Kuinka päästä Cornelliin: 4 asiantuntijavinkkiä

body_cornell

Cornell University sijaitsee Ithacassa, New Yorkissa, ja se on Ivy League -jäsen ja yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista.

Cornell hyväksyy vuosittain useita tuhansia uusia opiskelijoita tulevien fuksiluokkiensa jäseniksi. Jos toivot olevani yksi heistä, sinun on varmistettava, että hakemuksesi on nuuskainen. Tässä artikkelissa, opetamme sinulle tarkalleen, miten päästä Cornelliin ja puhua Cornellin pääsytilastoista, jotta tiedät, miten mittaat muita hakijoita.Kuinka vaikeaa on päästä Cornelliin?

Jos yrität päästä Cornelliin, saatat ihmetellä: 'Kuinka vaikeaa on päästä Cornelliin? Onko minulla laukaus pääsyssä? '

Lyhyesti: Cornelliin on erittäin vaikea päästä. Cornell on yksi maailman kilpailukykyisimmistä kouluista, joihin pääsee, ja sen pääsyaste on hieman alle 11%.

Cornellin sisäänpääsytilastot osoittavat, että Cornell hyväksyy noin 11 hakijaa sadasta. Jos haluat olla yksi näistä opiskelijoista, sinun on varmistettava, että kaikki hakemuksesi osat (tiedemiehet, oppitunnit, esseet ja suositukset) ovat mahdollisimman vahvoja.

Sinun on myös varmistettava, että vastaat sitä, mitä Cornell etsii opiskelijoiltaan.

Mitä Cornell etsii opiskelijoiltaan?

Cornelliin hakee vuosittain kymmeniä tuhansia opiskelijoita. Kun opit, mikä erottuu hyväksytyistä hakijoista, se auttaa sinua pääsemään Cornelliin.

Yksinkertaisesti sanottuna näillä opiskelijoilla on Cornellin erityisominaisuudet hakijoilta: heillä on älyllisiä kykyjä, luonnetta, osallistumista kouluihin ja yhteisöihin sekä intohimo itse Cornellia kohtaan.

Cornellin yliopiston sovelluksesi on mahdollisuus osoittaa kaikki nämä ominaisuudet. Arvosanasi ja testituloksesi osoittavat akateemisen kykysi. Saat mahdollisuuden korostaa osallistumistasi yhteisöön ja intohimoasi Cornelliin hakemuksesi eri osissa, mutta mikä tärkeintä, Cornell -esseissäsi.

Voitko hakea Cornelliin aikaisin?

Cornellin yliopisto tarjoaa hakijoille varhaisen päätöksen. Aikainen päätös on sitova - jos sinut hyväksytään Cornelliin, sinun on peruutettava hakemuksesi muille korkeakouluille tai yliopistoille, joihin olet mahdollisesti hakenut.

Lähettämällä varhaispäätöshakemuksesi sitoudut osallistumaan Cornelliin, jos sinut hyväksytään. Älä tee tätä valintaa kevyesti - käytä vain varhaista päätöstä Cornellissa vain, jos todella haluat mennä Cornelliin.

Jos haluat mennä Cornelliin, aikaisella hakemuksella on etuja. Cornellin pääsytilastot osoittavat, että noin kolmannes sen fuksi -luokasta varhaisen päätöksenteon aikana. Vuonna 2019 , Cornell myönsi 1576: sta 6 615 varhaisen päätöksen hakijasta 23,8%: n varhaisen päätöksen hyväksymisasteeseen.

cornell-yliopisto-82344_640

Cornellin hakemuksen määräajat ja vaatimukset

Cornell koostuu seitsemästä eri korkeakoulusta. Jokaisella korkeakoululla on omat pääsyvaatimukset. Kaikille seitsemälle koululle on kuitenkin joitain vakiomuotoisia hakemusvaatimuksia:

 • Yhteinen sovellus (CA) tai Universal College -sovellus (UCA)
 • Koulun raportti
 • Neuvonantajan suositus
 • Kaksi opettajan arviointia
 • Keskivuoturaportti, kun vuoden puolivälin arvosanasi ovat saatavilla
 • Hakemusmaksu tai vapautus 80 dollaria
 • Vaaditut standardoidut testitulokset ( Cornell on keskeyttänyt testivaatimus syksyn 2021 hakijoille)
 • Virallinen lukion/lukion transkriptio
 • Cornell University Questions and Writing Supplement (CA) tai Cornell Supplement (UCA)

Haastatteluvaatimukset

Muodolliset pääsyhaastattelut vaaditaan arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulun arkkitehtuuriohjelman hakijoille.

Muodollisia pääsyhaastatteluja tarjotaan hakijoille The School of Hotel Administration.

Salkun/suunnittelun toimittamisen vaatimukset

Jotkut Cornell -ohjelmista edellyttävät portfolio- tai suunnittelutehtäviä. Tässä on katsaus mitä ne ovat.

Maatalouden ja biotieteiden korkeakoulu

 • Maisema -arkkitehtuuriohjelma: portfolio tarvitaan

Arkkitehtuuri, taide ja suunnittelu

 • Arkkitehtuuriohjelma: tiedostoportfolio vaaditaan
 • Taideohjelma: portfolio tarvitaan

Ihmisen ekologia

 • Suunnittelu- ja ympäristöanalyysiohjelma: suunnitteluhaaste vaaditaan
 • Muotisuunnittelu ja johtamisohjelma: suunnittelutapaustutkimus vaaditaan
 • Muotisuunnittelu: portfolio tarvitaan

Kuinka päästä Cornelliin: GPA -vaatimukset

Cornelliin on erittäin vaikea päästä. Sinulla on oltava korkea GPA ja osoitettava historia, jossa olet tehnyt haastavia kursseja ollaksesi kilpailukykyinen.

Cornelliin hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräinen painottamaton GPA on 3,8. Raporttikortissasi on oltava enimmäkseen A -merkkejä tämän keskiarvon saavuttamiseksi tai ylittämiseksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi pinota aikataulusi helppoihin kursseihin saadaksesi hyviä arvosanoja. Cornell haluaa nähdä, että pystyt haastamaan itsesi akateemisesti. Jos mahdollista, sinun tulee ottaa arvosanoja, AP- tai IB -luokkia osoittaaksesi, että pystyt käsittelemään vaikeita akateemisia kursseja.

Kuinka päästä Cornelliin: Testitulosten vaatimukset

GPA on vain yksi osa akateemista ennätystäsi. Cornell vaatii myös standardoituja testejä, joilla mitataan akateemista valmistautumistasi yliopistoon. (Nämä testitulokset ovat jälleen valinnaisia, jos haet syksyllä 2020.)

Mitä SAT -pisteitä minun täytyy päästä Cornelliin?

keskimäärin hyväksytty hakija Cornellille 1500 pistettä SAT: lla. Hakijoiden keskimääräinen yhdistetty pistemäärä 25. prosenttipisteessä on 1420; 75. prosenttipisteessä se on 1540.

Sinun on pisteytettävä 1500 tai enemmän, jotta voit kilpailla muiden Cornelliin pääsyä taistelevien hakijoiden kanssa. Jos SAT -pisteesi eivät ole siellä, missä haluat niiden olevan, sinun kannattaa käyttää aikaasi ja energiaasi rakentamiseen ja pysyä vankassa treenisuunnitelmassa.

Mitä ACT -pisteitä minun täytyy päästä Cornelliin?

Cornellin yliopiston keskimääräinen hakija saa ACT: llä 34 pistettä. Opiskelijoiden keskiarvo 25. prosenttipisteessä 32; 75 prosentin oppilaille se on 35.

Pohjimmiltaan nämä tiedot tarkoittavat sitä, että tarvitset ACT: ssä 34 tai enemmän, jotta voit kilpailla vakavasti muiden hakijoiden testitulosten kanssa.

cornell-yliopisto-1178565_640

Kuinka päästä Cornelliin: Cornellin esseet

Cornell edellyttää, että vastaat vain yhteen essee -kehotteeseen. Vastauskehote riippuu siitä, mihin Cornellin yliopistoon haet.

Kuten kaikki korkeakouluopintoihin liittyvät esseet, aitous on avainasemassa. Sinulla voi olla lukemattomia koulukunnan etuja, mutta tässä esseessä pysy siinä, mitä tiedät parhaiten ja olet intohimoisin. Mahdollisen aiheesi on vastattava myös korkeakoulun opintoalueita.

Tässä ovat Cornellin yliopiston essee 2020-21:

Yliopistokoulutuksen ensisijaisen painopisteen tulisi olla se, mitä aiot opiskella Cornellissa. Vastaa yhteisen hakemuksen kirjoittamisen online -täydennysosassa alla olevaan esseekysymykseen (enintään 650 sanaa), joka vastaa peruskoulua tai koulua, johon haet.

 • Maatalouden ja biotieteiden korkeakoulu : Miksi olet kiinnostunut opiskelemaan valitsemasi pääaineen? Keskustele siitä, miten kiinnostuksesi ja siihen liittyvät kokemukset ovat vaikuttaneet valintaasi. Miten maatalous- ja biotieteiden korkeakoulun (CALS) ja Cornellin yliopiston koulutus auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi?
 • Arkkitehtuurin, taiteen ja suunnittelun korkeakoulu : Mikä on sinun 'juttusi'? Mikä saa sinut voimaan tai vie sinut niin syvälle, että menetät ajantajun? Jokaisella on erilaisia ​​intohimoja, pakkomielteitä, omituisuuksia, inspiraatioita. Mitkä ovat sinun?
 • Taiteiden ja tieteiden korkeakoulu : Taiteen ja tieteen opiskelijat käyttävät tilaisuutta syventyä monitahoisiin akateemisiin etuihin, jotka ilmentävät 21. vuosisadan termejä Ezra Cornellin 'kuka tahansa henkilö ... mikä tahansa tutkimus' -periaatteessa. Kerro meille opintoalueista, joita olet innokas tutkimaan, ja erityisesti miksi haluat jatkaa niitä korkeakoulussamme.
 • Cornell SC Johnsonin kauppakorkeakoulu : Charles H.Dysonin ammattikorkeakoulu ja johtaminen : Millainen liiketalouden opiskelija olet? Cornell SC Johnson College of Business tarjoaa kaksi erillistä liiketoimintaohjelmaa, Charles H.Dysonin ammattikorkeakoulu ja johtaminen ja Hotellihallinnon koulu . Kuvaile, miten kiinnostuksesi ja tavoitteesi voidaan toteuttaa yhden tai molempien korkeakoulun koulujen kautta.
 • Tekniikan korkeakoulu : Kerro meille, mikä innostaa sinua eniten Cornell -tekniikassa ja/tai tekniikan opiskelussa Cornellin yliopistossa. Miten näet itsesi osaksi Cornell Engineering -yhteisöä?
 • Ihmisen ekologian korkeakoulu : Miten kokemuksesi ovat vaikuttaneet päätökseesi hakea Human Ecology Collegeen? Miten päävalintasi vaikuttaa tavoitteisiisi ja tulevaisuuden suunnitelmiin?
 • Teollisuuden ja työsuhteiden koulu : Kuvaile henkilökohtaisia, akateemisia tai vapaaehtoistyö-/työkokemuksiasi käyttämällä aiheita tai kysymyksiä, joista välität ja miksi ne ovat sinulle tärkeitä. Vastauksesi pitäisi osoittaa meille, että kiinnostuksesi vastaavat ILR -koulua.

Jos etsit vinkkejä Cornell -esseiden ässäämiseen, tutustu tähän aiheeseen liittyvään omaan blogipostaukseen.

body_cornell-1

Kuinka päästä Cornelliin: Yleisiä vinkkejä

On haastavaa olla yksi noin 11 prosentista opiskelijoista, jotka hyväksytään Cornelliin vuosittain, mutta jos työskentelet ahkerasti ja kiillotat hakemustasi, voit olla yksi heistä!

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että sovelluksesi on Cornell -valmis:

#1: Valitse oikea korkeakoulu

Cornell on jonkin verran ainutlaatuinen Ivy League: n joukossa, koska se edellyttää, että haet johonkin kampuksen seitsemästä erityiskoulusta. Varmista, että valitset oikean!

Jos olet kiinnostunut taiteesta, älä hae teknilliseen korkeakouluun vain siksi, että mielestäsi tekniikka kuulostaa mielenkiintoiselta. Valitsemasi korkeakoulun pitäisi heijastaa luokkia ja aktiviteetteja, joissa olet ollut mukana osoittamaan, että olet valmis ja todella kiinnostunut mahdollisesta opintojaksostasi.

#2: Osoita rakkauttasi Cornellia kohtaan

Cornell haluaa sinun haluavan mennä Cornelliin - he sanovat niin suoraan sisäänpääsysivullaan! Sinun pitäisi käyttää Cornell -esseesi puhuaksesi vain yliopistosta, johon haluat osallistua Cornellissa, mutta miksi haluat osallistua koko yliopistoon.

virginian yliopiston gpa -vaatimukset

Puhu rehellisesti siitä, mikä houkuttelee sinua Cornelliin. Ja älä vain sano sen tähtitieteellistä mainetta - valitse todellisia, konkreettisia syitä, jotka vaikuttavat sinuun yksilönä. Jos akateeminen maine on sinulle tärkeä (ja todennäköisesti on), sido se siihen, miten se vaikuttaa sinuun henkilökohtaisesti. Mitä yhden maailman parhaista kouluista käyminen auttaa sinua saavuttamaan?

Mitä enemmän aitoa jännitystä pystyt osoittamaan, sen parempi!

#3: Ole rehellinen

Cornellin valintalautakunnan on luettava vuosittain kymmeniä tuhansia hakemuksia. Typerät, tylsät ja kliseiset sovellukset sekoitetaan suoraan HYLKETTY -kasaan.

Hakemuksesi tulee olla sinulle totta - ei sitä, kuka luulet, että hakukomitea haluaa sinun olevan.

#4: Näytä piikkisi

Piikki on jotain, joka saa sinut erottumaan. Jotain sellaista, mitä kenelläkään (tai hyvin harvalla) muilla hakijoilla ei ole.

Hakemuksesi ei erotu, jos olet jalkapallojoukkueen toinen merkkijono ja oppilaskunnan jäsen, joka ei ole virassa. Se erottuu, jos järjestät yksin valtavan varainkeräyksen sydämesi lähellä olevan asian hyväksi tai esiintyt Lincoln Centerissä puhallinorkesterisi kanssa.

Kun keskityt yhteen asiaan, olet parempi siinä kuin jos haluat jakaa aikasi ja huomiosi. Se on myös vaikuttavampi ansioluettelossasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA