ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

feature_girl_laptop

Joten olet äskettäin tehnyt ACT: n. Onnittelut! Mutta nyt mietit todennäköisesti, milloin ja miten voit nähdä ACT -pisteesi. Mistä näet ACT -pisteet? Lue lisätietoja siitä, milloin ACT -tulokset tulevat saataville ja kuinka voit tarkistaa ACT -pisteet verkossa.

MERKINTÄ : Etsitkö ACT -tuloksia ennen kevättä 2008 tai unohditko ACT -tunnuksesi? Sitten sinun pitäisi ensin tarkistaa artikkelimme siitä, kuinka saada vanhat ACT -pisteet!Milloin ACT -tulokset julkaistaan?

ACT -pisteesi julkaistaan ACT, Inc.:n virallinen sivusto muutaman viikon kuluttua testistä. Niitä ei lähetetä sinulle suoraan sähköpostitse, joten sinun on päästävä pisteisiisi itse kirjautumalla ACT -tiliisi.

Monivalintapisteet ovat yleensä saatavilla 10 päivää testin jälkeen, ja kirjoituspisteesi lisätään noin kaksi viikkoa myöhemmin (tarkat päivämäärät löydät artikkelistamme siitä, milloin ACT -tulokset julkaistaan). Huomaa, että kirjoituspisteesi kestää hieman kauemmin, koska ne arvioidaan todellisten ihmisten eikä koneiden perusteella.

uraa varhaiskasvatuksessa

Kaikki ACT -pisteet tulee julkaista viimeistään kahdeksan viikon kuluttua testipäivästä. (ACT -pisteesi voivat kestää hieman kauemmin, jos asut Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella.)

Huomaa, että testituloksia ei voi nopeuttaa tai priorisoida mitenkään. ensisijaisen raportin vaihtoehto ACT: n verkkosivustolla viittaa pisteiden lähettämiseen korkeakouluille - ei saada nopeampi tulosraportti. Korkeakouluille ei lähetetä ACT -pisteitäsi ennen kuin koko raportti (mukaan lukien kirjoituspisteet, jos otit ACT: n kirjoittamisen kanssa) on käsitelty.

ACT-pisteiden saaminen: Vaiheittainen opas

Nyt kun tiedät, kun ACT -tulokset julkaistaan, kuinka voit itse asiassa katso ACT -pisteesi? Tässä on vaiheittainen opas, joka opettaa sinulle kuinka.

kuinka lukea tuuman viivain

Ensimmäinen, kirjaudu ACT -verkkotilillesi ; käyttämällä käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka loit, kun rekisteröit alun perin ACT: n.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, käytä unohtunutta käyttäjätunnusta? tai Unohditko salasanasi? linkkejä, joilla voit noutaa tilitietosi.

body_LogIn

Kun olet kirjautunut sisään, sinut ohjataan ACT -opiskelijoiden kotisivu, jossa näet yhteenvedon testin rekisteröintipäivämääristä. Napsauta vasemmassa sarakkeessa Testipäivämäärät ja -pisteet saadaksesi ACT -pisteet:

body_viewycorescores

Seuraavaksi näet taulukon, jossa on ACT: n suorittamisen päivämäärä (t), suorittamasi testityyppi (ACT tai ACT Plus Writing) ja linkki pisteidesi tarkasteluun. (Muuten näet alla olevasta kuvakaappauksesta myös kaikki testipäivämäärät, joihin rekisteröit ja myöhemmin peruutit, kuten syyskuun 2009 testini.)

Napsauta Näytä tulokset, niin pääset ACT -tulosivullesi:

New Yorkin kaupungin yliopisto

body_testdates

Sinua pyydetään sitten anna salasanasi vielä kerran. Älä huoli, se on sama, jota käytit ennen!

body_securitycheck-1

Michiganin yliopiston ann arbor -vaatimukset

Lopuksi pääset ACT -tulokset -sivullesi.

Tällä sivulla, näet yhdistetyt ACT -pisteet (36: sta), osiosi pisteet ja osa -pisteet. Alipisteet ovat hyödyllisiä, koska ne antavat sinulle yksityiskohtaisia ​​tietoja aihealueesi suorituskyvystä.

Valitettavasti, toisin kuin SAT: ssä, ACT: n avulla et näe tarkkoja raakapisteitäsi. (Lisätietoja ACT: n pisteytyksestä on artikkelissamme.)

on 1600 hyvä sat pisteet

body_scores2

Jos napsautat Lataa oppilasraportti PDF -linkkiä, saat PDF -raportin, jossa on vielä lisätietoja prosenttipisteistäsi, mahdollisista parantamisalueista ja muista tiedoista, joiden avulla voit parantaa ACT -pisteitäsi!

body_studentreport

Mitä tehdä, kun saat ACT -pisteet

Kun olet nähnyt pisteesi, ensimmäinen askel, jonka sinun pitäisi ottaa, on määrittää, saavutitko ACT -tavoitteesi vai et. Vaikka et, olitko melko lähellä sitä tai melko kaukana siitä? Vastauksesi tähän kysymykseen auttaa sinua päättämään, kannattaako ACT suorittaa uudelleen.

Jos esimerkiksi tavoitteit 30, mutta sait 24, olisi todennäköisesti edun mukaista suorittaa testi uudelleen. Muista tässä tapauksessa keskittyä parantamaan heikkouksiasi valmistelussa. Toisaalta, jos tavoitteena oli 32 ja saat 31, saatat olla tyytyväinen näihin tuloksiin ja päättää olla ottamatta ACT: tä uudelleen.

Jos pisteesi ovat alhaisemmat kuin halusit ja sinulla ei ole aikaa suorittaa tenttiä uudelleen, sinun pitäisi ehdottomasti panosta lisätoimenpiteisiin saadaksesi korkeakoulusovelluksesi mahdollisimman vahviksi. Yritä pysyä GPA: si mukana ja kirjoittaa loistava henkilökohtainen lausunto, jotta voit antaa itsellesi parhaan tuloksen saadaksesi oppilaitoksen.

Yhteenveto: ACT -pisteiden saaminen

Tämä on melkein kaikki mitä tarvitset virallisten ACT -pisteidesi saamiseen. Jälleen kerran saat ei saat pisteraportin sähköpostitse tai etanapostilla varmista, että sinulla on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi käyttövalmiina sinä päivänä, kun ACT -tulostesi on määrä julkaista.

Lisäksi kun olet nähnyt ACT -pisteesi, käytä jonkin aikaa selvittääksesi, ovatko ne riittävän korkeat kouluillesi ja haluatko suorittaa kokeen uudelleen vai et.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.