Kuinka saada apua college -hakemukseesi

ominaisuus_tuki-1

Korkeakouluhakemukset voivat olla sekä vaikeita että stressaavia, varsinkin jos elämässäsi ei ole ketään, joka tuntee prosessin. Mutta korkeakouluhakemusapua varten on kaikenlaisia ​​resursseja - sinun tarvitsee vain tietää, mistä etsiä.

Kaikki apu korkeakoulun hakuprosessissa ei ole tasavertaista. Jotkut ovat hieman liian käytännöllisiä, mikä voi tarkoittaa, että sovelluksesi ei kuulosta sinulta. Toiset eivät välttämättä tarjoa tarvitsemaasi apua. Kun etsit apua, tarvitset palveluita, jotka auttavat parantamaan omia taitojasi, eivät sellaisia, jotka tekevät työtä puolestasi.

On täysin ok saada apua yliopisto -sovelluksiin. Tässä oppaassa käydään läpi joitain apuvaihtoehtoja, mukaan lukien se, mitä sinun pitäisi hakea apua, mitä sinä ei pitäisi ja joitakin parhaista paikoista löytää luotettavaa apua korkeakouluhakemuksessasi.body_scream

Jos sinusta tuntuu siltä, ​​hae ehdottomasti apua korkeakouluhakemukseesi!

Marylandin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun saada apua college -hakemukseesi?

Minä Jos sinusta tuntuu, ettet ymmärrä korkeakouluhakemuksiasi tai että sinulla ei todellakaan ole yhtä hyvin yhtä osaa kuin haluaisit, sinun pitäisi ehdottomasti hakea ulkopuolista apua. Ei ole mitään hävettävää - korkeakouluhakemukset ovat vaikeita! Koska ne on tarkoitettu kaikille sopiviksi, toisinaan tarpeisiisi ja kysymyksiisi ei ehkä vastata.

Mutta riippumatta siitä, mitä kysymyksiä sinulla on, sinun on kysyttävä ne! Olosuhteistasi riippumatta ansaitset mahdollisuuden päästä yliopistoon. Älä anna pelon tai ymmärryksen puutteen estää sinua hakemasta.

On monia syitä pyytää tai tarvita apua. Prosessi voi olla melko läpinäkymätön, vaikka siinä olisi paljon opetusohjelmia ja oppaita.

Ja jos sinusta tuntuu, ettet tarvitse apua yliopisto -hakemuksesi kanssa, ei silti ole huono idea tutkia sitä! Kun resursseja on niin paljon, voit myös hyödyntää niitä.

body_helpYliopistosovellukset voivat tuntua vähän kuin vaikean seinän kiipeilyltä, mutta apua on saatavilla!

Mikä on ok saada College Application Help?

Lyhyt vastaus siihen, mihin korkeakouluhakemuksesi osiin on hyvä saada apua, on aika paljon kaikkea . Avainsana on apu - saada joku tekemään työ puolestasi on suuri virhe. Mutta jos haluat apua, mukaan lukien ohjausta, aivoriihiä tai jopa rakentavaa kritiikkiä, sinun ei pitäisi pelätä hakea sitä.

Mistä saat apua korkeakouluhakemukseesi?

Resursseja on niin paljon, että voi olla vaikeaa päättää, mihin niistä kannattaa pyrkiä. Tarvitsetko monipuolisen valmentajan hakemukseesi? Opettaja? Vähentääkö vierailu opastusneuvojan kanssa vai joudutko käyttämään rahaa täydelliseen avustuspakettiin?

Älä paniikkia. Käytä hetki hahmotellaksesi ongelmasi, jotta voit ratkaista ne paremmin. Vaikka sinusta tuntuu, että kirjoitat muistiin kaikki hakemuksesi asiat, se kannattaa tehdä - Jos näet ongelman, voit laatia suunnitelman sen korjaamiseksi.

Riippuen siitä, mitä ongelmia sinulla on, sinulla on muutama vaihtoehto sen ratkaisemiseksi. Jotkut yleiset ripustukset ovat:

ero tasavallan ja demokratian välillä
 1. Et voi päättää, mihin korkeakouluihin hakea
 2. Et ymmärrä hakemustasi
 3. Et ole varma, onko sinulla varaa yliopistoon
 4. Arvosanasi eivät ole siellä, missä haluaisit niiden olevan
 5. Et tiedä keneltä pyytää suosituskirjeitä
 6. Et ole varma, miten kirjoitat esseesi
 7. Standardoidut testituloksesi eivät ole valmiita sovellettavaksi

Nämä ongelmat voivat aluksi tuntua ylitsepääsemättömiltä, ​​mutta apua on aina saatavilla. Riippumatta siitä, minkä kanssa kamppailet, resursseja on saatavilla - jos tarvitset apua, kysy:

 • Koulusi ohjaaja
 • Sen koulun hakutoimisto, johon haet
 • Opettajat
 • Opettajalle

Heillä ei ehkä ole kaikkia vastauksia, mutta on todennäköistä, että he voivat osoittaa sinut jonkun suuntaan. Älä anna pelon tai hämmennyksen estää sinua hakeutumasta koulutukseen, josta haaveilet.

Nämä ovat vain muutamia ideoita - jos se, mikä tuottaa sinulle ongelmia, ei ole alla, jatka lukemista! Monet asiat ovat päällekkäisiä, ja saatat löytää vastauksesi yllättävästä paikasta.

Entä jos et voi selvittää, mihin korkeakouluihin hakea?

Ymmärtää, mihin yliopistoon mennä, on valtava päätös - se voi olla halvaannuttavaa, jos et tiedä mistä aloittaa. Mutta on paljon resursseja, jotka auttavat sinua tekemään valintasi, vaikka et olisikaan varma, mitä haluat opiskella, haluatko pysyä osavaltiossasi vai haluatko aloittaa neljän vuoden yliopistossa.

Tämä on kuitenkin suuri kysymys. Jos sinulla on vielä paljon aikaa tehdä päätöksiä - esimerkiksi jos olet nuorempi -, on aika aloittaa tutkimuksen tekeminen. On olemassa paljon online -resursseja, jotka auttavat tässä, mukaan lukien korkeakoulujen verkkosivustot ja omat oppaamme, kuten kuinka selvittää, mihin kouluihin hakea, kuinka moniin korkeakouluihin sinun tulee hakea ja kuinka laskea pääsymahdollisuutesi.

Vanhemman vuoden syksy on yleensä silloin, kun haet korkeakouluihin, joten jos tämä määräaika on kulunut umpeen, saatat haluta ottaa vähän aikaa.Vapaa -aika ei välttämättä ole huono asia. Jos kamppailet hakemuksesi kanssa, lisäaika voi auttaa sinua kaventamaan, mihin kouluihin haluat hakea, sen sijaan, että pakottaisit sinut tekemään päätöksen. Älä paniikkia myöhästymisestä; sinulla on vielä hyviä vaihtoehtoja!

Varaa aikaa tutkimuksellesi, älä koske vain mieleen tuleviin kouluihin. Etsi korkeakoulumessut, jos voit, ja kysy koulusi ohjaajaltasi löytääksesi tarpeisiisi sopivat koulut.

Mitä jos et ymmärrä hakemustasi?

Yliopistosovellukset voivat olla hieman tiheitä, varsinkin jos et tunne paljon heidän käyttämäänsä kieltä. Mutta myös tällä osastolla on paljon resursseja - sosiaalisen median ja blogien avulla löydät verkossa kaikenlaisia ​​ihmisiä, jotka keskustelevat korkeakoulun hakemuksen käsittelystä.

Jos haluat jotain henkilökohtaisempaa, yritä puhua koulusi ohjaajalle. He ovat kokeneita tällä alalla ja voivat auttaa opastamaan sinua hämmentävien osien läpi.

Jos koulun opastusneuvojan kanssa puhuminen ei anna sinulle riittävästi tietoa, etsi sen oppilaitoksen sisäänpääsyosasto, johon haet. Joillakin kouluilla on suoria yhteyksiä lukio -opiskelijoiden ja hakutoimiston välillä, tai ne voivat vain vastata yleisiin kysymyksiin puolestasi.

On parempi kysyä kysymyksesi ja tietää varmasti, kuin olla täyttämättä jotain, koska pelkää erehtyä lopeta pelko puhelimella tai sähköpostilla ja ota yhteyttä.

body_wrestle

Sinun ei tarvitse kääntyä maanalaiseen käsipaini-uraan maksaaksesi yliopistosta.

Mitä jos et ole varma, voitko maksaa yliopistolle?

Koulu on kallista - se on vain fakta. Mutta on olemassa paljon taloudellista apua, mukaan lukien avustukset, lainat ja apurahat. On kuitenkin harvinaista, että rahat tarjoavat itsensä sinulle. Sinun on haettava sitä.

Voit hakea monenlaisia ​​apurahoja ja kilpailuja, joista monet voivat tarjota paljon rahaa jo tekemiisi asioihin.

Koulusi ohjaaja on jälleen hyvä resurssi, jos sinusta tuntuu hieman epävarmalta, mistä aloittaa. Älä pelkää järjestää tapaamista heidän kanssaan, jos et ole varma, kuinka hakea tai mitä asiakirjoja tarvitset.

princetonin lääketieteellisen koulun hyväksymisaste

Olipa olosuhteesi mikä tahansa, käytettävissä on resursseja, jotka auttavat sinua maksamaan yliopistosta. Opiskelijoilla, joilla ei ole taloudellista apua vanhemmilta tai huoltajilta, asiakirjoittomilla opiskelijoilla ja jopa opiskelijoilla, jotka eivät ehkä ole oikeutettuja apurahoihin, on kaikilla vaihtoehtoja, vaikka joutuisitte tekemään myönnytyksiä siitä, minne haluatte mennä. Yhteisön yliopistonsiirto -opiskelijana oleminen voi olla oikea idea säästää rahaa nyt, mutta silti saada haluamasi korkeakoulukoulutus.

Entä jos taistelet luokkien kanssa?

Arvosanat ovat yksi korkeakouluopetuksesi tärkeimmistä osista. Mutta jos omasi eivät ole siellä, missä niiden pitäisi olla, se ei tarkoita, ettet voi päästä yliopistoon.

Mitä aikaisemmin aloitat arvosanojen korjaamisen, sitä parempi. Mutta vaikka määräajat lähestyvät, Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä muutoksia työprosessiisi ja opiskelutottumuksiisi parantaaksesi asioita.

Älä pelkää pyytää apua opettajilta tai ohjaajilta. Jos pystyt osoittamaan, että aiot tosissasi parantaa, opettajasi voivat ehkä auttaa sinua tekemään suunnitelman siitä, miten voit tehdä paremmin.

Ilmeisesti et voi vain muuttaa arvosanasi. Mutta kovasti työskentely niiden parantamiseksi on täysin mahdollista, ja oppilaitokset haluavat nähdä sinun työskentelevän aktiivisesti itsensä kehittämisen parissa. Jos pystyt osoittamaan, että panostat GPA: n nousun kautta, huonojen arvosanojen vuosi ei ehkä näytä yhtä pahalta vastaanottovirastoille.

Jos olet kokenut arvosanojen putoamisen ulkopuolisten olosuhteiden vuoksi, muista ottaa se huomioon opiskelijahakemuksessasi. Läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat hyviä asioita, varsinkin kun voit osoittaa parannuksilla, että teet töitä paremmin.

Opettajien ja neuvonantajien lisäksi opettaja voi myös olla arvokas . Opettajat voivat auttaa sinua tunnistamaan tietosi heikot kohdat ja korjaamaan ne , ei ainoastaan ​​auta sinua korjaamaan arvosanasi juuri nyt, vaan myös valmistelemaan sinua parantuneilla opiskelutottumuksilla ja oppimisperusteilla, jotka auttavat sinua myös yliopistossa.

Entä jos kamppailet suosituskirjeiden kanssa?

Opettajat ovat suosituskirjeiden standardi, mutta jos sinulla on vaikeuksia löytää opettajia kirjeidesi kirjoittamiseen, älä panikoi. Tämä voi olla erityisen vaikeaa kotikouluopiskelijoille tai niille, joilla ei ehkä ole läheisiä suhteita opettajiinsa.

Mutta opettajat eivät ole ainoita ihmisiä, jotka voivat kirjoittaa suuren kirjeen. Haluat pysyä kaukana perheenjäsenistä ja ystävistä, jotka eivät todellakaan pysty tarjoamaan objektiivista näkemystä, mutta muutkin vallanpitäjät, jotka tuntevat sinut ja työetiikkasi, voivat olla hyviä vaihtoehtoja.

Pidä mahdollisina vaihtoehtona kouluneuvojia, urheiluvalmentajia, koulun ulkopuolisia ohjaajia (kuten pianonopettajaa) tai jopa työnohjaajia. Hyvä suosituskirje kertoo koululle, johon haet, työetiikastasi ja vahvuuksistasi , ja mikä tahansa näistä hahmoista voi olla loistava vaihtoehto opettajalle, jos tarvitset sitä.

18

On ok saada inspiraatiota muilta, mutta varmista, että työsi on omaasi.

Entä jos kamppailet esseesi kanssa?

Kollegion esseet ovat tärkeä osa sovellusta, mutta ne voivat myös olla uhkaavia kirjoittaa. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on tiedettävä, kun etsit apua esseellesi, on se, että sinun ei pitäisi etsiä apua kirjoittamisesta tai edes aiheiden keksimisestä - sen sijaan etsi apua, kun olet kirjoittanut luonnoksen.

Liian suuri apu voi itse asiassa olla este. Jos korkeakoulu epäilee, että olet esseesi ainoa kirjoittaja, se voi laskea sinua vastaan . Palaute on hienoa, ja sinun pitäisi ehdottomasti etsiä sitä, mutta varmista, että esseesi on sinun, ei sen, joka on auttanut sinua siinä.

Pohjimmiltaan varmista aina, että kirjoittamasi lauseet ovat sinun lauseita. Ota kaikki neuvot, jotka saat sydämeesi, mutta älä koe, että toisten ehdotus kirjoittaa työsi on luontaisesti parempi kuin tapa, jolla kirjoitit sen.

Pohjois -Carolinan keskusyliopiston vaatimukset

Entä jos tarvitset apua standardikokeissa?

SAT- ja ACT -tulokset ovat suuri osa korkeakouluhakemustasi, mutta vahvojen ja heikkojesi opiskelu- ja analysointiprosessi on helppo pelotella.

Ensinnäkin tiedä, mikä testi hyödyttää sinua eniten. Riippuen siitä, mitä haluat opiskella ja mitkä ovat vahvuutesi, ACT tai SAT voivat olla hyödyllisempiä sinulle.

Mitä aikaisemmin aloitat opiskelun ja harjoittelun, sitä parempi. Voit suorittaa molemmat testit useita kertoja varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen pistemäärän. Hyödynnä tämä, jotta et jää jumiin vaikuttamattomiin pisteisiin.

mikä on sanallinen sat -pisteet

Jos huomaat, että et parane niin paljon kuin haluat, harkitse tutorointipalvelua. PrepScholar tarjoaa neuvontaa, itseohjatun ohjelman, joka käsittelee heikot kohdat, ja täydellisen tutorointiohjelman, joka antaa sinulle henkilökohtaista valmennusta.

Kirjoja ja muita resursseja on saatavilla paljon, joten aloita ajoissa ja hyödynnä ne!

body_cheat Varo, että saamasi apu ei joudu huijaamiseen.

Mihin sinun ei pitäisi saada apua?

Mikään ei ole täysin kiellettyä, kun haet apua oppilaitoksille, mutta varmista, että saat auta , ettei kukaan tee työtä puolestasi. Monet korkeakouluhakemukset tarkistetaan kokonaisvaltaisesti, mikä tarkoittaa, että vaikka ne voivat painaa yhtä näkökohtaa enemmän kuin muut (kuten arvosanat), koko hakemusta pidetään tärkeänä. Jos asiat eivät täsmää - kuten esseesi, jolla on erilainen kirjoitustyyli - se voi antaa huonon vaikutelman.

Siksi, jos aiot käyttää esseen kirjoittamispalveluja, niiden pitäisi olla suunnattu auttamaan sinua löytämään ideoita ja parantamaan työtäsi, ei auta sinua itse esseen kirjoittamisessa .

Ilmeisesti sinun ei pitäisi maksaa kenellekään rahaa tehdäksesi mitään puolestasi, olipa kyseessä sitten esseesi kirjoittaminen, arvosanojen parantaminen tai testien suorittaminen puolestasi. Kaikkien työsi tulee olla alkuperäisiä ja sinun tekemiäsi.

Hae apua, jos tarvitset sitä, mutta varmista, että saamasi apu on suunnattu kasvullesi, ei tee työtä puolestasi!

body_confused-3 Kaikki apu ei sovi kaikille.

Kuinka saada paras apu

Kaikenlainen palvelu, mukaan lukien essee -apu ja tutorointi, voi olla kallista. Muista tutkia yksityiskohtaisesti, mitä palvelu tarjoaa, mukaan lukien ilmaiset kokeilut, rahat takaisin -takuut tai muut tarjoukset, joita voit hyödyntää. Kokeilut auttavat varmistamaan, että järjestelmä toimii sinulle, joten saat todennäköisemmin tarvitsemasi avun.

Arvostelut voivat olla suureksi avuksi etenkin siksi, että niin monet muut opiskelijat kokevat saman asian kuin sinä. Voit kuulla tuntemiasi ihmisiä tai online -arvosteluja löytääksesi sinulle sopivia palveluita.

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä, on löytää omasta elämästäsi ihmisiä, joilla on kokemusta yliopistoon hakemisesta, olivatpa he sitten opettajia, neuvonantajia, perhettä tai ystäviä. Nämä ihmiset tuntevat sinut parhaiten ja ovat todennäköisesti jo investoineet menestykseen. On tärkeää, että kuka tahansa, jonka kanssa kuulet, ymmärtää, että sinun tulee menestyä omilla ehdoillasi - toisin sanoen heidän pitäisi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi valmentamalla ja antamalla sinulle palautetta, ei tekemällä työtä puolestasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.