Kuinka löytää ja voittaa opintoja ulkomailla

feature_study_abroad_woman_airport

psat tulokset 2019 julkaisupäivä

Opiskelu ulkomailla on yksi jännittävimmistä aktiviteeteista, joita voit tehdä opiskelijana, varsinkin jos et ole koskaan ollut ulkomailla tai yrität oppia vierasta kieltä. Mutta kuten yliopisto, ulkomailla opiskelu voi maksaa melko penniäkään, minkä vuoksi sinun pitäisi ehdottomasti hakea ulkomaille opiskeluapurahoja.

Tässä oppaassa käymme läpi, kuinka paljon ulkomailla suoritettavat ohjelmat tyypillisesti maksavat, millaisia ​​ulkomailla opiskeltavia apurahoja on saatavilla ja mitä nämä apurahat yleensä kattavat, kuinka löytää ulkomaille opiskeluapurahat ja lopulta miten tehdä apurahahakemuksesi erottuvaksi.Mitä ovat ulkomailla opiskelevat ohjelmat?

Ulkomailla suoritetut opinto -ohjelmat mahdollistavat opiskelijan, yleensä korkeakouluopiskelijan, osallistua ulkomaiseen korkeakouluun tai yliopistoon, tyypillisesti lukukauden, kesän tai koko lukuvuoden ajan.

Ulkomailla suoritettavien ohjelmien tarkoitus on laajentaa opiskelijoiden näköaloja ja altistaa heidät uusille kokemuksille ja haasteille antamalla heidän asua vieraassa maassa ja sopeutua toiseen kulttuuriin (ja mahdollisesti toiseen kieleen).

Opiskele ulkomailla ansaitsevat yleensä korkeakouluopintoja ulkomaisen oppilaitoksen kautta, jossa he opiskelevat, jotka voidaan sitten siirtää takaisin kotioppilaitokseensa (tarkalleen miten arvosanojen siirto vaihtelee yliopiston mukaan).

Esimerkiksi kevätlukukaudellani USC: n juniorina osallistuin ulkomailla opiskelemaan Sophian yliopiston Tokiossa, Japanissa. Siellä minun täytyi ottaa täyden luokan kuormitus, ja nämä arvosanat siirrettiin myöhemmin USC: hen, joka lopulta ilmestyi perustutkintotodistuksessani.

Jotkut ulkomailla opiskelevat ohjelmat tarjoavat harjoittelu- ja/tai vapaaehtoistyömahdollisuuksia tai vaativat niitä osana ohjelmaa. Lisäksi, Jotkin ohjelmat saattavat vaatia sinua asumaan isäntäperheen kanssa, kun taas toiset yksinkertaisesti tarjoavat sinulle asuntolan tai asunnon.

Ulkomailla opiskeluun liittyy monia etuja sen lisäksi, että se paljastaa sinut uusille kulttuureille.

Yhdelle, voit laittaa kokemuksesi ansioluetteloosi, joka saattaa antaa sinulle mahdollisuuden hakea työhakemuksiasi yliopiston valmistumisen jälkeen, varsinkin jos aiot työskennellä kansainvälisessä ympäristössä tai globaalimmin ajattelevassa yrityksessä.

Myös ulkomailla opiskelu voi antaa suurta vauhtia kielitaidoillesi, jos olet maassa, jonka kieltä yrität oppia, varsinkin jos asut isäntäperheessä, joka ei puhu englantia!

Lopuksi kaikki kokemukset ja haasteet, joita kohtaat enemmän kuin todennäköisesti ulkomailla, auttavat sinua kypsymään ja kasvamaan ihmisenä. Ihannetapauksessa sinusta tulee luottavainen jokapäiväisiin kykyihisi ja opit luottamaan ja luottamaan itseesi jopa enemmän kuin pystyit ennen menit ulkomaille.

Kuinka paljon ulkomailla opiskelu maksaa?

Kuten olemme selittäneet, siellä on valtava joukko ulkomaisia ​​opinto -ohjelmia. Nämä eivät eroa vain pituudesta ja sijainnista, vaan myös kustannuksista.

Lukukautta kestävä ulkomailla suoritettava opinto-ohjelma maksaa normaalisti yhtä paljon kuin, jos ei enempää kuin lukukauden kotiyliopistossasi.

Miksi? Ulkomailla suoritetun opintojen ja opintomaksujen maksamisen lisäksi sinun on yleensä maksettava esimerkiksi ateriasuunnitelmat, asuminen, lentoliput, kirjat, retket ja ulkomaiset pankkiautomaatit.

Ulkomailla suoritetun opinto -ohjelman kustannukset vaihtelevat pääasiassa seuraavien tekijöiden mukaan:

 • Ulkomaisen korkeakoulun sijainti: Varakkaiden maiden yksityiset yliopistot merkitsevät korkeampia lukukausimaksuja ja elinkustannuksia
 • Ohjelman kesto: Mitä pidempi ohjelma, sitä korkeammat kustannukset
 • Saatko opiskella ulkomailla apurahoja: Tällaiset apurahat voivat olla sisäisiä (kotisi oppilaitoksen kautta) tai ulkoisia (Yhdysvaltain hallituksen tai muun organisaation kautta)⁠ -puhumme niistä lisää seuraavassa osassa

Koska siellä on niin monenlaisia ​​ulkomaisia ​​opinto -ohjelmia, on vaikea keksiä ohjelman keskimääräisiä kustannuksia. GoAbroad.comin mukaan yhden lukukauden pituisen ulkomailla suoritetun opinto-ohjelman keskimääräiset kustannukset ovat noin 18 000 dollaria.

Tämä sivusto tarjoaa myös laajan analyysin keskimääräiset kustannukset monenlaisista ulkomailla olevista opinto -ohjelmista ympäri maailmaa .

Mutta todellisuus on se kuinka paljon maksat ulkomailla opiskelemisesta.

tapaus läntinen varausyliopisto msw

Viime kädessä se, kuinka paljon sinun on maksettava ulkomailla opiskelemiseksi, riippuu monista tekijöistä. Mutta yksi asia on varma: jos onnistut saamaan ulkomailla opiskeltavan apurahan, voit pienentää maksettavaa kokonaissummaa- ja se on hieno tunne!

body_british_pounds

Mitä ovat ulkomailla opiskeluapurahat?

Ulkomailla opiskelu voi olla melko kallista⁠ -jopa kalliimpaa kuin lukukausi kotiyliopistossasi.

Paras tapa vastustaa näitä kustannuksia on hakea (ja toivottavasti voittaa!) joitakin ulkomailla opiskeluapurahoja. Ulkomailla opiskellaan apurahoja paitsi opiskelijoille, mutta myös lukio -opiskelijoille (yleensä valmistuville eläkeläisille) ja jatko -opiskelijoille.

Tässä ovat ulkomailla suoritettavien opintojen pääluokat:

 • Tarvepohjaiset apurahat: Ne perustuvat puhtaasti taloudellisiin tarpeisiin. Sinun on yleensä esitettävä todisteita siitä, kuinka paljon sinulla on säästöjä, kuinka paljon perheesi tienaa jne.
 • Ansioihin perustuvat apurahat: Nämä apurahat perustuvat akateemisiin saavutuksiisi, tyypillisesti oppilaitoksesi transkriptioihin/GPA: han, suosituskirjeisiin, koulun ulkopuolisiin toimintoihin ja esseisiin.
 • Ohjelma-/koulukohtaiset apurahat: Nämä apurahat myönnetään erityisillä ulkomailla opiskelevilla ohjelmilla tai ohjelmia johtavilla kouluilla. CIEE -apurahat ja CEA -apurahat ovat kaksi esimerkkiä tästä apurahatyypistä.
 • Kieli-/sijaintikohtaiset apurahat: Nämä apurahat ovat opiskelijoille, jotka opiskelevat tiettyä kieltä ja/tai tietyssä maassa. Esimerkkejä ovat Boren -apuraha ja Kriittisen kielen apuraha .
 • Suuret erityisapurahat: Nämä apurahat on suunnattu opiskelijoille, jotka opiskelevat tiettyä alaa, kuten taidetta tai STEM. Yksi esimerkki on Google -sukupolven apuraha tietotekniikasta kiinnostuneille.

Kuten näette, ulkomailla opiskeluapurahoja on laaja valikoima. Tämä tarkoittaa, että myös stipendien kattamissa kustannuksissa on laaja vaihtelu. Esimerkiksi, CEA tarjoaa matkakuponkeja ulkomailla opiskelemaan ja takaisin suuntautuvasta matkasta aiheutuvien matkakustannusten korvaamiseksi.

Useimmat ulkomailla opiskelevat apurahat antavat sinulle tietyn määrän rahaa ⁠ - useinvaihtelevat sadoista tuhansiin dollareihin⁠ -joita voidaan soveltaa esimerkiksi lukukausimaksuihin ja -maksuihin, asumiseen tai kotimajoitukseen, ateriasuunnitelmiin, matkoihin, kirjoihin ja muihin koulutarvikkeisiin jne.

Muut apurahat voivat määrittää, miten ja missä voit käyttää palkinnon.

Tukikelpoisuuden kannalta riippumatta siitä, oletko oikeutettu ulkomaille opiskelemaan, riippuu jälleen kerran hakemastasi apurahasta ja sen kelpoisuusvaatimuksista.

Yleisesti ottaen, useimpien ansioihin perustuvien ulkomaisten opintojen osalta sinulla on oltava seuraavat edellytykset ollakseen kilpailukykyisiä:
 • Korkea GPA ⁠ - useinvähintään 2,5-3,0 GPA vaaditaan, vaikka jotkut apurahat, kuten CEA: n myöntämät, vaatia ylöspäin 3.7 !
 • Vaikuttava ansioluettelo/CV, mieluiten asiaankuuluvasta työstä, johtamisesta tai vapaaehtoistyöstä
 • Vahvat suosituskirjeet
 • Kiinnostava ja hyvin kirjoitettu essee

body_search_person_binoculars

Kuinka löytää opintoja ulkomailta: 4-vaiheinen opas

Tiedät, millaisia ​​ulkomaisia ​​opinto -apurahoja on olemassa, mutta miten todella löydät sellaisia, joita voit hakea? Tässä osiossa annamme sinulle a vaiheittainen opas auttaakseen sinua löytämään parhaat ulkomailla opiskelevat apurahat.

Vaihe 1: Hae FAFSAa

Ensimmäiset asiat ensin, Joka vuosi ennen uuden yliopiston lukuvuoden alkua sinun tulee hakea FAFSAa tai ilmaista hakemusta liittovaltion opiskelijatuesta. FAFSA: n avulla voit saada valtion rahoittamia lainoja tai avustuksia, joita voit yleensä hakea lukukausimaksuihin ja palkkioihin⁠, mukaan lukienjotka opiskelet ulkomailla.

FAFSA voi myös kertoa, oletko oikeutettu työopintoihin, minkä avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa kotiyliopistossasi ennen kuin lähdet ulkomaille.

Vaihe 2: Katso, jos ulkomailla suorittamasi opinto -ohjelma tarjoaa apurahoja

Kun olet päättänyt, mihin ulkomaille suuntautuvaan opinto -ohjelmaan haluat osallistua, ryhdy tutkimaan, tarjoaako kyseinen ohjelma tai sitä johtava organisaatio opiskelijoille ulkomaille myönnettäviä apurahoja.

Jotkut suositut organisaatiot, joita todennäköisesti näet suorittamassa ulkomailla opiskelevia ohjelmia, ovat seuraavat:

Oletetaan esimerkiksi, että olet nykyinen Pittsburghin yliopiston opiskelija, joka aikoo opiskella Pariisissa lukukauden ajan. Tätä Pariisin ulkomailla suoritettavaa opinto -ohjelmaa johtaa CIEE , joten sinun tulee mennä suoraan CIEE -verkkosivustolle nähdäksesi, mitä ulkomailla opiskelevia apurahoja he tarjoavat.

Vaihe 3: Tarkista koulusi rahoitusresurssit

Useimmilla yliopistoilla on runsaasti resursseja ja linkkejä, joiden avulla voit löytää ulkomaille opiskeluapurahoja ja kesäopintojen ulkomaille -apurahoja.

Ensin neuvon pääsemällä kotikorkeakoulusi viralliselle verkkosivustolle ja menemällä ulkomailla opiskelemaan ohjelmasivuille. Sinun pitäisi pystyä löytämään osio jostakin ulkomaisten opinto -ohjelmien rahoituksesta. Esimerkiksi osoitteessa Michiganin yliopiston opiskelu ulkomailla -sivu , on linkkejä 'UM-rahoitus' ja 'Ulkoiset rahoituslähteet'.

Voit myös tarkista yliopistosi yleinen rahoitussivu nähdäksesi, onko olemassa säännöllisiä apurahoja, joita voit hakea ulkomaille opiskelemaan.

Huomaa, että suosittelen tarkistamaan, oletko oikeutettu sisäisiin (yliopistokohtaisiin) apurahoihin ennen alat etsiä ulkomaisia ​​opinto -apurahoja ulkomailta (katso vinkkejä tähän vaiheesta 4).

Jos et löydä apurahoja koulusi viralliselta verkkosivustolta, varaa aika ulkomaille opiskelevallesi neuvonantajalle. Heidän pitäisi pystyä kertomaan, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan ja mitä apurahoja voidaan hakea mihin ohjelmiin, maihin/kieliin ja pääaineisiin.

Myös neuvonantajallasi saattaa olla joitakin ehdotuksia ulkoisista rahoitusvaroista voit käyttää, jos rahoitusta ei ole saatavilla koulun tai haluamasi ohjelman kautta.

Vaihe 4: Hae opintoja ulkomailta apurahoja verkossa

Jos et ole saanut rahoitusta kotiyliopistosi tai ulkomailla opiskelevan ohjelman kautta, on aika alkaa katsoa ulospäin ulkopuoliset ulkomailla opiskelevat apurahat.

Paras tapa löytää nämä ovat koulun ja ulkomailla opiskelevan neuvonantajan kysymisen lisäksi etsimällä ne itse verkossa. Lukio-, korkeakoulu- ja jatko -opiskelijoille on tarjolla tonnia ulkomaisia ​​opinto -apurahoja ja kesäopintoja ulkomailla.

Voit käyttää seuraavia resursseja selaa ulkomailla opiskelu -apurahoja ja kesäopintoja ulkomailla -apurahoja, joilla saatat olla oikeutettu:

 • Ulkomailla101 : Yksi yksityiskohtaisimmista ulkomailla suoritetuista apurahaluetteloista, joka järjestää apurahat ohjelman/organisaation mukaan
 • Lähde ulkomaille : Vuosittain päivitettävä luettelo suosituimmista ulkomailla suoritetuista apurahoista
 • Monimuotoisuus ulkomailla : Laaja luettelo ulkomailla opiskelevista apurahoista, jotka on suunnattu pääasiassa ensimmäisen sukupolven, vähemmistöjen ja pienituloisille opiskelijoille
 • GoAbroad.com : Luettelo ulkomailla suoritetuista apurahoista, joissa on päivitetyt tiedot tukikelpoisuudesta, kustannuksista, määräajoista jne.

Huomaa, että kun etsit apurahoja, älä tunne tarvetta rajoittaa hakujasi opiskelemaan ulkomaille tarkoitettuja apurahoja- Itse asiassa monia säännöllisiä apurahoja korkeakoulu- tai jatko-opintoihin voidaan soveltaa myös ulkomailla oleviin opintoihin.

Mitä tulee säännöllisiin apurahoihin, jotka eivät välttämättä ole spesifisiä opiskelemaan ulkomailla (mutta joita voidaan mahdollisesti soveltaa ulkomailla opiskeluun), tässä on joitain parhaista hakukoneista, joita voit käyttää:

Jos haluat lisää vinkkejä apurahojen löytämiseen korkeakoululle, tutustu kattavaan oppaaseemme.

mikä merkki sopii parhaiten neitsyen kanssa

body_woman_laptop_smiling

6 Vinkkejä erinomaiseen opiskeluun ulkomailla apurahahakemuksessa

Toistaiseksi olemme tarkastelleet, miten löytää ulkomaille opiskeltavia apurahoja, mutta miten voit varmistaa, että annat parhaasi voittaaksesi yhden stipendin? Alla käymme läpi kuusi ratkaisevaa vinkkiä, jotka on pidettävä mielessä, kun haet ulkomailla opiskelevia apurahoja ja kesäopintojen ulkomailla -apurahoja.

#1: Säilytä korkea GPA

Yksi tärkeimmistä osista ulkomailla opiskeluapurahahakemuksessasi on GPA (yleensä perustutkinto -GPA, olettaen, että haet korkeakouluopiskelijana).

Suurin osa ansioihin perustuvista opintojen ulkomailla apurahoista vaativat vähintään 2,5 GPA: ta⁠ -mahdollisesti vähintään 3.0- mutta GPA: si pitäisi olla paljon suurempi kuin tämä vähimmäismäärä, jos todella haluat erottua muista hakijoista. 3.5+ GPA on paras panos, vaikka mitä korkeampi, sen parempi!

Vielä tärkeämpää, varmista, että päähankkeesi (jos olet jo julistanut pääaineen) on melko korkea⁠ -ihannetapauksessa 3.7+. Tämä vinkki on ratkaiseva, jos haet ulkomaille opiskeluapurahoja, jotka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tietyistä pääaineista tai opintoaloista.

Jos GPA ei ole erittäin korkea, mutta täyttää vähimmäisvaatimuksen, älä lannistu. Voit aina korvata alemman GPA: n vahvistamalla muita apurahahakemuksen osia.

#2: Kirjoita vakuuttava, mielenkiintoinen essee

Suurin osa ansioihin perustuvista ulkomailla suoritettavista apurahoista edellyttää essee tai lausunto (mahdollisesti useampi kuin yksi) saavutuksistasi, tavoitteistasi ja syistäsi, miksi haluat opiskella ulkomailla.

Jos haet tarvepohjaista apurahaa, saatat joutua myös toimittamaan esseen, jossa selitetään taloudellinen tilanteesi ja miten aiot käyttää apurahavaroja tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Vaadittu esseen pituus vaihtelee stipendin mukaan, mutta sinä yleensä on kirjoitettava noin 1-2 sivuväliä olevaa sivua.

Tässä on esimerkki perusopintojen ulkomailla stipendin essee -kehotteesta (tämä on tarkoitettu CIEE opiskelee ulkomailla apurahoja ):

Selitä meille 300 sanalla tai vähemmän, miten CIEE -ohjelmasi vaikuttaa yliopistokokemukseesi ja/tai tuleviin urasuunnitelmiin.

Muut ulkomailla opiskelevat apurahaesseet voi olla tarkempi kuin tämä, varsinkin jos apuraha on suunnattu opiskelijoille, jotka kuuluvat tiettyyn ryhmään tai jotka ovat tietyssä pääaineessa.

Yksi esimerkki tästä on nykyinen essee kehote API -monimuotoisuusapuraha :

Opiskelijat ovat joskus huolissaan siitä, miten heidät nähdään isäntämaassaan, ja joillekin on kyse siitä, miten heidän rotu, seksuaalinen suuntautuminen, ikä, etninen tausta, uskonto, sukupuoli jne. Vaikuttavat heidän kokemukseensa.

Kuvaile kohtaamista, joka osoittaa monimuotoisuuden tärkeyden sinulle ja sen merkityksen ulkomailla opiskelevalle kokemuksellesi isäntämaassasi. (Enintään 2 sivua)

Nämä ovat vain muutamia muotoja, joita ulkomailla opiskeleva apurahaesityskehote voi ottaa. Varmista lue apurahojesi ohjeet tarkasti.

Muista lisäksi seuraavat olennaiset vinkit kirjoittaessasi apurahat:

 • Ei kiirettä: Älä kiirehdi esseen kirjoittamisprosessia, koska essee on usein yksi tärkeimmistä osista apurahahakemuksessa. Varaa paljon aikaa ideoiden ideoimiseen, kirjoittamiseen ja muokkaamiseen.
 • Ole aito: Kirjoita tavalla, joka vastaa ääntäsi ja kuka olet. Käytä anekdootteja ja ole rehellinen miksi haluat opiskella ulkomailla ja miten tämä apuraha auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.
 • Ole tarkka: Älä vain sano, että haluat tämän apurahan, jotta voit opiskella ulkomailla ja nauttia eri kulttuurista. Selitä selkeästi miksi haluatko mennä tähän maahan, miten ohjelma auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tai ammatilliset tavoitteesi ja mikä tekee sinusta parhaan ehdokkaan. Konkreettisia esimerkkejä ja anekdootteja ovat ystäväsi!
 • Muokkaa esseesi ja pyydä muita apua: Apurahaesseen kirjoittaminen ja sen kääntäminen välittömästi tuomitsee sinut todennäköisesti hylkäämiseen. Varmista, että käytät vähintään muutaman päivän esseesi muokkaamiseen ja oikolukemiseen ja että joku muu, kuten vanhempi tai opettaja, tarkastelee sitä myös.

body_red_ Lyijykynä Stipendiesseesi muokkaaminen tarkoittaa luotettavan punaisen kynän poistamista- tai no, lyijykynä.

#3: Hanki hehkuva suosituskirje

Jotkut ulkomailla opiskelevat apurahat edellyttävät, että lähetät yhden tai useamman suosituskirjeen, joten sinun on varmistettava, että kirjeesi ovat korkealaatuisia ja esittävät sinut vahvana ehdokkaana stipendille.

Yleensä haluat pyytää professorilta (tai opettajalta, jos olet lukiossa) suosituskirjeen. Mutta mitä professoreita sinun pitäisi kysyä?

Tässä ovat ihanteelliset professorityypit, joita kannattaa harkita kirjeen kirjoittamisesta (huomaa, että saat vieläkin vahvemman kirjeen, jos professori sopii useampaan kuin yhteen näistä kriteereistä):

on 19 hyvää toimintaa
 • Professori, joka tuntee sinut hyvin ja osaa puhua vahvuuksistasi ja tavoitteistasi
 • Professori, jonka luokassa olet menestynyt (vielä parempi, jos nämä luokat ovat pääaineellasi!)
 • Professori, jonka kanssa olet työskennellyt luokan ulkopuolella tutkimuksessa tai laajennetussa projektissa
 • Opinnäytetyösi tai väitöskirjaneuvojasi (jos olet ylioppilas)

Vaikka meillä onerillinen opas kuinka pyytää opettajalta suosituskirje, tässä on yhteenveto tärkeimmistä muistiinpanoista:

 • Anna professorillesi paljon aikaa kirjoittaa se - vähintään kuukausi, mutta kuusi viikkoa tai kauemmin on ihanteellinen.
 • Kysy henkilökohtaisesti⁠. Suunnittelemalla henkilökohtainen tapaaminen puhuaksesi suosituskirjeestä saa sinut näyttämään kypsemmältä, itsevarmemmalta ja valmistautuneemmalta. Se antaa sinulle myös aikaa keskustella apurahan nitty-gritty.
 • Anna opettajalle paljon tietoa⁠. Suosituskirjeen kirjoittaminen ei ole helppoa, joten muista antaa kirjoittajallesi tietoja stipendistä, ohjelmasta, määräajoista ja itsestäsi (esim. Ansioluettelosi/CV, epäviralliset transkriptiot, essee luonnos jne.).
 • Sisäänkirjautuminen tapahtuu usein sähköpostitse. Kun professori on suostunut kirjoittamaan sinulle suosituskirjeen, pyri pitämään yhteyttä ja tarkista aina, kuinka usein he ovat edenneet kirjeessäsi. On myös viisasta lähettää kohtelias muistutus kirjeen lähettämisen määräajasta, kun se lähestyy.

#4: Löydä tapoja esitellä kykyjäsi ja taitojasi

Monet ulkomailla opiskelevat apurahat edellyttävät ansioluettelon/CV: n lähettämistä⁠ -mieluiten sellainen, joka kuvaa vahvuuksiasi, saavutuksiasi ja kykyjäsi.

Olet itse vastuussa siitä, mitä ansioluettelossasi on, joten ajattele vaikuttavimpia esineitä, joita voit laittaa omillesi (jotka liittyvät myös hakemaasi ulkomaille myönnettävään apurahaan).

esimerkki suosituskirjeestä mielenterveysneuvojalle

Jos olet esimerkiksi insinööritieteiden päällikkö, joka hakee insinööritieteen apurahaa, sinun on korostettava tiettyjä insinööri- tai STEM-aiheisia oppitunteja, saavutuksia ja taitoja, joita sinulla on, kuten osallistuminen koulusi insinöörikerhoon tai palkinto, jonka sait matematiikan kilpailu.

Tässä muutamia ideoita siitä, mitä voit laittaa ansioluetteloosi:

 • Vapaaehtoiskokemus
 • Harjoittelu/työkokemus
 • Koulukerhot, joissa olet
 • Voitetut palkinnot/kunnianosoitukset/apurahat
 • Organisaatiot, joissa olet aktiivinen jäsen
 • Kielet, joita osaat tai opit
 • Muut asiaankuuluvat taidot/taidot

Tarkempia esimerkkejä saavutuksista, jotka voit laittaa ansioluetteloosi, tutustu 70+ akateemisen arvosanan esimerkkiimme.

Suosittelen myös tutustumaan ansioluetteloihimme ja ansioluetteloihimme sekä ilmaisiin ansioluetteloihimme ja CV -malleihimme. Vaikka nämä artikkelit ovat lähinnä tutkijakouluun hakeville ja ei opiskella ulkomailla apurahoja, useimpien niissä olevien vinkkien ja esimerkkien pitäisi silti koskea sinua!

#5: Ota aikaa

Yksi tärkeimmistä vinkeistä, jotka on muistettava, kun työskentelet ulkomailla opiskeluun liittyvien hakemusten kanssa, on olla kiirettä.

Näiden sovellusten täyttäminen voi viedä kauan, varsinkin jos sinun on kirjoitettava useampi kuin yksi essee, joten anna itsellesi runsaasti aikaa aivoriihiin, kerää kaikki tarvitsemasi materiaalit ja tarkista hakemuksesi ennen sen lähettämistä.

On parasta anna itsellesi vähintään muutama kuukausi työskennellä sovellusten kanssa ja vähintään kuusi viikkoa (koska sinun on todennäköisesti saatava suosituskirje).

Jos haet useita opinto -opintoja ulkomaille, haluat ehdottomasti seuraa kaikkia apurahojen määräaikoja. Laita kalenterisi tai suunnittelijasi jokaiseen tulevaan apurahan määräaikaan yhdessä stipendin nimen kanssa, jotta et menetä tärkeitä päivämääriä tai sekoitat vahingossa kahta eri apurahan määräaikaa toisilleen.

body_planner_person

#6: Pyydä jotakuta tarkistamaan hakemuksesi

Viimeinen vinkkimme on saada joku, johon luotat, kuten vanhempi, ystävä tai professori, katsomaan ulkomailla opiskellut apurahahakemukset ennen niiden lähettämistä. Tämä vinkki on erityisen tärkeä, jos sinulla on esseekomponentti koska jos joku muu lukee sen, se varmistaa, ettei siinä ole ilmeisiä virheitä tai epätarkkuuksia.

Varmista, että hakemustasi tarkistava henkilö tietää tarkalleen, millaisia ​​materiaaleja hakemukseen vaadittiin, esimerkiksi tarvitsiko se virallisia kopioita tai tietyn pituisen esseen.

Kun saat vihreän valon henkilöltä, katso ulkomailla opiskelemaan apurahasovellusta viimeisen kerran, viittaamalla tarvittaessa sovellusohjeisiin ennen sen lähettämistä.

Yhteenveto: Kuinka saada opintoja ulkomaille

Ulkomailla opiskelu voi olla hämmästyttävä kokemus korkeakouluopiskelijoille, ja itse suosittelen sitä.

Mutta kuten tiedämme, ulkomailla opiskelu voi olla melko kallista, varsinkin jos sinulla ei ole apurahoja auttamaan sinua. Siksi on tärkeää, että haet mahdollisimman monta ulkomaille opiskeltavaa apurahaa.

Saatavilla on monenlaisia ​​ulkomailla opiskeluapurahoja, puhtaasti taloudellisiin tarpeisiin perustuvista oppilaitoksista tiettyihin vähemmistöryhmiin tai suuriin yrityksiin.

Useimpien ansioihin perustuvien ulkomaisten opintojen apurahojen saamiseksi sinulla on oltava seuraavat edellytykset olla vahva ehdokas:

 • Korkea GPA (3.5+ on ihanteellinen)
 • Hyvin kirjoitettu essee
 • Vahvat suosituskirjeet
 • Vaikuttava ansioluettelo/CV
Tässä ovat neljä askelta, jotka sinun pitäisi ottaa löytää (kesä) ulkomaille opiskeluapurahat sinulle:
 • Vaihe 1: Hae FAFSAa
 • Vaihe 2: Tarkista, onko ulkomailla opiskeluasi apurahoja
 • Vaihe 3: Tarkista koulusi rahoitusresurssit
 • Vaihe 4: Etsi ulkomailta opiskeltavia apurahoja verkossa
Lopuksi tarkistetaan kuusi vinkkiämme suuren opiskelun ulkomaille stipendihakemuksen lähettämiseksi:
 • Säilytä korkea GPA
 • Kirjoita vakuuttava, mielenkiintoinen essee
 • Hanki hohtavia suosituskirjeitä
 • Etsi tapoja tuoda esille kykyjäsi ja taitojasi
 • Ei kiirettä
 • Pyydä jotakuta tarkistamaan hakemuksesi

Kun olet lukenut tämän, sinun pitäisi olla hyvällä tiellä voittaa ulkomailla opiskeluapurahoja!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset