ACT -pisteiden löytäminen lukion ja piirin mukaan

blog_underclass.jpg

Etsitkö täydellistä lukiota tai koulupiiriä sinulle tai lapsellesi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Kun tarkastellaan eri lukioita tai koulupiirejä, keskimääräinen ACT -pisteet voivat olla hyödyllinen vertailutyökalu.

mikä on horoskooppi vesimiehelle

Keskimääräinen ACT -pisteet voivat auttaa arvioimaan koulutuksen laatua ja opiskelijoiden laatua tietyssä lukiossa tai koulupiirissä. Voit löytää keskimääräiset ACT -pisteet lukion tai piirin mukaan muutamalla eri tavalla. Selitän eri menetelmät ja miksi sinun pitäisi välittää lukion keskimääräisistä ACT -pisteistä.Piirin tai lukion keskimääräisen ACT -pisteen löytäminen: vaihtoehtosi

Alla on neljä tapaa jäljittääjulkisen koulun keskimääräinen ACT -pisteet. Paras vaihtoehto sinulle riippuu kotitilasi:

 1. Hae opetusministeriön verkkosivuilta. (Huomaa: Tämä toimii vain julkisissa lukioissa. Lisäksi tämä on AINO tapa löytää keskimääräiset ACT -pisteet koulupiirin mukaan.)
 2. Hae koulun verkkosivustolta (kaikki koulut eivät kuitenkaan julkaise näitä tietoja verkkosivuillaan).
 3. Lähetä sähköpostia koulun järjestelmänvalvojalle.
 4. Google -haku, '[High School Name] ACT Score -pisteet'.

Paras tapa on käyttää osavaltion opetusministeriön verkkosivustoa . Myöhemmin selitän kuinka löytää piirin tai tietyn julkisen lukion keskimääräinen ACT -pisteet tällä menetelmällä. Tämä on ainoa tapa taata, että saat ajantasaisia, oikeita ja puolueettomia tietoja.

Tämä menetelmä ei tehdä työtä seuraaville valtioille:

 • Alabama
 • Arizona
 • Arkansas
 • Connecticut*
 • DC
 • Delaware *
 • Havaijilla
 • Idaho*
 • Iowa
 • Maine*
 • Massachusetts*
 • Nebraska
 • Nevada
 • New Hampshire
 • New Jersey*
 • Uusi Meksiko
 • New York*
 • Pohjois-Carolina*
 • Pohjois-Dakota
 • Ohio
 • Oregon
 • Rhode Island*
 • Etelä-Carolina*
 • Vermont*
 • Virginia*
 • Washington*

* Vaikka nämä valtiot eivät tarjoa ACT -tietoja, ne tarjoavat SAT -tietoja lukiosta. Lisätietoja SAT -tietojen löytämisestä on oppaassamme SAT -pisteisiin kouluittain.

Yksityisille lukioille tai yllä luetelluissa osavaltioissa Voit kokeilla lukion verkkosivustoa, tehdä Google -haun tai lähettää sähköpostin lukion järjestelmänvalvojalle ja pyytää keskimääräistä ACT -pistettä.

Ota huomioon, että niitä voi olla esteet ACT -pisteiden löytämiselle lukiossa. Verkkosivustoilla ja Internet -hauilla voi usein olla vanhentuneita tietoja (eli ACT -pisteet keskimäärin kolme vuotta sitten) tai ne eivät voi edes julkaista näitä tietoja. Lisäksi järjestelmänvalvojat voivat myös antaa sinulle vanhentuneita tietoja, jos he eivät ole nähneet uusimpia tilastoja. Lisäksi joillakin järjestelmänvalvojilla voi kestää jonkin aikaa vastata pyyntöösi, jos heillä on kiireinen aikataulu tai he ovat kesälomalla.

Kuinka käyttää opetusministeriön verkkosivustoa ACT -pisteiden löytämiseen lukion tai piirin mukaan

Tee Google -haku osavaltion opetusministeriölle. Hae [valtion nimi] opetusministeriö. Tein sen alla Floridan opetusministeriö . Osavaltion opetusministeriön verkkosivusto on yleensä ensimmäinen hakutulos:

body_step1.jpg

Kun olet avannut opetusministeriön verkkosivuston, sinun pitäisi nähdä hakukenttä näytön oikeassa yläkulmassa.

body_step2.jpg

Kirjoita tähän ruutuun ACT -pisteet tai ACT -tiedot. Tämän haun pitäisi tuoda esiin ACT -tiedot tilasta (katso alla).

body_stepp.png

Yleensä ensimmäinen tulos on se, jonka haluat tarkastella. Valitse vaihtoehto, joka antaa sinulle pääsyn uusimpiin ACT -tietoihin. Ensimmäisessä yllä olevassa linkissä lukee ACT, ACT ja AP Data, kun taas toisessa linkissä ACT, ACT ja AP Data Archive.

Tämä viittaa siihen, että ensimmäisellä linkillä on viimeisimmät tiedot, kun taas ACT-, ACT- ja AP -tietoarkistot tarjoavat todennäköisesti aiempien vuosien tiedot. Ensimmäinen linkki toi minut alla olevalle sivulle :

body_stepp2.jpg

HUOMAUTUS: Floridan osalta viimeisimmät ACT -tiedot olivat vuodelta 2013. Muissa osavaltioissa saattaa olla jo vuoden 2014 ACT -tietoja.

Jos etsit tietoja tietystä julkisesta lukiosta, valitse vaihtoehto, joka näyttää ACT School Means. Sitä ei luultavasti ole merkitty samaksi osavaltiollesi, mutta sen otsikossa pitäisi olla ACT ja koulu.

Tästä linkistä saat kouluun liittyviä tietoja. Jos etsit tietoja eri alueiden vertaamiseen, valitse ACT -piirin laskentataulukko. Piirivaihtoehto tarjoaa sinulle vain osavaltion kunkin piirin keskimääräiset ACT -pisteet (jakamatta sitä lukion mukaan).

esittävän taiteen korkeakoulut Kaliforniassa

Sinun on ladattava laskentataulukko tietokoneellesi (sen pitäisi toimia automaattisesti, kun napsautat linkkiä). Suuren Excel -laskentataulukon pitäisi avautua ja näyttää tältä:

body_stepp3.png

Tämän asiakirjan tarkat tiedot vaihtelevat osavaltioittain, mutta niiden kaikkien pitäisi luetella lukioiden nimet ja vastaavat ACT -pisteet (tyypillisesti yhdistelmäpisteinä). Joskus osavaltio luettelee sekä keskimääräiset yhdistelmäpisteet että keskimääräiset pisteet(Englanti, matematiikka, lukeminen ja tiede). Floridan asiakirja tekee tämän, ja se sisältää myös tietoja 12. luokan oppilaiden lukumäärästä, ACT-kokeen suorittajien lukumäärästä ja ACT-kokeen suorittaneiden lukumäärästä lukiossa.

Löydät kiinnostuneiden julkisten lukioiden keskimääräisen ACT -pistemäärän kirjoittamalla näppäimistön Command + F -toiminnon hakeaksesi laskentataulukosta.

body_stepp4.png

Jos et pääse käsiksi näihin ACT -tietoihin osavaltion opetusministeriön verkkosivuston kautta , ota yhteyttä osavaltion opetusministeriöön (yhteystietojen on oltava heidän verkkosivuillaan). Yleensä opetusministeriöllä on tietty puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon voi ottaa yhteyttä, jos etsit tietoja.

Jos et saa yhteyttä opetusministeriöön tai haluat ACT -tietoja yksityisistä lukioista, sitten sinun pitäisi lähettää sähköpostia tai soittaa lukioon, josta olet kiinnostunut.

Miksi välittää lukion keskimääräisestä ACT -pisteestä?

Sinun pitäisi välittää lukion keskimääräisestä ACT -pisteestä, koska korkeammat ACT -pisteet voivat osoittaa parempaa koulutusta ja parempaa opiskelijalaatua kyseisessä koulussa.

Vaikka ACT mittaa nimenomaisesti opiskelijan akateemisia kykyjä, se voi myös mitata, kuinka paljon opiskelija välittää koulutuksestaan. ACT -valmistelu voi muuttaa dramaattisesti opiskelijan pisteitä. Jos oppilaalla on hieman keskimääräistä älykkyyttä, hän voi saada erittäin korkean tai jopa täydellisen ACT-pistemäärän riittävällä harjoittelulla. Siksi opiskelijan ACT -pisteet paljastavat sekä heidän akateemisen kykynsä että kuinka kovasti he ovat valmiita työskentelemään.

Koska ACT mittaa akateemisia kykyjä ja koulutus on suurelta osin vastuussa oppimistasi tiedoista, mitä parempi koulutus, sitä paremmin pärjäät ACT: llä. Vaikka, kuten edellä sanoin, ACT -pisteet vaikuttavat myös siihen, kuinka paljon valmistaudut testiin.

Jos lukion keskimääräinen ACT-tulos on keskimääräistä parempi, Uskaltaisin arvailla, että kyseisen koulun oppilaat ovat investoineet enemmän koulutukseensa ja sitoutuneet pääsemään hyvään 4-vuotiseen korkeakouluun kuin muiden koulujen opiskelijat. Nämä opiskelijat todennäköisesti opiskelevat enemmän ja käyttävät enemmän aikaa ACT: hen valmistautumiseen, ja siksi heidät hyväksytään todennäköisemmin valikoiviin oppilaitoksiin tulevaisuudessa.

Jos olet huolissasi siitä, että lapsesi saa laadukasta koulutusta ja että hän on ahkeran opiskelijan ympäröimä, harkitse niiden lähettämistä kouluun tai koulupiiriin, jolla on korkeampi keskimääräinen ACT -pisteet.

body_angeldemon.jpg

Devil's Advocate: Miksi sinun ei pitäisi luottaa liian voimakkaasti ACT -pisteiden keskiarvoon?

Vaikka koulun keskimääräinen ACT -pisteet voivat antaa arvion koulutuksen laadusta ja koulun oppilaiden laadusta, Keskimääräinen ACT -pisteet eivät välttämättä kerro koko tarinaa.

Esimerkiksi joillakin julkisilla lukioilla on magneetti (tai lahjakkaat) ohjelmat, joita käytät, on erotettu kyseisen lukion tavallisesta kappaleesta. Näissä ohjelmissa on usein korkeampi oppilasmäärä ja parempia opettajia kuin muussa koulussa.

Lukiossani oli kansainvälinen ylioppilastutkimusmagneettiohjelma. Tämän ohjelman pääsyvaatimukset olivat korkeat, kun taas tavallisen lukion radalla ei ollut vaatimuksia opiskelijoille. Tässä ohjelmassa oli parempia opettajia, jotka opettivat vain IB -luokkia. Näistä syistä veikkaisin, että IB -opiskelijoiden ACT -pisteet olivat korkeammat kuin tavallisten lukio -oppilaiden keskimääräiset ACT -pisteet.

Kuitenkin, lukioni julkaistu keskimääräinen ACT-pisteet ei tee eroa IB-opiskelijoiden ja muiden kuin IB-opiskelijoiden välillä. Sen sijaan luku sisältää kaikkien koulun oppilaiden pisteet. Tästä syystä et voi selvittää, millainen koulutus ja opiskelija ovat tämän koulun magneettiohjelman sisällä.

Toinen syy, miksi keskimääräisen ACT -pistemäärän ei pitäisi huolestuttaa sinua liikaa, on se suuri osa ACT -pisteistäsi on se, kuinka paljon olet panostanut tenttiin valmistautumiseen. Jos päätät lopulta osallistua lukioon, jolla on alhainen keskimääräinen ACT -pisteet, sinulla ei välttämättä ole matalaa ACT -pistettä itse. Ei ole väliä, mihin lukioon osallistut, voit silti työskennellä kovasti, oppia testimuoto ja strategiat ja saavuttaa korkeat pisteet ACT: ssä.

Tästä huolimatta sinun pitäisi yrittää käydä lukiota, jolla on korkealaatuisimmat opiskelijat ja opettajat. Näin saat parhaan mahdollisen koulutuksen, sinut haastetaan koulussa ja olet hyvin valmistautunut ACT: ään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.