Nesteen määrävajeen diagnosointi: Merkit ja hoitosuunnitelma

vesipisara-1338817_640

Etsitkö tietoa nesteen tilavuuden alijäämästä? Olemme saaneet sinut kattamaan!

Tässä artikkelissa, selitämme nesteen tilavuuden alijäämän hoitotyön diagnoosin (AKA: n puutteellinen nestetilavuus) ja kuvaamme syyt, oireet ja merkit. Annamme myös ohjeita nestemäärän alijäämän hoitosuunnitelman laatimisesta.kuinka kauan saada pisteitä

Mikä on nestemäärän alijäämä?

Nesteen tilavuuden alijäämä (tunnetaan myös nimellä puutteellinen nestetilavuus tai hypovolemia) kuvaa menetys solunulkoinen neste kehosta. Solunulkoinen neste on kehon neste, joka ei sisälly yksittäisiin soluihin. Se muodostaa noin 20% kehomme painosta ja sisältää veriplasman, imusolmukkeen, selkäytimen nesteen ja solujen välisen nesteen. Tärkeää on, että tämä neste ei ole vain vettä - se sisältää myös elektrolyyttejä ja muita olennaisia ​​liuenneita aineita.

Nestetilavuuden alijäämää käytetään usein keskenään sanalla dehydraatio, mutta ne eivät ole täsmälleen sama asia. Kuivuminen viittaa erityisesti kehon veden menetykseen, toisin kuin kehon neste. Mitä eroa? Elektrolyytit. Jos potilas on juuri menettänyt vettä, mutta ei elektrolyyttejä, hänellä on hieman erilaiset ongelmat - ja he tarvitsevat hieman erilaista hoitoa - kuin potilaalla, joka on menettänyt tukkumyynnin kehon nesteitä, jotka sisältävät vettä ja elektrolyyttejä.

mausteet-1914130_640

Jotkut näistä asioista ovat elektrolyyttejä.

Mikä aiheuttaa nestemäärän alijäämän?

Keho voi menettää nestettä useilla tavoilla. Tässä on joitain tärkeimpiä syitä puutteelliseen nestetilavuuteen:

 • Verenhukka haavoista/haavoista
 • Ruoansulatuskanavan kautta: oksentelu ja ripuli
 • Epänormaalisti liiallinen virtsaaminen (polyuria); voi johtua liiallisesta saannista diureettiset aineet tai lääkkeet tai munuaisten vajaatoiminnasta.
 • Liiallinen hikoilu; tyypillisesti hikoilu aiheuttaa todennäköisemmin nestehukkaa kuin nesteen tilavuuden alijäämä, koska keho karkottaa yleensä paljon enemmän vettä kuin elektrolyytit, mutta hikoilu voi myös aiheuttaa puutteellisen nestetilavuuden joissakin tapauksissa.
 • Verenvuotohäiriöt
 • Palovammat (koska iho ei enää suojaa liiallinen nestehukka )

Myös kehon nesteitä on jatkuvasti lisättävä. Potilaat voivat kokea puutteellista nestetilavuutta jos he eivät saa tarpeeksi nestettä. Tämä koskee erityisesti pikkulapsia ja vanhuksia.

Potilaat voivat myös kokea nestetilavuuden alijäämää, jos he ovat menettää kehon nesteet paikkaan kehon sisällä jos nesteet eivät ole helposti muiden elinten ja kehon järjestelmien saatavilla; esimerkiksi. turvotuksesta tai trauman aiheuttamasta sisäisestä verenvuodosta tai leikkauksen komplikaatiosta. Tämä tunnetaan nimellä kolmas väli.

Nesteen määrävajeen tyypit

Vaikka nestetilavuuden alijäämä viittaa sekä veden että liuenneiden aineiden menetykseen kehosta, nesteen tilavuuden alijäämää on kolme päätyyppiä:

 • Isotoninen: Syynä on nesteiden ja liuenneiden aineiden häviäminen suunnilleen yhtä paljon; liukoisen aineen pitoisuus jäljellä olevassa solunulkoisessa nesteessä pysyy sitten suhteellisen muuttumattomana
 • Hypertooninen: Syynä on nesteiden menettäminen enemmän kuin liuenneita aineita, mikä lisää liuenneen aineen pitoisuutta jäljellä olevassa nesteessä.
 • Hypotoninen: Syynä on liuenneen aineen menetys enemmän kuin neste, mikä johtaa liuenneen aineen pitoisuuden vähenemiseen jäljellä olevassa nesteessä. Tämä on harvinaisin tyyppi.

Nesteen tilavuustyyppi (määritettynä laboratoriotyössä) voi vaikuttaa hoitoon, erityisesti mitä nesteitä tarjotaan potilaalle kadonneen nesteen/liuenneiden aineiden korvaamiseksi.

infuusio-1296236_640

Hän ei näytä kovin onnelliselta saada IV -terapiaa.

Nesteen määrävajeen merkit ja oireet

Nestetilavuuden alijäämän merkkejä ja oireita on tarkistettava. Ensin keskustelemme siitä, mitä tärkeimpiä oireita potilas voi kokea, ja sitten käsitellään joitain tapoja määrittää se nesteen tilavuuden alijäämän diagnoosi koskee.

Merkittävät nesteen määrävajeen merkit

 • Huimaus ( ortostaattinen/posturaalinen hypotensio )
 • Vähentynyt virtsaaminen (oliguria)
 • Kuiva suu, kuiva iho
 • Jano ja/tai pahoinvointi
 • Laihtuminen (paitsi kolmas väli, jossa neste on edelleen kehossa, mutta siihen ei pääse)
 • Lihasheikkous ja letargia

Jos nesteen tilavuus on vakava (yli 20% kehon nesteen tilavuudesta häviää), potilas voi mennä hypovoleeminen sokki. Mitä enemmän nesteitä menetetään, sitä vakavampia oireet tulevat. Seuraavat sokin oireet voivat ilmetä:

 • Erittäin vaalea iho
 • Viileät, kireät raajat (kehosta, joka yrittää säilyttää verenkierron olennaisiin järjestelmiin)
 • Hämmennys ja ahdistus
 • Nopea, heikko pulssi
 • Nopea, pinnallinen hengitys
 • Epätavallinen hikoilu
 • Tajunnan menetys
 • Syödä

koira-848390_640

Hanki tälle väsyneelle koiralle nesteitä!

Kuinka diagnosoida nesteen tilavuus

On olemassa useita indikaattoreita, joiden avulla voit diagnosoida puutteellisen nestetilavuuden. (Hyvin ennen kuin potilas saavuttaa koomavaiheen!)

Elonmerkit

 • Lisääntynyt syke: kun verenkiertoelimistössä on vähemmän nestettä, sydän pumppaa nopeammin tuodakseen happea kehoon. Pulssi tuntuu kuitenkin myös tavallista heikommalta.
 • Verenpaineen lasku: aikuisilla pienempi nesteen tilavuus tarkoittaa pienempää painetta suonissa. Huomaa kuitenkin, että lapset voi silti ylläpitää korkeaa verenpainetta kun ilmenee nestetilavuus.
 • Voit myös haluta ottaa potilaan ortostaattiset elintoiminnot (elintoimintoja sekä selällään/makuulla että seisovassa asennossa). Systolisen verenpaineen lasku 20 mmHg tai enemmän tai diastolisen verenpaineen 10 mmHg tai enemmän seisoessa osoittaa nestevajetta. Samoin sydämen sykkeen nousu 20 bpm tai enemmän.

Muut nestemäärän alijäämän merkit ja oireet

 • Vähentynyt ihon turgor/telttailu . Jos puristat potilaan ihoa käden tai kyynärvarren taakse ja se ja teltat hetkeksi ennen kuin palaat normaaliksi sen sijaan, että napsautat takaisin paikalleen, tämä on merkki nesteen määrän vähenemisestä. Kuitenkin, koska iäkkäillä ihmisillä on jo alhainen ihon kimmoisuus, tämä ei ole luotettava testi nesteen tilavuuden puutteesta näille potilaille.
 • Jos tutkit kieltä, näet todennäköisesti useita pieniä uria tavallisen yhden pääaukon sijasta.
 • Vaikeassa nestemäärän puutteessa näet merkkejä kudosten perfuusion väheneminen: kynsien palaaminen normaaliksi väriksi kestää yli kolme sekuntia, kun painat hiussuonten täyttökynnetesti . Potilaan silmät voivat näyttää upotetuilta. Iho voi olla vaalea.
 • Kaulan suonet näyttävät litteiltä kun potilas makaa selällään.

Laboratorion tulokset

Riittämättömän nesteen tilavuuden syystä näet myös:

 • Hypokalemia (vähentynyt kalium verenkierrossa) johtuu yleensä oksentelusta, ripulista, liiallisesta hikoilusta tai munuaisten (munuaisten) häiriöstä.
 • Hyponatremia (veren natriumpitoisuuden lasku) TAI hypernatremia (kohonnut natriumpitoisuus veressä) saattaa esiintyä menetetyn nesteen tyypin mukaan.
 • An lisääntyä vasopressiini/antidiureettinen hormoni voi myös esiintyä, kun keho supistaa verisuonia ja pidättää jäljellä olevan kehon nesteen verenpaineen ylläpitämiseksi.

labrador-2189324_640

Toinen laboratorio!

Mahdolliset komplikaatiot nesteen määrävajeesta

Hoitamattomana vakava nestetilavuus voi johtaa:

 • Munuaisten vajaatoiminta
 • Sydämen vajaatoiminta
 • Yleinen elinhäiriö (hapen puutteesta)
 • Kuolema

Vaikka potilaan henki pelastuisi nesteinfuusion kautta, jos hän saavuttaa elimen vajaatoiminnan he voivat kokea peruuttamattomia vaurioita joillekin kehon järjestelmille .

Nesteen määrän alijäämän hoitosuunnitelma

TO hoitotyön suunnitelma on kirjallinen asiakirja, joka seuraa mitä olet tehnyt ja aiot huolehtia tietyn potilaan yksilöllisistä tarpeista. Hoitotyön opiskelijoiden on yleensä laadittava melko yksityiskohtaiset hoitosuunnitelmat kokonaan tyhjästä osassa koulutustaan ​​oppiakseen hoitotyön parhaat käytännöt ja harjoittaakseen hyvän hoitotyön kannalta kriittisiä analyyttisiä taitoja. Jos olet kuitenkin sairaanhoitaja, työpaikallasi on todennäköisesti tietokonejärjestelmä, joka luo osittain hoitosuunnitelman asiaankuuluvien hoitotyön diagnoosien perusteella.

Käymme läpi hoitosuunnitelman neljä osaa (diagnoosi, potilaan toipumisen tavoitteet, hoitotyön määräykset tai toimenpiteet ja arviointi), jotka on räätälöity nesteen tilavuusvajeeseen. Meillä on myös linkkejä hyödyllisiin esimerkkeihin valmiista nestemäärän alijäämän hoitosuunnitelmista.

Diagnoosi

Ensinnäkin tunnistat asiaankuuluvan hoitotyön diagnoosi tai diagnoosit. Toisin kuin lääketieteelliset diagnoosit, joissa tyypillisesti tunnistetaan kyseinen sairaus (eli diabetes, keuhkoputkentulehdus, keliakia), hoitotyön diagnoosit kuvaavat potilaan välittömiä ja jatkuvia fyysisiä ja psyykkisiä tarpeita.

Asettamien standardien mukaan NANDA International , hoitotyön diagnoosi kirjoitetaan yleensä kolmiosaiseksi: ensin diagnoosi, sitten se, mihin diagnoosi liittyy (sen suora syy), ja lopulta todisteet kyseisestä diagnoosista. Voit viitata nesteen tilavuuden alijäämän yleisiin suoriin syihin ja diagnostisiin merkkeihin ja oireisiin, kuten edellä on mainittu, saadaksesi apua diagnostiikkasi laatimisessa.

Esimerkki nesteen tilavuuden alijäämän hoitotyön diagnoosista voi näyttää tältä: Ruoansulatuskanavan aiheuttamaan ripuliin ja oksenteluun liittyvä nestetilavuuden alijäämä, mistä on osoituksena vähentynyt ihon turgor, alhainen verenpaine ja vähentynyt virtsaneritys.

Nesteen tilavuuden alijäämän riski tai vajaan nesteen tilavuuden riski on hieman erilainen hoitodiagnoosi, jota voidaan käyttää kuvaamaan potilaita, joilla ei ole vielä vakavia merkkejä nesteen tilavajeesta, mutta erityinen riski kehittää ongelma. Riskihoidon diagnoosi koostuu vain kahdesta osasta: diagnoosi (nesteen tilavuusriski) liittyy riippumatta mahdollisen tulevan ongelman syystä (ripuli ja oksentelu). Joten riskidiagnoosi olisi riski ripuliin ja oksenteluun liittyvästä nestetilavuudesta.

Potilaalla voi olla myös muita hoitotyön diagnooseja nesteen tilavuuden puutteen lisäksi. Nämä tulisi sisällyttää hoitosuunnitelmaan. Kaikki muut tekemäsi diagnoosit olisivat potilaalle ominaisia ​​ja perustuvat päästä varpaisiin -arviointiin.

mitoosin neljä vaihetta

pöllö-2145698_640

Diagnoosin tämän pöllön uskomattoman suloisesti.

Tavoitteet

Hoitosuunnitelman yleistavoite vakaalle potilaalle, jolla on puutteellinen nestetilavuus, on palauttaa nesteet ja tarvittavat elektrolyytit turvallisesti kehoon, mutta haluat olla tarkempi. Hyvien tavoitteiden tulisi olla hoitosuunnitelmasi potilaskohtainen ja mitattavissa (jotta voit lopullisesti arvioida, onko tavoite saavutettu).

Tässä ovat potilaasta riippuen esimerkkejä tavoitteista joka voisi sopia nesteen tilavuusvajeen hoitoon.

Potilaalla ei ole enää nestetilavuutta, mistä on osoituksena:

 • Virtsa vähintään 30 ml/tunti (720 ml/päivä)
 • Systolinen verenpaine palautui potilaan lähtötasoon (tai 90 mmHg)
 • Potilaan syke 60-100 lyöntiä minuutissa (tai potilaan lähtötaso)
 • Parannettu ihon turgor
 • Normaalit BUN- ja hematokriittilaboratorioarvot

Tilaukset/väliintulot

Vaikka hoitosuunnitelmasi valitsemat erityiset toimenpiteet olisi räätälöitävä potilaan ja heidän tilansa vakavuuden mukaan, tässä on joitain mahdollisesti sopivia hoitotoimenpiteitä nesteen tilavuuden puutteelle. Huomaa, että jotkut näistä puutteellisista nesteen tilavuusinterventioista eivät ole kovin spesifisiä, koska ne pitäisi räätälöidä yksittäisen potilaan mukaan. Jos käytät näitä toimenpiteitä hoitosuunnitelmassa, muista valita potilaalle sopivat vertailuarvot ja lisätä lisätietoja.

 • Hallinnoi suonensisäinen nestehoito määräysten mukaisesti; tarkkaile nesteenvaihtotasoja tarkasti varmistaaksesi, ettei potilaalla ole ylikuormitusta
 • Hallinnoi verensiirto tuotteita ohjeiden mukaan
 • Tarjous runsaasti elektrolyyttejä sisältäviä nesteitä (kuten urheilujuoma), jos se on hyväksyttävää/asianmukaista; auttaa potilasta juomaan tarvittaessa
 • Arvioida potilaan henkinen tila sekavuus/levottomuus
 • Tarjoa suuhygienia potilaalle vähintään kaksi kertaa päivässä (jotta potilas voi reagoida janoon)
 • Säilytä ennätys potilaan saannista ja nesteiden ulostulosta
 • Punnitse potilas päivittäin samoissa vaatteissa samassa mittakaavassa
 • Valvo lab -arvoja: hematokriitti (arvioi tarvittaessa 30 minuutin - 4 tunnin välein); BUN kreatiniiniin; muut tarpeen mukaan
 • Monitori ihon turgor ja limakalvojen kosteutta
 • Monitori elonmerkit (verenpaine ja syke), mukaan lukien ortostaattiset elintoiminnot
 • Arvioi virtsan määrä, väri ja osmolaliteetti
 • Tarjoa tarvittava koulutus asianmukaisen nesteytyksen ylläpitämisestä potilaalle
 • Potilas voi nimetä nesteen tilavuusongelman oireita, jotka osoittavat tarpeen hakeutua lääkärin hoitoon

Arviointi

Käytä tätä osiota nestemäärän alijäämän hoitosuunnitelmassasi seurata, mitä toimenpiteitä ja määräyksiä onnistuneesti toteutettiin, arvioida potilaan edistymistä tavoitteiden saavuttamisessa ja arvioida, onko kaikki suunnitelmassa kuvatut nesteen tilavuuden puutteen toimenpiteet (ja toimenpiteet muiden tekemiesi diagnoosien osalta) lopetettu, jatkettu tai tarkistettu.

koira-2088428_640

Tämä koira näyttää melko tyytyväiseltä siihen, miten kaikki menee.

Esimerkki nesteen määrän alijäämän hoitosuunnitelmista

Esimerkkejä hoitoveden tilavuusvajeen hoitosuunnitelmista on useita. Seuraavassa on joitain hyödyllisiä:

ero homologisten ja analogisten rakenteiden välillä

Prenhallin hoitotyön suunnitelma - nestetilavuus

Tämä esimerkkisairaanhoitosuunnitelma on ilmainen lisämateriaali Prentice Hallin hoitotyön oppikirjasta. Se tarjoaa yksityiskohtainen tapaustutkimus ja hoitosuunnitelma nesteen tilavuusvajeesta räätälöity potilaan mukaan.

Hoitokonseptin blogipiste - nestetilavuus

Tämä hoitosuunnitelma on melko yksityiskohtainen ja tarjoaa selitykset ja perustelut moniin erilaisiin mahdollisiin hoitotyöhön nesteen tilavuuden puutteesta. Lisäksi se segmentoi, mitkä toimenpiteet voivat olla sopivia eri potilasryhmille.

Sairaanhoitajien laboratorioiden puutteellinen nestemäärän hoitosuunnitelma

Tämä on hyvin yksityiskohtainen hoitosuunnitelma, joka sisältää yksityiskohtaisia ​​ehdotuksia hoitotyön arviointiin ja hoitotyöhön sekä perustelut. Se voisi olla a hyödyllinen resurssi opiskelijoille joiden on kirjoitettava perustelut hoitosuunnitelmilleen.

Nurses Labs - Hypovolemic Shock Care Plan

Tämä hoitosuunnitelma on tarkoitettu erityisesti hypovolemiseen sokkiin johtuvat nesteen tilavuuden puutteesta erityisillä toimenpiteillä.

RN Puhu Hypovolemian hoitotyötä

Tämä ei ole täydellinen hoitosuunnitelma, mutta se tarjoaa paljon erityinen arviointi ja toimenpiteet joka voitaisiin sisällyttää nesteen tilavuuden alijäämän hoitosuunnitelmaan.

RN Central Fluid Volume Deficit Care Plan

Tämä hoitosuunnitelma on esitetty samalla tavalla kuin tietokoneiden hoitosuunnitelmat syntyy sairaaloissa, joissa sairaanhoitaja valitsee vain diagnoosin, lopputuloksen ja toimenpiteiden olennaiset osat. Se ei ole kovin yksityiskohtainen, mutta se antaa hyvän käsityksen siitä, kuinka nopeat hoitosuunnitelmat luodaan kentällä.

Delmar Learning Fluid Volume Concept -kartta

Tämä ei ole perinteisen hoitosuunnitelman mukainen. Hoitotyön opiskelijoista voi kuitenkin olla hyötyä, koska siinä esitetään, kuinka nesteen tilavuuden alijäämän hoitosuunnitelman kaikki eri osat ovat liittyvät käsitteellisesti toisiinsa.

arm-1284248_640

Suunnitelmat ovat erittäin tärkeitä!

Tärkeimmät takeaways: Nesteen määrä alijäämä

Nesteen tilavuusvaje (joka on sama kuin puutteellinen nestetilavuus tai hypovolemia) on hoitotyön diagnoosi, joka kuvaa solunulkoisen nesteen menetys kehosta.

Ruoansulatuskanavan ongelmat, verenhukka (sisäinen tai ulkoinen), riittämätön nesteen saanti ja munuaisten vajaatoiminta ovat kaikki asioita, jotka voivat asettaa potilaan nestevajeen vaaraan.

On olemassa erilaisia nesteen tilavuuden puutteen merkkejä ja oireita huimausta, suun ja ihon kuivumista, janoa ja/tai pahoinvointia, matalaa verenpainetta ja sykkeen lisääntymistä.

Jos nestehukka on erittäin vakava, potilas joutuu hypovolemiseen sokkiin ja saatat nähdä seuraavia vakavia nesteen tilavajeen oireita: Kalpeus, sekavuus, viileät/kireät raajat, pyörtyminen ja jopa kooma.

Puutteellinen nestetilavuus voidaan diagnosoida potilaan kehon järjestelmien, elintoimintojen ja laboratoriotyön seurannan ja arvioinnin yhdistelmän avulla.

Lopuksi keskustelimme myös miten tee nestemäärän alijäämän hoitosuunnitelma ja luetellut mahdolliset tavoitteet, tulokset ja hoitotyön. Tärkeimmät puutteelliset nesteen tilavuustoimenpiteet ovat potilaan nesteen määrän seuraaminen ja kadonneen nesteen turvallinen palauttaminen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset