Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Toivottavasti sinulla on täydelliset opettajat mielessä pyytääksesi suosituskirjeesi. Kun olet kysynyt näiltä opettajilta, miten saat heidän kirjeensä oppilaitoksiin?

Tässä oppaassa kerrotaan kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää suosituskirjeiden lähettämisestä, riippumatta siitä, käytätkö Common-sovellusta, räätälöityä koulusovellusta ja / tai Naviancea. Mitkä ovat aloitusvaihtoehdot?

Mitkä ovat vaihtoehtosi suosituskirjeiden lähettämiseen?

Teknisesti on kaksi vaihtoehtoa: verkossa tai postitse. Huomaa 'tai': n käyttö; korkeakouluissa eivät halua opettajien sekoittavan toisiaan. Toisin sanoen, koulut eivät halua, että yksi opettaja toimittaa luokituslomakkeensa verkossa ja lähettää sitten kirjeensä postitse. Jos hän lähettää tietoja verkossa, hänen on lähetettävä kaikki verkossa. Jos postitse, niin kaiken pitäisi mennä postitse. Yleisesti ottaen, Useimmat tätä lukevista opiskelijoista suosittelijat lähettävät kirjeensä verkossa.

Koska teet jo enemmän kuin tarpeeksi yliopiston hakuprosessissa, saatat olla helpottunut kuulemaan sen sinä sinun ei tarvitse lähettää kirjeitäsi! Opettajat ja neuvonantajasi ovat vastuussa kirjeiden lataamisesta mihin tahansa järjestelmään.

Vastuussa on kuitenkin kutsumalla heitä . Varmista, että annat heille selkeät määräajat, lähetät muistutusviestin ja tarkista vielä, että koulusi ovat saaneet kirjeensä. Minkä tilan valitsetkin - yhteisen sovelluksen, yleissovelluksen, koulukohtaisen sovelluksen ja / tai Naviance-ohjelmiston - voit määrittää suosittelijat. Loput on heidän vastuullaan!

Harvinaisissa tapauksissa suosittelijasi haluaa mieluummin tai tarvitsee lähettää hänelle suosituskirje etanapostina. Näin voi olla, jos lähetät ylimääräisen täydentävän suosituksen tai jos koulusi käyttää Naviancea ja sinun on määritettävä suosittelija koulusi välittömän tiedekunnan ulkopuolelle. Tämä menetelmä on yleensä hieno, vaikkakaan sitä ei suositella, korkeakoulut - vain ilmoita oppilaitoksellesi odottaa tämän asiakirjan saapumista.

Kuten voit sanoa, hakemuksia on useita tapoja, ja siksi on olemassa erilaisia ​​tapoja toimittaa suosituskirjeesi korkeakouluille. Harkitaan, miten tarkasti suosittajat lähettävät muutama erilainen skenaario.

Kuinka suosittelijat lähettävät kirjeensä verkossa?

Online-kirjeen lähettäminen verkossa on yleensä yksinkertainen prosessi. Ensin kutsut tai 'annat' suosituksesi. Sitten suosittelijat saavat sähköpostin, jossa heitä kehotetaan lähettämään kirjeensä.

texas a & m sat pisteet

Tärkein kysymys, johon sinun on vastattava, on se, mitä järjestelmää käytät kutsumalla suosittajiasi, olitpa hakemassa verkkokoulusovelluksen, Common App -sovelluksen, Naviance-ohjelman tai kaikkien kolmen yhdistelmän kautta. Tarkastellaan kaikkia näitä vaihtoehtoja alkaen koulukohtaisista sovelluksista.

Skenaario 1: Anna suosituksia koulusovelluksesi kautta

Tässä tilanteessa haet koulua sen kautta henkilökohtainen online-sovellusjärjestelmä. Esimerkiksi Texasin yliopiston järjestelmän koulut käyttävät omia sovelluksiaan eivätkä osallistu Common App -sovellukseen.

Jos korkeakoulu sallii tai vaatii suosituskirjeitä, sillä on sivu, jolle voit kutsua suosittajat. Tyypillisesti sinua pyydetään täytä heidän etu- ja sukunimensä, asema (kuten englanninopettaja) ja sähköpostiosoite .

Texasin yliopiston sovelluksella on oma '' Asiakirjan latausjärjestelmä . ' Jos korkeakoulu ei halua sinun lähettävän suosituskirjeitä, kuten Kalifornian yliopiston kouluja, sinä ei löydä tätä toimintoa sovelluksessasi.

Jotkut koulusovellukset myös kehottaa sinua vastaamaan FERPAa koskevaan kysymykseen. Yleisesti ottaen sinun pitäisi mennä eteenpäin ja luopua oikeudestasi tarkastella suosituskirjeitä sellaisina kuin ne ovat odotetaan olevan luottamuksellisia kirjeen kirjoittajien ja niitä lukeneiden vastaanottovirkailijoiden välillä.

Kaikkien yllä olevien ohjeiden tulisi toimia myös yhteisessä sovelluksessa. Ainoa ero on, että sinun täytyy todennäköisesti antaa suosituksia useammalle kuin yhdelle yliopistolle.

Skenaario 2: Määritä suosituksia yhteisellä sovelluksella

Ensimmäinen askel suosituskirjeiden täyttämisessä yhteisen hakemuksen kautta on allekirjoittamalla FERPA-vapautuksen. Kun olet allekirjoittanut tämän, voit kutsua suosittajia.

Siirry ensin '' Korkeakoulut '' -välilehdelle. Sieltä voit anna suosituksia jokaiselle luettelossasi olevalle korkeakoululle. Jokainen koulu muuten mukauttaa oman sivunsa. Jos koulusi vaatii esimerkiksi kahta opettajan suositusta, näet tilaa kutsua kaksi opettajan suositusta.

Monissa kouluissa voit myös antaa yhden tai kaksi muuta suosittelijaa. Tämä tila on kirjeet, jotka ylittävät vaatimukset. Ennen kuin lähetät lisäkirjeitä, tarkista oppilaitoksesi kanta: jotkut korkeakoulut estävät aktiivisesti ylimääräisten materiaalien lähettämistä.

kuinka lähettää pisteet oppilaitoksille

Kun olet kutsunut suosittajat, opettajat saavat sähköpostiviestejä, joissa heitä kehotetaan lähettämään kirjeensä. Suosittelijat ovat vastuussa lähettämällä recsiään ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Kätevästi näet tilamuutoksen, kun kirjeesi on ladattu (yleensä keltainen ei vielä tarkoita, ja vihreä tarkoittaa, että olet hyvä mennä!).

Vaikka kirjeesi liitetään hakemukseesi, ne ei lähetetä oikeastaan ​​korkeakouluihisi, ennen kuin painat Lähetä ja maksaa hakemusmaksut (tai käytä maksuvapautusta). Tämä tarkoittaa, että viimeinen vaihe kirjojen tosiasiallisesta vastaanottamisesta valintakomitealle on viime kädessä sinun käsissäsi.

Vaikka suosittelijoiden kutsuminen online-sovellusten kautta on yksinkertainen prosessi, kirjojen lähettäminen ei ole oikeastaan ​​tapaa, jos lukiosi käyttää e-docs-jakeluohjelmistoa, Naviance. Lue lisää oppiaksesi Naviance yhdistää sovelluksesi kerätäksesi tarvittavat asiakirjat , kuten suosituskirjeesi.

Skenaario 3: Määritä suosituksia Naviance / Family Connection -sovelluksen kautta

Monet lukiot käyttävät college e-docs -ohjelmisto Naviance . Neuvonantajasi hallinnoi Naviancen yhtä päätä tililtään, ja sinä hallitset ja pääset toiseen osaan omallasi (kutsutaan Perheyhteys ).

Naviance antaa sinun etsiä korkeakouluja ja seurata määräaikoja ja lähetettyjä asiakirjoja. Samaan aikaan neuvonantajasi voi ladata asiakirjoja, kuten lukion raportin ja opintosuorituksen. Naviance-tilisi ja kaikki sen keräämät asiakirjat, mukaan lukien suosituskirjeesi, tulevat synkronoida yhteiseen sovellukseesi ja muihin sähköisiin asiakirjoihin hyväksyviin koulusovelluksiin .

Jos käytät yhteistä sovellusta, sinun on sovitettava Common App- ja Naviance-tilisi yhteen. Syötä lukion nimi Common App -sovellukseen ja allekirjoittaa FERPA-vapautuksen. Kun olet tehnyt tämän, sinun Määritä suositukset -sivu pitäisi näyttää tältä:

Kuten näette, et todellakaan kutsu suosittelijoita yhteisen sovelluksen kautta. Sen sijaan, voit kutsua suosituksesi suoraan Naviancen kautta.

Koska Naviance-tilisi on liitetty suoraan lukioon, voit vain Valitse opettajasi suosittajat avattavasta luettelosta, jossa on kaikki koulun opettajat. Sinun tarvitsee vain valita opettaja ja lisätä henkilökohtainen muistiinpano varmistaaksesi, että ilmoitat, mitkä korkeakoulut haluat hänen kirjoittavan kirjeitä.

Vaikka tämä prosessi helpottaa sinua - sinun ei tarvitse kerätä opettajien etu- ja sukunimiä sekä sähköpostiosoitteita - se myös on joitain rajoituksia. Näetkö mitä ne ovat?

kuinka monta numeroa on miljardi

Navianssin rajoitus: Lisäsuositukset

Sen sijaan, että kirjoittaisit manuaalisesti opettajien yhteystiedot, kuten yllä on kuvattu, Naviance pyytää sinua valitsemaan opettajat avattavasta valikosta. Vaikka tämä tekee opettajan suosituksista helppoa pyytää, se ei salli sinun kysyä ketään koulusi tiedekunnan ulkopuolella.

Jotkut opiskelijat haluavat lähettää täydentävät suositukset , kuten yksityiseltä musiikinopettajalta, valmentajalta tai esimieheltä. Toiset ovat saattaneet vaihtaa lukiota ja haluavat pyytää edellisen koulunsa opettajaa tai ehkä äskettäin eläkkeelle siirtynyttä opettajaa, joka on poistettu nykyisen tiedekunnan avattavasta luettelosta.

Jos jokin näistä skenaarioista koskee sinua, sinun on Kutsu ulkoinen suosittelijasi online-sovelluksesi kautta. Jos huomaat ylittävän hakemuksesi salliman määrän, voit tulostaa arviointilomakkeen ja pyytää suosittelijaasi lähettämään hänelle asiakirjat postitse. (Ole tietysti varovainen, kun lähetät liikaa ylimääräisiä kirjeitä!)

Tämä prosessi saattaa kuulostaa hieman monimutkaiselta, mutta kun istut tietokoneen ääressä, huomaat sen olevan todella intuitiivinen. Voit joko määrittää suosittajia online-sovellusten kautta tai valita ne Naviancen kautta.

Lopuksi, sinulla voi olla joitain suosituksia, joilla on täysimittainen teknofobia ja jotka vaativat lähettämään kirjeensä postitse. Vaikka tämä menetelmä ei ole mieluisin korkeakouluissa, tämä menetelmä on itse asiassa melko helppo.

Kuinka lähettää suosituksia postitse

Huolimatta muutaman vuoden takaisesta sulkemisesta, posti on edelleen vahva ja käytettävissä toimittamaan oransseja kirjekuoriasi korkeakouluihin. Jos suosittelijasi haluaa lähettää paperiversion, varmista tulosta kaikki arviointikirjeeseen liitettävät rankinglomakkeet.

Anna sitten suosittelijalle a valmiiksi leimattu, ennalta osoitettu kirjekuori. Yleensä nämä kirjekuoret tulee lähettää koulun perustutkintotoimistoon. Kuten kaikkien suosittelijoiden kohdalla, varmista, että tämä opettaja tietää aikataulusi, ja seuraa häntä tarkistaaksesi, että hän lähetti sen.

Älä huoli, jos tämä paketti saapuu ennen hakemuksen jättämistä. Korkeakoulu tulee aloita tiedosto jokaisesta hakijasta ja kerää kaikki tiedostoon saapuvat materiaalit ennen kuin lopulta istuu katsomaan sitä täydellisenä hakemuksena.

Koska on olemassa muutamia erilaisia ​​vaihtoehtoja, tarkistetaan tärkeimmät vaiheet, jotka sinun on tiedettävä suosituskirjeiden lähettämistä varten.

Kuinka antaa suosituksia: Yleiskatsaus

Saatat löytää itsesi käyttävän koulusovellusta ja / tai yhteistä hakemusta. Lisäksi sinulla voi olla myös Naviance-tili yhdistettynä kouluusi.

Ilman Naviancea voit kutsua suosittajat suoraan online-sovellusten kautta antamalla heidän täydelliset nimensä, tehtävänsä ja sähköpostiosoitteensa. Naviancen kanssa sinun täytyy synkronoi sovelluksesi ja kutsu suosittelijat Naviance-tilisi kautta , osoittamalla manuaalisesti, mitkä korkeakoulut haluat heidän kirjoittavan kirjeitä.

Jos sinulla on prosessin aikana teknisiä vaikeuksia, varmista puhu neuvonantajallesi vianetsinnästä. Yleisin paikka, johon opiskelijat juuttuvat, on FERPA-luopuminen. Ennen kuin olet suorittanut kyseisen vaiheen, et voi siirtyä suosituspyyntöihisi.

Sen lisäksi, että kutsut suosittelijat, on siellä mitä muuta sinun on tehtävä etsittäessäsi hyviä arviointeja?


Mitä muuta sinun on tehtävä?

Sen lisäksi, että valitset opettajasi suosittelijat huolellisesti, varmista kysy hyvissä ajoin ennen määräaikoja - vähintään kuukausi ennen, ellei juniorivuotesi keväällä.

Lähetä heille muistutusviesti - kenties maskeerattu kiitokseksi - noin viikko ennen määräaikojasi ja kirjaudu sovellus- ja / tai Naviance-tilillesi osoitteeseen varmista, että he ovat ladanneet suosituksensa . Kiitos lopuksi ehdokkaistasi kaikesta avusta pääsemiseen yliopistoon!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset