Kuinka saada 30 (tai korkeampi!) ACT: 9 avainvinkkiä

feature_30_act_score.png

30 ACT -pisteet ovat vankka tavoite testipäivänä. Mutta kuinka vaikeaa on saada 30? Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin? Ja millaisiin kouluihin voit päästä 30 -vuotiailla?

Tässä oppaassa opetamme sinulle kuinka saada 30 ACT: stä yhdeksällä parhaalla vinkillämme, jotka kattavat kaiken valmistelun aloittamisesta vastausten valitsemiseen testipäivänä. Itse asiassa tämän artikkelin vinkit auttavat sinua, vaikka ammut korkeammalle tai pienemmälle pisteelle, kuten 32 tai 29.Mutta ensin, mitä hyötyä on saada 30?

kuinka laskea pisteet

Voitko saada ACT: stä 30? Miksi tavoitella 30?

Lyhyesti, kyllä, voit saada 30 ACT: stä - niin kauan kuin olet valmis käyttämään paljon vaivaa valmisteluusi. Ole kuitenkin tietoinen:30: n saaminen on joillekin opiskelijoille helpompaa kuin toisille. Kuinka helppoa (tai vaikeaa) se sinulle on, riippuu viime kädessä siitä, missä pisteytät ja kuinka paljon aikaa voit sitoutua opiskeluun.

Mutta miksi 30? Onko 30 hyvä ACT -pisteet? Prosenttien mukaan ACT -pistemäärä 30 on melko korkea. ACT, Inc.:n keräämät tiedot , osoittaa, että 30vastaa 94. prosenttipistettä. Toisin sanoen hyvin harvat testin tekijät - vain 6 prosenttia - saavat ACT: ssä vähintään 30 pistettä, mikä tekee siitä a loistava tulos tavoitella testipäivänä.

30: n saaminen tarjoaa pari etua testinottajille. Yksi onettä se voi korvata vähemmän vaikuttavia osia korkeakouluhakemuksestasi. Esimerkiksi iJos sinulla oli alhaisempi GPA, ACT-pistemäärä 30 voisi tehdä sovelluksestasi vaikuttavamman kouluille esittelemällä testitaitosi ja taitosi ACT-aiheissa.

Toinen etu on se saat paremman kuvan siitä, että sinut hyväksytään kilpailukykyisiin kouluihin. Saat 30 pistettä, joten olet keskimäärin monien valikoivien yksityisten koulujen, kuten Bostonin yliopiston ja Rensselaerin ammattikorkeakoulun, opiskelijoiden valinta.Olet myös 75. prosenttipisteessä (eli erittäin hyvällä edulla!) Monissa julkisissa yliopistoissa, mukaan lukienUMass Amherstja UC Santa Barbara .

Toisaalta, 30 on alhainen erittäin kilpailukykyisille kouluille. Ivy League -kouluille, kuten Harvard ja Princeton , 30 sijoittaa sinut alle 25. prosenttipisteen, mikä tarkoittaa, että sinulla on hyvin pieni mahdollisuus tulla hyväksytyksi.

body_mario_kart_items.jpg Harmi, että ACT ei testaa kuinka taitava olet lyömään ihmisiä Mario Kartissa.( Giancarlo Marseglia Ceccoli /Flickr)

Mitä tarvitaan 30 ACT -pistemäärän saamiseen?

30 ACT -pistemäärä tarkoittaa pisteytystä kaikki tentin osia (lukuun ottamatta kirjoittamista, koska tämä valinnainen osiopisteet eivät vaikuta yhdistelmäpisteisiisi). Koska yhdistelmäpisteesi on neljän osiosi (englanti, matematiikka, lukeminen ja luonnontiede) keskiarvo, sinun on pyrittävä vähintään yhdistetty ACT -pistemäärä 29,5 - tai noin 30 jokaisessa osassa.

Nämä pisteet voivat vaihdella. Voit esimerkiksi tavoitella pisteitä ylemmillä 30 -luvuilla vahvemmilla osuuksillasi ja pisteillä ylemmillä 20 -luvuilla heikommilla osuuksillasi ja silti saada yhdistelmäpistemäärä 30. Voit tehdä tämän aina täytyy tehdä maaleja vähintään 30 kokeessa kahdessa tai useammassa osassa.

Seuraavassa on joitain tapoja saada yhdistetty ACT -pisteet 30:

 • 30s kaikissa neljässä osassa.
 • 30s kahdessa osassa ja 29s kahdessa muussa osassa.
 • 32s kahdessa osassa ja 28s kahdessa muussa osassa.
 • 32, 31, 29 ja 28 neljässä osassa.(Ja niin edelleen.)

Kuinka monta oikeaa vastausta tarvitset, jotta saat ACT: stä 30? Todellisuudessa vastaus vaihtelee sen mukaan, minkä testin otat. Koska kaikki ACT: t eroavat hieman vaikeuksissa, kysymysten lukumäärä, joihin sinun on vastattava oikein saadaksesi 30, vaihtelee myös hieman kunkin testin mukaan.

Alla olemme analysoineet viittä virallisten ACT -harjoitustestien pisteiden muuntotaulukkoa, jotta voimme laskea suunnilleen kuinka monta kysymystä sinun on vastattava saadaksesi 30 pistettä kustakin kokeen osiosta. (Muista, että sinun ei välttämättä tarvitse saada 30 sekuntia kaikista neljästä osasta, mutta sinä tahtoa täytyy saada 30 sekuntia vähintään kahdesta osasta.)

Tulosten keskiarvon laskemisen jälkeen löysimme seuraavat:

Jos haluat saada 30, ...

Tarvitset keskimääräisen raakapistemäärän ...

Eli voi jäädä kaipaamaan ...

askeleet lääkäriksi

Englanti

67

8 kysymystä

Matematiikka

51

9 kysymystä

Lukeminen

3. 4

6 kysymystä

Tiede

36

4 kysymystä

Jälleen kerran nämä luvut ovat kaikki likiarvot perustuu keskimääräiseen raakapisteiden määrään, joka sinun on saatava 30 sekuntia viidestä eri ACT -harjoitustestistä. Yllä oleva kaavio osoittaa, että voit menettää eniten raakoja kohtia matematiikassa ja vähiten tieteessä. Voit myös jättää useita kysymyksiä englanniksi ja hieman vähemmän lukemisesta saadaksesi 30.

Tässä on esimerkki ACT -pisteytyskaavio , ja pisteet muunnetaan 30: ksi:

body_act_score_conversion_table_30.png

Yleensä ottaen, et voi jäädä paitsi pienistä kourallisista kysymyksistä ACT: n jokaisessa osassa, jos toivot pisteitä 30. Jotta vältät liian monen kysymyksen menettämisen, sinun on lopulta opittava, mitä odottaa testipäivänä ja kuinka opiskella tehokkaasti jokaisessa ACT -osiossa. Opetamme sinulle, miten tämä tehdään seuraavaksi.

body_hiding_pillow_fort.jpg Vinkki 0: älä rakenna tyynylinnoitusta piiloutuaksesi ACT: lta.

Kuinka saada 30 ACT: 9 avainvinkkiä

30: n saaminen ei ole helppoa, mutta se ei todellakaan ole mahdotonta - sinun tarvitsee vain osata valmistautua. Alla olevat yhdeksän tärkeintä vinkkiämme opettavat sinulle, kuinka voit saada ACT: stä 30 ja antaa sinulle luottamuksen, jota tarvitset testipäivänä.

#1: Luo opintosuunnitelma

Kun tavoittelet ACT: tä 30: llä, sinun kannattaa ehdottomasti käyttää opintosuunnitelmaa, joka ohjaa valmistautumistasi, mieluiten sellainen, joka valmistaa sinua 30: n saamiseksi.

Aloita ottamalla virallinen ACT -harjoitustesti, jotta saat peruspisteet. Tällä pisteellä aloitat ennen ACT -valmistelun aloittamista.

Kun teet testin, yritä luoda todelliset testausolosuhteet antaa itsellesi tarkemman osoittimen pisteytyskyvystäsi. Tämä tarkoittaa, että sinun on minimoitava mahdolliset häiriötekijät, suoritettava testi hiljaisessa huoneessa ja vietettävä aika virallisilla aikarajoilla.

Kun olet valmis, laske testisi pisteytysoppaan avulla osasi ja yhdistelmäpisteesi. Saamasi yhdistelmäpisteet (36: sta) ovat lähtötasosi.

Seuraava, vähennä lähtötasosi maalipisteestäsi (tässä tapauksessa 30) nähdäksesi, kuinka monta pistettä sinun on parannettava saavuttaaksesi maalipisteesi. Yhdistä tämä ero johonkin alla olevista pistealueista, niin näet arvioidut tuntimäärät, jotka sinun on opiskeltava:

 • 0-1 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 1-2 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 2-4 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 4-6 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 6-9 pisteen parannus: 150 tuntia+

Jos esimerkiksi saisin harjoitustestissä 26 pistettä, tarvitsen 4 pistettä saavuttaakseni tavoitteeni 30. Yllä olevan luettelon perusteella voimme nähdä, että tämä ero vastaa suunnilleen 40-80 tuntia valmistautumisaikaa.

Kun olet selvittänyt, kuinka monta oppituntia sinun on tehtävä, laatia sinulle sopiva opintoaikataulu . Sinun tulisi yrittää opiskella johdonmukaisesti joka viikko testipäivään asti, joten muista jakaa aikasi asianmukaisesti. Lisäksi yritä suunnitella mahdolliset velvoitteesi, jotka sinulla on testiä edeltävänä aikana.

San Diegon yliopiston gpa -vaatimukset

#2: Käytä korkealaatuisia oppimateriaaleja

Jos haluat saada 30 ACT -pistemäärän, sinun on käytettävä parhaita saatavilla olevia ACT -resursseja. Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole huonolaatuisia esikirjoja, ei luonnosteltuja verkkosivustoja eikä tehottomia sovelluksia.

Ylivoimaisesti parhaat resurssit ovat viralliset ACT -materiaalit, joista monet ovat täysin ilmaisia! Suosittuja vaihtoehtoja ovat viralliset ACT -käytännön testit, esimerkkikysymyksiä ja Virallinen ACT -valmisteluopas , joka myy tällä hetkellä noin 25 dollaria Amazonissa.

Ole valikoivampi, kun valitset epävirallisia ACT -materiaaleja. Suosittelen valitsemaan vain ne, jotka ovat erittäin arvostettu ja sisältää realistisia käytännön kysymyksiä kattavilla vastauksilla. (Bonus, jos se sisältää hyödyllisiä testivinkkejä!) Oppaamme parhaisiin ACT-valmistelukirjoihin, -sovelluksiin, verkkosivustoihin ja sanastoluetteloihin voivat antaa sinulle lisätietoja epävirallisista resursseista.

Lyhyesti sanottuna, muista se aina laatu voittaa määrän. Ei ole mitään järkeä hankkia tonnia ACT -resursseja, jos ne eivät todellakaan auta sinua ymmärtämään testiä ja saamaan haluamiasi 30, joten hanki vain mitä pidät hyödyllisimpänä.

#3: Seuraa edistymistäsi harjoitustestien avulla

ACT -opintosuunnitelma ei ainoastaan ​​auta sinua valmistelemaan istuntoja, vaan mahdollistaa myös edistymisen seuraamisen.

Koko opintojen ajan on tärkeää suorita satunnaisia ​​täyspitkiä harjoitustestejä nähdäksesi, paraneeko pisteesi. Kuinka monta testiä otat ja kuinka usein otat ne, riippuu siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on jäljellä ennen testipäivää. Yleensä on hyödyllistä tehdä testi muutaman viikon välein (mutta ei koskaan ennen testipäivää!).

Kun olet laskenut harjoitustestisi pisteet, käytä tätä nähdäksesi, nouseeko pisteesi keskimäärin vai pysyy samana. Jos se ei nouse niin nopeasti kuin haluat, harkitse, millaisiin käsitteisiin tai aiheisiin voit keskittyä enemmän auttaaksesi nostamaan pisteitäsi toisella yrityksellä.

body_girl_scout_cookies.jpg Suurin virheeni? Syö kahdeksan laatikkoa Girl Scout -keksejä viikon sisällä.( brian /Flickr)

#4: Analysoi virheesi

Kun tavoittelet ACT: tä, sinun on ymmärrettävä tarkalleen mitä teet väärin ja mitä voit tehdä korjataksesi virheesi.

Kun tarkastelet vastauksiasi ACT -käytännön kysymyksiin ja testeihin, älä vain merkitse oikeaa vastausta ja siirry eteenpäin - käytä muutama minuutti miettiäksesi syvästi, miksi olet jättänyt tietyn ongelman huomiotta. Suosittelen tekemään tämän ennen katsot vastauksen selitystä keinona terävöittää ongelmanratkaisutaitojasi.

Jälkeen, ratkaise ongelma uudelleen ja käytä oikeaa vastausta ohjaamaan ajatteluasi. Jos esimerkiksi luulit vastauksen matemaattiseen kysymykseen olevan 13, mutta se oli todella 36, ​​käy läpi koko tehtävä uudelleen, tällä kertaa käyttämällä eri lähestymistapaa nähdäksesi, löydätkö oikean vastauksen itse.

#5: Poraa heikkoutesi

Heikkoudet estävät sinua saamasta ACT -pistettä 30. Ne estävät sinua saamasta tiettyjä kysymyksiä oikein, vaikka olisit tutkinut käsitteitä. Joten miten voittaa heikot kohdat? Ensinnäkin yksinkertaisesti ymmärtämään mitä ne ovat.

Nähdäksesi, mitkä käsitteet kamppailevat eniten, käy läpi kaikki suoritetut ACT -harjoitustestit ja kysymykset ja yritä etsiä kuviot kysymyksissä olet erehtynyt. Esimerkiksi, kaipaatko aina geometriakysymyksiä? Vietätkö liikaa aikaa suuren kuvan kysymyksiin?

Kun tiedät, mikä laskee pisteesi, voit sitten keskity poraamaan nämä heikot kohdat valmistelussa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on harjoiteltava virheellisiä kysymyksiä, tarkasteltava asiaankuuluvia strategioita ja seurattava suorituskykyäsi harjoitustestien avulla varmistaaksesi, että parannat.

#6: Hanki tärkeimmät strategiat alas Pat

Riippumatta siitä, mitä pisteitä tavoittelet, sinun tulee aina tutustua hyödyllisimpiin ACT -strategioihin ennen testin tekemistä. 'Strategioilla' tarkoitan testausmenetelmiä ja temppuja voit lisätä mahdollisuuksiasi saada korkeat pisteet (mieluiten 30!).

Jotkut ACT -strategiat kohdistavat tiettyihin tentin osiin, kun taas toiset koskevat koko testiä. Kaikki strategiat eivät välttämättä sovi sinulle (esimerkiksi on parasta valita vain yksi kohdan lukustrategia, joka toimii sinulle hyvin), mutta sinun on aina kokeiltava kaikkia tärkeimpiä lähestymistapoja ennen kuin valitset niistä yhden.

Ennen kuin sukellamme osiokohtaisiin strategioihin, tässä on kolme yleistä ACT -strategiaa sinun pitäisi käyttää testipäivänä:

 • Vastaa jokaiseen kysymykseen. ACT: ssä ei ole rangaistusta vääristä vastauksista, joten yritä vastata jokaiseen kysymykseen, vaikka sinun pitäisi arvata. Koska jokainen kysymys on monivalinta, johon kuuluu neljä tai viisi vastausvaihtoehtoa (vain matemaattisissa kysymyksissä on viisi vastausvaihtoehtoa-kaikessa muussa on neljä), sinulla on aina vähintään 20–25 prosentin mahdollisuus saada se oikein.
 • Ohita vaikeat kysymykset ja palaa niihin myöhemmin. Jos törmäät kysymykseen, jota et pysty ratkaisemaan kohtuullisessa ajassa (katso #7), merkitse kysymys ja siirry seuraavaan. Kun olet lopettanut osan, palaa merkittyihin kysymyksiin ja yritä lähestyä niitä uudella näkökulmalla.
 • Käytä poistoprosessia. Etkö ole varma, mikä vastausvaihtoehto on oikea? Valintojen kaventaminen voi lisätä dramaattisesti mahdollisuuttasi saada kysymys oikein. Esimerkiksi poistamalla kolme vastausvaihtoehtoa matemaattiseen kysymykseen, mahdollisuutesi vastata siihen oikein nousee 20 prosentista 50 prosenttiin!

Katso muita ACT -vinkkejä ja -strategioita yksittäisistä osio -oppaistamme:

kunniamerkkejä, jotka liittyvät akateemisiin saavutuksiisi

Englanti

 • Top 9 ACT Englanti -strategiaa, joita sinun on käytettävä
 • Paras tapa lähestyä ACT English Passagesia
 • Kuinka saada 36 ACT Englanti: 9 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä

Matematiikka

 • Plugging in Numbers: kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia
 • Plugging in Answers: kriittinen SAT -matematiikka/ACT -matematiikkastrategia
 • Kuinka arvata strategisesti ACT Math
 • Kuinka saada 36 ACT -matematiikasta: 8 strategiaa täydellisen maalintekijän toimesta

Lukeminen

 • ACT -lukemisen kriittinen perustava strategia
 • Paras tapa lähestyä ACT -lukukäytävää
 • ACT-lukukysymyksiin vastaaminen: 5-vaiheinen opas
 • Kuinka saada 36 ACT -lukemiseen: 11 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä

Tiede

 • 5 parasta strategiaa ACT -tieteen lukemiseen
 • 11 ACT -tiedestrategiaa, joita sinun on käytettävä
 • Vaikeimmat ACT tieteelliset kysymykset ja strategiat niiden ratkaisemiseksi
 • Kuinka saada 36 ACT -tieteestä: 13 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä

Kirjoittaminen

 • ACT Writing Rubric: Täysi analyysi ja essee -strategiat
 • ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen
 • Miksi sinun ei pitäisi kopioida SAT/ACT -esseen luustomalleja
 • Kuinka saada täydellinen 12 ACT Writing Essaystä

body_monopoly_game.jpg Monopolin strategia #1? Käännä lauta ilmaan ja pelaa Anteeksi! sen sijaan.

#7: Käytä aikasi viisaasti

Toinen keskeinen strategia, jota emme maininneet edellä, on käyttää aikasi viisaasti ACT: n jokaisessa osassa.Ajan varaaminen oikein tarkoittaa, että et käytä liikaa (tai liian vähän) aikaa tiettyihin kysymyksiin.

Alla olevasta kaaviosta näet, kuinka paljon aikaa sinulla on per kysymys jokaisessa ACT -osassa. Nämä rajat ovat arvioita, koska niiden oletetaan vievän saman ajan jokaiseen kysymykseen.

ACT -osio

Aika per kysymys

Englanti

36 sekuntia

Matematiikka

60 sekuntia

Lukeminen

53 sekuntia

Tiede

53 sekuntia

Kuten huomaat, sinulla on vähiten aikaa kysymykselle englanniksi ja eniten matematiikalle. Mutta jopa kokonainen minuutti voi lentää matematiikkakysymyksessä, joten sinun on tiedettävä, miten lähestyä ACT -ongelmia nopeasti mutta tehokkaasti.Vinkkejä itsesi vauhdittamiseen löydät ajanhallintaoppaistammeTOIMI Matematiikka,LukeminenjaTiede.

Kuten mainitsin vihjeessä 6, on hyvä vastata kaikkiin kysymyksiin, koska vääristä vastauksista ei ole rangaistusta. Muttaaikahäiriö on yksi ACT: n haastavimmista osista, ja se vaikeuttaa usein tiettyjen osien ajoissa suorittamista tai pidempien, monimutkaisempien kysymysten korjaamista.

Siksi, jos tavoittelet 30, se voi olla parempi sinulle viettää hieman enemmän aikaa yrittää saada kysymykset oikein kuin murehtia yrittää ratkaista jokaisen kysymyksen. Tiedät, että muutama kohta puuttuu joka tapauksessa, joten käytä aikaa, jonka olisit käyttänyt vastaamalla vaikeampiin kysymyksiin, ratkaisemalla ne kysymykset, jotka olet ehdottomasti varma voit saada asian pienellä lisäajalla. Sitten vain arvaa ne muutamat, joihin sinulla ei ole aikaa.

#8: Vältä huolimattomia virheitä ja tarkista vastauksesi

ACT: n korkeat pisteet ansaitsevat ensisijaisesti kysymyksiä huolimattomista virheistä johtuen - toisin sanoen kysymyksistä, joita luit väärin tai tulkitsit väärin, vastausvaihtoehdoista, joita et ole täyttänyt oikein, tai vastausvaihtoehdoista, joita et ole vahvistanut, ennen kuin siirryt seuraavaan kysymykseen.

Tämäntyyppiset virheet ovat turhauttavia, mutta ne ovat täysin vältettävissä. Hyvä uutinen on, että nämä virheet tarkoittavat, ettet kamppaile tentin sisällön kanssa, mutta huono uutinen on, että menetät pisteitä kysymyksistä pelkän hätäisyyden vuoksi.

Paras tapa välttää huolimattomia virheitä on tarkistaa vastauksesi uudelleen. Tämä tarkoittaa, että tarkastelet jokaista vastausta ennen kuin siirryt seuraavaan kysymykseen. Joten matemaattisessa kysymyksessä voit nopeasti tarkistaa vastausvalintasi kytkemällä sen takaisin ja ratkaisemalla sen uudelleen. Tai englanninkielisessä kysymyksessä voit lukea uudelleen korjaamasi lauseen varmistaaksesi, että se kuulostaa oikealta.

Jos jakson lopussa on ylimääräistä aikaa, palaa jokaisen kysymyksen läpi tarkistaaksesi, että olet vastannut kaikkiin ja olet merkinnyt oikeat vastaukset vastauslomakkeeseen.

Seuraavassa on muutamia muita temppuja, joiden avulla voit välttää huolimattomat virheet:

 • Lue kaikki kysymykset huolellisesti. Jos selaat, saatat ymmärtää väärin, mitä kysymyksessä sinua pyydetään tekemään. Esimerkiksi matematiikassa tämä voi tarkoittaa, että olet vahingossa ratkaissut väärän algebrallisen lausekkeen. Siksi lue aina jokaisen kysymyksen sana.
 • Lue uudelleen osa kysymyksestä, jota et ymmärrä. Et voi odottaa saavan kysymystä oikein, jos et ymmärrä, mitä se pyytää sinua tekemään. Jos jokin lause tai sana saa sinut pois, lue kysymys uudelleen, kunnes olet melko varma, että tiedät mitä se tarkoittaa.
 • Lue kaikki vastausvaihtoehdot ennen kuin valitset yhden. Älä mene suoraan oikeaan vastausvaihtoehtoon - usein se, mikä kuulostaa oikealta, ei oikeastaan ​​pidä paikkaansa, koska monet uskottavat vastausvaihtoehdot sisältävät harhaanjohtamisen. Lue kaikki vastausvaihtoehdot, jotta voit olla varma, että tiedät mikä on oikein.
 • Kirjoita siististi. Jos muistiinpanosi ovat huolimattomia tai hämmentäviä (etenkin matemaattisten ongelmien ratkaisemisessa), sinun on todennäköisesti vaikea ymmärtää kirjoittamaasi ja saatat jopa valita väärän vastauksen. Kirjoita aina puhtaasti ja johdonmukaisesti, jotta et vahingossa pilaa omia ponnistuksiasi testipäivänä.

#9: Älä ahdista itseäsi

Viimeinen mutta ei vähäisin, älä anna ACT: n paineen järkyttää sinua. 30: n saaminen vaatii kovaa työtä, mutta sinun ei pitäisi hukuttaa itseäsi tai tuntea, että tulevaisuutesi riippuu ACT -tuloksesta. Niin kauan kuin sinulla on vankka opintosuunnitelma ja laadukkaat ACT -resurssit, olet hyvällä tavalla saamassa hyviä pisteitä.

Lisäksi, yritä pysyä rauhallisena testipäivänä. Pientä ahdistusta on odotettavissa, mutta hermojesi päästäminen voit menettää sekä keskittymisesi että itseluottamuksesi. Jos et saa 30, muista, että se ei ole maailman loppu; voit aina suorittaa kokeen uudelleen tai parantaa muita korkeakouluhakemuksesi osia. Mahdollisuuksiasi ylioppilaskunnassa ei määritä pelkästään ACT -pisteesi, joten älä oleta, että olet tuomittu millekään alle 30 -vuotiaalle!

paras ottelu kalan naiselle

body_sad_dog.jpg Älä näytä tältä ACT: n jälkeen. Vakavasti. Älä muutu maagisesti koiraksi.

Johtopäätös: Kuinka saada 30 ACT: stä

Monet opiskelijat tavoittelevat 30 ACT: ssä, mutta onko 30 hyvä ACT -pisteet? Ehdottomasti! Itse asiassa, 30 ACT -pisteet ovat erittäin kilpailukykyisiä - tarkalleen 4 parhaan testin tekijän joukossa. Tämä pisteet antavat sinulle hyvän mahdollisuuden päästä moniin kohtalaisen kilpailukykyisiin yliopistoihin, kuten UC Santa Barbaraan ja Bostonin yliopistoon.

Jos haluat 30, sinun on saatava korkeat pisteet kaikista neljästä kokeen osasta (paitsi kirjoittaminen). Erityisesti sinun on saatava vähintään 30 kahdesta osasta ja yhdistetty pistemäärä 29,5 (joka pyöristää 30: een) tai korkeampi. Tämä tarkoittaa, että voit unohtaa vain kourallisen kysymyksiä kustakin osiosta.

Yllä, olemme opettaneet sinulle, kuinka saada 30 ACT: stä yhdeksän parhaan vinkkimme avulla. Muistutuksena, tässä taas vinkkimme:

 • Keksi idioottivarma opintosuunnitelma
 • Hanki korkealaatuisia resursseja (viralliset ovat hyvä paikka aloittaa)
 • Seuraa edistymistäsi harjoitustesteillä
 • Analysoi virheesi testeissä ja kysymyksissä
 • Poraa heikot kohdat, jotta ne eivät alenna pisteitäsi
 • Opi ja harjoittele kaikkia tärkeimpiä ACT -strategioita
 • Käytä aikasi viisaasti
 • Vältä tekemästä huolimattomia virheitä tarkistamalla vastauksesi jalukemalla tarkemmin
 • Keskity siihen, että pärjäät hyvin ilman, että ahdistat itseäsi

Näiden vinkkien avulla voit saavuttaa 30: n hetkessä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA