Kuinka päästä elokuvakouluun, kirjoittanut USC Alum

body_filmintro

Jos olet kiinnostunut menemään viihdeteollisuuteen missä tahansa tehtävässä, olipa se sitten ohjausta, kirjoittamista, tuottamista, animaatiota, muokkausta tai muuta, sinun kannattaa harkita elokuvakouluun osallistumista. Kirjoitin tämän artikkelin jakaakseni tietämykseni USC-elokuvakoulun alumnina ja auttaakseni sinua myös hyväksymään elokuvakoulun!

Oma elokuvan tausta ja kokemus

Valmistuin siitä elokuvakoulusta äänesti yhdysvaltalaisen elokuvakoulun kuudetta vuotta peräkkäin mennessä Hollywood Reporter : Etelä-Kalifornian yliopiston elokuvataiteen koulu . Pääaineeni oli Elokuva- ja televisiotuotanto (ohjelma, jonka sisäänpääsyaste oli 3%).Sen lisäksi, että minut hyväksyttiin Yhdysvaltain huippuelokuvakouluun, sain USC: lle täyden lukukauden ansiot stipendin. Vanhemman vuoden aikana minua pyydettiin toimimaan opiskelijaedustajana elokuvakoulun apurahahaastatteluissa, joten minulla on kokemusta lukea ja analysoida sovelluksia muiden USC: n elokuvataiteen edustajien kanssa. Pystyin tunnistamaan hyvän ja huonon sovelluksen ominaisuudet ja jaan ne kanssasi alla.

mikä on viittaus kirjallisuuteen

Mitä sinun on haettava elokuvakouluun?

Jokaisella elokuvakoululla on oma hakuprosessi. Löydät hakemasi elokuvakoulun sovellusvaatimukset yksinkertaisesti etsi hakusanalla [College nimi] elokuvaohjelman vaatimukset Google. Tässä on esimerkki:

body_film_school_google_screenshot

Konservatorion tyylikoulut (esim. AFI) vaativat vain yhden hakemuksen, kun taas nelivuotisissa yliopistoissa (esim. USC ja NYU) sijaitsevat elokuvakoulut edellyttävät yleensä kahta hakemusta: hakemus yliopistoon (yleensä yhteinen hakemus) ja lisähakemus elokuvakouluun.

En pääse käsittelemään parhaan yleissovelluksen kirjoittamista (lisätietoja siitä on oppaassamme monipuolisen yliopistosovelluksen rakentamiseksi). Tämä sovellus on kuitenkin edelleen tärkeä, koska et pääse yliopiston elokuvaohjelmaan, jos testipisteet, transkriptio, suosituskirjeet ja muut materiaalit eivät ole riittävän vaikuttavia.

Sen sijaan puhun nimenomaan täydentävästä hakemuksesta (ainoa konservatorion koulujen hakemus), ja käytän esimerkkinä USC: tä, koska olen varma, että monet teistä, jotka luet tätä, soveltuvat sinne. Vaikka et haekaan USC: hen, sen sovellus on melkein tavallinen elokuvakoulusovellus.

Sillä USC: n elokuvasovellus tarvitset seuraavat materiaalit:

 • Cinematic Arts Personal Statement
 • Näytteen kirjoittaminen (A, B tai C)
 • Visuaalinen näyte (video- tai valokuvavaihtoehto)
 • Luovien salkkujen luettelo
 • Suosituskirjeet (3) *
* Nämä voivat olla samoja, jotka on jätetty yhteiseen hakemukseen, eivätkä ne poikkea kollegion hakemusten suosituskirjeistä.

Käsittelen yksityiskohtaisesti kutakin alla olevaa komponenttia (lukuun ottamatta suosituskirjeitä, koska nämä ovat vain tyypillisiä kirjaimia).

# 1: Cinematic Arts Personal Statement

Yksi osa USC-elokuvakoulusovellusta on henkilökohtainen lausunto. Näin USC kuvaa tätä komponenttia (kaikki rohkea korostus minun):

Elokuva- ja televisiotuotantokomitea lukee henkilökohtaisen lausunnon nimellä mittaa luovuutta, itsetietoisuutta ja näkemystä. Etsimme tunnetta sinä ainutlaatuisena yksilönä ja kuinka erottuvat kokemuksesi, ominaisuutesi, taustasi, arvosi ja / tai näkemyksesi maailmasta ovat muokanneet kuka olet ja mitä haluat sanoa luovana elokuvantekijänä . Haluamme tietää, millaisia ​​tarinoita haluat kertoa. Muista, että innostus elokuvien katseluun, suosikkielokuviesi kuvaukset ja osallistuminen elokuvan tekemiseen on yleistä useimmissa ehdokkaissa. Tuloksena, kannustamme sinua keskittymään yksilöllisyyteen. Huomaa, että vakiomuotoa tai oikeaa vastausta ei ole. (Enintään 1000 sanaa)

body_huh

Mitä sinun pitäisi kirjoittaa?

Maallikon termein henkilökohtaisen lausuntosi tulisi olla essee, jossa on enintään 1000 sanaa ja joka sieppaa yksilöllisyytesi ja intohimosi elokuvaan. Mielestäni USC antaa erittäin hyödyllisiä vihjeitä siitä, mikä antaa suuren (tai kauhean) henkilökohtaisen lausunnon. Kaikki elokuvakoulun hakijat nauttivat elokuvien katsomisesta ja heillä on suosikkinsa (jos et, miksi haluaisit mennä elokuvakouluun?), Joten et halua henkilökohtaisen lausuntosi olevan kyse siitä (muuten näyttävät alkuperäisiltä).

Ajattele sitä: mikä erottaa sinut kaikista muista ehdokkaista? Yksilöllisyytesi, kuka olet. Mitä USC haluaa nähdä henkilökohtaisessa lausunnossasi, on että olet mielenkiintoinen, lahjakas henkilö, jonka heidän pitäisi lisätä luokkiinsa. USC-elokuvakoulu ei halua keskimääräistä; se haluaa kiinnostavan tarinankertojan, jolla on ainutlaatuisia tarinoita jaettavaksi.

Haluako USC sinun kertoa heille, kuinka suuri tarinankertoja olet? Ei. USC ja muut elokuvakoulut haluavat sinun näytä heille, kuinka suuri tarinankertoja olet. Tätä varten sinun on kerrottavatarina.

Anna minun osoittaa. Tässä on johdanto henkilökohtaiseen lausuntoon todellisesta USC-elokuvasovelluksestani:

Cheerleader. Sana, joka saa minut haluamaan heittää ja jota käytetään liian usein kuvaamaan sinun todella. Luulen kupliva, lähtevä persoonallisuus ja houkutteleva fysiikka tarkoittaa, että olet cheerleader. Istun innoissaan odottaen kuulemaan nimeni. On vuosi 2006. Olen 14-vuotias ja olen päässyt aina Floridan osavaltion tiedemessuille kokeelleni kokeiluni, jolla selvitetään, ovatko bakteerit tai sienet tehokkaampia öljyvuotojen puhdistamisessa (BP olisi voinut käyttää apuani). Kuulen vihdoin nimeni kutsuvan ja kiirehdin innokkaasti tapaamaan yhtä tuomareista keskustelemaan projektistani. Huomaan hänet ja aion esitellä itseäni. Ennen kuin saan sanan, hän pysäyttää minut sanoen: 'Anna minun arvata, olet cheerleader.' Anna minun puhdistaa ilma nyt en ole nyt enkä ole koskaan ollut cheerleader. Ensinnäkin, minulla ei ole akrobaattista taitoa, jota vaaditaan tällaiseen rooliin. Toiseksi, vihaan tarraa. Korjaan tuomaria hänen hämmennykselleen. Jatkamme älykästä keskustelua bioremediaatiosta, ja päädyin kolmanneksi osavaltioon ja voittamaan NASAn palkinnon.

Olen valtava monimutkaisten hahmojen fani. On liian helppo siirtyä johtopäätöksiin. 'Elävä persoonallisuus, tyylin hohto, hyvännäköinen ulkonäkö, hänellä ei selvästikään ole älykkyyttä puhua.' Haluan kertoa tarinoita yllätyksistä ja hahmoista, jotka rikkovat sääntöjä, kuten Martin ja John Michael McDonagh.

Tässä johdannossa olen kertonut sinulle tarinan minusta menneisyydestäni, joka paljastaa kuka olen, ja analysoin sitä osoittaakseni, millainen tarinankertoja haluan olla. Tiedän, että tämä ei ole helppo tehtävä, mutta yritän auttaa sinua ideoimaan henkilökohtaisen lausuntotarinasi.

body_story

Onko elämässäsi hetki, josta olet erityisen ylpeä (tai jopa häpeä)? Autoitko esimerkiksi jotakuta? Voita palkinto? Selvitä haaste? Tekeekö iso virhe? Nämä ovat kaikki hienoja tarinoita, jotka kuvaavat hahmosi ja mahdollisuutesi kertoa tarina.

Jos alat laittaa kynää paperille, tässä on kaksi vältettävää aihetta:

 • Urheiluvoitot ja / tai haasteet: Jos sinulla ei ole hyvin harvinaista keskusteltavaa tapahtumaa, älä tee sitä (esim. Repäisit ACL: n samalla kun olet voittanut osavaltion mestaruuden). Ajattele kuinka monta opiskelijaa eri puolilla maata harrastaa urheilua lukioissaan. Nämä ovat yleisimpiä tarinoita, joita pääsyvirkamiehet lukevat, ja he vihaavat niitä. (Tämä on esimerkki aiheesta, joka saa sinut näyttämään epätavalliselta.)
 • Uskonnolliset kokemukset (kuten leiritarinat, lähetysmatkat jne.): Tässäkin saattaa olla poikkeus, mutta jos puhut uskonnollisesta herätyksestä, se on kokemus, jota monet ihmiset ovat kokeneet. Se voi myös saada pääsyvirkamiehen tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Pääsyvaatijat haluavat nähdä, mikä on erityistä sinä , joten älä kerro tarinaa, joka ryhmittää sinut useimpien muiden hakijoiden kanssa. Yksinkertaiset kokemukset / tarinat ovat usein parhaita.

Kirjoitin toisen henkilökohtaisen lausunnon (muille sovelluksilleni) rahan antamisesta kodittomalle miehelle. Kun kävelin pois, koditon mies seurasi minua kadulla. Yritin päästä eroon hänestä ajattelemalla, että hän yritti häiritä minua. Lopulta hän sai minut kiinni ja pyysi nimeäni. Epäröin, mutta kerroin hänelle sen. Sitten hän huusi: 'Jumala siunatkoon, Lauren!' Hän oli seurannut minua kiittäen minua ja puristaen käteni. Olin kamalasti häpeissään, että ajattelin pahinta hänestä.

Älä ajattele, että tarinasi on oltava maailman pelastamisesta.

minkä merkin kanssa neitsyt on yhteensopiva

# 2: Näyte elokuvakoululle

Kirjoitusnäyte antaa sinulle uuden mahdollisuuden paljastaa, millainen tarinankertoja haluat olla. USC: n mukaan kirjoittamasi näyte voi olla yksi kolmesta vaihtoehdosta :

 1. Kahden ihmisen välinen vuoropuhelukohtaus. Esitä yhden kappaleen esittely, joka kuvaa kaksi merkkiä käsikirjoitusmuodossa. (enintään kolme sivua)
 2. Kuvaus neljän minuutin elokuvasta, joka ei sisällä vuoropuhelua. Se voi olla fiktiota tai tietokirjallisuutta. Tarina on välitettävä visuaalisesti. (enintään kaksi sivua)
 3. Kuvaile käsite pitkälle elokuvalle, fiktiolle tai dokumentille, jonka haluat kehittää. (enintään kaksi sivua)

Suosittelen vaihtoehtoa 2 tai 3. Voit kokeilla vaihtoehtoa 1, jos haluat, mutta mielestäni on vaikeinta kolmesta kirjoittaa hyvin.Valitsin vaihtoehdon 3, joka on mielestäni helpoin vaihtoehto. Lähetä vaihtoehto 2 vain, jos tunnet olevasi erittäin luottavainen vuoropuhelustasi (ts. Että se kuulostaa realistiselta eikä juustolliselta) ja kohtausrakenteesta (ts. Että sillä on selkeä alku, keskiosa ja loppu).

body_screenplay

Riippumatta valitsemastasi vaihtoehdosta, sinun on esitettävä itsestäsi erilainen puoli kuin mitä näytät henkilökohtaisessa lausunnossasi. Esimerkiksi, jos henkilökohtaisessa lausunnossasi keskustellaan siitä, miten katselit Jurassic Park sairaalassa isoäitisi kanssa ja kuinka intohimoisesti olet Spielbergin suhteen, on parasta olla kirjoittamatta vuoropuhelua pojan ja hänen uuden ulkomaalaisen ystävänsä välillä (nuorille, jotka eivät ehkä saa tätä viittausta, Spielbergin E.T. poika ystävystyy ulkomaalaisen kanssa). Toisin sanoen, sinun on todistettava, että et halua vain tulla Spielberg-kopiona.

Tärkeintä tässä on osoittaa hakemuksesi monimuotoisuus ja avoimuus (etenkin henkilökohtaisessa lausunnossa, kirjoitusnäytteessä ja videonäytteessä). USC ei halua täysin muodostuneita taiteilijoita, jotka tekevät dokumentteja vain yhdestä aiheesta ja jotka kieltäytyvät kertomasta muita tarinoita; pikemminkin, USC haluaa opiskelijoita, jotka oppivat muilta ja joista voidaan tehdä tehokkaita tarinankertojia.

Keskustelin henkilökohtaisessa lausunnossani haluavastani elokuvantekijäksi Martin ja John Michael McDonagh (Martin on luultavasti tunnetuin kahdesta elokuvistaan Bruggessa ,pääosissa Colin Farrell, ja Seitsemän psykopaattia , myösmukana Farrell).

Sitten kirjoitin näytteelleni käsitteen pitkälle elokuvalle, joka sijoittui toiseen maailmansotaan ja keskittyi aviomieheen ja vaimoon. Tämä ominaisuusideo ei ole vain rakkauteni McDonaghseille regurgitaatio - vaan se osoittaa minusta aivan toisen puolen.

# 3: Visuaalinen näyte elokuvakoululle

Seuraavaksi on visuaalinen näyte. Tässä on tämän sovelluskomponentin vaatimukset USC: ssä :

Lähetä yksi kahdesta visuaalisesta näytteestä. On tärkeää, että määrität mitä roolia olet pelannut visuaalisessa näytteessäsi.

 • Videovaihtoehto: Luo lyhyt kerrontainen video, jossa sinulla oli tärkeä luova rooli. Video voi olla joko live-toiminta tai animaatio, fiktio tai dokumentti, mutta sen tulisi heijastaa esteettisiä makusi ja älyllisiä ja emotionaalisia etujasi. (Enintään viisi minuuttia.) Lähetä vain YKSI video. Useita lähetyksiä EI voidaan tarkistaa.
 • Valokuvavaihtoehto: Valmista sarja ottamasi kahdeksan valokuvaa, jotka tietyssä järjestyksessä tarkasteltuna esittävät ainutlaatuisen ja alkuperäisen hahmon tai kertovat yksinkertaisen kertomuksen. Liitä myös yhden sivun kertomus valokuvissa esitetystä hahmosta. Kuvat voivat olla joko mustavalkoisia tai värillisiä. Lataa valokuvat järjestyksessä (1–8). Lataa vaadittu yhden sivun kertomus verkkohakemukseen.

Pohjimmiltaan, sinun on toimitettava yksi visuaalinen näyte, joka voi olla joko video tai valokuvasarja.

Tässä on vahva suositukseni: älä valitse valokuvavaihtoehtoa (ellet hae valokuvauksen koulutusohjelmaan). Toistan: älä tee valokuvavaihtoehtoa. En ole koskaan tavannut elokuvakouluun hyväksyttyä henkilöä, joka valitsi tämän vaihtoehdon. Sitä vastoin olen tavannut ihmisiä, jotka hakivat valokuvavaihtoehtoa ja tekivät ei päästä sisään. Joten älä tee sitä!

Vaikka en tiedä miksi valokuvavaihtoehto ei näytä toimivan hyvin pääsylle, minulla on pari teoriaa. Haet elokuvakouluun kertojia. Hakemuksessasi elokuvakoulut haluavat nähdä, minkä tyyppisiä tarinoita haluat kertoa. Vain kahdeksan valokuvan perusteella on kuitenkin vaikea kertoa kokonainen tarina (ja sellainen, joka sopii elokuvalajiin, kuten komedia). Yksinkertaisesti sanottuna kertomuksen kertominen tai ainutlaatuisen hahmon esittäminen on erittäin vaikeaa valokuvien avulla.

Valitsemalla valokuvavaihtoehdon saatat itse asiassa heikentää itseäsi, koska muut hakijat voivat kertoa koko tarinan (ja todella paljastaa tarinankerrontaitonsa) viiden minuutin videossa. Jos välität pääsystä elokuvakouluun, vie aikaa heittää video yhdessä.

body_nophoto

Kuten kirjoitusnäytteessä, videonäytteen tulisi kaapata toinen puoli sinusta tai tarinankerronta, joka kiinnostaa sinua. USC: n avulla voit myös lähettää videon, jossa sinulla oli tärkeä rooli (esim. Kirjoitit, ohjasit, muokkait tai tuotit sen). Huomaa, että lähetän vain jotain, jota et kirjoittanut tai ohjannut, ellei sinulla ole kiinnostusta olla kirjoittaja tai ohjaaja (ja mainitse henkilökohtaisessa lausunnossasi, että haluat olla toimittaja / DP / tuotantosuunnittelija / jne.).

USC haluaa nähdä tarinankerrostyylisi, ja jos sinulla ei ollut merkittävää roolia teoksessa (kirjailijana tai ohjaajana), voi olla vaikea nähdä vaikutustasi lopputuotteeseen. Minulla ei ollut videota lähetettäväksi elokuvakouluun, joten kirjoitin ja ohjain jotain. Ystäväni toimivat siinä, ja ystäväni kameralla kuvasi ja editoi sitä. Se ei näytä elokuvalta, mutta se kertoo söpön, ainutlaatuisen tarinan. Tässä se on katselun iloksi:

Tähtien ylittävät vaellukset

Salasana: SCA2011

Objektiivisesti se on amatööri, mutta onnistuin kertomaan suloisen tarinan, joka osoitti kiinnostukseni komediaan.Vaikka kirjoitin McDonagh-veljistä henkilökohtaisessa lausunnossani ja kirjoitin toisen maailmansodan ajan teoksen kirjoittamisnäytteelleni, videonäyte - komedia trekkareistä, jotka yrittävät online-treffailua - oli täysin erilainen.

body_onlinesating

Viimeinen rivi? Osoita kiinnostusta tarinankerronnan moniin näkökohtiin sovelluksessasi!

# 4: Luovan salkun luettelo elokuvakoululle

Viimeinen hakemus elokuvakouluun on luovan portfolion luettelo. Alla on kuinka USC kuvaa tätä sovelluskomponenttia :

Salkkujen luettelo on kirjallinen muistio hakijan luovista materiaaleista. Sen tulisi sisältää tiivis kuvaus kustakin hankkeesta, hankkeen valmistumiskuukausi ja vuosi, hakijan luova rooli ja projektin tarkoitus. Aineiston, jonka ei tarvitse olla elokuvaan tai televisioon liittyvää, tulisi antaa käsitys hakijan luovien kykyjen laajuudesta ja syvyydestä. Muodollinen tunnustaminen - kuten palkinnot, julkaisut, työpaikat ja näyttelyt - on huomattava. Laitoksen tai julkaisun nimi tulee sisällyttää luetteloon luokkaan tai julkaisuun valmistettuja luovia aineistoja.

Pohjimmiltaan olet luomassa taiteellista jatkoa. USC tarjoaa esimerkkejä siitä, minkä tyyppisiä projekteja hakija saattaa sisällyttää luetteloonsa ja kuinka ne tulisi muotoilla:

 • Heinäkuu 2008, Päivä elämässä, digitaalinen video, 12 minuuttia. Asema: kirjailija / ohjaaja. Dokumentti kodittomasta irakin eläinlääkäristä, joka on asunut kaduilla palattuaan armeijasta. Luotu vanhemman vuoden multimediatutkimushankkeeseen, San Raphael High School, Miami, Florida.

 • Maaliskuu 2008, Oviaukot, sarja 5 mustavalkoista valokuvaa. Asema: valokuvaaja. 'Toinen palkinnon voittaja' Des Moines Sunday Journal -valokuvakilpailussa.

 • Helmikuu 2007, Sellomorfoosi ,novelli. Asema: kirjailija. Muunnelma Franz Kafkan novellista; julkaistu julkaisussa Writing, voi. IV, 2007, Amherst Collegessa, Amherst, Massachusetts.

Älä huoli liikaa salkustasi. Sinun ei tarvitse olla palkintoja päästäksesi elokuvakouluun. Olin voittanut nollapalkinnon taideteoksestani.

Salkusi on vain osoitettava, että olet kiinnostunut taiteesta. Tämä voi sisältää näyttelijöitä, taideprojekteja (huvin vuoksi tai koulua varten) ja kirjoittamaasi tai esittämäsi musiikkia (esim. Koulun lahjakkuusnäyttelyssä). Todella, mitä taiteellista voi ja pitäisi mukaan.

kehotaide

Varmista vain, että et sisällä mitään rienaavaa tai sopimatonta taidetta. Tiedän, että tämän pitäisi mennä sanomattakin, mutta yhdessä USC: ssä lukemistani hakemuksista opiskelija oli maininnut jotain sopimattomaa portfolionsa luettelosta. Joten haluan varmistaa, ettet tee myös tätä! Hänen lukionsa opettaja oli lopettanut projektin, mutta hän oli silti päättänyt mainita sen hakemuksessaan. Jos opettaja tekee tai ei hyväksynyt projektia, niin se on erittäin todennäköisesti valintalautakunta ei myöskään!

Elokuvakoulu-hakemuksesi täyttäminen

Nyt kun olemme tarkastelleet mitä materiaaleja sinun on sovellettava elokuvakouluun, haluan antaa sinulle muutaman vihjeen hakemuksesi täyttämisestä.

Varmista, että tiedät hakemuksen määräajat elokuvakouluille, joihin haet, jotta voit lähettää hakemuksesi hyvissä ajoin ennen sen eräpäivää. Jos et ole varma koulun määräajasta, voit joko etsiä Googlessa hakusanaa [yliopiston nimi] elokuvakoulun hakuaika tai tarkistaa koulun hakemussivun yliopiston virallisella verkkosivustolla. Useimpien koulujen määräajat ovat 1. joulukuuta.

On hyvä luoda aikajana, jotta voit varmistaa, että viimeistelet hakemuksesi ajoissa. Loppujen lopuksi paras luova työsi kestää todennäköisesti yli viikon! Ehdotan, että vietät kesän lukion nuorempien ja vanhempien vuosien välillä hakemuksesi parissa. Jos sinulla ei ole lähetettävää videota, suunnittele videon kirjoittamista, kuvaamista ja muokkaamista kesällä niin, että olet tehnyt sen ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kun keskityt koulutyöhön.

suosituskirje ylennykseen

Valmista myös henkilökohtainen lausunto ja kirjallinen näyte kesän aikana, jotta voit käyttää riittävästi aikaa kullekin. Tulet todennäköisesti käsittelemään useita luonnoksia ja tarvitset luotettavia ihmisiä (kuten opettajia tai vanhempiasi) etsimään niitä sinulle. Molempien työskentely kesällä antaa sinun viettää aikaa ja estää sinua kiirehtimästä prosessin läpi.

Ainoa osa elokuvakoulusovelluksesta, jonka sinun pitäisi ei Kesällä valmistunut on salkkujen luettelo. Voit kirjoittaa luonnoksen, mutta älä unohda lisätä kaikkia taiteellisia osallistumistasi vanhemman vuoden syksyllä portfolioosi myöhemmin.

Viimeiset muistettavat asiat haettaessa elokuvakoulua

Jos haet elokuvakouluun, sinun on ymmärrettävä, kuinka voit tuottaa erinomaisen sovelluksen, jotta voit lisätä pääsymahdollisuuksiasi. Tässä on tärkeimmät seikat, jotka on syytä muistaa, kun haet elokuvakouluun:

 • Näytä monimuotoisuus / useita kiinnostuksen kohteita sovelluksessasi. Voit esimerkiksi puhuakuinka olet kiinnostunut komedioista, aikakausiteoksista ja sci-fiistä.
 • Korosta yksilöllisyyttäsi ja todista, että olet ainutlaatuinen ehdokas. Vältä kirjoittamasta jotain henkilökohtaisessa lausunnossasi, jonka myös useimmat muut hakijat ovat kokeneet, kuten loukkaantuminen urheilussa.
 • Yksinkertaiset tarinat ovat usein parhaita!
 • Älä tee valokuvavaihtoehtoa visuaaliselle näytteelle. Tee aina video-vaihtoehto; tuskin yhtään hakijaa hyväksytään elokuvakouluun valokuvavaihtoehdolla.
 • Älä kirjoita mistä tahansa sopimattomasta hakemuksestasi. Jos projekti, jonka sinä peruutit, tai jos opettaja ei hyväksynyt sitä, on todennäköistä, että hakemuksesi jättäminen ei ole asianmukaista!

Mitä seuraavaksi?

Opiskeletko SAT: lle? Tutustu SAT: n täydelliseen oppaaseen. Ja jos otat SAT: ta seuraavan kuukauden aikana, muista lukea opas testin täyttöön.

Etkö ole varma, mihin haluat mennä yliopistoon? Hanki vinkkejä kohdekoulun löytämisoppaastamme. Opetamme myös kuinka löytää tavoitesatelliitti- tai ACT-pisteet.

Ajatteletko työpaikan saamista lukiossa? Katso oppaammekahdeksan parasta työpaikkaa teini-ikäisilleja opi löytämään omasi!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.