Kuinka löytää sinulle paras luottokortti

Oikean luottokortin valitseminen voi saada ylivoimaisen nopeasti. Vaihtoehtoja on tonnia, ja jokainen yritys väittää tarjoavansa parhaan vaihtoehdon. Kuinka voit lajitella ammattikieltä ja löytää paras kortti henkilökohtaiseen talouteen?

kuinka päästä sisään Georgetownin yliopistoon

Uskon, että oikean kortin valitsemiseksi sinun on ymmärrettävä itsesi kuluttajana. Kuinka voit aloittaa taloudellisen itsensä löytämisen tiellä? Suorita ensin henkilökohtainen tietokilpailu alla.

Henkilökohtaisen rahoituksen tietokilpailu: Mikä on taloudellinen tyylisi?

Näet paljon ristiriitaisia ​​neuvoja siellä luottokortin hakijoille. Jotkut ihmiset rakastavat luottokortteja sanoen, että ne sopivat erinomaisesti luottojen rakentamiseen ja hyvien etuuksien saamiseen. Toiset putoavat taajuuksien vastakkaiseen päähän sanoen, että kortit ovat paholainen ja niitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä.Joten kuka on oikeassa? Kuten käy ilmi, molemmat näkökulmat ovat oikeat valitsemastasi kortista riippuen. Jos sinä Valitse viisaasti , sitten luot menestyksekkäästi ja saatat nähdä hyviä palkkioita prosessissa. Jos sinä valitse huonosti , sitten saatat löytää itsesi kuopan velasta.

Avain valintaan on ymmärtää millainen asiakas olet. Ota selvää suorittamalla tämä lyhyt tietokilpailu.

Totta vai tarua:

  1. Kun käytän luottokortteja, vietän enemmän löysästi kuin käteisellä.
  2. Minulla on hyvä itsekontrolli.
  3. Olen usein spontaani.
  4. Kun käytän kuponkeja, saan nautintoa säästetyn rahan lisäksi.
  5. Minulle on erittäin tärkeää, että saan parhaan mahdollisen tarjouksen aina senttiin asti.
  6. Olen säästäväinen.

Kun olet vastannut kuhunkin yllä olevaan lausuntoon, tarkista yksi piste kustakin vastauksestasi, joka vastaa alla olevaa avainta:

1) tosi; 2) väärä; 3) totta; 4) väärä; 5) väärä; 6) väärä

Esimerkiksi, jos merkitsin jokaisen lauseen totta, päädyin 2 pisteeseen (piste kysymykseen 1 ja piste kysymykseen 3). Katsotaanpa nyt mitä nämä kohdat tarkoittavat taloudellisen profiilisi kannalta.

Rahoitusprofiilisi arviointi: Mitä pisteesi tarkoittaa?

Jos aiot tehdä luottokorttisopimuksen, tee se paikassa itsetietoisuus. En tarkoita sellaista itsetietoisuutta, joka tulee viikon mittaisesta hiljaisesta joogaretriitistä. Tarkoitan sen sijaan, että ymmärrät tapasi käyttää rahaa ja mikä motivoi sinua säästämään tai käyttämään.

Tietokilpailussa on kyse pääsemisestä kulutustottumusten ytimeen sekä tekojesi psykologisiin syihin, kuten itsehillintään kiusausten edessä. Katsotaanpa, mitä kukin tietokilpailun tulos tarkoittaa ja miten voit käytä tuloksiasi löytääksesi sinulle parhaan luottokortin.

Tulokset 0 - 2: Optimoijat

Jos pisteytit jossain 0–2 tällä tietokilpailulla, saatat olla optimoija (kuten minä!). Nautit siitä, että saat viimeisen mailin irti asioista ja ostoksilla parhaisiin mahdollisiin tarjouksiin. Teet tutkimusta, vertaat hintoja, etsit myyntiä ja ostat, kun on oikea aika.

Jos olet optimoija, suosittelen, että käytät aikaa analysoida kulutustottumuksiasi. Katsokaa budjettiasi ja löytää kolme suurinta kulutusluokkaa.

Sinä pystyt jätä pois kulut, joita et laittaisi luottokortille , kuten vuokra. Asiaankuuluvat menoluokat voivat sisältää ravintoloita, viihdettä, liikennettä ja vaatteita.

mikä on kauris persoonallisuus

Kun olet selvittänyt suurimmat kulutusluokasi, sinun kannattaa etsiä kortteja sopivat palkkiot. Jos vietät paljon matkoihin, saat hyötyä matkapalkintokortista. Jos rakastat syödä ulkona, saatat haluta mieluummin ravintolan palkintokortin. Ihmiset, jotka matkustavat pitkiä matkoja edestakaisin töihin päivittäin, voisivat saada eniten mittarilukemia kaasupalkintokortista.

Jos haluat kuljettaa useampaa kuin yhtä korttia, voit myös rekisteröityä yleinen palkintokortti joka antaa sinulle noin 2% takaisin kaikista ostoksistasi. Haluan saada kiinteän kortin, johon pääsen takaisin, vain siinä tapauksessa.

Toinen asia, joka voi vedota maksimoivaan ajattelutapaasi? Paljon palkintokortteja tarjoaa liittymisbonukset, antaa sinulle useita satoja dollareita matkaan tai rahana takaisin, kun käytät vähimmäissumman tilin avaamisen ensimmäisinä kuukausina.

Mahdollinen haittapuoli on, että joillakin näistä korteista on vuosimaksut ensimmäisen vuoden jälkeen. Joillekin ihmisille sanoisin, että maksu ei ole sen arvoinen; palkkiot eivät ole niin suuria, että ne korvaavat vuosimaksun.

Jos olet kiinnostunut maksullisesta kortista, sinun pitäisi erittele menosi ja katso, saisitko riittävästi palkkioita pitkällä aikavälillä. Vaikka matkapisteiden kaltaiset palkkiot tarjoavat psykologisia etuja - se auttaa sinua varaamaan rahaa erityisesti matkustamiseen -, se saattaa maksaa sinulle enemmän rahaa pitkällä aikavälillä.

Joten nyt kun tiedät millaisia ​​kortteja etsit, mitkä ovat tietyt luottokortit, jotka houkuttelevat optimoijia?

Parhaat luottokortit optimoijille

Tämä on ehdotukseni parhaista luottokorteista optimoijille, jotka haluavat tehdä vähän ylimääräisiä ponnisteluja saat parhaat mahdolliset tarjoukset.

Chase Sapphire Ensisijainen

Tämä matka-palkintokortti antaa sinulle 2X pistettä ravintoloissa ja matkoissa sekä pisteen jokaisesta dollarista, jonka kulutat kaikkeen muuhun. Ansaitset myös 50 000 bonuspistettä, jos ansaitset 4000 dollaria kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Voit lunastaa pisteitä käteisenä tai käyttää niitä varaamiseen Chase-hakukoneen kautta. Jos käytät Chase-hakutyökalua, pisteesi ovat 25% enemmän. Tämän kortin haittapuoli on, että se veloittaa 95 dollarin vuosimaksun ensimmäisen vuoden jälkeen.

Barclaycardin saapuminen Plus World Elite MasterCard

Tämä matkapalkintokortti antaa sinulle 2X mailia kaikista ostoksista, ja saat 5% mailistasi takaisin, kun lunastat ne. Et ole rajoitettu mihinkään tiettyyn lentoyhtiöön tai hotelliin. Jos käytät 3000 dollaria tilin avaamisen ensimmäisten 90 päivän aikana, ansaitset 40 000 bonusmaileja. Ensimmäisen vuoden jälkeen tämä kortti perii 89 dollarin vuosimaksun.

Citi kiitos kortti

Tämä kortti on hyvä niille, jotka rakastavat syödä ulkona. Ansaitset 2X pistettä jokaisesta ravintolassa käyttämästäsi dollarista. Saat myös 20000 pisteen bonuksen, jos käytät 1500 dollaria avaamisen kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Tämä kortti on vakavasti ravintola-suuntautunut; sillä on jopa henkilökohtainen concierge-palvelu, joka auttaa sinua tekemään varauksia. Citi Thank You -kortilla ei ole vuosimaksua.

Löydä se -kortti

Discover It -kortti palauttaa 5% käteisrahan tietyissä luokissa, kuten ravintoloissa, verkkokaupoissa ja kaasuissa, tehdyissä ostoissa, jotka muuttuvat neljännesvuosittain. Se antaa sinulle myös 1% rahat takaisin kaikesta muusta. Sillä ei ole vuosimaksua.

Citi Double Cash -kortti

Tämä kortti on loistava varmuuskopio tilanteisiin, jolloin et halua ajatella palkkioiden maksimointia. Se tarjoaa kiinteän 2%: n käteispalautuksen kaikista ostoksistasi. Tämä kortti on myös houkutteleva, koska sillä ei ole vuosimaksua. Ainoa haittapuoli on, että se ei tarjoa palkintobonusta tilin avaamisesta, ja ne sadat dollarit ensimmäisen kuukauden aikana voivat olla tervetullut rekisteröitymislahja.

Tarkastellaan nyt seuraavaa kulutusluokkaa, niitä, jotka tekivät maalin keskellä tietä.

Tulokset 3 - 4: Keskellä tienkäyttäjiä

Jos pisteytit tietokilpailussa 3–4, saatat olla a keskellä tietä. Sanoisin, että suurin osa ihmisistä kuuluu tähän luokkaan. Sinulla on kunnollinen itsehillintä, mutta et ole pakko optimoida säästöjäsi kaikissa ostoksissasi tai maksimoida palkkiot tietyssä menoluokassa.

Jos tämä kuulostaa sinulta, suosittelen saamaan kiinteämääräinen kortti. Voit saada 1-2% takaisin kaikista ostoksistasi kautta linjan, eikä sinun tarvitse miettiä, mihin kulutat rahaa tai millaista palkintoa näet. Sen johdonmukainen kaikilla menoalueilla.

Tietysti tämän kortin saaminen olettaa, että sinä ei muuta kulutustottumuksiasi, koska sinulla on luottokortti. Et halua päätyä saldoon kuukausittain ja joutua velkaan korkojen korkojen seurauksena.

Se, että voit teknisesti veloittaa valtavan ostoksen luottokortilta, ei tarkoita, että sinun pitäisi. Jos et voi maksaa ostoksen kuukauden sisällä , niin sinun pitäisi miettiä kovasti, onko sen ostaminen luotolla oikea tapa edetä.

Jos olet keskellä tienkäyttäjää, mitä tietyt luottokortit toimisi parhaiten sinulle?

mikä on nyun hyväksymisaste

Parhaat luottokortit tienkäyttäjille

Nämä ovat ehdotukseni tienkäyttäjille, jotka eivät halua pysyä ajan tasalla palkkaluokkien neljännesvuosittaisista muutoksista tai huolehtia siitä, mitä korttia he käyttävät jokaisessa ostoksessa. Suurimmaksi osaksi nämä kortit tarjoavat kiinteämääräiset palkkiot kaikista ostoista.

puhvelin yliopiston hyväksymisaste

Citi Double Cash -kortti

Kuten edellä näet, Citi Double Cash -kortti on paras valinta kiinteämääräiseen palkkakorttiin. Se antaa sinulle 2% rahat takaisin kaikista ostoksista eikä sillä ole vuosimaksua. Jälleen haittapuoli on, että se ei tarjoa bonuksia rekisteröitymisen yhteydessä.

Capital One Venture Rewards

Tämä kortti antaa sinulle matkapisteitä kiinteällä 2 mailin hinnalla kaikista ostoksista. Jos käytät 3000 dollaria kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, saat 40 000 mailin bonuksen. Ensimmäisen vuoden jälkeen tämän kortin vuosimaksu on 59 dollaria.

Capital One Quicksilver Cash Palkinnot

Tämä kiinteämääräinen kortti antaa sinulle 1,5% rahat takaisin jokaisesta ostoksestasi. Se tarjoaa 100 dollarin bonuksen, kun olet käyttänyt 500 dollaria kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Vuosimaksua ei ole.

BankAmericard Cash Rewards

Tämä kortti antaa sinulle 1% takaisin jokaisesta ostoksesta, plus 2% takaisin ruokakaupoissa ja 3% polttoaineesta. Saat 100 dollarin bonuksen, kun olet käyttänyt 500 dollaria ensimmäisen 90 päivän aikana. Vuosimaksua ei ole.

Tarkastellaan lopuksi kolmatta tyyppiä rahaa käyttäneitä, jotka saivat erinomaiset tulokset henkilökohtaisen rahoituksen tietokilpailussa.

Tulokset 5 - 6: Spontaanit kulut

Jos pisteytit hyvin tässä tietokilpailussa, saatat löytää sen haastavaa hallita menojasi. Ehkä rakastat esimerkiksi shoppailua, ja sinun on vaikea olla levittämättä joka viikonloppu ostoskeskuksessa. Luottokortilla saatat käyttää enemmän kuin tavallisesti, jos käyttäisit vain käteistä.

Jos tämä kuulostaa siltä tai jos olet huolissasi siitä, että luottokortti olisi liian vastustamaton, jotta sitä ei käytettäisi yli mahdollisuuksien, sinun kannattaa harkita kortti, joka rajoittaa kulutustasi. Sinun tulisi myös verrata korkoja ja välttää korkeita.

On joitain luottokortteja, jotka toimivat kuten puhelinkortit. Sinä pystyt lataa ne tietyn määrän pisteitä joka kuukausi ja siten asettaa itsellesi menoraja. Vastaavasti voit etsiä turvattua luottokorttia, joka ei anna sinulle paljon luottoa ja vaatii talletuksen ennen kirjautumista.

Voit myös välttää luottokortteja kokonaan ja oikeudenmukaisesti käytä maksukorttiasi olettaen, että sillä ei ole tilinylityksiä tai maksuja. Muista, että maksukortti vie rahaa suoraan pankkitililtäsi, joten se ei auta luottosi muodostamisessa.

Jos yrität saada enemmän hallintaa kulutustottumuksistasi ja luoda luottoa, voit aloittaa a alarajakortti (joko turvattu tai suojaamaton).

Voisit itse asettaa a 6 kuukauden koeaika missä tarkastelet budjettiasi ja selvitätkö, kulutatko enemmän kortilla, jonka tekisit ilman sitä. Kun saat hallinnan henkilökohtaiseen talouteen, voit lopulta siirtyä suojaamattomalle tai palkitsevalle luottokortille.

Alla on ehdotukseni parhaista luottokorteista spontaaneille viettäjille.

Parhaat luottokortit spontaaneille kuluttajille

Alla olevat ehdotetut kortit auttavat sinua asettamaan kulurajasi. Luottokortteja on kaksi ja etukäteen maksettuja pankkikortteja.

Capital One Secured Mastercard

Tämä kortti pyytää sinua tallettamaan 49 dollaria, 99 dollaria tai 200 dollaria ja antaa sinulle enintään 200 dollarin rajan luottostasi riippuen. Sinun on maksettava koko talletuksesi 80 päivän kuluessa. Sillä ei ole vuosimaksua.

Löydä se suojattu kortti

Tämä on harvinainen turvattu kortti, joka antaa sinulle myös palkkioita - 2% rahat takaisin jopa 1000 dollarin menoihin ravintoloihin ja bensiiniin ja 1% muihin ostoihin. Sinun on tehtävä ensitalletus 200 dollaria pankkitilille. Joka kuukausi sinua arvioidaan automaattisesti, onko sinulla tavallinen, suojaamaton kortti. Vuosimaksua ei ole.

Sinikka

Tämän maksuttoman kortin, joka on saatavana sekä pankkitileillä oleville että niille, joilla ei ole tiliä, voit ladata käteistä WalMart-myymälöihin ja tallettaa Bluebird-sovelluksen kautta. Nostot ovat ilmaisia ​​MoneyPass-automaateissa, mutta ne maksavat 2,50–9,00 dollaria muissa pankkiautomaateissa. Tämä kortti toimii aina, kun kauppiaat hyväksyvät American Express -kortin, eikä sillä ole vuosimaksua.

American Express -palvelu

Voit tilata tämän prepaid-kortin verkossa ilmaiseksi, eikä luottotarkistusta vaadita. Ladat sen käteisellä ilmaiseksi paikoissa, kuten Rite Aid, Wal-Mart ja jotkut 7-Elevens. Kuukausimaksu on 4,95 dollaria (paitsi Texasissa, New Yorkissa ja Vermontissa).

Tässä vaiheessa olet ehkä huomannut, että en ole puhunut kovin paljon korkotasosta. Monet ihmiset ajattelevat, että matalat ja korkeat korot ovat etusijalla luottokortteja valittaessa. Olen itse asiassa päinvastainen mielipide useimmissa tapauksissa. Lue lisää miksi.

Entä korot? Miksi heidän ei pitäisi olla väliä

Olet ehkä huomannut, että en viettänyt paljon aikaa puhumalla korkeasta ja matalasta korosta tässä oppaassa. Monet ihmiset mainostavat korkoja ensimmäisenä asiana, kun he valitsevat uuden luottokortin. Otan kuitenkin päinvastaisen kannan ja ehdotan sitä koroilla ei pitäisi olla merkitystä.

Mikään luottokortti ei ole kovin houkutteleva korko. Ne kaikki lisäävät paljon rahaa ja vaikeuttavat velasta pääsemistä. Useimmissa tapauksissa sinun tulee tehdä kaikkesi vältä saldon kantamista kortiltasi kuukausittain.

nestemäärän alijäämän hoitosuunnitelma

Jos matalat korot tuntuvat sinulle tärkeänä prioriteettina, sinun kannattaa harkita henkilökohtaisen taloutesi lähestymistavan uudelleenarviointia. Sinun pitäisi istua alas rahanseurantasovelluksella, kuten Kuten tai yksinkertaisesti Excel-laskentataulukko ja listaa kulutustoimintasi.

Harkitsemalla talouttasi, hahmottamalla budjettia ja asettamalla tiettyjä tavoitteita voit aloittaa hallita menojasi paremmin. Yritä sillä välin käyttää korttia, joka toimii kanssasi kustannusten hallitsemiseksi.

Löydä sinulle paras luottokortti

Kaikille ei ole olemassa yhtä ainoaa luottokorttia. Sen sijaan sinun on etsittävä paras luottokortti sinulle. Parhaan vastaavuuden löytämiseksi sinun tulisi miettiä lähestymistapaa henkilökohtaiseen talouteen, kuinka käytät rahaa ja miten harjoittelet itsehillintää.

Jos sinulla on tapana kuluttaa spontaanisti, saatat hyötyä siitä, että sinulla on kortti, joka ei testaa tahdonvoimaa. Jos olet strategisempi menojesi suhteen ja haluat maksimoida palkkiot , valitse sitten kortti, joka antaa sinulle eniten etuja luokassa arvokkain.

Kuten yllä näet, on useita kortteja etuja kaikenlaisille kuluttajille. Tehtäväsi on siis selvittää millainen kuluttaja olet! Kun olet tehnyt sen, voit lajitella kaikki tarjoukset ja rekisteröityä luottokortille, jolla on parhaat edut sinä yksilönä.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset