Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Toivottavasti sinulla on täydelliset opettajat mielessä pyytääksesi suosituskirjeesi. Kun olet kysynyt näiltä opettajilta, miten saat heidän kirjeensä oppilaitoksiin?

Tässä oppaassa kerrotaan kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää suosituskirjeiden lähettämisestä, riippumatta siitä, käytätkö Common-sovellusta, räätälöityä koulusovellusta ja / tai Naviancea. Mitkä ovat aloitusvaihtoehdot?

Mitkä ovat vaihtoehtosi suosituskirjeiden lähettämiseen?

Teknisesti on kaksi vaihtoehtoa: verkossa tai postitse. Huomaa 'tai': n käyttö; korkeakouluissa eivät halua opettajien sekoittavan toisiaan. Toisin sanoen, koulut eivät halua, että yksi opettaja toimittaa luokituslomakkeensa verkossa ja lähettää sitten kirjeensä postitse. Jos hän lähettää tietoja verkossa, hänen on lähetettävä kaikki verkossa. Jos postitse, niin kaiken pitäisi mennä postitse. Yleisesti ottaen, Useimmat tätä lukevista opiskelijoista suosittelijat lähettävät kirjeensä verkossa.

Koska teet jo enemmän kuin tarpeeksi yliopiston hakuprosessissa, saatat olla helpottunut kuulemaan sen sinä sinun ei tarvitse lähettää kirjeitäsi! Opettajat ja neuvonantajasi ovat vastuussa kirjeiden lataamisesta mihin tahansa järjestelmään.

Vastuussa on kuitenkin kutsumalla heitä . Varmista, että annat heille selkeät määräajat, lähetät muistutusviestin ja tarkista vielä, että koulusi ovat saaneet kirjeensä. Minkä tilan valitsetkin - yhteisen sovelluksen, yleissovelluksen, koulukohtaisen sovelluksen ja / tai Naviance-ohjelmiston - voit määrittää suosittelijat. Loput on heidän vastuullaan!

Harvinaisissa tapauksissa suosittelijasi haluaa mieluummin tai tarvitsee lähettää hänelle suosituskirje etanapostina. Näin voi olla, jos lähetät ylimääräisen täydentävän suosituksen tai jos koulusi käyttää Naviancea ja sinun on määritettävä suosittelija koulusi välittömän tiedekunnan ulkopuolelle. Tämä menetelmä on yleensä hieno, vaikkakaan sitä ei suositella, korkeakoulut - vain ilmoita oppilaitoksellesi odottaa tämän asiakirjan saapumista.

Kuten voit sanoa, hakemuksia on useita tapoja, ja siksi on olemassa erilaisia ​​tapoja toimittaa suosituskirjeesi korkeakouluille. Harkitaan, miten tarkasti suosittajat lähettävät muutama erilainen skenaario.

Kuinka suosittelijat lähettävät kirjeensä verkossa?

Online-kirjeen lähettäminen verkossa on yleensä yksinkertainen prosessi. Ensin kutsut tai 'annat' suosituksesi. Sitten suosittelijat saavat sähköpostin, jossa heitä kehotetaan lähettämään kirjeensä.

texas a & m sat pisteet

Tärkein kysymys, johon sinun on vastattava, on se, mitä järjestelmää käytät kutsumalla suosittajiasi, olitpa hakemassa verkkokoulusovelluksen, Common App -sovelluksen, Naviance-ohjelman tai kaikkien kolmen yhdistelmän kautta. Tarkastellaan kaikkia näitä vaihtoehtoja alkaen koulukohtaisista sovelluksista.

Skenaario 1: Anna suosituksia koulusovelluksesi kautta

Tässä tilanteessa haet koulua sen kautta henkilökohtainen online-sovellusjärjestelmä. Esimerkiksi Texasin yliopiston järjestelmän koulut käyttävät omia sovelluksiaan eivätkä osallistu Common App -sovellukseen.

Jos korkeakoulu sallii tai vaatii suosituskirjeitä, sillä on sivu, jolle voit kutsua suosittajat. Tyypillisesti sinua pyydetään täytä heidän etu- ja sukunimensä, asema (kuten englanninopettaja) ja sähköpostiosoite .

Texasin yliopiston sovelluksella on oma '' Asiakirjan latausjärjestelmä . ' Jos korkeakoulu ei halua sinun lähettävän suosituskirjeitä, kuten Kalifornian yliopiston kouluja, sinä ei löydä tätä toimintoa sovelluksessasi.

Jotkut koulusovellukset myös kehottaa sinua vastaamaan FERPAa koskevaan kysymykseen. Yleisesti ottaen sinun pitäisi mennä eteenpäin ja luopua oikeudestasi tarkastella suosituskirjeitä sellaisina kuin ne ovat odotetaan olevan luottamuksellisia kirjeen kirjoittajien ja niitä lukeneiden vastaanottovirkailijoiden välillä.

Kaikkien yllä olevien ohjeiden tulisi toimia myös yhteisessä sovelluksessa. Ainoa ero on, että sinun täytyy todennäköisesti antaa suosituksia useammalle kuin yhdelle yliopistolle.

Skenaario 2: Määritä suosituksia yhteisellä sovelluksella

Ensimmäinen askel suosituskirjeiden täyttämisessä yhteisen hakemuksen kautta on allekirjoittamalla FERPA-vapautuksen. Kun olet allekirjoittanut tämän, voit kutsua suosittajia.

Siirry ensin '' Korkeakoulut '' -välilehdelle. Sieltä voit anna suosituksia jokaiselle luettelossasi olevalle korkeakoululle. Jokainen koulu muuten mukauttaa oman sivunsa. Jos koulusi vaatii esimerkiksi kahta opettajan suositusta, näet tilaa kutsua kaksi opettajan suositusta.

Monissa kouluissa voit myös antaa yhden tai kaksi muuta suosittelijaa. Tämä tila on kirjeet, jotka ylittävät vaatimukset. Ennen kuin lähetät lisäkirjeitä, tarkista oppilaitoksesi kanta: jotkut korkeakoulut estävät aktiivisesti ylimääräisten materiaalien lähettämistä.

kuinka lähettää pisteet oppilaitoksille

Kun olet kutsunut suosittajat, opettajat saavat sähköpostiviestejä, joissa heitä kehotetaan lähettämään kirjeensä. Suosittelijat ovat vastuussa lähettämällä recsiään ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Kätevästi näet tilamuutoksen, kun kirjeesi on ladattu (yleensä keltainen ei vielä tarkoita, ja vihreä tarkoittaa, että olet hyvä mennä!).

Vaikka kirjeesi liitetään hakemukseesi, ne ei lähetetä oikeastaan ​​korkeakouluihisi, ennen kuin painat Lähetä ja maksaa hakemusmaksut (tai käytä maksuvapautusta). Tämä tarkoittaa, että viimeinen vaihe kirjojen tosiasiallisesta vastaanottamisesta valintakomitealle on viime kädessä sinun käsissäsi.

Vaikka suosittelijoiden kutsuminen online-sovellusten kautta on yksinkertainen prosessi, kirjojen lähettäminen ei ole oikeastaan ​​tapaa, jos lukiosi käyttää e-docs-jakeluohjelmistoa, Naviance. Lue lisää oppiaksesi Naviance yhdistää sovelluksesi kerätäksesi tarvittavat asiakirjat , kuten suosituskirjeesi.

Skenaario 3: Määritä suosituksia Naviance / Family Connection -sovelluksen kautta

Monet lukiot käyttävät college e-docs -ohjelmisto Naviance . Neuvonantajasi hallinnoi Naviancen yhtä päätä tililtään, ja sinä hallitset ja pääset toiseen osaan omallasi (kutsutaan Perheyhteys ).

Naviance antaa sinun etsiä korkeakouluja ja seurata määräaikoja ja lähetettyjä asiakirjoja. Samaan aikaan neuvonantajasi voi ladata asiakirjoja, kuten lukion raportin ja opintosuorituksen. Naviance-tilisi ja kaikki sen keräämät asiakirjat, mukaan lukien suosituskirjeesi, tulevat synkronoida yhteiseen sovellukseesi ja muihin sähköisiin asiakirjoihin hyväksyviin koulusovelluksiin .

Jos käytät yhteistä sovellusta, sinun on sovitettava Common App- ja Naviance-tilisi yhteen. Syötä lukion nimi Common App -sovellukseen ja allekirjoittaa FERPA-vapautuksen. Kun olet tehnyt tämän, sinun Määritä suositukset -sivu pitäisi näyttää tältä:

Kuten näette, et todellakaan kutsu suosittelijoita yhteisen sovelluksen kautta. Sen sijaan, voit kutsua suosituksesi suoraan Naviancen kautta.

Koska Naviance-tilisi on liitetty suoraan lukioon, voit vain Valitse opettajasi suosittajat avattavasta luettelosta, jossa on kaikki koulun opettajat. Sinun tarvitsee vain valita opettaja ja lisätä henkilökohtainen muistiinpano varmistaaksesi, että ilmoitat, mitkä korkeakoulut haluat hänen kirjoittavan kirjeitä.

Vaikka tämä prosessi helpottaa sinua - sinun ei tarvitse kerätä opettajien etu- ja sukunimiä sekä sähköpostiosoitteita - se myös on joitain rajoituksia. Näetkö mitä ne ovat?

kuinka monta numeroa on miljardi

Navianssin rajoitus: Lisäsuositukset

Sen sijaan, että kirjoittaisit manuaalisesti opettajien yhteystiedot, kuten yllä on kuvattu, Naviance pyytää sinua valitsemaan opettajat avattavasta valikosta. Vaikka tämä tekee opettajan suosituksista helppoa pyytää, se ei salli sinun kysyä ketään koulusi tiedekunnan ulkopuolella.

Jotkut opiskelijat haluavat lähettää täydentävät suositukset , kuten yksityiseltä musiikinopettajalta, valmentajalta tai esimieheltä. Toiset ovat saattaneet vaihtaa lukiota ja haluavat pyytää edellisen koulunsa opettajaa tai ehkä äskettäin eläkkeelle siirtynyttä opettajaa, joka on poistettu nykyisen tiedekunnan avattavasta luettelosta.

Jos jokin näistä skenaarioista koskee sinua, sinun on Kutsu ulkoinen suosittelijasi online-sovelluksesi kautta. Jos huomaat ylittävän hakemuksesi salliman määrän, voit tulostaa arviointilomakkeen ja pyytää suosittelijaasi lähettämään hänelle asiakirjat postitse. (Ole tietysti varovainen, kun lähetät liikaa ylimääräisiä kirjeitä!)

Tämä prosessi saattaa kuulostaa hieman monimutkaiselta, mutta kun istut tietokoneen ääressä, huomaat sen olevan todella intuitiivinen. Voit joko määrittää suosittajia online-sovellusten kautta tai valita ne Naviancen kautta.

Lopuksi, sinulla voi olla joitain suosituksia, joilla on täysimittainen teknofobia ja jotka vaativat lähettämään kirjeensä postitse. Vaikka tämä menetelmä ei ole mieluisin korkeakouluissa, tämä menetelmä on itse asiassa melko helppo.

Kuinka lähettää suosituksia postitse

Huolimatta muutaman vuoden takaisesta sulkemisesta, posti on edelleen vahva ja käytettävissä toimittamaan oransseja kirjekuoriasi korkeakouluihin. Jos suosittelijasi haluaa lähettää paperiversion, varmista tulosta kaikki arviointikirjeeseen liitettävät rankinglomakkeet.

Anna sitten suosittelijalle a valmiiksi leimattu, ennalta osoitettu kirjekuori. Yleensä nämä kirjekuoret tulee lähettää koulun perustutkintotoimistoon. Kuten kaikkien suosittelijoiden kohdalla, varmista, että tämä opettaja tietää aikataulusi, ja seuraa häntä tarkistaaksesi, että hän lähetti sen.

Älä huoli, jos tämä paketti saapuu ennen hakemuksen jättämistä. Korkeakoulu tulee aloita tiedosto jokaisesta hakijasta ja kerää kaikki tiedostoon saapuvat materiaalit ennen kuin lopulta istuu katsomaan sitä täydellisenä hakemuksena.

Koska on olemassa muutamia erilaisia ​​vaihtoehtoja, tarkistetaan tärkeimmät vaiheet, jotka sinun on tiedettävä suosituskirjeiden lähettämistä varten.

Kuinka antaa suosituksia: Yleiskatsaus

Saatat löytää itsesi käyttävän koulusovellusta ja / tai yhteistä hakemusta. Lisäksi sinulla voi olla myös Naviance-tili yhdistettynä kouluusi.

Ilman Naviancea voit kutsua suosittajat suoraan online-sovellusten kautta antamalla heidän täydelliset nimensä, tehtävänsä ja sähköpostiosoitteensa. Naviancen kanssa sinun täytyy synkronoi sovelluksesi ja kutsu suosittelijat Naviance-tilisi kautta , osoittamalla manuaalisesti, mitkä korkeakoulut haluat heidän kirjoittavan kirjeitä.

Jos sinulla on prosessin aikana teknisiä vaikeuksia, varmista puhu neuvonantajallesi vianetsinnästä. Yleisin paikka, johon opiskelijat juuttuvat, on FERPA-luopuminen. Ennen kuin olet suorittanut kyseisen vaiheen, et voi siirtyä suosituspyyntöihisi.

Sen lisäksi, että kutsut suosittelijat, on siellä mitä muuta sinun on tehtävä etsittäessäsi hyviä arviointeja?


Mitä muuta sinun on tehtävä?

Sen lisäksi, että valitset opettajasi suosittelijat huolellisesti, varmista kysy hyvissä ajoin ennen määräaikoja - vähintään kuukausi ennen, ellei juniorivuotesi keväällä.

Lähetä heille muistutusviesti - kenties maskeerattu kiitokseksi - noin viikko ennen määräaikojasi ja kirjaudu sovellus- ja / tai Naviance-tilillesi osoitteeseen varmista, että he ovat ladanneet suosituksensa . Kiitos lopuksi ehdokkaistasi kaikesta avusta pääsemiseen yliopistoon!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka sanoa hyvää huomenta ranskaksi oikein

Mietitkö, miten sanoa hyvää huomenta ranskaksi? Selitämme tämän yleisen ranskalaisen tervehdyksen yksityiskohdat ja käännämme lauseita, kuten hyvää yötä ja hyvää päivää.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicago SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä: Marylandin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Karibian yliopiston pääsyvaatimukset

136 yliopistoa edeltävää kesäohjelmaa lukiolaisille

Harkitsetko hakemista kesää edeltäviin korkeakouluohjelmiin? Tutustu luetteloomme ideoita ja vinkkejä oikean ohjelman löytämiseen.

Wiley Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Eikö SAT -pisteiden lähettämisen aikajana ole selvä? Selitämme tarkasti, kuinka kauan se kestää ja miten suunnitella sen mukaisesti.

Emmanuel College SAT -pisteet ja GPA

Colorado School of Mines ACT -pisteet ja GPA

4 vinkkiä suuren UIUC-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä U of I -sovellusta? Tutustu täydelliseen oppaaseen, mukaan lukien todellinen UIUC-esseeesimerkki.

Ripon Collegen pääsyvaatimukset

Onko ACT kaareva? Asiantuntijaopas ACT-käyrään

Onko ACT kaareva? Selitämme mikä ACT-käyrä todella on ja miten se vaikuttaa sinuun sekä miten se on muuttunut vuosien varrella.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Yhteisöpalvelun edut sinulle

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua? Mitä hyötyä vapaaehtoistyöstä on teini-ikäisille ja korkeakoulujen sovelluksiin? Opi täältä.

Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi

Kun luet ACT -kirjoituskehotteen, miten sitä pitäisi analysoida? Mihin perspektiiviin kannattaa suhtautua ja miten kirjoitat korkeapisteisen esseen? Tässä on asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Phoenixin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Phoenixin lukiosta Fresnossa, Kaliforniassa.

Pell Grant Chart (Viimeisin): Kelpoisuus ja maksut

Katso kelpoisuus- ja maksuaikataulu Pell Grant -kaaviosta täältä. Selvitä, minkä summan voit saada Pell -apurahallesi, ja opi hakemaan.

ACT-testipäivät 2018-2019

Suunnitteletko ACT: n ottamista lukuvuoden 2018-2019 aikana? Tutustu täydelliseen luetteloon päivämääristä ja määräajoista suunnitellaksesi eteenpäin.

SAT-matematiikan toiminnot: lineaarinen, kvadraattinen ja algebrallinen

SAT Math -sovelluksessa sinun on ehdottomasti tiedettävä, kuinka funktiot toimivat - lineaariset, toissijaiset ja algebralliset toiminnot testataan. Opi täältä strategioita ja vinkkejä näiden matemaattisten ongelmien käsittelemiseksi.

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

Mitkä ovat 5 rakkauskieltä?

Mitä ovat rakkauskielet? Opi jokaisen viiden rakkauskielen yksityiskohdat ja kuinka tyydyttää kunkin rakkauskielen tarpeet.

Kalifornian parhaat koulut | High Tech High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta High Tech High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mitkä osiot ovat ACT: ssä? Kaikki 4 testiosaa, selitetty

Onko sinulla kysyttävää viidestä ACT-osiosta? Selitämme yleisen testimuodon, mitä ACT: n kussakin osassa on ja miten kukin onnistuu hyvin.

Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

Mietitkö, kuinka sekki mitätöidään? Selitämme prosessin sekä miten sekit talletetaan ja tilataan. Sinusta tulee sekin kirjoittaja, sekkien kassaamisen asiantuntija hetkessä!