Kuinka saada kopio lukiotutkinnostasi: 2 skenaariota

feature_diploma.jpg

Tarvitsetko kopion lukiotutkinnostasi ja mietit miten se saadaan? Ehkä tarvitset tutkintotodistuksen työstä tai yliopistosta, mutta et löydä alkuperäistä kopiota. Lukion tutkintotodistuksia voidaan tarvita monista syistä, ja on tärkeää, että sinulla on kopio omistasi.

miten suuri gatsby päättyy

Tässä oppaassa käydään läpi kaikki vaiheet, joita sinun on noudatettava saadaksesi kopion lukiosta, riippumatta siitä, oletko valmistunut äskettäin vai vuosia sitten.Miksi tarvitset kopion lukiosta?

Yksinkertaisesti sanottuna, lukion tutkinto tarjoaa todiste siitä, että olet suorittanut lukion ja (toivottavasti!) Heillä on kaikki tiedot ja taidot, jotka liittyvät tämän saavutuksen mukana. Tutkintotodistus osoittaa, minkä koulun olet valmistunut, kun valmistut, ja se voi sisältää myös saamiasi palkintoja tai kunniamainintoja.

Monissa paikoissa voi olla kiinnostavaa nähdä kopio lukiosta, jotta voit varmistaa tietoa ja taitoja tarvitaan tiettyjen töiden suorittamiseen tai koulutuksen jatkamiseen.

Jonkin verran korkeakoulut ja teknilliset koulut edellyttävät, että lähetät lukion tutkintotodistuksen ennen ilmoittautumista varmistaaksesi, että täytät koulun koulutusvaatimukset. Suurin osa korkeakouluista vaatii vain lukiotodistuksen, mutta jotkut saattavat haluta nähdä myös kopion tutkinnostasi. Jokainen korkeakoulu päättää, mitä hakemuksessaan vaaditaan, mutta verkkokoulut vaativat usein todennäköisemmin kopion tutkintotodistuksestasi, koska he eivät tavata sinua henkilökohtaisesti ja haluavat varmistaa, että sinulla on pätevyys ilmoittautua heidän kouluunsa.

Tietyt työpaikat saattavat myös vaatia sinua lähettämään kopion lukiosta kun haet varmistaaksesi, että olet suorittanut suorittamasi koulutuksen ja että sinulla on tiettyjä työhön tarvittavia taitoja tai tietoja.

Joskus saatat myös haluta lukion tutkinnon henkilökohtaiseen käyttöön tai siksi, että äitisi haluaa ripustaa sen seinälle.

Kuinka saada kopio lukiotutkinnostasi

Suurin osa lukion valmistuneista saa kopion tutkintotodistuksestaan ​​pian valmistumisensa jälkeen; jostain syystä et ehkä kuitenkaan ole saanut kopiota tai olet saattanut sijoittaa sen väärin.

Alla on kaksi skenaariota; Noudata ohjeita, jotka parhaiten kuvaavat tilannettasi oppiaksesi pyytämään ja vastaanottamaan kopion lukiosta.

Skenaario 1: Tiedät lukion yhteystiedot

Jos sinulla on lukion yhteystiedot (tämä sisältää sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai fyysisen osoitteen) , niin sinulla on onnea, koska sinun ei pitäisi olla liian vaikeaa saada kopio tutkintotodistuksestasi.

on soikea monikulmio

Ota ensin yhteyttä kouluusi, kerro heille, että yrität saada kopion lukiosta, ja kysy heiltä, ​​miten voit tehdä sen. Jos et ole varma, kenen kanssa sinun pitäisi puhua, ota yhteyttä koulun pääkonttoriin, ja heidän pitäisi pystyä ohjaamaan sinut sieltä.

Kun olet ottanut yhteyttä kouluusi, prosessi kopion saaminen tutkinnostasi on yleensä melko suoraviivainen. Saatat joutua todistamaan henkilöllisyytesi lähettämällä kopion henkilötodistuksestasi tai kertomalla heille tietoja, kuten syntymäpäiväsi tai sosiaaliturvatunnuksesi. Saatat joutua myös maksamaan pienen maksun (tyypillisesti muutama dollari) siitä, että kopio diplomista lähetetään sinulle.

body_telephonecall.jpg

Jos tiedät koulusi yhteystiedot, kopion saaminen tutkinnostasi voi olla vain puhelun päässä.

Skenaario 2: Et voi ottaa yhteyttä kouluusi tai koulusi suljettu

Koulullasi on todennäköisesti useita yhteydenottotapoja, mukaan lukien koulun verkkosivusto, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja fyysinen osoite. Joskus et kuitenkaan yksinkertaisesti voi ottaa yhteyttä kouluusi ja sinun on kokeiltava toista tapaa saada tutkintotodistus. Näin voi olla myös, jos lukio on lopetettu. Tyypillisesti paras tapa tässä tapauksessa on ottaa yhteyttä entiseen koulupiiriin tai opetusosastoon osavaltiolle, jossa lukiosi on tai oli.

Jos kävit julkisessa lukiossa, ota yhteyttä piiritoimistoon siitä piiristä, johon koulusi kuului. Etsi 'koulupiiri [koulusi piirin numero] [osavaltio, jossa asut]' löytääksesi piirisi yhteystiedot. Tämän pitäisi tuoda esiin piirin puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Voit myös etsiä koulupiiriäsi Kansallisen koulutustilastokeskuksen verkkosivusto .

Sieltä voit ottaa yhteyttä piiriin ja kertoa heille, että yrität saada kopion lukiosta. Piiri tulee hänellä on vielä opiskelijarekisterit jokaisesta siihen kuuluvasta lukiosta ja heidän pitäisi pystyä hankkimaan sinulle kopio tutkintotodistuksestasi.

Jos et löydä koulusi piiriä, piiriä ei ole enää olemassa tai olet käynyt yksityisessä lukiossa, ota yhteyttä osavaltion opetusministeriö . Opetusministeriöllä on tietoja nykyisistä ja aikaisemmista lukioista, ja heidän pitäisi pystyä ottamaan sinut yhteyttä jonkun kanssa, joka voi auttaa sinua saamaan tutkintotodistuksen. Ole valmis antamaan heille nimesi, lukion nimen, kaupungin, jossa koulusi on tai jossa olet, ja valmistumisvuoden.

Jos olet osallistunut a yksityinen lukio, Voit myös etsiä sen tietueita ja yhteystietoja Kansallinen opetustilastokeskus -sivu yksityiskouluille. Kun olet antanut joitain tietoja koulustasi, kuten sen nimen ja sijainnin, sivuston pitäisi pystyä hakemaan käyttämiäsi yhteystietoja. He voivat tarjota tapoja ottaa yhteyttä suoraan kouluusi tai antaa yhteystietoja paikasta, joka tallentaa opiskelijarekisterit.

esimerkkejä uc: n henkilökohtaisista näkemyksistä

Onko tutkintotodistus suljettava?

Toisinaan koulu tai työnantaja pyytää sinua lähettämään heille sinetöidyn kopion tutkintotodistuksestasi. Tämä tarkoittaa sitä tutkintotodistus sijoitetaan sinetöityyn kirjekuoreen, joka on yleensä leimattu tai muuten merkitty koulusi leimalla tai sinetillä. Jos haluat lähettää sinetöidyn kopion, älä avaa kirjekuorta, johon saat tutkintotodistuksen, ennen kuin lähetät sen! Jos teet niin, tutkintotodistusta ei enää pidetä sinetöitynä, eikä se välttämättä täytä koulun tai työnantajan vaatimuksia.

Itse tutkintotodistus näyttää täsmälleen samalta riippumatta siitä, onko se sinetöity tai sinetöity. Tutkintotodistuksen sulkeminen on tapa, jolla vastaanottaja tietää sen olevan aito eikä sitä ole peukaloitu. Paikat, jotka vaativat sinetöidyn tutkintotodistuksen, yrittävät yleensä olla erityisen varmoja siitä, että hakijoiden lähettämät tutkinnot ovat laillisia.

Jos sinun on lähetettävä sinetöity tutkintotodistus, muista mainita tämä, kun tilaat kopion. Tämä ei yleensä ole ongelma koulullesi, vaikka se voi olla pieni lisämaksu tutkintotodistuksen sinetöimisestä.

Jos haluat saada sinetöidyn kopion tutkintotodistuksestasi, voi olla hyvä pyytää myös säännöllinen kopio tutkintotodistuksestasi, jotta sinulla on kopio, jonka voit pitää itsellesi.

body_sealed.jpg

Entä jos et saa tutkintotodistustasi?

Entä jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia vaiheita, mutta et silti saa kopiota tutkintotodistuksestasi?

kuinka laskea psat -indeksipisteet

Todennäköisin syy, miksi et voi saada tutkintotodistustasi, johtuu siitä, että et voinut ottaa yhteyttä lukioon. Ennen kuin jatkat tämän osan kanssa, varmista, että olet kokeillut kaikkia yhteydenottotapoja: etsiä koulua verkossa, kysyä entisiltä luokkatovereilta, tietävätkö he kuinka ottaa yhteyttä kouluun, tai jopa pysähtyä itse koulun puoleen, jos olet lähellä ja se on edelleen auki.

Jos et ehdottomasti voi saada kopiota tutkintotodistuksestasi ja tarvitset sitä hakeaksesi töihin tai kouluun, sinun tulee puhua suoraan palkkaamiseen tai ottamiseen osallistuvalle henkilölle selvittääksesi, mitkä vaihtoehdot ovat.

Yksi mahdollisuus on korvaa tutkintotodistuksesi lukiosta . Jos sinulla on kopio transkriptiostasi tai pystyt saamaan sen, se voi toimia korvauksena tutkintotodistuksellesi. Tämä pätee erityisesti, jos se on lopullinen versio transkriptiostasi, joka on luotu valmistumisen jälkeen, koska siinä luetellaan kaikki käyttämäsi lukioluokitukset ja se sisältää usein muistiinpanon, jonka olet suorittanut. Lukion opintosuoritusotteen saaminen on samanlainen kuin kopion saaminen tutkintotodistuksestasi ja Olemme luoneet vaiheittaisen oppaan, jota voit seurata saadaksesi transkriptiosi.

Jotkut koulut, varsinkin jos olet valmistunut jonkin aikaa sitten, eivät välttämättä anna kopioita tutkintotodistuksestasi ja lähettävät sen sijaan sinulle kopion viimeisestä lukiokirjasta. Yleensä tämän pitäisi olla hieno, mutta kannattaa ehkä tarkistaa asia koululta tai työnantajalta, jolle lähetät sen varmistaaksesi, että se toimii heille.

Jos et saa kopiota tutkintotodistuksestasi tai lukiosi, on olemassa muutama mahdollinen ratkaisu. Voisit pyytää yhtä entisistä opettajistasi kirjoittamaan kirjeen, jossa ilmoitetaan valmistumisesi jälkeen, voit lähettää suorittamasi asiaankuuluvat kurssit tai lähettää vakioidut testitulokset tutkintotodistuksen sijaan. Jotkut paikat ovat hyvin tiukkoja vaatimustensa suhteen, kun taas toiset ovat joustavampia, joten jotkut näistä vaihtoehdoista eivät välttämättä toimi. Kysy koulun tai työnantajan käytännöistä, ennen kuin kokeilet jotain näistä korvauksista.

paras suosituskirje ikinä

Joka tapauksessa, mitä sinun pitäisi ehdottomasti ei yrittää tehdä tai ostaa väärennetty lukiotodistus. Tämä ei ole vain laitonta, mutta melkein varmasti erotetaan tai erotetaan, jos havaitaan, että olet valmistanut asiakirjoja. Parasta on, jos et saa kopiota tutkintotodistuksestasi selittää tilanne tutkintotodistusta pyytävälle henkilölle ja kysy mitä neuvoja hänellä on.

elokuva-2.jpg

Yhteenveto

  • Lukion tutkintotodistus on todiste siitä, että olet suorittanut lukion, ja joudut ehkä toimittamaan siitä kopion voidaksesi hakea tiettyjä työpaikkoja tai kouluja.
  • Helpoin tapa saada tutkintotodistus on ottaa yhteyttä entiseen lukioon ja kysyä heiltä, ​​mikä on tämän prosessi. Heidän pitäisi pystyä ohjaamaan sinut seuraaviin vaiheisiin.
  • Jos et voi ottaa yhteyttä itse kouluun, yritä ottaa yhteyttä oman valtion koulupiiriin tai opetusministeriöön. He todennäköisesti pystyvät antamaan sinulle yhteystiedot tai hankkimaan tietueet itse.
  • Jos olet yrittänyt saada kopion lukiotodistuksestasi menestyksekkäästi, keskustele haamallasi työpaikalla tai koulussa olevan henkilön kanssa ja katso, onko hänellä ehdotuksia, kuten korvata opintosuorituksesi tai asiaankuuluva työselostus tutkintotodistuksellesi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.