Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

main_calculator

Mikä on paras tapa käyttää AP-pistelaskimia? Tässä viestissä keskustelemme siitä, kuinka saada niistä eniten irti - ja milloin sinun ei pitäisi käyttää niitä lainkaan.

mikä hyvä gpa yliopistolle

päivitys-1672349_640Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mistä saan AP-pisteiden laskimen?

Ennen kuin puhumme parhaista tavoista käyttää pisteet laskimia, sinun on opittava, mistä löytää sopivan AP-luokan!

Jokainen AP -testi käyttää eri pisteytysjärjestelmää. College Boardin julkaisemia virallisia AP -pistelaskureita ei ole , joten opettajien ja testivalmistajien on tehtävä oma.

Saadaksesi AP-pisteet laskimen, puhu ensin opettajasi kanssa - AP-opettajilla on usein kaava, jota he käyttävät arviointikäytäntöihin.

Jos opettajallasi ei ole sellaista tai olet itseopiskeleva, hanki prep-kirja AP-kurssillesi. Yksittäisiin testeihin kirjoitetuissa valmiissa kirjoissa on aina pistelaskin.

Katsokaa lopuksi verkosta - monilla verkkosivustoilla on likimääräiset pisteet laskimet, joita voit käyttää kullekin AP -luokalle.

Varoituksen sana: kaikki pisteet laskimet ovat likimääräisiä koska AP-testin skaalaus muuttuu vuodesta toiseen vaikeustason pitämiseksi samana. Esimerkiksi 100 pistettä voi riittää viiden vuoden ajaksi, mutta seuraavana vuonna se saa vain 4. Me puhumme siitä, kuinka kompensoida tämä alla.

Esimerkki laskimestamme: AP English Language and Composition

Koko viestin aikana käytämme AP: n englannin kieltä ja sävellystä esimerkkinä, kun puhumme pisteiden laskimista. Se on tällä hetkellä suosituin AP-testi. Vuonna 2014 siihen osallistui yli 500 000 opiskelijaa!

On 55 mahdollista monivalintapistettä (1 piste / kysymys), joiden arvo on 45% pisteestäsi, ja 3 esseitä (arvoinen 9 pistettä kukin) 27 mahdollisesta pisteestä, joiden arvo on 55% pisteestäsi.

voitko istua yliopistossa

Tätä laskinta käytämme:

(Monivalintapisteet x 1,23) + (Esseet x 3,05) = Kokonaispisteet

Tämä kokonaispistemäärä muutetaan AP: n lopulliseksi yhdistelmäpisteeksi 1-5 seuraavasti:

  • 5: 104 - 150
  • 4: 92-103
  • 3: 76-91
  • 2: 50-75
  • 1: 0-49

Se näyttää hieman monimutkaiselta, mutta kun olet tottunut kaavaan, sitä on helppo käyttää, ja se voi auttaa sinua suunnittelemaan AP -testin tavoitemäärän. Tämän laskimen avulla tutkimme nyt AP-pisteiden laskimien käyttöä ja tekemistä.

body_doanddont

Käytä pisteiden laskinten käyttöä

Arvioi harjoittelukokeet heidän kanssaan

Suosittelemme, että otat ylimääräisen vaiheen luokittelemalla kaikki käyttämäsi AP-testit. Ennustetun 1-5 AP-pistemäärän saaminen on loistava tapa saada tilannekuva siitä, miten muokkaat testiäsi . Joten sen sijaan, että saisit vain ilmaisen vastauksen ja monivalintaraa'an, voit asettaa nämä tulokset kontekstiin ja saada käsityksen siitä, kuinka paljon niiden on parannettava ennen tenttipäivää.

Jos haluat käyttää AP -englantia esimerkkinä, jos olet suorittanut harjoitustestin ja saanut 30/55 monivalintakysymyksestä ja 12/27 esseistä, saatat lannistua.

Mutta käyttämällä laskinta, huomaat, että saat lopputuloksen 73 - mikä on vain muutaman pisteen päässä ohituksesta! Mikä ei ole niin nuhjuista harjoitustestiä varten. Joten sen sijaan, että olisit pettynyt, voit selvittää tarkalleen, kuinka paljon sinun on parannettava, jotta voit suorittaa seuraavan harjoituskokeen.

Voit myös saada käsityksen siitä, kuinka paljon pisteet parantavat sinua. Voit käyttää esimerkkiämme ehkä ymmärtää 'Jos menen kaikista esseistäni 4: stä 6: een, voisin paitsi hyväksyä myös 4: n kokonaispisteen!' ' (Jos sinulla on 30/55 monivalintakysymyksillä ja 18/27 esseillä, saat kokonaispistemäärän 92, mikä vain tuskin saisi sinulle 4.)

Tämä auttaa luomaan hallittavia parannustavoitteita. Muista, että sinun ei tarvitse saada jokaista pistettä AP-testistä saadaksesi 5. Ja et todellakaan tarvitse kaikkia yksittäisiä pisteitä läpäisemiseen.

Keksi yksityiskohtainen kohdetulos

kehon_kohde-

AP-pisteiden laskinten avulla voit ymmärtää sekä monivalintapisteet että ilmaiset vastepisteet, joita tarvitset tietyille lopullisille AP-pisteille. Tämä voi auttaa sinua päättämään, mihin kohdistaa opintosi. Saatat mennä kaikkialle parantamiseen tai voit kohdistaa opiskelusi vain ilmaiseen vastaukseen tai monivalintakysymyksiin.

AP: n englanninkielellä, jos olet menossa 5, voit mennä lähes täydellisiin esseisiin ja sinulla on enemmän tilaa liikkua monivalinnalla tai mennä melkein täydelliseen monivalintavalintaan ja pyrkiä keskitie-esseisiin .

Esimerkiksi, jos saat 8 esseitä kaikista esseistä ja 35/55 monivalintakysymyksistä, saat 115 pistemäärän, mikä on melko mukavasti 5. Jos kääntöpuolelta saat 6 esseitä esseistä ja 50/55 monivalinta, saat myös 115 kokonaispistemäärän.

mitä skorpionit ovat hyviä?

Tämän avulla voit pelata vahvuuksillasi AP -kokeessa - ja älä hukkaa itseäsi yrittäessäsi olla täydellinen kaikessa. Jos olet vahva kirjailija, voit tavoittaa esseesi 8-vuotiaita äläkä huolehdi siitä, että monivalintapisteet ovat täydelliset. Tai jos olet hyvä suorittamaan monivalintakokeita, voit tavoittaa 50 monivalintakysymyksellä ja yrittää tehdä esseistäsi kunnollisen. Lyhyesti, sinun ei tarvitse polttaa itseäsi, jos käytät pistelaskinta kohdetulosten asettamiseen kullekin osiolle.

Valitse johdonmukaisuus

Älä tee yhtä harjoitustestiä, laske 5 käyttämällä pistemäärälaskuria ja lopeta opiskelu. Käytä tuloslaskuria joka kerta kun harjoittelet, ja yritä ottaa vähintään kaksi tai kolme täyspitkää harjoitustestiä ennen todellista .

Kokeile myös vaikeinta käytännössä ilmaisia ​​vastauksia ja monivalintakysymyksiä, jotka opettajasi voi antaa luokalle.

Miksi? Varsinkin esseiden kohdalla saatat olla vaikeuksissa, jos sinua lyö essee, johon et ole riittävästi valmiita vastaamaan. Jos lopetat opiskelun, kun olet saanut viisi testiä, et ole valmis kaikkeen, mitä AP -testi antaa sinulle. Vain harjoittamalla johdonmukaisesti voit valmistautua riittävästi tai mitä tahansa kysymyksiä AP -testissä esiintyy.

Harjoittelemalla paljon, varmista, että 5 on kaikki, mutta taattu, ei vain paha. Lyhyesti sanottuna harjoitus tekee mestarin - tai ainakin se tekee 5s!

Älä käytä AP-pisteiden laskimia

Älä käytä niitä liian alkuvuodesta

body_fall

Älä huolehdi harjoittelusta AP -kokeisiin syksyllä!

Käytännön AP -kokeen ottamisessa ja luokittelussa ei ole mitään järkeä alkuvuodesta. Se olisi kuin suorittaa luokan loppukoe ennen talvilomaa! Sinulla on vielä paljon opittavaa, joten tentin tekeminen varhaisessa vaiheessa vain stressaantaisi sinua. Pistelaskimia voidaan parhaiten käyttää kertomaan sinulle, miten suoriudut kokeeseen, joten niiden liian aikainen käyttö demoralisoi sinut.

Sinun ei pitäisi odottaa itsesi pystyvän käsittelemään AP-tenttiä ennen ensimmäisen lukukauden päättymistä! Varsinkin vaikeimmissa kokeissa. Odota, kunnes ensimmäinen lukukausi on ohi, ennen kuin suoritat harjoituskokeet ja arvioit ne.

Älä panikoi, jos et saa haluamiasi pisteitä käytännössä

Vaikka voi olla turhauttavaa saada 1 tai 2 harjoitustestissä, älä epätoivo. Muista, että harjoittelet etsimään heikkoja kohtiasi ja parantamaan niitä. Pienen pistemäärän saaminen käytännössä voi olla hyvä, koska se osoittaa virheitä, joihin olet kykenevä tekemään, jotta voit oppia niistä.

Ajattele sitä tällä tavalla: mikä tahansa virhe, jonka teet harjoittellessasi, on sellainen, jota et tee todelliseen asiaan niin kauan kuin opiskelet.

Vaikka saat 1 tai 2 harjoituskokeeseen, se ei tarkoita, että olet tuomittu epäonnistumaan todellisessa asiassa. Tärkeintä on analysoida virheesi, jotta voit oppia niistä ja parantaa todellista AP-tenttiä.

Älä oleta, että AP-pisteiden laskimet ovat 100% tarkkoja

Yksinkertaisesti sanottuna, he eivät ole! Kuten edellä keskustelimme, he voivat arvioida vain todellisen pisteesi.

Koska AP-testit rinnastetaan vuosittain niin, että pisteet ovat yhdenmukaiset, raakapisteet, jotka ovat tarpeeksi hyvät 5: lle yhdessä kokeessa, voivat olla riittävät vain 4: lle toisessa.

Tämä tarkoittaa asettamalla tavoitepisteitä, ole antelias. Esimerkiksi, jos olet saavuttamassa 5: n, älä harjoittele vain pienintä mahdollista raakapistettä, joka voisi toimia laskimesi mukaan - tavoittele monia pisteitä sen yläpuolella!

AP-englanniksi asetamme 5 kynnystä 10 pistettä korkeammaksi, 114. Asetamme läpäisykynnyksen (pisteet 3) 86: een 76: n sijasta. jätämme heilutustilan vuosittaisten testien skaalauserojen ja odottamattomien virheiden varalle voit tehdä tentissä.

Bottom Line

AP-laskimet ovat erinomainen työkalu, joka auttaa saamaan kaiken irti AP-tenttiharjoituksestasi ja asettamaan älykkäät tavoitepisteet. Varo vain käyttämästä niitä liian aikaisin, äläkä anna heidän tehdä sinusta tyytymätöntä!

vakuolin toiminta

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Onko AP US History vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Etkö ole varma, mitä odottaa AP US History -sivustolta? Tutkimme kuinka vaikea tämä kurssi on, kun otetaan huomioon läpäisy ja 5 korkoa, luokan sisältö ja opiskelijoiden mielipiteet.

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.

Kuinka opiskella SAT -aihekokeita varten: 5 asiantuntijan vinkkiä

Etkö ole varma, miten aloittaa valmistautuminen SAT -aihekokeisiin? Asiantuntijaoppaassamme selitetään tarkalleen, kuinka opiskella SAT -aihekokeisiin ja varmistaa, että saavutat tavoitteesi.

Mitä korkeakoulut etsivät valinnoissa? Miksi SAT / ACT on tärkeä?

Oletko varma, mitä korkeakoulut etsivät hakijoista? Jaottelemme eri kriteerit ja selitämme SAT / ACT-pisteiden erityisen tärkeyden.

Lehighin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: VCU -pääsyvaatimukset

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Miksi ottaa SAT? 5 tärkeää syytä

Etkö ole varma, miksi sinun pitäisi ottaa SAT? Selitämme syyt ylioppilastutkinnon suorittamiseen ja SAT: n erityiset hyödyt.

Vesimies -kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Vesimies -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja miten Vesimiehen kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

John Jay College of Criminal Justice SAT -pisteet ja GPA

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

200+ muuta sanottavaa: Synonyymit piristävät kirjoitustasi

Tarvitsetko sanoja korvaamaan kirjoittamasi sanat? Tutustu laajaan luetteloon muista sanoista sanotulle.

Nichollsin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Heijastukset, käännökset ja käännökset: ACT-geometrian strategiat ja käytäntö

Oletko hämmentynyt ACT Mathin pohdinnoista ja käännöksistä? Tässä on täydellinen opas näihin hankaliin geometriaongelmiin strategioilla niiden ratkaisemiseksi.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

BA -tutkinto: Mikä se on? Pitäisikö sinun hankkia yksi?

Mikä on BA -tutkinto? Opi kaikki kandidaatin tutkintoista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa ottamiisi luokkiin ja uraan, johon olet parhaiten valmistautunut.

Onko ympäristötieteiden tutkinto sinulle sopiva?

Otetaanko ympäristötieteiden tutkinto huomioon? Opi parhaat ympäristötieteiden suurkoulut ja mitä uraa voit jatkaa valmistumisen jälkeen.

Oklahoman yliopiston (OU) ACT -tulokset ja GPA

880 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Täydellinen luettelo: Outoja apurahoja, joita voit voittaa (päivitetty)

Etsitkö outoja, epätavallisia apurahoja, joita voit voittaa? Tässä on täydellinen luettelo kangasnauha -prom -mekkoista zombien valmisteluun!

Kuinka löytää parhaat AP -käytännön testit

Tarvitsetko AP -harjoitustestit valmistautuaksesi tenttiin? Selitämme, mistä löytää parhaat oppimateriaalit ja miten saat niistä kaiken irti.

Freed-Hardemanin yliopiston pääsyvaatimukset

SMU: n pääsyvaatimukset