Kuinka päästä Columbiaan: 3 avainvinkkiä

feature_columbia

Columbian yliopisto on arvostettu koulu, ei vain sen alhaisen hyväksymisasteen tai korkean tutkinnon suorittaneiden aloituspalkan vuoksi. Se on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista korkeakouluista , ja sillä on ollut valtava määrä tunnettuja tutkinnon suorittaneita, mukaan lukien perustajat, kuuluisat johtajat ja poliitikot.

Kuten mikä tahansa Ivy League, Columbia on paikka sekä koulutukselle että verkostoitumiselle, mikä luo vankan perustan ja sosiaalisen ympyrän tulevalle urallesi. Mutta ensin sinun on tiedettävä, miten päästä Columbiaan. Ja koulu ja valikoiva Columbia, se tulee olemaan vaikeaa - mutta ei mahdotonta.Seuraa tätä opasta saadaksesi college -hakemuksesi kuntoon Columbian hyväksynnän saamiseksi!

Mitä minun pitäisi tietää Columbiasta?

Jos luet tätä, tiedät todennäköisesti jo, että ihmiset haluavat mennä Columbiaan, koska se on arvostettu korkeakoulu, jolla on pitkä ja tärkeä historia. Se on Ivy League -koulu, joka antaa sille akateemisen huippuosaamisen maineen; Jos sinulla on Columbian tutkinto ansioluettelossasi ja siellä tekemäsi yhteydet, sinulla on etu työmarkkinoilla.

Columbia on myös yksi Yhdysvaltojen valikoivimmista korkeakouluista. Itse asiassa, Columbia oli Yhdysvaltojen viidenneksi valikoivin yliopisto vuonna 2020!

Columbian opiskelijat ovat yleensä pääaineena STEM -ohjelmissa kuten tekniikan tai tietojenkäsittelytieteen, noin 54% saapuvista opiskelijoista ilmoitti STEM -ohjelman ensimmäisenä pääaineenaan. Mutta se ei tarkoita, etteikö Columbia olisi suuri humanistinen koulu! Columbia on myös monien tunnettujen taiteilijoiden - Kerouacin, Ginsbergin, Katherine Bigelow'n, Langston Hughesin ja Art Garfunkelin - alma mater.

Itse asiassa, se on kolmanneksi paras englanti -oppilaitos, esitystaiteen kuudenneksi paras ja viides paras filosofian korkeakoulu -niin huolimatta siitä, että ilmoittautui hieman enemmän STEM-alakouluja, Columbia ei suinkaan ole yksinomaan STEM-keskittynyt korkeakoulu . Sen taide- ja yhteiskuntatieteellisiä osastoja arvostetaan suuresti, joten opiskelijoiden ei pitäisi tuntea harjoittavansa jotain muuta kuin STEM -alaa, mikä asettaa heidät epäedulliseen asemaan.

Kaiken tämän vuoksi ei ole yllättävää, että ilmoittautuminen on kilpailukykyinen kaikesta huolimatta. Joten jos haluat mennä Columbiaan, sinun on varmistettava, että olet erottuva hakija!

body_ lyijykynä-4 Älä anna hylkäämisen pelon estää sinua hakemasta!

Kuinka vaikeaa on päästä Columbiaan?

Columbian alhainen hyväksymisaste on osa sitä, miksi se on niin arvostettu koulu. Jos sisäänpääsy olisi helppoa, sillä ei olisi niin paljon akateemista ja sosiaalista painoarvoa!

Ilmoitetut hinnat vaihtelevat vuosittain, mutta voit olla sitä mieltä, että hyväksymisaste tiettynä vuonna on 6 prosenttia tai vähemmän . Vuodelle 2024, Columbia ilmoitti hyväksyvänsä 6,3 prosenttia , joten vain noin kuusi opiskelijaa sadasta hakijasta saa arvokkaan hyväksymiskirjeen.

30-6-90 kolmio

Koska Columbia käsittelee sovelluksia kokonaisvaltaisesti, jokaisella sovelluksen osalla on merkitystä. Hyvät standardoidut testitulokset ja erinomainen arvosanan keskiarvo ovat välttämättömiä, mutta älä erehdy olettamaan, että hyväksymismahdollisuutesi perustuu täysin näihin kahteen tekijään.

Mitä GPA- ja SAT/ACT -pisteitä minun täytyy päästä Columbiaan?

Columbia on Ivy League -koulu, joten tarvitset erinomaiset GPA- ja SAT/ACT -pisteet. Positiiviset opiskelutottumukset ja testiin valmistautuminen ovat välttämättömiä.

Älä kuitenkaan epätoivo, jos arvosanasi eivät täysin vastaa Columbian odotuksia. Jälleen he harkitsevat sovelluksia kokonaisvaltaisesti; Jos pystyt selittämään arvosanasi, osoittamaan kasvua ja vaikuttamaan ylimääräisillä oppitunneilla, sinulla on vielä mahdollisuus.

Ajattele pääsyä Columbiaan kisana. Jotkut ihmiset ovat saattaneet työskennellä teoreettisen kilpailun parissa niin paljon, että heillä on vähän kokemusta tosiasiallisesta juoksemisesta. Muilla kilpailijoilla on paljon kokemusta juoksemisesta, mutta heiltä puuttuu ammattilaisten valmentamien juoksijoiden hienovaraisuus. Kuka tahansa näistä juoksijoista voisi kuvitella voittavansa, mutta niillä, joilla on sekä kokemusta että teoreettista tietoa, on etu.

Pohjimmiltaan älä pelkää, että toisen vuoden huonot arvosanat ovat pilanneet mahdollisuutesi ikuisesti. Jos pystyt todistamaan, että Columbia on todella koulu sinulle, sinulla on vielä mahdollisuus ... sinulla on vain ylimääräisiä esteitä hypätä!

Mikä on keskimääräinen SAT -pisteet Columbian opiskelijoille?

SAT -keskiarvo Columbian opiskelijoille on 1500–1560, mikä tekee korkeakoulusta erittäin kilpailukykyisen. Muista, että tämä on keskiarvo - se ei ole ainoa pisteesi, joka sinulla voi olla, sillä siitä pisteitä saaneet opiskelijat saavat hieman lisäpotkua, ja alle sen pisteiden saaneiden opiskelijoiden on osoitettava, kuinka hyvin he menestyvät muualla sovelluksessa.

Siksi on tärkeää aloittaa SAT -valmistelu aikaisin. Jos ensimmäinen pisteesi ei osu maaliin, voit aina yrittää uudelleen. Vietät jonkin aikaa valmistautumiseen SAT -ohjelmaan auttaa sinua pääsemään lähemmäksi maalitavoitettasi ja siten lähempänä sitä halutun hyväksymiskirjeen pitämistä kädessäsi.

body_read-1 Jos haluat hyviä tuloksia, sinun on opittava ahkerasti.

Mikä on keskimääräinen ACT -pisteet Columbian opiskelijoille?

Columbia on myös valikoiva ACT -pisteillä. Columbia raportoi tulokset 34 ja 35 välillä, joten vaikka sinulla saattaa olla vähän heilutusta, parempi pisteet ovat aina parempia.

paras rakkausottelu gemini -naiselle

Kuten SAT -pisteiden kohdalla, on tärkeää aloittaa valmistautuminen ajoissa. Älä odota nuorempaa tai vanhempaa vuotta, ennen kuin alat ajatella pisteitäsi, jos aiot osallistua Columbiaan - olet vastassa joitain maailman kirkkaimpia mieliä vastaan, joten sinun on saatava hyvät pisteet lukemalla paljon opiskelemalla ja harjoittelemalla.

Paras veto on se, että opiskelet kuin täydellinen piste, joka saa sinut sisään, mutta tiedä, että testituloksesi eivät ole ainoa tekijä hyväksymisessäsi.

Mikä on keskimääräinen GPA Columbian opiskelijoille?

Columbian keskimääräinen GPA on mahtava 4.12. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on otettava raskaampia painotettuja kursseja, yleensä AP- tai arvosanakursseja, ollaksesi kilpailukykyinen muiden tulevien Columbian opiskelijoiden kanssa.

Jälleen kerran, ei ole mahdotonta päästä sisään, jos sinulla ei ole yli 4,0 GPA: ta - se riippuu myös siitä, painoko koulusi GPA: ita - mutta mahdollisimman korkeiden pisteiden saavuttaminen ei varmasti haittaa mahdollisuuksiasi. Opiskele ahkerasti parin ensimmäisen lukuvuoden aikana varmistaaksesi, että olet valmis edistyneille kursseille, jotka sinun on työnnettävä GPA Columbian hyväksymälle tasolle.

Muista, että koulusi voi painaa AP -kursseja enemmän, joten AP -kurssin B voi tarkoittaa enemmän kuin A tavallisella kurssilla. Älä epätoivo, jos arvosanasi eivät ole täydellisiä AP -kursseilla, mutta pyri aina parhaaseen ja valmistaudu menestykseen. Et yksinkertaisesti voi ansaita 4,12 GPA: ta, jos et ole AP -kursseilla, joten suunnittele ne.

Vaikka Columbia ei tarjoa keskimääräisiä GPA -sopimuksia hyväksymisasteilleen, se ilmoittaa sen yli 95% sen hyväksytyistä opiskelijoista oli luokkansa parhaan 10 prosentin joukossa . Älä tarkoita sitä tarkoittavan, että kymmenen parhaan prosentin joukossa oleminen riittää - muista, että 95 prosenttia kilpailevista opiskelijoista on myös samassa demografiassa. Sinun täytyy menestyä ja erottua joukosta.

Koska Columbia on kokonaisvaltainen, kaikella on merkitystä. Mutta yksi Ivy League -oppilaitospäällikkö on paljastanut pienen salaisuuden - kaikki merkitsee, mutta tärkein asia, jota ei tehdä huonosti, on GPA . Tämä on yleinen neuvo Ivy -liigaille, ei erityisesti Columbialle, mutta älä alenna GPA -sopimustasi oleellisena tekijänä, kun sinut hyväksytään Columbiaan.

body_bicycle Erottuva taito - kuten VR: n tekeminen polkupyörällä - erottaa sinut muista hakijoista.

Mitä ylimääräisiä oppitunteja minun pitäisi päästä Columbiaan?

Kilpailusi ei välttämättä ole jokainen opiskelija, joka hakee Columbiaan. Kilpailusi on jokainen kaltaisesi oppilas - opiskelijat, joilla on GPA, SAT -pisteet ja erilaiset oppitunnit. Joten löydä tapa erottua pakkauksesta; millä alueilla menestyt? Ja jos et menesty nyt, mitä voit tehdä kohdistaaksesi hakemuksesi vähemmän renessanssin hakijaksi ja enemmän asiantuntijaksi?

Harkitse 'piikki' lähestymistapaa hakeminen college. Erilaiset taidot ovat hienoja, mutta useimmat hakijat haluavat myös on hyviä arvosanoja, testituloksia ja useita ylimääräisiä oppitunteja. Haluat erottua muista jotain ikimuistoista-piikkiä pyöristyksessäsi. Jos sinulla on kiinnostuksen piikki, alue, jolla olet erityisen hyvä tai joka korostaa omistautumistasi tiettyyn kenttään, voit sitoa suuren osan sovelluksestasi tähän piikkiin ja tehdä sovelluksestasi ikimuistoisemman.

body_writing-7 Essee -osa voi olla stressaavaa, mutta se on myös paras tilaisuutesi loistaa.

Kuinka vastata Columbian esseihin

Hyvän vastauksen kirjoittaminen Miksi Columbia -esseeseen on välttämätöntä. Pääsytoimisto tietää jo, että Columbia on hyvä koulu, joten käytä tätä tilaa selittääksesi, miksi se on oikea koulu sinulle ja miten osallistut siellä olevaan yhteisöön. Jälleen tämä on loistava paikka palata piikkiisi sitomaan asiat yhteen.

Muista korostaa esseessäsi omaa henkilökohtaista kokemustasi. Kolumbian onnistuneiden sovellusesseiden lukeminen on loistava tapa saada käsitys siitä, mitä Columbia haluaa nähdä, ja ymmärtää paremmin, kuinka henkilökohtaiset tiedot voivat muuttaa esseen kokonaisuuden.

Kuinka vastata Columbian täydentäviin kirjoituskysymyksiin

Columbian lisäkysymykset saattaa tuntua epätavalliselta muihin korkeakouluihin verrattuna; he kysyvät lukemistasi kirjoista, konserteista, joissa olet käynyt, ja niin edelleen. Ole rehellinen - vaikka kiusauksesi saattaa olla kehittyneimpien vastausten etsiminen, tämä on kollegion tilaisuus tutustua sinuun paremmin.

Jos vuoden suosikkikonserttisi oli todellakin hämärä fagotti -kappale, johon osallistuit, lue se kaikin keinoin. Mutta älä kirjoita arvostetussa dokumentissa päivästä jos sinulla ei ole kiinnostusta katsoa sitä. Se sanoi, Hyppää popille ei ole arvosanalle sopiva valinta, joten yritä valita asioita, jotka edustavat kiinnostuksesi ja ikäsi.

Pitäisikö sinun sisällyttää lisämateriaalia?

Jotkut suuret yritykset hyväksyvät lisämateriaalia , kuten jotkin tieteelliset alat, taiteelliset alat tai suoritukseen perustuvat suuret yritykset. Opiskelijat, joilla on tutkimuskokemusta, voit sisällyttää tiivistelmän hakemuksesi täydentämiseksi. Taideopiskelijat voivat sisällyttää salkun, mutta heidän tulee olla tietoisia siitä, että niistä peritään lisämaksu - tästä maksusta voidaan luopua, mutta Coalition Application -opiskelijoiden on lähetettävä sähköpostilla kouluun maksuvapautus.

body_letter

Hyvät suosituskirjeet ovat keskeinen osa Columbiaan pääsyä.

Mitä suosituskirjeitä sinulla pitäisi olla?

Columbia vaatii kolme suosituskirjettä: yhden neuvonantajalta ja kaksi opettajilta. Vaikka Columbia hyväksyy yhden täydentävän suosituskirjeen , opiskelijoiden tulisi tehdä niin vain, jos lähde on akateeminen ja jos kirje lisää hakemukseesi jotain uutta. Enemmän ei ole aina parempi.

Opettajat, valmentajat ja muut mentorilukut ovat hyviä vaihtoehtoja suosituskirjeille. Varmista, että asetat opettajasi kirjoittamaan sinulle suuren kirjeen kysymällä ajoissa ja antamalla heille kaikki tarvitsemasi tiedot.

Katso kirjeitä, jotka saivat oppilaat Ivy League -kouluihin sellaisten suositusten osalta, joita sinun pitäisi pyrkiä. Ota huomioon, miten nämä opettajat kirjoittavat persoonallisuudesta ja tutkijoista - valitse opettajia, joilla on samat tiedot persoonallisuudestasi ja taidoistasi, jotta he voivat kirjoittaa sinusta samalla syvyydellä.

1 miljardi = kuinka monta miljoonaa

22 Ennen kuin otat lainaa, hae taloudellista tukea!

Mitä sinun pitäisi tietää rahoitustuen hakemisesta?

Columbia käsittelee tarpeettomasti Yhdysvaltojen kansalaisten, asiakirjoittomien opiskelijoiden ja muiden kuin Yhdysvaltojen kansalaisten hakemuksia. Kansainvälisiä opiskelijoita käsitellään tarpeetietoisina , mikä tarkoittaa, että hakemuksen käsittelyssä voidaan harkita jonkin verran taloudellisia tarpeita.

Columbia täyttää 100 prosenttia opiskelijoiden tarpeesta ja tekee sen ilman lainaa. Opiskelijoilla, joiden vanhemmat tai huoltajat ansaitsevat alle 60 000 dollaria vuosittain, katsotaan olevan 0 dollarin vanhempainmaksu, joka korvataan taloudellisella tuella.

Columbiassa on hyödyllinen työkalu jotta opiskelijat voivat päättää, mitä asiakirjoja ja lomakkeita he tarvitsevat hakemuksensa, kansalaisuutensa ja hakuvuoden perusteella. Käytä tätä varhain varmistaaksesi, että saat kaikki paperityöt valmiiksi ajoissa!

Yhteenveto: Kuinka päästä Columbian yliopistoon

Hakeminen Ivy League -kouluihin, kuten Columbian yliopisto, voi olla uskomattoman stressaavaa. Tiedät olevasi parhaita vastaan, ja erottuminen voi tuntua ylitsepääsemättömältä tehtävältä. Mutta voit tehdä sen.

Aloita aikaisin. Mieti, miltä haluat sovelluksesi näyttävän, ennen kuin aloitat sen käsittelemisen, ja valmistaudu tarvittaviin lisäkursseihin, testituloksiin ja ylimääräisiin opintojaksoihin . Jos olet jo myöhemmin akateemisella urallasi, muuta mitä voit nyt ja ala miettiä, miten voit korjata henkilökohtaisen lausuntosi aukot.

Lue tonni. Pysy ajan tasalla sovellukseen tehtävistä muutoksista, uusista kehotteista ja kaikesta, mitä sinun kaltaisillesi opiskelijoille suositellaan. Olettaen, että kaikki arvosanasi ovat kunnossa ja testitulokset ovat oikeilla jäljillä, aloita esseiden valmistelu . Kehotteet eivät tietenkään ole vielä saatavilla - tutustu aiempiin ja nykyisiin esseisiin ja ala miettiä, miten vastaat vastaaviin kysymyksiin.

Luo piikki. Muista, että kaikki muut Columbiaan hakevat opiskelijat ovat myös huolissaan erinomaisista arvosanoista, AP -kursseista ja testituloksista. Jos kilpailet parhaiden parhaiden kanssa, sinun on erotuttava. Sen sijaan, että olisit monipuolinen, kehitä erityinen osaamisalue, jotain, joka erottaa sinut muista opiskelijoista ja näyttää todella, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA