ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

feature_girl_laptop

Joten olet äskettäin tehnyt ACT: n. Onnittelut! Mutta nyt mietit todennäköisesti, milloin ja miten voit nähdä ACT -pisteesi. Mistä näet ACT -pisteet? Lue lisätietoja siitä, milloin ACT -tulokset tulevat saataville ja kuinka voit tarkistaa ACT -pisteet verkossa.

MERKINTÄ : Etsitkö ACT -tuloksia ennen kevättä 2008 tai unohditko ACT -tunnuksesi? Sitten sinun pitäisi ensin tarkistaa artikkelimme siitä, kuinka saada vanhat ACT -pisteet!Milloin ACT -tulokset julkaistaan?

ACT -pisteesi julkaistaan ACT, Inc.:n virallinen sivusto muutaman viikon kuluttua testistä. Niitä ei lähetetä sinulle suoraan sähköpostitse, joten sinun on päästävä pisteisiisi itse kirjautumalla ACT -tiliisi.

Monivalintapisteet ovat yleensä saatavilla 10 päivää testin jälkeen, ja kirjoituspisteesi lisätään noin kaksi viikkoa myöhemmin (tarkat päivämäärät löydät artikkelistamme siitä, milloin ACT -tulokset julkaistaan). Huomaa, että kirjoituspisteesi kestää hieman kauemmin, koska ne arvioidaan todellisten ihmisten eikä koneiden perusteella.

uraa varhaiskasvatuksessa

Kaikki ACT -pisteet tulee julkaista viimeistään kahdeksan viikon kuluttua testipäivästä. (ACT -pisteesi voivat kestää hieman kauemmin, jos asut Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella.)

Huomaa, että testituloksia ei voi nopeuttaa tai priorisoida mitenkään. ensisijaisen raportin vaihtoehto ACT: n verkkosivustolla viittaa pisteiden lähettämiseen korkeakouluille - ei saada nopeampi tulosraportti. Korkeakouluille ei lähetetä ACT -pisteitäsi ennen kuin koko raportti (mukaan lukien kirjoituspisteet, jos otit ACT: n kirjoittamisen kanssa) on käsitelty.

ACT-pisteiden saaminen: Vaiheittainen opas

Nyt kun tiedät, kun ACT -tulokset julkaistaan, kuinka voit itse asiassa katso ACT -pisteesi? Tässä on vaiheittainen opas, joka opettaa sinulle kuinka.

kuinka lukea tuuman viivain

Ensimmäinen, kirjaudu ACT -verkkotilillesi ; käyttämällä käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka loit, kun rekisteröit alun perin ACT: n.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, käytä unohtunutta käyttäjätunnusta? tai Unohditko salasanasi? linkkejä, joilla voit noutaa tilitietosi.

body_LogIn

Kun olet kirjautunut sisään, sinut ohjataan ACT -opiskelijoiden kotisivu, jossa näet yhteenvedon testin rekisteröintipäivämääristä. Napsauta vasemmassa sarakkeessa Testipäivämäärät ja -pisteet saadaksesi ACT -pisteet:

body_viewycorescores

Seuraavaksi näet taulukon, jossa on ACT: n suorittamisen päivämäärä (t), suorittamasi testityyppi (ACT tai ACT Plus Writing) ja linkki pisteidesi tarkasteluun. (Muuten näet alla olevasta kuvakaappauksesta myös kaikki testipäivämäärät, joihin rekisteröit ja myöhemmin peruutit, kuten syyskuun 2009 testini.)

Napsauta Näytä tulokset, niin pääset ACT -tulosivullesi:

New Yorkin kaupungin yliopisto

body_testdates

Sinua pyydetään sitten anna salasanasi vielä kerran. Älä huoli, se on sama, jota käytit ennen!

body_securitycheck-1

Michiganin yliopiston ann arbor -vaatimukset

Lopuksi pääset ACT -tulokset -sivullesi.

Tällä sivulla, näet yhdistetyt ACT -pisteet (36: sta), osiosi pisteet ja osa -pisteet. Alipisteet ovat hyödyllisiä, koska ne antavat sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja aihealueesi suorituskyvystä.

Valitettavasti, toisin kuin SAT: ssä, ACT: n avulla et näe tarkkoja raakapisteitäsi. (Lisätietoja ACT: n pisteytyksestä on artikkelissamme.)

on 1600 hyvä sat pisteet

body_scores2

Jos napsautat Lataa oppilasraportti PDF -linkkiä, saat PDF -raportin, jossa on vielä lisätietoja prosenttipisteistäsi, mahdollisista parantamisalueista ja muista tiedoista, joiden avulla voit parantaa ACT -pisteitäsi!

body_studentreport

Mitä tehdä, kun saat ACT -pisteet

Kun olet nähnyt pisteesi, ensimmäinen askel, jonka sinun pitäisi ottaa, on määrittää, saavutitko ACT -tavoitteesi vai et. Vaikka et, olitko melko lähellä sitä tai melko kaukana siitä? Vastauksesi tähän kysymykseen auttaa sinua päättämään, kannattaako ACT suorittaa uudelleen.

Jos esimerkiksi tavoitteit 30, mutta sait 24, olisi todennäköisesti edun mukaista suorittaa testi uudelleen. Muista tässä tapauksessa keskittyä parantamaan heikkouksiasi valmistelussa. Toisaalta, jos tavoitteena oli 32 ja saat 31, saatat olla tyytyväinen näihin tuloksiin ja päättää olla ottamatta ACT: tä uudelleen.

Jos pisteesi ovat alhaisemmat kuin halusit ja sinulla ei ole aikaa suorittaa tenttiä uudelleen, sinun pitäisi ehdottomasti panosta lisätoimenpiteisiin saadaksesi korkeakoulusovelluksesi mahdollisimman vahviksi. Yritä pysyä GPA: si mukana ja kirjoittaa loistava henkilökohtainen lausunto, jotta voit antaa itsellesi parhaan tuloksen saadaksesi oppilaitoksen.

Yhteenveto: ACT -pisteiden saaminen

Tämä on melkein kaikki mitä tarvitset virallisten ACT -pisteidesi saamiseen. Jälleen kerran saat ei saat pisteraportin sähköpostitse tai etanapostilla varmista, että sinulla on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi käyttövalmiina sinä päivänä, kun ACT -tulostesi on määrä julkaista.

Lisäksi kun olet nähnyt ACT -pisteesi, käytä jonkin aikaa selvittääksesi, ovatko ne riittävän korkeat kouluillesi ja haluatko suorittaa kokeen uudelleen vai et.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

Etkö ole varma, kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin? Opastamme sinut läpi Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessin ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten saat hyväksynnän.

Pohjois-Arizonan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Helix High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Helix High Schoolista kohteessa La Mesa, CA.

Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Culver City High Schoolista Culver Cityssä, Kaliforniassa.

6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

Etkö ole varma, mitä haluat opiskella yliopistossa? Lue oppaamme hyvistä kouluista päättämättömille päämiehille oppiaksesi, mitä etsiä korkeakoulujen ulkopuolella, joissa on paljon pääaineita.

Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

Miten kotiopiskelijat rekisteröityvät SAT: ään ja mikä on SAT -kotikoulun koodi? Ota selvää tästä.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Barnard Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa

Ovatko ACT -matematiikan murtoluvut ja suhteet hämmentäviä? Lue vinkkimme ja käytä niitä todellisissa ACT -matemaattisissa tehtävissä saadaksesi paremmat pisteet.

Washingtonin yliopiston Tacoman pääsyvaatimukset

Tärkeimmät teemat Great Gatsbyssä, analysoitu

Onko sinulla kysyttävää Great Gatsby -teemoista? Selitämme, mitä ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja kuinka kirjoittaa niistä essee.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Macalester College SAT -pisteet ja GPA

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Powayn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Poway High Schoolista Poway, CA.

Kuinka päästä sisään: JMU SAT -tulokset ja GPA

Thiel College SAT -pisteet ja GPA

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA