Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

body_scifair.jpg

Kiinnostaako tiede? Tiedemessut ovat loistava tapa harjoittaa kiinnostusta tiedettä kohtaan. Se voi auttaa sinua selvittämään, oletko kiinnostunut tutkimusurasta. Se on myös hyvä toiminta yliopistohakemuksellesi, varsinkin jos voitat palkintoja. Minun pitäisi tietää! Sijoitin valtiollisilla tiedemessuillani 3. sijalle ja voitin NASAn #sciencenerd #brushingdirtoffmyshoulders -palkinnon.

Mitä tiede on oikein? Kuinka kilpailet ja voitat? Tässä oppaassa selitän tarkalleen, mitä sinun on tehtävä kehittäessäsi voittaneita lukion tiedemessaprojekteja ja miksi sinun tulisi harkita osallistumista tähän haastavaan mutta hauskaun opetussuunnitelmaan.Mikä on tiedemessut?

Science Fair on kilpailu, jossa oppilaat (luokat 6-12) esittävät tekemänsä tieteellisen kokeen tulokset. Kokeen on kuuluttava johonkin seuraavista luokista (tämä voi vaihdella hieman riippuen osavaltiosta, jossa asut):

 • Eläinbiologia
 • Eläinten fysiologia
 • Käyttäytyminen / yhteiskuntatiede
 • Biokemia / molekyylibiologia
 • Kemia
 • Maan- / avaruustieteet
 • Ekologia
 • Suunnittelusovellukset
 • Tekninen tutkimus
 • Ympäristönhallinta
 • Matematiikka ja tietojenkäsittelytiede
 • Mikrobiologia
 • Farmakologia
 • Fysiikka
 • Kasvibiologia
 • Kasvien fysiologia

Tiedemessuilla on kaksi tasoa, keskikoulu (luokat 6-8) ja lukio (luokat 9-12). Keskityn lukion tiedemessukilpailuihin , mutta suuri osa neuvoistani pätee myös keskiasteen tiedemessukilpailuihin.

Jotkut lukiot suorittavat koulun tiedemessut sitten edistä voittajiaan läänin tai alueen tiedemessut. Tämä vaihtelee osavaltioittain. Joissakin osavaltioissa on alueellisia tiedemessuja (joissa useat läänit on ryhmitelty yhteen kilpailuun), kun taas toisissa osavaltioissa on yksittäisiä lääninmessuja. Jotkut, kuten Kalifornia, järjestävät alueellisia ja läänin tiedemessuja.

Läänin tai alueellisen tiedemessujen voittajat siirtyvät sitten valtion tiedemessuille. Jokainen osavaltio isännöi omia tiedemessujaan ja valitsee voittajat.

Kuka voi kilpailla lukion tiedemessuilla?

Jokainen lukiolainen, jolla on projektiideja, joka sopii johonkin edellä mainituista luokista, voi kilpailla tiedemessuilla! Jokainen lukio saa kuitenkin sallia vain tietyn määrän ilmoituksia alueellisille tai läänin tiedemessuille. Tämä voi vaihdella hieman alueittain. Alueellisten tiedemessujen enimmäismäärä koulua kohden on yleensä noin 13.

Useimmat lukiot järjestää koulunlaajuiset tiedemessut päättääkseen, kuka he lähettävät alueellisille tiedemessuille. Pienet koulut voivat lähettää vain kaikki kiinnostuneet opiskelijat (järjestämättä koulunlaajuisia tiedemessuja), jos heillä on alle 13 lähetettävää projektia.

Kuinka ilmoittaudut tiedemessuille?

Keskustele ohjaajasi kanssa siitä, kuinka ilmoittautua kilpailemaan tiedemessuilla. Yleensä yksi lukiosi luonnontieteiden opettajista vastaa koulun tiedemessuista. Kysy ohjaajalta, kuka kyseinen henkilö on, ja kysy sitten tältä henkilöltä, mitä sinun on tehtävä rekisteröitymisen yhteydessä. Tarvitset todennäköisesti hyvän käsityksen projektistasi, kun rekisteröidyt!

Sinun tulisi rekisteröityä mahdollisimman pian. Jos olet fuksi, rekisteröidy heti kun aloitat koulun. Jos olet toisen vuoden opiskelija, nuorempi tai vanhempi, sinun tulee myös ilmoittautua kouluvuoden alkaessa tai ilmoittautua edellisen lukuvuoden lopussa kilpailemaan seuraavana vuonna.

Määräajat vaihtelevat koulusta toiseen ja alueittain. Tärkeää on ilmoittautua heti, kun päätät kilpailla tiedemessuilla. projektiideostasi riippuen saatat tarvita erityishyväksynnän ennen rekisteröitymistä tai kokeilun aloittamista.

1.jpg

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita

Kun ideoitat tiedemessujen projektiideoita, Suosittelen aloittamista tiedemessujen kilpailuluokista (Katso edellä). Onko jokin mielenkiintoinen alue sinua kiinnostava? Onko sinulla polttava kysymys, johon sinulla on ollut yhdessä luonnontieteiden luokassa, johon haluat yrittää vastata?

Washingtonin yliopiston sisäänpääsytilastot

Oliko viimeaikainen tieteellinen löytö mielestäsi mielenkiintoinen? Mikä mielenkiintoista siinä oli? Onko jotain muuta, jonka haluat testata, joka liittyy tähän löydökseen?

Onko sinulla jotain ongelmaa, tai näetkö maailmassa? Onko sinulla idea siitä, kuinka korjata se? Olen esimerkiksi ollut aina kiinnostunut siitä, kuinka öljyvuodot puhdistettiin. Tiesin, että bakteereja ja sieniä käytettiin joskus öljyvuotojen puhdistamiseen, ja halusin tietää, mikä oli nopeampaa öljyvuotojen puhdistamisessa. Se oli viime kädessä aihe minun tiedemessuillani.

Jos kaikki tämä piirtää aihion, Suosittelen lukemaan joitain artikkeleita Science Daily nähdäksesi jos löydät jotain mielenkiintoista. Miksi se on mielenkiintoista? Haluatko tietää jotain enemmän?

Kun sinulla on perusprojektikonseptisi, lue kaikki alla olevat kolme näkökohtaa varmistaaksesi, että se on huippuluokan idea.

Huomio # 1: Onko se hyvä tiedemessujen projektiideo?

Mikä tekee hyvän tiedemessu-projektin idean? Määritän tässä yhteydessä 'hyvän' projektiksi, joka herättää tuomareiden huomion ja antaa sinulle paremmat mahdollisuudet voittaa palkintoja. Hyvä tiedemessuhanke-idea täyttää seuraavat vaatimukset:

Olla ainutlaatuinen. Yritä keksiä alkuperäinen konsepti. Kuinka testaat konseptisi omaperäisyyttä? Tee Google-haku potentiaaliselle ideaallesi. Jos keksit vähintään 5 täsmällistä vastaavuutta ideaasi varten, harkitse toisen valitsemista. Jos keksit alle 5 ottelua, sinulla saattaa olla hyvä projektiideo!

Ole sovellettavissa jollain tavalla. Yritä keksiä projekti, josta on hyötyä maailmalle. Esimerkiksi projektini tulokset (puhdistivatko bakteerit tai sienet öljyn nopeammin) auttaisivat tulevissa öljyvuodoissa. Joku voisi käyttää kokeiluni tuloksia ja puhdistaa öljyvuodot tehokkaammin.

Projektien ei tarvitse muuttaa maailmaa, mutta on hyödyllistä, jos kokeen tulokset merkitsevät jotain. Toisena esimerkkinä katsotaan palkittu projekti vuodesta 2015 . Tätä projektia varten opiskelija otti kananrinnat ja ommeli ne yhteen kolmella eri tavalla. Sitten opiskelija suoritti testin saadakseen selville, mitkä kolmesta ompeleesta pitivät yhdessä pisin raskaan painon alla. Tämän kokeen tulokset koskevat lääketieteen alaa. Kirurgi voi päättää käyttää ompelutekniikkaa, joka piti yhdessä pisimpään muiden ompelutekniikoiden sijaan.

Mikä on esimerkki sopimattomasta projektista? Keskikoulun luonnontieteiden luokkaan teimme kokeen nähdäksesi, kulkeisiko ketsuppi tai sinappi kaltevuutta nopeammin. Tällä kokeilulla ei todellakaan ollut sovellusta todellisessa maailmassa.

Huomio # 2: Onko projektiideo toteutettavissa?

Suoritettuaan tämän alustavan aivoriihi-kierroksen alkaa ajatella toteutettavuutta. Pystytkö realistisesti tekemään tämän kokeen käytettävissäsi olevilla resursseilla ja tiettynä ajanjaksona (todennäköisesti kuukauden tai kaksi - riippuen siitä, kuinka aikaisin aloitat)?

Luo seuraavaksi perusaikataulu, jotta pysyt tiellä. Suosittelen, että teet kokeen ja lopetat sen vähintään 2 viikkoa ennen tiedemessuja. Tarvitset aikaa tietojen järjestämiseen, tulosten kirjoittamiseen, levyn valmistamiseen jne. (Keskustelen tästä tarkemmin jäljempänä.)

Resurssien osalta, onko sinulla pääsy laboratorioon lukion kautta? Jos et, ota yhteyttä paikallisten korkeakoulujen professoreihin tai paikallisiin tutkijoihin selvittääkseen, olisiko joku halukas olemaan mentorisi tiedemessuille ja anna heidän käyttää heidän tilojaan. Mentori olisi siellä valvomassa heidän tilojensa käyttöä. On epäilyttävää, että laboratorio antaisi sinun käyttää tilojaan ilman valvojaa.

Esimerkiksi projektiini tarvitsin inkubaattorin, jota ei koulullani eikä minulla ollut. Onneksi setäni työskenteli paikallisessa korkeakoulussa ja pystyi saamaan minulle pääsyn mentoriin ja laboratorion hautomoon.

Varmista myös, että minkä tahansa valitsemasi projektin voit suorittaa tietyssä aikataulussa. Älä esimerkiksi aio mitata, kuinka lintupopulaation koko muuttuu viiden vuoden aikana petoeläinlajin tuomisen jälkeen. Tämä on kauhea idea kahdesta syystä. Ensinnäkin, sinulla ei ole 5 vuotta aikaa suorittaa kokeilu esitelläksesi tiedemessuilla. Kaksi, sinun ei todellakaan saa tuoda saalistajaa luontoon.

Jotkut projektiideot vaativat paljon suuremman ajan sitoutumisen kuin muut. Ota tämä huomioon, kun valitset projektiasi. Kuinka paljon aikaa sinulla on aikataulussa omistamaan tiedemessuille?

Jotkut projektit saattavat kestää vain yhden päivän tai viikonlopun. Esimerkiksi, jos kokeellasi määritettiin, mitkä happamat hedelmät voisivat kuljettaa eniten sähköä, voit tehdä sen päivässä. Sinun tarvitsee vain ostaa hedelmät ja ostaa sähkönjohtavuusmittari. Kiinnitä mittari hedelmään ja kirjoita tulokset muistiin.

Toiset vaativat sinua tekemään jotain päivittäin useita viikkoja tai kuukausia. Jos kokeellasi esimerkiksi selvitettiin, ovatko sienet tai bakteerit tehokkaampia öljyvuodon puhdistamisessa, tarvitset paljon enemmän aikaa ja pitkälle suuntautunutta suunnittelua. Sinun on seurattava Petri-ruokiasi päivittäin useita viikkoja edistymisen seuraamiseksi.

Huomio # 3: Noudattako projektisi tiedemessujen sääntöjä?

Seuraava asiani on toteutettavuudesta. Mitä kokeita saa tehdä tiedemessuille? Useimmissa osavaltioissa on sääntöjä siitä, minkä tyyppisiä tiedemessuja opiskelijat voivat suorittaa.

Sen lisäksi, että sinun on sovitettava kokeilusi johonkin heidän luokistaan ​​(kuten edellä mainitsin), sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä, jotka koskevat eläinten, ihmisten, eläinkudosten, ihmiskudosten, vaarallisten materiaalien ja / tai mikrobien käyttöä kokeessa. Näiden asioiden käyttö ei ole kielletty (käytin kokeissani mikrobeja). Sinun on kuitenkin saatava hyväksyntä tietyissä tapauksissa.

Nämä säännöt vaihtelevat osavaltioittain , joten etsi osavaltion ja läänin tiedemessusäännöt etsimällä Googlesta [osavaltion nimi] tiedemessusäännöt tai [läänin nimi] läänin tiedemessusäännöt.

Jos jokin mahdollisista kokeiluideoista, jotka olet keksinyt, läpäisee kaikki mainitut näkökohdat (ts. Sinulla on resursseja suorittaa kokeilu sallitussa ajassa rikkomatta sääntöjä), sinun on seuraavaksi yritettävä naulata kokeen tarkemmat komponentit .

Kuinka siirtyä ideasta todellisuuteen

Kun olet keksinyt hyvän tiedemessu-projektiidean, joka on toteutettavissa ja joka ei riko mitään sääntöjä, miten otat sen ideasta todellisuuteen?

Aloita yrittämällä muotoilla idea kysymykseksi. Kaikkien kokeiden tulisi vastata kysymykseen. Mihin kysymykseen yrität vastata? Kokeelleni (bakteerien ja sienien puhdistamiseksi öljyvuodot) kysyin, puhdistavatko bakteerit tai sienet öljyvuodot nopeammin?

Kun sinulla on kysymyksesi, yritä selvittää, minkä riippumattoman muuttujan, riippuvan muuttujan ja kontrollin tulisi olla kokeellesi. Independent muuttuja on se, mitä muutat kokeessa, ja riippuva muuttuja on se, mikä muuttuu tekemäsi muutoksen seurauksena. Kokeessani riippumaton muuttuja on se, käytetäänkö bakteereja vai sieniä. Riippuva muuttuja on kuinka paljon öljyä puhdistettiin. Ohjaus on se, mitä käytät vertailun standardina muille näytteillesi. Se varmistaa testisi luotettavuuden osoittamalla, ettei mikään muu vaikuttanut tuloksiin. Esimerkiksi kokeessani vertailu oli yksinkertaisesti öljyä petrimaljassa ilman mitään muuta. Jos öljy olisi haihtunut tuosta Petri-astiasta, tietäisin, että öljyn puhdistamiseen on jotain muuta.

Kun olet selvittänyt muuttujat, yritä selvittää, miten mitat tuloksia. Tämä voi usein olla hankalin osa kokeilun suunnittelua. Kokeilua varten tarkistan Petri-astiat kerran viikossa 2 kuukauden ajan. Jokaisella käynnillä laitoin Petri-astiat ritilälle ja laskin niiden verkkojen lukumäärän, joissa ei ollut öljyä. Tämä ei ollut täydellinen mittaus, mutta minulla ei ollut parempia työkaluja käytettävissä.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää ideasi kysymys, muuttujat tai mittaus, harkitse puhumista luonnontieteiden opettajien kanssa . Heillä on todennäköisesti neuvoja mitä kysymystä, muuttujia ja mittauksia käyttää. Nämä opettajat ovat nähneet monien vuosien arvoisia tiedemessuhankkeita ja tietävät, onko projekti toteutettavissa, ja voivat antaa sinulle neuvoja projektin parhaiten toteuttamiseksi. Voit myös tutkia vastaavia projekteja verkossa yksinkertaisella Google-haulla. Katso, kuinka nuo kokeet suoritettiin ja voisitko tehdä jotain vastaavaa.

Kun keksit idean, sinun on saatava se tiedemessujen koordinaattoriltasi ennen kokeilun aloittamista. Tiedemessujen koordinaattorisi on todennäköisesti yksi koulusi luonnontieteiden opettajista. Kysy tiedeopettajalta tai neuvonantajalta, kuka on tiedemessujen koordinaattori. Koordinaattori tietää, joudutko toimittamaan paperityötä ennen projektin aloittamista vai voitko aloittaa ilman lisäasiakirjoja.

Kuinka esitellä tiedemessu-projekti

Tiedemessuilla odotetaan olevan taulu, joka esittelee kokeesi tulokset ja paketti, joka on pohjimmiltaan piirilevyn painettu versio.

Tiedemessujen päivänä vietät suurimman osan ajasta seisomalla taulusi vieressä odottaessasi tuomarin lähestyvän sinua. Tuomarit ovat yleensä vapaaehtoisia, joilla on tieteellinen tausta (entiset luonnontieteiden opettajat tai tutkijat). Esität koko kokeesi tuomareille, ja sitten he yleensä kysyvät muutamia kysymyksiä kokeestasi (Keskustelen tästä syvällisemmin alla).

Voit todennäköisesti käydä tämän prosessin läpi useammin kuin kerran. Joillakin tiedemessuilla esität jokaiselle tuomarille erikseen (useimmilla messuilla on vähintään 3 tuomaria luokkaa kohden). Joillakin tiedemessuilla on myös ylimääräisiä tuomareita yrityksiltä, ​​jotka jakavat lisäpalkintoja. Esimerkiksi valtion tiedemessuillani NASA lähetti oman tuomarinsa, joka kuuli esityksiä ja esitti kysymyksiä valtion tuomareista erillään. Vanhemmat ja muut tiedemessukilpailijat saattavat myös kysyä kokeilustasi.

Mitä sinun pitäisi sisällyttää tiedemessujen hallitukseesi?

Olen lisännyt alla olevan esimerkin tiedemessuista, jotka osoittavat, kuinka laudasi tulisi näyttää. Tämän taulun varsinainen aihe on hieman liian nuortenlukija lukion tiedemessuille (se esitettiin todennäköisesti keskikoulun tiedemessuilla), mutta taulun visuaalinen esitys on sama kuin odotat lukiotasolla .

body_sciencefairboard.png

Flickr / Oddharmoninen

Ennen kuin sukelamme taulun sisältöön, sinun tulisi varmistaa, että lauta on visuaalisesti houkutteleva. Varmista, ettei se ole liian täynnä. Muista sisällyttää joitain kuvia tai grafiikkaa (keskustelen tästä tarkemmin alla). Taulusi ulkonäkö on ensimmäinen vaikutelma, joka ihmisillä on kokeestasi, joten varmista, että se on hyvä ensivaikutelma.

Pöydän yläosassa sinulla pitäisi olla kokeen otsikko. Se voi olla jotain fiksua kuin kuvassa (kokeessa yritettiin selvittää, auttoiko shampoo neilikoilla paremmin väriainetta) vai se voi olla perustavampi (ts. Auttaako shampoo neilikoita pitämään väriä?). Esityspaketin etusivun tulee olla kansilehti, jossa on kokeesi nimi ja nimesi.

Seuraavassa osassa luetellaan, mitä sinun tulisi sisällyttää sekä taululle että pakettiin. Esimerkit (käyttäen neilikakoketta) on korostettu sinisellä:

Ongelma (tai kokeellinen kysymys): Mikä oli kysymys, johon yritit vastata kokeellasi?

Auttaako shampoo neilikoilla pitämään väriä paremmin kuin asetoni?

Hypoteesi: Mitä luulet vastauksen tähän kysymykseen?

Luulen, että shampoo auttaa neilikoita pitämään väriainetta paremmin kuin asetoni.

Materiaalit: Mitä käytit kokeilusi suorittamiseen?

24 neilikkaa, Dove-tuoteshampoo, punainen väriaine, asetoni, mittakuppi jne.

Muuttuja: Mikä oli riippumaton muuttuja, riippuvainen muuttuja, kontrolli? Kuten sanoin aiemmin, riippumaton muuttuja on se, mitä muutat. Riippuva muuttuja on se, mikä muuttuu sen takia.

Riippumaton muuttuja on se, käytetäänkö asetonia vai shampooa. Riippuva muuttuja on neilikan väri.

Menettely: Mitä vaiheita seurasit kokeen suorittamiseksi (ole mahdollisimman yksityiskohtainen).

1. Aseta 2 neilikkaa maljakkoon, jossa on 2 ml shampoota, 2 ml punaista väriä ja 2 ml vettä.

2. Aseta vielä kaksi neilikkaa erilliseen maljakoon, jossa on 2 ml asetonia, 2 ml punaista väriä ja 2 ml vettä.

Vertaa kontrastimitoosia ja meioosia

Tiedot / kaaviot: Mitä tietoja keräsit? Voitko esittää sen taulukkona tai kaaviona? (Jos pystyt, sinun pitäisi.)

Kahden päivän kuluttua shampooseoksen neilikat olivat vaaleanpunaisia ​​ja asetoniseoksessa olevat neilikat punaisia.

Päätelmä: Mitkä olivat kokeen tulokset?

Huomasin, että neilikat absorboivat väriaineen paremmin asetonilla kuin shampoolla. Asetoniseoksen neilikat muuttuivat syvän punaisiksi, kun taas shampooseoksen neilikoista tuli vain vaaleanpunaisia.

Kuten sanoin edellä, esitellessäsi kokeilua sinulle kysytään kokeilustasi. Kuinka voit valmistautua parhaiten näihin kysymyksiin?

Mikä tärkeintä, tiedä projektisi yksityiskohdat sisältä ja ulkoa. Tiedä, miten projektisi tulokset soveltuvat todelliseen maailmaan. Jos kokeilusi on esimerkiksi se, millä hedelmällä on eniten johtokykyä, voit keskustella siitä, kuinka kannattava vaihtoehto hedelmä on vaihtoehtoisen energian lähde (vaikka se ei olekaan). Vaikka kokeilusi ei olisi realistinen todellisessa maailmassa, on hienoa osoittaa, että tietämyksesi tieteestä ylittää projektisi.

Aivoriihi, mitä kysymyksiä saatat kysyä. Joitakin esimerkkejä ovat: Kuinka keksit kokeilusi idean? Mitä käytit kontrollina? Mitä tulokset kertovat sinulle?

Sitten, yritä vastata kaikkiin kysymyksiin, joita olet ajatellut. Kirjoita vastauksesi muistiin. Täydennä heitä. Tällä tavalla olet valmis vastaamaan kaunopuheisesti kysymyksiisi.

Mitä hyötyä tiedemessuille osallistumisesta on?

Kilpailulla tiedemessuilla on monia etuja. Tiedemessujen kautta voit tavata samanhenkisiä opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita tiede. Jos pääset osallistumaan läänin / alueellisen / osavaltion kilpailuihin, saat tiede-kiinnostuneita ystäviä myös muista kouluista!

Tiedemessut ovat hieno tilaisuus testaa, haluatko jatkaa uraa tieteellisessä tutkimuksessa. On hienoa kokeilla intohimoasi lukiossa, joten et tuhlaa aikaa ja rahaa yliopiston aikana yrittäessäsi selvittää, mihin haluat pääaineen. Tekemällä tiedemessuja toivottavasti saat selville, onko tiede aihe, jonka haluat jatkaa tai ei.

Jos kilpailet tiedemessuilla, sinut voidaan mahdollisesti tunnustaa tieteellisestä kyvystään vastaanottamalla palkintoja koulustasi, läänistäsi, alueeltasi, osavaltiostasi tai muilta tiedemessujen sponsoreilta (kuten NASA). Jos voitat palkinnon, se näyttää hyvältä yliopistohakemuksestasi. Korkeakoulut rakastavat nähdä opiskelijoita, jotka on tunnustettu kyvyistään! Lisäksi tiedemessut ovat ilmainen kokemus, joka ei maksa sinulle muuta kuin aikaa ja ehkä vähän rahaa kokeilusi tarvikkeisiin. Suosittelen kilpailua tiedemessuilla, jos olet kiinnostunut!

Tiedemessuilla kilpailemisessa on pari haittaa. Tiedemessut voivat olla erittäin aikaa vieviä. Jos sinäOlemme huolissamme siitä, että meillä ei ole tarpeeksi aikaa, suosittelen helpommin hallittavan projektin tekemistä (kokeilu, joka voidaan suorittaa lyhyemmässä ajassa). Tiedemessuhankkeiden ei tarvitse viedä paljon aikaa. Se, että kokeilu ei vaadi paljon aikaa, ei tee siitä yhtä hienostunutta kuin muut enemmän aikaa vievät projektit.

Myös, jotkut opiskelijat löytää tiedemessuilta tylsää jos he eivät välitä tiedosta niin paljon. Mielestäni on edelleen arvokasta kokeilla tiedemessuja kerran, jos sinulla on kiinnostusta tieteeseen. Jos tiedemessut ovat tylsää, ainakin tajusit, että tiede ei todennäköisesti ole haluamasi urapolku, ja voit siirtyä tutkimaan muita kiinnostuksen kohteitasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.