Sekin täyttäminen, vaihe vaiheelta

Monet meistä eivät täytä laskuja verkossa usein laskun maksamisen ja Venmon kaltaisten rahansiirtosovellusten välillä. Kun meidän on kirjoitettava sellainen, kuten maksettava vuokra, hoidettava lasku tai lähetettävä syntymäpäivälahja sukulaiselle, saatamme tuntea olomme epävarmaksi siitä, teemme sen oikein.

mikä merkki on maaliskuu 26

Tämä opas kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sekin täyttämisestä. Aloitetaanpa läheltä ja henkilökohtaisesti tämän pienen mutta mahtavan paperin kanssa.

Sekin anatomia: Koko kaavio

Tiesitkö, että sekillä on oma pankkitilin numero sen päällä? Tai että jokaisella sekillä on oma numero, joka ei näy kerran, vaan kahdesti? Oletko koskaan huomannut, että virallisissa sekkeissä on pieni kuva riippulukosta, joka osoittaa, että ne ovat kaikkivaltiaan shekkimaksujärjestelmien liiton sertifioimia?Katso tämä kaavio henkilökohtaisesta tarkastuksesta katsomaan tarkkaan kaikkea sitä. Tämä tarkistus kuuluu Archibald Squigglesille Splitsvillessä, Indianassa.

Sam Lindsay PrepScholarille/Kaikki oikeudet pidätetään.

Kuten näet, shekeissäsi näkyy nimesi ja osoitteesi, pankkitilisi ja reititysnumerosi sekä sekin numero. He myös saattaa sisältää pankkisi nimen . Käyttämällä tätä kaaviota viitteenä katsotaan kaikkea, mitä sinun on tehtävä sekin täyttämiseksi.

Sekin täyttäminen

Ensinnäkin sinun pitäisi täytä sekki kynällä. Voit käyttää teknisesti lyijykynää, mutta sitten kirjoituksesi voi tahrata tai, mikä pahempaa, epämiellyttävä hahmo voi tulla, poistaa kirjoittamasi ja muuttaa sen johonkin muuhun! Kynä on turvallisempi ja virallisempi, varsinkin kun vaaditaan allekirjoitus.

Kun kirjoitat sekkiä, tarvitset vain muutama tieto:

  1. Vastaanottajan nimi , olipa kyseessä henkilö tai yritys
  2. Rahamäärä kirjoitat sekkiä
  3. Päivämäärä, jonka haluat vastaanottajan olevan käteistä shekkiä

Sinun on myös tiedettävä, miten kirjoita rahamäärä sanoin, tehtävä, jonka useimmat meistä harvoin tekevät tarkastusten kirjoittamisen ulkopuolella. Löydät lisää vinkkejä tämän tekemiseen alla.

Kun sinulla on kaikki nämä tiedot, huomaat, että sekin kirjoittaminen on helppoa. On viisi vaadittua tietoa , sekä valinnainen kuudesosa.

Voit lisätä nämä viisi (tai kuutta) tietoa missä tahansa järjestyksessä, kunhan täytät ne kaikki loppuun. Tässä oppaassa shekin kirjoittamisen vaiheet esitetään siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät sekillä ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle päivämäärästä alkaen.

Monet meistä kirjoittavat shekit joka kuukausi vuokranantajalle tai kiinteistönhoitoyhtiölle.

Vaihe 1: Kirjoita päivämäärä

Ensinnäkin sinun pitäisi kirjoita päivämäärä sille varatulle riville lähellä oikeaa yläkulmaa. Ilmoita päivämäärä, jona vastaanottaja voi ensin lunastaa shekin. Se voi olla nykyinen päivämäärä tai tuleva päivä.

Jos esimerkiksi kirjoitat shekkiä joulukuun 2016 vuokralle, voit merkitä päivämäärän 1. joulukuuta 2016. Tämä tarkoittaa, että haluat vastaanottajan käteisen sekin joulukuuta tai sen jälkeen, mutta ei ennen.

Voit kirjoittaa päivämäärän pitkässä muodossa tai muodossa KK/PP/VVVV. Esimerkiksi käyttämällä yllä olevaa esimerkkiä voit kirjoittaa 1.7.2016 tai 07.1.2016 (nollien jättäminen pois ja 1.7.2016 kirjoittaminen on myös hyvä). Jos kirjoitat pidempää kuukautta, kuten marraskuuta, voit myös lyhentää sitä, esim. 1. marraskuuta 2016

Alla olevassa esimerkissä Loretta Checkworth on aloittanut shekin kirjoittamisen Archibald Squigglesin maksamiseksi takaisin. Hän kirjoittaa sekkiä syyskuun lopussa, mutta päivämääränä se on 1. lokakuuta 2016. Koska hän ja Archibald Squiggles ovat läheisiä ystäviä, hän ei välitä odottaa viikkoa rahan saamiseen kunnes Loretta on varma, että hänellä on varat tilillään.

Huomaat, että Loretta on muokannut kotiosoitteensa ja pankkitilinumeronsa. Hän tietää paremmin kuin tietää jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja vieraiden kanssa Internetissä.

Kuten Loretta, voit päivätä sekin tulevaisuudessa, jos haluat vastaanottajan odottavan käteisen vastaanottamista. Jos tililläsi ei ole riittävästi varoja tähän päivään mennessä, sinun pitäisi myös välittää viestin vastaanottajalle odottaa shekin tallettamista ilmoitettuun päivämäärään asti.

Voit päivittää sekkisi tulevaisuudessa, mutta kuka tietää, käytämmekö vielä shekkejä siihen mennessä. Ehkä maksamme kaikesta kukkasista robottiherroillemme.

Vaihe 2: Nimeä vastaanottaja

Kun olet kirjoittanut päivämäärän, kirjoita vastaanottajan nimi. Jos kirjoitat sekkiä henkilölle, kirjoita hänen etu- ja sukunimensä. Loretta kirjoittaa Archibaldin koko nimen, kuten näet alla olevasta sekistä.

Jos lähetät rahaa yritykselle, kirjoita yrityksen koko nimi (esim. Acropolis Realty, Inc.).

Voit myös kirjoittaa käteisenä vastaanottajana. Käteisen kirjoittaminen tarkoittaa, että kuka tahansa voi lunastaa sekin. Se on yleensä ei suositeltu , turvallisuussyistä.

Vaihe 3: Täytä numeerinen rahasumma

Kirjoita maksulaatikkoon rahasumma. Koska dollarimerkin pitäisi olla jo laatikon ulkopuolella, sinun ei tarvitse toistaa sitä. Vain Kirjoita numerot.

Sisällytä sentit, vaikka senttien määrä olisi nolla. Esimerkiksi viisi dollaria on kirjoitettava 5,00: ksi eikä vain 5: ksi.

On mahdollista kirjoittaa sekki alle dollari. Lisää tällöin nolla ennen desimaalia. Esimerkiksi 75 sentin määrä olisi 0,75.

Loretta on velkaa Archibaldille 150,99 dollaria, jonka hän ilmoittaa alla olevassa maksulaatikossa.

Koska dollarimerkki on jo laatikon ulkopuolella, Loretta ei kirjoita sitä uudelleen kirjoittaessaan sekkiä. Pelkästään numerot 150,99 ovat hyviä.

Tämä säästöpossu oppi juuri, että voit kirjoittaa sekkejä alle dollarin määrille, ja on oikeutetusti huolissaan.

Vaihe 4: Kirjoita rahasumma sanoin

Nyt tulee hieman vähemmän tavallinen tehtävä. Rahamäärän kirjoittamisen lisäksi sinun on myös kirjoitettava kirjoita summa sanoin.

Kirjoitat dollarit sanoin ja sentit sanoin tai a murto -osa 100: sta. Esimerkiksi 5,00 dollaria voitaisiin kirjoittaa viidellä dollarilla ja nolla sentillä tai viidellä dollarilla ja 00/100. Senttien kirjoittaminen murto -osina on yleisempi, koska se säästää tilaa suhteellisen lyhyellä rivillä.

Jos muutosta ei tapahdu, voit myös seurata summaa dollareina jopa sana. Tässä esimerkissä kolmas vaihtoehto olisi kirjoittaa, jopa viisi dollaria.

Jos kirjoitat yhdistelmälukua välillä 20 ja 100, sinun pitäisi sisältää väliviivan. Esimerkiksi 21 dollarista tulee 21 dollaria ja 49 dollarista 49 dollaria.

Jos kirjoitat summan alle dollarin, voit kirjoittaa sentit kahdella tavalla. Voit kirjoittaa nolla dollaria ja sen jälkeen murtoluvun tai kirjoittaa summan sanoin, joita edeltää vain sana. Esimerkiksi 50 senttiä tulisi nolla dollaria ja 50/100 tai vain viisikymmentä senttiä.

Katsotaanpa näitä sääntöjä käyttämällä vielä muutama esimerkki kuinka kirjoittaa lukuisia rahasummia sanoin.

  • Esimerkki 1: 10,00 dollaria> Kymmenen dollaria ja 00/100 TAI Kymmenen dollaria ja nolla senttiä TAI kymmenen dollaria jopa
  • Esimerkki 2: 39,99 dollaria> Kolmekymmentäyhdeksän dollaria ja 99/100 TAI 39 dollaria ja yhdeksänkymmentäyhdeksän senttiä
  • Esimerkki 3: 0,75 dollaria> Nolla dollaria ja 75/100 TAI vain seitsemänkymmentäviisi senttiä
  • Esimerkki 4: 1 789,74 dollaria> Tuhat seitsemänsataa kahdeksankymmentäyhdeksän dollaria ja 74/100

Kuten näette, neljäs esimerkki kirjoittaa sentit vain murto -osana. Vaikka voit teknisesti kirjoittaa muutoksen sanoin, sinä ei varmaan olisi tilaa linjalla niin suurella määrällä. Voit myös lisätä selventäviä pilkkuja kirjoittaessasi suuria numeroita, vaikka sinun ei tarvitse.

Jos sinulla on vaikeuksia kirjoittaa lukuarvo sanoin, voit myös hakea apua verkkosivustolta, Kuten Laskin Keitto . Se muuntaa valuutta -arvot sanoiksi.

On parasta varmista, että osaat kirjoittaa kaiken ennen kuin aloitat shekin täyttämisen, joten et tuhlaa sekkiä. Ennen kuin täytät sekin, voit käyttää toista paperia shekkien kirjoittamiseen. Haluat myös varmistaa, että kirjoitat tarpeeksi pienen määrän, jotta voit sijoittaa määrän yhdelle riville.

Loretta on tottunut kirjoittamaan sekkejä, joten hän meni eteenpäin ja kirjoitti Sata viisikymmentä dollaria ja 99/100s henkilökohtaisessa shekissään oikeassa shekinkirjoitusmuodossa ilman harjoittelua.

Loretta lisäsi myös viivan summan jälkeen osoittamaan, ettei mitään pitäisi tulla sen jälkeen. Sinä pystyt lisää tällainen rivi sekin suojaamiseksi ja varmista, ettei kukaan voi lisätä muita numeroita.

Henkilökohtaiset tarkistukset, joissa sanat ja numerot törmäävät.

Vaihe 5: Lisää valinnainen muistio

Näetkö muistiinpanon tarkistuskaavion vasemman alakulman lähellä? Täyttäminen tämä rivi on valinnainen. Voit kirjoittaa sanan tai kaksi muistiinpanoksi vastaanottajalle tai kuvata, mitä sekki koskee. Voit esimerkiksi kirjoittaa heinäkuun vuokran, Hyvää syntymäpäivää, IOU: n tai lasertunnisteen.

Jos vastaanottaja saa useita sekkejä sinulta tai muilta henkilöiltä, ​​voi olla hyödyllistä täyttää tämä muistilista, jotta voit tarkistaa ei sekoitu.

Vaihe 6: Allekirjoita!

Lopuksi, kun olet täyttänyt päivämäärän, vastaanottajan, rahasumman numeroina ja sanoina sekä valinnaisen muistion, saat Kirjoita nimesi!

Allekirjoitus on välttämätön, kuten shekki ei voi lunastaa tai tallettaa, jos sitä ei ole allekirjoitettu. Kun olet suorittanut nämä kuusi vaihetta, olet valmis! Sekki on täytetty ja valmis menemään.

Kun olet täyttänyt kaikki muut olennaiset tiedot, Loretta allekirjoitti koko nimensä. Nyt shekki on valmis Archibaldille.

Sen lisäksi, että tiedät kuinka kirjoittaa sekki, siellä on toinen askel, joka sinun pitäisi ottaa ennen shekin lähettämistä. Lue yksi lisävinkki sekinkirjoituksesta.

Lisävinkki: Kirjoita sekki numero muistiin

Ennen kuin lähetät sekkisi ystävällesi, vuokranantajalle, laserlappukumppanille, sairausvakuutusyhtiölle tai kenelle tahansa vastaanottajalle, sinun on suoritettava yksi lisävaihe: kirjoita sekki numero.

Jokaisella sekillä on oma numero, jonka avulla voit seurata sitä. Kuten näet Archibaldin sekistä, sekin numero löytyy yleensä kahdesti sekillä, oikeassa yläkulmassa ja oikeassa alakulmassa.

Sekin numeron tallentaminen auttaa sinua seurata, mitä tarkistusta käytät jos se katoaa tai joudut peruuttamaan sen. Sekin peruuttaminen maksaa pankista riippuen 15–36 dollaria, mutta se voi olla sen arvoista, jos olet huolissasi siitä, että sekki joutuu vääriin käsiin.

onko vaikea päästä Harvardiin?

Voit myös halutessasi peruuttaa tarkistuksen tililläsi ei ole tarpeeksi rahaa, riippuen pankkisi tilinylitysmaksuista. Yleensä pankit veloittavat tilinylitysmaksun 20–40 dollarin välillä, jos sekki pomppii. Jos sinulla on tililuototurva, pankkisi kattaa sekin kustannukset, mutta tämä kattaa lainan korkoineen ja saatat joutua maksamaan lisämaksun.

Sinun on verrattava pankkisi tilinylitysmaksua sen peruutusmaksuun päättääksesi, kannattaako sekki peruuttaa. Jos olet huolissasi sekin palautumisesta, yritä kertoa vastaanottajalle odota talletusta kunnes olet varma, että tililläsi on tarpeeksi rahaa.

Sekin numeron kirjoittaminen muistiin on järkevä toimenpide, jos tarvitset peruuta sekki tai tilaa uudet. Kun teet tilauksen kolmannelta osapuolelta, kuten Costcolta, sinun on tiedettävä viimeisen sekin numero, jotta seuraava tarkastusryhmäsi voi alkaa seuraavalla numerolla.

Loretta Checkworth tietysti kirjasi shekin numeronsa ennen kuin hän maksoi Archibald Squigglesille takaisin heidän lasertunnisteen viikonloppumatkallaan. Archibald talletteli äskettäin Lorettan shekin pankkitililleen, joten heidän välillä ei ole enää velkaa.

Vaikka Loretta on vanha ammattilainen kirjoittamisen tarkistamisessa, mitä pitäisi muistaa kun täytät omat henkilökohtaiset tarkistuksesi?

Muista tallentaa sekin numero siltä varalta, että sekki katoaa kuljetuksen aikana ...

Sekin kirjoittaminen: Avain takeaways

Sekin täyttäminen ei ole suuri mysteeri. Tarvitset vain pienen määrän tietoa, nimittäin vastaanottajan nimi, rahasumma ja päivämäärä jolla he voivat lunastaa tai tallettaa sekin.

Jos et ole varma numeroarvojen kirjoittamisesta sanoiksi, ehkä harjoittele ensin toisella paperilla, niin et lopulta tuhlaa sekkiä. Ennen kuin lähetät sekin, kirjoita sekin numero muistiin, jos haluat peruuttaa sen.

Sekin täyttämisen tietämys a hyödyllinen taito että jokaisella, jolla on shekkitili, pitäisi olla. Seuraavan kerran, kun sinun on lähetettävä vuokrasekki, lasku tai lahja, voit luottaa siihen, että rahansiirto onnistuu.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA