Kuinka saada 800 SAT-matematiikkaan, täydellinen maalintekijä

ominaisuus_800

Pisteytätkö SAT-matematiikassa 600-750? Haluatko nostaa pisteet mahdollisimman korkeaksi - täydelliseen 800: een?

800 SAT Math -pisteeseen pääseminen ei ole helppoa. Se vaatii täydellisyyttä. Mutta kovalla työllä ja alla olevilla strategioillani pystyt tekemään sen. Olen saanut 800 matematiikasta kaikilla SAT-tiedostoillani, ja tiedän mitä se vie. Seuraa neuvojani, niin saat täydellisen tuloksen - tai pääset hyvin lähelle.

Lyhyt huomautus: Tämä artikkeli soveltuu opiskelijoille, jotka jo ansaitsevat 600 SAT-matematiikassa. Jos olet tämän alueen alapuolella, artikkelini 'Kuinka parantaa SAT-matematiikkapisteitäsi' sopii sinulle paremmin. Seuraa artikkelin neuvoja ja palaa sitten tähän artikkeliin, kun olet saavuttanut 600.

Yleiskatsaus

Monet SAT Math -oppaat ovat melko huonoja. Ne ovat kirjoittaneet ihmiset, joilla ei ole todellista asiantuntemusta testissä, tai ne sisältävät epämääräisiä neuvoja, joista ei ole apua edistyneelle opiskelijalle. Tarvitset parempia neuvoja kuin yksinkertaiset SAT-matematiikkavinkit, kuten 'muista, ettei arvausrangaistusta ole!'

Sitä vastoin olen kirjoittanut mielestäni parhaan oppaan 800: n saataville missä tahansa. Luotan siihen, että nämä strategiat toimivat, koska käytin niitä itse antaakseni 800 SAT-matematiikassa aina, kun olen ottanut SAT: n. He ovat myös työskennelleettuhannet opiskelijat PrepScholarissa.

Tässä artikkelissa keskustelen siitä, miksi 800: n pisteyttäminen on hyvä idea, mitä 800: n pisteyttäminen vaatii, ja siirry sitten kahdeksaan keskeiseen SAT-matematiikkastrategiaan, jotta tiedät kuinka saada 800 SAT-matematiikkaan.

Pysy kanssani - edistyneenä opiskelijana tiedät todennäköisesti jo, että korkeat pisteet ovat hyviä. Mutta on tärkeää tietää, miksi 800 matematiikkapistemäärä on hyödyllinen, koska se lisää motivaatiotasi saavuttaa korkeat pisteet.

Lopuksi tässä oppaassa puhun pääasiassa 800: een pääsemisestä. Mutta jos tavoitteesi on 700, nämä strategiat pätevät edelleen yhtä hyvin.

Ymmärrä panokset: Miksi 800 SAT-matematiikka?

Tehdään jotain selväksi: kaikilla tarkoituksilla 1530+ SAT: lla vastaa täydellistä 1600. Mikään huippuopisto ei aio antaa sinulle enemmän luottoa 1580: sta kuin 1540: stä. Olet jo ylittänyt heidän pistekynnyksensä, ja tuletko sisään nyt, riippuu muusta sovelluksestasi.

Joten jos pisteytät jo 1540, älä tuhlaa aikaa opiskellaksesi yrittäessäsi saada 1600. Olet jo määrätty korkeakouluihin, ja on aika työskennellä muun hakemuksesi parissa.

Mutta jos pisteytät 1520 tai alle JA haluat mennä kymmenen parhaan yliopistoon, on aikaasi nostaa pisteesi 1530: een tai sitä korkeammalle. 1440: n ja 1540: n välillä on suuri ero, lähinnä siksi, että 1440: n hankkiminen on helppoa (ja paljon enemmän hakijoita tekee) ja paljon vaikeampaa saada 1540: n.

1520 sijoittaa sinut keskimäärin keskimäärin Harvardiin ja Princetoniin, ja keskiarvoisuus on huono pääsyvaatimusten suhteen, koska pääsyaste on tyypillisesti alle 10%.

Joten miksi saada 800 SAT Mathiin? Koska se auttaa kompensoimaan muiden osioiden heikkoudet. Yleensä koulut pitävät yhdistettyjä pisteitäsi enemmän kuin yksittäisten osioiden pisteitä. Jos saat 800 SAT-matematiikassa, tarvitset vain 730 SAT-lukemiseen ja kirjoittamiseen. Tämä antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta.

body_mit MIT odottaa 800 SAT-matematiikassa.

On olemassa kaksi muuta skenaariota, joissa 800 SAT-matematiikassa on todella tärkeä. Ensimmäinen on jos suunnittelet kvantitatiivista tai tieteellistä pääaineita (kuten matematiikka, fysiikka, tilastot, kemia). Toinen on jos haet erittäin valikoivaan teknilliseen kouluun kuten MIT tai Caltech.

Tässä on syy: yliopistoon pääsy koskee hakijoiden välisiä vertailuja. Koulu haluaa tunnustaa parhaat, ja kilpailet muiden ihmisten kanssa samassa 'ämpärissä' kuin sinä.

istuu lukion jälkeen

Hakemalla matematiikan / luonnontieteiden pääaineeksi kilpailet muita matematiikan / luonnontieteiden ihmisiä vastaan: ihmisiä, joille SAT-matematiikka on helppoa. Todella helppoa.

Tässä on muutama esimerkki kouluista. Harvardille, Princetonille, MIT: lle, Caltechille ja vielä vähemmän valikoiville kouluille, kuten Carnegie Mellon , 75. prosenttipisteen SAT Math -pisteet ovat 800. Tämä tarkoittaa, että vähintään 25 prosentilla näiden koulujen opiskelijoista on SAT-matematiikka 800.

Vielä yllättävämpää: SIT Mathin 25. prosenttipistemäärä MIT: ssä on 780 ja Caltechissä 790 . Tämä tarkoittaa, että jos saavutat 750 SAT-matematiikassa, olet selvästi alle keskiarvon näille kouluille!

En aio valehdella. SAT Math oli minulle erittäin helppoa. Sain 800 melkein jokaisesta harjoituskokeesta ja virallisesta SAT: sta, jonka olen koskaan suorittanut. Tämä johtui suurelta osin siitä, että minulla oli vahva matemaattinen tausta ja kilpailin matematiikkakilpailuissa, kuten AMC / AIME. Olen myös työskennellyt kovasti ja soveltanut alla olevia strategioita saavuttaakseni täydellisyyden.

Kilpailet sellaisten ihmisten kanssa kuin minä. Ja jos haet matematiikalla 700: lla, MIT: n, Harvardin ja Princetonin kaltaiset koulut epäilevät kykyäsi. Koska SAT Mathin oletetaan olevan triviaalisesti helppoa sinulle.

Mutta jos pystyt saavuttamaan tien 800: een, osoitat olevasi tasaisella tasolla (ainakin tällä mittarilla). Vaikka se vie paljon työtä, sillä on merkitystä vain lopputuloksella.

ruumis_kakku

Tiedä, että voit tehdä sen

Tämä ei ole vain jokin sumea hyvän olon viesti, jonka näet Starbucks-kupin takana.

Tarkoitan kirjaimellisesti, että sinä ja kaikki muut kohtuullisen älykkäät opiskelijat voitatte 800: n SAT-matematiikassa .

Syy useimmille ihmisille ei ole se, että he eivät yritä tarpeeksi kovasti tai eivät opiskele oikealla tavalla.

Vaikka matematiikka ei olisikaan vahvin puku tai jos sinulla on B + laskelmissa, olet kykenevä tähän.

Koska tiedän sen enemmän kuin mikään muu, SAT-pisteesi heijastaa kuinka kovaa työskentelet ja kuinka fiksusti opiskelet.

Tästä syystä: SAT on outo testi. Kun otat sen, etkö ymmärrä, että kysymykset eivät ole mitään sellaisia ​​kuin mitä olet nähnyt koulussa?

Se on tarkoituksella suunniteltu tällä tavalla. SAT ei voi testata vaikeita käsitteitä, koska se olisi epäreilua opiskelijoille, jotka eivät koskaan ottaneet AP Calculusta. Se ei voi pyytää sinua ratkaisemaan Fermatin viimeinen lause . SAT on kansallinen testi, mikä tarkoittaa, että se tarvitsee tasavertaiset toimintaedellytykset kaikille opiskelijoille ympäri maata.

Joten PITÄÄ testata käsitteitä, jotka kaikki lukiolaiset käsittelevät. Perusalgebra (yksimuuttujayhtälöiden, sanatehtävien ratkaiseminen), edistynyt algebra (kvadraattiset ja eksponentiaaliset yhtälöt), geometria (x-y-koordinaattigeometria, ympyrät neliöt ja kolmiot) ja perustilastot.

Olet oppinut kaiken tämän ennen lukiossa.

Mutta SAT: n on silti tehtävä testi vaikeasti erottamaan opiskelijoiden taitotasot sen on testattava näitä käsitteitä omituisilla tavoilla . Tämä haastaa opiskelijat, jotka eivät valmistaudu, mutta palkitsee opiskelijat, jotka ymmärtävät kokeen hyvin.

Tässä on esimerkki: Etsi varjostetun alueen ala alla, jos ympyrän säde on 5.

2015-02-24_142622

Tämä on klassinen SAT-tyyppinen kysymys. Saatat jo tietää kuinka ratkaista se. Mutta on epätodennäköistä, että olet koskaan törmännyt jotain sellaiseen koulussa.

Ensimmäisen kerran, kun näet tämän, se voi olla hämmentävää. Kuinka saat kunkin varjostetun kulman alueen? Se näyttää tavallaan kolmiosta, mutta ei oikeastaan ​​käyrän alueen takia.

Mutta olet oppinut kaikki käsitteet, joita tarvitset tämän ratkaisemiseksi.

Huomaa, että varjostettu alue on neliön pinta ja ympyrän alue lävistetty. Nopean vastauksen saamiseksi tämä tarkoittaa, että neliön pinta-ala on 10 x 10 = 100 ja ympyrän pinta-ala on πr2tai π * 5 * 5 = 25π.

Varjostetun alueen pinta-ala on siis 100–25π.

SAT-matematiikkaosa on täynnä tällaisia ​​outoja esimerkkejä, joista osa vaikeutuu.

Pisteesi parantamiseksi sinun tarvitsee vain:

 • hallita kysymystyyppejä, jotka SAT testaa, kuten yllä
 • hyödynnä oikeita käsitteitä, jotka tiedät jo ratkaistaksesi kysymykset
 • Harjoittele monissa kysymyksissä, jotta voit oppia virheistäsi

Menen tarkemmin, miten tämä tehdään tarkalleen. Katsotaan ensin, kuinka monta kysymystä tarvitset 800: n saamiseksi.

Mitä tarvitaan 800: n saamiseksi matematiikassa

Jos meillä on mielessä tavoitepisteet, se auttaa ymmärtämään, mitä tarvitset saadaksesi kyseisen pisteen todellisessa testissä. Matematiikka-osiossa on 58 kysymystä, ja kuinka monta kysymystä menetät, määrittää asteikon 800: sta.

AlkaenViralliset SAT-harjoituskokeet, Olen ottanut raakapisteet skaalattuihin pisteet muuntotaulukoihin neljästä testistä. (Jos voisit käyttää kertausta siitä, miten SAT pisteytetään ja kuinka raakapisteet lasketaan,Lue tämä.)

Raaka pisteet Testi 1 Testi 2 Testi 3 Testi 4
58 800 800 800 800
57 790 790 790 800
56 780 780 780 790
55 760 770 770 790
54 750 760 750 780
53 740 750 740 770
52 730 740 730 760
51 710 730 720 750

Mathilla on Todella tiukka luokitusasteikko. Jos unohdat vain yhden kysymyksen kolmesta neljästä testistä, pudotat 790: een. Siinä kaikki - ei täydellistä pistemäärää!

Yhdessä näistä testeistä saat yhden kysymyksen ylimääräisen tyynyn, mutta se ei ole paljon.

Kaikki riippuu siitä, kuinka tietty testi suoritetaan. Mitä vaikeampia matematiikkakysymykset ovat, sitä todennäköisemmin voit jättää väliin yhden kysymyksen ja saada 800.

Turvallisin asia on pyrkiä täydellisyyteen. Jokaisessa harjoituskokeessa sinun on pyrittävä täydelliseen raakapisteeseen 800: lle.

Mitä pisteytätkin nyt, ota huomioon ero, joka sinun on saavutettava 800: een. Jos esimerkiksi pisteytät 700 nyt, sinun on vastattava vielä 8–9 kysymykseen, jotta pääset 800: een.

Viimeisenä esimerkkinä tässä on kuvakaappaus tarkasta pisteet-raportistani, joka osoittaa, että unohdin 0 kysymystä ja ansaitsin 800.

body_math800

(Tämä oli SAT: n edellisestä 2400-versiosta.)

OK - joten olemme tarkastelleet, miksi korkeamman SAT-matemaattisen pisteet on tärkeää, miksi pystyt erityisesti parantamaan pisteitäsi, ja raaka-pisteet, jotka sinun on saavutettava tavoitteeseesi.

Nyt ryhdymme tosiasiallisesti käytännöllisiin strategioihin, joita sinun tulisi käyttää omassa opinnossasi maksimoidaksesi pisteet.

Strategiat 800: n saamiseksi SAT-matematiikassa

body_weaklink2 Mikä on suurin heikkoutesi?

Strategia 1: Ymmärrä korkean tason heikkoutesi: sisällön tai ajan hallinta

Jokaisella opiskelijalla on erilaisia ​​puutteita SAT-matematiikassa. Jotkut ihmiset eivät ole tyytyväisiä taustalla olevaan matematiikkaan. Toiset tietävät matematiikkamateriaalin hyvin, mutta eivät pysty ratkaisemaan kysymyksiä riittävän nopeasti ankarassa määräajassa.

Näin voit selvittää, kumpi koskee sinua enemmän:

 • Ota vain yhden harjoituksen matematiikkaosuudet. Meillä on täydellinen luettelo ilmaisista harjoituksista.
 • Käytä kullekin osalle ajastinta ja anna sen laskea kyseiselle osalle varattu aika. Kohtele sitä kuin todellinen testi.
 • Jos aika loppuu kyseiselle osalle ja olet 100% valmis siirtymään eteenpäin, siirry sitten eteenpäin. Jos et ole valmis siirtymään eteenpäin, jatka työskentelyä niin kauan kuin tarvitset. Merkitse jokaiselle uudelle vastaukselle tai vastaukselle erityinen muistiinpano Lisäaika.
 • Kun olet valmis, siirry seuraavaan osioon ja toista yllä olevaa, kunnes olet valmis toiseen matematiikkaosaan.
 • Arvioi testi käyttämällä vastausnäppäintä ja pisteytyskaaviota, mutta haluamme kaksi pistettä: 1) Realistinen pisteet sait normaaleissa ajoitusolosuhteissa, 2) Lisäajan pisteet . Siksi merkitsit kysymykset, joihin vastasit tai muutit jatkoajan aikana.

Saat mitä teemme täällä? Merkitsemällä lisäkysymykset alla oleviin kysymyksiin, voimme selvittää, mitä pisteitä sait, jos sinulle annettiin koko tarvitsemasi aika . Tämä auttaa meitä selvittämään, missä heikkoutesi ovat.

Jos et ottanut ylimääräistä aikaa, jatkoajan pisteet ovat samat kuin realistiset pisteet.

Tässä on vuokaavio, joka auttaa sinua selvittämään tämän:

Oliko lisäaikasi pisteet 700 tai enemmän?

Jos EI (jatkoajan pisteet<700), silloin sinulla on jäljellä olevia sisällön heikkouksia. Sinulla voi olla heikkouksia useissa aiheissa tai syvä heikkous vain muutamissa aiheissa. (Käsittelemme tämän myöhemmin). Ensimmäisen hyökkäyssuunnitelman tulisi olla mukavuuden kehittäminen kaikkien SAT-matematiikan aiheiden kanssa.

Jos KYLLÄ (jatkoajan pisteet> 700), niin:

Oliko realistinen pistemääräsi 700 tai enemmän?

Jos EI (jatkoajan pisteet> 700, realistinen<700), silloin se tarkoittaa, että sinulla on ero lisäajan pisteet ja realistinen pisteet. Jos tämä ero on yli 50 pistettä, sinulla on suuria ongelmia ajanhallinnassa. Meidän on selvitettävä, miksi näin on. Oletko yleensä matala matematiikassa useimmissa kysymyksissä? Vai hidasivatko tietyt ongelmat sinua? Yleensä tekemällä paljon käytännön kysymyksiä ja oppimalla tehokkaimmat ratkaisut auttavat vähentämään aikaa. Lisää tästä myöhemmin.

Jos KYLLÄ (sekä jatko- että realistiset tulokset> 700), Sitten sinulla on todella hyvä laukaus saada 800. Vertaa lisäaikaa ja realistisia pisteitä - jos ne eroavat yli 30 pisteellä, sinun kannattaa oppia ratkaisemaan kysymykset nopeammin. Jos ei, niin saat todennäköisesti hyötyä viimeisimpien sisällön heikkouksien korjaamisesta ja huolimattomien virheiden välttämisestä (lisää tästä strategiasta myöhemmin).

Toivottavasti sillä on järkeä. Tyypillisesti näen, että opiskelijoilla on sekä ajoitus- että sisältöongelmia, mutta saatat huomata, että yksi on sinulle paljon hallitsevampi kuin toinen. Esimerkiksi, jos saat 800 lisäaikaa, mutta pisteet 700 normaaliaikana, tiedät tarkalleen, että sinun on työskenneltävä ajanhallinnassa saadaksesi 800.

body_practice

Strategia 2: Tee a sinun ja ymmärrä jokainen virhe

Polulla täydellisyyteen sinun on varmistettava jokainen heikko kohta on katettu . Jopa yksi virhe koko SAT Mathissa pudottaa sinut 800: sta.

Ensimmäinen askel on yksinkertaisesti tehdä paljon harjoittelua . Jos opiskelet ilmaisista materiaaleista tai kirjoista, sinulla on pääsy moniin harjoittelukysymyksiin. Osana PrepScholar-ohjelmaa meillä on yli 7000 jokaiselle taitolle räätälöityä SAT-kysymystä.

Toinen vaihe - ja tärkeämpi osa - on olla armoton ymmärtämään virheitäsi.

Jokainen testissä tekemäsi virhe tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä tarkalleen, miksi jätit vastaamatta kysymykseen, teet sen virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Olen nähnyt opiskelijoita, jotka tekivät 20 harjoituskoketta. He ovat ratkaisseet yli 3000 kysymystä, mutta he eivät silti ole lähellä 800: ta SAT-matematiikassa.

täydellinen pisteet osavaltion mukaan

Miksi? He eivät koskaan ymmärtäneet virheitään. He vain löivät päänsä seinää vastaan ​​yhä uudelleen.

Ajattele itseäsi tuhoajana, ja virheesi ovat torakoita. Sinun on poistettava jokainen yksittäinen —Ja etsi kunkin lähde - tai ravintola, jossa työskentelet, suljetaan.

Näin sinun on tehtävä:

 • merkitse jokaiselle tekemäsi harjoitustestille tai kysymysryhmälle kaikki kysymykset, joista et ole edes 20% varma

 • kun arvioit kokeen tai tietokilpailun, Tarkista JOKA yksittäinen merkitsemäsi kysymys ja kaikki virheelliset kysymykset . Tällä tavalla, vaikka arvasit kysymyksen oikein, muista tarkistaa se.

 • kirjoita muistikirjaan:
  # 1: kysymyksen ydin
  # 2: miksi kaipaat sitä, ja
  # 3: mitä teet välttääksesi tämän virheen tulevaisuudessa.
  Pidä erilliset osiot aiheen ja ala-aiheen mukaan (algebra - yhtälöiden ratkaiseminen, data-analyysi - kokeellinen tulkinta jne.)

Ei riitä vain ajatella sitä ja siirtyä eteenpäin. Ei riitä vain lukea vastauksen selitys. Sinun täytyy miettiä kovasti, miksi epäonnistut nimenomaan tässä kysymyksessä.

Käyttämällä tätä jäsenneltyä lähestymistapaa virheihisi, sinulla on nyt juoksuloki jokaisesta ohitetusta kysymyksestä ja pohdinta miksi.

body_noexcuses

Ei tekosyitä virheidesi suhteen.

Aina mennä syvemmälle - MIKSI unohdit matematiikkakysymyksen?

Mitkä ovat yleisimpiä syitä, joiden vuoksi jätit kysymyksen väliin? Älä vain sano: 'En ymmärtänyt tätä kysymystä oikein.' Se on poliisi.

Ota se aina askeleen pidemmälle - mitä kaipaat nimenomaan ja mitä sinun on parannettava tulevaisuudessa?

Tässä on joitain esimerkkejä yleisistä syistä, miksi kysymys jää väliin, ja kuinka analyysin jatkaminen on yksi askel pidemmälle:

Sisältö: En oppinut matemaattista taitoa tai tietoa, jota tarvitaan vastaamaan tähän kysymykseen.

Yksi askel pidemmälle: Mitä erityisiä matemaattisia taitoja minun on opittava, ja miten opin tämän taiton?

Väärä lähestymistapa: Tiesin sisällön, mutta en tiennyt, miten lähestyä tätä kysymystä.

Yksi askel pidemmälle: Kuinka ratkaisen kysymyksen? Kuinka aion ratkaista tällaisia ​​kysymyksiä tulevaisuudessa?

Huolimaton virhe: Luin väärin, mitä kysymys vaati tai ratkaisi väärästä asiasta.

Yksi askel pidemmälle: Miksi luin kysymyksen väärin? Mitä minun pitäisi tehdä tulevaisuudessa tämän välttämiseksi?

Saitko idean? Olet todella kaivamassa ymmärtämään, miksi sinulta puuttuu kysymyksiä.

Kyllä, tämä on vaikeaa, ja se tyhjentää, ja se vaatii työtä. Siksi useimmat tehottomasti opiskelevat opiskelijat eivät parane.

Mutta olet erilainen. Pelkästään lukemalla tämän oppaan osoitat jo, että välität enemmän kuin muut opiskelijat. Ja jos noudatat näitä periaatteita ja analysoit virheitäsi, paranet enemmän kuin muutkin opiskelijat .

Paranna SAT-pisteitäsi 160 + pisteellä, taattu

Strategia 3: Jos sinulla on matematiikan sisällön aukkoja, ole armoton niiden täyttämisessä

SAT Math -sovelluksessa on hallittava paljon aiheita. Korkealla tasolla sinun on tiedettävä perusalgebra, edistynyt algebra, data-analyysi ja geometria. Edelleen algebran sisällä sinun on tiedettävä, miten ratkaistaan ​​yhtälöt, miten käsitellä sanaongelmia, toimintojen ominaisuuksia jne.

Tässä on meidän täydellinen kartoitus kaikista SAT-matematiikassa tarvitsemistasi 24 taidoista:

 • Perusalgebra
  • Lineaariset toiminnot
  • Yhden muuttujan yhtälöt
  • Lineaaristen yhtälöiden järjestelmät
  • Absoluuttinen arvo
 • Edistynyt algebra
  • Polynomien käsittely
  • Neliölliset yhtälöt
  • Polynomien jakaminen
  • Eksponentiaaliset toiminnot
  • Toimintomerkintä
  • Eksponenttiyhtälöiden ratkaiseminen
  • Yhtälöjärjestelmät epälineaaristen yhtälöiden kanssa
 • Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi
  • Suhteet ja mittasuhteet
  • Hajontakaaviot ja kaaviot
  • Kategoriatiedot ja todennäköisyydet
  • Kokeellinen tulkinta
  • Keskiarvo, mediaani, tila, keskihajonta
 • Muita aiheita
  • Koordinaattigeometria - linjat ja kaltevuudet
  • Koordinaattigeometria - epälineaariset toiminnot
  • Geometria - ympyrät
  • Geometria - viivat ja kulmat
  • Geometria - kiinteä geometria
  • Geometria - kolmiot ja polygonit
  • Trigonometria
  • Monimutkaiset numerot

Vau! Se on kourallinen. Tämä voi olla suurempi taitojen jakautuminen kuin olet tottunut, mutta PrepScholarilla uskomme kysymysten ryhmittelemisen tiettyjen taitojen mukaan, jotta voit treenata tehokkaimmin. Jaamme ohjelmassa kaikki SAT Math -sisältömme näihin yksityiskohtaisiin taitoihin, jotta voit kouluttaa erityisiä heikkouksiasi kohdennetuissa ryhmissä.

Ellet ole matematiikkavizu ja pisteytät jo 750-800, on epätodennäköistä, että olet oppinut kaikki nämä tasaisesti. Sinulla on todennäköisesti erilaisia ​​vahvuuksia ja heikkouksia näissä aiheissa.

Jos yllä olevan virheiden analyysin perusteella huomaat, että sinulla on sisältöongelmia, sinun on parannettava ymmärrystäsi sisällöstä.

Sisältöongelmalla tarkoitan, että et ole tyytyväinen aiheen taustalla oleviin matemaattisiin käsitteisiin. Ehkä unohdit ratkaista tietyntyyppisen ongelman, tai unohdit käyttää kaavan, tai et vain muista aihemateriaalia.

Jos olet tunnistanut jonkin näistä ongelmista, olet havainnut itsellesi mahdollisuuden parantaa pisteitäsi.

kehon kuopat

Täytä ymmärryksesi kuopat.

Ajattele virhettä, kuten ontelon löytäminen suustasi. Kun hammaslääkäri täyttää ontelon, hän ei vain korjaa reikää heti. Hän puhdistaa koko ontelon, steriloi sen ja lisää sitten täytteen.

Sisältövirheet ovat samanlaisia ​​- sinulla on heikkous aiheessa, esimerkiksi x-y-koordinaattigeometria. Tämä tarkoittaa luultavasti sitä, että sinulla on paljon muita heikkouksia tässä asiassa kuin se, jonka tässä kysymyksessä on tunnistettu. Älä keskity vain ymmärtämään sitä yhtä kysymystä, jonka menetit.

Käytä tilaisuutta tutkia kyseistä aihetta ja hanki lisää käytäntöjä siinä . Sinun on löydettävä tapa saada oppituntimateriaali opettaaksesi itsellesi pääkäsitteet, jotka olet unohtanut. Sitten sinun on löydettävä lisää taitoa koskevia kysymyksiä, jotta voit porata virheesi.

SAT-valmisteluohjelmassa PrepScholar teemme sen sinulle puolestasi jakamalla yli 7000 harjoituskysymyksemme taitojen ja vaikeuksien mukaan. Jos olet heikko algebrassa - ratkaisemalla yhtälöitä, saat yli 20 kysymystä tietokilpailussa, joka käsittelee nimenomaan tätä taitoa. Tämä toistuva käytäntö täyttää sisältövajesi paljon paremmin kuin mikään muu tuntemani menetelmä.

Strategia 4: Jos unohdat kysymyksen, kokeile sitä uudelleen, ennen kuin luet selityksen

Kun teet harjoituskysymyksiä, luultavasti ensimmäinen asia on lukea vastauksen selitys ja pohtia sitä korkeintaan.

Tämä on vähän liian helppoa. Pidän tätä passiivinen oppiminen —Et ole aktiivisesti tekemisissä tekemäsi virheen kanssa.

Sen sijaan, kokeile jotain erilaista — Etsi oikea vastausvaihtoehto (A-D), mutta älä katso selitystä. Sen sijaan, yritä ratkaista kysymys uudelleen ja yrittää saada oikea vastaus.

Tämä on usein vaikeaa. Et voinut ratkaista sitä ensimmäistä kertaa, joten miksi voisit ratkaista sen toisen kerran?

Mutta tällä kertaa pienemmällä aikapaineella saatat huomata uuden strategian tai jotain muuta tulee esiin. Jotain vain napsauttaa sinua.

Kun tämä tapahtuu, oppimasi pysyy kanssasi 20 kertaa pidempään kuin jos vain lukisit vastauksen selityksen. Tiedän tämän omasta kokemuksestani. Koska olet taistellut sen kanssa ja saavuttanut läpimurron, pidät nämä tiedot paljon paremmin kuin jos vain absorboisit tiedot passiivisesti.

On liian helppoa lukea vastauksen selitys ja antaa sen mennä toiseen korvaan ja ulos toiseen. Et todellakaan opi virheestäsi, ja teet sen virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Käsittele jokaista väärää kysymystä kuin palapeli. Taistele jokaisen väärän vastauksen kanssa jopa 10 minuuttia. Vasta sitten, jos et saa sitä, sinun tulee lukea vastauksen selitys.

kehon_taidot-1.jpg

kuinka kauan teko kestää

Strategia 5: hallitse kaikki SAT-matematiikkataidot - jopa harvinaiset

SAT: lla on epätasainen tasapaino taitokohtaisesti. Algebra hallitsee testiä, ja sen osuus testistä on yli 50%. Tämä on jonkin verran hyvä uutinen siinä, että jos olet Algebran vihje, pärjäät hyvin suurimmalla osalla SAT-matematiikkaa.

Huono uutinen on, että siellä on pitkä pyrstö taitoja, jotka näkyvät vain muutaman kerran testissä. Olemme analysoineet huolellisesti jokaisen matemaattisen kysymyksen jokaisessa virallisessa SAT-testissä ja tässä ovat vähiten yleisiä taitoja SAT-matematiikassa . Näytän sinulle esiintymistiheyden sekä odotetun kysymysten määrän testiä kohti taitolle.

Taito Taajuus Odotetut kysymykset testiä kohti
Polynomien jakaminen 1,72% 1
Trigonometria, radiaaneja 1,72% 1
Absoluuttinen arvo 1,29% 0,75
Monimutkaiset numerot 1,29% 0,75
Kokeellinen tulkinta 0,86% 0.5
Viivat ja kulmat 0,86% 0.5
Avaruusgeometria 0,86% 0.5
Yhtälöjärjestelmät epälineaaristen yhtälöiden kanssa 0,86% 0.5
Toimintomerkintä 0,43% 0,25

Tämä saattaa yllättää sinut. Joillakin näistä taidoista odotetaan olevan alle yksi kysymys.

Aivan: joskus et ehkä saa edes monimutkaista lukua tai kiinteää geometriakysymystä. Mutta sinun täytyy tietää se joka tapauksessa. Sinun täytyy tietää kaikki.

Joillakin tavoin tämä on todella äärimmäistä. Sinun on tiedettävä a paljon trigonometrian aiheista vain vastaamaan tähän kysymykseen testiä kohti. Tässä on esimerkki:

body_800math_trig.jpg

Tarvitset tietoa radiaaneista ja tavallisista kolmioista, jotta voit vastata tähän kysymykseen. Kysymyksen ratkaisemiseksi voit ymmärtää, että jos x pituus on √3 ja korkeus on 1, tiedät, että tämä on 30-60-90 kolmio, joka makaa sen pitkällä sivulla. Kulma on siis 30 astetta.

Sitten, koska π-radiaani on 180 astetta, kulma on π / 6 radiaania, joten a = 6.

Mutta huomaa, että sinua ei testattu millään muulla tavallisella trigonometrialla - SOH CAH TOA, graafisesti funktioilla, kuten cos (90 + 2x), ja muuntamalla sinin ja cos: n välillä. Silti sinun on vielä tiedettävä tämä, koska et voi ennustaa, mitä he testaavat.

Tämä pätee myös kompleksilukuihin, kiinteään geometriaan (tilavuudet, pinta-alat), absoluuttiseen arvoon, jakaviin polynomeihin jne.

Tämä on 800 matematiikan maalintekijän haaste - jokaisessa tarvitset laajan LISÄTIEDON sekä hallinnan syvyyden. Yksikään testi ei aio testata koko tietosi laajuutta, mutta sinun on kuitenkin oltava valmistautunut.

Tapa, jolla käsittelemme tätä PrepScholarissa, joka perustuu siihen, kuinka hallitsin SAT: n itse, on antaa sinulle yksityiskohtaiset oppitunnit ja tietokilpailut kaikille 24 matematiikkataidolle ja kaikki luku- / kirjoitustaidot. Pienimmillekin taidoille, kuten monimutkaisille numeroille ja kiinteälle geometrialle, saat kymmeniä kysymyksiä, joita voit harjoitella ja hallita taitoa. Et jätä kiveä kääntämättä, minkä vuoksi parhaiten menestyneet opiskelijat rakastavat meitä.

Jos et käytä PrepScholaria, sinun on etsittävä hyviä harjoitussisällön lähteitä itse ja jäsenneltävä opiskeluajan optimaalisesti niin, että saat sekä leveyden että syvyyden.

body_stopwatch

Strategia 6: Viimeistele lisäajalla ja kaksinkertaisella tarkistuksella

Tavoitteesi kaiken tämän työn lopussa on saada niin hyvä SAT-matematiikassa, että sinä ratkaise kaikki kysymykset ja jätä ylimääräistä aikaa jakson loppuun tarkistamaan työsi .

Lukiossa ja jopa nyt, Pystyn suorittamaan SAT-matematiikkaosuudet noin 60 prosentissa varatusta ajasta . Tämä tarkoittaa, että päätän 25 minuutin jakson 15 minuutissa tai vähemmän ja 55 minuutin osan 35 minuutissa. Tämä antaa minulle a sinun aikaa tarkistaa vastaukseni kaksi kertaa ja varmistaa, että en tee huolimattomia virheitä.

Kuinka voin viimeistellä osan nopeasti? Se tulee matemaattisten taitojen hallintaan ja paljon kokemusta testistä. Kun näen kysymyksen, tiedän yleensä tarkalleen, mitä kollegion hallitus pyytää, ja olen nähnyt niin monta sellaista kysymystä, että tiedän tarkalleen, miten se ratkaistaan ​​vähimmässä tarvittavassa vaiheessa.

Se tulee kovasta työstä ja sitkeydestä. Jos olet melko kaukana tämän ajan vertailuarvosta, älä tuskaile - minulta kului paljon koulutusta ja kokemusta päästäksesi tälle tasolle. (Loppujen lopuksi olen nähnyt tuhansia kysymyksiä omassa SAT-valmistelussa ja suunnitellessani PrepScholar SAT -ohjelmaa).

Joten sanotaan, että olet valmis osan etukäteen. Mitä teet kaiken ylimääräisen ajan kanssa?

Älä lepää ja älä laita päätäsi alas. Käytä tätä arvokasta aikaa tarkistaaksesi tarkista työsi jopa kolminkertaisesti . Muista jopa yksi vastaamaton kysymys tuo sinut alas 800: sta - sinun on saavutettava täydellisyys.

Mikä on paras tapa tarkistaa työsi uudelleen? Minulla on luotettava menetelmä, jota noudatan:

 • Lue kysymys uudelleen. Kyseenalaistaa oletuksesi siitä, mistä kysymys on. Jos kysymys vaatii tietyn muuttujan, varmista, että ratkaiset kyseisen muuttujan!

 • Yritä ratkaista kysymys toisella tavalla. Jos olen ratkaissut kysymyksen algebrallisesti, voin tarkistaa sen kytkemällä ratkaisun.
 • Jos olen 100% varma, että olen oikeassa kysymyksessä, piirrän valintamerkin testikirjaan enkä koskaan katso kysymystä uudelleen. Vaikka tunnen vain pienen jäljellä olevan epäilyn, palaan siihen kolmannella kierroksella.
 • Ainakin kaksi minuuttia ennen ajan päättymistä tarkistan nopeasti, että kuplittelin vastaukset oikein. Yritän tehdä tämän kerralla, jotta en tuhlaa aikaa katsomalla edestakaisin testikirjan ja vastausarkin välillä. Mene 5 kerrallaan ('A D A C B') saadaksesi lisää nopeutta.

Tässä on esimerkki kysymyksen ratkaisemisesta kahdella tavalla:

body_800math_solvetwice.jpg

Ensimmäinen tapa: Luonnollinen vaistoni on ratkaista tämä algebrallisesti. Tiedän, että voin liittää numeroita, mutta mielestäni se on hitaampaa ja todennäköisempää virhettä kuin lopullisen vastauksen saaminen ratkaisemalla yhtälö.

3x - 5 ≥ 4x - 3

Voin järjestää pääni uudelleen yhdessä vaiheessa näin:

-2 ≥ x

(jos teet huolimattomia virheitä, kuten kollegion hallitus odottaa sinun tekevän, kannattaa jakaa se pienempiin vaiheisiin)

OK, joten ratkaisujoukko on pienempi tai yhtä suuri kuin -2. Tämä jättää vastauksen A EI ratkaisuksi.

Tarkista tarkista tapa: Nyt kun tiedän vastauksen A olevan oikea, aion tarkistaa liittämällä kyseisen arvon takaisin ja odottaen, että eriarvoisuus epäonnistuu:

3x - 5 ≥ 4x - 3

-3 - 5 ≥ -4 -3

-8 ≥ -7

Se on tietysti väärä, joten voin tarkistaa, että A on oikea vastaus. Tässä vaiheessa olen tarpeeksi luottavainen, että voin siirtyä eteenpäin enkä tarkistaa tätä kysymystä uudelleen.

Toinen ajanhallintavinkki: Jos huomaat itsesi käyttävän yli 30 sekuntia ongelmaan etkä ole varma, miten pääset vastaukseen, ohita ja siirry seuraavaan kysymykseen. Vaikka tarvitset täydellisen raakapistemäärän 800: lle, älä pelkää ohittaa. Voit palata siihen myöhemmin, ja ensimmäisellä kierroksellasi on tärkeämpää saada mahdollisimman monta pistettä.

body_bubblesheet.jpg

Nopea vinkki: kuplivastauksia

Tässä on kupliva vinkki, joka säästää 2 minuuttia jaksoa kohden.

Kun aloitin kokeiden suorittamisen lukiossa, tein sen, mitä monet opiskelijat tekevät: Kun olen päättänyt yhden kysymyksen, menin kupla-arkkiin ja täytin sen. Sitten ratkaisin seuraavan kysymyksen. Viimeistele kysymys 1, kupla vastauksessa 1. Viimeistele kysymys 2, kupla vastauksessa 2. Ja niin edelleen.

Tämä vie paljon aikaa. Havaitset itsesi kahden erillisen tehtävän välillä - ratkaiset kysymyksiä ja kuplitat vastauksia. Tämä maksaa sinulle aikaa sekä henkisen vaihdon kustannuksissa että käden ja silmien liikuttamisessa fyysisesti testin eri alueille.

Tässä on parempi menetelmä: ratkaise kaikki kysymyksesi ensin kirjassa ja kuplita ne kaikki kerralla .

Tällä on useita valtavia etuja: keskityt kuhunkin tehtävään yksi kerrallaan sen sijaan, että vaihdat kahden eri tehtävän välillä. Poistat myös huolimattomat syöttövirheet, kuten jos ohitat kysymyksen 7 ja kuplit kysymyksen 8 vastauksen kysymyksen 7 paikkaan.

Tallentamalla vain 10 sekuntia kysymystä kohden saat 200 sekuntia takaisin osioon, jolla on 20 kysymystä. Tämä on valtava.

Huomaa: Jos käytät tätä strategiaa, sinun pitäisi jo viimeistellä jakso runsaalla ylimääräisellä ajalla. Muussa tapauksessa aika saattaa loppua, ennen kuin sinulla on mahdollisuus kuplia vastausvaihtoehdoissa kerralla. 5 minuuttia ennen jakson päättymistä varmista, että kuplit jo olemassa olevissa vastauksissa.

body_mistake

Strategia 7: Poista huolimattomat virheet

Huolimattomat virheet ovat yksi turhauttavimmista virheistä, ja melkein kaikki tekevät niitä, etenkin matematiikassa.

Tiedät taustalla olevan materiaalin, osaat ratkaista kysymyksen ja tunnet olosi hyväksi. Mutta sitten arvioit tietokilpailun ja löydät huolimattoman virheen.

Hups - kysytty kysymys kehä ympyrän eikä pinta-alan, minkä laskit.

miten päästä Ivy Leagueen

Tämäntyyppiset virheet ovat kalleimpia ja turhauttavimpia. Olet jo tehnyt paljon työtä hallitaksesi taustalla olevaa materiaalia, ja tässä kysymys on huijannut sinut menettämään pisteen.

Siksi testin suorittaminen aikaisin, kuten edellä mainitsin, on niin hyödyllistä. Saat ylimääräistä aikaa hengähtää ja tarkista vastauksesi.

Jos huomaat, että huolimattomat virheet ovat toistuva ongelma sinulle, Tässä on joitain strategioita päästä eroon niistä :

 • Korosta kysymyksessä, mihin kysymykseen sinua nimenomaan pyydetään ratkaisemaan. SAT: n on niin helppo huijata sinut ratkaisemaan väärä asia.
 • Jos ratkaiset tiettyä arvoa (kuten pituus, pinta-ala jne.), Kirjoita yksiköt muistiin tyhjään tilaan.
 • Ole varovainen laskimen merkinnän suhteen. Puuttuvilla sulkeilla on suuri ero. '4 + 9/2' on täysin erilainen kuin '(4 + 9) / 2'
 • Vältä kuplivaurioita käyttämällä yllä olevaa pikavinkkiä.

Tässä on esimerkki:

ruumis_huoleton

Tämä kysymys pyytää meitä ratkaisemaan Y + Kanssa . Ei x , Y tai mikä tahansa muu muuttujien yhdistelmä.

Varmistaaksesi, että muistan tämän, alleviivaan Y + Kanssa ja kirjoitan myös ' Y + Kanssa =? ' työtilassa niin, että muistan mitä olen ratkaisemassa.

Voit lyödä vetoa siitä, että monissa vastausvaihtoehdoissa SAT: lla on ansavastauksia muihin asioihin, joihin voit ratkaista esimerkiksi x . (Tätä ei tapahdu, mutta se on hyvin yleistä).

body_formulas

Muista SAT-matemaattiset kaavat.

Strategia 8: Muista kaavat ja yleiset matemaattiset tosiasiat

Jos selaat edelleen osan etuosaa tarkastellaksesi matemaattisia kaavoja, et ole vielä ymmärtänyt SAT-matematiikkaa tarpeeksi hyvin.

Paitsi että tämä maksaa sinulle aikaa, se osoittaa myös, että et ole harjoittanut tarpeeksi SAT Mathia, jotta vaaditut kaavat tulevat sinulle sujuvasti.

Muista osan edessä olevat kaavat ja nämä yleiset matemaattiset tosiasiat:

 • lasketaan kaltevuus kahdesta pisteestä (nousu juoksun aikana)
 • loput jaettaessa polynomi
 • yhteiset suorakulmiot:
  • kulmien mukaan
   • 45-45-90 (1-1-√2)
   • 30-60-90 (1-2-√3)
  • sivuilla
   • 3-4-5
   • 5-12-13
 • kaava tilavuuksille, pinta-aloille

Meillä on täydellinen luettelo SAT Math -kaavoista täällä.

Strategia 9: Älä ole liian riippuvainen laskimesta

Kuten todennäköisesti jo tiedät, osa 3 on matemaattinen osa, joka kieltää laskimen käytön, ja siinä on 20 kysymystä. Osa 4 on matematiikkaosa, joka antaa laskimen 38 kysymykseen.

Laskin on todella hyödyllinen tietyissä kysymyksissä, jotka vaativat monimutkaisia ​​laskutoimituksia, kuten desimaalien kertominen yhdessä tai outojen numeroiden neliöjuurien ottaminen.

Monissa muissa tilanteissa se on kuitenkin liian kainalosauva, ja se voi tehdä sinusta pehmeän. Oppiminen ratkaisemaan kysymyksiä käyttämättä laskinta vahvistaa matemaattista intuitiotasi ja pakottaa sinut ymmärtämään taustalla olevaa matematiikkaa sen sijaan, että luotat laskimeen.

Itse asiassa kaikki SAT: n kysymykset voidaan ratkaista ilman laskinta. Koska kollegion hallitus välittää paljon tasa-arvosta, se ei halua antaa epäoikeudenmukaista etua opiskelijoille, jotka ovat kasvaneet graafisten laskinten kanssa, verrattuna opiskelijoihin, joilla ei ole varaa heihin tai jotka eivät ole koskaan käyttäneet niitä koulussa. Joten se suunnittelee kysymyksiä, joiden ratkaiseminen ei vaadi edistyneitä laskimia.

Käytännössä tämä on tärkeää, koska jotkut kysymykset, jotka eivät sisällä laskinta, ovat ratkaistavissa kanssa laskin ja sinun on vieroitettava itsesi pois lasketusta Tässä on esimerkki:

body_800math_nocalc.jpg

Kyllä - voit ratkaista tämän liittämällä se graafisen laskimen yhtälöjärjestelmätyökaluun. Mutta tämä näkyy ei laskinta -osiossa sinun täytyy tottua ratkaisemaan tämä kynällä ja paperilla .

Toinen syy riippua vähemmän laskimesta johtuu ratkaisu ilman laskinta on todella nopeampaa monessa tapauksessa. Tässä on esimerkki:

body_800math_calc.jpg

Laskimen tapa ratkaista tämä olisi ratkaista neliöllinen kaava, 0 = -4,9 t2+ 25t. Voit kytkeä sen verkkovirtaan ja laskin sylki kaksi arvoa t: lle.

Kuinka luonnollisesti lähestyisin, on tekijä ensin :

0 = t (-4,9 t + 25)

Ilmeisesti t = 0 on yksi ratkaisu, mutta myös toinen ratkaisu on melko helppo löytää. Minun ei tarvitse edes käyttää laskinta - tiedän, että 4.9 on lähellä 5, joten näen, että t on lähellä 5. Tämä on vastaus D.

Minulle toinen tapa on nopeampi ja tuntuu vankemmalta kuin ensimmäinen. Tiedän, että olen ratkaissut t: n lopullisesti, ja olen varma vastaukseni valinnasta. Jos käytin laskinta, minulla ei ole 'tunnetta' ratkaisusta - luotan puhtaasti laskimeen ja siihen, mitä kirjoitin laskimeen oikein.

Nyt kun tarkistan (strategia 6), voin ratkaista sen toisella tavalla kytkemällä vastausvaihtoehdot. Yritän liittää vastausvaihtoehdot C ja D, ja on selvää, että D on parempi vastaus. Mutta tämä on varattu vastausten tarkistamiseen sen sijaan, että ratkaisin sen ensimmäisen kerran.

SAT-matematiikkakysymysten ratkaiseminen ilman laskinta kouluttaa SAT-matemaattisia taitojasi tarkemmin. Tämä on tärkeää, kun tavoitellaan täydellistä matemaattista pistemäärää.

kehon_meditointi

Strategia 10: Pidä rauhallinen mieli testin aikana, ei väliä mitä

Nyt tiedät, mitä SAT-matematiikan täydellisyyden saavuttaminen vaatii.

Tiedät, että on tärkeää saada täydellinen raaka pisteet, tai saatat saada 780.

Tämä saa monet opiskelijat hermostumaan testin aikana.

'En voi ratkaista tätä kysymystä ... 800 on mennyt ... hermostun ja joudun myös ohittamaan seuraavan kysymyksen ...'

Näet kuinka nopeasti voit purkaa näin. Ennen kuin huomaatkaan, pisteytät paljon huonommin kuin koskaan aikaisemmin harjoituskokeessa.

Sinun on opittava olemaan henkisesti vahva, kuten urheilija pelipäivänä.

Kyllä, joudut ehkä joudut ohittamaan kysymyksen ensimmäisellä läpikululla. Ehkä jopa kaksi peräkkäin.

Mutta olet harjoittanut kovaa tähän pisteeseen asti. Tiedät nämä asiat, ja palaat niihin kysymyksiin ja saat sen myöhemmin.

Sinun on ylläpidettävä positiivista ajattelutapaa testin aikana, muuten romahdat.

Pahimmassa tapauksessa ehkä et saa 800: ta. Mutta jos olet jatkuvasti saanut 800-lukuja harjoituskokeissa, et todennäköisesti mene paljon alle 750 - ja se on silti todella hyvä.

Yhteenveto: Kuinka saada täydellinen SAT-matematiikkapiste

Nämä ovat tärkeimmät strategiamme, joiden avulla voin parantaa SAT-matemaattisen pistemäärän 800: ksi. Jos saavutat nyt yli 600 pistettä kovalla työllä ja älykkäällä opiskelulla, voit nostaa sen täydelliseen SAT-matemaattiseen pisteeseen.

Huomaa, että en todellakaan opettanut sinulle niin paljon matematiikkaa. En viitannut mihinkään erityisiin matemaattisiin ratkaisuihin, jotka kohottavat pisteitäsi välittömästi.

Tämä johtuu siitä, että näitä kaikille sopivia, taattuja strategioita ei todellakaan ole. (Ja jokainen, joka kertoo sinulle tämän, pettää sinua). Jokainen opiskelija on erilainen.

Sen sijaan, sinun on ymmärrettävä, mihin olet jäämässä, ja tutkittava nämä heikkoudet jatkuvasti. Sinun on myös harkittava virheitäsi ja jätettävä virhe jättämättä huomiotta.

Jos haluat palata takaisin strategioihin, tässä on pikalinkit niihin:

Strategia 1: Ymmärrä korkean tason heikkoutesi: sisällön tai ajan hallinta
Strategia 2: Tee paljon harjoittelua ja ymmärrä kaikki virheet
Strategia 3: Jos sinulla on matematiikan sisällön aukkoja, ole armoton niiden täyttämisessä
Strategia 4: Jos unohdat kysymyksen, ratkaise se ensin
Strategia 5: hallitse kaikki SAT-matematiikkataidot - jopa harvinaiset
Strategia 6: Viimeistele lisäajalla ja kaksinkertaisella tarkistuksella
Strategia 7: Poista huolimattomat virheet
Strategia 8: Muista kaavat ja yleiset matemaattiset tosiasiat
Strategia 9: Älä ole liian riippuvainen laskimesta
Strategia 10: Pidä rauhallinen mieli testin aikana, ei väliä mitä

Jatka lukemista saadaksesi lisää resursseja SAT-pisteiden parantamiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.