Kuinka saada eSports -apuraha

ominaisuus_peli

Tiesitkö, että voit itse saada opintotukea videopeleistä? Se on totta! Vaikka e -urheilua alettiin tarjota yliopisto -urheilulajiksi vasta muutama vuosi sitten, Nykyään yli 100 koululla on virallinen e -urheilutiimi. Lisäksi monet heistä tarjoavat eSports -apurahoja!

Joten miten voit saada osan tästä rahasta itsellesi? Tässä oppaassa olemme koonneet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää eSports -apurahoista, mukaan lukien mitkä koulut tarjoavat apurahoja (ja kuinka paljon nämä stipendit ovat arvoltaan), mitkä pelit ovat suosituimpia pelaamaan korkeakoulutiimeissä ja miten voit ansaita yhden nämä videopelien apurahat.Mikä on eSports?

eSports, joka tunnetaan myös nimellä elektroninen urheilu, on kilpailukykyinen videopeli. Sen sijaan, että joku pelaisi satunnaisesti yksittäistä videopeliä huoneessaan, eSports sisältää yksilöitä tai joukkueita, jotka kilpailevat toisiaan vastaan ​​järjestäytyneissä turnauksissa, usein rahapalkinnoista.

Videopelien suosion kasvaessa eSports alkoi kehittyä 1990 -luvulla, ja se on nyt miljardin dollarin teollisuus, johon osallistuu kymmeniä miljoonia ihmisiä joko katsojina tai kilpailijoina. Suuria kilpailuja näytetään televisiossa, ja niitä on huhuja eSports saattaa päästä olympialaisiin esittelylajeina pian.

Vaikka on olemassa yhden pelaajan eSports-turnauksia, useimmat ovat tiimipelejä. Jotkut suosituimmista eSports-peleistä (samoin kuin ne, joilla on suurimmat voittopalkinnot) ovat Counter-Strike, DOTA 2, Fortnite, League of Legends, Madden NFL ja Overwatch.

Varsity eSports -tiimit Yhdysvaltain korkeakouluissa alkoivat vuonna 2014, ja nykyään yli 100 korkeakoululla ja yliopistolla on eSports -tiimiä ja ne ovat osa National Association of Collegiate eSports (NACE) -järjestöä.

Kuka yleensä kelpaa eSports -apurahoihin?

Tiedät todennäköisesti pelaajia, jotka ovat voittaneet valtavia summia kilpailuja, jopa kuusi tai seitsemän numeroa. Ennen kuin saat toiveesi, tiedä, että tämä ei ole sellaista rahaa, jota näet, jos saat eSports -apurahan. Jotkut koulut tarjoavat eSports-pelaajille viisinumeroisia tai täysiopetuksia, mutta ne ovat harvinaisia ​​ja erittäin kilpailukykyisiä. Suurin osa videopelien apurahoista on muutama tuhat dollaria vuodessa. Tästä voi olla suuri apu korkeakoulua maksettaessa, mutta se ei tee sinusta rikkaaksi.

On kaksi pääasiallista tapaa liittyä eSports -tiimiin ja saada stipendejä. Joillakin kouluilla on kokeiluja, joista vain nykyiset opiskelijat voivat kilpailla. Joukkueen jäsenet saavat stipendin, jos koulu tarjoaa heille.

Muissa kouluissa on pidempi ja kilpailukykyisempi rekrytointiprosessi, johon sisältyy rekrytoijien tai valmentajien lähettäminen suuriin turnauksiin etsimään mahdollisia rekrytoijia ja isännöi kokeita, kun pelaajat ovat vielä lukiossa. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä valmentajiin näissä kouluissa ja täytä rekrytointilomake saadaksesi nimesi näkyviin ja aloittaa rekrytointiprosessi. Valmentaja kutsuu kiinnostuneet pelaajat kampukselle haastatteluihin, keskusteluihin nykyisten jäsenten kanssa ja kokeiluun. Vaikka kokeilun tulokset riippuvat suuresti taidoistasi, muut tekijät, kuten se, kuinka hyvin pysyt nykyisten jäsenten kanssa, millaiset arvosanat ovat ja mitkä tiimissä olevat aukot vaikuttavat myös siihen, tarjotaanko sinulle vai ei paikka. Jos läpäiset, valmentaja tarjoaa sinulle paikan joukkueessa, mahdollisesti stipendin kanssa.

body_gaming

Mitkä koulut tarjoavat peliapurahoja?

Seuraavan osion kaaviossa saatat huomata, että monet eSports -apurahoja tarjoavat koulut ovat pienemmällä puolella. Tämä johtuu siitä, että monet heistä ovat alkaneet käyttää e -urheilua keinona houkutella mahdollisia opiskelijoita, jotka eivät ehkä ole muuten kuulleet koulustaan. Suuremmilla suurilla kouluilla on jo nimitunnistus hakijoiden vetämiseksi ja suuri oppilaskunta luomaan e-urheilutiimi, joten niillä on vähemmän kannustimia tarjota apurahoja.

Utahin yliopisto, jossa on noin 25 000 alakoululaista, on yksi suurimmista kouluista, jotka tarjoavat eSports -apurahaa, ja ne tarjoavat suhteellisen pienen summan, 1000 dollaria vuodessa. Siitä huolimatta on erittäin kilpailukykyistä saada paikka joukkueessa; Vuonna 2018 noin 200 pelaajaa kokeili 33 paikkaa. Suuri kiinnostus on todennäköistä, koska Utahin yliopistossa on yksi maan parhaiten sijoitetuista videopelisuunnitteluohjelmista, joten he houkuttelevat jo paljon pelaajia kampukselleen akateemikkojensa kautta. Pienempien koulujen ja niiden, joilla ei ole suuria peliohjelmia, on tarjottava suurempia apurahoja, jotta pelaajat voivat valita eSports -tiiminsä muiden koulujen joukkueiden sijaan.

Huomattavia eSports -apurahoja

Alla kerromme tarkemmin neljästä peliapurahasta, jotka sinun pitäisi olla erityisen tietoisia joko niiden tarjoaman suuren rahamäärän tai e -urheiluhistorian vuoksi.

Harrisburgin yliopisto

Harrisburgin yliopistossa on alle 1000 opiskelijaa, mutta se käyttää paljon resursseja vahvan e -urheilutiimin rakentamiseen. Tämä sisältää pelaajille täyden apurahan tarjoamisen jos he ansaitsevat paikan joukkueessa. ESports -tiimi on itse asiassa koulun ainoa yliopistourheilutiimi, ja 26 opiskelijaurheilijaa pelaavat Hearthstonea, League of Legendsia ja Overwatchia.

Robert Morrisin yliopisto

Robert Morris University oli maan ensimmäinen korkeakoulu, joka tarjosi eSports -apurahoja vuonna 2014. He johtavat edelleen pakettia tarjoamalla joitain suurimmista eSports -apurahoista, jopa 19 000 dollaria vuodessa.

Stephens College

Stephens College on ensimmäinen naisten korkeakoulu, jolla on yliopiston e -urheilutiimi samoin kuin ensimmäinen naisten korkeakoulu, joka tarjosi eSports -apurahoja. Koska e -urheilutiimit ovat voimakkaasti miehiä, Stephens College kehitti e -urheilutiiminsä keinona kannustaa enemmän naisia ​​osallistumaan e -urheiluun ja saamaan apurahoja eSports -saavutuksistaan. Heidän tiimissään on tällä hetkellä kuusi päätiimin jäsentä ja kuusi varajäsentä. Kuka tahansa nykyinen opiskelija voi kokeilla joukkuetta, ja jokainen jäsen/varajäsen saa osittaisen urheilullisen apurahan.

Kalifornian yliopisto, Irvine

UC Irvine on kehittänyt ensimmäisenä julkisena yliopistona virallisen eSports -ohjelman jotkut maan arvostetuimmista eSports -korkeakouluista, ja se on usein luokiteltu yhdeksi parhaista pelaajien kouluista. He tarjoavat usein apurahoja eri e -urheilulajeille, ja opiskelijat saavat tyypillisesti 1 000 dollarin vuosittaisen apurahan, jos he ansaitsevat paikan JV -tiimissä ja 6 000 dollarin vuosittaisen stipendin, jos he ovat yliopisto -tiimissä. Lukion opiskelijoiden rekrytoinnin sijaan UC Irvine järjestää yleensä kokeita alkusyksystä, ja jokainen nykyinen opiskelija voi yrittää ansaita paikan eSports -tiimissä.

body_skyrim

Luettelo kouluista, jotka tarjoavat eSports -apurahoja

Suurin osa eSports -apurahoista on osittaista opetusta, joka vaihtelee useista sadoista useisiin tuhansiin dollareihin vuodessa. On olemassa joitain täyden opetuksen eSports -apurahoja, mutta ne ovat hyvin harvinaisia. Alla on kouluita, jotka tarjoavat peliapurahoja, sekä tila, jossa ne ovat, niiden NACE -osasto ja apurahan määrä. Napsauttamalla koulun nimeä saat lisätietoja sen eSports -ohjelmasta.

Koulu

Sijainti

NACE -divisioona

Apurahan määrä

Alma College

Michigan

Divisioona III

1500 dollaria vuodessa

Ashlandin yliopisto

Ohio

Division II

Jopa 4000 dollaria vuodessa

Barton College

Pohjois-Carolina

Division II

2000 dollaria vuodessa

Bay State College

Massachusettsissa

Divisioona III

Vaihtelee

Becker College

Massachusettsissa

Divisioona III

500-5000 dollaria vuodessa

Bellevuen yliopisto

Nebraska

NAIA

Vaihtelee

Benediktiinan yliopisto Mesa

Arizona

NAIA

Vaihtelee

Boisen osavaltion yliopisto

Idaho

Division I

Vaihtelee

Brescian yliopisto

Kentucky

NAIA

Vaihtelee

Catawba College

Pohjois-Carolina

Division II

Vaihtelee

Kansasin Central Christian College

kuinka tehdä hyvää teossa

Kansas

NAIA

Vaihtelee

Central Methodist University

Missouri

NAIA

Vaihtelee

Centralia College

Washington

NWAC

Vaihtelee

Cincinnatin kristillinen yliopisto

Ohio

NAIA

Jopa täyteen opetukseen

Coker College

Etelä-Carolina

Division II

Vaihtelee

Pyhän Joosefin yliopisto

Vermont

Division II/NAIA

2000 dollaria vuodessa

Columbia College

Missouri

NAIA

Vaihtelee

Culver-Stockton College

Missouri

NAIA

Vaihtelee

Dakota Wesleyanin yliopisto

Etelä-Dakota

NAIA

Vaihtelee

Defiance College

Ohio

mitä eroa demokratian ja tasavallan välillä on?

Divisioona III

1500 dollaria vuodessa

ECPI -yliopisto

Virginia

N/A

Jopa 5000 dollaria vuodessa

Florida Southern College

Florida

Division II

Vaihtelee

Fontbonnen yliopisto

Missouri

Divisioona III

2000 dollaria vuodessa

Georgian osavaltion yliopisto

Georgia

Division I

Vaihtelee

Grand View University

Iowa

NAIA

Vaihtelee

Harrisburgin yliopisto

Pennsylvania

N/A

Jopa täyteen opetukseen

Hartwick College

New York

Divisioona III

Vaihtelee

Illinoisin yliopisto

Illinois

Divisioona III

15 000 - 20 000 dollaria vuodessa

Indiana Institute of Technology

Indiana

NAIA

Vaihtelee

Juniatan korkeakoulu

Pennsylvania

Divisioona III

Jopa 2500 dollaria vuodessa

Kansas Wesleyanin yliopisto

Kansas

NAIA

Vaihtelee

Kingin yliopisto

Tennessee

Division II

Vaihtelee

Lackawanna College

Pennsylvania

NJCAA

Vaihtelee

Libanon Valley College

Pennsylvania

Divisioona III

2500 dollaria vuodessa

Lees-McRae College

Pohjois-Carolina

Division II

1 000–5 000 dollaria vuodessa

Lourdesin yliopisto

Ohio

NAIA

Vaihtelee

Maryvillen yliopisto

Missouri

Division II

Vaihtelee

Menlo College

Kaliforniassa

NAIA

Vaihtelee

Miamin (Ohio) yliopisto

Ohio

Division I

Vaihtelee

Midlandin yliopisto

Nebraska

NAIA

Vaihtelee; Joissakin huoneissa on huone ja lauta

Missourin baptistinen yliopisto

Missouri

NAIA

Vaihtelee

Missouri Valley College

Missouri

NAIA

Jopa 12 000 dollaria vuodessa

Molloy College

New York

Division II

Vaihtelee

Morningside College

Iowa

NAIA

Jopa 5000 dollaria vuodessa

Mount St.Josephin yliopisto

Ohio

Divisioona III

2000 dollaria vuodessa

New England College

New Hampshire

Divisioona III

Vaihtelee

Luoteis -kristillinen yliopisto

Oregon

NAIA

Vaihtelee

Ohion pohjoinen yliopisto

Ohio

Divisioona III

Jopa 2000 dollaria vuodessa

Oregonin teknillinen instituutti

Oregon

NAIA

500 dollaria vuodessa

Parkin yliopisto

Missouri

NAIA

Vaihtelee

periaatteet College

Illinois

Divisioona III

Vaihtelee

Randolph-Macon College

Virginia

Divisioona III

Vaihtelee

mitä yin yang edustaa

Robert Morrisin yliopisto

Illinois

NAIA

Jopa 19 000 dollaria vuodessa

Schreinerin yliopisto

Texas

Divisioona III

1000 dollaria vuodessa

Siena Heightsin yliopisto

Michigan

NAIA

Vaihtelee

Etelä -New Hampshiren yliopisto

New Hampshire

Division II

3000 dollaria vuodessa

Lounais -Baptistin yliopisto

Missouri

Division II

Vaihtelee

Southwestern College

Kansas

NAIA

Jopa 5000 dollaria vuodessa

Thomas Aquinas College

New York

Division II

Vaihtelee

Thomasin yliopisto

Florida

NAIA

Vaihtelee

Stephens College

Missouri

NAIA

Vaihtelee

Stevensonin yliopisto

Maryland

Divisioona III

Vaihtelee

Texas Wesleyan

Texas

Division II

2000 dollaria vuodessa

Thomas College

Maine

Divisioona III

Vaihtelee

Tiffinin yliopisto

Ohio

Division II

3000 dollaria vuodessa

Trinen yliopisto

Indiana

Divisioona III

Vaihtelee

Akronin yliopisto

Ohio

Division I

1 000–5 000 dollaria vuodessa

Kalifornian yliopisto-Irvine

Kaliforniassa

Division I

1000–6000 dollaria vuodessa

Jamestownin yliopisto

Pohjois-Dakota

NAIA

Jopa 2000 dollaria vuodessa

Missourin yliopisto

Missouri

Division I

Vaihtelee

Mount Unionin yliopisto

Ohio

Divisioona III

Vaihtelee

Pohjois-Texasin yliopisto

Texas

Division I

Vaihtelee

Pikevillen yliopisto

Kentucky

NAIA

Vaihtelee

Providencen yliopisto

Montana

NAIA

Vaihtelee

Pyhän Marian yliopisto

Kansas

NAIA

Vaihtelee

myers psykologia ap muistiinpanoja

Etelä-Carolinan yliopisto-Sumter

Etelä-Carolina

NJCAA

Vaihtelee

Cumberlandin yliopisto

Kentucky

NAIA

Vaihtelee

Utahin yliopisto

Utah

Division I

1000 dollaria vuodessa

Ylä -Iowan yliopisto

Iowa

Division II

Vaihtelee

Länsi -Virginian Wesleyan College

Länsi-Virginia

Division II

Vaihtelee

Yksityiset eSports -apurahat

On myös mahdollista ansaita eSports -apuraha organisaation kautta koulun sijaan. Nämä kaksi organisaatiota tarjoavat eSports -apurahoja tuleville tai nykyisille opiskelijoille

Viihdeohjelmistoliitto

ESA, videopelien julkaisijoita edustava organisaatio, tarjoaa useita eSports -apurahoja. Järjestö toivoo voivansa lisätä e -urheilua harrastavien naisten ja vähemmistöjen määrää. mutta heillä on apurahoja kaikkien eSports -pelaajien käytettävissä eri palkintosummilla ja eri peleille.

Pelaajat auttavat pelaajia

Tämä voittoa tavoittelemattoman järjestön Gamers Helping Gamers -apuraha on tarvepohjainen apuraha Magic: The Gathering -pelaajille. Sivusto ei kerro, kuinka paljon apuraha on arvokas, mutta hakemus on melko nopea ja helppo täyttää, joten hakemukseen ei ole valtavaa aikaa. Joka vuosi on kaksi voittajaa, joko lukion eläkeläiset tai nykyiset opiskelijat.

3 vinkkiä eSports -apurahan saamiseen

Videopelien apurahoille on monia vaihtoehtoja, mutta miten voit maksimoida mahdollisuutesi saada osan tästä rahasta itsellesi? Tässä on kolme parasta vinkkiämme.

#1: Tiedä kuinka tiimit ovat kiinnostuneita rekrytoinnista

Kuten edellä mainitsimme, koulut voivat rekrytoida eSports -tiimejä useilla tavoilla. He voivat yksinkertaisesti järjestää kokeita koulun nykyisille opiskelijoille tai heillä voi olla enemmän osallistuva prosessi, joka sisältää rekrytoijia ja alkaa, kun mahdolliset tiimin jäsenet ovat vielä lukiossa. Jos on kouluja, joiden eSports -tiimejä harkitset erityisesti, tutustu niiden verkkosivustoihin ja opi, kuinka uudet jäsenet voivat liittyä tiimiin. Heillä on usein tietoa siitä, milloin kokeilut ovat tai keneen voit ottaa yhteyttä saadaksesi pallon liikkumaan haastatteluun. Mitä aikaisemmin tiedät nämä tiedot, sitä parempi, koska silloin et ota riskiä kokeilun tai rekrytointitapahtuman menettämisestä.

#2: Rakenna brändiäsi

Kouluissa, jotka valitsevat eSports -tiimin jäsenet vain pitämällä kokeita nykyisille opiskelijoille, sinun tarvitsee vain esiintyä ja näyttää taitosi. Jos olet kuitenkin kiinnostunut koulusta, jossa on enemmän rekrytointiprosessia (ja nämä tarjoavat usein suurempia apurahoja), sinun on todennäköisesti tehtävä enemmän työtä erottuaksesi ja saadaksesi mahdollisuuden kokeilla joukkuetta.

Kun pelaaja on aluksi kiinnostunut, valmentaja oppii lisää heistä tarkistamalla heidän online -läsnäolonsa, kuten Twitch -syötteen ja Discord -keskustelut. Vaikka jokaisella koululla on erilaiset pätevyysvaatimukset, yleensä kouluissa arvioidaan sinua seuraavista tekijöistä:

  • Pelatut pelit
  • Tunnit, joita pelaat viikossa
  • Battle.net -tunnus
  • Pelaajan päivä
  • Discord -tunniste
  • Twitch -kanava
  • Korosta video

Varmista, että kanavasi ja tietosi ovat mahdollisimman vahvat, etenkin peleissä, joita koulu rekrytoi.

#3: Ota yhteyttä valmentajiin ja nykyisiin pelaajiin

Koska e -urheilu on niin uusi urheilulaji useimmilla yliopistokampuksilla, monet joukkueet ovat vain vuoden tai kaksi vanhoja, eikä niillä voi olla paljon tietoa saatavilla verkossa. Jos sinulla on vaikeuksia selvittää, tarjoaako koulu eSports -apurahoja, mihin peleihin he rekrytoivat, miten voit osoittaa kiinnostuksesi jne. yksi parhaista tavoista on yksinkertaisesti ottaa suoraan yhteyttä eSports -valmentajaan. Tämä ei ainoastaan ​​tuo sinulle etsimääsi tietoa, vaan osoittaa myös, että olet tarpeeksi tosissaan koulun suhteen ottaaksesi yhteyttä johonkin ja saadaksesi lisätietoja siitä. Lisäksi suhteen luominen eSports -valmentajaan varhaisessa vaiheessa voi auttaa sinua vain, kun on aika lisätä uusia jäseniä tiimiin.

Samoin monet koulut lähettävät eSports -pelaajiensa biosta, ja voit ottaa heihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja joukkueesta, mistä he pitävät ja mistä eivät. Jne. Tämä voi auttaa sinua paremmin päättämään, sopiiko tietty eSports -ohjelma sinulle.

body_videocontroller

Yhteenveto: Videopelien apurahat

eSports (järjestäytynyt, kilpailukykyinen videopeli) on maan nopeimmin kasvava urheilulaji, ja korkeakoulut ovat alkaneet vastata tähän kysyntään tarjoamalla yliopistojen eSports -tiimejä. Huippupelaajien rekrytoimiseksi monet näistä kouluista ovat myös alkaneet tarjota peliapurahoja pelaajille, jotka liittyvät joukkueisiinsa. Nämä apurahat voivat vaihdella muutamasta sadasta dollarista vuodessa täyteen opetukseen (vaikka jälkimmäinen on melko harvinaista ja erittäin kilpailukykyistä). Jos olet kiinnostunut saamaan eSports -apurahan itse, sinun kannattaa tutkia, miten eSports -pelaajat rekrytoidaan kiinnostavissa kouluissa, kehittää eSports -brändiäsi ja ottaa yhteyttä valmentajiin ja nykyisiin pelaajiin kouluissa, joita haluat ehkä pelata varten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA