Kuinka saada 800 SAT-lukemiseen: Täydellisen maalintekijän 11 ​​strategiaa

ominaisuus_800

Pisteytätkö SAT Reading + Writing -sarjassa 600-750? Haluatko nostaa pisteet mahdollisimman korkeaksi - täydelliseen 800: een?

Täydellisen SAT-lukutestin tuloksen saavuttaminen ei ole helppoa. Se vaatii täydellisyyttä. Mutta kovalla työllä ja alla olevilla strategioillani pystyt tekemään sen. Olen jatkuvasti saanut 800 lukemista todellisissa SAT-tiedostoissani, ja tiedän mitä se vaatii. Seuraa neuvojani, niin saat täydellisen tuloksen - tai pääset hyvin lähelle.Lyhyt huomautus: Tämä artikkeli soveltuu edistyneille opiskelijoille, jotka jo tekevät a 600 SAT-lukemassa tai yli (tämä vastaa lukutestin tulosta 30+ 40: stä). Jos olet tämän alueen alapuolella, artikkeli '' Kuinka parantaa SAT-lukupistettäsi 600: een '' sopii sinulle paremmin. Seuraa artikkelin SAT-lukuvinkkejä ja palaa sitten tähän, kun olet saavuttanut 600.

Lisäksi SAT: lla on yksi 800 lukemisen + kirjoittamisen pistemäärää, jotka yhdistävät yksittäiset luku- ja kirjoitustestitulokset. Teknisesti, kun mainitsen täydellisen lukutestin tuloksen, viittaan a täydellinen 40/40 testitulos , mikä on välttämätöntä 800 luku- ja kirjoitustuloksen saamiseksi. Tässä oppaassa käytän sanoja 800 ja 40 vuorotellen tarkoittamaan täydellistä lukupistettä. Emme puhu kirjoittamisesta täällä, mutta jos haluat parantaa myös kirjoittamispisteitäsi, tutustu Perfect SAT Writing -pisteet -oppaaseen.

Yleiskatsaus

Useimmat Internetin oppaat 800: n pisteyttämisestä ovat melko heikkolaatuisia. Ne kirjoittavat usein ihmiset, jotka eivät koskaan ole saaneet 800: ta. Voit kertoa, koska heidän neuvonsa ovat yleensä epämääräisiä eivätkä kovin käytännöllisiä. Ei riitä, että muistutetaan yksinkertaisista lukuvinkeistä, kuten 'älä unohda arvailla jokaisesta kysymyksestä!'

Sitä vastoin olen kirjoittanut mielestäni parhaan oppaan 800: n saataville missä tahansa. Luotan siihen, että nämä strategiat toimivat, koska käytin itseäni saamaan 800 pistettä SAT Readingissa jatkuvasti. He ovat työskennelleet myös tuhansien PrepScholarin opiskelijoideni kanssa.

Tässä artikkelissa keskustelen siitä, miksi 800: n pisteyttäminen on hyvä idea, mitä 800: n pisteyttäminen vaatii, ja menen sitten 11 keskeiseen SAT-lukustrategiaan, jotta tiedät kuinka saada täydellinen SAT-lukemisen pisteet.

Pysy kanssani - edistyneenä opiskelijana tiedät todennäköisesti jo, että korkeat pisteet ovat hyviä. Mutta on tärkeää tietää, miksi 800 luku- ja kirjoitustulosta on hyödyllinen, koska se ruokkii motivaatiotasi saavuttaa korkeat pisteet.

Tämä opas on päivitetty nykyiselle SAT: lle , joten voit olla varma, että neuvoni toimivat testissä, jonka olet tekemässä.

Viimeinen huomautus: Tässä oppaassa puhun pääasiassa 800: n saavuttamisesta. Mutta jos tavoitteesi on 700, nämä strategiat pätevät edelleen yhtä hyvin.

Ymmärrä panokset: Miksi 800 SAT-lukeminen + kirjoittaminen?

Tehdään jotain selväksi: 1550+ SAT: lla vastaa täydellistä 1600. Mikään huippuopisto ei aio antaa sinulle enemmän luottoa 1590: stä kuin 1550: stä. Olet jo ylittänyt heidän pistekynnyksensä ja tuletko sisään nyt riippuu muusta sovelluksestasi.

Joten jos pisteytät jo 1550: tä, älä tuhlaa aikaa opiskellessasi 1600: n hankkimista. Olet jo määrätty korkeakouluihin, ja on aika työskennellä muun hakemuksen parissa.

Mutta jos pisteytät 1540 tai alle ja haluat mennä kymmenen parhaan korkeakoulun joukkoon, on aikaasi kannattaa työntää pisteet jopa 1550: een. 1450: n ja 1550: n välillä on suuri ero, lähinnä siksi, että 1450: n hankkiminen on helpompaa (ja paljon enemmän hakijoita) ja paljon vaikeampaa saada 1550: n.

1540 sijoittaa sinut keskimäärin Harvardiin ja Princetoniin, ja keskiarvoisuus on huono Ivy League -tason pääsyluokkien suhteen, koska pääsyaste on tyypillisesti alle 10%.

Joten miksi saat 800 SAT Reading + Writingiin? Koska se auttaa kompensoimaan muiden osioiden heikkoudet. Yleensä koulut pitävät yhdistettyjä pisteitäsi enemmän kuin yksittäisten osioiden pisteitä. Jos saat täydellisen 40 SAT-lukemisessa, voit saada 39 SAT-kirjoituksessa (yhteensä 790 lukemisessa + kirjoittamisessa) ja 760 SAT-matematiikassa ja olla silti varma testipisteistäsi. Tämä antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta.

kehon_harvard

Harvardin 75. persentiilin lukupiste on 780.

On toinenkin skenaario, jossa 800 SAT Readingissa on todella tärkeä. Jos aiot hakea humanistisen tai yhteiskuntatieteellisen pääaineen (kuten englanti, valtiotiede, viestintä) huippukouluun.

Tässä on syy: yliopistoon pääsy koskee hakijoiden välisiä vertailuja. Koulu haluaa tunnustaa parhaat, ja kilpailet muiden ihmisten kanssa samassa 'ämpärissä' kuin sinä.

Hakemalla humanistisiksi / yhteiskuntatieteellisiksi pääaineiksi kilpailet muita humanistisia / yhteiskuntatieteellisiä ihmisiä vastaan: ihmisiä, joille SAT-lukeminen on helppoa. Todella helppoa.

Tässä on muutama esimerkki kouluista. Harvardille, Princetonille, Yalelle ja U Chicagolle 75. prosenttipisteen SAT-lukupiste on vähintään 770. Tämä tarkoittaa, että vähintään 25 prosentilla näiden koulujen opiskelijoista on 770 SAT-lukemassa.

Mutta jos pystyt saavuttamaan tien 800: een, osoitat olevasi tasaisella tasolla (ainakin tällä mittarilla). Vaikka se vie paljon työtä, sillä on merkitystä vain lopputuloksella.

Olen rehellinen - SAT-lukeminen ei ollut vahva puku lukiossa. Kun aloitin opiskelun, pisteytin noin 700-alueella. Olin aina vahvempi matematiikassa ja luonnontieteissä.

Mutta opin testin temput ja kehitin alla olevat strategiat nostamaan pisteet 800: een. Jaan ne nyt kanssasi.

ruumis_kakku

Tiedä, että voit tehdä sen

Tämä ei ole vain jokin sumea hyvän olon viesti, jonka näet Starbucks-kupin takana.

on 1360 hyvä sat pisteet

Tarkoitan kirjaimellisesti, että sinä ja kaikki muut kohtuullisen älykkäät opiskelijat pystyt saamaan täydellisen SAT-lukemisen pisteet .

Syy useimmille ihmisille ei ole se, että he eivät yritä tarpeeksi kovasti tai eivät opiskele oikealla tavalla.

Vaikka kieli ei olisikaan vahvin puku tai sinulla on B + AP-englanniksi, pystyt tähän.

Koska tiedän sen enemmän kuin mikään muu, SAT-pisteesi heijastaa kuinka kovaa työskentelet ja kuinka fiksusti opiskelet.

SAT-lukeminen on suunniteltu huijaamaan sinua. Sinun täytyy oppia miten

Tästä syystä: SAT on outo testi. Kun otat sen, etkö ymmärrä, että kysymykset eivät ole mitään sellaisia ​​kuin mitä olet nähnyt koulussa?

Lyön vetoa, että sinulla on ollut tämä ongelma: SAT Readage -kohdissa menetät usein kysymyksiä epäonnisen arvauksen takia. Yrität poistaa muutaman vastausvaihtoehdon, ja loput vastausvaihtoehdot kuulostavat sinulle yhtä hyviltä.

No, heität kätesi ja arvaat satunnaisesti.

Tämä oli yksi suurimmista kysymyksistä itselleni, kun opiskelin SAT-lukemista, ja tiedän, että se vaikuttaa tuhansiin PrepScholarin opiskelijoihini.

SAT on tarkoituksella suunniteltu tällä tavalla hämmentämään sinua . Kirjaimellisesti miljoonilla muilla opiskelijoilla on täsmälleen sama ongelma kuin sinäkin. Ja SAT tietää tämän.

Normaalisti koulusi englantiluokassa opettaja kertoo, että kaikki tekstin tulkinnat ovat päteviä. Voit kirjoittaa esseen mistä tahansa haluamastasi, eikä englanninopettajia (yleensä) saa sanoa sinulle, että mielipiteesi on väärä. Tämä johtuu siitä, että he voivat joutua vaikeuksiin kertoa sinulle mitä ajatella, etenkin monimutkaisissa kysymyksissä, kuten orjuudessa tai köyhyydessä.

Mutta SAT: lla on täysin erilainen ongelma . Se on kansallinen testi, mikä tarkoittaa, että se tarvitsee tasavertaiset toimintaedellytykset kaikille opiskelijoille ympäri maata. Se tarvitsee vankan testin verrata opiskelijoita toisiinsa. Jokainen kysymys tarvitsee yhden, yksiselitteisen, 100% oikean vastauksen.

body_bullseye

On vain yksi oikea vastaus. Etsi tapa poistaa kolme väärää vastausta.

Kuvittele, jos näin ei olisi. Kuvittele, että jokaisella lukuvastauksella oli kaksi vastausvaihtoehtoa, jotka kumpikin saattavat olla uskottavasti oikeita. Pisteiden tullessa jokainen opiskelija, joka sai kysymyksen väärin, valitti kollegion hallitukselle testin virheellisyydestä.

Jos tämä olisi totta, kollegion johtokunnan olisi tällöin mitätöitävä kysymys, mikä heikentää testin tehoa.

Kollegion hallitus haluaa välttää tämän painajaisen skenaarion. Siksi jokaisella yksittäisellä lukukohdan kysymyksellä on vain yksi, yksi oikea vastaus.

Mutta SAT peittää tämän tosiasian. Se kysyy kysymyksiä:

 1. Kirjoittaja tekisi todennäköisimmin samaa mieltä seuraavista väitteistä?
 2. Ensimmäinen kappale ensisijaisesti palvelee:
 3. Rivillä 20 'tumma' melkein tarkoittaa:

Huomaa malli tässä? SAT peittää aina sen, että aina on yksi yksiselitteinen vastaus. Se yrittää saada sinut vaihtelemaan kahden tai kolmen todennäköisimmän vastauksen välillä.

Ja sitten arvaat satunnaisesti.

Ja sitten teet sen väärin.

Voit lyödä vetoa siitä, että opiskelijat kuuluvat tähän. Miljoonia kertoja vuodessa.

Opiskelijat, jotka eivät valmistaudu SAT: iin oikealla tavalla, eivät arvosta tätä. Mutta, jos valmistaudut SAT: iin oikealla tavalla, opit temput, joita SAT soittaa sinulle . Ja nostat pisteitäsi.

SAT-luku on täynnä tällaisia ​​malleja. Pisteesi parantamiseksi sinun tarvitsee vain:

 • Opi SAT-testien tyyppiset kysymykset, kuten yllä
 • Opi strategioita näiden kysymysten ratkaisemiseksi käyttämällä jo tuntemiasi taitoja
 • Harjoittele monissa kysymyksissä, jotta voit oppia virheistäsi

Asia on, että voit oppia nämä taidot, vaikka et pidä itseäsi hyvänä lukijana tai hienona englannin opiskelijana. Menen tarkemmin, miten tämä tehdään tarkalleen.

Viimeinen huomautus: Varmista, että ymmärrämme, kuinka monta kysymystä voimme jättää väliin saadaksemme 800.

Mitä tarvitaan täydellisen 40 lukemisen saamiseksi

Jos meillä on mielessä tavoitepisteet, se auttaa ymmärtämään, mitä tarvitset saadaksesi kyseisen pisteen todellisessa testissä. Lukeminen-osiossa on 52 kysymystä, ja kuinka monta kysymystä menetät, määrittää asteikon 40: stä.

Virallisista SAT-harjoituskokeista olen ottanut raakapisteet skaalattuihin pisteet muuntotaulukoihin neljästä testistä. (Jos voisit käyttää päivitystä SAT: n pisteytykseen ja raakojen pisteiden laskemiseen, lue tämä.)

Raaka pisteet Testi 1 Testi 2 Testi 3 Testi 4
52 40 40 40 40
51 40 39 40 39
viisikymmentä 39 38 39 39
49 38 37 38 38
48 38 37 38 37
47 37 36 37 36
46 37 35 36 35
Neljä viisi 36 35 36 35

Nämä asteikot ovat ankaria. Testit 2 ja 4, jos kaipaat vain yksi kysymys, pudotat alas 39: een. Tämä tarkoittaa, että suurin luku + kirjoittaminen-pisteesi on 790.

Jos unohdat yhden kysymyksen testeissä 1 ja 3, olet edelleen täydellisessä 40: ssä, mutta epäonnistut toisen ja pudotat 39: een.

Pisteytyskaavion käyrä riippuu testin vaikeudesta. Mitä vaikeampi testi, sitä helpompi käyrä. Mutta et voi ennustaa, minkälaisen testin aiot suorittaa testipäivänä.

Turvallisin asia on pyrkiä täydellisyyteen. Jokaisessa harjoituskokeessa sinun on pyrittävä täydelliseen raakapisteeseen 800: lle.

Mitä pisteytätkin nyt, ota huomioon ero, joka sinun on saavutettava 800: een. Jos esimerkiksi pisteytät 35 raakaa pistettä, sinun on vastattava vielä kuudesta seitsemään kysymykseen, jotta pääset täydelliseen 40 ja 800.

Viimeisenä esimerkkinä tässä on kuvakaappaus tarkasta pisteytysraportistani maaliskuussa 2014, joka osoittaa, että unohdin yhden kysymyksen ja ansaitsin 800.

body_reading800

(Tämä oli SAT: n edellisestä 2400-versiosta, mutta sillä oli samanlainen luokitusasteikko).

OK - joten olemme tarkastelleet, miksi korkeamman lukupistemäärän saaminen on tärkeää, miksi pystyt erityisesti parantamaan pisteitäsi, ja raaka-pisteet, jotka sinun on saavutettava tavoitteeseesi.

Nyt käsittelemme artikkelin lihaa: käytännöllisiä strategioita ja lukuvinkkejä, joita sinun tulisi käyttää omassa opiskellessasi maksimoidaksesi pisteet.

Strategiat täydellisen SAT-lukupisteen saamiseksi

body_weaklink2 Mikä on suurin heikkoutesi?

Strategia 1: Ymmärrä korkean tason heikkoutesi - ajanhallinta vai kulkustrategia?

Jokaisella opiskelijalla on erilaisia ​​puutteita SAT-lukemisessa. Joillakin ihmisillä ei ole hyviä strategioita siirtokysymysten ratkaisemiseksi. Toiset eivät hallitse aikaansa oikein ja loppuvat ajasta ennen kuin he saavat selville kaikki kysymykset.

Näin voit selvittää, kumpi koskee sinua enemmän:

 • Etsi virallinen SAT-harjoitustesti ja suorita vain luku -osa. Meillä on täydellinen luettelo ilmaisista harjoituksista.
 • Käytä kullekin osalle ajastinta ja anna sen laskea 65 minuuttia lukemiseen. Kohtele sitä kuin todellinen testi.
 • Jos aika loppuu kyseiselle osalle ja olet 100% valmis siirtymään eteenpäin, siirry sitten eteenpäin. Jos et ole valmis siirtymään eteenpäin, jatka työskentelyä niin kauan kuin tarvitset. Merkitse jokaiselle uudelle vastaukselle tai vastaukselle erityinen muistiinpano Lisäaika.
 • Kun olet valmis, arvioi testi käyttämällä vastausnäppäintä ja pisteytyskaaviota, mutta haluamme kaksi pistettä: 1) Realistinen pisteet sait normaaleissa ajoitusolosuhteissa, ja 2) Lisäajan pisteet . Siksi merkitsit kysymykset, joihin vastasit tai muutit jatkoajan aikana.

Saat mitä teemme täällä? Merkitsemällä lisäkysymykset alla oleviin kysymyksiin voimme selvittää, mitä pisteitä sait, jos sinulle annettiin koko tarvitsemasi aika. Tämä auttaa meitä selvittämään, missä heikkoutesi ovat.

Jos et ottanut ylimääräistä aikaa, jatkoajan pisteet ovat samat kuin realistiset pisteet.

Tässä on vuokaavio, joka auttaa sinua selvittämään tämän:

Oliko lisäaikasi pisteet 35 tai enemmän?

Jos EI (jatkoajan pisteet<35), sitten sinulla on strategian ja sisällön heikkouksia. Koko maailman ylimääräinen aika ei voinut saada sinut yli 35: n, joten ensimmäinen hyökkäyskulmasi on löytää heikkoutesi ja hyökätä heille (käsittelemme tämän myöhemmin).

Jos KYLLÄ (jatkoajan pisteet> 35), niin:

Oliko realistinen pistemääräsi vähintään 35?

Jos EI (jatkoajan pisteet> 35, realistinen<35), silloin se tarkoittaa, että sinulla on ero lisäajan pisteet ja realistinen pisteet. Jos tämä ero on yli 3 pistettä, sinulla on suuria ongelmia ajanhallinnassa. Meidän on selvitettävä, miksi näin on. Käytätkö sinulle parhainta kohtien lukemisstrategiaa? Kestääkö sinulle liikaa aikaa saada vastaus jokaiseen kysymykseen? Yleensä tekemällä paljon käytännön kysymyksiä ja oppimalla tehokkaimmat kulkustrategiat auttavat vähentämään aikaa. Lisää tästä myöhemmin.

Jos KYLLÄ (sekä jatko- että realistiset tulokset> 35), Sitten sinulla on todella hyvä laukaus saada 800. Vertaa lisäaikaa ja realistisia pisteitä - jos ne eroavat toisistaan ​​yli 2 pisteellä, sinun kannattaa oppia ratkaisemaan kysymykset nopeammin. Jos ei, niin saat todennäköisesti hyötyä viimeisimpien sisällön heikkouksien korjaamisesta ja huolimattomien virheiden välttämisestä (lisää tästä strategiasta myöhemmin).

Toivottavasti sillä on järkeä. Tyypillisesti näen, että opiskelijoilla on sekä ajoitus- että sisältöongelmia, mutta saatat huomata, että yksi on sinulle paljon hallitsevampi kuin toinen. Esimerkiksi, jos saat 40 lisäaikaa, mutta pisteet 35 normaaliaikana, tiedät tarkalleen, että sinun on työskenneltävä ajanhallinnassa saadaksesi 40.

Tämäntyyppinen analyysi on niin tärkeä, että se on keskeinen osa valmisteluohjelmaa, PrepScholar. Kun uusi opiskelija liittyy, hän saa diagnoosin, joka selvittää vahvuudet ja heikkoudet. Sitten ohjelma mukauttaa oppimisen automaattisesti niin, että opiskelet aina sen mukaan, missä voit tehdä eniten parannuksia.

Ei ole väliä mikä heikkoutesi on, seuraavissa strategioissani käsittelen kaikkia heikkouksia kattavasti.

Strategia 2: Opi poistamaan 3 väärää vastausta

Tämä strategia oli ylivoimaisesti tehokkain minulle lukupisteiden nostamisessa. Se muutti täysin tapaa, jolla katselin kohtauksia.

Vietin jonkin aikaa edellä puhumalla siitä, kuinka SAT: lla on aina yksi yksiselitteinen vastaus. Tällä on valtava merkitys strategialle, jota sinun pitäisi käyttää oikean SAT-vastauksen löytämiseen.

Tässä on toinen tapa nähdä se: Neljästä vastausvaihtoehdosta kolmella niistä on jotain, mikä on täysin väärin . Vain yksi vastaus on 100% oikea, mikä tarkoittaa, että muut kolme ovat 100% väärässä.

Tiedätkö, kuinka yrität poistaa vastausvaihtoehtoja ja päädyt sitten lopulta muutamaan, jotka kaikki näyttävät yhtä todennäköisesti olevan oikeita? 'No, tämä voi toimia ... mutta sitten taaskin tämä voisi toimia ...'

Lopeta tuo. Et tee tarpeeksi hyvää työtä poistaaksesi vastausvaihtoehtoja. Muista - jokainen väärä valinta voidaan jättää pois omista syistään.

Sinun on tehtävä 180 lähestymistapasi kysymysten lukemiseen. Sen sijaan, löytää syy poistaa kolme vastausvaihtoehtoa . 'Voinko löytää syyn poistaa tämä vastausvalinta? Entäs tämä?'

body_800reading_answers.jpg

Sinun täytyy oppia poistamaan kolme vastausvaihtoehtoa jokaiselle kysymykselle.

'Hienoa, Allen. Mutta tämä ei kerro minulle mitään Miten poistaa vastausvaihtoehdot. '

Kiitos kysymästä. Yksi asia on muistaa jopa yksi sana voi tehdä väärän vastauksen . Jokainen sana jokaisessa vastausvaihtoehdossa on sijoitettu SAT: lle syystä. Jos tekstiteksti ei tue yhtä vastausvaihtoehdon sanaa, sinun on poistettava se, vaikka muu vastaus kuulostaakin hyvältä.

SAT rakastaa käyttää muutamia klassisia vääriä vastauksia. Tässä on esimerkkikysymys.

Esimerkiksi, Kuvitelkaamme, että luet juuri osan, jossa puhutaan siitä, kuinka ihmisen evoluutio muovasi ympäristöä. Siinä on muutama esimerkki. Ensinnäkin siinä puhutaan siitä, miten siirtyminen aikaisemmista lajeista on Homo neandertalaisille aiheutti enemmän työkalujen käyttöä, kuten tulipalo, joka aiheutti metsäpaloja ja muovasi ekologiaa. Sitten se puhuu Homo sapiens 40 000 vuotta sitten ja heidän ylivoimainen lajiensa, kuten villisten mammuttien, hävittäminen.

Joten sitten törmäämme kysymykseen, 'Mikä seuraavista kuvaa parhaiten osan pääkohtaa?' Tässä ovat vastausvaihtoehdot:

 • V: Siirtyminen välillä Homo ja neandertalit
 • B: Kehityksen tutkimus
 • C: Kuinka ympäristö muovasi ihmisen evoluutiota
 • D: Evoluution uskottavuus
 • E: Ihmisen kehityksen vaikutus ekologiaan

(Käytämme viittä vastausta havainnollistamiseen - SAT: lla on vain neljä vaihtoehtoa).

Kun luet näitä vastausvaihtoehtoja, muutamat niistä todennäköisesti alkoivat kuulostaa todella uskottavilta sinulle.

Yllätys! Jokaisella A-D: n vastauksella on jotain vakavasti väärässä. Jokainen on klassinen esimerkki SAT: n antamasta väärästä vastaustyypistä.

body_toospecific

Väärä vastaus 1: Liian tarkka

V: Siirtyminen välillä Homo ja neandertalit

Tämän tyyppinen väärä vastaus keskittyy pienempään yksityiskohtaan kohdassa. Sen on tarkoitus huijata sinua, koska saatat ajatella itsellesi: 'No, näen tämän mainitsemisen kohdassa, joten se on uskottava vastausvalinta.'

Väärä! Ajattele itsesi - voiko tämä vastausvaihtoehto todella kuvata koko kohtaa? Voiko se periaatteessa toimia tämän kohdan otsikkona? Löydät sen se on aivan liian spesifinen välittää kohta koko matkan.

body_toobroad

Väärä vastaus 2: Liian leveä

B: Kehityksen tutkimus

Tämän tyyppisellä väärällä vastauksella on päinvastainen ongelma - se on aivan liian laaja. Kyllä, teoreettisesti katsaus koskee evoluution tutkimista, mutta vain yhtä sen osaa ja varsinkin kun se liittyy ympäristövaikutuksiin.

Antaakseni toisen naurettavan esimerkin, jos puhuit ystäväsi kanssa matkapuhelimestasi ja hän sanoi, että pääkohtasi koski maailmankaikkeutta. Kyllä, puhuit maailmankaikkeudesta, mutta vain pieni osa siitä. Tämä on aivan liian laaja.

body_reversed

Väärä vastaus 3: Käänteinen suhde

C: Kuinka ympäristö muovasi ihmisen evoluutiota

Tämä väärän vastauksen valinta voi olla hankala, koska siinä mainitaan kaikki oikeat sanat. Mutta tietysti myös näiden sanojen välisen suhteen on oltava oikea. Tässä suhde käännetään. Liian nopeasti lukevat opiskelijat tekevät tällaisia ​​huolimattomia virheitä!

keho ei liity

Väärä vastaus 4: Etuyhteydetön käsite

D: Evoluution uskottavuus

Lopuksi, tällainen väärä vastaus saa aikaan opiskelijoiden taipumuksen ajatella kysymystä liikaa. Jos olet intohimoisesti evoluutiosta, tämä voi olla käynnistävä vastaus siitä lähtien minkä tahansa evoluutiokeskustelusta tulee mahdollisuus kiistellä evoluution uskottavuudesta. Tietysti tämä käsite ei näy missään kohdassa, mutta jotkut opiskelijat eivät vain pysty vastustamaan.

Näetkö tarkoituksen? Pinnalla jokainen vastausvaihtoehto kuulostaa mahdollisesti oikealta. Vähemmän valmistautunut opiskelija luulisi, että kaikki nämä olivat uskottavia vastauksia.

Mutta uskottava ei ole tarpeeksi hyvä. Oikean vastauksen on oltava 100%, täysin oikea. Väärät vastaukset saattavat poiketa edes yhdestä sanasta - sinun on poistettava nämä.

Tee tämä ajatus jokaiseen tekemäsi SAT Reading -kohdan kysymykseen ja takaan, että alat nostaa pisteitäsi.

Strategia 3: Ennusta vastaus ennen vastausvaihtoehtojen lukemista

Kuten olemme jo keskustelleet, SAT on suunniteltu auttamaan sinua tekemään virheitä asettamalla todella samanlaisia ​​vastausvaihtoehtoja vierekkäin.

Strategiassa 2 käsiteltiin strategiaa, jossa vastausvalinnat poistetaan häikäilemättömästi, anteeksiantamattomasti.

Tässä on toinen strategia, joka toimii hyvin minulle. Ennen kuin luet vastausvaihtoehtoja, keksi oma vastauksesi kysymykseen .

vartalokristallipallo

Katse kristallipalloon ja ennusta oikea vastaus.

Tämä strategia on suunniteltu vastaamaan vastausvalintojen hankaluutta.

Jos sinä älä soveltaa tätä strategiaa, ajatteluprosessisi todennäköisesti mutkittelee näin:

'OK, luin juuri kysymyksen. Vastaus A on ehdottomasti poissa. B voi sellaista työtä. C ... se ei sovi tarkalleen, mutta minä voi miten se voi tehdä työtä.' ja niin edelleen. Tähän mennessä olet jo pudonnut College Boardin ansa hämmentää vastausvaihtoehtoja .

Ole päinvastainen. Kun luet kysymystä, keksi oma ihanteellinen vastauksesi kysymykseen ennen vastausvaihtoehtojen lukemista . Tämä estää sinua harhauttamasta SAT: n vastausvaihtoehtoja, etenkin virheellisiä.

Jos kyseessä on 'Big Picture' -tyyppinen kysymys, joka koskee osan pääkohtaa, vastaa itse: 'Mikä tekisi hyvän otsikon tälle kohdalle?'

Jos kyseessä on päättelykysymys, vastaa itse: 'Mitä kirjoittaja ajattelisi kysymyksessä annetusta tilanteesta?'

Vaikka et pystyisi vastaamaan kysymykseen heti - esimerkiksi, jos joudut viittaamaan takaisin rivinumeroon muistamaan, mitä kappale sanoi, yritä ratkaista kysymys ennen kuin tarkastelet vastausvaihtoehtoja.

Avain tässä on se kohdan on tuettava vastauksesi valintaa. Jokainen oikea vastaus SAT-kohdista on perusteltava kohdalla - muuten vastaus olisi epäselvä, mikä aiheuttaisi ongelmia aiemmin mainitsemieni kysymysten peruuttamisessa.

Varoitus: tämä toimii vain, jos pystyt lukemaan ja ymmärtämään kappaleita hyvin ja jos sinulla on aikaisempaa kokemusta SAT-lukukysymyksistä! Siksi en suosittele tätä strategiaa vielä ennen kuin saavutat 600-tason, koska olet todennäköisesti kyennyt tekemään väärän vastauksen päähäsi.

body_experiment

Strategia 4: Kokeile Passage Reading -strategioita ja löydä itsellesi paras

SAT: n valmistelussa olet saattanut lukea erilaisia ​​strategioita osan lukemiseen ja kysymyksiin vastaamiseen. Jotkut opiskelijat lukivat kysymykset ennen lukemista. Toiset lukivat ensin osan yksityiskohtaisesti.

En voi ennustaa korkealla tasolla, mikä menetelmä toimii parhaiten sinulle. Pyrimme täydellisyyteen, mikä tarkoittaa, että strategian on oltava linjassa vahvuuksien ja heikkouksien kanssa täydellisesti, muuten teet virheitä tai loppuu aika.

Aion kuitenkin käydä läpi tehokkaimmat menetelmät. Sitten sinun on selvitettävä testitietojesi avulla, mikä johtaa korkeimpiin pisteisiin.

Passage Method 1: Skimaa Passage ja lue sitten kysymykset

Tämä on yleisin strategia, jota suosittelen opiskelijoillemme, ja mielestäni tehokkain. Pidän tätä itse.

Tässä se on:

 • Rasvaa kulku ensimmäisessä lukemisessa. Älä yritä ymmärtää jokaista riviä tai kirjoita muistiinpanoja, joissa ennakoidaan kysymykset. Hanki vain yleinen käsitys kohdasta. Haluat yrittää lopettaa osan lukemisen 3 minuutissa, jos mahdollista.
 • Siirry seuraavaksi kysymyksiin. Jos kysymys viittaa rivinumeroon, palaa sitten rivinumeroon ja ymmärrä sen ympärillä oleva teksti.
 • Jos et pysty vastaamaan kysymykseen 30 sekunnin kuluessa, ohita se.

vartalohoito

Haluttu tapa ratkaista kohta: ohittaa se ensimmäisellä lukemisella.

Tämä strategia on ilmoitus opiskelijoille, jotka lukivat tavan lukea osan ja loppuivat ajasta.

Tämä kuorintamenetelmä toimii, koska kysymykset koskevat paljon vähemmän rivejä kuin kappale todellisuudessa sisältää. Esimerkiksi lukukohdan rivit 5-20 eivät välttämättä ole merkityksellisiä mihinkään seuraavaan kysymykseen. Siksi, jos vietät aikaa yrittäessäsi ymmärtää syvällisesti rivejä 5-20, tuhlataan aikaa.

Käyttämällä päinvastaista lähestymistapaa palatessasi takaisin kohtaan, kun sinun on viitattava siihen, taataan lukutehokkuus. Keskityt vain niihin kohtiin, jotka ovat tärkeitä kysymyksiin vastaamisessa.

Kriittinen taito: Sinun on pystyttävä kuorimaan tehokkaasti. Tämä tarkoittaa kykyä sulattaa teksti nopeasti tarvitsematta lukea hitaasti jokaista sanaa. Jos et ole vielä kovin hyvä tässä, harjoittele sitä sanomalehtiartikkeleissa ja kotitehtävissäsi.

Passage Method 2: Lue ensin kysymykset ja merkitse Passage

Tämä on toiseksi yleisin strategia, ja jos sitä käytetään hyvin, yhtä tehokas kuin ensimmäinen menetelmä. Mutta siinä on joitain sudenkuoppia, jos et tee sitä oikein.

Näin se menee:

 • Ennen kuin luet osan, siirry kysymyksiin ja lue kaikki.
 • Jos kysymys viittaa sarjaan viivoja, merkitse ne viivat kohtaan. Ota lyhyt muistiinpano kysymyksen ytimestä.
 • Palaa käytävään ja poimi se. Kun saavut yhden muistiinpanosi, hidasta ja huomioi kysymys paremmin.
 • Vastaa kysymyksiin.

Tässä on esimerkkikohta, jonka merkitsin, ja kysymykset tulevat ensin. Huomaa, että kysymyksessä mainitun lauseen korostamisen lisäksi jätin itselleni vihjeitä siitä, mitä on tärkeää päästä pois tästä lauseesta.

body_800reading_passage1qs.jpg

(kysymyksiä, jotka eivät liity tiettyihin riveihin, ei näytetä yllä)

body_800reading_passage1.jpg

SAT-asiantuntijan käsissä tämä on tehokas strategia. Aivan kuten yllä oleva menetelmä 1, säästät aikaa ohittamalla ne kohdat, joista ei kysytä. Lisäksi saat etukäteen kysymykset yrittämällä vastata niihin etukäteen.

Mutta tällä menetelmällä on vakavia potentiaalisia haittoja, jos et ole varovainen tai valmistautunut tarpeeksi.

Tässä on yksi: kun luet ensin kysymykset ennen kohtaa, sinulla ei ole tarpeeksi aikaa sulauttaa todellisia vastausvaihtoehtoja (eivätkä ne ole sinulle järkeviä). Joten sinun on arvattava parhaiten, mitä kysymys kysyy kirjoittaessasi muistiinpanoa kohtaan.

Joissakin tapauksissa tämä voi johtaa sinut harhaan. Ota tämä esimerkki ylhäältä:

body_800reading_passage1q2.jpg

body_800reading_passage1q3.jpg

Kun luin kysymyksen, huomasin, että se pyysi minua selvittämään, kuinka Woolf luonnehtii riveille 53–57 merkitsemäni kysymykset.

Ongelmana on, kuinka laaja kysymys on. Se, miten jotain voidaan luonnehtia, antaa laajan valikoiman vaihtoehtoja. Tässä on useita uskottavia karakterisointeja lukiessani tekstiä:

 • tärkeä, elämää muuttava ('on kysyttävä itseltämme')
 • yhteisöllinen ('me')
 • yksityiskohtainen ('millä ehdoilla?')
 • kiireellinen ('tässä ja nyt')
 • kunnianhimoinen
 • progressiivinen ja tulevaisuuteen suuntautuva ('mihin se meidät johtaa' ')

Tulkinnassa on paljon joustavuutta, koska kysymykset todella koskettavat kaikkia näitä luonnoksia.

Osoittautuu, että 'tärkeät' ja 'kiireelliset' ovat oikeat tulkinnat vastausvaihtoehdolle C.

Mutta kun luen kohtaa ja näen muistiinpanoni, Voin tuhlata paljon aikaa keksimällä mahdollisia vaihtoehtoja, jotka eivät ole edes oikeita vastausvaihtoehtoja. Pahimmassa tapauksessa se voi kallistaa minua väärään vastaukseen.

Kriittinen taito: Sinulla on oltava niin paljon kokemusta SAT-lukemisesta, että voit ennakoida, mitä kysymys kysyy sinulta, että muistiinpanosi ovat hyödyllisiä. Jos et ole varma tästä, sinut voidaan helposti johtaa väärällä radalla ja keskittyä väärään kohtaan.

Passage Method 3: Lue Passage yksityiskohtaisesti ja vastaa sitten kysymyksiin

Tätä menetelmää aloittelijat yleensä käyttävät oletusarvoisesti, koska heille on koulutettu tekemään se koulussa. Jotkut aloittelijoiden kirjat, kuten Princeton Review ja Kaplan, ehdottavat myös tätä strategiana.

Se on minun vähiten suosikki menetelmä koska siinä on niin monia tapoja mennä pieleen. Mutta täydellisyyden vuoksi luetelen sen täällä, jos se toimii parhaiten sinulle.

Näin se menee:

 • Lue kohta yksityiskohtaisesti, rivi riviltä.
 • Tee itsellesi muistiinpanoja kunkin kappaleen pääkohdasta.
 • Vastaa kysymyksiin.

Kuten arvata voi, En pidä tästä menetelmästä seuraavista syistä:

 • Lukemalla kohta tarkasti, otat paljon yksityiskohtia, joista ei ole hyötyä kysymyksiin vastaamisessa.
 • Muistiinpanojasi ei ole tarkoitettu auttamaan sinua vastaamaan kysymyksiin.
 • Tulkitsemalla kohta etukäteen saatat joutua harhaan.

Mutta tämä voi toimia erityisen hyvin sinulle, jos olet erittäin hyvä lukemaan ymmärrystä ja jos sinulla on niin paljon asiantuntemusta SAT: n kanssa, että voit ennustaa, mistä testi sinusta kysyy.

Valitse testitietojen perusteella mikä sopii sinulle parhaiten

Koska en voi ennustaa, mikä sopii sinulle parhaiten, sinun on selvitettävä tämä itse. Tehdä tämä, tarvitset kylmiä, kovia tietoja testituloksistasi.

Kokeile kutakin menetelmää kahdella näytekokeen kohdalla, ja tarkista kunkin prosenttiosuus. Jos yksi heistä on sinulle selkeä voittaja, kehitä tätä menetelmää edelleen. Jos ei ole selkeää voittajaa, valitse se, joka tuntuu mukavimmalta sinulle.

Osana PrepScholar-ohjelmaa annamme sinulle edistyneitä tilastoja pisteiden suorituskyvystä, jotta voit kokeilla sinulle parhaiten soveltuvia menetelmiä.

body_carelessmistakeshappen.jpg

Seuraava strategia: Ymmärrä virheesi.

Strategia 5: Ymmärrä kaikki tekemäsi virheet

Polulla täydellisyyteen sinun on varmistettava, että jokainen heikko kohta on peitetty. Jopa yksi virhe vie sinut alas 800: sta, kuten näimme yllä olevista pisteytyskaavioista.

Ensimmäinen askel on yksinkertaisesti tehdä paljon harjoittelua . Jos opiskelet ilmaisista materiaaleista tai kirjoista, sinulla on pääsy moniin harjoittelukysymyksiin. Osana PrepScholar-ohjelmaa meillä on yli 7000 jokaiselle taitolle räätälöityä SAT-kysymystä.

Toinen vaihe - ja tärkeämpi osa - on olla armoton ymmärtämään virheitäsi.

Jokainen testissä tekemäsi virhe tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä tarkalleen, miksi jätit vastaamatta kysymykseen, teet sen virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Olen nähnyt opiskelijoita, jotka tekivät 20 harjoituskoketta. He ovat ratkaisseet yli 3000 kysymystä, mutta he eivät ole missään lähellä täydellistä SAT-lukutulosta.

Miksi? He eivät koskaan ymmärtäneet virheitään. He vain löivät päänsä seinää vastaan ​​yhä uudelleen.

Ajattele itseäsi tuhoajana, ja virheesi ovat torakoita. Sinun on poistettava jokainen yksittäinen —Ja etsi kunkin lähde - tai ravintola, jossa työskentelet, suljetaan.

Näin sinun on tehtävä:

 • Merkitse jokaiselle tekemäsi harjoitustestille tai kysymysryhmälle kaikki kysymykset, joista et ole edes 20% varma.
 • Kun arvioit kokeen tai tietokilpailun, arvostelu joka yksi merkitsemäsi kysymys ja joka väärä kysymys . Tällä tavalla, vaikka arvasit kysymyksen oikein, muista tarkistaa se.
 • Kirjoita muistikirjaan:
  # 1: kysymyksen ydin
  # 2: miksi kaipaat sitä, ja
  # 3: mitä teet välttääksesi tämän virheen tulevaisuudessa.
  Pidä erilliset osiot kysymystyypin mukaan (vokab-kysymykset, kokonaiskuvakysymykset, päättelykysymykset jne.).

Ei riitä vain ajatella sitä ja siirtyä eteenpäin. Ei riitä vain lukea vastauksen selitys. Sinun täytyy miettiä kovasti, miksi epäonnistut nimenomaan tässä kysymyksessä.

Käyttämällä tätä jäsenneltyä lähestymistapaa virheihisi, sinulla on nyt juoksuloki jokaisesta ohitetusta kysymyksestä ja pohdinta miksi.

body_noexcuses

Ei tekosyitä virheidesi suhteen.

Aina syvemmälle - Miksi Kaipasitko lukukysymystä?

Mitkä ovat yleisimpiä syitä, joiden vuoksi jätit kysymyksen väliin? Älä vain sano: 'En ymmärtänyt tätä kysymystä oikein.' Se on poliisi.

Ota aina yksi askel pidemmälle - mitä kaipaat, ja mitä sinun on parannettava tulevaisuudessa?

Tässä on joitain esimerkkejä yleisistä syistä, miksi kaipaat lukemiskysymystä, ja kuinka otat analyysin askeleen pidemmälle:

Eliminaatio: En voinut poistaa tarpeeksi virheellisiä vastausvaihtoehtoja tai poistin oikean vastauksen.

Yksi askel pidemmälle: Miksi en voinut poistaa vastauksen valintaa testin aikana? Kuinka voin poistaa tällaiset vastausvaihtoehdot tulevaisuudessa?

Huolimaton virhe: Luin väärin, mitä kysymys vaati tai vastasi väärästä asiasta.

Yksi askel pidemmälle: Miksi luin kysymyksen väärin? Mitä minun pitäisi tehdä tulevaisuudessa tämän välttämiseksi?

Vocab: En tiennyt mitä avainsana tarkoitti.

Yksi askel pidemmälle: Mikä sana tämä oli? Mikä on määritelmä? Onko tässä kysymyksessä muita sanoja, joita en tiennyt?

Saitko idean? Olet todella kaivamassa ymmärtämään, miksi sinulta puuttuu kysymyksiä.

Kyllä, tämä on vaikeaa, ja se tyhjentää, ja se vaatii työtä. Siksi useimmat tehottomasti opiskelevat opiskelijat eivät parane.

Monet ihmiset eivät tiedä oikeaa tapaa opiskella. Niistä ihmisistä, jotka tekevät hyvin harvat soveltavat ahkerasti oikeita menetelmiä päivittäin ja kurinalaisesti .

Mutta olet erilainen. Pelkästään lukemalla tämän oppaan osoitat jo, että välität enemmän kuin muut opiskelijat. Ja jos noudatat näitä periaatteita ja analysoit virheitäsi, paranet enemmän kuin muutkin opiskelijat.

Virheiden tarkistaminen on niin tärkeää että PrepScholarissa selitämme jokaisesta yli 7 000 harjoituskysymyksestä yksityiskohtaisesti, kuinka saada oikea vastaus ja miksi väärät vastaukset ovat väärät. Huomautamme myös syötti-vastauksista, jotta voit oppia temppuja, joita SAT pelaa sinun kaltaisillasi testaajilla.

vartalovauvan ajattelu

Bonusvinkki: Ratkaise kysymys uudelleen, ennen kuin luet vastauksen selityksen

Kun tarkastelet käytännön kysymyksiä, luultavasti ensimmäinen asia on lukea vastauksen selitys ja pohtia sitä enintään vähän.

Tämä on vähän liian helppoa. Pidän tätä passiivinen oppiminen —Et ole aktiivisesti tekemisissä tekemäsi virheen kanssa.

Sen sijaan, kokeile jotain erilaista — Etsi oikea vastausvaihtoehto (A-D), mutta älä katso selitystä . Sen sijaan, yritä ratkaista kysymys uudelleen ja yrittää päästä oikeaan vastaukseen.

Tämä on usein vaikeaa. Et voinut ratkaista sitä ensimmäistä kertaa, joten miksi voisit ratkaista sen toisen kerran?

Mutta tällä kertaa vähemmällä ajanpaineella saatat löytää uuden syyn väärän vastauksen poistamiseen, tai jotain muuta tulee esiin. Jotain vain napsauttaa sinua.

Kun tämä tapahtuu, oppimasi pysyy kanssasi 20 kertaa pidempään kuin jos vain lukisit vastauksen selityksen. Tiedän tämän omasta kokemuksestani. Koska olet taistellut sen kanssa ja saavuttanut läpimurron, pidät nämä tiedot paljon paremmin kuin jos vain absorboisit tiedot passiivisesti.

Tämä on täydellinen SAT-lukemiseen, koska menetät usein kysymyksen tekstin virheellisen tulkinnan vuoksi. Pakottamalla itsesi saamaan oikea vastaus, harjoitat sen saamista oikea tulkinta . Vielä parempaa, olet etsimässä vihjeitä siitä, miksi oikea vastaus on oikea, mikä on juuri sitä mitä tarvitset aloitusstrategiassasi.

On liian helppoa lukea vastauksen selitys ja antaa sen mennä toiseen korvaan ja ulos toiseen. Et todellakaan opi virheestäsi, ja teet sen virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Käsittele jokaista väärää kysymystä kuin palapeli. Taistele jokaisen väärän vastauksen kanssa jopa 10 minuuttia. Vasta sitten, jos et saa sitä, sinun tulee lukea vastauksen selitys.

Strategia 6: Löydä lukutaidon heikkoudet ja poraa ne

Lukukysymysten lukeminen saattaa näyttää samankaltaiselta, mutta ne todella testaavat hyvin erilaisia ​​taitoja. PrepScholarilla uskomme, että tärkeimmät läpikulkutaidot ovat:

 1. Iso kuva / pääkohde
 2. Pieni kuva / yksityiskohta
 3. Päättely
 4. Sanat ja lauseet kontekstissa
 5. Viitaten tekstitodisteisiin
 6. Näkökulma
 7. Analysoidaan sanavalintaa
 8. Analysoidaan tekstirakennetta
 9. Useiden tekstien analysointi
 10. Analysoidaan määrällistä tietoa

Vau - se on paljon taitoja. Se on paljon yksityiskohtaisempi erittely kuin mitä näyttää ensi silmäyksellä ja mitä useimmat kirjat ja kurssit tarjoavat.

Kukin näistä kysymystyypeistä käyttää erilaisia ​​taitoja kohden lukemiseen ja analysointiin. Ne kumpikin edellyttävät erilaista valmistelutapaa ja kohdennettua harjoittelua.

vartalo_taidot-1 SAT vaatii paljon taitoja. Varmista, että tiedät, mitkä ovat heikkoutesi.

Jos olet kuin useimmat opiskelijat, olet parempi joillakin Readingin alueilla kuin toiset. Saatat olla parempi saamaan ison kuvan kohdasta verrattuna Päätelmään. Tai saatat olla todella vahva sanastossa, mutta heikko ymmärtämään lauseiden toimintaa kappaleessa.

Jos olet kuin useimmat opiskelijat, sinulla ei myöskään ole rajoittamatonta aikaa opiskeluun. Tämä tarkoittaa, että jokaista tuntia varten, jota opiskelet SAT: lle, sen on oltava tehokkain mahdollinen tunti.

Konkreettisesti sinun on löydettävä parhaat alueesi ja työskenneltävä niiden parissa .

Liian monet opiskelijat opiskelevat 'tyhmää' tapaa. He vain ostavat kirjan ja lukevat sen kannen kanneksi. Kun he eivät parane, he ovat järkyttynyt .

En ole.

Tehokas opiskelu SAT: lle ei ole kuin talon maalaaminen. Et yritä peittää kaikkia tukikohtiasi hyvin ohuella ymmärryksen kerroksella.

Nämä opiskelijat tekivät väärin, koska he tuhlattivat aikaa jo tuntemiinsa aiheisiin eivätkä viettäneet tarpeeksi aikaa heikkouksiinsa.

Sen sijaan, tehokkaasti opiskelu SAT: lle on kuin vuotavan veneen reikien tukkiminen. Sinun on löydettävä suurin reikä ja täytettävä se. Sitten löydät seuraavan suurimman reiän ja korjaat sen. Pian huomaat, että veneesi ei ole uppoamassa ollenkaan.

Kuinka tämä liittyy SAT-lukemiseen? Sinun on löydettävä alataidot, joissa olet heikoin, ja sitten porattava ne, kunnes et ole enää heikko heissä. Korjaa suurimmat reiät.

Lukemisen aikana sinun on selvitettävä, onko sinulla virheitäsi. Onko sinulla, että et saa päättelykysymyksiä? Tai ehkä olet todella heikko tulkitsemaan yksityiskohtia? Vai strategiasta 1: Onko sinulla loppumassa aika lukemalla kohtia?

Jokaisesta ohittamastasi kysymyksestä sinun on tunnistettava kysymystyyppi. Kun huomaat kadonneiden kysymysten mallia, sinun on löydettävä ylimääräistä käytäntöä tälle osaamiselle.

Oletetaan, että kaipaat paljon päätelmäkysymyksiä (tämä on tyypillisesti vaikein kysymys opiskelijoille). Sinun on löydettävä tapa saada kohdennettuja harjoituskysymyksiä tälle taitolle, jotta voit porata virheesi.

Strategia 7: Lue kursivoitu johdanto

Tämä on nopea vinkki, jonka monet opiskelijat jättävät huomiotta. Jokaisessa kohdassa on kursivoitu johdanto, kuten tämä yllä olevaan kohtaan:

body_800reading_passageintro.jpg

Tämä on ilmaistarjous. Se antaa sinulle kontekstin koko kohdalle. Kun tiedät, että kohta koskee 'naisten tilannetta englantilaisessa yhteiskunnassa', törmäät maahan, kun luet ensimmäisen lauseen. Tämä auttaa paljon.

Joskus pelkkä johdanto voi antaa sinulle vastauksen 'iso kuva' -kysymykseen siitä, mikä on katkelman pääkohde.

Varmista aina, että luet tämän johdannon riippumatta siitä, mitä käytät strategiasta 4.

Strategia 8: Kiinnostu Passage-aiheesta

SAT: lla on kohtia paljon outoista aiheista. Viktoriaaniset romaanit, vedenalainen korikorun kutominen ja gerbilien kehitys ovat kaikki reilua peliä.

On epätodennäköistä, että olet luonnollisesti innoissaan kaikista aiheista, joista luet.

Näin on helppo virittää, kun luet kohtaa. Tämän vuoksi kysymyksiin vastaaminen on vaikeampi, mikä saa sinut turhautumaan.

Ota sen sijaan käyttöön tämä ajattelutapa: Seuraavien 10 minuutin ajan olen maailman intohimoisin henkilö mistä tahansa aiheesta, josta tämä kohta kertoo. Tämä kohta on kaikkein jännittävin asia, jonka voisin lukea juuri nyt.

kehon_ innostunut nainen Ole jokaisesta kohdasta yhtä innoissaan kuin hän.

Pakota itsesi huolehtimaan siitä, mitä kohta kertoo sinulle. Teeskennellä, että sinun elämää riippuu tämän kohdan ymmärtämisestä. Ehkä aiot pitää luennon tästä aiheesta. Tai joku pitää pentua panttivankina, jos et vastaa tarpeeksi kysymyksiin oikein.

Tai murskauksesi osoittautuu valtavaksi 1700-luvun puolivälin englantilaisen kirjallisuuden faniksi, joten kiinnität kiinnitettyä huomiota jokaiseen sanaan.

Kun valmistauduin SAT: iin lukiossa, otin tämän niin pitkälle, että päädyin todella kiehtomaan kaikesta, mitä kohta kertoi minulle. Muistan lukeneen osan tulivuoren toiminnasta ja ajattelin: 'Vau, olen todella iloinen, että opin juuri tämän.' (Tiedän, että tämä kuulostaa hullulta.)

Jos pysyt kihloissa lukemisen aikana, ymmärrät sen paljon paremmin ja vastaat kysymyksiin entistä tarkemmin.

body_800reading_novocab.jpg

Strategia 9: Älä Vietä aikaa Vocabilla

Vocab saa yleensä liian paljon huomiota opiskelijoilta. Tuntuu hyvältä tutkia sanakortteja, koska näyttää siltä, ​​että edistyt. 'Opiskelin 1 000 vocab-sanaa - tämän täytyy tarkoittaa, että paransin pisteitäni!'

Siksi muut testivalmisteluohjelmat rakastavat opettaa sinulle vocabia - tuntuu siltä, ​​että he opettavat sinulle jotain hyödyllistä rahasi arvoinen, mutta ei ole selvää, että vocab ei todellakaan auta pisteitäsi.

Onneksi vocabilla ei ole enää suurta roolia SAT Reading -pisteissäsi. Tämä pätee erityisesti nykyiseen SAT: iin. He ovat ottaneet kokonaan pois lauseen täydennyskysymykset, ja sanat, jotka sinun on analysoitava kontekstissa, ovat yleensä melko yleisiä.

Tässä on esimerkkejä sanoista, jotka sinun on ymmärrettävä nykyisen SAT: n yhteydessä:

 • ambivalentti
 • yhteenottoja
 • välittää
 • muovi-
 • olettaa

Nämä ovat jonkin verran edistyneitä sanoja, mutta ne eivät ole läheskään niiden sanojen tasoa, jotka sinun oli aiemmin tiedettävä, kuten 'barokki', 'piikit', 'platities' ja 'progenitor'.

College Board alensi vocab-painopistettä, koska valitukset siitä, että esoteerisen vocabin muistaminen oli hyödytöntä yliopiston menestyksessä ja uramenestyksessä. Sen sijaan se pyytää sinua nyt selvittämään yleisempien sanojen merkityksen kirjoittajan tarkoituksella.

Esimerkiksi 'muovi' voi tarkoittaa 'muovattavaa', 'keinotekoista' tai 'veistoksellista'. Vain yksi näistä on oikeassa katkelman yhteydessä.

Tämä ei tarkoita, että vocab on täysin hyödytön. Ensinnäkin SAT Writingilla on vielä muutama vocab-kysymys (lue lisää Perfect SAT Writing -oppaastani). Lisäksi joskus on hyödyllistä tietää sanojen määritelmä asiayhteydestä.

Tässä on muutama vinkki siitä, mitä oppia ja miten oppia vokab tehokkaasti.

Ensinnäkin olen kirjoittanut erittäin yksityiskohtaisen oppaan parhaasta tavasta opiskella SAT-sanastoa. Tämä menetelmä tekee opiskelusta paljon tehokkaampaa, joten pidät sanat pidempään ja harjoittelet vaikeinta sanastoa useimmiten.

Toiseksi sinun on tehtävä muistiinpanoja sellaisista sanasanoista, joita et tiedä jonka näet käytännön kysymyksissä. Älä keskity vain oikeisiin vastauksiin - ymmärrä myös väärien vastausten määritelmä.

Tee muistiinpanoja vain virallisista SAT-testeistä. On vaikea ennustaa, mitä sanoja SAT käyttää, eikä SAT toista usein aikaisempien testien sanoja. Mutta PrepScholar-ohjelmaamme integroidut virallisen vapaaehtoisen testin virallisesta tutkimusoppaasta ovat parhaat lähteet.

Strategia 9B: Älä viettää aikaa kirjojen tai aikakauslehtien lukemiseen

Monien vuosien ajan, kun olen opiskellut kokeita varten tai johtanut testivalmistajaa, olen kuullut tämän neuvon SAT Readingille: 'Lue upeita romaaneja ja hyvin kirjoitettuja lehtiä, kuten New York Timesissa tai Atlantilla. Tämä auttaa ymmärtämisessä. '

Vihaan tätä neuvoa.

SAT-lukemisen kaltainen testi on hyvin spesifinen. Se testaa ymmärrystä hyvin erityisillä ja kaavamaisilla tavoilla, kuten osoitin strategian 3 kaikkien kysymystyyppien kanssa.

Lukeminen yleiseen vapaa-aikaan EI kouluta sinua tehokkaasti testiin. Et käytä samoja taitoja, joita tarvitset testissä, eikä se ole tarpeeksi tavoitteellinen auttaaksesi sinua edistymään.

Tämä kauhea neuvo on kuin sanoa, että voit treenata uimakokoukseen seisomalla suihkussa pidempään. Kyllä, käymällä suihkussa, olet vedessä, aivan kuten uima-altaassakin. Mutta et käytä samoja taitoja.

Kyllä, jos sinulla on elinikäinen vahva lukeminen ja tuhansia tunteja vapaa-ajan lukukokemusta, pärjäät paremmin SAT-lukemisessa. Mutta tällä hetkellä yleisen materiaalin lukeminen ei auta sinua tehokkaasti.

Ota ylimääräinen aika ja tee sen sijaan SAT-lukuharjoituskysymyksiä.

body_stopwatch

Strategia 10: Viimeistele jatkoajalla ja kaksoistarkistuksella

Tavoitteesi kaiken tämän työn lopussa on saada niin hyvä SAT Readingissa, että sinä ratkaise kaikki kysymykset ja jätä ylimääräistä aikaa jakson loppuun tarkistamaan työsi .

Lukiossa pystyin viimeistelemään lukutoiminnon noin 60 prosentissa varatusta ajasta. SAT Readingille tämä tarkoittaa kaikkien kohtien ja 52 kysymyksen viimeistelemistä 40 minuutissa.

Tämä tarkoittaa, että minulla on huikea 25 minuuttia jäljellä tarkistaa vastaukseni kahdesti.

mihin aikaan sat -tulokset julkaistaan

Kuinka pääsin niin nopeasti?

# 1: Minulla on tehokas lukustrategia joka toimii parhaiten minulle. Nimittäin, minä ohitan osan ja tutkin kysymykset jälkeenpäin.

# 2: Paljon kovaa työtä tehdessäni minulla on vahva vaisto testiin. Ymmärrän testin niin hyvin, että kun luen kysymyksen, voin ennustaa vastauksen muutamassa sekunnissa. Voin sulkea pois väärät vastaukset heti, koska he vain tuntevat olevansa väärässä. Olen tutkinut tuhansia kysymyksiä ja ymmärtänyt jokaisen yksittäisen SAT-taiton syvällisesti suunnitellakseni PrepScholaria, joten voin tyypillisesti ymmärtää tarkalleen, mitä kollegion hallitus kysyy.

body_800reading_matrix.jpg Tavallaan kuin Neo näkisi koodin Matriisi .

Tässä on joitain ajan vertailuarvoja, jotka saattavat auttaa:

 • Pitkä jakso tulee lopettaa kolmen minuutin kuluessa.
 • Jokaisen kohtauksen pitäisi kestää enintään 30 sekuntia.

Jos pystyt tekemään tämän hyvin, valmistut koko osan 40 minuutissa, jolloin jätät paljon aikaa tarkistamiseen.

Mikä on paras tapa tarkistaa työsi uudelleen? Minulla on luotettava menetelmä, jota noudatan:

 • Tarkista vielä kaikki merkitsemäsi kysymykset, joista et ole varma. Yritä kovasti poistaa vastausvaihtoehdot. Jos kyseessä on lukukohta, varmista, että kohta tukee vastaustasi.
 • Jos olen 100% varma, että olen oikeassa kysymyksessä, merkin sen sellaisenaan enkä koskaan katso sitä uudestaan. Jos en ole varma, palaan siihen kolmannella kierroksella.
 • Vähintään kaksi minuuttia ennen ajan päättymistä tarkistan nopeasti, että kuplittelin vastaukset oikein. Yritän tehdä tämän kerralla, jotta en tuhlaa aikaa katsomalla edestakaisin testikirjan ja vastausarkin välillä. Mene viisi kerrallaan ('A D B C B') saadaksesi lisää nopeutta.

Jos huomaat itsesi käyttävän yli 30 sekuntia ongelmaan etkä ole varma, miten pääset vastaukseen, ohita ja siirry seuraavaan kysymykseen. Vaikka tarvitset lähes täydellisen raakapistemäärän 800: lle, älä pelkää ohittaa. Voit palata siihen myöhemmin, ja toistaiseksi on tärkeämpää saada mahdollisimman monta pistettä.

body_bubbling

Nopea vinkki: kuplivastauksia

Tässä on kupliva vinkki, joka säästää kaksi minuuttia jaksoa kohden.

Kun aloitin kokeiden suorittamisen lukiossa, tein sen, mitä monet opiskelijat tekevät: Kun olen päättänyt yhden kysymyksen, menin kupla-arkkiin ja täytin sen. Sitten ratkaisin seuraavan kysymyksen. Viimeistele kysymys 1, kupla vastauksessa 1. Viimeistele kysymys 2, kupla vastauksessa 2. Ja niin edelleen.

Tämä vie paljon aikaa. Häirit itsesi kahden erillisen tehtävän välillä - ratkaiset kysymyksiä ja kuplitat vastauksia. Tämä maksaa sinulle aikaa sekä henkisen vaihdon kustannuksissa että käden ja silmien liikuttamisessa fyysisesti testin eri alueille.

Tässä on parempi menetelmä: ratkaise kaikki kysymyksesi ensin kirjassa ja kuplita ne kaikki kerralla .

Tällä on useita valtavia etuja: keskityt kuhunkin tehtävään yksi kerrallaan sen sijaan, että vaihdat kahden eri tehtävän välillä. Poistat myös huolimattomat syöttövirheet, kuten jos ohitat kysymyksen 7 ja kuplit kysymyksen 8 vastauksen kysymyksen 7 paikkaan.

Säästämällä vain kymmenen sekuntia per kysymys saat 200 sekuntia takaisin osioon, jossa on 20 kysymystä. Tämä on valtava.

Huomaa: Jos käytät tätä strategiaa, sinun pitäisi jo viimeistellä jakso runsaalla ylimääräisellä ajalla. Muussa tapauksessa aika saattaa loppua, ennen kuin sinulla on mahdollisuus kuplia vastausvaihtoehdoissa kerralla.

Strategia 11: Ole valmis turbulenssiin

Nyt tiedät, mitä tarvitaan täydellisyyden saavuttamiseksi SAT-lukemisessa.

Tiedät parhaat strategiat, joita voit käyttää käytävän käsittelemiseen. Tiedät kuinka tunnistaa heikkoutesi ja oppia niistä. Tiedät kuinka säästää aikaa ja tiedät kuinka pysyt kihloissa lukiessasi kohtaa.

Vaikka tästä kaikesta huolimatta, joskus kohta ei vain napsauta kanssasi.

Kaikista SAT-osioista mielestäni Readingilla on kaikkein epävakaimmat pisteet. Sillä, miten tunnet kohtaa, on suuri vaikutus pisteisiisi. Saatat saada joukon kysymyksiä väärin vain siksi, että et voinut todella ymmärtää, mistä kappale oikeastaan ​​tarkoitti. Tätä ei tapahdu matematiikassa tai kirjoittamisessa.

Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, sinun on pysyttävä rauhallisena ja jatkettava työskentelyä.

body_keep_calm

Voit kääntyä 800 harjoitustestistä 710 toiseen. Älä anna sen häiritä sinua. Älä ala epäillä kaikkea tekemääsi kovaa työtä.

Pidä rauhallinen pää ja työskentele, kuten aina, virheiden tarkistamiseksi.

Tämä voi jopa tapahtua todellisessa SAT-tilassa. Saatat päästä tavoitepisteesi alapuolelle ja olla huono.

Nosta itsesi. Tämä tapahtuu. Jos olet jatkuvasti saanut 800-lukuja harjoituskokeissa, sinun on suoritettava testi uudelleen ja yritettävä pisteet korkeammalle. Todennäköisesti. Ja koska suurin osa kouluista nykyään ylittää SAT: n, voit yhdistää uuden 800 muiden osastojesi kanssa saadaksesi mahtavan SAT-pistemäärän.

Yleiskatsauksessa

Nämä ovat tärkeimmät strategiat, joiden avulla voin parantaa SAT-lukemasi pisteet 800: ksi. Jos saavutat nyt yli 600 pistettä kovalla työllä ja älykkäällä opiskelulla, voit nostaa sen täydelliseen SAT-lukemiseen.

Vaikka käsittelimme paljon strategioita, pääasia on silti tämä: sinun on ymmärrettävä, mihin olet jäämässä, ja tutkittava nämä heikkoudet jatkuvasti. Sinun on harkittava virheitäsi ja jätettävä virhe jättämättä huomiotta.

Tässä on yhteenveto kaikista strategioista, jos haluat palata takaisin ja tarkistaa minkä tahansa:

Strategia 1: Ymmärrä korkean tason heikkoutesi: ajanhallinta- tai kulkustrategia
Strategia 2: Opi poistamaan 3 väärää vastausta
Strategia 3: Ennusta vastaus ennen vastausvaihtoehtojen lukemista
Strategia 4: Kokeile Passage Reading -strategioita ja löydä itsellesi paras
Strategia 5: Ymmärrä kaikki tekemäsi virheet
Strategia 6: Löydä lukutaidon heikkoudet ja poraa ne
Strategia 7: Lue kursivoitu johdanto
Strategia 8: Kiinnostu Passage-aiheesta
Strategia 9: ÄLÄ viettää aikaa Vocabilla
Strategia 10: Viimeistele jatkoajalla ja kaksoistarkistuksella
Strategia 11: Ole valmis turbulenssiin

Jatka lukemista saadaksesi lisää resursseja SAT-pisteiden parantamiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA