Kuinka löydät STAAR-julkaisutestit?

feature_texas_state_flag

Teksasin julkisten koulujen 3–12-luokkien opiskelijoiden on suoritettava STAAR-testit vuosittain. Nämä kokeet kattavat laajan valikoiman aiheita matematiikasta lukemiseen ja kirjoittamiseen, ja ne osoittavat, täyttääkö opiskelija akateemisen suorituskyvyn vaatimukset. Joten selvästi nämä kokeet ovat melko tärkeitä!

Yksi parhaista tavoista valmistautua heihin on ottaa virallinen STAAR: n julkaisema testi tai laadukas STAAR-käytännön testi, jonka on luonut hyvä testivalmisteluyritys. Tarjoamme sinulle parhaat resurssit STAAR-harjoitustesteihin täällä ja käymme läpi tärkeitä vinkkejä niiden käyttöön.Lyhyesti: Mikä on STAAR?

Texasin osavaltion arviointi akateemisesta valmiudesta (STAAR) on osavaltioiden laajuinen testausjärjestelmä, joka koostuu joukosta erilaisia ​​standardoituja testejä, joita annetaan Texasin julkisten peruskoulujen ja lukioiden opiskelijoille.

On paljon erityyppisiä STAAR-testejä jotka vaihtelevat aiheen ja arvosanan mukaan. Tässä ovat kaikki kokeet, jotka opiskelijoiden on suoritettava jokaisessa luokassa:

 • Arvosanat 3-8: Lukeminen, matematiikka
 • Luokat 4 ja 7: Kirjoittaminen
 • Luokat 5 ja 8: Tiede
 • 8-luokka: Yhteiskuntaoppia
 • Lukio (luokat 9-12): Algebra I, englanti I, englanti II, biologia, Yhdysvaltain historia (saattaa olla tarpeen ottaa myös Algebra II ja englanti III koulupiiristä riippuen)

5. ja 8. luokan opiskelijat on pakko läpäisevät arvosanan luku- ja matematiikkakokeet siirtyäkseen seuraavalle luokalle (6 ja 9). Heillä on kolme mahdollisuutta ohittaa huhtikuun alussa, toukokuun puolivälissä ja kesäkuun lopulla.

Lukiossa olevien on läpäistävä viisi aihekohtaiset loppukurssit (EOC) jossain vaiheessa 9-12-luokissa, jotta he voivat valmistua ja ansaita lukion tutkintotodistuksensa. Jokainen tentti on tarkoitus suorittaa, kun opiskelija on suorittanut vastaavan lukion kurssin. Opiskelijat ovat kolme mahdollisuutta joka vuosi ottaa tai suorittaa uusia näistä kokeista syksyllä, keväällä ja kesällä.

STAAR-testin läpäisemiseksi sinun on ansaittava suorituskyky 'Lähestyy luokan tasoa' tai korkeampi . Tässä ovat kaikki neljä suorituskykytasoa , korkeimmasta pienimpään:

 • Maisterin tason taso (läpäisy)
 • Vastaa arvosanaa (läpäisy)
 • Lähestyy arvosanaa (läpäisy)
 • Ei saavuttanut arvosanaa (epäonnistui)

Sinun STAAR-raporttikortti kerro, oletko läpäissyt STAAR-testisi.

4 suosituinta aineistoa STAAR-harjoituskokeisiin

Yksi tapa varmistaa, että läpäiset STAAR-testisi, on virallisen STAAR-testin tai STAAR-harjoitustestin suorittaminen. Nämä voivat auttaa tottua todellisen testin sisältöön ja rakenteeseen, jotta voit mitata edistymistäsi ja nähdä, mitkä alueet aiheuttavat sinulle eniten ongelmia.

Mikä on myös hienoa, se on voit ottaa ne milloin tahansa mukavasti omassa kodissasi !

Tässä esitellään neljä parasta resurssia, joita voit käyttää laadukkaiden STAAR-käytännön testien löytämiseen.

body_texas_star_test_logo

STAARin viralliset julkaisutestit

STAARia hallinnoiva ja ylläpitävä Texas Education Agency (TEA) on korkealaatuisten STAAR: n julkaisemien testien lähde. Nämä ilmaiset ja viralliset testit annettiin aikaisemmin opiskelijoille , antaen sinulle mahdollisimman realistisen käytännön. Saat myös vastausavaimet ja vastausten selitykset.

TEA tarjoaa linkkejä kaikkien aikaisempien testausvuosien (2013-2019) kokokokeet sekä pienempiä esimerkkikysymyksiä ja testin eri versioita online-tietokonemuodossa, espanjaksi, suullisessa muodossa ja pistekirjoituksella (jonka voit Tilaus). Sinä pystyt käyttää kaikkia näitä STAAR: n julkaisemia testejä täällä TEA: ssa .

Tässä on joitain pikalinkkejä jokaisen julkaistun STAAR-testin uusin versio (vuodesta 2019, ellei toisin mainita):

3. luokka

4. luokka

5. luokka

6. luokka

7. luokka

8. luokka

Lukio (9. – 12. Luokka)

body_student_laptop_math_background

Epäviralliset STAAR-harjoituskokeet

Vaikka viralliset STAAR-testit ovat kultastandardi STAAR-testin valmistelussa, laadukkaita epävirallisia STAAR-käytännön testejä ja käytännön kysymyksiä on myös saatavilla, jos tarvitset ylimääräistä valmistelua .

Voit käyttää näitä täydentämään yllä mainittuja virallisia STAAR-testejä ja resursseina testausstrategioihin ja pikaharjoituksiin.

Union Test Prep

Kustannus: Vapaa!

Union Test Prep on iso nimi testin valmistelussa, mutta loistaa tarjouksessaan ilmaisia ​​STAAR-harjoitustestejä lukiolaisille. Se tarjoaa lyhyet 20 kysymyksen harjoituskokeet kaikille viidelle lukion EOC-tentille:

 • Algebra I
 • Englanti I
 • Englanti II
 • Biologia
 • Yhdysvaltain historia

Jokainen täällä oleva STAAR-harjoitustesti suoritetaan tietokoneen kautta, mikä on hyödyllistä, jos aiot suorittaa STAAR-testin tietokoneella (kaikki STAAR-kokeet ovat saatavilla sekä paperimuodossa että tietokonemuodossa).

Jokaisella STAAR-harjoitustestillä voit tarkastella oikeaa vastausta vastaamisen jälkeen kysymykseen. Vaikka tämä ominaisuus ei ole erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat jäljitellä todellisia testausolosuhteita, se on hyödyllistä, jos testaat vain sisällön yleistietoa .

Järjestelmän avulla voit arvata uudelleen, jos saat väärän kysymyksen paljastamatta oikeaa vastausta heti. Jokainen oikea vastaus sisältää lyhyen vastausselityksen, joka ei ole kovin yksityiskohtainen, mutta on lievästi hyödyllinen antamaan sinulle perusajatuksen oikean ratkaisun löytämisestä.

Yksi huijaus on se jokaisessa tässä STAAR-harjoituskokeessa on vain 20 kysymystä , joten ne eivät ole täyspitkät testit.

Toinen epäilys on, että tällä sivustolla on vain STAAR-harjoitustesti jokaiselle lukion EOC-tentille, ei peruskoulun tai keskiasteen koe. Silti se on vankka resurssi käyttää STAAR-valmistelussa!

Mometrix STAAR Prep Books

Kustannus: Vaihtelee jokaisen kirjan mukaan, mutta yleensä 20–30 dollaria

Jos etsit muuta kuin vain STAAR-harjoitustestejä ja kysymyksiä, huippuluokan esikirja, joka sisältää todistettuja strategioita ja vinkkejä voi olla hyvä valinta. Tunnettu testivalmisteluyritys Mometrix tarjoaa kaksi erilaista sarjaa erittäin arvostettuja STAAR-oppaita kaikille luokille ja koehenkilöille:

 • Mometrix Salaisuuksien opas sarja
 • Mometrix STAAR-menestysstrategiat työkirja-sarja

Menestysstrategiat -sarja on enemmän kysymyspohjainen, kun taas Salaisuuksien opas kirjat on suunnattu enemmän opiskelijoille, jotka haluavat tarkastella tiettyä sisältöä ja oppia strategioita.

Jokainen kirja sisältää monia STAAR-käytännön kysymyksiä, mutta ei täyspitkää STAAR-harjoitustestiä. Kysymyksen laatu on osuma ja epäonnistunut, jotkut arvostelijat kommentoivat, että ne olivat liian helppoja tai niitä ei ollut muotoiltu niin tarkasti kuin olisivat voineet olla.

Positiivisella puolella on kuitenkin kaikki vastausten selitykset ovat erittäin yksityiskohtaisia , mikä on todella hyödyllistä, jos et tiedä tiettyä aihetta niin hyvin. Lisäksi kokeenottovinkit ja -strategiat antavat erinomaisesti opiskelijoille, etenkin nuoremmille, enemmän luottamusta tenttipäivään.

Kaiken kaikkiaan, vaikka en käyttäisi tonnia rahaa näihin kirjoihin, on sen arvoista noutaa yksi tai kaksi aiheesta, joka aiheuttaa sinulle (tai lapsellesi) eniten ongelmia.

TestPrep-Online

Kustannus: 49 dollaria per pakkaus

Jos sinulla on lapsi 3. tai 4. luokassa, TestPrep-Online tarjoaa kaksi ostettavaa STAAR-opintopakettia, yhden kutakin luokkaa varten. Jokaisessa pakkauksessa on seuraava:

 • Yksi täyspitkä matemaattinen STAAR-harjoitustesti
 • Yksi täyspitkä STAAR-harjoitustesti
 • Yksi täyspitkä STAAR-kirjoitustesti (vain 4. luokka)
 • Useita rikastuskokeita, joissa on käytännön kysymyksiä kaikista aiheista
 • Kattavat aihekohtaiset opinto-oppaat
 • Täydellinen ratkaisu todelliseen TEA STAAR -julkaisuun

Molemmat tutkimuspaketit ovat vanhempien arvostama He väittävät oppilaidensa hyötyneen suuresti siitä, että he voivat suorittaa tarkkoja harjoitustestejä ja oppia erilaisia ​​hyödyllisiä testinottovinkkejä.

Vaikka hinta on hieman jyrkkä, jos lapsesi tarvitsee paljon rakennetta ja hänellä ei ole juurikaan luottamusta luku-, matematiikka- ja / tai kirjoituskykyihinsä, voit harkita sijoittamista STAAR-tutkimuspakettiin keinona auttaa häntä saada itseluottamusta, jota he tarvitsevat hyvin.

On selvää, että tämän resurssin yksi merkittävä haittapuoli on vain kaksi pakkausta saatavilla (yksi 3. luokalle ja toinen 4. luokalle) . Mutta on varmasti mahdollista, että lisää tulee tulevaisuudessa, joten pidä silmällä tätä sivustoa, jos olet kiinnostunut.

body_young_students_computer_lab

STAAR-harjoitustestin hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla: 4 avainvinkkiä

Käytitpä joko TEA: n julkaisemaa STAAR-testiä tai testausta valmistavan yrityksen kehittämää STAAR-harjoitustestiä, sinun kannattaa ota huomioon nämä neljä vinkkiä kun otat sen niin, että annat itsellesi tarkimman käsityksen suorituksestasi.

# 1: Etsi rauhallinen ympäristö

Ennen kuin suoritat STAAR-harjoitustestin, varmista, että sinulla on hiljainen harjoittelupaikka, jossa kukaan ei häiritse tai keskeytä sinua. Tämä on tärkeää, koska lopulta suoritat todellisen STAAR-testin hiljaisessa, valvotussa luokkahuoneessa tai tietokonelaboratoriossa (riippuen siitä, suoritatko testin paperilla vai tietokoneella).

Tuloksena, sinun on huolehdittava siitä, että jäljität näitä testausolosuhteita mahdollisimman tarkasti . Mitä vähemmän häiriötekijöitä ympärilläsi on, sitä tarkemmat STAAR-harjoitustestisi ovat.

milloin sat -pisteet ilmestyvät

# 2: Käytä realistisia aikarajoja

Kun teet STAAR-harjoitustestiäsi tai STAAR-julkaisutestiäsi, varmista käytä reaaliaikaisia ​​rajoituksia joten et saa liikaa (tai aivan liian vähän) aikaa harjoittelusi aikana.

Tässä on viralliset määräajat STAAR-testille s, TEA: n mukaan:

 • Luokan 3-5 kokeet: Suositeltava kaksi tuntia, enintään neljä tuntia
 • Luokan 6-8 kokeet: Suositeltava kolme tuntia, enintään neljä tuntia
 • Lukion EOC-kokeet: Neljä tuntia enintään kaikille paitsi Englanti I, Englanti II ja Englanti III, joilla kullakin on enintään viisi tuntia

Tauot ovat sallittuja ja yleensä STAAR-testiä hallinnoiva koulu päättää siitä. Yritä suorittaa STAAR-harjoitustesti suositellun ajan kuluessa. Mutta jos et pysty, on OK jatkaa, niin kauan kuin et ylitä neljää tuntia (tai viisi tuntia englanninkielisissä EOC-kokeissa).

# 3: Määritä, läpäisitkö

Kun olet suorittanut STAAR-harjoitustestin, käytä testin vastausnäppäintä Laske pisteet ja selvitä, läpäisitkö (saavutitko pisteet 'Approaches Grade Level' -alueella vai korkeammalla).

Voit käyttää virallisia STAAR-testejä raaka pisteet muuntotaulukko laskeaksesi pisteet ja suoritustasosi. Epäviralliset STAAR-harjoituskokeet eivät välttämättä ole selkeitä siitä, mitkä tulokset kuuluvat tälle alueelle, joten mene eteenpäin ja käytä virallisia raakatulosmuunnoksia antaaksesi itsellesi parhaan arvauksen .

Muista, että raaka pisteet tulokset vaihtelevat hieman jokaisen hallinnon kanssa testien sisällön ja vaikeuksien vuoksi, joten läpäisemiseen tarvittava tarkka pisteet eivät ole yhdenmukaiset.

# 4: Selvitä heikkoutesi ja kohdista ne valmistelussa

Kun olet laskenut pisteet, on aika käydä läpi vastausten selitykset, jotta voit nähdä, onko tekemissäsi virheissä mallia .

Esimerkiksi ehkä sinä (tai lapsesi) jatkoit väärää lähestymistapaa matematiikkakysymyksissä. Tai ehkä menetit useita kysymyksiä, jotka koskivat toista maailmansotaa Yhdysvaltain historian harjoituskokeessa.

Pystyy tunnistamaan väärien vastausten mallit antaa sinun nähdä, mihin sinun on keskityttävä enemmän valmistelussa niin, että pärjäät paremmin samantyyppisissä kysymyksissä varsinaisessa STAAR-testissä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.