Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

main_calculator

Mikä on paras tapa käyttää AP-pistelaskimia? Tässä viestissä keskustelemme siitä, kuinka saada niistä eniten irti - ja milloin sinun ei pitäisi käyttää niitä lainkaan.

mikä hyvä gpa yliopistolle

päivitys-1672349_640Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mistä saan AP-pisteiden laskimen?

Ennen kuin puhumme parhaista tavoista käyttää pisteet laskimia, sinun on opittava, mistä löytää sopivan AP-luokan!

Jokainen AP -testi käyttää eri pisteytysjärjestelmää. College Boardin julkaisemia virallisia AP -pistelaskureita ei ole , joten opettajien ja testivalmistajien on tehtävä oma.

Saadaksesi AP-pisteet laskimen, puhu ensin opettajasi kanssa - AP-opettajilla on usein kaava, jota he käyttävät arviointikäytäntöihin.

Jos opettajallasi ei ole sellaista tai olet itseopiskeleva, hanki prep-kirja AP-kurssillesi. Yksittäisiin testeihin kirjoitetuissa valmiissa kirjoissa on aina pistelaskin.

Katsokaa lopuksi verkosta - monilla verkkosivustoilla on likimääräiset pisteet laskimet, joita voit käyttää kullekin AP -luokalle.

Varoituksen sana: kaikki pisteet laskimet ovat likimääräisiä koska AP-testin skaalaus muuttuu vuodesta toiseen vaikeustason pitämiseksi samana. Esimerkiksi 100 pistettä voi riittää viiden vuoden ajaksi, mutta seuraavana vuonna se saa vain 4. Me puhumme siitä, kuinka kompensoida tämä alla.

Esimerkki laskimestamme: AP English Language and Composition

Koko viestin aikana käytämme AP: n englannin kieltä ja sävellystä esimerkkinä, kun puhumme pisteiden laskimista. Se on tällä hetkellä suosituin AP-testi. Vuonna 2014 siihen osallistui yli 500 000 opiskelijaa!

On 55 mahdollista monivalintapistettä (1 piste / kysymys), joiden arvo on 45% pisteestäsi, ja 3 esseitä (arvoinen 9 pistettä kukin) 27 mahdollisesta pisteestä, joiden arvo on 55% pisteestäsi.

voitko istua yliopistossa

Tätä laskinta käytämme:

(Monivalintapisteet x 1,23) + (Esseet x 3,05) = Kokonaispisteet

Tämä kokonaispistemäärä muutetaan AP: n lopulliseksi yhdistelmäpisteeksi 1-5 seuraavasti:

  • 5: 104 - 150
  • 4: 92-103
  • 3: 76-91
  • 2: 50-75
  • 1: 0-49

Se näyttää hieman monimutkaiselta, mutta kun olet tottunut kaavaan, sitä on helppo käyttää, ja se voi auttaa sinua suunnittelemaan AP -testin tavoitemäärän. Tämän laskimen avulla tutkimme nyt AP-pisteiden laskimien käyttöä ja tekemistä.

body_doanddont

Käytä pisteiden laskinten käyttöä

Arvioi harjoittelukokeet heidän kanssaan

Suosittelemme, että otat ylimääräisen vaiheen luokittelemalla kaikki käyttämäsi AP-testit. Ennustetun 1-5 AP-pistemäärän saaminen on loistava tapa saada tilannekuva siitä, miten muokkaat testiäsi . Joten sen sijaan, että saisit vain ilmaisen vastauksen ja monivalintaraa'an, voit asettaa nämä tulokset kontekstiin ja saada käsityksen siitä, kuinka paljon niiden on parannettava ennen tenttipäivää.

Jos haluat käyttää AP -englantia esimerkkinä, jos olet suorittanut harjoitustestin ja saanut 30/55 monivalintakysymyksestä ja 12/27 esseistä, saatat lannistua.

Mutta käyttämällä laskinta, huomaat, että saat lopputuloksen 73 - mikä on vain muutaman pisteen päässä ohituksesta! Mikä ei ole niin nuhjuista harjoitustestiä varten. Joten sen sijaan, että olisit pettynyt, voit selvittää tarkalleen, kuinka paljon sinun on parannettava, jotta voit suorittaa seuraavan harjoituskokeen.

Voit myös saada käsityksen siitä, kuinka paljon pisteet parantavat sinua. Voit käyttää esimerkkiämme ehkä ymmärtää 'Jos menen kaikista esseistäni 4: stä 6: een, voisin paitsi hyväksyä myös 4: n kokonaispisteen!' ' (Jos sinulla on 30/55 monivalintakysymyksillä ja 18/27 esseillä, saat kokonaispistemäärän 92, mikä vain tuskin saisi sinulle 4.)

Tämä auttaa luomaan hallittavia parannustavoitteita. Muista, että sinun ei tarvitse saada jokaista pistettä AP-testistä saadaksesi 5. Ja et todellakaan tarvitse kaikkia yksittäisiä pisteitä läpäisemiseen.

Keksi yksityiskohtainen kohdetulos

kehon_kohde-

AP-pisteiden laskinten avulla voit ymmärtää sekä monivalintapisteet että ilmaiset vastepisteet, joita tarvitset tietyille lopullisille AP-pisteille. Tämä voi auttaa sinua päättämään, mihin kohdistaa opintosi. Saatat mennä kaikkialle parantamiseen tai voit kohdistaa opiskelusi vain ilmaiseen vastaukseen tai monivalintakysymyksiin.

AP: n englanninkielellä, jos olet menossa 5, voit mennä lähes täydellisiin esseisiin ja sinulla on enemmän tilaa liikkua monivalinnalla tai mennä melkein täydelliseen monivalintavalintaan ja pyrkiä keskitie-esseisiin .

Esimerkiksi, jos saat 8 esseitä kaikista esseistä ja 35/55 monivalintakysymyksistä, saat 115 pistemäärän, mikä on melko mukavasti 5. Jos kääntöpuolelta saat 6 esseitä esseistä ja 50/55 monivalinta, saat myös 115 kokonaispistemäärän.

mitä skorpionit ovat hyviä?

Tämän avulla voit pelata vahvuuksillasi AP -kokeessa - ja älä hukkaa itseäsi yrittäessäsi olla täydellinen kaikessa. Jos olet vahva kirjailija, voit tavoittaa esseesi 8-vuotiaita äläkä huolehdi siitä, että monivalintapisteet ovat täydelliset. Tai jos olet hyvä suorittamaan monivalintakokeita, voit tavoittaa 50 monivalintakysymyksellä ja yrittää tehdä esseistäsi kunnollisen. Lyhyesti, sinun ei tarvitse polttaa itseäsi, jos käytät pistelaskinta kohdetulosten asettamiseen kullekin osiolle.

Valitse johdonmukaisuus

Älä tee yhtä harjoitustestiä, laske 5 käyttämällä pistemäärälaskuria ja lopeta opiskelu. Käytä tuloslaskuria joka kerta kun harjoittelet, ja yritä ottaa vähintään kaksi tai kolme täyspitkää harjoitustestiä ennen todellista .

Kokeile myös vaikeinta käytännössä ilmaisia ​​vastauksia ja monivalintakysymyksiä, jotka opettajasi voi antaa luokalle.

Miksi? Varsinkin esseiden kohdalla saatat olla vaikeuksissa, jos sinua lyö essee, johon et ole riittävästi valmiita vastaamaan. Jos lopetat opiskelun, kun olet saanut viisi testiä, et ole valmis kaikkeen, mitä AP -testi antaa sinulle. Vain harjoittamalla johdonmukaisesti voit valmistautua riittävästi tai mitä tahansa kysymyksiä AP -testissä esiintyy.

Harjoittelemalla paljon, varmista, että 5 on kaikki, mutta taattu, ei vain paha. Lyhyesti sanottuna harjoitus tekee mestarin - tai ainakin se tekee 5s!

Älä käytä AP-pisteiden laskimia

Älä käytä niitä liian alkuvuodesta

body_fall

Älä huolehdi harjoittelusta AP -kokeisiin syksyllä!

Käytännön AP -kokeen ottamisessa ja luokittelussa ei ole mitään järkeä alkuvuodesta. Se olisi kuin suorittaa luokan loppukoe ennen talvilomaa! Sinulla on vielä paljon opittavaa, joten tentin tekeminen varhaisessa vaiheessa vain stressaantaisi sinua. Pistelaskimia voidaan parhaiten käyttää kertomaan sinulle, miten suoriudut kokeeseen, joten niiden liian aikainen käyttö demoralisoi sinut.

Sinun ei pitäisi odottaa itsesi pystyvän käsittelemään AP-tenttiä ennen ensimmäisen lukukauden päättymistä! Varsinkin vaikeimmissa kokeissa. Odota, kunnes ensimmäinen lukukausi on ohi, ennen kuin suoritat harjoituskokeet ja arvioit ne.

Älä panikoi, jos et saa haluamiasi pisteitä käytännössä

Vaikka voi olla turhauttavaa saada 1 tai 2 harjoitustestissä, älä epätoivo. Muista, että harjoittelet etsimään heikkoja kohtiasi ja parantamaan niitä. Pienen pistemäärän saaminen käytännössä voi olla hyvä, koska se osoittaa virheitä, joihin olet kykenevä tekemään, jotta voit oppia niistä.

Ajattele sitä tällä tavalla: mikä tahansa virhe, jonka teet harjoittellessasi, on sellainen, jota et tee todelliseen asiaan niin kauan kuin opiskelet.

Vaikka saat 1 tai 2 harjoituskokeeseen, se ei tarkoita, että olet tuomittu epäonnistumaan todellisessa asiassa. Tärkeintä on analysoida virheesi, jotta voit oppia niistä ja parantaa todellista AP-tenttiä.

Älä oleta, että AP-pisteiden laskimet ovat 100% tarkkoja

Yksinkertaisesti sanottuna, he eivät ole! Kuten edellä keskustelimme, he voivat arvioida vain todellisen pisteesi.

Koska AP-testit rinnastetaan vuosittain niin, että pisteet ovat yhdenmukaiset, raakapisteet, jotka ovat tarpeeksi hyvät 5: lle yhdessä kokeessa, voivat olla riittävät vain 4: lle toisessa.

Tämä tarkoittaa asettamalla tavoitepisteitä, ole antelias. Esimerkiksi, jos olet saavuttamassa 5: n, älä harjoittele vain pienintä mahdollista raakapistettä, joka voisi toimia laskimesi mukaan - tavoittele monia pisteitä sen yläpuolella!

AP-englanniksi asetamme 5 kynnystä 10 pistettä korkeammaksi, 114. Asetamme läpäisykynnyksen (pisteet 3) 86: een 76: n sijasta. jätämme heilutustilan vuosittaisten testien skaalauserojen ja odottamattomien virheiden varalle voit tehdä tentissä.

Bottom Line

AP-laskimet ovat erinomainen työkalu, joka auttaa saamaan kaiken irti AP-tenttiharjoituksestasi ja asettamaan älykkäät tavoitepisteet. Varo vain käyttämästä niitä liian aikaisin, äläkä anna heidän tehdä sinusta tyytymätöntä!

vakuolin toiminta

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA