Kuinka voin vastata SAT-lauseiden täydentämistä koskeviin kysymyksiin tietämättä sanastoa?

feature_words.jpg

Kuvittele, että käytät SAT-kriittistä lukemista, kun yhtäkkiä törmäät lauseen täydennyskysymykseen, joka tunkeuttaa sinut kokonaan. Mitkä ovat strategiat, joiden avulla voit auttaa tässä tilanteessa, ja millä tavoin voit välttää tilanteen kokonaan? Kollegion hallituksen neuvoja on hyödyllinen, mutta menee vain niin pitkälle.

Jatka ratkaisujen löytämistä tähän ongelmaan. Käyn läpi tapoja välttää lauseiden täydentämistä koskevat kysymykset kokonaan, yleiset viisausneuvot ja mielestäni todella toimivat.

MERKINTÄ : Tässä artikkelissa käsitellään kysymystyyppiä, jota ei enää näy SAT: ssa. Lisätietoja mistä On SAT Reading -osioon, lue tämä artikkeli.ominaisuuskuvan luotto: sanat mennessä Jonathan Assink , käytetään alla CC BY 2.0 .

katsovatko oppilaitokset painotettuja vai painottamattomia?

Ensinnäkin, anna minun kuvata kaksi tapaa, joilla voit kiertää SAT-lauseiden täydennysten takia. Pysy kanssani - jälkeenpäin puhumme todellisista strategioista näiden kysymysten selvittämiseksi.

Vältön ratkaisu 1: Älä ota SAT: ta lainkaan

Jos kamppailet todella lauseiden täydentämistä koskevien kysymysten kanssa, tämä on vakava vaihtoehto. Tarkoitan, ettei vain sovelleta SAT-valinnaisiin kouluihin, vaikka niitä onkin. Sen sijaan sinun pitäisi harkitse ACT: n ottamista SAT: n sijasta . Miksi tällä olisi merkitystä?

ACT ei vaadi samanlaista erityistä sanastotietoa, kuten tietää, milloin lauseessa käytetään sanaa 'machinoituminen'. Sen sijaan, ACT testaa, pystytkö tunnistamaan, kuinka vocabia käytetään kappaleen tai pidemmän osan yhteydessä . Katsokaa esimerkiksi tätä kysymystä, joka on otettu tosiasiallisesta ACT-lukemisesta.

body_actreading_B.png

Vertaa tätä SAT-esimerkkikysymykseen (joka on otettu myös todellisesta SAT-lukemisesta).

body_SATreading_B.pngSen lisäksi, että SAT-kysymyksellä on viisi vastausvaihtoehtoa neljän sijasta, on myös hienovaraisempi ero siihen, mitä kysymykset opiskelijoita tekevät. ACT Lukukysymykseen kuuluu vain yksi askel (pystyy tunnistamaan oikein 'korvauksen' merkityksen, kun sitä käytetään pidemmässä osassa), kun taas SAT-lukukysymys käsittää kaksi vaihetta (ajattelemalla, mikä on järkevää lauseessa, ja valitsemalla sitten lauseista parhaiten sopiva sana tarjolla olevista valinnoista).

Sen lisäksi, että ACT-lukeminen sisältää vain yhden vaiheen, kysymysten lukeminen voi olla helpompaa, koska olet vastannut (tai joudut) vastaamaan joukkoan muita kohtaa koskevia kysymyksiä, joten tunnet paremmin osan ja kirjoitustyylin, mikä käännös voi helpottaa tietyn sanan merkityksen ymmärtämistä. Ongelma on tietysti siinä Jos kohta on täysin hämmentynyt, sanasto ei välttämättä ole selkeämpi kuin tavalliset lauseen täydennykset . Lisäksi muissa osissa on kompromisseja, kun päätät ottaa ACT: n SAT: n yli, kuten sinun on tiedettävä matematiikan trig (onometria) ja sinulla on jonkin verran perustietoa.

Tuomio: Ota ajoitettu käytäntö ACT ja vertaa kuinka hyvin pärjäät tuloksiin ajoitetussa SAT-harjoituksessa. Jos pärjäät huomattavasti paremmin ACT: ssä, harkitse sen ottamista SAT: n sijaan tai sen lisäksi.

Vältön ratkaisu 2: Ota uusi SAT [hyvin]

Meillä on tarkempia suosituksia siitä, kenen tulisi ottaa uusi SAT ja kenen pitäisi viedä nykyinen SAT muualle, joten tässä keskityn vain siihen, miksi uusi SAT on parempi, jos sinulla on ongelmia lauseiden täydentämistä koskevien sanastojen tuntemisessa.

Keväästä 2016 lähtien SAT-lukemisessa EI OLE lauseiden täydennyskysymyksiä, jotka kysyvät sinusta sanastosta erikseen . Sen sijaan kysymykset koskevat vain sanastoa kappaleen tai kohdan yhteydessä. Olet nähnyt tämän aiemmin SAT Critical Reading -kysymyksissä, mutta kaikkien lauseiden täydennyskysymysten täydellinen poissulkeminen tuo uuden SAT-lukemisen askeleen lähemmäksi nykyistä ACT-lukemista.

Tässä on esimerkki siitä, miltä uuden SAT: n sanastoa koskeva kysymys voi näyttää.

body_newsat_incontext.jpg Kuva otettu CollegeBoardin luonnoksesta Uuden SAT: n testimääritykset .

Sen lisäksi, että kaikki lauseiden täydennyskysymykset on poistettu SAT: sta, kysymykset, jotka kysytään sanoista kontekstissa (vocab), on vähennetty 19 prosenttiin kaikista kysymyksistä (10/52); tämä on melko suuri vastakohta sanastokysymysten nykyiselle prosenttiosuudelle (pelkät lauseiden täydennyskysymykset muodostavat 28% kaikista SAT-lukukysymyksistä).

Mitä uusi SAT kysyy, että nykyinen testi ei kuitenkaan ole kykyäsi varmuuskopioida vastauksesi muilla kohdalla olevilla tiedoilla . Ota tämä pari kysymystä kollegion hallituksen uuden SAT: n julkaisemista eritelmistä:

2014-04-16_144437.png

kuinka ratkaista rubikkikuutio

2014-04-16_144447.pngKuvat on otettu CollegeBoardin luonnoksesta Uuden SAT: n testimääritykset .

Lisätietoja SAT: n muutoksista vuonna 2016 on uuden SAT: n täydellisessä oppaassamme.

Tuomio : Jos olet valmistumassa lukiosta vuoden 2016 jälkeen ja lauseiden täydennyskysymykset todella vähentävät SAT-lukupisteitäsi, harkitse ehdottomasti uuden SAT: n ja vanhan SAT: n ottamista.

body_wordsareimportant.jpg Sanasto - sanat ovat tärkeitä mennessä Tohtori Noah Lott , käytetään alla CC BY 2.0 .

Nykyisessä SAT: ssa olet todella oppinut tuntemaan sanastosi.

Tarvitsen toisen ratkaisun

Entä jos kamppailet lauseen täydennyskysymysten kanssa, mutta et voi odottaa ja ottaa uuden SAT: n etkä halua tai et voi suorittaa ACT: tä?

Vaikka suurin osa opiskelijoista ei tiedä kaikkea kysymysten sanastoa, on silti mahdollista vastata onnistuneesti lauseiden täydennyskysymyksiin tai ainakin poistaa joitain vastausvaihtoehtoja. Miten? Lue neuvoja ja strategioita.

mitä vakuoli tekee

Perinteiset neuvot: Opi latinan juuret

Perinteisen SAT-prep-viisauden mukaan sinun tulee tutkia sanojen latinankielisiä juuria pisteiden kasvattamiseksi. Tämä menetelmä opiskeluun oli paljon tehokkaampi SAT: n vanhempien (ennen vuotta 2005) versioiden kanssa , kun sanastotieto muodosti suuremman prosenttiosuuden SAT-lukemisesta. Nykyisellä SAT: lla lauseiden täydennyskysymykset muodostavat kuitenkin vain 28% (19/67) kaikista lukukysymyksistä, ja kuten sanoin edellä, uusi vuoden 2016 SAT vähentää tätä osuutta entisestään.

Joten miksi vaivautua ollenkaan oppimaan sanojen juuria? No, jos kysymys- ja vastausvaihtoehdot ovat melko yksinkertaisia, siitä voi olla hyötyä (rajoitetusti).

Kun käytetään juuristo toimii: Esimerkki

body_simpleroots.jpg

Lauseen rakentamistavasta johtuen voit sanoa, että puuttuvan sanan on liityttävä ihmishenkien pelastamiseen (jos muotoilet lause uudelleen, lause supistuu kohtaan 'Valkosipulilla pelastettuja ihmishenkiä ensimmäisessä maailmansodassa). Vaikka et tiedä sanaa parantava, voit tehdä koulutetun arvauksen että se voi olla oikea vastaus, joka perustuu tietoon, että se alkaa sanan 'parannuskeino' alusta, tai jos pystyt poistamaan muut vastaukset. Esimerkki siitä, miten voit lähestyä vastausvaihtoehtoja:

 • parantava ? Aluksi näyttää sanan parannuskeino, joka liittyy ihmishenkien pelastamiseen, joten ehkä! Katsotaanpa muita:
 • aromi ? Totta, mutta ei merkitystä kysymyksessä.
 • alempi ? Tiedän lauseen huonolaatuinen ja se ei ole koskaan positiivinen asia, vaikka ihmishenkien pelastaminen on hyvä, joten luultavasti ei.
 • kyseenalainen ja surullisen ? Vaikka et tiedä sanoja, voit käyttää niiden komponentteja kertomaan sinulle, etteivät ne todennäköisesti liity ihmishenkien pelastamiseen (kyseenalaisella on jotain tekemistä asioiden kyseenalaistamisen kanssa ... ei; surullisella on jotain tekemistä kuuluisuuden kanssa ... ei eivät tunnu merkityksellisiltä).

Toisaalta luottaminen juuriin auttamaan tuntemattomien sanojen määrittelyssä voi johtaa valitettaviin sekoituksiin.

Kun juuret eivät toimi: Vastaesimerkki

Tässä on esimerkki kysymyksestä, jossa latinankielisten juurien käyttö saattaa johtaa väärään polkuun ja saada sinut poistamaan oikean vastauksen ennenaikaisesti.

body_latinroots.jpg

Jälleen, lauseen rakennetavan vuoksi tiedämme, että ensimmäisen sanan on kuvattava henkilöä, jolla on tunkeutuva tarkkuus ja arvostelukyky, ja toisella sanalla kuvataan jotakin, joka on äärimmäisen nöyrä (lause voidaan yksinkertaistaa sanalla 'Dougilla oli tunkeutuvuus ja tarkkuutta ja oli äärimmäisen nöyrä '). Tässä tapauksessa kuitenkin tuntemattomien sanojen juurien käyttäminen arvaamaan niiden merkitys saattaa häiritä sinua .

Oikea vastaus tähän kysymykseen on (B), mutta sana 'perspicacious' on hankala sanasana, jonka harvat lukiolaiset tietävät. Ja vaikka ne alkavat samalla juurella ('persp'), näkyvä (oivaltava) ei oikeastaan ​​liity hiki (hiki); jos et tiedä mitä silmiinpistävä tarkoittaa, saatat joutua houkutukseen poistamaan B ('Se näyttää siltä, ​​että se liittyy hikoiluun - se ei todennäköisesti liity tunkeutumistarkkuuteen ja arvostelukykyyn') ja mennä E: n tai A: n kanssa.

Tuomio: Viime kädessä luulen, että Latinalaisten juurien oppimiseen käytetty aika on aika, joka voidaan käyttää paremmin sanavarastosi laajentamiseen ja SAT: n valmisteluun muilla tavoin. Jos luulet, että se auttaa sinua, mene siihen, mutta suosittelen välttää tätä reittiä .

Perinteiset neuvot: asiayhteyteen liittyviä vihjeitä

Joskus, vaikka et tiedä kaikkia kysymyksen sanoja, voit käyttää kontekstivihjeitä kaventamaan vastausvaihtoehtoja. SAT tekee usein sen, mitä erilaiset englanninopettajani ovat vuosien varrella vaatineet meitä suorittamaan testeissä tai kotitehtävissä, toisin sanoen: SAT käyttää täytteen tyhjää lauseessa tavalla, joka osoittaa puuttuvan sanan merkityksen . Katso tämä SAT-esimerkkikysymys:

body_contextclues.jpg

Sanat vaatimaton , vastakkain ja estoton ovat tärkeitä sanoja, jotka sinun on tiedettävä voidaksesi vastata tähän kysymykseen. Vaikka et tiedä mitä estämätön tarkalleen tarkoittaa, tiedät sen kontrastit sanalla vaatimaton, joten vastauksen valinta tukee sanaa vaatimaton. Ainoat vastaukset, jotka tekevät tämän, ovat (D) varanto ja (E) kielto ; teatraalisuus ja räikeys eivät ole kovinkaan vaatimattomia, kun taas synkällä ei todellakaan ole mitään tekemistä vaatimattomuuden kanssa.

on 1380 hyvä sat pisteet

Jotta tämä kysymys todella saataisiin oikeaan, on kuitenkin tässä vaiheessa tarpeen tietää vähän, mitä estämätön tarkoittaa. Jos et tiedä ketään varata d on vastakohta jollekin, joka on estoton , sinut voidaan johtaa harhaan.

Tuomio: Käytä kontekstivihjeitä, joiden avulla voit kaventaa vastauksia, jos et tiedä kaikkea sanaa (mukaan lukien kysymyksessä esiintyvät sanat). Jos kysymys itse käyttää tuntematonta sanastoa tai liian monta tuntemattomia sanoja on vastausvaihtoehtoina, kontekstivihjeet voivat auttaa sinua vain tiettyyn pisteeseen.

Laajempi neuvonta: Lue lisää ... ja lue älykäs

Tämä on neuvo, jota voin vakaasti suositella, koska se toimi minulle.

Tunnustus: Opiskelu SAT: n lauseen täydennysosaa varten koostui kokonaan (A) PSAT: ia ja SAT-harjoituksia käsittelevän osan kohtaamisesta ja (B) lukemisesta huvin vuoksi . Ainoa kerta, kun tämä opintostrategia on koskaan kaatanut minut, on erittäin mieleenpainuva (ja ahdistaa minua tähän päivään asti): AP-englanninkielisen kirjallisuuden tentissä juniorivuoteni aikana sekoitin lakonisen määritelmän. Uskon, että ainoa paikka, jonka olin koskaan nähnyt sanan, oli Carl Hiaasen -kirjoissa, ja ajattelin aina, että se tarkoitti laiskasti lyhytpuhetta (sen käyttäjien perusteella), mutta ilmeisesti 'suppea' on parempi määritelmä kuin 'laiska.'

Joten mitä sinun pitäisi lukea sanasi parantamiseksi? Selvästi lukee Z on Moose ei saanut minulle 800: ta (eikä vain siksi, että tapasin sen vasta tänä vuonna, vaikka se on erinomainen kirja; A + lukisi uudestaan ​​ja uudestaan). Voisin lähettää lukuluettelon kirjoista, jotka luin 9: ssätharvostella, kun otin SAT: n (kyllä, seurasin. Ei, sinä olet nörtti), mutta vähemmän tärkeä kuin tietyt kirjat tai artikkelit, on lukemasi taso .

Suositellaan tämän tyyppisiä lukulistoja taipumus kohti kirjallisuutta, jotka eivät välttämättä ole mielenkiintoisimpia luettavia kirjoja (varsinkin jos joudut jo lukemaan ne koulua varten). Henkilökohtaisesti suosittelen löytää kirjoja ja artikkeleita, jotka eivät vain sisällä korkeamman tason sanastoa, mutta ovat hauskoja lukea . Kun olin lukiossa, huomasin lukevan artikkeleita korkealaatuiset julkaisut, kuten New York Times, todella auttoivat (ei, en ollut niin hieno, että luin sanomalehteä koko ajan; minun piti lukea artikkeleita ScienceTimes-osiosta koululuokalle); sama asia koskee julkaisuja, kuten New Yorker ja The Atlantic Magazine .

Jostain syystä olen myös havainnut, että tieteiskirjallisuus- / fantasiaromaanit, 1800-luvulla / 1900-luvun alkupuolelta-puoliväliin asetetut kirjat (vaikka niitä ei olisikaan kirjoitettu silloin), ja tietokirjallisuus esseeiden kokoelmat ovat hyviä korkealle tasolle vocab.

Tärkeää on, että kun törmäät tuntemattomaan sanaan, tee se muistiin. Kirjoita sana, määritelmä ja asiayhteys muistikortille. Tutki sitten sitä alla olevalla menetelmällä!

Tuomio: Niin kauan kuin luet korkealla tasolla, lukeminen lisää auttaa sinua sanavarastossa lauseiden täydentämistä koskevissa kysymyksissä. Etsi SAT-lukuluetteloita verkossa, kysy suosituksia paikalliselta kirjastonhoitajalta / koulun kirjastonhoitajalta ja löydä mielenkiintoisia artikkeleita laadukkaista julkaisuista. Jos kysyntää on tarpeeksi, voin jopa lähettää oman lukuluetteloni, joka on koottu kaikista kirjoista, joita luin 9. tammikuuta välisenä aikanathpalkkaluokkaan ja 12. joulukuutatharvosana.

Laajempi neuvonta: Tutki sanastoa tehokkaasti

'No, ei vitsailua, Laura', kuulen sinun sanovan silmäsi pyörittäen. 'Oikeastaan ​​suunnittelin opiskella vocabia tavalla, joka ei aio auttaa minua ollenkaan, mutta nyt kun olet sanonut sen ...'

Ennen kuin tämä sarkasmijuna menee vielä kauemmas raiteilta, haluan selittää aikomukseni tällä neuvolla. Tarkoitan 'opiskelemaan sanastoa tehokkaasti' sinun ei pitäisi vain muistaa määritelmiä; Sen sijaan sinun on itse harjoiteltava sanaston käyttöä itse.

body_dictionary.jpg sanakirja mennessä Caleb Roenigk , käytetään alla CC BY 2.0 / Leikattu alkuperäisestä.

Ei eniten niittaava luku.

Joten miten voit harjoitella vokabin käyttöä yhteydessä? Sallikaa minun havainnollistaa tarinalla nuoruudestani. Minun 11thluokan englanninopettaja pyysi meitä laatimaan omat kysymyksemme osana kotitehtäviämme ja sitten kyselemään toisiamme luokan aikana. Tässä on esimerkki varsinaisesta kysymyksestä, jonka luin osana 11: tätharvosanan englantilainen kotitehtävä (oikea vastaus on tämän osan lopussa).

 1. Vaikean kokeen lykkääminen oli varmasti (n) _____________-tapahtuma opiskelijoille. TO . piilevä B . järjetön C . istuva D. . kiusallinen

Vaikka SUPER-hienovarainen yritykseni suostutella opettajamme viivästyttämään testiämme ei onnistunut, tällaiset harjoitukset opettivat minulle paljon lauseiden täydentämisestä ja sanastosta.

toimi 4 upokkaan yhteenveto

Lauran resepti tehokkaaseen Vocab-tutkimukseen

Vaihe 1 : Käytä ilmaista e-kirjaamme, jossa luetellaan 200 välttämätöntä SAT-sanasanaa lähtökohtana.

 • Lisää vokabisanaluetteloita on artikkelissamme parhaasta tavasta opiskella SAT vocabia.

Vaihe 2 : Tutki näiden sanojen määritelmiä.

 • Korttien käyttö on hieno tapa tehdä tämä. Meillä on kaunis visualisointi vesiputousmenetelmästä toisessa artikkelissa, mutta tässä on lyhyt versio:
  • Käy läpi 30-50 sanaa
  • Jätä sivuun ne, jotka tiesit ja joiden kanssa kamppailit
  • Mene takaisin niiden kanssa, joiden kanssa kamppailit, ja aseta sivuun ne, jotka tunsit ja joiden kanssa kamppailit ...
  • ...ja niin edelleen
 • Jos flash-kortit eivät ole sinun juttusi, käytä mitä tahansa sinulle sopivaa menetelmää vocab-muistiin tallentamiseen (muistitikut? Kappaleet? Suoraan sanakirjan lukeminen?) (Luultavasti ette lue sanakirjaa).

Vaihe 3 : Käy läpi sanaluettelosi ja kirjoita / sano / ajattele määritelmiä ja kirjoita / sano / ajattele lause, joka käyttää sanaa tavalla, joka osoittaa sen merkityksen.

 • Katso kohdasta Kontekstiviitteet lisätietoja siitä, mitä tämä tarkoittaa.
 • Vaihe 3a : Näytä lauseet aikuisille, paljon lukeville ihmisille, ohjaajille, opettajille tai kenellekään muulle, jonka luulet olevan hyvä tuomari, ja kysy heiltä, ​​ovatko keksimäsi lauseet järkeviä ja selkeitä.
 • Vaihe 3b : Laadi omat lauseesi täydennyskysymykset, etsi tutkimuskaveri ja pyydä heitä tekemään sama ja yritä sitten vastata toistenne lauseen täydennyskysymyksiin.

Tuomio: Jos sanavaran puute aiheuttaa sinulle ongelmia lauseen täydennyskysymyksissä, paras ratkaisu on tutkia sanastoa tehokkaalla tavalla.

Vastaa väärennettyyn vocab-kysymykseeni: D. Felicitous . Se olisi ollut kiusallinen luokkatovereilleni ja minulle, jos opettajani olisi lykännyt tätä vaikeaa testiä.

Lauseen täydennysratkaisut: pyöristäminen

 • Välttääksesi lauseiden täydentämistä koskevat kysymykset, ota ACT tai uusi SAT keväällä 2016 nykyisen SAT: n lisäksi tai sijasta.
 • Käytä latinankielisiä juuria ja kontekstin vihjeitä auttaaksesi kaventamaan vastausvaihtoehtoja, mutta älä luota yksinomaan näihin strategioihin, koska ne voivat johtaa sinut harhaan ja vievät sinut vain niin pitkälle.
 • Lue korkean tason kirjoja ja artikkeleita ja kirjoita sanasto, jota et tiedä.
 • Keskitä opiskelu sanaston oppimiseen ja sen käyttämiseen lauseessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.