Miten voin hakea korkeakouluun alhaisella GPA: lla?

feature_failuresuccesssign.jpgOletko huolissasi siitä, että ala -arvoinen GPA suistuu raiteillesi korkeakoulusuunnitelmasi? Älä lannistu ja älä luovuta unelmistasi yliopistosta! Y Voit silti mennä hienoon kouluun, vaikka sinulla olisi alhainen GPA.

Olitpa vasta aloittamassa lukiota tai jo hakemusvaiheessa, lue lukuisia asioita, joita voit tehdä joko GPA: n nostamiseksi, muun sovelluksen tehostamiseksi, olosuhteidesi selvittämiseksi tai jopa vaihtoehtoisen reitin löytämiseksi .

Mitä pidetään alhaisena GPA: na? Onko GPA todella alhainen?

Alhainen GPA voi olla vähän kuin kauneus - katsojan silmissä. Saatat tuntea, että GPA on alhainen, koska se laskee kohdekoulusi keskiarvon alapuolelle. Tai ehkä arvosanasi eivät todellakaan ole niin kuumia. Yleisesti ottaen erittäin valikoivat korkeakoulut pitävät 3.5: tä alhaalla. Useimmissa muissa kouluissa matalat GPA -pisteet ovat 2,0 -alueella.Selvittääksesi, voisiko GPA -painosi laskea muun sovelluksesi, selvitä ensin, mikä on keskimääräinen hyväksytty GPA kussakin kohdekoulussa. Voit tehdä tämän etsimällä haun '[college name] pääsy GPA' tai '[college name] keskimääräinen GPA'.

 • Onko GPA vain hieman alle (.1 tai .2 pistettä vähemmän) löytämiäsi keskiarvoja? Sitten erinomaiset testitulokset ja vankka sovellus auttavat korjaamaan sen!
 • Onko GPA paljon alhaisempi kuin löytämäsi keskiarvo? Lue neuvoistamme, mitä tehdä asialle.

body_Bar_bending.jpg

Nosta se GPA ylös! Korkeampi ... korkeampi ...

Voitko nostaa GPA: ta?

Jos et ole tyytyväinen GPA -sopimukseesi, hyvä uutinen on, että lähes aina on aikaa nostaa se ennen kuin lähetät korkeakouluhakemuksesi. Strategiasi riippuu siitä, millä luokalla olet tällä hetkellä.

Luokat 9 ja 10

Jos olet fuksi tai toisen vuoden opiskelija, hienoja uutisia! Sinulla on vielä aikaa saada GPA ylös omistetun opiskelun kautta.

Oletetaan esimerkiksi, että Hailey päättää fuksivuoden GPA-arvolla 2,5 (B-/C+ -keskiarvo). Jos hän sitten todella laittaa olkapäätsä rattiin ja saa suoria A-numeroita 10. luokalla, hänen GPA-arvonsa nousee arvoon 3.1. Jos hän jatkaa kovaa työtä ja ansaitsee enemmän A-juniorivuotta, hän katsoo 3,3 GPA: ta!

Tässä mielessä kysy itseltäsi, mikä estää GPA: si:

 • Kamppailetko tietystä aiheesta? Ajattele hankkia ohjaaja, joka auttaa sinua saamaan kiinni, tai pyydä opettajalta lisäapua luokan ulkopuolella.
 • Oletko ylikuormitettu koulun ulkopuolisista vaatimuksista, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa opiskeluun? Jos et tee tätä ulkopuolista etua kovin korkealla tasolla, mieti vetäytyä hieman taaksepäin antaaksesi itsellesi tilaa koulutehtäville.
 • Oletko kyllästynyt luokkiisi? Tämä kuulostaa järjettömältä, mutta mieti, herättääkö kovemman tason luokka ylimääräistä kiinnostusta ja lisäponnistelua.

Luokat 11 ja 12

Jos olet jo lukion toisella puoliskolla, et todennäköisesti pysty merkittävästi nostamaan GPA: ta.

Esimerkiksi kuva Sven, joka päätti nuoremman vuoden kumulatiivisella GPA: lla 2,5. Koska korkeakouluhakemukset on määrä suorittaa keskellä lukuvuotta, hänellä on vain yksi lukukausi nostaakseen arvosanansa. Vaikka hän onnistuu saamaan suoria A: ita lukukauden aikana, hänen GPA on silti vain 2,7 - ei valtava parannus.

Mutta se ei tarkoita, etteikö sinun pitäisi yrittää tehdä parhaasi:

 • Voitko paremmin ja paremmin? Vaikka arvosanasi olisivat alhaiset, voit osoittaa oppilaitoksille, että GPA: si on nousussa, ja osoitat, että sinulla on hyödyntämätöntä potentiaalia.
 • Käytkö vaikeita, arvosanatason luokkia? Kysy ohjaajaltasi, voiko koulusi tarjota korkeakouluille painotetun GPA: n, joka antaa oppilaitoksille tunteen haastavasta kurssikuormastasi.
 • Onko sinulla resursseja ottaa ylimääräinen vuosi? Monet yksityiset sisäoppilaitokset tarjoavat jatko -opiskeluvuoden (pohjimmiltaan viidennen lukion vuoden). Tämän vuoden aikana suorittamasi luokat ottavat huomioon GPA: si ja antavat sinulle aikaa nostaa sitä. Löydät nämä koulut etsimällä 'sisäoppilaitokset, joilla on PG -vuosi'.

body_jigsawpuzzleguy.jpg

College -sovellukset koottavat palaset ratkaisemaan palapelin.

franklinin ja marshallin pisteet

Voitko tehostaa hakemustasi muilla tavoilla?

Tiesitkö, että vaikka GPA on erittäin tärkeä, se on vain yksi osa monista eri asioista, joita vastaanottovirkailijat ottavat huomioon? Näihin muihin sovelluksiin keskittyminen on keskeinen strategia matalan GPA: n kompensoimiseksi.

Tehostus 1: Nosta testituloksiasi

Jos GPA näyttää vertauksesi muihin luokkatovereihisi, SAT- tai ACT -pisteet osoittavat, miten sijoitat verrattuna koko maan opiskelijoihin. Ei ole ihme, että ne ovat toinen keskeinen osa korkeakouluhakemustasi - ja korkeat testitulokset parantavat hakemustasi huomattavasti!

Kuvittele esimerkiksi Stella, joka haluaisi mennä Georgian yliopistoon. Valitettavasti hänen ei-niin hienot työtapansa johtivat GPA-arvoon 3,3, joka on alle UGA: n keskiarvon. Käyttämällä pääsylaskurimme , voimme nähdä, että jos hän saa myös 1290 SAT: lla, hänellä on vain 17% mahdollisuus päästä UGA: han. Mutta jos hän ryöstää harrastuksensa 3-4 kuukauden aikana saadakseen 1450: n, hänen mahdollisuutensa päästä jopa 50: een!

Jos haluat nähdä, kuinka mahdollisuutesi päästä Georgian yliopistoon muuttuisi, jos GPA pysyisi samana, mutta SAT -pisteesi nousevat, tutustu UGA -pääsylaskurimme .

Löydät muiden koulujen hakutyökalumme vain Googlesta [koulun nimi] sisäänkäynnin prepscholar (esim. UCLA -pääsy Prepscholar).

Tehosta 2: Kiitä muita kuin akateemisia taitojasi ja kykyjäsi

Ei ole mitään järkeä arvioida kalaa sen kyvystä kiivetä puuhun - joten pääsyvirkamiehet eivät tuomitse hakijoita vain heidän tutkijoidensa perusteella. Jos he tekisivät, he kaipaisivat hakijoita, joilla on muita hämmästyttäviä ominaisuuksia.

Teetkö jo merkittäviä opetuksen ulkopuolisia asioita?

 • Harrastatko urheilua erittäin korkealla tasolla?
 • Oletko vahvasti mukana teatterissa, musiikissa tai kuvataiteessa?
 • Onko sinulla epätavallisen tärkeä johtotehtävä missä tahansa klubissa tai organisaatiossa?
 • Käytätkö vapaa -aikaasi vaikuttavien asioiden, kuten robottien, rakennusten tai ajoneuvojen, rakentamiseen?
 • Oletko yrittäjä, joka on aloittanut yrityksen tai kaksi?

Jos sinulla on taitoja ja kykyjä, jotka eivät näy transkriptissasi, varmista, että sovelluksesi tekee suuren hyödyn näistä muista saavutuksista. Korkeakoulut ovat vaikuttuneita ja voivat jopa päätellä, että niin paljon aikaa muihin kykyihisi käyttäminen on saattanut saada arvosanasi hieman laskemaan.

Voitko alkaa tehdä merkittäviä opetuksen ulkopuolisia asioita?

Jos olet nuorempi tai sinulla on kesä ennen lukuvuotta, ei ole liian myöhäistä parantaa opetuksen ulkopuolista syvyyttä. Selvitä, mistä olet kiinnostunut ja hyvä, ja yritä viedä se seuraavalle tasolle. Lue oppaamme maan parhaisiin kouluihin pääsemiseksi saadaksesi lisää esimerkkejä tästä.

Toinen tapa osoittaa ei-akateemiset kykysi on ottaa välivuosi lukion ja yliopiston välillä. Tämä on kuitenkin järkevää vain, jos sinulla on mahdollisuus todella mielekkääseen matkaan, harjoitteluun tai työhön, joka tekee sinusta houkuttelevamman hakijan.

Joten vuoden vapaa surffaaminen ei todennäköisesti ole paras idea. Sovelluksesi - ja henkilökohtaisten saavutustesi ja kypsyytesi - tarpeet voivat kuitenkin pitää vuoden tauon opettamaan englantia Ecuadorin lapsille tai osallistua AmeriCorpsiin.

mitä pidetään hyvänä tekopisteenä

Boost 3: Hämmästytä esseesi

Kolmas keskeinen elementti korkeakouluhakemuksessasi on essee. Kuvittele se: vain äänellesi varattu tila, jossa voit määritellä itsesi ja sen, mikä on sinulle tärkeää!

Kuinka tärkeä essee on? Dean Fred Hargadon, joka oli Princetonin sisäänpääsypäällikkö, kun menin sinne, muisti päähänsä, mistä kukin hyväksytty opiskelija essee oli!

Jos haluat erottaa hakemuksesi, harkitse kirjoittamista seuraavista aiheista:

 • Kuinka innostunut olet X: n opiskelusta
 • Kyvyt, vahvuudet tai haasteet, joita ei ole kirjoituksessasi

Jos tarvitset apua alkuun pääsemisessä, tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme erinomaisen college-esseen kirjoittamiseen.

body_Relativity-formula.jpg

Joskus monimutkaisilla tilanteilla on yksinkertaiset selitykset.

Voitko selittää alhaisen GPA: si?

Joskus GPA on alhainen hallitsemattomien olosuhteiden vuoksi. Jos näin on, voit selittää ja antaa kontekstin muun sovelluksesi avulla.

Oliko kotonasi kriisi?

Kun sinä tai perheesi käydään läpi henkilökohtaisia, taloudellisia tai terveyteen liittyviä mullistuksia, on täysin ymmärrettävää, että arvosanasi voivat pudota.

Esimerkiksi kymmenennellä luokalla olin hyvin masentunut, kun vanhempani erosivat, ja arvosanani olivat B ja C. Nuorempi vuosi, nostin arvosanani, sain erinomaiset testitulokset ja kirjoitin esseen selittäen, kuinka vaikeaa oli yhtäkkiä elää yksin viikkoja, kun äitini matkusti työhönsä. Lukion neuvonantajani myös selitti tilanteen, ja päädyin Princetoniin.

Korkeakoulut ottavat mielellään huomioon tällaiset tapahtumat, joten kerro heille, kuinka vaikeat voitit tai kohtaat edelleen:

 • Kirjoita ensin erinomainen essee, joka selittää tapahtuneen
 • Varmista sitten, että suosituskirjeesi kirjoittajat mainitsevat myös nämä lieventävät olosuhteet

Oletko käynyt epäonnistunutta tai heikosti toimivaa koulua?

Valitettavasti kaikki lukiot eivät voi tarjota hyvää koulutusta.

Jos menit kouluun, jolla ei ollut tarpeeksi resursseja, tutustu ohjelmiin, jotka on tarkoitettu erityisesti oppilaille, joiden olosuhteet eivät ole antaneet mahdollisuuden kehittyä. Kaksi esimerkkiä ovat:

body_toycars.jpg

He kaikki vievät sinut lopulta sinne.

Onko olemassa muuta tapaa saada korkeakoulututkinto?

Jos GPA: n tehostaminen, testitulosten nostaminen tai ylimääräisten oppilaitosten korostaminen näyttävät olevan ulottumattomissa, voit etsiä vaihtoehtoisia polkuja saadaksesi korkeakoulututkinnon.

Jaa opiskelukokemuksesi

Yksi vaihtoehto on siirtyä alemman tason korkeakoulusta korkeammalle tasolle yhden tai kahden vuoden kuluttua. Jos et halua selvittää tämän logistiikkaa itse, harkitse aloittamista yhteisökoulusta.

Jotkut valtionyliopistot tarjoavat nyt 2+2 -ohjelmia, jotka liittyvät yhteisökouluihin, jotta opiskelijat voivat ansaita liittoutumistutkinnon ja sitten taata pääsyn valtionyliopistoon. Näiden ohjelmien etuna on, että sinulla on neuvonantajia, jotka pitävät sinut oikealla tiellä pääaineellesi ja opintojaksollesi.

Yksi esimerkki on 2 Plus 2 Suunnitelma Iowan yliopistossa . Löydät muita etsimällä '[osavaltion yliopiston nimi] 2+2 -ohjelma'.

Nelivuotiset opiskeluvaihtoehdot

On monia kouluja, jotka ottavat vastaan ​​opiskelijoita, joilla on erittäin alhainen GPA, ja jopa jotkut, jotka hyväksyvät kaikki hakijat. Tarkista esimerkiksi tämä luettelo helpoimmista korkeakouluista, joihin pääset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Virginia Union University SAT -pisteet ja GPA

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen on kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia. Jos olet jumissa matemaattisessa kysymyksessä, voit käyttää sitä löytääksesi oikean vastauksen. Varmista, että opit käyttämään tätä strategiaa.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Täydellinen luettelo upokkaista

Kysymyksiä Crucible -näyttelijästä? Käymme läpi, kuka jokainen hahmo on ja mikä rooli heillä on näytelmässä.

Deer Valleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Antiokia,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Deer Valley High Schoolista Antiochissa, Kaliforniassa.

Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

Etkö ole varma mistä aloittaa Tufts -esseesi? Opi lähestymään kehotetta ja miltä onnistunut Miksi Tufts -essee näyttää.

Perimmäisten adverbien esimerkkiluettelo

Tarvitsetko adverbiesimerkkejä? Laaja adverbiluettelomme lauseesimerkeineen antaa sinulle paljon ideoita.

7 parasta online -oppimisalustaa

Tarvitsetko verkko -oppimisalustan? Tutustu oppaaseemme parhaista online -koulutusalustoista kaikentyyppisille kursseille.

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Sekoitetaanko SAT-pisteet-asteikolla? Selitämme koko SAT-pisteet ja kuinka löytää alueita tietyille korkeakouluille tarvitsemiesi pisteiden määrittämiseksi.

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Nevadan yliopisto, Las Vegasin SAT -tulokset ja GPA

Simmons College SAT -tulokset ja GPA

2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Mikä on 2.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Wartburg Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Purdue ACT Pisteet ja GPA

Paras Crucible Act 4 -yhteenveto

Onko sinulla kysyttävää The Crucible -tapahtuman päättymisestä tai John ja Elizabeth Proctorin kohtaloista? Katso täydellinen juoniyhteenvetomme tärkeillä tarjouksilla ja analyyseillä.

Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

Uusi SAT vuonna 2016 muuttaa sanastojen käyttöä ja ymmärtämistä. Selvitä, mitkä SAT vocab -sanat sinun on tiedettävä oppaastamme.

Tämän vuoden Houstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Penn State ACT -pisteet ja GPA

Johns Hopkinsin yliopiston Peabody-konservatorio SAT-tulokset ja GPA

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mission San Jose High Schoolista Fremontissa, Kaliforniassa.