Kuinka löytää täydellinen tatuointisuunnittelu: 100+ ideaa ja 17 tyyliä

feature_completeguidetotattooideasas

Harkitsetko tatuointia? Haluatko valita tonnia tatuointi -ideoita ja -malleja? Tämä on täydellinen opas sinulle.

Kehon taide voi olla hauska tapa näyttää persoonallisuutesi, mutta haluat varmistaa, että valitset todella rakastamasi tatuointisuunnittelun. Selitän erilaisia ​​tatuointityylejä ja yleisiä inspiraatiolähteitä auttaakseni sinua keksimään mahtavia tatuointiideoita. Käsittelemme 17 mahtavaa tyyliä, jotka ovat suosittuja maailmanlaajuisesti.Tämän viestin vinkit ja kuvat opastavat sinua suunnittelemaan tatuointisuunnittelun, jonka voit näyttää mielellään kehossasi tulevina vuosina.

Miksi ottaa tatuointi?

Tatuointien suosio on räjähtänyt viime vuosina. Yhä useammassa tapauksessa heidät hyväksytään työpaikalla ja yhteiskunnassa yleensä luovan itsensä ilmaisun yleisenä muotona. Tatuoinnit voivat olla pysyviä muistutuksia sinulle merkityksellisistä asioista tai vain koristeita, jotka piristävät kehosi tyhjää kangasta.

Tatuointitaiteilijat ovat kehittäneet kaikenlaisia ​​erilaisia ​​tyylejä ja tekniikoita luodakseen yksilöllisiä kappaleita, jotka ovat henkilökohtaisia ​​jokaiselle asiakkaalle. Tämä opas opettaa sinulle kaiken tatuointiideoiden ja -mallien eri alatyypeistä. Olen jakanut ne neljään suureen ryhmään: abstrakti, havainnollistava, realistinen ja kirjoitus. Muista, että nämä eivät ole jäykkiä luokkia - tyylit sekoittuvat usein yhteen ja ovat päällekkäisiä, mikä tekee oman henkilökohtaisen tatuointisi luomisesta niin hauskaa.

Kun olet tutustunut eri tatuointimalleihin ja harkinnut, mitkä niistä miellyttävät sinua, voit aivoriihiä omille tatuointiideoillesi. Oppaan toisessa osassa Olen lisännyt luettelon eri aiheista joka voi innostaa sinua etsimään tatuointia, joka täydentää täydellisesti persoonallisuuttasi!

Tatuointiideoita: 17 viileää tyyliä

Tämä osio sisältää luettelo kaikista mahdollisista tatuointityyleistä kategorioissa, jotka vaihtelevat täysin abstraktista fotorealistiseen. Käytä näitä tyylejä hyppypisteenä miettiäksesi, minkä tyyppiset kuvat sopivat parhaiten henkilökohtaisen tatuointiideasi sisältöön.

Tässä on sisällysluettelo siitä, mitä käsittelemme:

Abstraktit tatuoinnit

Havainnollistava

Realistinen

Tekstaus

Abstraktit tatuoinnit

Nämä tatuointiideat koostuvat muotoja, kuvioita, pisteitä ja väriroiskeita. Vaikka jotkut niistä voivat sisältää myös kuviollisia elementtejä, ne perustuvat vapaamuotoisen taiteen henkeen ja ovat yleensä enemmän kiinnostuneita estetiikasta kuin tietyn merkityksen välittämisestä.

Tyyli #1: Biomekaaninen ja bioorgaaninen

Biomekaaniset ja bioorgaaniset tatuoinnit ovat suunniteltu perustuen luonnolliseen järjestelmien virtaukseen ihmiskehossa. Biomekaaniset tatuointimallit jäljittelevät kehon sisäistä toimintaa kuvioiden kautta, jotka herättävät jonkinlaisen puolikyborgin ulkomaalaisen olennon. Bio-orgaaniset tatuoinnit ovat samankaltaisia ​​kuin biomekaaniset tatuoinnit, paitsi että niissä on kuvioita, jotka muistuttavat orgaanisia organismeja koneiden sijaan.

Nämä tatuoinnit ovat usein erittäin monimutkainen ja luo 3D-illuusioita saa sen näyttämään ikään kuin ihosi on revitty auki paljastaaksesi outon olemuksen sisälläsi. Ne sopivat erinomaisesti scifi-nörtteille, ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita koneista ja roboteista, tai kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ihmiskehon toiminnasta.

Tyyli #2: Blackwork (ja heimotatuoinnit)

Blackwork -tatuointi -ideoissa käytetään vain mustaa mustetta kuvien, mallien tai kuvioiden renderointiin. Tyyli käyttää paksuja ja rohkeita mustia viivoja erilaisissa geometrisissa muodoissa. Blackwork -tatuoinnit ovat suosittuja eleganssinsa ja monipuolisuutensa vuoksi, ja ne ovat usein mandalojen tai muiden kehittyneiden kuvioiden muodossa. Kuviollisista viivapiirustuksista peräisin olevat mustat työtatuointimallit ovat myös yleisiä, koska musteen luoma rohkea kontrasti johtaa yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen kuvaan.

Blackwork -tatuointimallit syntyivät alun perin heimojen tatuointien kulttuuriperinteestä. Nämä tatuoinnit tulevat pääasiassa polynesialaisten heimojen, myös maorien ja samoalaisten, symboliikasta. Voit tehdä heimojen tatuoinneista osuvampia identiteettisi suhteen, jos löydät tiettyjä symboleja, jotka merkitsevät sinulle jotain sisällytettäväksi tatuointiin.

Tyyli #3: Dotwork/Pointillismi

Tämä on tatuointityyli, joka tuottaa kuvia, malleja ja kuvioita kokonaan pisteiden avulla. Varjostus ja syvyys luodaan vaihtamalla pisteiden välisiä etäisyyksiä. Vaikka olen päättänyt laittaa sen abstrakteihin luokkiin, pistetyö voi olla joko abstrakti tai realistinen. Yhteisiä kuvia ovat pyhä geometria ja muotokuva. Kuten musta työ, tämä tatuointi -idea on hienostunut ja minimalistinen lähestymistapa tatuointiin.

Tyyli #4: Geometrinen

Geometriset tatuointimallit ovat luotu käyttäen vain viivoja ja geometrisia muotoja. Ne eroavat mustasta työstä, koska väri on tyypillisesti sisällytetty muotoiluun.

Tämäntyyppiset tatuointimallit voivat vaihdella dramaattisesti ulkonäöltään ja ulkonäöltään aina yksinkertaisista yksittäisten muotojen malleista monimutkaisten lukitusmuotojen hihoihin. He voivat tehdä erittäin voimakkaita lausuntoja hienovaraisilla tavoilla.

Tyyli #5: Vesiväri

Vesiväri -tatuoinnit käytä roiskeita ja värivaihtoehtoja, jotta saat vaikutelman kankaalle tai paperille maalaamisesta. Niistä puuttuu kaikki ääriviivat ja ne jäljittelevät vesivärimaalausten estetiikkaa. Ne yhdistetään toisinaan realismiin tai vankoihin ääriviivoihin ja sisältävät tyypillisesti kirkkaita värejä ja luonnollisia teemoja. Nämä tatuoinnit ovat saaneet suosiota viime aikoina perinteisen taiteellisen tunnelmansa ja herkän kauneutensa vuoksi.

Kuvaavat tatuoinnit

Tämä luokka sisältää tatuointiideoita, jotka kuvaavat tunnistettavia esineitä liioiteltuina tai tyyliteltyinä. Nämä tyylit tarjoavat mahtavan tavan muokata omia ainutlaatuisia tatuointiideoitasi.

Tyyli #1: Amerikan perinteinen

Tämä tyyli käyttää rohkeat mustat ääriviivat ja hyvin kylläinen väripaletti, joka koostuu pääasiassa pääväreistä. Sitä suosittivat alun perin miehet Yhdysvaltain laivastossa. Useimmat ihmiset kuvittelevat, kun he kuvittelevat klassisia tatuointeja (ajattele 'äiti' sydämessä valtavan jätkä hauis).

san franciscon osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Tyyli #2: perinteinen japanilainen (Irezumi)

Kuten amerikkalainen perinteinen, Japanilainen tatuointityyli perustuu rohkeisiin mustiin ääriviivoihin ja minimaaliseen varjostamiseen, mutta siinä on tyypillisesti perinteisen japanilaisen taiteen ja luonnon innoittamia kuvia sekä japanilaisen kansanperinteen olentoja ja hahmoja. Kuvat koostuvat tyypillisesti lootuskukista, koikaloista, tiikereistä, sotureista ja aalloista. Tämä on hienostunut, monimutkainen tatuointityyli, joka voi näyttää kauniilta ja rauhalliselta tai täysin pahalta (tai jopa molemmilta samanaikaisesti!).

Tyyli #3: Uusi koulu

Uusi koulu on animoitu, liioiteltu tatuointityyli. Kuvat ovat yleensä karikatyyrejä hahmoista, jotka tekevät odottamattomia asioita, ja niihin vaikuttavat graffiti- ja hip-hop-taiteelliset tekniikat ja tyylit. Tämä tarkoittaa kirkkaita värejä ja laajennettuja mittoja ja ominaisuuksia.

Jos rakastat sarjakuvia ja haluat todella hauskan ja epätavallisen tatuointi -idean, tämä saattaa olla hyvä tatuointityyli sinulle.

Tyyli #4: Sketch Work

Luonnos tatuointeja jäljitellä taiteilijan luonnoskirjan karkeaa estetiikkaa. Ne näyttävät yleensä keskeneräisiä kuvia tai malleja, jotka sisältävät osittain värillisiä osia ja epäselviä ääriviivoja. Jos pidät todella sarjakuvista ja tuon maailman luontevasta tyylistä, voit saada tatuoinnin, joka omaksuu saman tyylin.

Tyyli #5: Surrealismi

Tämä tyyli koostuu kuvitteellisista kuvista, muokatuista tyyleistä ja fantastisista luomuksista. Jos tunnet surrealistisia taiteilijoita (Salvador Dali on tunnetuin), näet, miten tämä tyyli on kehittynyt heidän työnsä sivutuotteena.

Surrealismi eroaa New Schoolista, koska se on harvoin sarjakuva. Se on vain outoja esineiden tai muotokuvien yhdistelmiä, jotka voidaan esittää realistisella tyylillä, mutta yhdistetään järjettömillä tavoilla. Jos haluat ahdistavan, mutta ei suorastaan ​​kauhistuttavan tatuointisuunnittelun, voit etsiä inspiraatiota surrealistisista tatuoinneista.

Realistiset tatuoinnit

Realismi on tatuointisuunnittelutyyli luo kuvia sellaisina kuin ne näkyvät elämässä. Siinä ei ole rohkeita ääriviivoja, jotka löytyvät perinteisemmistä tatuointimuodoista, ja sen sijaan se käyttää kuvan varjostusta ja värikontrastia. Jotkut edellä mainituista tatuointityypeistä voivat sisältää realistisia elementtejä, mutta tämän osan tyylit ovat alttiimpia realismin käytölle.

Tyyli #1: uusperinteinen

Tämä on moderni käänne amerikkalaiseen perinteiseen tatuointiin, johon lisätään realistisempaa syvyyttä, varjostusta, väriä ja yksityiskohtia perinteisiin konventteihin. Ne esittävät samanlaisia ​​aiheita kuin perinteiset tatuoinnit, mutta niiden tyylitaju on päivitetty. Jos pidät amerikkalaisista perinteisistä tatuoinneista, mutta haluat harrastaa jotain ainutlaatuisempaa ja ajan tasalla olevaa, sinun kannattaa tutkia tätä tyyliä.

Tyyli #2: uus-japanilainen

Tämä on sama kuin uusperinteinen tatuointi, paitsi että se on päivitys perinteisiin japanilaisiin tatuointeihin. Jälleen realistisempi syvyys, varjostus, väri ja yksityiskohdat lisätään perinteisiin japanilaisiin tyylisopimuksiin.

Samoin, jos pidät perinteisistä japanilaisista tatuoinneista, mutta haluat hieman enemmän realismia saadaksesi kuvat todella ponnahtamaan, sinun pitäisi tutkia tätä tyyliä.

Tyyli #3: Muotokuva

Muotokuvassa jonkun muotokuva luodaan uudelleen tatuoinniksi. Realistisia muotokuvia voidaan luoda joko värillisinä tai mustina ja harmaina. Ne on usein tehty käyttämällä kaavainta aiemmin luodun valokuvan tai kuvan päälle tarkan kuvan saamiseksi.

Muotokuvia käytetään ihmisten muistamiseen tai ikonisten julkkisten tai henkilökohtaisten sankareiden kuvaamiseen. Tatuointimuotokuvat ovat todella vaikeita tehdä hyvin, joten sinun on suoritettava melko paljon tutkimusta ennen kuin pääset luottamaan taiteilijaan.

Tyyli #4: Musta ja harmaa

Musta ja harmaa tatuointi käyttää vain mustaa mustetta ja vettä. Tatuoijat kastavat mustaa mustetta pehmeämmäksi ja harmaammaksi, jotta he voivat luoda sävyjä, sävyjä ja värikontrasteja. Jotkut taiteilijat käyttävät myös todellista harmaata ja valkoista mustetta kohokohtiin.

Mustat ja harmaat tatuoinnit voivat olla erittäin mieleenpainuvia ja kammottavia, joten jos aiot käyttää vakavampaa teemaa, tämä on hyvä tyyli tatuointiidea.

Tyyli #5: kauhu

Nämä ovat tatuointeja, jotka käsittelevät tummaa tai sairaalloista aihetta. Aiheita ovat kauhuelokuvien hahmojen muotokuvat, vapaakätiset hirviöt ja monet muut kammottavat kuvat. Tyypillisesti musta ja harmaa kauhu tehdään suuressa mittakaavassa täyshihaisena (kuten alla olevassa kuvassa) tai takakappaleena.

Jos olet suuri kauhufani ja haluat saada itsesi näyttämään pelottavalta, tutustu näihin upeisiin tatuointiideoihin.


Tyyli #6: Roskakori Polka

Roskakorin polka -tatuoinnit mustia ja punaisia ​​värimalleja, joille on tunnusomaista kollaasimaiset kuvat, joissa on realismin hetkiä, kirjaimia ja abstrakteja tai geometrisia muotoja. Ne sisältävät maalauksellisia elementtejä, kuten tahroja ja tahroja, sekä surrealistisia ja realistisia kuvia luomaan kaoottisen ilmeen.

Nämä tatuoinnit koskevat enemmän kokonaisnäkymää kuin syvempää merkitystä - ne ovat usein puhtaita koristekappaleita tatuoijatajan mielestä. Tämä on jakaava uusi tyyli, mutta jotkut ihmiset todella rakastavat sitä, koska se antaa niin rohkean lausunnon.

Kirjoitus- tai käsikirjoitustatuoinnit

Kirjoitukset vaihtelevat yksinkertaisista tatuoinneista kirjaimista ja sanoista tavallisissa kirjasimissa erittäin tyyliteltyihin mukautettuihin kappaleisiin. Voit tehdä monia erilaisia ​​asioita käsikirjoituksella sen mukaan, kuinka pitkä viesti on.

Jotkut kirjaintatuoinnit ovat niin kehittyneitä, että sanoista tulee taideteoksia, jotka luetaan vain kirjaimina, kun katsot tarkemmin. Toiset ovat vain tavallista tulostusta ilman ylimääräistä hohtoa. Kaikki riippuu henkilökohtaisesta tyylistäsi!

Aivoriihi: Mitä etsit tatuoinnista?

Tatuointi -idealla ei tarvitse olla syvää metaforista merkitystä, mutta sinun pitäisi ehdottomasti Varmista, että olet innoissasi näyttäessäsi kehossasi loputtomiin. Monet ihmiset ottavat tatuointeja vain siksi, että ne näyttävät siisteiltä, ​​eikä siinä ole mitään vikaa! Mieti tarkkaan miksi sinä haluat tatuoinnin ja mitä toivot saavasi siitä. Tässä on luettelo joistakin teemoista ja esteettisistä ominaisuuksista joita voit harkita sisällyttämällä tatuointisuunnitteluusi sen mukaan, mitä haluat sen merkitsevän sinulle:

Harrastuksen tai intohimon kuvaaminen

Rakastamasi toiminnan symbolit voivat tehdä upeita tatuointeja koska nämä intohimot eivät todennäköisesti muutu liikaa elämäsi aikana. Jos esimerkiksi todella nautit melonnasta, voit saada melon tatuoinnin. Jos rakastat neulomista, voit saada tatuoinnin lankapallosta (ja lopulta olla super cool mummo).

Muistutus hauskasta kokemuksesta

Tatuoinnit voivat olla keino säilyttää muistoja elämäsi suurista ajoista. Jos esimerkiksi sinä ja ystäväsi menitte mahtavalle vaellus- ja telttailuretkelle, voitte ottaa tatuoinnin vuorijonon ääriviivoista. Jos menisit Pariisiin, voit saada pienen croissant -tatuoinnin (tai tatuoivan kammottavan tatuoinnin, jos olet outo kuin minä). Tatuointiidea voi myös olla viittaus kokemukseen lapsuudestasi, jota olet arvostanut vuosien varrella.

Suosikkisi [Täytä tyhjä]

Suosikkiasiat tekevät hauskoja tatuointeja, joilla voi olla kaikenlaisia ​​erilaisia ​​merkityksiä. Ajattele lempieläintäsi, ruokaa, kukkaa, paikkaa, kuvitteellista hahmoa, kirjaa, elokuvaa, joukkuetta tai peliä. Haaraudu sieltä keksimään tapa kuvata suosikkisi tatuointimuodossa. Voit jopa päättää yhdistää useita suosikkiasioita yhdeksi tatuointisuunnitteluksi. Jos suosikkieläimesi on susi, lempiruokasi on pihvi ja suosikkikoripallojoukkueesi on Miami Heat, voit saada tatuoinnin susista, joka syö pihviä ja jolla on Miami Heat -hattu. Mitä ainutlaatuisempi sen parempi!

istui harjoitustestit vastauksineen

Lapsen, ystävän tai sukulaisen kunnioittaminen

Jotkut ihmiset ottavat tatuointeja kunnianosoituksina muille, jotka ovat tehneet voimakkaita vaikutuksia elämäänsä. Nämä tatuoinnit koostuvat usein muotokuvista, merkittävistä päivämääristä (syntymästä tai kuolemasta) tai kyseisen henkilön lempieläimestä tai muista niihin liittyvistä kuvakkeista. Tatuointi voi auttaa rakkaansa surua, tai se voi juhlia uutta elämää.

Osoitat ylpeyttä identiteettistäsi tai kamppailuistasi, joista olet selvinnyt

Monet ihmiset ottavat tatuointeja muistoksi henkilökohtaisia ​​läpimurtoja tai käännekohtia elämässään. Tämä voi merkitä toipumista riippuvuudesta tai mielenterveysongelmista tai merkkinä toisesta positiivisesta saavutuksesta elämässäsi, kuten yliopiston valmistumisesta tai seksuaalisuuden omaksumisesta.

Tämä teema liittyy tatuointimalleihin, jotka koskevat identiteettiä. Näitä voivat olla uskonnollinen ikonografia, kotimaasi lippu tai sen valtion symboli, jossa olet syntynyt, esivanhempiesi perinnön symboli, ryhmän, johon kuulut tai jota tuet, symboli tai astrologinen merkki.

Merkittävä lause tai lainaus

Onko jokin lainaus, joka mielestäsi tiivistää elämäsi filosofian (tai tavoitteesi elämäsi filosofiaa varten)? Monet ihmiset saavat kirjaimia tatuointeja lainauksista tai merkityksellisistä sanomisista muistuttaakseen heitä siitä, mitä he edustavat ja miten he toivovat lähestyvänsä elämänsä haasteita.

Nämä lainaukset tai sanonnat voivat olla jakeita uskonnollisista teksteistä, lainaus suosikkikirjailijalta tai ajattelijalta, sananlasku tai laulun sanoitukset.

Puhdasta estetiikkaa

Ehkä olet enemmän kiinnostunut tatuoinnista, joka näyttää vain tietyllä tavalla? Tatuointimalleissa on paljon erilaisia ​​esteettisiä ominaisuuksia - voit valita kumman tahansa.

Jotain kaunista tai söpöä

Jos haluat vain tatuointisi näyttävän kauniilta, sinulla on monia vaihtoehtoja. Kuvan valitseminen luonnosta on yleensä turvallinen veto jos haluat tatuoinnilla pysyvän voiman. Voit harkita koi -kalaa, lintuja, ruusuja tai muita kukkia, puita, kuuta tai aurinkoa, unen sieppaajaa, perhosta, aaltoa tai mitä tahansa muuta, mitä voit ajatella söpöltä. Kun arvioit tatuointiideoita estetiikan perusteella, se on hyvä idea etsi laajalti inspiraatiota niin saat käsityksen siitä, miltä eri kuvat näyttävät tietyissä kehon paikoissa.

Jotain hauskaa tai hölmöä

Ehkä etsit tatuointiideoita, jotka ottavat itsensä hieman vähemmän vakavasti . Sarjakuvamaiset hirviöt, vaatteita käyttävät eläimet tai muut surrealistiset tatuoinnit, jotka ovat huvittavampia kuin kammottavia, ovat kaikki hauskoja vaihtoehtoja. Varmista vain, että olet varma, että se on edelleen hauska muutaman vuoden kuluttua! Vitseillä on yleensä vanhentumispäivät, mutta tatuoinnilla ei todellakaan ole.

Jotain paskaa, pelottavaa tai pelkkää mahtavaa

Haluta kauhistuttaa ihmisiä ja/tai jättää heidät täysin järkyttyneiksi? Tatuointitaiteilijat voivat luoda hulluja kauhukohtauksia, jotka sisältävät monia erilaisia ​​elementtejä (tai hienompia pieniä mutta pelottavia tatuointeja, jos olet vähemmän show -mies). Jotkut elementit, joita voisit harkita kutomiseen tämän tyyppisiin tatuointeihin, ovat pääkallot ja luurangot, aseet, julmat eläimet, zombit, synkkä leikkuri ja muut kuoleman symbolit (hautakivet jne.), Kellot, pentagrammit, suosikki kauhuhahmosi, kummitustalot, silmämunat , hyönteisiä ja muita kammottavia ryömiä, demoneja ja irvikuvaita, lohikäärmeitä ja paljon muuta!

Abstraktit mallit

Suunnittelut tekevät upeita tatuointeja, vaikka ne olisivat vain satunnaisia ​​luomuksia taiteilijan mielestä. Jos haluat tämän tyyppisen tatuoinnin, mieti, haluatko sen olevan mustavalkoinen vai värillinen. Jos se on värillinen, mitä värejä haluat sisällyttää? Haluatko suunnittelun, joka herättää orgaanista virtausta ja liikettä, vai jäykemmän geometrisen tai mekaanisen rakenteen? Haluatko vain suunnittelun vai haluatko sisällyttää kuvitteellisia elementtejä myös tatuointiin? Jopa hyvin yksinkertaiset abstraktit tatuoinnit voivat olla erittäin siistejä, kuten tämä:

Käytännön huolenaiheita tatuointiideoille

Tyyli ja sisältö eivät ole ainoita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon, jos harkitset tatuoinnin ottamista. Sen varmistaminen, että menettely on budjetin rajoissa ja tatuoinnilla on pysyvyyttä, ovat tekijöitä, joita on vähemmän hauska ajatella, mutta jotka ovat yhtä tärkeitä, jos haluat välttää ostajan katumuksen alalla, jolla ei ole helppoa palauttaa.

Hinnoittelu

Tatuoinnin hinta voi vaihdella riippuen taiteilija, tatuoinnin sijainti, käytettyjen värien määrä ja koko. Jotkut tatuointitaiteilijat veloittavat enemmän kuin toiset, koska heillä on varaa tehdä niin maineensa perusteella. Yleensä tatuointitaiteilijat suurissa kaupungeissa veloittavat enemmän kuin ne, jotka ovat vähemmän keskeisellä paikalla. Vakiintuneet tatuointitaiteilijat veloittavat yleensä vähintään 150 dollaria tunti heidän työstään, ja useimmissa tapauksissa joudut maksamaan tuntihinnan riippumatta siitä, kestääkö taiteilija 60 minuuttia suunnittelusi suorittamiseen. Vaikka menet aloittelevalle tatuoijalle, käytät todennäköisesti vähintään 80 dollaria tatuointisi päällä.

Mitä värikkäämpi tatuointisuunnittelu, sitä kalliimpi se on. Useiden värien sisällyttäminen tarkoittaa enemmän aikaa, ja useimmat tatuointitaiteilijat veloittavat tunti, jos projekti kestää odotettua kauemmin. Jos haluat halvemman tatuoinnin, sinun pitäisi mennä mustalla työllä. Tatuoinnit, jotka tehdään herkille kehon alueille, ovat myös kalliimpia koska tatuoija on oltava varovaisempi. Herkkiä alueita ovat kädet, jalat, niska, rintalastat ja sukupuolielimet. Ehkä suurin tekijä, joka vaikuttaa tatuoinnin hintaan, on sen koko ja yksityiskohtaisuus. Koko selän tatuointi, jossa on paljon yksityiskohtia, kestää tietysti enemmän aikaa kuin tatuointi, jossa on pari kolmioa käsivarsillasi. ''

Pitkäikäisyys

On olemassa syy, miksi jotkut tatuoinnit kestävät pidempään kuin toiset. Tummemmat värit eivät todennäköisesti haalistu ajan myötä erittäin kirkkaat ja vaaleat värit haalistuvat nopeammin (kuten alla olevassa kuvassa). Yleensä lämpimät värit haalistuvat nopeammin kuin kylmät. Kuitenkin, mikä tahansa tatuointi voi haalistua, jos et pidä siitä hyvää huolta. Tatuointitaiteilijan kuunteleminen ja tatuoinnin oikean jälkihoidon tarjoaminen on erittäin tärkeää, jos haluat värien ponnahtavan pitkään. Jos olet rusketuksen fani, sinun pitäisi myös tietää se tatuoinnit haalistuvat nopeammin auringossa.

Tatuoinnin sijainti vaikuttaa myös siihen, kuinka hyvin se ikääntyy - tatuoinnit jaloissa, olkavarret ja rintakehä vääntyvät todennäköisimmin iän myötä koska nämä ovat kehosi alueita, jotka muuttuvat eniten ajan myötä. Tatuoinnit sormillasi voivat myös haalistua koska käytämme käsiämme niin usein ja iho on lähempänä luuta, joten jos aiot saada söpön pienen hipsterikolmion sormellesi, sinun tulee pitää tämä mielessä.

Koko voi myös vaikuttaa tatuoinnin pitkäikäisyyteen. Yleinen virhe, jonka ihmiset tekevät ensimmäisellä tatuoinnillaan, on se, että he saavat sen liian pieneksi. Jos tatuointi on todella pieni, varsinkin jos siihen liittyy kirjaimia, se voi alkaa sekoittua ajan myötä ja näyttää miltään. Älä epäröi tehdä tatuoinnistasi hieman isompaa ja rohkeampaa, jotta siitä ei tule satunnaista täplää vuosien varrella.

Tatuointisuunnittelun valinta

Toivottavasti tämä artikkeli antoi sinulle inspiraatiota suunnitellaksesi varmasti uusimman ja suurimman tatuointisi! Jos olet keksinyt tatuointi -idean, jota rakastat, voit Aloita tatuointitaiteilijoiden etsiminen alueeltasi ja pyydä neuvoa onko heillä ehdotuksia suunnittelusi parantamiseksi.

Jos et ole vielä valmis ottamaan tätä askelta, Voit kokeilla tilapäisiä tatuointeja nähdäksesi miltä sinusta tuntuu suunnittelustasi ja miltä se näyttää kehossasi tekemättä pitkäaikaista sitoutumista. Jotkut ihmiset ajattelevat tatuointi -ideaa vuosia ennen kuin he todella käyvät sen läpi. Se on aina fiksua ajattele paljon prosessia, jotta päädyt tatuointiin, joka on sinulle merkityksellinen (ja saa myös ystäväsi uskomattoman kateellisiksi).

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.