Kuinka saada college -hakemusmaksuvapautus: 3 lähestymistapaa

feature_wave.jpg

Suurin osa korkeakoulujen hakumaksuista on 40–50 dollaria, ja jotkut maksavat jopa 90 dollaria (ahem, Stanford). Monille opiskelijoille ja heidän perheilleen nämä maksut muodostavat vakavan esteen jo kalliilla tiellä yliopistoon. Jos hakemusmaksut ovat sinulle raskaita, saatat saada vapautuksen korkeakoulun hakumaksuista.

Aivan kuten SAT- ja ACT -maksuvapautukset, näiden korkeakoulumaksuvapautusten avulla voit lähettää hakemuksesi ilmaiseksi. Tässä oppaassa käydään läpi, miten voit saada ja käyttää korkeakoulujen hakemusmaksuvapautuksia; se myös tarkistaa, kuinka paljon college -sovellukset yleensä maksavat ja kuinka paljon voit säästää maksuvapautuksilla.Tässä on tiedot, joita aiomme käsitellä:

Tämä artikkeli on melko mojova, joten sinun kannattaa lukea muutama jakso kerrallaan ja pitää se kirjanmerkkeinä käyttääksesi viitettä sen sijaan, että yrittäisit kyntää koko matkan!

Kuinka paljon korkeakouluhakemukset maksavat?

Korkeakouluhakemukset maksavat keskimäärin noin 40 dollaria. Erityisesti valikoivat koulut, kuten NYU, Bostonin yliopisto, Harvard, Yale ja tietysti kallis Stanford, vaativat 75 dollaria tai enemmän. Jos haet vain viiteen näistä kalliista yksityisistä kouluista, etsit jo yli 375 dollarin hakemusmaksuja!

Useat julkiset koulut ovat hieman halvempia; Esimerkiksi Illinoisin osavaltion yliopisto, Texasin yliopisto Dallasissa ja Miamin yliopisto pyytävät 50 dollaria. Muut koulut ovat jopa halvempia, ja niiden hakumaksu on vain 25 dollaria tai 30 dollaria. Siellä on myös hyvä määrä kouluja, joihin voit hakea ilmaiseksi!

Mutta ellet hae ensisijaisesti maksuttomia kouluja, hakukustannukset voivat nousta vakavasti, varsinkin jos katsot kahdeksaa tai useampia oppilaitoksia.

Maksuvapautuksista voi olla suuri apu, mutta ne eivät ole kaikkien saatavilla. Yleensä maksuvapautuksia myönnetään vain opiskelijoille ja perheille, jotka ovat oikeutettuja. Tämä voi sisältää myös kansainvälisiä opiskelijoita. Lue, oletko kelvollinen!

body_bachelor.jpg

Joten kelvollinen. Entä sinä?

Kuinka saada pääsy korkeakoulun hakumaksuun

Ensinnäkin on syytä sanoa, että maksuvapautukset ovat itse asiassa maksuvapautus pyynnöt . Lopulta jokaisen oppilaitoksesi on hyväksyttävä pyyntösi. Suurimmassa osassa oppilaitokset hyväksyvät ne, jos sinulla on kouluneuvojan tai muun nimetyn virkamiehen allekirjoitus.

Jos oppilaitoksillasi on epäilyksiä tai kysymyksiä, he voivat pyytää sinua lähettämään lisätietoja, jotka osoittavat, että olet oikeutettu - mutta tämä on harvinaista. Useimmiten tämä maksuvapautusprosessi suoritetaan kunniajärjestelmässä. Sinun ja neuvonantajasi on päätettävä, oletteko oikeutettuja, joten muista tutustua alla oleviin kriteereihin.

On olemassa muutamia ehtoja, joiden on täytyttävä, jotta voit saada maksuvapautuksia. Ne ovat itse asiassa samat ohjeet, joita sovelletaan SAT- tai ACT -maksuvapautuksen saamiseen. Jos olet jo saanut SAT- tai ACT -maksuvapautuksen, sinun pitäisi automaattisesti kelvollisia korkeakoulun hakemusmaksuvapautuksista. Jos käytät Common -sovellusta ja/tai Coalition -sovellusta, tai valintakoe oli SAT, prosessin pitäisi olla erityisen helppoa.

Mennään yli kelpoisuusehdot . Jos jokin seuraavista koskee sinua, olet oikeutettu hakemusmaksuvapautukseen:

  • Olet rekisteröitynyt tai oikeutettu Liittovaltion ilmainen tai alennettu lounasohjelma
  • Perheesi tulot täyttävät Tulojen kelpoisuusohjeet USDA Food and Nutrition Service*
  • Olet ilmoittautunut ohjelmaan joka auttaa pienituloisten perheiden opiskelijoita, kuten Upward Bound
  • Perheesi saa julkista apua
  • Sinä asut liittovaltion tukemia julkisia asuntoja tai sijaisasunto, tai olet koditon
  • Olet valtion seurakunta tai orpo

*Useimmissa osavaltioissa Tulojen kelpoisuusohjeet ovat seuraavat:

Kotitalouden jäsenet Vuositulot yhteensä
1 23 606 dollaria
2 31 894 dollaria
3 40 182 dollaria
4 48 470 dollaria
5 56 758 dollaria
6 65 046 dollaria

Ota huomioon, että kansainväliset opiskelijat voivat myös saada vapautuksia korkeakoulujen hakemusmaksusta, yleensä niin kauan kuin ne täyttävät vähintään yhden yllä olevista kriteereistä.

Jos siis olet jo saanut SAT- tai ACT -maksuvapautuksen tai olet oikeutettu yllä lueteltujen kriteerien perusteella, miten aiot saada yliopistomaksuvapautuksesi?

body_archaeologist.jpg

Ensin tarvitset lapion, hanskat ja tukevan kenkäparin ...

tappaa pilkkaava lintu tärkeitä lainauksia

Miten saat college -hakemusmaksuvapautukset?

helpoimmat keinot saadaksesi käsiksi hakemusmaksuvapautuksiin ei valitettavasti liity arkeologisia seikkailuja. Sen sijaan sinun on melko yksinkertaista saada vapautus hakemusmaksusta, jos:

#1: Haet korkeakouluille, joissa on Common Application, ja tai
#2: Haet korkeakouluihin Coalition -hakemuksella, ja tai
#3: Otit SAT: n maksuvapautuksella

Jos mikään näistä skenaarioista ei koske sinua, saatat pystyä siihen saat vaihtoehtoisen maksuvapautuslomakkeen. (Esimerkiksi oppilaat, jotka ovat tehneet ACT: n ja jotka hakeutuvat ei-yleiseen sovellukseen ja ei-koalitio-sovelluskouluun, saattavat joutua etsimään nämä muut lomakkeet.) Jos sinulla on ongelmia minkään lomakkeen saamisessa, voit lähettää faksin, sähköpostin tai tai lähetä oppilaitoksellesi kirje pyynnöstä.

Koska on olemassa muutamia eri vaihtoehtoja, eritämme ne kunkin skenaarion ohjeisiin alkaen opiskelijoista, jotka hakevat yhteisen hakemuksen kautta.

Skenaario 1: Käytät yleistä sovellusta

Yhteinen sovellus virtaviivaistaa hakuprosessia useilla tavoilla, joista yksi vaatii maksuvapautuksia. Voit pyytää maksuvapautuksia mistä tahansa Common App -koulustasi!

Saadaksesi vapautuksen yhteisestä sovellusmaksusta sinun on täytettävä samat vaatimukset kuin edellä. Sinun Profiili -osio , ilmoitat, oletko oikeutettu maksuvapautukseen, ja valitset sitten syyn. Näyttö näyttää tältä:

body_common_app_fee_waiver_screenshot_1

Jos valitset kyllä, sinua kehotetaan valitsemaan taloudellisen tarpeen indikaattori:

body_common_app_fee_waiver_screenshot_2

Allekirjoitat tämän osan sähköisesti ja saat yllä olevan muistutuksen siitä, että neuvonantajasi on vahvistettava vastauksesi. Jos olet jo saanut SAT- tai ACT -maksuvapautuksen, neuvonantajasi pitäisi pystyä kirjautumaan tästä automaattisesti. Jos ei, sinun on ehkä todistettava neuvonantajasi pätevyydestäsi.

Kansainväliset opiskelijat noudattavat samoja vaiheita kuin edellä. Huomaa kuitenkin, että se on viime kädessä koulusta kiinni päättää, hyväksyvätkö he luopumispyyntösi.

Kuten aiemmin mainittiin, monet koulut käyttävät kunniajärjestelmää. Niin kauan kuin neuvonantajasi hyväksyy, sinun pitäisi olla valmis. Jos koulusi haluaa jostain syystä saada todisteita tai on päättänyt hylätä maksuvapautuspyyntösi (tämä on harvinaista!), he ottavat sinuun yhteyttä. Jos et kuule heistä, kaiken pitäisi olla hyvä mennä.

Jos koulusi pyytävät paperiversiota, he voivat hyväksyä useita lomakkeita. Helpoin olisi College Boardin maksuvapautuslomake, jonka saat automaattisesti, jos olet jo ottanut SAT: n maksuvapautuksella. Jos et, voit käyttää muita vastaavia lomakkeita. Kuvailen alla olevia vaihtoehtoja alkaen College Boardin hakemusmaksuvapautuksista.

Skenaario 2: Käytät koalitiosovellusta

Kuten yleinen sovellus, Kokoomushakemus virtaviivaistaa korkeakoulumaksusta luopumisprosessin jotta sinun on helpompi saada se joka kerta, kun haet kouluun.

Jotta voit saada maksuvapautuksen, sinun on vastattava 'kyllä' vähintään yhteen maksuvapautuskysymykseen, joka sijaitsee 'Profiili' MyCoalition -tilisi osio (ja se on täytettävä kuten sinä luo tili) .

Tässä on sivu ja näkemäsi kysymykset:

body_coalition_app_fee_waiver_questions

Kun olet valinnut sinua koskevat ruudut, sinulle näytetään luettelo Coalition App -kouluista, jotka luopuvat hakemusmaksuistaan valitsemiesi vastausten perusteella. Tältä tämä luettelo näyttää esimerkiksi silloin, kun valitset valintaruudun 'Olen oikeutettu Pell Grantiin' (huomaa, että voit selata tätä koululuetteloa):

body_pellgrantcoalitionapp

Kun olet päättänyt, että olet oikeutettu korkeakouluhakemuksen maksuvapautuksiin, sinulta ei vaadita mitään muuta. Neuvonantajasi vastaanottaa maksuvapautuspyyntösi , ja heidän hyväksyntänsä lähetetään kouluille, joihin haet Coalition -sovelluksen kautta.

Kun maksuvapautuspyyntösi on hyväksytty, voit vain ohittaa maksunäytön aina, kun haet korkeakouluun.

Skenaario 3: Olet suorittanut SAT- tai SAT -aihekokeet ilman maksua

Ehkä sinun on lähetettävä korkeakoululle todiste yhteisen sovellusmaksun vapauttamisesta. Tai ehkä haet korkeakouluun, joka ei käytä Common- tai Coalition -sovellusta. Jostain syystä tarvitset erillisen yliopistomaksun vapautuslomakkeen.

Jos olet suorittanut SAT -testin tai yhden tai useamman SAT -aiheisen testin maksuttomasti, saat automaattisesti rajoittamattomat lukukausimaksuvapautukset kollegion hallitukselta (niin kauan kuin koulut sallivat maksuvapautusten käytön). Nämä korkeakoulusovellusten maksuvapautukset ovat käytettävissä College Board -tililläsi, jossa voit tarkastella niitä ja - jos yliopistosi sitä pyytää - tulostaa ja lähettää ne kouluillesi.

Jos otit SAT: n vanhempana, voit käyttää näitä luopumisia, kun pisteet tulevat saataville. Jos otit SAT: n nuorempana, joudut kuitenkin odottamaan vanhemman vuoden syksyyn.

Voit myös etsi kouluja, jotka hyväksyvät hakemusmaksuvapautukset tai lataa tämä PDF kaikista korkeakouluista, jotka hyväksyvät maksuvapautukset nähdäksesi, sallivatko oppilaitoksesi vapautuksen käytön.

on 3.1 hyvä gpa

Saatat joutua käyttämään myös vaihtoehtoisia lomakkeita, jos et ole käyttänyt SAT -ohjelmaa etkä siksi saanut mitään College Boardin luopumisia. Katsotaanpa mitä nämä ovat vaihtoehtoisia maksuvapautuslomakkeita ovat.

body_alternativeroute.jpg

Skenaario 4: Tarvitset vaihtoehtoisia maksuvapautuslomakkeita

Onneksi on olemassa muutamia muita lomakkeita, joita voit käyttää, jos haet kouluun, joka ei ole Common App- tai Coalition App -sovelluksessa, etkä saanut SAT -maksuvapautusta.

Voit aina soittaa sisäänottotoimistoihin ja kysyä neuvoa maksuvapautuksen saamisesta (aina suositeltavaa, koska oppilaitokset haluavat asettaa ainutlaatuisia käytäntöjä). Ensimmäinen pysäkki olisi kuitenkin neuvonantajasi toimisto. Ohjaajallasi on nämä lomakkeet, joten sinun ei tarvitse etsiä niitä itse. Lisäksi sinun on joka tapauksessa saatava hänen allekirjoituksensa hyväksynnästä.

Neuvonantajasi voi jakaa kaksi päämuotoa: ACT -vapautus tai NACAC -vapautus. Aiemmin oli myös harvinaisempi lomake, joka lähetettiin suoraan päteville opiskelijoille, nimeltään Opi oppilaitoksesi potentiaali ' luopuminen. Nämä lomakkeet ovat melko samankaltaisia, mutta katkaise jokainen niistä, jotta näet, mistä ne löytyvät ja miten niitä käytetään.

ACT, Inc: n maksuvapautus

Toisin kuin oppilaitoksen hallitus, ACT, Inc. ei automaattisesti myönnä testimaksuista vapauttaville opiskelijoille vapautuksia hakemusmaksusta. Itse asiassa se ei todellakaan mainosta maksuvapautuksiaan verkkosivustollaan.

Sillä on kuitenkin sellainen, jota opiskelijat ja ohjaajat voivat käyttää, mikä on jonkin verran haudattu tämän sivulle 85 ACT Käyttäjän käsikirja opettajille . Tämä lomake on kuin useimmat muut: se pyytää perustietojasi, kuten nimesi, osoitteesi ja lukiosi sekä sinun ja koulusi virkamiehen (todennäköisesti neuvonantajasi) allekirjoitukset. Ilmoitat myös korkeakoulun, johon haet.

Vaikka lomakkeessa ei määritetä selvästi, on luultavasti turvallista olettaa, että Käytä tätä lomaketta vain, jos otit ACT: n ja olet tietysti oikeutettu ACT -maksuvapautukseen. Et kuitenkaan rajoitu tähän ACT -vapautukseen. Sinun tulisi käyttää mitä tahansa muotoa, jonka neuvonantaja tarjoaa tai korkeakoulusi vaatii.

NACAC -maksuvapautus

NACAC tarjoaa hyödyllisen maksuvapautuslomake ja a usein kysyttyjen kysymysten sivu oppilaiden auttamiseksi. Se muistuttaa Common App -sivua ja ACT -vapautusta: se vaatii perustietojasi ja pyytää sinua määritellä taloudellisen tarpeen indikaattori.

Muina kuin COVID-aikoina tarvitset yleensä myös ohjaajan tai koulun virkamiehen allekirjoittamaan sen; lukuvuodelle 2020–2021 'opiskelijat tai neuvonantajat voivat kuitenkin jättää luopumisen suoraan korkeakouluille ja yliopistoille, jos molempien allekirjoitusten saaminen on vaikeaa.' Kuka tahansa opiskelija voi käyttää tätä lomaketta suorittamastaan ​​pääsykokeesta riippumatta. Muista vain se NACAC suosittelee rajoittamaan maksuvapautuspyyntöjen käytön neljään korkeakouluun.

Valitettavasti NACAC on epäselvä siitä, voivatko kansainväliset opiskelijat pyytää tätä luopumista.

Toteuta korkeakoulupotentiaalisi maksuvapautus

'Realize Your College Potential' -maksuvapautus oli osa kollegion hallituksen järjestämää kampanjaa vuosina 2016-2018 . Opiskelijat, jotka olivat luokkansa parhaan 10–15%: n joukossa ja 33% tulojen jakautumisesta (noin 40 000–50 000 dollaria ja alle), saivat ”Realize Your College Potential” -paketit, jotka sisältävät tietoja yliopistosuunnittelusta, apurahasta ja maksuista luopumisesta.

Jokainen oppilas saa henkilökohtaisen paketin, jossa on oma ainutlaatuinen koodi. Jos sait jonkin näistä, pystyit kirjautumaan sisään ja käyttämään maksuvapautuksiasi RYCP -verkkosivustolla.

body_schoolcounselor.jpg

Yksilölliset collegemaksuvapautukset

Useimmille opiskelijoille useimmissa skenaarioissa näiden lomakkeiden tai niiden yhdistelmän pitäisi toimia, jotta heidän hakemusmaksunsa vapautettaisiin. On kuitenkin aina ainutlaatuisia olosuhteita, jotka jäävät tyypillisen prosessin ulkopuolelle.

Jos sinulla on vielä kysymyksiä, ota yhteyttä tulevien korkeakoulujen pääsytoimistoihin. Selvitä, hyväksyvätkö he maksuvapautukset ja haluavatko he tietyn lomakkeen vai vain kirjeen.

Jotkut koulut voivat ehdottaa, että kirjoitat pyyntökirjeen ja lähetät sen sitten postitse, faksilla tai sähköpostitse. Harvard hyväksyy esimerkiksi yleiset sovelluksista luopumiset, Coalition -sovelluksesta luopumiset ja muut luopumislomakkeet toivottaa henkilökohtaisen kirjeen tervetulleeksi jos et jostain syystä saa näitä lomakkeita:

'' Jos täytät taloudellisen tarpeen indikaattorit yhteishakemuksessa tai koalitiohakemuksessa, voit pyytää maksuvapautusta suoraan sovelluksen kautta. Jos et täytä taloudellisen tarpeen indikaattoreita tai haet universaalisovelluksella, täytä meidän Pääsyhakemusmaksun vapautuspyyntölomake . Maksuvapautuksen pyytäminen ei haittaa hakemustasi millään tavalla. ''

Käyttämästäsi lomakkeesta riippumatta vaatimukset ovat olennaisilta osin samat: jokainen lomake edustaa pyyntöä ja yleensä pyytää sinua perustiedot, allekirjoitus, neuvonantajan allekirjoitus ja taloudellisen tarpeen indikaattori. Sinun on harvoin toimitettava todistusasiakirjoja, mutta sinulla on oltava ne käsillä joka tapauksessa.

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, mitä maksuvapautuksia kannattaa käyttää ja miten ne saa, onko jotain muuta mitä sinun tarvitsee tietää niiden käytöstä?

body_confused-2.jpg

Älä huoli, monet oppilaitokset eivät edes pyydä sinua näkemään maksuvapautus!

Kuinka käytät korkeakoulun hakemusmaksuvapautuksia?

Käsittelimme tätä lyhyesti, mutta tarkastelemme, miten voit jättää hakemusmaksuvapautukset riippumatta siitä, käytätkö Common Appia, Coalition Appia, College Boardin luopumista tai muuta lomaketta.

Yleisten sovellusmaksuvapautusten käyttäminen

Jos haet Common -sovelluksen kautta, sinun tarvitsee vain tehdä ilmoita, että käytät profiilisivullasi maksuvapautusta , kuten yllä olevassa kuvassa, ja kerro syy. Ohjaajaasi pyydetään sitten hyväksymään pyyntösi.

Sekä kotimaiset että kansainväliset opiskelijat voivat hakea maksuvapautuksia tällä tavalla.

Jos olet jo saanut SAT- tai ACT -maksuvapautuksen, sinun ei pitäisi tehdä mitään muuta koska neuvonantajasi on jo tarkistanut kelpoisuutesi. Jos et, sinun on ehkä annettava heille joitain asiakirjoja kuten todiste tulojen saamisesta.

Kaikkien yleisten sovelluskoulujen tulisi hyväksyä maksuvapautuspyynnöt. Esimerkiksi tässä on mitä Cornell sanoo:

'Yhteinen hakemus lähettää automaattisesti maksuvapautuspyyntösi lukio -ohjaajallesi vahvistusta varten. Lisäasiakirjoja ei tarvita sen jälkeen, kun neuvonantajasi on hyväksynyt pyyntösi. ''

Monet korkeakoulut jakavat tämän kannan, vaikka he varaavat itselleen oikeuden pyytää lisätietoja, jos he pitävät sitä tarpeellisena (todennäköisempää, jos olet kansainvälinen opiskelija).

Jos korkeakoulusi pyytää lisätietoja, sinun on ehkä faksattava tai lähetettävä maksuvapautuslomake tai mitä muuta he pyytävät.

Coalition -sovelluksen maksuvapautusten käyttäminen

Coalition App -maksuvapautukset ovat melko helppokäyttöisiä. Sinun tarvitsee vain luoda MyCoalition -tili, siirtyä Profiili -osioon ja napsauta Maksun vapautus (kuvassa yllä) tarkistaaksesi tilanteeseesi soveltuvat ruudut ja määrittääksesi, mistä Coalition App -kouluista voit saada maksuvapautuksen.

Sinun ei tarvitse toimittaa asiakirjoja tai todisteita kelpoisuudestasi, ellei sattumalta neuvonantajasi hyväksy pyyntöäsi ilman erityisiä asiakirjoja. Jos olet jo saanut maksuvapautuksen College Boardilta tai ACT, Inc: ltä, sinun ei tarvitse lähettää muita lomakkeita.

Useimpien, ellei kaikkien, Coalition App -koulujen pitäisi hyväksyä maksuvapautuspyynnöt. Esimerkiksi tässä on mitä Our Lady kertoo verkkosivuillaan maksuvapautuksista:

'Koulusi ohjaaja saa ilmoituksen aikomuksestasi käyttää maksuvapautusta, ja hänen on sitten varmistettava, että täytät yhteisen hakemuksen tai koalitiohakemuksen mukaiset kelpoisuusvaatimukset. Kun kelpoisuus on vahvistettu, yhteinen hakemus- tai koalitiohakemusprosessi ohittaa maksuvaiheen. ''

Suurin osa korkeakouluista on samaa mieltä, mutta heillä on edelleen oikeus pyytää lisätietoja tai asiakirjoja jos he kokevat sen tarpeelliseksi.

Kuinka käyttää College Boardin vapautuksia

Yliopiston hallituksen maksuvapautuksista tulee sinulle henkilökohtainen koodi. Jos haet koulua, joka ei ole Common Appissa tai Coalition Appissa, se todennäköisesti pyytää sinua kirjoita tämä koodi tai lähetä skannattu kopio luopumisestasi sen online -sovelluksessa.

Jos käytit SAT -maksuvapautusta, sinun pitäisi tuntea tämä prosessi. SAT -rekisteröinti sisältää myös henkilökohtaisen maksuvapautuskoodin syöttämisen.

Jos haet postitse tai jos korkeakoulu pyytää alkuperäistä paperiversiota, sinun on lähetettävä tämä allekirjoitettu lomake hakemuksesi mukana.

sateenkaaren värijärjestys

Muiden maksuvapautuslomakkeiden käyttäminen

Jos käytät NACAC- tai ACT, Inc.-lomaketta ei-yleisiin sovellus- ja ei-koalitio-sovelluskouluihin, et saa henkilökohtaista koodia. Useimmissa tapauksissa sinua pyydetään lataa skannattu kopio allekirjoitetusta lomakkeesta hakemukseesi. Jos haet postitse tai koulu haluaa alkuperäisen paperiversion, lähetä tämä lomake postitse.

Jos koulu tarvitsee lisätietoja, se ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa sinulle. Voit valmistautua tähän mahdollisuuteen soittamalla heille ja kysymällä prosessista. Muutama korkeakoulu, kuten monet Kalifornian osavaltion järjestelmä , hyväksyä vain osavaltion asukkaiden pyynnöt.

On yli 2 000 korkeakoulua, jotka hyväksyvät maksuvapautuspyynnöt - sinun on vain selvitettävä, miten mahdolliset korkeakoulut haluavat sinun lähettävän pyyntösi.

Jokaisen polku yliopistoon on erilainen. Samoin on olemassa useita erilaisia ​​vaihtoehtoja hakemusmaksuvapautusten pyytämiseksi, jotkut yksinkertaisia ​​ja toiset hieman monimutkaisempia. Varmistaaksesi, että tukikohdat on peitetty, tiivistetään tärkeimmät muistettavat asiat opiskelijoille, jotka haluavat luopua korkeakouluun hakeutumisesta.

Mitä muistaa korkeakoulujen hakemusmaksuvapautuksista

Jos ja vain jos olet oikeutettu, voit saada college -hakemusmaksusi vapautettua. Kaikki nämä kollegion maksuvapautuslomakkeet muodostavat pyynnöt- lopulta, korkeakoulusi voivat hyväksyä pyyntösi.

Useimmissa kouluissa sinun ei pitäisi joutua esteisiin. Se on luultavasti turvallista sanoa useimmat oppilaitokset ottavat vastaan ​​mahdollisimman monta hakemusta. Mitä enemmän hakemuksia he saavat, sitä valikoivampia ne voivat näyttää olevan!

Tukikelpoisuussäännöt ovat pitkälti samat kuin SAT- ja ACT -maksuvapautukset, joista yleisimpiä ovat tietyt vuosittaiset perheen tulot ja/tai osa liittovaltion ilmaista tai alennettua lounasta. Jos olet jo saanut verovapautuksen testausmaksusta, neuvonantaja voi hyväksyä korkeakoulusovelluspyyntösi ilman lisäpanostusta. Jos ei, sinun on ehkä näytettävä neuvonantajasi asiakirjat, jotka osoittavat kelpoisuutesi.

Yhteinen sovellus ja koalitio Sovelluskoulut tarjoavat helpoimmat prosessit. Koulut, jotka eivät käytä Common- tai Coalition -sovellusta, saatat joutua tekemään sen kirjoita koodi ja/tai lähetä, faksi tai posti College Boardin, ACT: n tai NACAC: n maksuvapautuslomakkeet. Muutamat koulut hyväksyvät vain osavaltion asukkaiden pyynnöt, joten muista tehdä tutkimusta tulevista korkeakouluistasi.

Jos kaikki muu epäonnistuu, lähetä korkeakoulullesi pyyntö, jonka olet allekirjoittanut itse ja neuvonantajasi. Lähetä tämä kirje postitse tai faksilla, ja jos et kuule vastausta yliopistoltasi, soita heille ja kysy, hyväksyttiinkö se. Voit myös pystyä lähettämään pyynnön sähköpostitse, jos koulu sallii sen.

Toivottavasti maksuvapautukset poistavat kaikki taloudelliset vaikeudet, jotka estävät hakemuksiasi suosikkioppilaitoksillesi. Tietenkin kaikkien korkeakoulujen, joihin haet, pitäisi olla sellaisia, joihin todella haluaisit osallistua!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.