Kuinka saada täyden matkan apuraha: 5 avainvinkkiä

feature_moneycloseup.jpg

College on valtava investointi - käytät paljon aikaa, energiaa ja rahaa tutkinnon suorittamiseen. Koulun valmistuminen tarkoittaa taloudellisten uhrien uhraamista, mutta se merkitsee myös merkittävien koulutus- ja ammatillisten palkkioiden saamista.

Mutta entä jos koko rahaongelma ei olisi ongelma? Mitä jos voisit mennä kouluun huolehtimatta lukukuluista tai korkojen kertymisestä? Täydellä ratsastusapurahalla kaikki opiskelukustannuksesi hoidetaan . Sen sijaan, että miettisit laskujesi maksamista, voit keskittyä tärkeisiin asioihin: opiskella tuota suurta tenttiä varten tai saada kurssityön ajoissa. Tässä esittelen kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää täyden ratsastuksen apurahan saamisesta: mitä se on, kuka voi saada sen ja mistä voit löytää ne.Mikä on Full Ride -apuraha?

Jos olet jo tutkinut, mitä korkeakoulu maksaa, tiedät, että lukukausimaksu ei ole ainoa vastuusi ja henkilökohtaiset kulut. Kaikkien näiden kulujen määrää kutsutaan osallistumiskustannuksiksi tai CoA: ksi. Riippuen siitä, mihin kouluun menet, CoA voi nousta yli 200 000 dollariin kandidaatin tutkinnosta . (Jos haluat lisätietoja korkeakoulun kuluista, tutustu oppaaseemme korkeakoulun kustannuksista).

Koko ratsastuksen apurahat ovat erityisiä, koska ne kattavat täysin kaikki korkeakouluun liittyvät kustannukset, eli ne maksavat koko todentamisviraston . Perinteinen apuraha myönnetään ansioiden, ei taloudellisten tarpeiden perusteella - tämä tarkoittaa, että opiskelija voi voittaa täyden kyydin palkinnon, vaikka hänen perheensä ei olisi pienituloinen.

pitäisikö minun istua tai toimia

On kuitenkin muita keinoja saada täysi kyyti kuin perinteisten apurahaohjelmien lisäksi. Vapaa raha on ilmaista rahaa riippumatta siitä, saatko sen ansioiden tai taloudellisten tarpeiden perusteella, joten tässä viestissä käsittelen muita tapoja saada varmennuspäätöksesi yksityisen apurahareitin lisäksi. Paras strategia täyden ratsastuksen apurahan saamiseksi (ja kaikkien kulujen kattamiseksi) on ottaa a monitahoinen lähestymistapa , sovelletaan kaikkiin seuraaviin:

  • Yksityiset apurahaohjelmat (sekä ansioihin että tarpeisiin perustuvat)
  • Institutionaalinen tarvepohjainen taloudellinen apu
  • Institutionaaliset ansioihin perustuvat apurahat

Yksityiset Full Ride -apurahat

Koko kyydin apurahat näyttävät melkein liian hyviltä ollakseen totta - kuinka voisit kattaa kaikki yliopistokustannuksesi perheen taloudellisesta tarpeesta riippumatta?

Tällaisia ​​apurahaohjelmia on olemassa, mutta kuten voitte kuvitella, ne eivät ole aivan yleisiä. Alle 20000 opiskelijaa vuodessa ansaitsee yksityisen täysi-apurahan - se saattaa kuulostaa paljon, mutta ota huomioon, että yli 20 miljoonaa opiskelijaa odotetaan opiskelevansa syksyllä (joten noin 0,1% opiskelijoista tai yksi tuhannesta saa täyden apurahan).

Koska nämä apurahat ovat niin kilpailukykyisiä, on monia päteviä hakijoita, jotka eivät saa rahoitusta . Tämän ei pitäisi estää sinua hakemasta, mutta älä kiinnitä toiveitasi mihinkään näistä palkinnoista - sinulla pitäisi olla vankat varmuuskopiosuunnitelmat, jos haluat hankkia ulkopuolista rahoitusta (käsittelen sitä myöhemmin).

Nyt hyviä uutisia: jos olit huolissasi siitä, että käytät paljon aikaa eri apurahaohjelmien tutkimiseen, älä ole! Meillä on hienoja oppaita parhaista apurahaohjelmista . Aloita viestillämme parhaista täyden ratsastuksen apurahoista ja tutustu sitten oppaisiimme huippuapurahoihin lukion junioreille ja lukiolaisille.

Koko ratsastuksen apurahat kouluilta

Tapa kaksi lintua yhdellä iskulla: pääset oppilaitokseen ja saat täyden kyydin yhdellä sovelluksella. Jotkut koulut kattavat omat hyväksyntänsä, jos olet erityisen houkutteleva hakija tai sinulla on suuri taloudellinen tarve. Jotta voit saada täyden apurahan mistä tahansa koulusta, sinun on kuitenkin oltava erittäin vakuuttava hakija-joko riittävän kilpailukykyinen ansaitaksesi ansioihin perustuvia palkintoja tai riittävän vahva akateemisesti päästäksesi huippuluokan kouluun. Tässä on lisätietoja kouluiden ansioihin perustuvista ja tarpeisiin perustuvista täysi-apurahoista.

Koulut, jotka tarjoavat täydet ratsastukset ansioiden perusteella

Perinteiset apurahat perustuvat ansioihin, eivät välttämättä taloudellisiin tarpeisiin. Jotkut koulut käyttävät stipendejä houkutellakseen vahvoja hakijoita perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta .

Parhaat korkeakoulut eivät yleensä tarjoa ansioapurahoja, koska niiden ei tarvitse houkutella kilpailukykyisiä hakijoita (hakijaryhmä on jo todella vahva). Meillä on luettelo 79 korkeakoulusta, jotka tarjoavat täyden ratsastuksen apurahoja - et ehkä tunne kovin hyvin tämän luettelon kouluja, mutta jos olet akateemisesti tai urheilullisesti vahva ja vähäinen taloudellinen tarve, ne voivat olla hyviä vaihtoehtoja sinulle.

Koulut, jotka tarjoavat täyden ratsastuksen taloudellisen tarpeen perusteella

body_harvardtower.jpg

Jotkut parhaista taloudellisista avustusohjelmista ovat kilpailukykyisimmissä kouluissa, kuten Harvardissa.

Joillakin kouluilla on erittäin antelias rahoitusapuohjelma, joka kattaa koko korkeakoulututkinnon korkean rahoitustarpeen omaaville opiskelijoille. M Ost -koulut, joilla on tällaisia ​​ohjelmia, ovat yksityisiä korkeakouluja. Jos sinulla on suuri taloudellinen tarve ja haluat saada täyden kyydin yhdestä näistä huippuopistoista, sinun on keskitettävä energiasi sisäänpääsyyn.

Luettelo kouluista, joilla on nämä avokätiset tukipolitiikat, on oppaassamme oppilaitoksille, joilla on paras taloudellinen tuki.

5 vaihetta täyden ratsastuksen apurahan voittamiseen

Nyt kun tiedät missä saadaksesi täydet ratsastusapurahat, haluat tietää Miten saada täysi ratsastusapuraha. Seuraavat strategiat auttavat sinua saamaan palkinnon riippumatta rahoituslähteestä.

Yleisesti, asiat, joita voit tehdä tehdäksesi itsestäsi vahvan korkeakouluhakijan, tekevät sinusta myös vahvan täyden ratsastuksen apurahaehdokkaan . Jos olet vahva korkeakoulun hakija, lisäät myös mahdollisuuksiasi saada ansioihin perustuvia apurahoja kouluista. Lopuksi olet myös kilpailukykyisempi huippuoppilaitoksissa, jotka antavat avokätistä tarpeeseen perustuvaa apua. Tämä strategiaopas opastaa sinua vaiheissa, joilla voit lisätä rahoituksen mahdollisuuksia kaikkialla.

Sinun pitäisi alkaa valmistautua apurahahakemuksiin aikaisin - ajattele lukion ensimmäisen vuoden ensimmäisenä päivänä. Stipendiohjelmat ja pääsyvirkamiehet arvioivat hakijoita monista tekijöistä, joista useimpia ei voida käsitellä viime hetkellä.

Optimoidaksesi mahdollisuutesi voittaa täysi apurahapalkinto, sinun pitäisi olla lähellä luokkasi huippua ja vahva tausta johtajuudessa ja yhteisöpalvelussa. Sinulla on myös oltava vahvat suhteet ohjaajiin ja mentoreihin, jotka voivat kirjoittaa sinulle hohtavia suosituskirjeitä. Lopuksi sinulla on oltava konkreettinen suunnitelma, jotta saat kaikki hakemusvaatimukset ajoissa.

body_checkboxes.jpg

Tarkistettavia ruutuja voi olla paljon, mutta tämä opas auttaa sinua saamaan kaiken järjestykseen.

Osoita akateemista huippuosaamista

Kyse ei ole vain korkeasta GPA: sta, vaan myös haastavien kurssien suorittamisesta. Jotta voisit erottua positiivisesti, ota mahdollisimman monta edistynyttä tai AP -luokkaa . Jos kamppailet tietyllä aineella (kaikilla on heikkouksia), hae lisäapua opettajilta, jotta arvosanasi eivät kärsisi.

Jos tavoittelet todella erinomaista akateemista suoritusta, pyri 10% parhaaseen luokkasi sijoitukseen. Jos katselet joitain kuuluisimmista täyden apurahoista (kuten Gates Millennium), sinun on todennäköisesti oltava luokkasi huipulla, jotta voit olla kilpailukykyinen hakija.

Kehitä johtamistaitoja

Erityisesti yksityiset stipendikomiteat haluavat investoida tuleviin johtajiin ja antaa palkintoja opiskelijoille, joiden he odottavat menestyvän liiketoiminnassa, politiikassa, akateemisessa ympäristössä jne. Ainoa tapa, jolla stipendikomiteat voivat arvioida tulevaa johtamispotentiaalia, on tarkastella aiempaa kokemustasi.

Jotta voisit kehittää omaa johtamistaitoasi, olla aktiivinen osallistuja luokkahuoneessa (opettajat voivat puhua johtopotentiaalistasi suosituskirjeillä). Nosta kätesi, vapaaehtoisesti johtamaan projekteja tai ryhmiä ja auta muita oppilaita, jos mahdollista.

Liity koulun ulkopuolisiin ryhmiin, mutta keskity laatuun määrän sijaan - valitse klubeja tai aktiviteetteja, joita pidät pitkällä aikavälillä. Tämä lisää mahdollisuuksia siirtyä klubivirkailijan tai joukkueen kapteenin tehtäviin. Jos koulussa ei ole monia aktiviteetteja, jotka herättävät kiinnostuksesi, harkitse oman klubin, toiminnan tai hyväntekeväisyysjärjestön perustamista.

Sijoita yhteisöpalveluun

Yksityiset apurahaohjelmat ja koulut haluavat investoida opiskelijoihin, jotka maksavat sen eteenpäin, tai opiskelijoihin, jotka tekevät hyvää maailmassa. Näytä rahoituslähteille, että olet tämän tyyppinen henkilö, jolla on ollut yhteisöpalvelua .

Kuten seurojen ja muiden oppituntien kanssa, laatu on tärkeämpää kuin määrä. Yritä valita varhain jokin asia, josta olet kiinnostunut, ja pidä siitä kiinni. Resim. säännöllinen viikoittainen osallistuminen on ihanteellinen. Jos haluat ideoita siitä, mistä aloittaa vapaaehtoistyökokemuksen rakentaminen, aloita oppaastamme yhdeksän parhaan paikkakunnan kanssa.

Kehitä suhteita ohjaajien ja ohjaajien kanssa

Tämä vaihe on tärkeä parista syystä:

  • On arvokasta saada mentoreita, jotka voivat tarjota sinulle luotettavia ammatillisia, henkilökohtaisia ​​ja akateemisia neuvoja.
  • Sinulla pitäisi olla ihmisiä rinnallasi, jotka ovat valmiita kirjoittamaan voimakkaita suosituskirjeitä.

Aloita näiden suhteiden rakentaminen osoittamalla kunnioitusta luokkasi, urheilutiimisi, klubisi tai aktiviteettisi suhteen . Näytä mahdollisille ohjaajille ja ohjaajille, että olet halukas ja pystyt osallistumaan aktiivisesti. Seuraanähdä johtajia lisäapuna ja osoittaa kiinnostusta asiaan liittyvään aihealueeseen.

body_questions-2.jpg

Me kaikki tarvitsemme jonkun luokse, kun meillä on kysymyksiä.

Suunnitella etukäteen

Sinulla on melko monta määräaikaa seurata sekä yliopisto- että apurahahakemuksia. Valitettavasti apurahahakemusten määräajat voivat olla kaikkialla. Monilla huippuapurahoilla on määräajat varhaisessa vaiheessa, joten valmistele luettelo apurahaohjelmista, joita haluat hakea nuoremman vuoden loppuun mennessä.

Minä On myös tärkeää antaa itsellesi riittävästi aikaa hakemusten täyttämiseen varsinkin jos joudut toimittamaan henkilökohtaisia ​​lausuntoja tai esseitä. Muista myös, että jos sinun on lähetettävä suosituskirjeitä, sinun on ilmoitettava kirjeen kirjoittajille 10–12 viikkoa etukäteen.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos et usko, että saat täyden ajokortin

Oletetaan, että olet hyvä opiskelija, mutta et usko, että olet oikeutettu täyteen ratsastusapurahaan. Ehkä oletei ole akateemisesti tarpeeksi vahva voittaakseen ansioihin perustuvan apurahan tai päästäkseen huippuopistoon, mutta et myöskään osoita tarpeeksi taloudellista tarvetta saada paljon tukea. Mitkä ovat seuraavat askeleet?

Täysi ratsastus on edelleen täysi matka, vaikka se on korjattava yhdessä useiden rahoituslähteiden kautta . Tässä on joitain asioita, joita voit tehdä saadaksesi täyden kyydin:

  • Käytä laajasti moniin apurahaohjelmiin. Tämä on lähinnä numeroiden peli: mitä enemmän ohjelmia haet, sitä paremmat mahdollisuudet voittaa yksi (tai useampi) apuraha.
  • Tee tutkimusta kohdennetummista tai paikallisista apurahaohjelmista. Pienemmät apurahat voivat olla vähemmän kilpailukykyisiä kuin suuret koko ratsastusohjelmat.
  • Keskity noudattamaan yllä olevia neuvoja täyden ratsastuksen apurahan saamisesta. Vaikka et usko voittavasi suurta palkintoa, taitojesi, ansioluettelosi ja arvosanojen kehittäminen antaa rahoituksellesi hyvän lisäyksen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.