Kuinka löytää SAT -tulokset lukion ja piirin mukaan

body_graduation-3.jpg

Jos olet löytänyt tämän artikkelin, oletan, että olet opiskelija tai vanhempi, joka harkitsee vaihtoehtojasi omaan tai lapsesi lukioon. Kun verrataan lukioita, keskimääräinen SAT -pisteet voivat olla erittäin hyödyllinen mittari, koska ne voivat antaa sinulle käsityksen koulutuksen laadusta ja lukion opiskelijoista.

Koulun keskimääräisen SAT -pistemäärän löytämiseen on useita menetelmiä, joista jokainen esittelen tässä viestissä. Selitän myös tarkemmin, miksi sinun pitäisi välittää keskimääräisestä SAT -pisteestä ja mitä se voi kertoa lukioiden vertailusta.5 adjektiivia kuvaamaan minua

SAT -pisteiden löytäminen lukiosta: vaihtoehtosi

Lukion keskimääräisen SAT -pistemäärän jäljittämiseen on useita tapoja. Paras vaihtoehto sinulle riippuu kotivaltiostasi.

Kaikkien osavaltioiden osalta voit tilata SAT -raportteja valmistuville eläkeläisille lukiossa College Boardilta, mutta se maksaa 95 dollaria/raportti, ja sinun on oltava kouluvirkailija (esim. rehtori tai kouluneuvoja). Jos olet koulupäällikkö tai olet hyvä ystävä kouluvirkailijan kanssa, sinun kannattaa harkita tätä vaihtoehtoa. Valitettavasti, t hänen on ainoa menetelmä, joka toimii SAT -pisteiden löytämiseksi kaikille kouluille kaikissa osavaltioissa.

Monissa osavaltioissa, jos etsit julkisten lukioiden tietoja, paras tapa on seurata niitä osavaltion opetusministeriön verkkosivuston kautta. Myöhemmin selitän kuinka löytää piirin tai tietyn julkisen lukion keskimääräinen SAT -pisteet tällä menetelmällä. Tämä menetelmä takaa, että saat ajantasaisia, oikeita ja puolueettomia tietoja, mutta opetusministeriöllä on vain tiedot julkisten koulujen lukion SAT -tuloksista .

Tämä menetelmä ei tehdä työtä seuraaville valtioille:

 • Alabama
 • Arizona
 • Arkansas
 • Colorado *
 • DC
 • Havaijilla
 • Illinois*
 • Iowa
 • Kansas*
 • Kentucky*
 • Louisiana*
 • Michigan*
 • Minnesota*
 • Mississippi*
 • Missouri*
 • Montana*
 • Nebraska
 • Nevada
 • New Hampshire
 • Uusi Meksiko
 • Pohjois-Dakota
 • Ohio
 • Oklahoma*
 • Oregon
 • Etelä-Dakota*
 • Tennessee*
 • Utah*
 • Wisconsin*
 • Wyoming*

*HUOMAUTUS: vaikka nämä tilat eivät tarjoa SAT -tietoja, nämä tilat tarjoavat ACT -tietoja. Lisätietoja näiden tietojen löytämisestä on oppaassamme ACT -pisteiden löytämiseksi lukiosta.

Näissä osavaltioissa ja yksityisissä lukioissa kannattaa kokeilla jotakin seuraavista vaihtoehtoisista hakutavoista:

 • katso lukion verkkosivuilta.
 • lähetä sähköpostiviesti kyseisen lukion järjestelmänvalvojalle ja pyydä keskimääräistä SAT -pistettä.
 • lähetä sähköpostiviesti osavaltion opetusministeriölle, jossa pyydetään tietoja.
 • Google -haku '[High School Name] Keskimääräiset SAT -pisteet'.

Haku-/koulusivustoilla on kuitenkin usein epäluotettavia tai vanhentuneita tietoja (eli SAT -pisteet keskimäärin kolme vuotta sitten). Monet koulut muistavat päivittää tilastoja verkkosivuillaan vain muutaman vuoden välein, ja järjestelmänvalvojat voivat antaa sinulle samat vanhentuneet tiedot. Lisäksi järjestelmänvalvojilla tai opetusministeriön työntekijöillä voi kestää jonkin aikaa vastata pyyntöösi, varsinkin jos he ovat kesälomalla.

Kuinka käyttää opetusministeriön verkkosivustoa koulupiirin tai julkisen lukion SAT -pisteiden löytämiseen

Aloita tekemällä Google -haku osavaltion opetusministeriölle. Hae [valtion nimi] opetusministeriö. Esimerkkinä etsin Floridan opetusministeriö (katso kuvakaappaus). Yleensä kyseisen valtion opetusministeriön verkkosivuston pitäisi olla ensimmäinen hakutulos, kuten alla:

body_step1.jpg

Kun olet opetusministeriön verkkosivustolla, oikeassa yläkulmassa pitäisi olla hakukenttä.

body_step2.jpg

Kirjoita tähän hakukenttään SAT -pisteet tai SAT -tiedot. Tämän haun pitäisi tuoda esiin valtion SAT -tiedot (katso alla).

body_step3.jpg

Varmista, että valitset vaihtoehdon tarkastella uusimpia SAT -tietoja. Esimerkiksi yllä oleva ensimmäinen linkki sanoo ACT, SAT ja AP Data. Toisessa linkissä lukee ACT, SAT ja AP Data Archive. Ensimmäisestä linkistä etsin ensin uusimmat tiedot. ACT-, SAT- ja AP Data Archive -linkki tarjoaa todennäköisesti tiedot viime vuosilta. Ensimmäinen linkki toi minut alla olevalle sivulle :

body_step4.jpg

Jos etsit tietoja tai tiettyä julkista lukiota, valitse vaihtoehto, joka näyttää SAT -koulun osallistumisen ja keinot. Sitä ei ehkä ole merkitty samaksi osavaltiossasi. Sen otsikossa on kuitenkin sanottava Koulu.

Tästä linkistä saat kouluun liittyviä tietoja. Jos etsit tietoja eri koulupiirien vertaamiseen, valitse SAT -piirin osallistumistiedosto. Piirivaihtoehto tarjoaa sinulle vain keskimääräiset SAT -pisteet jokaisessa osavaltion piirissä (jakamatta sitä lukion mukaan).

kuinka monta kysymystä esityksestä on

Sinun on ladattava tiedosto tietokoneellesi (jonka pitäisi alkaa toimia automaattisesti, kun napsautat linkkiä). Suuren Excel -tiedoston pitäisi avautua ja näyttää tältä:

body_step5.jpg

Tässä asiakirjassa esitetyt tiedot vaihtelevat osavaltioittain, mutta kaikissa niissä on lueteltava lukiot ja SAT -pisteet joko yhdistetyinä pisteinä tai erillisinä jaksotuloksina (Matematiikka, kriittinen lukeminen ja kirjoittaminen). Floridan asiakirjassa se tarjoaa lukion keskimääräiset pistemäärät jakautumalla keskimääräisiin osuustuloksiin rodun mukaan ja SAT-kokeen suorittaneiden lukion lukumäärän mukaan rodun mukaan.

Voit etsiä kiinnostavia kouluja käyttämällä näppäimistön Command + F -toimintoa tiedoston etsimiseen (kuten olen tehnyt alla).

body_step6.jpg

Kun löydät etsimäsi koulun tiedot, lisää yhteen kolme keskimääräistä osiopistettä, jotta saat likimääräisen kyseisen koulun keskimääräisen SAT -pistemäärän. Nappasin alla olevat numerot ruskeista korostetuista sarakkeista (joissa oli lukion keskimääräiset SAT -osuustulokset) Floridan SAT -laskentataulukossa.

580 + 593 + 561 = 1734

Jos sinulla on vaikeuksia käyttää näitä osavaltion SAT -tietoja opetusministeriön verkkosivuston kautta, Suosittelen ottamaan yhteyttä osavaltion opetusministeriöön (yhteystietojen on oltava opetusministeriön verkkosivustolla). Yleensä heillä on tietty puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon he voivat ottaa yhteyttä, jos etsit tietoja (mitä olet!).

Jos sinulla on vaikeuksia ottaa yhteyttä opetusministeriöön tai jos haluat tietoa yksityisistä lukioista, suosittelen, että otat yhteyttä lukion ylläpitäjiin tai yrität viimeisenä keinona tehdä Google -haun '[High School Name] SAT Score Score'. Vaikka, kuten edellä mainitsin, sivustot ja järjestelmänvalvojat voivat antaa sinulle vanhentuneita tietoja.

body_panda.png

Miksi lukion keskimääräisellä SAT -pisteellä on väliä?

Sinun pitäisi välittää lukion keskimääräisestä SAT -pisteestä, koska SAT mittaa älykkyyden lisäksi myös sinnikkyyttä.

Pohjois -Carolinan keskusyliopiston vaatimukset

SAT: lle opiskelijoiden sinnikkyys SAT -valmistelussa voi muuttaa pisteitä rajusti. Jos opiskelijalla on vain hieman keskimääräistä älykkyyttä ja riittävä SAT -valmistelu, hän voi saada täydellisen pistemäärän SAT: sta. Testisisällön ja testimuodon perusteellisen tutkimuksen ja harjoittelun kautta testin suorittajat voivat pärjätä erittäin hyvin olematta neroja.

Jos lukion keskimääräinen SAT -pistemäärä on korkea, se ehdottaa kahta asiaa: koulutuksen laatu on parempi ja lukion opiskelijat välittävät enemmän koulutuksestaan (tai tarkemmin sanottuna korkea -asteen koulutukseen).

Koska SAT mittaa älykkyyttäsi jossain määrin ja koulutuksesi on vastuussa siitä, kuinka paljon synnynnäistä älykkyyttä sinulla on, mitä paremman koulutuksen saat, sitä paremmin suoritat SAT: n.

Kuitenkin, kuten aiemmin sanoin, SAT -pisteet vaikuttavat myös siihen, kuinka paljon valmistaudut. Jos lukion keskimääräinen SAT-pistemäärä on keskimääräistä korkeampi, voit lyödä vetoa, että kyseisen koulun opiskelijat ovat myös enemmän panostaneet koulutukseensa ja sitoutuneet pääsemään hyvään 4-vuotiseen korkeakouluun. Nämä opiskelijat todennäköisesti opiskelevat enemmän ja viettävät aikaa valmistautumiseen SAT: ään.

Jos olet huolissasi siitä, että lapsesi saa laadukasta koulutusta ja että hän on ahkeran opiskelijan ympäröimä, harkitse hänen lähettämistä kouluun tai koulupiiriin, jolla on korkeampi keskimääräinen SAT-pistemäärä.

Devil's Advocate: Miksi sinun ei pitäisi välittää keskimääräisistä SAT -pisteistä?

Vaikka SAT -pisteet voivat olla osoitus koulutuksen laadusta ja opiskelijoiden laadusta, SAT -pisteet eivät välttämättä anna sinulle täydellistä kuvaa lukiosta.

Monilla julkisilla kouluilla on magneettiohjelmia (tai lahjakkaita ohjelmia), joita haet ja jotka on erotettu kyseisen lukion tavallisesta radasta. Näissä ohjelmissa on usein korkeampi oppilaslaatu ja parempi koulutus kuin muualla koulussa.

Esimerkiksi lukiossani oli kansainvälinen ylioppilastutkimusmagneettiohjelma. Ohjelmalla oli tiukat pätevyysvaatimukset, kun taas tavallisella lukioradalla ei ollut pääsyvaatimuksia. Tämän vuoksi veikkaisin, että IB -ohjelman opiskelijoilla oli korkeammat keskimääräiset SAT -pisteet kuin tavallisen lukion radalla. Kuitenkin julkaistu keskimääräinen SAT-pisteet sekoittivat IB-opiskelijoiden pisteet saman koulun muiden kuin IB-opiskelijoiden kanssa.

Siksi, et voi selvittää, millainen koulutus ja oppilas ovat tämän koulun magneettiohjelman sisällä keskimääräisestä SAT -pisteestä.

Lisäksi, kuten aiemmin sanoin, suuri osa SAT -pisteistäsi on se, kuinka paljon olet panostanut tenttiin valmistautumiseen. Jos käyt koulussa, jolla on alhainen keskimääräinen SAT -pisteet, se ei tarkoita, että olet tuomittu saamaan matalan SAT -pistemäärän. Jos käyt koulussa, jolla on korkea keskimääräinen SAT -pisteet, se ei tarkoita sitä, että saat korkeat SAT -pisteet. Riippumatta siitä, mihin lukioon osallistut, sinun on työskenneltävä kovasti ja opittava testimuoto ja strategiat saavuttaaksesi korkeat pisteet SAT: ssa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Länsi-Michiganin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Kaikki lähetetyt SAT -tulokset edellyttävät oppilaitokset: Täydellinen luettelo

Mitkä oppilaitokset edellyttävät, että valitset SAT -tulosraportista Kaikki pisteet? Varmista, että tiedät, mitkä koulut näkevät pisteet kaikista testipäivistäsi.

Paras tapa opiskella SAT Vocab -sanoja

Mitä SAT -sanoja sinun täytyy opiskella? Kuinka todella muistat ne? Opi paras tapa opiskella SAT -sanastoa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Springfield College SAT -tulokset ja GPA

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas: West Pointin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Gompersin valmistelevasta akatemiasta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Gompers Preparatory Academy -sivustolta San Diegossa, Kaliforniassa.

Pitäisikö sinun käyttää ensisijaista hakemusta korkeakoulussa?

Mikä on ensisijainen hakemus yliopistolle? Selitämme tämän usein hämmentävän ilmiön ja sen, voiko ensisijainen sovellus auttaa sinua pääsemään sisään.

Mitä 'Veni Vidi Vici' tarkoittaa Miksi ihmiset sanovat sen?

Kiinnostaako veni, vidi, vici? Opi kuka loi tämän kuuluisan latinalaisen lauseen ja miten se tuli niin tunnetuksi.

Kuinka päästä sisään: Texas A&M ACT Pisteet ja GPA

Modesto High School | 2016-17 Rankings | (Modesto,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Modesto High Schoolista Modesto, CA.

Itsenäisyysyliopiston pääsyvaatimukset

Suosituskirjeen pyytäminen: Täydellinen opas

Tarvitsetko opettajan, professorin tai neuvonantajan suosituskirjeen? Tässä on täydellinen opas siitä, kuinka pyytää ja mitä sinun pitäisi antaa heille parhaan mahdollisen suosituskirjeen saamiseksi.

Onko Rhinocort OTC erilainen kuin reseptivahvuus?

Saako Rhinocort -nenäsumutetta tiskiltä? Joo! Opi mitä Rhinocort OTC on, miten se toimii ja miten sitä käytetään vastuullisesti.

53 Stellar College -esiteitä inspiroimaan sinua

Mitkä ovat hyviä aiheita yliopiston esseille? Tutustu laajaan luetteloon korkeakoulujen esseeaiheista ja kerro, kuinka valita paras idea sinulle.

Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

Miksi ACT tunnettiin joskus nimellä American College Test? Mitä se tarkoittaa tänään? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Mikä on aukovuosi? Pitäisikö sinun ottaa yksi?

Harkitaanko välivuoden ottamista lukion jälkeen? Selitämme, mitä se on, yhden tekemisen hyvät ja huonot puolet sekä suosittuja kuopan vuoden ohjelmia ja ideoita.

Colorado University Colorado Springsin pääsyvaatimukset

Xavier University SAT -pisteet ja GPA

Kokeellinen suunnittelu kysymyksiä ACT Science

ACT Science -osiossa on kyse kokeiluista - miten ne on määritetty ja miksi. Hajotamme tämän hankalan taidon strategioilla ja käytännön kysymyksillä.

Cheyney University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset