Kuinka löytää tehokkain SAT / ACT-ohjaaja sinulle


ominaisuusopetus

Tutorit ovat sijoitus sekä aikaan että rahaan. Pelkästään siksi, että joku kutsuu itseään SAT-tutorointiasiantuntijaksi, ei automaattisesti luovuteta hänelle tämän otsikon taitoja. (Jos se tapahtuisi, minusta olisi tullut dinosaurusmestari 4-vuotiaana.)

Huonot tai tehoton opettaja voi todella vahingoittaa sinua ja potentiaalista SAT / ACT-testipistettäsi kahdella tavalla:1) Taloudellisesti: huono opetus vie budjetistasi ja rajoittaa resursseja, joita voit käyttää tappion korvaamiseen.

2) Aika: tehoton tuutorointi viettää aikaa, joka kuluu muualle paremmin.

Joten mikä tekee ohjaajasta tehokkaan? Tässä artikkelissa käsittelen parhaiden SAT / ACT-ohjaajien keskeisiä ominaisuuksia.

Yläkuva: SAD_Hortons_Kids 8 mennessä Yhdysvaltain opetusministeriö , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

1: Tehokkaimmat opettajat ovat suorittaneet testin… ja päässeet siihen.

Se voi tuntua ilmeiseltä, mutta yksi tärkeimmistä asioista, joita tutorilla on etsittävä, on joku, joka on osallistunut tutkintoon, olitpa sitten ACT tai SAT . Ohjaaja, joka on lukenut SAT / ACT: n, ei ole sama kuin tutori, joka on suorittanut testin ja saanut 99thprosenttipisteet. Tämä on totta omasta tasostasi riippumatta - ohjaaja, joka sai 2400 (tai 1600 uudessa SAT: ssa) tai 36 SAT: ssa tai ACT: ssä, on melkein aina parempi kuin tutori, joka sai 2000 (tai 1300 uudessa SAT: ssa) tai 30, vaikka itsellesi on tavoitepisteet 1500 tai 21.

Pisteet 99: ssäthprosenttipiste SAT / ACT: ssä vie muutakin kuin vain älykkyyttä ja materiaalin tuntemista - sinun on tiedettävä testin temput. Itse asiassa syy testin valmisteluun on välttämätön, koska testit EIVÄT vain testaa tietämystä tai kykyä - ne testaavat kuinka hyvin olet suorittamassa testiä. Jos et ymmärrä tätä, ei ole väliä kuinka älykäs olet , kuinka hyvä olet matematiikassa, kriittisessä lukemisessa, kirjoittamisessa tai luonnontieteissä - voit silti päästä testiin .

body_shoelace tehdä pupun korvat mennessä woodleywonderworks , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Jos vain testivalmennus olisi näin helppoa.

Esimerkki vähän tunnetusta strategiasta, jolla voi olla suuri vaikutus: i Jos olet SAT: n 600 maalintekijä, sinun pitäisi ohittaa vaikeimmat 25% kysymyksistä ja vastaa vain helpompiin (saat lisää tällaisia ​​vinkkejä napsauttamalla tätä). Tämän strategian tuntemisella ja käyttämisellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että hän on luonnostaan ​​älykäs - se liittyy tietoon, miten SAT on rakennettu. Yleisesti, paras todiste siitä, että opettaja todella tuntee kokeen, on, jos hän on saanut siitä täydellisen tai lähes täydellisen pistemäärän.

Mutta tämä ei yksin riitä ...

2: Tehokkaimmat ohjaajat ovat asiantuntijoita materiaalin opetuksessa

Se, että joku on tehokas ohjaaja muilla alueilla, ei välttämättä tarkoita, että hänestä tulee tehokas SAT / ACT-tutori.

Miksi? Koska sinä tarve tietyn testimateriaalin opettamisen tuntemus jotta voisit selittää tapaa, jolla testit yrittävät huijata sinua, ja strategioita, joita voit käyttää tämän torjumiseksi. Pelkästään siksi, että ohjaaja tietää temput, ei välttämättä tarkoita, että hän voi selittää sen hyvin. Tämä tutoroinnin näkökohta on niin tärkeä, että olemme jakaneet sen tarkemmin asiantuntijaopettajien tarjoamiin yksityiskohtiin.

Ohjaus, joka on räätälöity täysin heikkouksiisi

Parhaimmat ohjaajat osaavat räätälöidä opetustapansa kunkin opiskelijan tarpeisiin, varsinkin kun on kyse ihmisten opettamisesta, jotka eivät ajattele asioita samalla tavalla. PrepScholarissa tähän liittyy sokraattimenetelmän käyttö, jossa ohjaajat työskentelevät opiskelijoiden kanssa, eivät opeta AT-opiskelijoita.

Ota seuraava ACT-matemaattinen kysymys:

body_ACTmath-1

Huono ohjaaja saattaa lähestyä ongelmaa tällä tavalla : 'Näin voit ratkaista kysymyksen. Se on isoseleen suorakulmio, joten tiedät, että pienin pythagoralainen tripletti on 1, 1, √2. Koska molemmat samat puolet ovat 10 jalkaa pitkiä, hypotenuusin on oltava 10√2 jalkaa pitkä. Onko tämä ymmärrettävää?'

Jos olet opiskelija, tunnet olevasi painostettu vastaamaan kyllä, vaikka et ymmärrä täysin. Ohjaaja ei arvioi ymmärrystäsi jokaisessa vaiheessa, mikä estää häntä ymmärtämästä, missä tarvitset apua.

Tässä on esimerkki siitä, mitä hyvä opettaja tekisi , havainnollistaa joukko kysymyksiä:

 • Minkä vastauksen valitsit? Miksi teit tämän?'
 • 'Mitä kysytään?'
 • 'Mitä tietoja kysymys antaa sinulle? Mitä lisätietoja tarvitset saadaksesi vastauksen?
 • 'Loistava - joten tiedät, että tasakylkisessä suorakulmiossa sivut ovat samat. Kuinka selvität AC-pituuden? '
 • 'Tarkastellaan uudet seikat, jotka olemme oppineet juuri nyt.'

Huomaa, että hyvä ohjaaja tutkii opiskelijan ajattelua jokaisessa vaiheessa eikä tee mitään oletuksia siitä, miten opiskelija ajattelee ongelmaa.

Tämä prosessi on kriittinen hyvälle opetukselle : kaksi opiskelijaa, jotka kaipaavat tätä kysymystä, saattavat jättää sen väliin aivan eri syistä. Yksi opiskelija on saattanut unohtaa, mitä tasasivuinen suorakulmio tarkoittaa. Toinen on saattanut tietää tämän, mutta unohti Pythagoraan lauseen.

Hyvä ohjaaja tunnistaa oppilaansa tarkat heikkoudet ja luo mukautetut strategiat näiden heikkouksien voittamiseksi. Haastatellessasi tutoria, sinun tulisi selvittää, kykeneekö tutori tähän opetustyyliin (lisää vinkkejä tutoreiden tarkastamiseen täältä).

Ohjausajan tehokas käyttö

Useimmat ohjaajat tuhlaavat aikaa ja rahaa. Joku, joka istuu vain katsomassa sinua harjoittelemassa testejä, ei ole ohjaaja - se ei ole mitään muuta kuin lastenhoitaja tai säteilylähde. Istunnon aikana tämä on harhaanjohtavaa, koska näyttää siltä, ​​että opit paljon, mutta todellisuudessa tutorilta puuttuu suuria heikkouksia.

miten tasapainotat kemian yhtälön

Sitä vastoin hyvä ohjaaja diagnosoi tarkasti heikkoutesi ja priorisoi pisteet suurimmat voitot.

Erinomaiset testit, kuten SAT ja ACT, edellyttävät taitojen hallintaa eri tasoilla:

 • Käyttäytyminen: oletko motivoitunut opiskelemaan testiä varten? Tarkastatko virheesi oikein? Onko sinulla oikea asenne testiin?
 • Testistrategia: osaatko budjetoida aikasi kussakin osiossa? Ymmärrätkö parhaan ohitusstrategian tavoitteisiisi? Tiedätkö kuinka hyökätä kutakin kysymystyyppiä vastaan?
 • Testisisältö: missä ovat heikkoutesi kaikissa testin eri aiheissa? Kuinka voimme varmistaa, että sinulla on oikeat resurssit näiden heikkouksien parantamiseksi?

Hyvä opettaja arvioi jatkuvasti näitä heikkouksia ja jäsentää ohjaustunnit ympärille, missä voit saada suurimmat pistevoitot. Tämän tyyppinen opetus vaatii kokeen hallinnan sekä syvällisen käsityksen opiskelijoiden heikkouksista.

Siksi osana PrepScholar-ohjausta varustamme opettajamme tekniikkaan analysoi opiskelijoiden heikkouksia koko testin ajan . Tutorilla on pääsy kaikkiin ennen harjoitusta valmistuneisiin kotitehtäviin, joten tutorilla on valmius opetussuunnitelmiin, jotka on suunniteltu parantamaan pisteitäsi nopeimmin.

Kattava testauksen valmisteluohje

Hyvät opettajat tietävät, että kyse ei ole vain siitä, mitä teet tutoroinnin aikana. Jokaista tuntia, jonka tapaat tutorin kanssa, saatat käyttää 10 tuntia kotitehtäviin.

Siksi, hyvä ohjaajan vaikutus ei rajoitu vain opetukseen - se ulottuu koko valmisteluohjelmaasi .

Parhaat tutorit tekevät paljon enemmän kuin vastaavat kysymyksiisi tutoroinnin aikana. Ne auttavat sinua pysymään motivoituneina opiskelemaan. Ne näyttävät sinulle tehokkaimman tavan tarkistaa vastaamattomat kysymykset, ja ne lisäävät opiskeluajan tehokkuutta tuutoroinnin ulkopuolella.

Kun työskentelet tutorin kanssa, tutorisi pitäisi pystyä suunnittelemaan täydellinen opinto-ohjelma ja määrittelemään tiettyjä kotitehtäviä. Opettajan tulisi pystyä perustelemaan tarkalleen, miksi tämä kotitehtävä on annettu ja miksi se on parasta opiskelijan kannalta parantaa pisteitä.

body_silly

yksipyörät ja munkkeja mennessä Robert Couse-Baker , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Ei PrepScholar-ohjaajien suosittelemaa opiskeluajan käyttöä.

3. Luotettavien lähteiden suosittelemat tehokkaimmat opettajat

Mutta odota, Pelkästään siksi, että joku sanoo, että hänellä on kokemusta opettamisesta ja testin ässä, ei tarkoita, että se on totta!

Täällä laadunvalvonta ja suositukset tulla sisään. Ohjaajille tämä tapahtuu usein kautta suusanallisesti : kuulet tuntemistasi ihmisistä, joilla oli hyviä (tai huonoja) kokemuksia tuutorin tai tuutoripalvelun kanssa. Toinen tapa esikatsella laatuopetusta on läpi organisaation, jolla on maine huippuosaamisesta SAT / ACT-ohjauksessa. Nopea pistoke : tutustu PrepScholar-tutorointisivusto hyvä esimerkki ohjaajista, jotka on esiseulottu tehokkaiksi opettajiksi.

Joten miten löydän tehokkaan ohjaajan?

Kun etsit ohjaajaa, sinun on lähestyttävä sitä kuin työhaastattelu ... paitsi sinä olet haastattelija. Miksi? Koska varmistat, että tuutori on oikea henkilö tuutoroinnin tehtävässäsi, jotta saavutat maksimaalisen potentiaalisi.

Pelottelu on helppoa mahdollisten tutoreiden kautta koska ne näyttävät niin asiantuntevilta, karismaattisilta tai arvovaltaisilta. Se, että he opettavat sinua, ei kuitenkaan tarkoita, että sinun ei pitäisi pystyä esittämään heille kysymyksiä ja varmistamaan, että he ovat paras mahdollinen opettaja sinulle. Itse asiassa se tekee siitä entistä tärkeämmäksi, että löydät tehokas, asiantuntija ja hyvämaineinen ohjaaja.

Viimeisin analogia omassa elämässäni oli lukion alussa, kun yritin päättää oikeasta sävellysopettajasta. Olin hieman (okei, paljon) peloissani siitä, kuinka paljon kukin kolmesta valitsemastani opettajasta tiesi, mutta minun piti lopulta varmistaa, että valitsemani professori tulee olemaan pystyy opettamaan minulle mitä tarvitsin oppia olla parempi säveltäjä.

Autamme sinua etsimään oikeaa opettajaa. Olemme keksineet tämän kätevän laskentataulukon, joka sisältää luettelon kysymyksistä, joita potentiaaliset tutorit voivat kysyä (ja tilaa sinulle kirjoittaa ohjaajien vastauksiin). Klikkaus tässä lataa se tai napsauta alla olevaa kuvaa.

body_questionsdoc

Bottom Line

Kaiken kaikkiaan tässä on tärkeimmät ominaisuudet, joita etsittävä ohjaajalta:

 • He ovat suorittaneet testin ja pisteyttäneet 99: ssäthprosenttipiste, joten he tietävät kuinka ässä SAT / ACT.
 • Heillä on asiantuntemusta opettaa tehokkaasti SAT / ACT.
 • Heillä on viitteitä hyvämaineisista lähteistä.

Toivon, että nämä ohjeet olivat selkeät ja informatiiviset. Olet nyt valmis menemään eteenpäin ja ostamaan oikean tutorin!

body_shopping_cart

Ostoskärry mennessä SunKing2 , käytetään julkisessa verkkotunnuksessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.