päästäksesi MIT: ään varmistamalla, että sovelluksesi erottuu joukosta.

# 1: Korosta identiteettisi ainutlaatuiset näkökohdat

Olemme sanoneet sen jo ja sanomme sen uudestaan: MIT tykkää ainutlaatuisista hakijoista. He sanovat niin verkkosivuillaan! Esseesi ovat tilaisuus tuoda esiin persoonallisuutesi erityispiirteitä. Jos rakensit suolakurkkua käsittelevän videopelin huvin vuoksi, on aika jakaa se!

Mitä ainutlaatuisempi olet, sitä parempi! Hakemuksesi erottuu entistä enemmän, jos otat nämä kiinnostuksen kohteet ja käytät niitä akateemisessa toiminnassa. Osoita, että akateeminen uteliaisuus leikkaa intohimosi.

# 2: Laita paljon vaivaa akateemikoihisi

MIT-opiskelijat ovat menestyneitä. Hyväksytty, sinun on oltava myös yksi. Sinulla on oltava vahva suunnitelma opiskeluun SAT- tai ACT-opiskelijoille, jotta saavutat parhaan mahdollisen tuloksen.

Jos olet vielä lukion, toisen vuoden opiskelijan tai lukion lukuvuodessa, suunnittele suorittavan joitakin edistyneitä luokkia GPA: n parantamiseksi. Sinun on oltava kurinalaista ja työskenneltävä kovasti kilpaillaksesi muiden hakijoiden kanssa.

MIT haluaa opiskelijoita, jotka menestyvät kampuksellaan - sinun on osoitettava, että pystyt vastaamaan MIT: n akateemiseen haasteeseen.

# 3: Ässä esseesi

Esseesi ovat paras tilaisuus esitellä taitojasi ja ainutlaatuisia kiinnostuksen kohteitasi. Sinun pitäisi ponnistaa paljon jokaiseen viidestä MIT-esseestä. Älä odota viimeiseen minuuttiin kirjoittaessasi MIT-esseitäsi - aloita niillä paljon aikaa, jotta voit tarkistaa ja saada palautetta.

Muista, että vaikka ei ole oikeita tapoja kirjoittaa pääsy-essee, on ehdottomasti joitain vääriä! Muista tarkistaa tämä artikkeli ennen aloittamista, jotta voit välttää sudenkuoppia.

# 4: Vakuuta MIT, että teet jotain hienoa koulutuksellasi

MIT ei halua hyväksyä opiskelijoita, jotka tyytyvät ottamaan kalliit tutkintotodistuksensa ja istumaan kotona tekemättä mitään sen kanssa. MIT haluaa hyväksyä opiskelijoita, jotka aikovat tehdä maailmaa muuttavia asioita, jotka osallistuvat positiivisesti yhteisöihinsä ollessaan korkeakoulussa ja jotka auttavat myös muita opiskelijoita saavuttamaan suuria asioita.

Paras tapa vakuuttaa MIT, että teet tämän ollessasi siellä? Auta positiivisesti yhteisösi lukion aikana. Aiempi käyttäytyminen ennustaa tulevaa käyttäytymistä. Jos osoitat, että positiiviset panokset ovat osa sinun toimintatapa opiskelijana MIT on luottavainen, että tuot tämän asenteen myös kampuksellesi.

# 5: Hypertarkennus

Sinun ei tarvitse olla jalkapallojoukkueen kapteeni, keskusteluryhmän yhteispuheenjohtaja ja koulun orkesterin ensimmäinen tuoliviulisti päästäksesi MIT: ään. Älä yritä olla hyvä jokaisessa - valitse yksi (tai kaksi) toimintaa ja jatka sitä hellittämättä.

Tätä kutsutaan piikiksi ja se auttaa sinua erottumaan enemmän. Älä pyri olemaan yleisesti hyvä monissa asioissa - ole erittäin, hämmästyttävän hyvä yhdessä asiassa.

Sen sijaan, että yrittäisit johtaa kaksikymmentä erilaista komiteaa, valitse itsellesi kaikkein erikoisin ja anna sille kaikki mitä sinulla on. Laita jalkapallo ja keskustelukortit ja keskity viuluun, jos rakastat sitä. Kokeilu maailmanluokan yhtyeille, ilmoittaudu kilpailuihin, erottuu vain.

Älä yritä ylittää keskiarvoa monissa asioissa - ole hyvä yhdessä.

milloin kolumbiapäätökset tulevat

Yhteenveto: Kuinka päästä MIT: ään

MIT: ään on vaikea päästä - mutta ei mahdotonta! Kovalla työllä ja suunnittelulla voit hioa hakemustasi niin, että se erottuu muiden tuhansien MIT-hakijoiden joukosta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset