Kuinka yliopiston urheilullinen rekrytointi toimii? Koko prosessi

feature_college_ rekrytointi

Jos olet lukiolaisurheilija, joka haluaa kilpailla yliopistoliikunnassa, sinun tulee tietää yliopiston urheilullinen rekrytointiprosessi. Vaikka et pääse saamaan apurahaa, monet väliset urheilijat, jotka eivät saa tukea, rekrytoidaan edelleen harrastamaan urheilua kollegiaalisella tasolla. Korkeakoulun rekrytointiprosessi voi olla hämmentävä. On olemassa tonnia rekrytointisääntöjä, jotka vaihtelevat jaon mukaan, ja prosessi kullekin mahdolliselle opiskelija-urheilijalle voi olla erittäin erilainen.

Tässä artikkelissa, Selitän yliopiston rekrytointiprosessin eri vaiheet. Annan tärkeitä neuvoja mahdollisille opiskelijaurheilijoille, jotta pystyt saavuttamaan kollegiaaliset ja urheilulliset tavoitteesi .

Suurimmat vaiheet yliopiston rekrytointiprosessissa

Yhteydenotto valmentajiin : Yleensä useimmille opiskelijaurheilijoille prosessi todella alkaa, kun keskustelet ensimmäisen kerran yliopiston valmentajan kanssa mahdollisesta pelaamisesta hänen puolestaan.Kampuksen vierailut: Yksi rekrytoidun urheilijan monista eduista on mahdollisuus vierailla useilla yliopistokampuksilla ja saada vastaukset kaikkiin yleisurheiluun ja tutkijoihin liittyviin kysymyksiisi. Vierailuja on kahdenlaisia: virallisia ja epävirallisia. Virallisilla kampusvierailuilla yliopisto maksaa kuljetuksensa yliopistoon, ateriat ja viihteen.

Vierailut valmentajilta: Opiskelijat voivat käydä luonasi koulussa, harjoitella, pelata tai kotona rekrytoidessaan sinua. Valmentajat käyttävät näitä vierailuja arvioidakseen sinua ja yrittäessään myydä ohjelmansa sinulle.

aseellisten palvelujen ammattipätevyyden akku asvab -testi

Apurahatarjoukset: Useimmille opiskelija-urheilijoille apurahatarjous on lähellä rekrytointiprosessin loppua. Tyypillisesti valmentaja soittaa sinulle jatkamaan urheilutarvetta. Riippuen harrastamastasi urheilulajista ja rekrytoivasta korkeakoulusta, sinulle voidaan tarjota täydellinen tai osittainen urheilullinen apuraha.

Kansallisen aiesopimuksen allekirjoittaminen: Aiesopimuksen allekirjoittaminen merkitsee yliopiston urheilullinen rekrytointiprosessin loppua. Kirje on sopimus, jonka mukaan ilmoittaudut tiettyyn kouluun vastineeksi urheiluvälineestä. Tässä vaiheessa valmentajien on lopetettava sinun rekrytointi, ja jos joku valmentaja ottaa sinuun yhteyttä, sinun on ilmoitettava heille, että olet allekirjoittanut aiesopimuksen.

Nyt kun sinulla on perustiedot näistä vaiheista, aion opastaa sinut koko yliopiston urheilullinen rekrytointiprosessi. Muista, että prosessi ja aikajana ovat hieman erilaiset jokaiselle urheilijalle.

Esimerkiksi jotkut rekrytoidut opiskelija-urheilijat hakevat yliopistoa vasta virallisen kampusvierailun jälkeen. Toiset ovat jo hakeneet, hyväksyttyjä ja saaneet stipendin tarjouksen viralliseen vierailuunsa mennessä.

Prosessin osat voivat vaihdella laajasti

Urheilustasi ja siitä, kuinka paljon sinua rekrytoidaan, yliopiston urheilullinen rekrytointiprosessi voi vaihdella suuresti . Ylimmän tason rekrytoiduille, erityisesti jalkapallon ja miesten koripallon korkean profiilin urheilulajeille, lähetetään tonnia kirjeitä, vastaanotetaan tonnia puheluita ja heille voidaan tarjota urheilullinen apuraha ennen kuin he edes astuvat lukioon . Heidän ei tarvitse tehdä paljon aloitetta rekrytointiprosessissaan.

Rekrytoiduille, jotka eivät ole niin tunnettuja kansallisesti, heidän on oltava proaktiivisempia rekrytointiprosessissa, ja heidän on usein myytävä itsensä yliopistovalmentajille saadakseen apurahan tai taatun paikan joukkueessa .

Lisäksi urheilullasi on myös valtava vaikutus prosessiin. Joissakin urheilulajeissa on kirjaimellisesti yli tuhat korkeakoulua, joissa on kyseisen urheilun joukkue. Jos sinut rekrytoidaan johonkin näistä urheilulajeista, haluat tietää, mitä etsit koulussa ja kavenna korkeakoulujen luetteloa prosessin alkuvaiheessa, jotta et ylikuormituisi .

Muille urheilulajeille vaihtoehtosi ovat jo rajalliset kyseisen urheilulajin korkeakoulujen määrän perusteella. Olin voimistelija yliopistossa, ja tällä hetkellä NCAA: n miesten voimisteluohjelmia on vain 16. Kun katselin korkeakouluja, niitä oli muutama enemmän, mutta minulla oli paljon helpompaa aikaa kaventaa yliopistovaihtoehtojani kuin yksinkertaisesti siksi, että tiesin, että halusin kilpailla NCAA: n voimistelutiimistä.

body_high_profile_ rekrytoida

Rehellisesti arvioimalla kykyjäsi ja toiveitasi

Jos olet kiinnostunut juniorivuoteen mennessä, osallistumaan yliopistojen välisiin urheilulajeihin, sinun tulisi alkaa miettiä minkä tyyppistä koulua haluat käydä . Mikä jako sopisi parhaiten sinun etuihisi ja kykyihisi? Mitkä ovat urheilulliset prioriteettisi? Saatko stipendin? Saatko peliaikaa? Kilpailevatko paras kilpailu? Pelaatko tietyn valmentajan puolesta? Mukaututko joukkueen muihin persoonallisuuksiin? Onko sinulla parhaat resurssit? Mitä etsit yliopistossa urheilun ulkopuolella?

Kun tiedät mitä haluat, rekrytointiprosessi on paljon helpompaa. Sitten, kun alat tarkastella kutakin koulua erikseen, voit määrittää, vastaako se etsimääsi. Älä pelkää esittää kysymyksiä valmentajille, nykyisille tiimin jäsenille, akateemisille neuvonantajille ja valintojen edustajille saadaksesi tarvitsemasi tiedot yliopistopäätöksen tekemiseksi.

Kuitenkin, jos sinut rekrytoidaan, varsinkin jos olet rekrytoitu, yliopistojen edustajat voivat kertoa sinulle vain, mitä heidän mielestään haluat kuulla. Tee myös oma tutkimus .

Pyydä lukiovalmentajasi työskentelemään sinulle

Keskustele lukiovalmentajan kanssa nuorempana vuotena. Pyydä hänen rehellistä arvionsa kyvystäsi harrastaa korkeakoulutason urheilua. Katso, mitä hän olisi valmis tekemään ja voisi auttaa rekrytointiprosessissa. Monilla lukiovalmentajilla on suhteita yliopistovalmentajiin ja ne voivat auttaa aloittamaan rekrytointiprosessin puolestasi .

Lisäksi, jos on olemassa tiettyjä kouluja, joista olet kiinnostunut, katso, pystyykö lukiovalmentaja tavoittamaan valmentajia kyseisissä korkeakouluissa .

body_high_school_coach

Kuinka ja milloin korkeakoulujen valmentajat voivat aloittaa yhteydenoton sinuun

Säännöt vaihtelevat urheilun ja jaon mukaan, mutta pääsääntö on, että yliopistovalmentajat eivät voi puhua kanssasi ennen juniorivuotesi loppua. Monet koulut lähettävät kuitenkin sinulle tietoja postitse heti, kun olet tutkaasi. Jos saat rekrytointikyselylomakkeen ja olet kiinnostunut koulusta, muista täyttää se ja lähettää se takaisin .

Jos olet ensisijainen rekrytoija, valmentaja soittaa sinulle juniorivuotesi keväällä tai kesällä ennen vanhempaa vuotta. 1. heinäkuuta ennen vanhempaa vuotta on päivä, jolloin valmentajat voivat aloittaa yhteydenpidon useimpien divisioonan I korkeakoulujen urheilulajeihin. Kun yliopistovalmentajat saavat puhua kanssasi, pääsääntö on, että he saavat ottaa sinuun yhteyttä kerran viikossa.

Muista, että pelkästään se, että saat sähköpostia tai puhelun valmentajalta, ei välttämättä tarkoita sitä, että saat apurahatarjouksen .

Aloitetaan yhteys valmentajiin

Useimpien opiskelija-urheilijoiden on aloitettava yhteys valmentajiin, jos he haluavat stipendin tai haluavat osallistua yliopistojen väliseen yleisurheiluun. Suosittelen, että otat proaktiivisen lähestymistavan rekrytointiprosessiin .

Milloin ota yhteyttä valmentajiin

Ei ole tarkkaa oikeaa aikaa ottaa yhteyttä yliopistovalmentajiin, mutta pääsääntö on aikaisempi on parempi . Tyypillisesti mahdolliset urheilijat ottavat yhteyttä valmentajiin nuorempina vuosina tai vanhempia vuosia edeltävänä kesänä.

Vaikka on olemassa sääntöjä siitä, milloin ja kuinka paljon valmentaja voi ottaa sinuun yhteyttä, mikään sääntö ei estä sinua ottamasta yhteyttä valmentajaan milloin tahansa ja niin usein kuin pidät tarpeellisena . Käytä kuitenkin harkintasi. Jos valmentaja ei vastaa sinulle, älä jatka yhteydenpitoa häneen .

Kuinka ottaa yhteyttä valmentajiin

Yleisin tapa aloittaa yhteys valmentajaan on sähköpostitse. Alkuperäisen sähköpostiosoitteesi tulisi ilmaista kiinnostuksesi koulua kohtaan sekä keskeiset tiedot sinusta: akateemiset saavutuksesi, urheilulliset saavutuksesi, mukaan lukien palkinnot, tilastot ja kokemus, sekä kaikki ominaisuudet, jotka tekisivät sinut sopivaksi kyseiseen kouluun tai joukkueeseen .

Lisäksi, sähköpostin tulee sisältää linkki videoon . Videon tulisi olla suhteellisen lyhyt, vain muutaman minuutin pituinen. Näytä kohokohtia peleistä ja mahdollisesti harjoituksista, jotka osoittavat urheilulliset kykynsä ja valmiutesi osallistua kollegiaalisella tasolla . Jos harrastat joukkuelajia, varmista, että videossa on selvää kuka olet. Pidä myös koko pelinauha valmiina, jos joku valmentajista sitä pyytää.

Kutsu valmentajasi ilmaisemaan kiinnostuksesi. Vaikka voi olla vaikeaa saada valmentaja puhelimeen, jos et ole vielä hänen rekrytointitutkan päällä, voit aina yrittää tai jättää viestin. Kysy, mitä valmentaja tarvitsee sinulta, jotta häntä voidaan harkita stipendiksi tai paikaksi joukkueessa.

Lisäksi voit luoda profiilin rekrytointisivustolla. Esimerkkejä verkkosivustojen rekrytoinnista ovat Palautettu , NCSA ja KapteeniU . Jotkut heidän palveluistaan ​​ovat ilmaisia ​​ja jotkut vaativat sinua maksamaan. Rekrytointisivustot varmistavat, että lähetät oikeat tiedot valmentajille, ja he voivat antaa sinulle yliopistovalmentajien yhteystiedot. Vaikka nämä verkkosivustot voivat olla melko hyödyllisiä, ne eivät ole välttämättömiä.

body_contact

Varmista, että otat yhteyttä yliopiston valmentajiin.

Leirit

Jotkut urheilulajit ja koulut tarjoavat kesäleirejä, joihin valmentajat osallistuvat. Nämä leirit voivat tarjota sinulle mahdollisuuden osoittaa urheilukykysi valmentajille. Jotkut näistä leireistä ovat avoimia ja jotkut vain kutsusta.

Leirien tehokkuus rekrytoinneissa vaihtelee suuresti koulun ja urheilun mukaan. Jotkut leirit on suunniteltu vain ansaitsemaan rahaa, ja joitain valmentajat käyttävät tosiasiallisesti arvioimaan mahdollisia opiskelija-urheilijoita. Varmista, että tutkit leiriä ennen kuin sinä tai vanhempasi kulutat rahaa osallistumiseen .

Hakeminen

Hakuprosessi on yleensä sama opiskelija-urheilijoille ja muille kuin opiskelijoille. Tärkein ero on, että urheilusta ja rekrytointitiheydestä riippuen sinua voidaan kannustaa hakemaan aikaisin. Ja hakemuksesi voidaan käsitellä aikaisemmin. Rekrytoidut urheilijat oppivat usein valintapäätöksistä ennen muita valittuja opiskelijoita .

Lisäksi rekrytoiduissa hakemuksessasi voi olla jokin tunniste, joka osoittaa, että olet rekrytoitu urheilija. Eli valintalautakunta tietää, että olet rekrytoija, ja vaikka se auttaa, se ei ole takuu pääsy . Tyypillisesti valintalautakunnalle ilmoitetaan myös siitä, kuinka paljon sinua rekrytoidaan.

Rekrytointiprosessin aikana minun ei tarvinnut kirjoittaa henkilökohtaista esseitä muutamalle koululle, jotka rekrytoivat minua. Takaisin lukiopäivinäni olin melko onnellinen päästäkseen kirjoittamaan noita esseitä.

Stanfordille, minun alma materille, jouduin kuitenkin täyttämään saman hakemuksen kuin muut opiskelijat. Nyt minulla on takaiskuja henkilökohtaisten esseiden kirjoittamiseen. Hyvät ajat.

Kampuksen vierailut

Kun olet ohittanut postin ja puhelut, seuraava askel on käydä kampuksella. Tässä vaiheessa saatat olla jo hyväksytty yliopistoon. Käyntejä on kahta tyyppiä: epäviralliset vierailut ja viralliset vierailut.

Epäviralliset kampusvierailut

Epävirallinen vierailu maksaa vierailusi . Se, mitä valmentaja suunnittelee sinulle matkalle, riippuu usein siitä, kuinka paljon sinua rekrytoidaan. Joskus valmentaja vain puhuu kanssasi lyhyesti ja sitten olet yksin.

Epävirallisia vierailuja varten koulut eivät voi tarjota rahaa aterioihin, kuljetuksiin tai viihteeseen. Voit kuitenkin saada jopa kolme ilmaista pelilippua. Se on melko mukava etu, varsinkin jos harrastat urheilua, jossa pelilippuja on vaikea saada. Voit käydä rajattomasti epävirallisia vierailuja ja ottaa ne melkein milloin tahansa, paitsi ns. kuolleina aikoina, jolloin valmentajat eivät voi olla yhteydessä mahdollisiin opiskelija-urheilijoihin. Poista kaikki epäviralliset vierailut valmentajien kanssa ennen kuin teet niitä.

Voit vapaasti kysyä valmentajalta epävirallisen vierailun aloittamisesta riippumatta siitä, kuinka paljon olet ollut yhteydessä valmentajaan tai onko valmentaja rekrytoinut sinua .

Viralliset kampusvierailut

Virallisilla kampuskäynneillä matkan maksaa koulu . Kuljetus, ateriat ja viihde on katettu mahdolliselle opiskelija-urheilijalle. Viralliset vierailut voivat kestää korkeintaan 48 tuntia.

NCAA-säännöt määräävät, että sinulla on lupa viisi virallista vierailua ja enintään yksi kutakin koulua kohden I-luokan kouluissa, mutta voit tehdä rajoittamattoman määrän virallisia vierailuja Division II -kouluihin. Voit aloittaa viralliset vierailut ensimmäisen luokan alkamispäivästä lukion vanhempana vuotena . Jos osallistut nuorempaan korkeakouluun tai et ilmoittaudu yliopistoon valmistumisen jälkeen, voit käydä ylimääräisissä viidessä divisioonan virallisessa vierailussa 15. lokakuuta alkaen lukion vanhemman vuoden jälkeen.

Ennen virallista vierailua sinun on kuitenkin ilmoittauduttava NCAA-kelpoisuuskeskukseen ja toimitettava ACT- tai SAT-testitulokset ja lukion transkripti koululle, johon aiot vierailla .

Joskus apurahatarjoukset tehdään ennen virallisia matkoja, ja toisinaan ne tehdään sen jälkeen. Jos sinulle tarjotaan virallinen vierailu, olet ehdottomasti stipendin paras ehdokas. Myös, vaikka Ivy League -koulut eivät tarjoa urheilullisia apurahoja, ne tarjoavat virallisia vierailuja .

Jos sinulla on mahdollisuus, suosittelen lämpimästi virallisia kampusvierailuja . Virallisella vierailullasi sinulle voidaan antaa mahdollisuus katsella harjoituksia, osallistua peleihin, kiertää kampusta, puhua akateemisten neuvonantajien kanssa, istua luokissa ja viettää aikaa ryhmän jäsenten kanssa.

Nautin täysin virallisista kampusvierailustani. Vain antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka paljon kampuskäyntejä voi vaihdella, kuvaan sinulle pari minun.

Kun menin rekrytointimatkalleni Illinoisin yliopistoon, minut laitettiin hotellisviittiin ja vietiin hienoon japanilaiseen ravintolaan. Minulla oli suunniteltu tapaaminen akateemisen neuvonantajan kanssa, ja virallinen kampuksen opas vei minut kiertueelle kampuksella.

Muutama viikko myöhemmin menin rekrytointimatkalle Temple-yliopistoon. Tällä matkalla jäin sohvalle yhdessä tiimin jäsenen huoneistoista ja söin viljaa suurimman osan aterioistani ollessani siellä. Sain linja-autolta kiertueen kampuksella, eikä tapaamista akateemisen neuvonantajan kanssa ollut.

Sain kuitenkin nähdä Liberty Bellin ja syödä aitoa Phillyn juustopihan voileipää. Nautin temppelimatkastani, mutta se poikkesi suuresti Illinoisin matkastani.

Illinois oli vain paremmin rahoitettu ohjelma, ja sillä oli suurempi rekrytointibudjetti. Valitettavasti Temple pudonnut NCAA: n miesten voimistelujoukkue vuonna 2014 ja jatkaa nyt seuralajina.

body_temple

Sain kokea elämää yliopiston opiskelijana Temppelissä 48 tuntia.

Vierailuja valmentajilta

Joskus valmentajat vierailevat luonasi koulussa, kotona tai yhdessä harjoittelustasi tai peleistäsi. On sääntöjä sanelevat, milloin valmentajat voivat käydä luonasi.

Valmentaja vierailee tyypillisesti joko arvioidakseen sinua tai siksi, että olet paras rekrytoija ja hän yrittää myydä sinua ja perhettäsi koulussa. Joskus se on molempien yhdistelmä.

Jos valmentaja vierailee luonasi, se on ehdottomasti hyvä merkki mahdollisuudesta saada apuraha tai pääsytarjous.

Apurahatarjoukset

Yleensä valmentajien kanssa käytyjen keskustelujen ja kampusvierailujen jälkeen valmentaja jatkaa apurahatarjousta. Apurahat voivat olla kokonaisia ​​(kattavat koko osallistumiskustannukset) tai osittaisia . Muista, että sinun ei tarvitse hyväksyä tai hylätä tarjousta heti. Sinun tulisi käyttää aikaa ajatellaksesi vaihtoehtojasi; valita, mihin opiskelet, on iso päätös, jota sinun ei pitäisi tehdä hätäisesti. Vaikka suullinen hyväksyn tarjouksen, suullinen sopimus ei ole sitova. Voit muuttaa mieltäsi, kunnes allekirjoitat apurahatarjouksesi.

Lisäksi monille urheilulajeille et saa apurahatarjousta ennen kuin pääset yliopistoon. Jälleen tämä voi vaihdella urheilun, koulun ja rekrytoinnin mukaan.

Tyypillisesti valmentaja ottaa sinuun yhteyttä koko rekrytointiprosessin ajan ja stipendin jatkamisen jälkeen. Rekrytointisi tapahtuu vasta, kun olet allekirjoittanut kansallisen aiesopimuksen. Allekirjoittamista on aikaisin ja myöhään päivämäärät että sinun on allekirjoitettava, että vaihtelevat urheilulajisi mukaan.

Kansallinen aiesopimus

Kansallinen aiesopimus on sitova sopimus, jonka mukaan ilmoittaudut tiettyyn kouluun seuraavaksi lukuvuodeksi vastineeksi urheiluvälineestä . Normaalisti joudut allekirjoittamaan NLI: n yhdessä koulun stipenditarjouksen kanssa.

Jos et noudata sopimuksen ehtoja ja ilmoittaudut kouluun, sinun on yleensä istuttava vuoden kilpailu, jos menet toiseen kouluun ja menetät vuoden kelpoisuuden.

Lähes aina, koulu ei anna sinulle virallista apurahatarjousta ja NLI: tä vasta sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty yliopistoon. On kuitenkin tapauksia, joissa koulun on peruutettava hyväksyntänsä, jos epäonnistut luokassa tai päädyt täyttämään yliopiston tiettyjä vaatimuksia. Jos et pääse kouluun, sinut vapautetaan sopimuksesta.

kehonpaininta

Lisäneuvoja mahdollisille opiskelija-urheilijoille

Keskity akateemikoihisi

Monet mahdolliset opiskelija-urheilijat laiminlyövät tutkijoiden merkityksen rekrytointiprosessissa. Kilpailun lisäksi sinun on oltava kelvollinen sinun on vielä päästävä kouluun . Korkeakoulujen valmentajat eivät usein rekrytoi opiskelijoita, jotka eivät heidän mielestään ole akateemisesti päteviä kouluihinsa riippumatta näiden opiskelijoiden urheilutaidoista .

Jos sinut rekrytoidaan urheilullisesti, saat jonkin verran etuuskohtelu kun hakemustasi käsitellään, mutta koulun on silti selvitettävä, ovatko tutkijat riittävän hyviä hyväksyttäväksi. Varsinkin ylimmissä akateemisissa korkeakouluissa akateemikoidesi tulisi olla samanarvoisia kuin ei-opiskelijoiden urheilijoiden kanssa, jos haluat saada laillisen laukauksen sisäänpääsyssä.

Valintaprosessissa saamasi etuuskohtelun määrä vaihtelee koulun, urheilulajisi ja rekrytointisi mukaan.

Erityisesti ns. Pienille urheilulajeille (mikä tahansa muu kuin koripallo ja jalkapallo useimmissa kouluissa) rekrytointi voi antaa sinulle vain vähän vauhtia valintaprosessissa.

Tee kaikki aikaisemmin

Rekrytoitujen urheilijoiden aikataulu siihen, milloin sinun pitäisi tehdä asioita valmistautuaksesi korkeakouluun, on nopeampi kuin muille opiskelijoille . Sinun tulisi aloittaa opiskelu ACT: lle tai SAT: lle toisen vuoden vaihteessa. Sinun pitäisi olla saavuttanut SAT- tai ACT-tavoitepisteesi juniorivuotesi loppuun mennessä. Muista, että korkeakoulujen valmentajat eivät halua viettää aikaa rekrytoinnissa, jos he eivät usko, että sinut otetaan vastaan .

Sinun tulisi myös pystyä osoittamaan valmentajille, että olet käynyt yliopiston valmistelukursseja, läpäissyt AP-testit ja sinulla on hyvät standardoidut testitulokset ennen vanhemman vuoden alkua.

Lisäksi sinun pitäisi kavenna korkeakoulujen luetteloa juniorivuosi loppuun mennessä joten tiedät mihin valmentajiin tulee ottaa yhteyttä. Älä odota vanhempasi vuoden toisen lukukauden alkua lähettämään sähköposteja. Siihen mennessä on liian myöhäistä. Korkeakoulut ovat todennäköisesti tarjonneet apurahojaan ja täyttäneet avoimet paikkansa siihen mennessä.

Ole valmis täyttämään yliopistohakemuksesi aikaisin . Urheilustasi ja rekrytointitilastasi riippuen joudut ehkä täyttämään useita yliopistohakemuksia vanhemman vuoden alussa, kuukausia ennen monia ikäisesi ikäisiä.

Tutki harkitsemiasi kouluja

Riippumatta siitä, oletko aloittanut rekrytointiprosessin vai ei, sinun tulisi tutkia korkeakouluja luulet, että haluat ehkä osallistua . Opi kustakin näistä kouluista kampuksella, tarjolla olevista suurista yrityksistä, yleisurheilumahdollisuuksista ja muista tiedoista, joiden mielestäsi voi olla merkitystä yliopistopäätöksen tekemisessä.

Myös, useimmilla yliopistosivustoilla on tietoa erityisesti mahdollisille opiskelija-urheilijoille . Nämä tiedot tarjoavat erityisiä sääntöjä rekrytoinnista, ja voi olla tietoa kyseisen koulun rekrytointiprosessista. Usein, voit täyttää rekrytointikyselylomakkeen suoraan verkkosivustolta .

body_research-1

Varmista, että olet oikeutettu

Kaikkien NCAA-urheilijoiden on oltava sertifioitu NCAA-tukikeskus . Sinun on lähetettävä transkriptiosi ja SAT / ACT-pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA