Kuinka saada 800 SAT -kirjoittamisesta: 9 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä

ominaisuus_800

Teetkö pisteitä 600–750 SAT Writing -alueella? Haluatko nostaa pisteet mahdollisimman korkealle - täydelliseen 800: een?

800 SAT -kirjoituspisteen saavuttaminen ei ole helppoa. Se vaatii lähes täydellisyyttä ja hallitsee sekä kieliopin säännöt että esseen kirjoittamisen. Mutta kovalla työllä ja alla olevilla SAT -kirjoitusstrategioillani voit tehdä sen. Olen johdonmukaisesti tehnyt 800 kirjoitusta oikeilla SAT -laitteillani, ja tiedän mitä se vaatii. Noudata neuvojani ja saat täydellisen pistemäärän - tai pääset hyvin lähelle.Lyhyt huomautus: Tämä artikkeli sopii opiskelijoille, jotka ovat jo saaneet 600 pistettä SAT -kirjoituksella tai sitä korkeammalla (tämä vastaa Uuden SAT: n kirjoitustestitulosta 30+ 40: stä). Jos olet tämän alueen alapuolella, artikkeli 'SAT -kirjoituspisteiden parantaminen 600: ksi' sopii sinulle paremmin. Noudata tämän artikkelin neuvoja ja palaa sitten tähän, kun olet saavuttanut 600.

Myös Uusi 2016 SAT sillä on nyt yksi 800 luku- ja kirjoituspistemäärä, joka yhdistää yksittäiset lukeminen ja kirjoittaminen -testit. Teknisesti, kun mainitsen täydellisen kirjoitustestituloksen, viittaan a täydellinen 40/40 testitulos , mikä on välttämätöntä 800 lukemis- ja kirjoituspisteen saamiseksi. Tässä oppaassa käytän 800: ta ja 40: ää vuorotellen, mikä tarkoittaa täydellistä kirjoituspistettä. Emme puhu lukemisesta täällä, mutta jos haluat parantaa myös lukupisteitäsi, tutustu Perfect SAT Reading score -oppaaseeni.

Yleiskatsaus

Useimmat Internet -oppaat siitä, kuinka saada 800 SAT -kirjoittamisesta, ovat melko heikkolaatuisia. Ne ovat usein kirjoittaneet ihmiset, jotka eivät ole koskaan saaneet 800. Voit kertoa, koska heidän neuvonsa ovat yleensä epämääräisiä eivätkä kovin käytännöllisiä.

Sitä vastoin olen kirjoittanut mielestäni parhaan oppaan saadaksesi 800: n saataville missä tahansa. Luotan siihen, että nämä strategiat toimivat, koska käytin niitä itse saavuttaakseni 800 pistettä SAT Writingissä jatkuvasti. He ovat myös työskennelleet tuhansille opiskelijoilleni PrepScholarissa.

Tässä artikkelissa aion keskustella siitä, miksi 800: n pisteytys on hyvä idea, mitä tarvitaan 800: n pisteytykseen, ja sitten menen yhdeksään SAT -kirjoitustrategiaan, jotta tiedät kuinka saada 800.

Pysy kanssani - edistyneenä opiskelijana tiedät todennäköisesti jo, että korkeat pisteet ovat hyviä. Mutta on tärkeää tietää, miksi 800 -kirjoituspisteet ovat hyödyllisiä, koska tämä lisää motivaatiotasi saada korkeat pisteet.

Tämä opas on päivitetty uuden vuoden 2016 SAT -kirjoittaminen ja -kieli -osioon, joten voit olla varma, että neuvoni toimivat testissä, jonka aiot suorittaa.

Loppuhuomautus: Tässä oppaassa puhun lähinnä 800: n saavuttamisesta. Mutta jos tavoitteesi on 700, nämä strategiat pätevät edelleen.

Ymmärrä panokset: Miksi 800 SAT -kirjoitusta?

Tehdään jotain selvää: kaikessa tarkoituksessa 1540+ SAT: lla vastaa täydellistä 1600: aa. Mikään huippuopisto ei anna sinulle enemmän ansioita 1600: sta kuin 1540. Olet jo ylittänyt heidän pisterajansa, ja pääsetkö sisään nyt, riippuu muusta hakemuksestasi.

Joten jos pisteytät jo 1560, älä tuhlaa aikaasi opiskelemaan 1600: n hankkimiseen. Olet jo valmis korkeimpiin oppilaitoksiin, ja aika on parempi käyttää työskentelemään muun sovelluksesi parissa.

kuinka monta vaihetta mitoosilla on

Mutta jos teet pisteitä 1520 tai alle JA haluat mennä 10 parhaan korkeakoulun joukkoon, kannattaa aika nostaa pisteesi 1530: een tai sitä korkeampaan. 1460: n ja 1560: n välillä on suuri ero, lähinnä siksi, että 1460: n saaminen on helppoa (ja paljon enemmän hakijoita) ja paljon vaikeampaa saada 1560.

1540 sijoittaa sinut keskimäärin Harvardiin ja Princetoniin, ja keskiarvo on huono pääsyyn nähden, koska pääsyaste on tyypillisesti alle 10%.

Miksi siis hankkia 800 SAT -lukemista+kirjoittamista? Koska se auttaa kompensoimaan muiden osien heikkouksia. Yleensä koulut pitävät yhdistettyjä pisteitäsi enemmän kuin yksittäisiä osiotuloksiasi. Jos saat täydellisen 40: n SAT -kirjoituksessa ja täydellisen 40: n SAT -lukemisessa, se tarkoittaa, että tarvitset vain 750: n SAT -matematiikassa. Tämä antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta.

body_princeton Princetonin kirjoittamisen 75. prosenttipiste on 800.

On toinenkin skenaario, jossa 800 SAT -kirjoituksessa on todella tärkeä: jos aiot hakea humanistiseksi tai yhteiskuntatieteelliseksi pääaineeksi (kuten englanti, valtiotiede, viestintä) huippukouluun.

Tässä on syy: yliopistojen valintaan liittyy hakijoiden välisiä vertailuja. Koulu haluaa tunnustaa parasta, ja sinä kilpailet muiden ihmisten kanssa samassa 'ämpäri' kuin sinä.

Hakemalla humanististen/yhteiskuntatieteiden pääaineeksi kilpailet muita humanistisia/yhteiskuntatieteellisiä ihmisiä vastaan: ihmisiä, joille SAT -kirjoittaminen on helppoa. Todella helppoa.

Tässä muutama esimerkki kouluista. Harvardin, Princetonin, Yalen ja Dartmouthin 75. prosenttipiste SAT Reading+Writing -pistemäärä on 800. Tämä tarkoittaa, että vähintään 25 prosentilla kaikista näiden koulujen opiskelijoista on 800 SAT -kirjoitustaitoa.

Mutta jos pystyt saavuttamaan 800: n, osoitat, että olet tasavertainen (ainakin tällä mittarilla). Vaikka se vie paljon työtä, tärkeintä on vain pisteet, jotka saavutat lopussa.

anniina

Tiedä, että voit tehdä sen!

Tämä ei ole vain sumea hyvänolon viesti, jonka näet maitopakkauksen takana.

Tarkoitan, kirjaimellisesti, sinä ja kaikki muut kohtuullisen älykkäät opiskelijat voivat saada 800 pistettä SAT -kirjoituksella .

Useimmat ihmiset eivät, koska he eivät yritä tarpeeksi kovasti tai he eivät opi oikealla tavalla.

Vaikka kieli ei ole vahvin puku tai sinulla on B+ AP -englanniksi, pystyt tähän.

Koska tiedän sen enemmän kuin mikään muu, SAT -pisteet heijastavat kuinka ahkerasti työskentelet ja kuinka älykkäästi opiskelet.

SAT -kirjoittaminen on suunniteltu huijaamaan sinua - sinun on opittava kuinka

Tästä syystä: SAT on outo testi. Kun otat sen, etkö ymmärrä, että kysymykset eivät ole samanlaisia ​​kuin mitä olet nähnyt koulussa?

Olet oppinut kieliopin aiemmin koulussa. Tiedät joitakin kieliopin perussääntöjä. Mutta SAT -kysymykset näyttävät vain paljon kummallisemmilta.

Se on tarkoituksella suunniteltu näin. SAT ei voi testata vaikeita käsitteitä, koska tämä olisi epäoikeudenmukaista opiskelijoille, jotka eivät koskaan käyttäneet AP -englantia. Se ei voi pyytää sinua hajottamaan Dostojevskin Veljet Karamazov . SAT on kansallinen testi, mikä tarkoittaa, että se tarvitsee tasapuoliset toimintaedellytykset kaikille opiskelijoille ympäri maata.

Joten sen on testattava käsitteitä, jotka kaikki lukion oppilaat kattavat. Aiheverbisopimus, juoksevat lauseet, pronominivalinta jne. Olet oppinut kaiken tämän koko koulun ajan.

Mutta SAT: n on silti tehtävä testi vaikeaksi sen on testattava näitä käsitteitä kummallisilla tavoilla . Tämä herättää oppilaita, jotka eivät valmistaudu, mutta palkitsee opiskelijat, jotka ymmärtävät testin hyvin.

Esimerkki kysymys

Tässä on esimerkki: etsi kielioppivirhe tästä lauseesta:

Komissaari ja hänen 20 henkilökuntaansa järjestävät tiukan kampanjan vakiintunutta toimijaa vastaan.

Tämä on klassinen SAT -kirjoituskysymys.

Virhe on aihe-/verbisopimuksessa. Tuomion aiheena on komissaari, joka on yksikkö. Verbi on 'juokse', mutta koska aihe on yksikkö, sen pitäisi todella olla 'juoksee'.

Tasollasi olet todennäköisesti nähnyt virheen. Mutta jos et, jouduit klassiseen SAT -kirjoitusloukkuun. Se sekoitti tarkoituksella sinut keskeyttävään lauseeseen 'hänen 20 työntekijänsä kanssa'. Kuvittelet nyt 20 ihmistä kampanjassa - mikä ehdottaa monikon verbiä!

SAT Writing -osio on täynnä tällaisia ​​esimerkkejä, ja niistä tulee hankalampia. Lähes jokainen kielioppisääntö testataan tietyillä tavoilla, ja jos et valmistaudu näihin, teet paljon huonommin kuin sinun pitäisi.

Tässä on hyvä uutinen: tämä saattaa olla hämmentävää ensimmäisellä kerralla, mutta seuraavan kerran näet tällaisen kysymyksen, tiedät tarkalleen mitä tehdä : etsi aihe ja verbi ja päästä eroon keskeyttävästä lauseesta.

Joten parantaaksesi SAT -kirjoituspisteitäsi sinun tarvitsee vain:

 • Opi kielioppisäännöt, jotka SAT testaa.
 • Tutki, miten SAT testaa näitä kielioppisääntöjä, ja opi tunnistamaan, mitä kielioppisääntöä tarvitset kysymyksessä.
 • Harjoittele monia kysymyksiä, jotta opit virheistäsi.

Tarkastelen tarkemmin, miten tämä tehdään. Katsotaan ensin, kuinka monta kysymystä tarvitset saadaksesi oikean pistemäärän.

Mitä tarvitaan 800: n kirjoittamiseen

Jos meillä on tavoitemäärä mielessä, se auttaa ymmärtämään, mitä tarvitset saadaksesi pisteet todellisessa testissä.

Kirjoittaminen-osiossa on 44 monivalintakysymystä. Kuinka monta kysymystä saat oikein, määrittää skaalautuneen pistemäärän 40: stä.

Alkaen Viralliset SAT -käytännön testit, olen vienyt raakapistemäärän skaalatuille pisteiden muuntotaulukoille ensimmäisistä neljästä testistä. (Jos voisit käyttää päivitystä SAT: n pisteytykseen ja raakapisteiden laskemiseen, Lue tämä .)

Raaka pisteet Testi 1 Testi 2 Testi 3 Testi 4
44 40 40 40 40
43 39 39 39 39
42 38 38 38 38
41 37 37 37 37
40 36 36 36 37
39 35 35 35 36
38 3. 4 3. 4 35 35
37 3. 4 33 3. 4 3. 4

Nämä luokitusasteikot ovat ankaria. Jokaisessa testissä, jos unohdat vain Yhden kysymyksen, pudotat 39: een. Tämä tarkoittaa, että parhaasta lukemis- ja kirjoituspisteestäsi tulee 790.

Tarkka tulosmuunnoskaavio riippuu tämän testin vaikeudesta. Tämä pisteytyskaavio on niin tiukka kuin se voi olla - joskus voit jättää yhden kysymyksen väliin ja saada silti 40. Mutta en ole koskaan nähnyt testin sallivan kahden kysymyksen puuttumista ja 40: n saamista. Joskus, jos unohdat kaksi kysymystä, pudotat 37: een .

Joten turvallisin asia on pyrkiä täydellisyyteen. Jokaisessa harjoitustestissä sinun on pyrittävä täydelliseen raakapisteeseen 800 ja esseepisteeseen vähintään 10.

Silloin on selvää, että sinun on yritettävä vastata kaikkiin kysymyksiin. Et voi jättää mitään kysymyksiä tyhjäksi ja odottaa saavan 800 luotettavasti, mikä tarkoittaa, että sinun on päästävä hallintotasolle, jolla vastaat varmasti kaikkiin kysymyksiin.

Riippumatta siitä, mitä pisteytät nyt, ota huomioon ero, joka sinun on saatava 800: een. Jos esimerkiksi saat 38 raakapistemäärän nyt, sinun on vastattava kuuteen muuhun kysymykseen oikein, jotta saat täydellisen 40.

Viimeisenä esimerkkinä tässä on kuvakaappaus tarkasta tulosraportistani maaliskuusta 2014, joka osoittaa, että olen jättänyt 0 kysymystä ja ansainnut 800.

800

(Tämä oli SAT: n vanhemmasta 2400 -versiosta, mutta luokitusasteikko oli tuolloin yhtä kova.)

OK - joten olemme käsitelleet, miksi korkeamman kirjoituspisteen pisteytys on tärkeää, miksi pystyt erityisesti parantamaan pisteitäsi ja mitä raakapisteitä tarvitset tavoitteesi saavuttamiseksi.

Nyt pääsemme artikkelin lihaan: käytännöllisiä strategioita, joita sinun tulisi käyttää omassa opinnoissasi maksimoidaksesi pisteesi.

9 strategiaa saada 800 SAT -kirjoittamisesta

body_weaklink2 Mikä on suurin heikkoutesi?

Strategia 1: Ymmärrä korkean tason heikkoutesi: ajanhallinta, sisältö tai esseepisteet

Aloitamme tietoisesti korkean tason, ennen kuin sukellamme kielioppisääntöihin, koska sinun on tiedettävä, millaista peliä pelaat ennen harjoittelua.

Jokaisella opiskelijalla on erilaisia ​​puutteita SAT -kirjoittamisessa. Jotkut ihmiset eivät hallitse täysin kieliopin sääntöjä. Toisilla loppuu testi. Toiset eivät kuitenkaan osaa sujuvasti esseitä.

Näin voit selvittää, kumpi koskee sinua enemmän:

 • Etsi virallinen SAT -harjoitustesti ja suorita vain Kirjoittaminen -osio. Täältä löydät täydellisen luettelon ilmaisista harjoituksista.
 • Käytä kullekin osiolle ajastinta ja laske se laskemalla Kirjoitus -osion 35 minuuttia. Käsittele sitä kuin todellinen testi.
 • Jos aika loppuu ja olet 100% valmis tekemään pisteet tentistä, tee niin. Jos et ole valmis siirtymään eteenpäin, jatka työskentelyä niin kauan kuin tarvitset. Merkitse jokaiseen uuteen vastaukseen tai muutettuun vastaukseen erityinen huomautus lisäajaksi.
 • Arvioi testisi vastausavain- ja tuloskaavion avulla, mutta haluamme kaksi pistettä: 1) Realistinen tulos olet normaaleissa ajoitusolosuhteissa, 2) Lisäajan pisteet . Siksi merkitsit kysymyksiin, joihin vastasit tai joita muutit lisäajan aikana.

Katso mitä teemme täällä? Merkitsemällä kysymykset, jotka teit lisäajan alla, voimme selvittää, minkä pisteet saisit jos sinulle annettaisiin kaikki tarvitsemasi aika . Tämä auttaa meitä selvittämään, missä heikkoutesi ovat.

Jos et ottanut ylimääräistä aikaa, lisäajan pisteet ovat samat kuin realistiset pisteet.

Tässä on vuokaavio, joka auttaa sinua selvittämään tämän:

Oliko lisäajan skaalattu pistemäärä 35 tai enemmän?

Jos EI (lisäajan pisteet<35), silloin sinulla on strategian ja sisällön heikkouksia. Kaikki maailman lisäaika ei voinut saada sinua yli 35: n, joten ensimmäinen hyökkäyskulmasi on löytää heikkoutesi ja hyökätä niihin (katamme tämän myöhemmin).

Jos KYLLÄ (lisäajan pisteet> 35), niin:

Oliko realistinen raakapisteesi 43 tai enemmän?

Jos EI (lisäajan pisteet> 35, realistinen<35), niin se tarkoittaa, että sinulla on ero lisäajan ja realistisen pisteesi välillä. Jos tämä ero on yli kolme pistettä, sinulla on suuria ongelmia ajanhallinnassa. Meidän on selvitettävä, miksi näin on. Käytätkö liikaa aikaa jokaiseen kysymykseen? Vai hidastavatko tietyntyyppiset kysymykset sinua? Tästä lisää myöhemmin.

Jos KYLLÄ (sekä lisäajan että realistiset tulokset> 35), silloin sinulla on todella hyvä laukaus saada 800. Vertaa lisäaikaasi ja realistisia pisteitäsi - jos ne eroavat yli kahdesta pisteestä, sinun olisi hyödyllistä oppia ratkaisemaan kysymykset nopeammin. Jos ei, voit todennäköisesti hyötyä siitä, että kerrot viimeisimmistä sisältösi heikkouksista ja vältät huolimattomat virheet (lisää tästä strategiasta myöhemmin).

Toivottavasti siinä on järkeä. Yleensä näen, että opiskelijoilla on sekä ajoitusta että sisältöongelmia, mutta saatat huomata, että toinen on paljon hallitsevampi sinulle kuin toinen. Jos esimerkiksi voit saada 40 lisäajalla, mutta 35 pisteen normaaliajalla, tiedät varmasti, että sinun on työskenneltävä ajanhallinnan parissa saadaksesi 40.

body_grammar2

Strategia 2: Opi kielioppisäännöt kokonaisvaltaisesti

Ei vain ole mitään keinoa kiertää sitä. Sinun on tiedettävä kaikki testissä testatut kielioppisäännöt ja niiden toiminta.

Tietyt kielioppisäännöt, kuten välimerkkien käyttö, esiintyvät paljon useammin kuin muut säännöt. Mutta koska pyrimme täydellisyyteen, sinun on tiedettävä jopa vähemmän yleiset säännöt.

Olemme tunnistaneet PrepScholar -ohjelmassamme seuraavat tärkeimmät ja vähiten tärkeät kielioppisäännöt:

 • Välimerkit
 • Lause rakenne
 • Perinteinen lauseke (alias idiomit)
 • Ominaisuudet
 • Sopimus
 • Rinnakkainen rakennelma
 • Muokkaajat
 • Verbi jännittynyt
 • Pronominit

Näissä yleisluokissa on paljon sääntöjä, mutta ne eroavat toisistaan ​​siinä, kuinka usein ne esiintyvät testissä ja kuinka vaikeita niiden on opiskella.

Esimerkiksi välimerkit ovat ylivoimaisesti yleisin kielioppisääntö SAT -kirjoituksessa, mutta se käyttää vain muutamia erillisiä käsitteitä . Idiomi -taito on hieman harvinaisempi, mutta se käyttää monenlaisia ​​idiomeja (kuten 'keinona' / 'tai' missä 'vs' mistä '), niin että jokainen yksilöllinen lause esiintyy enintään kerran jokaisessa testissä.

Toisena esimerkkinä, Välimerkit esiintyvät 4,12 kertaa niin usein SAT -kirjoituksessa kuin vähiten yleinen käsite, pronominit . Joten olettaen, että olet yhtä heikko kaikilla taidoilla, saat enemmän vastinetta rahoillesi tutkimalla välimerkkejä ja naulaamalla ne.

Siksi on tärkeää, että keskität aikasi suurimpien vaikutusten kielioppisääntöjen tutkimiseen. Esimerkiksi PrepScholar -ohjelmamme kyselee sinua siitä, kuinka yleisiä kukin kielioppisääntö on, jotta voit keskittyä sääntöihin, jotka vaikuttavat eniten pisteisiisi.

Strategia 3: Tutustu retoriikkaan liittyviin kysymystyyppeihin

Kielioppisääntöjen lisäksi SAT Writingin toinen tärkeä kysymysryhmä on se, mitä kutsumme retorikaksi. Nämä kysymykset koskevat vakuuttavien argumenttien esittämistä ja loogisten lauseiden, kappaleiden ja esseiden luomista. Kollegion johtokunta kutsuu tätä myös 'todisteiden komentoksi' ja 'ideoiden ilmaisemiseksi'.

Toisin kuin lauseet, joissa on virheellinen kielioppi, retoriikkakysymysten lauseissa ei yleensä ole teknisesti mitään väärä heidän kanssaan . Sen sijaan SAT testaa sinua löytääksesi tehokkaampia tapoja rakentaa lause tai kohta.

Tässä on luettelo tyypeistä, yleisimmistä pienimpiin:

 • Lausefunktio
  • 'Tässä vaiheessa kirjoittaja harkitsee seuraavan lauseen lisäämistä ... Pitäisikö kirjoittajan tehdä tämä lisäys tähän?'
 • Päätelmä
  • 'Mikä valinta yhdistää tehokkaimmin kaksi alleviivatun kohdan virkettä?'
 • Siirtyminen
  • Nämä kysymykset korostavat keskeistä siirtymäsanaa lauseiden tai lauseiden välillä. Sinun on valittava siirtymä, joka on järkevin.
  • Esimerkki: 'Tätä väitettä ei tue tieteellinen tutkimus.Esimerkiksi, yksi arvostelu julkaistu ... ''
 • Looginen järjestys
  • '' Jotta tämä kappale olisi loogisin, lause 2 olisi sijoitettava ... ''
  • Nämä kysymykset edellyttävät, että lauseet on järjestettävä mahdollisimman loogisesti.
 • Tarkkuus
  • Nämä kysymykset alleviivat sanan tai lauseen ja pyytävät sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon. Tämä on niin lähellä vokab -testiä kuin SAT saa.
  • Esimerkki: 'Syy Siqueirosin salaisuuteen tuli selväksi seinämaalauksen yhteydessäluottanut. '' Vastausvaihtoehdot: A) EI MUUTOKSIA, B) julistettu, C) annettu, D) julkistettu.
 • Määrällinen
  • Nämä kysymykset ovat ainoat SAT -kirjoittelussa, jotka käsittelevät kaavioita ja tietoja. Sinua pyydetään yleensä ymmärtämään lukuja tekstin yhteydessä.
  • Merkintä - jos et pidä itseäsi matemaattisena ihmisenä, älä pelkää - kaaviot eivät ole koskaan kovin monimutkaisia. Mutta sinun on kyettävä lukemaan kaavioita ja kaavioita nopeasti.
  • 'Mikä vaihtoehto tarjoaa tarkan tulkinnan kaavion tiedoista?'
 • Tyyli ja sävy
  • Nämä kysymykset käsittelevät artikkelin sävyn ylläpitämistä - jos se on ammattitieteellinen artikkeli, sen ei pitäisi käyttää sanoja 'icky' tai 'okei'.
  • Esimerkki: 'Kirjoittaja haluaa välittää ___ asenne. Mikä valinta parhaiten saavuttaa tavoitteen? ''

Vaikka yksittäiset kysymykset näyttävät samalta, ne vaihtelevat vaikeasti. Vaikeus riippuu siitä, kuinka hienovaraiset vastausvaihtoehdot ovat, ja kohdasta.

Vielä kerran sisäänPrepScholar -ohjelmamme,Me hajotamme jokaisen retoriikkataidon ja meillä on tuhansia käytännön kysymyksiä poraamaan ne täydellisyyteen.

Joka vie meidät:

body_practice

Strategia 4: Tee paljon harjoittelua ja ymmärrä jokainen virhe

Matkalla täydellisyyteen sinun on varmistettava, että kaikki heikot kohdat on peitetty. Jopa yksi virhe kaikessa SAT -kirjoituksessa voi pudottaa sinut 800: sta.

Ensimmäinen askel on yksinkertaisesti tehdä paljon harjoittelua . Jos opiskelet ilmaisista materiaaleista tai kirjoista, sinulla on pääsy useisiin käytännön kysymyksiin kerralla. Osana PrepScholar -ohjelmaa meillä on yli 4500+ SAT -kysymystä, jotka on räätälöity kullekin taidolle.

Toinen askel - ja tärkein osa - on olla armoton ymmärtämään virheitäsi.

Jokainen virhe, jonka teet testissä, tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä tarkalleen, miksi jätit kysymyksen huomiotta, teet virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Olen nähnyt opiskelijoita, jotka tekivät 20 harjoitustestiä. He ovat ratkaisseet yli 3000 kysymystä, mutta he eivät edelleenkään ole lähellekään 800: aa SAT Writingissä.

Miksi? He eivät koskaan ymmärtäneet virheitään. He vain löivät päätään seinää vasten kerta toisensa jälkeen.

Miten meioosi eroaa mitoosista?

Ajattele itseäsi tuhoojana, ja virheesi ovat torakoita. Sinun on poistettava jokainen - ja etsi kunkin lähteet - tai muuten ravintola, jossa työskentelet, suljetaan.

Sinun on tehtävä seuraavat toimet:

 • Merkitse jokaiseen käyttämääsi harjoitustestiin tai kysymysjoukkoon jokainen kysymyksesi jopa 20% epävarmoja.
 • Kun arvioit testin tai tietokilpailun, tarkista jokainen merkitsemäsi kysymys ja jokainen väärä kysymys . Tällä tavalla, vaikka vastasitkin kysymykseen oikein arvaamalla, muista tarkistaa se.
 • Kirjoita muistikirjaan kysymyksen ydin, miksi jätit sen huomaamatta ja mitä aiot tehdä välttääksesi tämän virheen tulevaisuudessa. Käytä erillisiä osia kielioppitaitojen mukaan (esim. Numerosopimus, lauseet, lausefragmentit).

Ei riitä, että ajattelet asiaa ja siirryt eteenpäin. Ei riitä, että luet vastauksen selityksen. Sinun on mietittävä tarkasti, miksi epäonnistuit tässä kysymyksessä.

Kun valitset tämän jäsennellyn lähestymistavan virheisiisi, sinulla on nyt juokseva loki jokaisesta jääneestä kysymyksestäsi ja pohdintasi miksi.

body_noexcuses

Ei tekosyitä virheillesi.

Mene aina syvemmälle - MIKSI unohdit kirjoituskysymyksen?

Mitkä ovat yleisiä syitä siihen, että jätit kysymyksen huomiotta? Älä vain sano: 'En ymmärtänyt tätä kysymystä oikein.' Se on poliisi.

Ota aina askel pidemmälle - mitä erityisesti kaipasitko ja mitä sinun on parannettava tulevaisuudessa?

Otetaan esimerkki aiheesta/verbisopimuksesta, jonka annoin edellä (keskeytyslause -temppulla). Luultavasti tiedät jo, miten aihe-/verbisopimus toimii. Mutta jos unohdit tämän kysymyksen, sinun on mietittävä miksi unohdit sen (koska keskeytyslause sai sinut sekoittamaan aiheen ja verbin). Sitten sinun on kirjoitettava strategia tämän havaitsemiseksi tulevaisuudessa.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä tavallisista syistä, miksi kaipaat kirjoituskysymystä, ja miten sinun pitäisi viedä analyysi askeleen pidemmälle:

Sisältö: En oppinut kielioppisääntöä, joka tarvitaan vastaamaan tähän kysymykseen.

Yksi askel pidemmälle: Mitä erityissääntöä minun on opittava ja mitä resursseja käytän tämän kielioppisäännön oppimiseen?

Ohitettu sääntö: Tiesin kielioppisäännön, mutta SAT -kysymys oli kirjoitettu tavalla, joka sai minut kaipaamaan sitä.

Yksi askel pidemmälle: Miten ratkaisen kysymyksen nyt? Onko olemassa strategiaa, jonka avulla voin huomata tämän kielioppisäännön tulevaisuudessa?

Huolimaton virhe: Tiesin kielioppisäännön ja normaalisti saisin tämän oikein, mutta liukastuin jostain syystä.

Yksi askel pidemmälle: Miksi tein tämän huolimattoman virheen? Oliko minulla kiire? Luinko kysymyksen väärin? Mitä minun pitäisi tehdä tulevaisuudessa välttääkseni tämän?

Saatko idean? Olet todella kaivamassa ymmärtämään, miksi puutut kysymyksistä.

Kyllä, tämä on vaikeaa, se tyhjentää ja vaatii työtä. Siksi useimmat tehottomasti opiskelevat eivät paranna.

Mutta sinä olet erilainen. Vain lukemalla tämän oppaan todistat jo, että välität enemmän kuin muut opiskelijat. Ja jos noudatat näitä periaatteita ja analysoit virheitäsi, parannat enemmän kuin muutkin opiskelijat.

Paranna SAT -pisteitäsi 160+ pisteellä, taattu

Strategia 5: Perustele jokainen vastaus. Osoita tiettyjä kielioppivirheitä. Perustele retoriikan valinta.

Monet huippuopiskelijat käyttävät pehmeää lähestymistapaa SAT -kirjoittamiseen. He oppivat kielioppisäännöt opiskellessaan, mutta kokeessa he menevät 'korvan' mukaan: jos lause kuulostaa kuulostavalta, he olettavat sen olevan väärin ajattelematta liikaa miksi.

Kun olet oppinut kielioppisäännöt, tämä voi palvella sinua hyvin. Jos esimerkiksi sanoisin 'Mehiläinen lentää pesään.' Tiedät, että tämä on väärin heti - se vain tuntuu väärältä . Tiedät yksinkertaisen aihe-/verbisopimuksen niin hyvin, että voit kertoa, että jokin on vialla, ennen kuin voit ilmaista, mikä se on.

Suurin osa opiskelijoista ei kuitenkaan koskaan tunne tätä tasoa kaikkien SAT -kieliopin sääntöjen tuntemisessa. Tämä tekee luottamuksen korvaasi epäluotettavaksi monien sääntöjen suhteen.

Mikä on strategia tämän torjumiseksi? Osoita erityinen virhe ja perustele se itsellesi.

Tämä on erityisesti totta retoriikkakysymyksissä, joissa vastausvaihtoehdot voivat olla epämääräisiä ja hienovaraisesti erilaisia. Sinun on ymmärrettävä, miksi yksi vastaus on ehdottomasti oikea vastaus ja kolme muuta vastausta ehdottomasti vääriä vastauksia. Tämä on standardoitu testi.

Otetaan yksi vaikeimmista kysymyksistä SAT -harjoitustestissä:

body_800satwriting_agreement.jpg

Yritä ratkaista se itse, jos haluat.

Tätä ajattelen lukiessani kysymystä (a ' tietoisuuden virta '):

'' Samoin kaikkien, jotka harkitsevat videopelisuunnittelijan uraa, on oltava taitavia kirjoittajia ja puhujia '', ja 'taitavia kirjailijoita ja puhujia' korostetaan. Ei ole selvää häikäisevää ongelmaa, mutta lauseen loppu on funky. 'Kuka tahansa' on yksittäinen, samoin kuin 'videopelisuunnittelija', mutta se siirtyy monikkoon 'taitavat kirjailijat ja puhujat'. Tämä on numero sopimuksen virhe - sen pitäisi olla 'taitava kirjoittaja ja puhuja'. Katsotaanpa vastausvaihtoehtoja. B on juuri sitä mitä ennustin. C: llä ja D: llä on sama ongelma sopimattomista monikkomuodoista, ja tämän virheen lisäksi kumpikaan ei ole paljon parempi kuin A. Joten olen melko varma, että B on paras vastaus. '

Nyt en kirjaimellisesti ajattele kaikkia näitä sanoja päässäni, mutta se vastaa ajatteluprosessiani, kun käyn läpi kysymyksen ja arvioin jokaista vastausvaihtoehtoa.

Kun opit erilaisia ​​kielioppitaitoja ja niiden esiintymistä testissä, alat arvioida vastausvaihtoehtoja tavallisilla tavoilla, joilla SAT yrittää huijata sinua .

Onko verbi alleviivattu? Aion tarkistaa aiheen nähdäkseni, noudattaako se aihetta/verbisopimusta. Sitten tarkistan verbin ajan.

Onko pronomini alleviivattu? Tarkistan edeltäjän nähdäkseni sopiiko se.

Tuleeko alleviivaus heti pilkun jälkeen? Aion tarkistaa, onko muunnosvirhe viallinen.

Voin perustella jokaisen vastaukseni, koska tiedän kielioppisäännöt. Tämä tekee vastauksestani vankemman, ei vain sen perusteella, tuntuuko jokin 'oikealta' vai väärältä.

Kokeillaan toista esimerkkiä huvin vuoksi.

body_800satwriting_modifier.jpg

Yritä ratkaista se itse, jos haluat.

Aloitan tietoisuusvirrani, kun olen lukenut kysymyksen:

'Tämä on klassinen epälooginen vertailuvirhe - vertaat luonnonmukaisesti kasvatettuja kasveja' ihmisiin '. Kasvit eivät ole ravitsevampia kuin ihmiset! Meidän on verrattava luonnonmukaisia ​​kasveja tavanomaisesti viljeltyihin kasveihin. Tarvitsen siis vastausvaihtoehdon, joka ratkaisee tämän:

 • V: sama kuin alkuperäinen, mikä on väärin
 • B: 'Luomukasvit ovat turvallisempia kuin tavanomaisesti kasvatettujen vastineiden ostaminen' - ei - se on parempi kuin vertailla kasveja ihmisiin, mutta se ei silti vertaa kasveja viljelykasveihin
 • C: 'Luomukasvit ovat turvallisempia kuin perinteisesti kasvatettujen vastaavien ostaminen' - ei, sama virhe. Tämä olisi hienoa, jos lause lukee 'he uskovat, että luonnonmukaisten viljelykasvien ostaminen on turvallisempaa kuin tavanomaisesti kasvatettujen vastaavien ostaminen'. Mutta se ei.
 • D: 'Luonnonmukaisesti viljellyt kasvit ovat turvallisempia kuin perinteisesti kasvatetut vastineet' - kyllä! Se on viljelykasveja, täydellinen.

Voit nähdä, kuinka tunnistin ensimmäisen kerran epäloogisen vertailuvirheen alkuperäisessä lauseessa. Se teki minulle hyvin selväksi, miten voisin löytää vastausvaihtoehdon, joka korjaa tämän virheen.

Sitten kävin läpi jokaisen vastausvaihtoehdon, korvasin tekstin ja katsoin, korjaako se virheen.

Huomaa, että näissä kysymyksissä SAT korjaa usein alkuperäisen virheen vastausvaihtoehdossa - mutta tuo sitten uuden virheen. Sinun on varmistettava, että valitsemasi vastaus on 100% oikein sekä kieliopin että logiikan kannalta.

Älä pelkää, jos et voi tehdä tätä juuri nyt. Harjoittelemalla ja pohtimalla pääset tähän pisteeseen.

Jälleen kerran se on kuin 'mehiläinen lentää pesään'. Haluat päästä pisteeseen, jossa kaikki SAT -kieliopin säännöt kuulostavat automaattisesti yhtä vääriltä kuin tuo lause.

body_patterns

Etsi mallit virheillesi ja ymmärrä kaaos.

Strategia 6: Etsi mallit heikkouksillesi ja poraa ne

Muistatko yllä olevan strategian 4, joka koskee paljon jokaisen virheen pitämistä? Sinun on otettava tämä vielä yksi askel pidemmälle.

Jos olet kuten useimmat opiskelijat, olet parempi joillakin SAT Writingin alueilla kuin toiset. Saatat tuntea asesanat todella hyvin, mutta olet heikko lauserakenteissa ja katkelmissa. Tai ehkä pidät todella rinnakkaisesta rakentamisesta, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, mitkä ovat vialliset muokkaajat.

Jos olet kuten useimmat opiskelijat, sinulla ei myöskään ole rajoittamatonta aikaa opiskeluun. Sinulla on paljon koulutehtäviä, saatat olla urheilija tai intensiivinen ylitunti ja sinulla on ystäviä, joiden kanssa voit viettää aikaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että jokaista SAT -opiskeluaikaa kohden on oltava tehokkain mahdollinen tunti.

Konkreettisesti sanottuna, sinun on löydettävä suurimmat parantamisalueesi ja työskenneltävä niiden parissa .

Liian monet opiskelijat opiskelevat 'tyhmää' tapaa. He ostavat kirjan ja lukevat sen kannesta kanteen. Kun ne eivät parane, he ovat shokissa.

En ole.

Tehokas opiskelu SAT: lle ei ole kuin talon maalaamista. Et yritä peittää kantaasi hyvin ohuella ymmärryskerroksella.

Mitä nämä oppilaat tekivät väärin, he hukkasivat aikaa aiheisiin, jotka he jo tiesivät hyvin, eivätkä he käyttäneet tarpeeksi aikaa heikkojen kohtiensa parantamiseen.

Sen sijaan, tehokas opiskelu SAT: lle on kuin vuotavan veneen reikien tukkiminen. Sinun on löydettävä suurin reikä ja täytettävä se. Sitten löydät seuraavan suurimman reiän ja korjaat sen. Pian huomaat, että veneesi ei uppoa lainkaan.

Miten tämä liittyy SAT -kirjoittamiseen? Sinun on löydettävä kielioppisäännöt, joissa sinulla on eniten ongelmia, ja tehtävä sitten tarpeeksi harjoituskysymyksiä, kunnes ne eivät enää ole heikkous. Suurimpien reikien korjaaminen.

Jokaisesta kysymyksestä, jonka kaipaat, sinun on tunnistettava kysymyksen tyyppi ja miksi olet jättänyt sen huomaamatta. Kun huomaat malleja kysymyksissä, joita kaipaat, sinun on löydettävä ylimääräistä käytäntöä tälle kielioppisäännölle.

Sano, että kaipaat monia väärin asetettuja muokkauskysymyksiä. Sinun on löydettävä tapa hankkia oppimateriaalia opettaaksesi itsellesi tärkeimmät käsitteet, jotka unohdat. Sitten sinun on löydettävä lisää käytännön kysymyksiä tälle taidolle, jotta voit porata virheesi.

Tämä on paras tapa parantaa kirjoituspisteitäsi.

Strategia 7: Ole varovainen ilman muutoksia

SAT -kirjoittamisessa useimmissa kysymyksissä on EI MUUTA vaihtoehto. Lauseiden parantaminen -tyypeissä A on vastausvaihtoehto, joka ei muuta alleviivattua osaa.

SAT rakastaa huijata oppilaita käyttämällä näitä vastausvaihtoehtoja, koska se tietää sen oppilaat, jotka eivät tunne kielioppisääntöjä, eivät näe lauseessa mitään väärää .EI MUUTOSTAon todella helppo vastaus valita.

body_bananapeel EI MUUTOKSIA on yksi yleisimmistä huolimattomista virheistä - varmista, ettet lankea niihin.

Ole erittäin varovainen, kun valitset jonkin näistä vaihtoehdoista EI MUUTA. Yleensä nämä ovat oikeita vastauksia noin 25% ajasta - ei paljon enemmän. Jos huomaat, että valitset EI MUUTA 40% ajasta, et varmasti havaitse kielioppivirheitä tarpeeksi hyvin.

Joka kerta, kun valitset EI MUUTA, yritä tarkistaa muut vastausvaihtoehdot varmistaaksesi, että et menetä kielioppivirhettä. Ota erityisesti huomioon kielioppisäännöt, joita et yleensä unohda virheellisesti. Kuten edellä strategiassa 2 mainitsin, jos kirjoitat virheesi muistiin ja tutkit heikkouksiasi, voit tietää, mitkä kielioppisäännöt olet heikko ja kiinnität niihin sitten erityistä huomiota.

Henkilökohtaisesti tämä oli yleisin huolimattomuusvirheeni. Kun näin virheen, sain kysymyksen oikein lähes 100% ajasta. Ainoat kysymykset, jotka jäin kaipaamaan, olivat silloin, kun ohitin vahingossa virheen.

Ratkaisin tämän tarkistamalla jokaisen vastausvaihtoehdon kahdesti varmistaakseni, etten jättänyt kiveä kääntämättä.

mikä on koulun ulkopuolista toimintaa

Strategia 8: Ajattele kielioppia jokapäiväisessä elämässä

Kaikista aiheista kirjoittaminen SAT: lle on erityistä, koska se näkyy jokapäiväisessä elämässäsi .

Koulua varten sinun täytyy lukea paljon ja kirjoittaa paljon. Käytä näitä kokemuksia tilaisuuksina huomata kielioppisäännöt ja lauserakenteet.

Tämä on ainutlaatuista SAT Writingille. SAT -matematiikka on niin outoa jokapäiväiseen elämään verrattuna, että et vain löydä luonnollisesti tapoja soveltaa Pythagoraan teoriaa aamiaisella. SAT Lukeminen vaatii samalla tavalla erityisiä taitoja lukiessaan katkelmaa.

Mutta voit harjoitella kielioppitaitojasi koko päivän. Tässä on joitain ideoita:

 • Oikaise ystäviesi esseitä. Haasta itsesi paljastamaan jokainen kielioppivirhe.
 • Huomaa yleisiä virheitä ympärilläsi. Monet ihmiset esimerkiksi pilkkoutuvat.
 • Lue laadukkaita, virallisia julkaisuja, kuten New Yorkin ajat tai Ekonomisti . Nämä artikkelit käyvät läpi toimittajia, joten niissä on harvoin kielioppivirheitä. Kehität tämän korvan mainitsemallesi kielelle.
  • Huomaa, että tämä opiskelu ei ole kovin tehokasta, enkä suosittele tätä SAT -lukemisen ymmärtämisen parantamiseksi. Jos luet näin joka tapauksessa huvin vuoksi, mene siihen, mutta älä käytä 100 tuntia lukemiseen SAT -lukemisen+kirjoittamisen vuoksi - käytä sen sijaan harjoittelukysymyksiä.

Mitä enemmän ajattelet kielioppia perustavanlaatuisena taitona eikä SAT: lle erikoistuneena, sitä luonnollisempi se tuntuu sinusta.

body_stopwatch

Strategia 9: Viimeistele lisäajalla ja kaksinkertaisella tarkistuksella

Tavoitteesi tämän työn lopussa on olla niin hyvä SAT Writingissä, että sinä ratkaise jokainen kysymys ja varaa osion lopussa ylimääräistä aikaa tehtävien tarkistamiseen .

Lukiossa ja jopa nyt voin lopettaa 35 minuutin lukukauden 20 minuutissa tai vähemmän. Minulla on sitten 15 minuuttia aikaa tarkistaa vastaukseni kahdesti.

Paras tapa nopeutua, kuten edellä on selitetty, on oppia niin sujuvasti SAT -kielioppia, että nollaat nopeasti kielioppivirheet ilman, että sinun tarvitsee miettiä sitä tarkkaan. Ja opit sujuvasti retoriikkakysymyksiä, jotta voit löytää ansa -vastaukset.

Yritä tavoitella tavoite käyttää 35 sekuntia jokaiseen kysymykseen luotettavasti. Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa kaksinkertaiseen tarkistukseen mukavasti.

Mikä on paras tapa tarkistaa työsi? Minulla on luotettava menetelmä, jota noudatan:

 • Tarkista kaikki merkitsemäsi kysymykset, joista olet epävarma. Yritä lujasti poistaa nämä vastausvaihtoehdot. Jos kysymys on EI MUUTA, tarkista vielä kerran, ettet menetä kielioppivirheitä.
 • Jos olen 100% varma, että olen oikeassa kysymyksessä, merkitsen sen sellaiseksi enkä koskaan katso sitä uudelleen. Jos en ole varma, palaan asiaan kolmannella kerralla.
 • Vähintään kaksi minuuttia ennen kuin aika loppuu, tarkistan nopeasti, että olen kuplittanut vastaukset oikein. Yritän tehdä tämän kerralla, jotta en tuhlaa aikaa katsomiseen edestakaisin testikirjan ja vastauslomakkeen välillä. Mene viisi kerrallaan ('A D E C B') nopeuttaaksesi.

Jos huomaat käyttäneesi ongelmaan yli 30 sekuntia etkä tiedä, miten saat vastauksen, ohita ja siirry seuraavaan kysymykseen. Vaikka tarvitset täydellisen raakapistemäärän 800: lle, älä pelkää ohittaa. Voit palata siihen myöhemmin, ja tällä hetkellä on tärkeämpää saada mahdollisimman monta pistettä.

body_bubbling

Pikavinkki: kuplivat vastaukset

Tässä on kupliva vinkki, joka säästää kolme minuuttia per jakso.

Kun aloitin ensimmäisen kerran testin ottamisen lukiossa, tein sen, mitä monet oppilaat tekevät: kun olin suorittanut yhden kysymyksen, menin kuplaarkille ja täytin sen. Sitten ratkaisin seuraavan kysymyksen. Lopeta kysymys 1, kupla vastauksessa 1. Viimeistele kysymys 2, kupla vastauksessa 2. Ja niin edelleen.

Tämä todella hukkaa paljon aikaa. Hajautat itsesi kahden erillisen tehtävän välillä - kysymysten ratkaiseminen ja vastausten kupliminen. Tämä maksaa aikaa sekä henkisestä vaihtamisesta että kätesi ja silmiesi fyysisestä siirtämisestä testin eri osiin.

Tässä on parempi menetelmä: ratkaise ensin kaikki kysymyksesi kirjassa ja kuplittele ne sitten kerralla .

Tällä on useita valtavia etuja: keskityt jokaiseen tehtävään yksi kerrallaan sen sijaan, että vaihdat kahden eri tehtävän välillä. Poistat myös huolimattomat syöttövirheet, kuten jos ohitat kysymyksen 7 ja kuplit kysymyksen 8 vastauksessa kysymykseen 7.

Säästämällä vain viisi sekuntia kysymystä kohden saat 100 sekuntia takaisin osioon, jossa on 20 kysymystä. Tämä on valtava.

Huomautus: Jos käytät tätä strategiaa, sinun pitäisi jo lopettaa osio runsaalla lisäajalla. Muussa tapauksessa aika saattaa loppua, ennen kuin sinulla on mahdollisuus kuplia vastausvaihtoehtoihin kerralla.

Yleiskatsaus

Nämä ovat tärkeimmät strategiani, joiden avulla voin parantaa SAT -kirjoitustuloksesi täydelliseksi 40: ksi ja yhteensä 800: ksi. Jos teet pisteitä yli 30: n tällä hetkellä kovalla työllä ja älykkäällä opiskelulla, voit nostaa sen täydellinen kirjoituspisteet.

Vaikka olemme käsitelleet monia strategioita, tärkein asia on edelleen tämä: sinun on ymmärrettävä, missä olet epäonnistumassa, ja pohdittava näitä heikkouksia jatkuvasti. Sinun on harkittava virheitäsi äläkä jätä virheitä huomiotta.

Viimeinen vinkki: yritä pitää pää vakaana testin aikana. On todella helppoa alkaa epäillä itseään, koska tiedät, että tarvitset lähes täydellisen raakapistemäärän. Vaikka olisit epävarma kahdesta kysymyksestä peräkkäin, yritä käsitellä jokaista kysymystä itsenäisenä testinä. Jos alat epäillä itseäsi, suoriudut huonommin, ja mitä huonommin, sitä enemmän epäilet itseäsi.

Vältä tätä negatiivista epäilyspiraalia ja keskity luottamukseen. Olet opiskellut paljon ja pärjäät hyvin tässä testissä.

Tässä on yhteenveto kaikista strategioista, jos haluat palata ja tarkistaa minkä tahansa:

Jatka lukemista saadaksesi lisää resursseja siitä, miten voit parantaa SAT -pisteitäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.