Kuinka Ivy League -koulut rekrytoivat? ACT / SAT tulokset urheilijoille

feature_yale_football

Oletko opiskelija-urheilija, joka haluaa pelata Ivy League -koulussa? Sitten olet todennäköisesti utelias rekrytointiprosessiin. Kuinka Ivy League -koulut rekrytoivat opiskelija-urheilijoita? Ja miten voit lisätä kertoimesi päästä Ivy League -kouluun opiskelija-urheilijana?

Lue lisää siitä, miltä yleinen korkeakoulujen rekrytointiprosessi näyttää ja kuinka se eroaa Ivy League -rekrytoinnista. Sen jälkeen käymme läpi akateemiset perusedellytykset, jotka sinun täytyy päästä Ivy-liigaan, ja näytämme sinulle, miltä tyypillinen Ivy-liigan rekrytointiaika näyttää.

Ominaisuus Kuva: Andrew Turner / Flickr

Kuinka korkeakoulujen rekrytointi toimii?

Ensinnäkin, mitä tarkalleen ottaen rekrytoi ja miten se toimii? Opiskelijoiden rekrytointi tarkoittaa opiskelija-urheilijoiden rekrytointia. Pohjimmiltaan se on prosessi, jossa korkeakoulut tavoittavat nykyisiä lukiolaisia ​​(lähinnä niitä, joilla on paljon potentiaalia menestyä hyvin yliopistotason urheilussa) toivoen saavansa heidät hakemaan kouluun ja käymään siellä.

Monet korkeakouluurheilujoukkueet ovat osa National Collegiate Athletic Associationia (NCAA), voittoa tavoittelematon järjestö, joka valvoo yli 1000 korkeakoulua ja puoli miljoonaa opiskelija-urheilijaa .

Tässä miten NCAA kuvaa rekrytointiprosessiaan :

Rekrytointi tapahtuu, kun yliopiston työntekijä tai edustaja kutsuu lukiolaisurheilijan urheilemaan yliopistoonsa. Rekrytointi voi tapahtua monin tavoin, kuten henkilökohtainen kontakti, puhelut tai tekstiviestit, postitetun tai sähköpostitse lähetetyn materiaalin tai sosiaalisen median kautta. ''

Vaikka NCAA: n jäseneksi kuuluvat oppilaitokset voivat tavoittaa suoraan opiskelija-urheilijat, sinäkin voit aloittaa yhteyden korkeakouluihin ja / tai valmentajiin, joissa olet kiinnostunut pelaamisesta.

Voit read meidän toinen opasoppia lisää siitä, miten yliopiston yleisurheilun rekrytointi toimii, mutta toistaiseksi tässä on lyhyt kuvaus yleisestä rekrytointiprosessista:

 • Vaihe 1: Opiskelijoiden valmentajat ottavat yhteyttä lukiolaisten urheilijoihin (tai päinvastoin)
 • Vaihe 2: Opiskelija-urheilijat vierailevat yliopistokampuksilla saadakseen lisätietoja koulujen urheiluohjelmista
 • Vaihe 3: Valmentajat vierailevat lukioissa arvioidakseen opiskelija-urheilijoiden suorituksia urheilulajeissaan
 • Vaihe 4: Korkeakoulut tarjoavat apurahoja opiskelija-urheilijoille, joita he haluavat pelata heidän puolestaan
 • Vaihe 5: Opiskelija-urheilija sitoutuu (ei sitovasti) suullisesti urheilemaan tietyssä koulussa
 • Vaihe 6: Opiskelija allekirjoittaa a Aiesopimus, asiakirja, jonka mukaan opiskelija aikoo osallistua ja harrastaa urheilua tietylle yliopistolle vastineeksi vuoden urheilutipurahasta

Seuraavaksi tarkastelemme, kuinka Ivy League -koulut rekrytoivat nimenomaan lukiolaisia ​​korkeakoulujen urheilutiimeihin.

Kuinka Ivy League rekrytointi toimii? 4 Tärkeimmät erot

Olemme käyneet läpi yleisen korkeakoulujen rekrytointiprosessin, mutta entä Ivy League?

Suurimmaksi osaksi Ivy League -rekrytointiprosessi on hyvin samanlainen kuin edellä kuvattu prosessi. Kuten muutkin koulut, Ivy League -kouluilla on aikaa tavoittaa ammattitaitoiset lukiolaiset ja arvioida heidän kykyjään omissa urheilulajeissaan.Sen jälkeen opiskelijat sitoutuvat suullisesti sitoutumaan käymään koulua ennen todellisen hakemuksen jättämistä tarkistettavaksi.

Näistä yhtäläisyyksistä huolimatta on neljä avainta tapaa, joilla Ivy League -rekrytointi eroaa yleisen yliopiston yleisurheilun rekrytoinnista. Käymme läpi nämä täällä.

mitä c tarkoittaa lääketieteellisesti

# 1: Korkeammat akateemiset ja urheilulliset odotukset

Kuten todennäköisesti tiedät, Ivy League on kuuluisa akateemisista saavutuksistaan, alhaisista hyväksyntämääristään ja huippuluokituksistaan ​​yliopistoluetteloissa. Sen US News Parhaiden kansallisten yliopistojen luettelo , kaikki Ivies on luokiteltu 15 parhaan korkeakoulun joukkoon. Lisäksi,Iviesin hyväksymisaste vaihtelee vain 15%: sta Cornell ) jopa 6 prosenttiin (for Harvard ).Nämä korkeat panokset ovat ilmeisesti osa syytä, että akateemiset odotukset ovat niin korkeat mahdollisille opiskelija-urheilijoille.

Vaikka saatat olettaa, että vahvat urheilutaidot ovat kaikki mitä sinun tarvitsee pelata Ivy League -koulussa, todellisuudessa Sinulla on oltava myös parhaat SAT / ACT-tulokset, todisteet haastavasta kurssikuormituksesta, vahvat transkriptiot ja kaiken kaikkiaan vaikuttava yliopistosovellus. (Tarkastelemme myöhemmin tarkemmin, mitä sinulla on oltava, jotta sinut voidaan hyväksyä Iviesiin opiskelija-urheilijaksi.)

Mutta on tärkeää olla unohtamatta myös yleisurheilun merkitystä Ivy-liigassa. Loppujen lopuksi Ivy League perustettiin alun perin ryhmänä korkeampia instituutioita, jotka korostivat molempia tutkijoita ja yleisurheilu.

Näin virallinen Ivy League -sivusto kuvaa yleisurheilun ja opiskelija-urheilijoiden merkitystä (kaikki rohkeasti korostettu minun):

'Ivy League -kouluilla on perinne akateemisesta huippuosaamisesta ja laajapohjaisesta, menestyksekkäästä NCAA-divisioonan I yleisurheilusta. Ivy League sijoittuu vuosittain I divisioonan yleisurheilukonferenssien joukkoon kansallisissa kilpailuluokissa, ja Ivy League -opiskelijat ansaitsevat maan parhaat ennätykset NCAA Academic Performance Rating -luokituksissa. opiskelijan perustutkintokokemus. '

Kuten tässä lainauksessa korostetaan, Ivy League ei tunnu vain tiedemaailmastaan, vaan myös NCAA Division I -joukkueista. (NCAA: ssa on kolme jakoa - divisioona I on korkein.)Siksi mikä Ivy League -kouluissa on viime kädessä vaarassa, kun rekrytoidaan opiskelija-urheilijoita, ovat molemmat heidän akateemisia ja urheilullinen maine.

body_yale_columbia_women_basketball Naisten koripallo, Yale vs Columbia( kkimphotography / Flickr)

# 2: Ei atleettisia apurahoja - vain tarpeisiin perustuva

Toisin kuin muut NCAA-korkeakoulut, Ivy League -koulut eivät jaa mitään urheilupalkintoja mahdollisille opiskelija-urheilijoille. Pikemminkin he tarjoavat vain tarvepohjaista taloudellista tukea, ja tämä koskee kaikkia hakijoita - ei vain opiskelija-urheilijoita.

Tässä mitä Ivy League itse sanoo tästä politiikasta :

Ivy League -koulut tarjoavat taloudellista tukea opiskelijoille, myös urheilijoille, vain kunkin laitoksen taloudellisen avun toimiston määrittelemän taloudellisen tarpeen perusteella. Ivy-liigassa ei ole akateemisia tai urheilullisia apurahoja. Valmentaja voi auttaa potentiaalista opiskelija-urheilijaa saamaan arvioidun taloudellisen tuen, mutta vain taloudellisen avun toimistolla on valtuudet päättää taloudellisesta tuesta ja ilmoittaa opiskelijoille virallisesti heidän todelliset tai arvioidut palkintonsa. ''

Ivy League -koulut antavat usein arvioita tarpeisiin perustuvasta tuesta mahdollisille opiskelijoille ja opiskelija-urheilijoille. Voit verrata näitä tarjouksia muihin saamiesi tarjouksiin eri kouluista (mukaan lukien muut Ivies).

# 3: Akateeminen indeksi (AI)

Sen selvittämiseksi, mitkä opiskelija-urheilijat ovat vahvoja kilpailijoita Ivy-urheilulle ja tutkijoille, Ivy League perusti järjestelmän nimeltä Akateeminen indeksi (AI). Tätä pistepohjaista järjestelmää käytetään mahdollisten opiskelija-urheilijoiden järjestämiseen akateemisten tekijöiden, nimittäin GPA: n ja standardoitujen testitulosten (SAT tai ACT) perusteella. ( Aikaisemmin siihen sisältyi myös luokan sijoitus , mutta koska vähemmän lukiolaskelmia laskee tämän, se ei ole enää osa tekoälyä.)

maailmanhistorian lyhytkurssi

Mukaan artikkeli New York Times , Ivies loi tämän järjestelmän 1980-luvulla keinona varmistaa, että 'kilpailevaan laitokseen [toiseen Ivyyn] ei ole päästetty yhtään alikvalifioitua rekrytointia.'

Vaikka monet ovat tietoisia tekoälystä, kuinka tämä luku lopulta lasketaan, on suurelta osin salaisuus. Sen tyypillisesti sanotaan olevan pisteet vaihteluvälillä 170-240 , vaikka muut lähteet väittävät käyttävänsä sitä pienemmät asteikot 1-9 tai 1-6 , jossa joko pienintä tai suurinta lukua pidetään parhaana.Tekoälyn luottamuksellisuuden vuoksi voi olla vaikea määrittää, oletko todennäköisesti oikeutettu pääsemään opiskelija-urheilijaksi Ivy League -kouluun.

New York Times Edellä mainitussa artikkelissa todetaan opiskelija-urheilijat tarvitsevat yleensä vähintään 3,0 GPA: n ja 1140 SAT: lla (Tämä koskee kuitenkin hyvin vanhaa SAT: ta ennen vuotta 2004, joten sen merkitys on kiistanalainen).

Lisäksi, Ivy League -koulujen vaatima tekoälyn vähimmäismäärä voi vaihdella suuresti oppilaitoksesta riippuen. Toisin sanoen Princetoniin pääsemiseksi tarvittava tekoäly on todennäköisesti korkeampi kuin Penniin pääsemiseksi tarvittava tekoäly, koska Princeton on korkeamman tason Ivy, jolla on alhaisempi hyväksymisaste.

Voit etsiä Academic Index -laskimia verkosta, mutta tiedä, että useimmat niistä ovat melko epätarkkoja eivätkä auta sinua selvittämään, oletko pääsemässä Ivy-liigaan opiskelija-urheilijana vai ei.

# 4: Todennäköinen kirje

Viimeinen suuri ero Ivy League-rekrytointiprosessin ja yleisen yliopiston urheilullinen rekrytointiprosessin välillä on niin kutsuttu todennäköisesti kirje.

Tämä kirje annetaan joskus ennen virallisen pääsypäätöksen antamista ja periaatteessa vain sanoo, että opiskelija otetaan todennäköisesti vastaan, edellyttäen, että opiskelijan yliopistosovelluksessa, akateemisessa suorituksessa jne. ei ole yhtäkkiä yhtäkkiä

Tässä mitä Ivy League -sivusto kertoo todennäköisistä kirjeistä :

'' Tämä kirje tarkoittaa, että niin kauan kuin hakijalla on täytetyssä hakemuksessa esitetyt akateemiset ja henkilökohtaiset tiedot, laitos lähettää virallisen valintatarjouksen sopivana ilmoituspäivänä. Vain hakutoimisto voi antaa todennäköisen kirjeen ja vasta saatuaan täytetyn hakemuksen ja kaikki tarvittavat materiaalit. Todennäköisiä kirjeitä ei saa antaa ennen 1. lokakuuta potentiaalisen lukion vanhemmasta vuodesta. ''

Ivy League -koulut antavat todennäköisesti kirjeitä aikomuskirjeiden sijaan. Koska Ivies ei tarjoa mitään yleisurheiluun perustuvaa taloudellista tukea, he eivät voi tarjota aiesopimuksia (jotka nimenomaan suostuvat myöntämään opiskelija-urheilijoille pääsyn ja vuosi yleisurheiluun perustuvaa rahoitusta).

Siitä huolimatta huomaa, että todennäköisiä kirjeitä ei aina anneta mahdollisille Ivy League -opiskelijoille, ja Jos et saa sitä, se ei välttämättä tarkoita, että sinua ei oteta vastaan .

Ivy League -koulujen lisäksi muut NCAA: n ensimmäisen tason korkeakoulut saattavat tarjota todennäköisiä kirjeitä opiskelija-urheilijoille, jotka haluavat osallistua kouluihinsa. Suurin osa kouluista noudattaa kuitenkin yleistä rekrytointiprosessia ja käyttää aiesopimuksia.

body_dartmouth_swimming Naisten uinti, Dartmouth( D Allen / Flickr)

Mitä rekrytoijien on hyväksyttävä Ivy-liigaan?

Pelkkä loistava urheilija ei takaa, että sinut hyväksytään Ivy League -kouluun; Sinulla on myös oltava vahva akateeminen ennätys, hyvä GPA ja korkeat SAT / ACT-pisteet. Etkä halua pilata hakemustasi lähettämällä alaopiston esseen tai haaleat suosituskirjeet.

on 1080 hyvä sat pisteet

Alla selitämme tarkalleen, mitä sinun pitäisi olla, jotta voisit lisätä mahdollisuuksiasi saada Ivy League -koulu opiskelija-urheilijaksi:

# 1: Tiukka kurssikuorma

Kaikilla Ivies-hakijoilla, olitpa opiskelija-urheilija vai ei, pitäisi ehdottomasti olla ennätys onnistumisesta haastavissa kursseissa. Tässä Ivy League kertoo verkkosivustollaan rekrytoitujen valintaperusteet :

'Ivy League -koulut perustavat valintapäätökset kunkin ehdokkaan akateemisiin saavutuksiin sekä henkilökohtaisiin vahvuuksiin ja saavutuksiin, kuten urheilullisiin saavutuksiin, muihin koulun ulkopuolisiin aktiviteetteihin ja yhteisöpalveluun.

Muistaa: Jotta voisit valmistautua parhaiten Ivy League -kouluun ja vahvana perustana tiukalle korkeakouluopetukselle, sinun tulisi suorittaa haastavimmat lukioluokitukset koko lukion ajan. Seuraavia kursseja suositellaan:
 • neljä vuotta englantia;
 • neljä vuotta yhtä vierasta kieltä;
 • kolmen vuoden historia / yhteiskuntatiede;
 • neljä vuotta matematiikkaa;
 • neljä vuotta tiedettä;
 • toistuva käytäntö kirjoittavan proosan kirjoittamisessa.
Tarkempia suosituksia saat kunkin laitoksen verkkosivustolta '

Nämä ovat yleisiä suositeltuja kursseja Ivy League -opiskelijoille. Kuten todettiin, muista ottaa suoraan yhteyttä yksittäisiin kouluihin saadaksesi lisätietoja siitä, mitä luokkia sinun tulisi käydä, jotta voisit kasvattaa hyväksymisen todennäköisyyttäsi entisestään.

# 2: Korkea GPA

Tiukan luokan aikataulun lisäksi sinulla on paremmat mahdollisuudet päästä Ivy-liigaan, jos sinulla on korkea yleinen GPA. Ihannetapauksessa sinulla on vähintään 3,0 GPA tai B-keskiarvo. Tämä on kuitenkin vähimmäissuositus, joten tiedä, että on todennäköisesti parempi pyrkiä johonkin lähemmäksi 3,5 (tai jopa korkeampi). Katso oppaastamme vinkkejä GPA: n nostamiseen.

# 3: Vahvat standardoidut testitulokset

Osa akateemisesta hakemistonumerostasi perustuu SAT / ACT-pisteisiisi.

Mutta mihin pisteisiin sinun tulisi erityisesti pyrkiä? Valitettavasti emme voi antaa sinulle tarkkaa vastausta Ivy League -urheilijoiden hyviin ACT- tai SAT-pisteisiin.

Mitä me voi näyttää kuitenkin, millaisia ​​SAT / ACT-pisteitä Ivy-liigaan hakijat yleensä saavat. Seuraava kaavio antaa jokaisessa Ivy League -koulussa 25. ja 75. SAT / ACT-prosenttipisteet:

herätä metsäyliopiston keskimääräinen gpa
Koulu SAT 25%: lla SAT 75%: lla 25% ile ACT ACT 75%: lla
Ruskea 1440 1580 31 3. 4
Columbia 1470 1590 32 35
Cornell 1410 1570 30 3. 4
Dartmouth 1410 1580 30 3. 4
Harvard 1470 1600 32 35
Princeton 1470 1590 32 35
Penn 1450 1570 31 3. 4
Yale 1490 1600 31 35


Opiskelija-urheilijana sinun ei tarvitse kohdistaa niin korkealle kuin 75. prosenttipiste, joka on ollenkaan Ivies, äärimmäisen lähellä täydellistä pistemäärää (jos ei), vaikka ei ole tietenkään mitään vikaa niin korkealla tähdittämisessä!).

Pikemminkin siitä on hyötyä käytä hakemiesi Ivies-mallien 25. prosenttipistettä yleisenä vertailuarvona tavoitteiden saavuttamiseen. Ja jos pystyt saavuttamaan korkeammat pisteet, vielä parempi!

body_princeton_rowing Miesten soutu, Princeton( Princetonin yliopiston soutu / Flickr)

# 4: Kaiken kaikkiaan vaikuttava sovellus

Lopuksi sinun on varmistettava, että sovelluksesi on vaikuttava. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava seuraavat:

 • Voimakas ja hyvin kirjoitettu henkilökohtainen lausunto / essee
 • Vahva koulun ulkopuolinen tausta ( Pro-vinkki: Älä huoli, jos suurin osa opetussuunnitelmastasi liittyy urheiluun - itse asiassa tämä `` piikki '' on juuri sitä, mitä Ivies etsii hakijoilta!)
 • Voimassa olevat suosituskirjeet
 • Hyvä haastattelu (tarvittaessa)

Aivan kuten kaikki muut Ivy League -hakijat, sinun on huolehdittava pakottavasta sovelluksesta, joka tekee koulusta haluta tunnustaa sinut. Älä vain oleta, että urheilullinen taitosi saa sinut automaattisesti hyväksytyksi.Jopa taitavimmat opiskelija-urheilijat voivat saada hylätty esimerkiksi huolimattomien esseiden tai huonojen haastattelujen takia !

Ivy League Rekrytoinnin aikajanan yleiskatsaus

Nyt kun olemme käyneet läpi mitä tarvitset parantaaksesi mahdollisuuksiasi päästä Ivy-liigaan opiskelija-urheilijana, mietit todennäköisesti, miltä Ivy League -rekrytointiaika näyttää.

Tarkka aikajana vaihtelee todennäköisesti Ivy League -koulun tai -koulujen ja harrastamasi urheilulajin mukaan. Tarkastellaan esimerkiksi NCAA: n vuosien 2017-18 kalenterien välisiä eroja Division I jalkapallo ja I divisioonan miesten koripallo .

Suurimmaksi osaksi kuitenkin rekrytoinnin suurimmat ja tärkeimmät näkökohdat tapahtuvat lukion lukuvuoden aikana.

Tulee myös paljon erilaisia ​​rekrytointiaikoja , jotka määritellään seuraavasti:

 • Kuollut jakso: Valmentajilla ei saa olla kasvotusten yhteyttä mahdollisiin opiskelija-urheilijoihin, mutta he voivat kommunikoida sähköpostitse, postitse ja / tai puhelimitse.
 • Hiljainen aika: Valmentajat voivat tavata henkilökohtaisesti vain kampuksen opiskelija-urheilijoita eivätkä saa käydä opiskelijoiden lukioissa. He voivat kommunikoida sähköpostitse, postitse ja / tai puhelimitse.
 • Yhteydenotto: Valmentajat voivat tulla opiskelijoiden lukioihin katsomaan heidän leikkiään, ja heillä voi olla henkilökohtainen yhteys heihin joko kampuksella tai sen ulkopuolella. He voivat myös ottaa yhteyttä opiskelija-urheilijoihin sähköpostitse, postitse ja / tai puhelimitse.
 • Arviointijakso: Valmentajat voivat tulla opiskelijoiden lukioihin arvioimaan heidän urheilullisia suorituksiaan ja taitojaan, mutta eivät välttämättä tapaa heitä henkilökohtaisesti kampuksen ulkopuolella. He voivat kuitenkin edelleen tavoittaa opiskelija-urheilijoita sähköpostitse, postitse ja / tai puhelimitse.

Tässä on hyvin yleiskatsaus siitä, mitä voit odottaa Ivy League -rekrytointiprosessissa lukion jokaisella luokkatasolla:

10. luokka ja / tai aikaisempi

 • Tulevat opiskelija-urheilijat voivat ottaa yhteyttä Ivy League -kouluihin ja Ivy League -valmentajiin ilmaista kiinnostuksensa hakea opiskelija-urheilijana. (Voit aloittaa tämän osan prosessista jopa aikaisemmin, 9. luokassa.)
 • Opiskelijat ottavat epäviralliset kampusvierailut Ivy League -kouluille, joissa he harkitsevat pelaamista.

body_cornell_wrestling Paini, Cornell( Jenn Vargas / Flickr)

11. luokka

 • Syyskuusta marraskuuhun: Tämä on yleensä a hiljainen jakso korkeakoulujen rekrytointiin. Tämä tarkoittaa, että vaikka Ivy League -valmentajat eivät välttämättä tule lukioon katsomaan pelaamista, voit käydä kampuksilla suoraan puhua valmentajien kanssa ja ottaa yhteyttä valmentajiin sähköpostitse, puhelimitse ja / tai postitse. Harkitse ensimmäisen SAT / ACT-toiminnon suorittamista tällä hetkellä.
 • Joulukuusta helmikuuhun: Tämä on tyypillisesti a yhteysaika mikä tarkoittaa, että Ivy League -koulujen valmentajat voivat tulla katsomaan sinun pelaamista ja tavata sinut henkilökohtaisesti.
 • Kevät: Noin tänä aikana tarjotaan tyypillisesti opiskelija-urheilijoita vähintään yksi virallinen kampuksen vierailu. Tämä on myös yleensä arviointijakso jonka aikana Ivy League -valmentajat voivat tulla lukioihin arvioimaan mahdollisten opiskelija-urheilijoiden taitoja. Tyypillisesti niitä on kuolleet jaksot heitetään myös sisään, joten tämä on ihanteellinen aika ottaa SAT / ACT uudelleen.

12. luokka

 • 1. heinäkuuta (ennen hakijan lukion vanhinta vuotta): Tällöin Ivy League -valmentajat voivat antaa potentiaalisille opiskelijaurheilijoille tietoja, kuten opintosuoritukset ja testitulokset, Ivy League -valintakomiteoille. alustava arviointi .
 • Syksy: Opiskelijat alkavat virallisesti hakea korkeakouluihin / Ivy League -kouluihin. Lue oppaastamme oppia, milloin yleisimmät korkeakoulujen hakemusten määräajat ovat. Harkitse ottamalla SAT / ACT viimeisen kerran ennen hakemusten erääntymistä.
 • Talvi kevät: Jos saat todennäköisen kirjeen, saat sen 1. lokakuuta jälkeen mutta ennen koulun virallista valintapäätöstä (joka on yleensä noin maaliskuussa tai huhtikuussa). Muista, että kaikki Ivies eivät anna todennäköisiä kirjeitä, joten niiden saaminen ei välttämättä tarkoita sitä, että sinut on hylätty.

Yhteenveto: Kuinka Ivy League -koulut rekrytoivat?

Ivy liigassa on joitain arvostetuimpia korkeakouluja ja myös monia menestyviä urheilutiimejä. Tuloksena, Ivy League -koulut etsivät usein hakijoita, jotka ovat lahjakkaita sekä yleisurheilussa ja tutkijat.

Jos olet opiskelija-urheilija, joka harkitsee hakemista Ivy-liigaan, sinulla on oltava vahva GPA, todisteet tiukasta kurssikuormituksesta ja korkeat SAT / ACT-pisteet.

Tässä on suurimmat erot Ivy League -rekrytoinnin ja yleisen korkeakoulujen rekrytoinnin välillä:

 • Ivy League on paljon suuremmat odotukset tutkijoiden ja testitulosten suhteen
 • Ivy League tarjoaa vain tarpeisiin perustuvat apurahat - ei urheilullinen apurahoja
 • Ivy League käyttää jotain, jota kutsutaan Akateeminen indeksi (AI), pistepohjainen järjestelmä opiskelija-urheilijoiden sijoittamiseksi GPA: n ja testitulosten perusteella
 • Ivy League (ja muut NCAA Division I -koulut) tarjoavat usein todennäköisesti kirjeitä mahdollisille opiskelija-urheilijoille, jotka todennäköisesti otetaan vastaan

Mitä tulee Ivy League -rekrytoinnin aikajanaan, odottaa, että tärkeimmät tapahtumat tapahtuvat lukion lukuvuoden aikana. Tällöin Ivy League -valmentajat voivat alkaa ottaa yhteyttä opiskelija-urheilijoihin ja käydä lukioissa arvioidakseen heidän taitojaan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA