Menestyvien yhteisöpalveluprojektien luominen

Oletko harkinnut jonkin yhteisöpalvelutyön tekemistä lukion aikana, mutta et löydä mitään kiinnostuksesi kannalta sopivaa?

Haluatko saada enemmän omistajuutta siitä, millaista huoltotyötä teet? Jos näin on, oman yhteisöpalveluprojektin tekeminen voi olla oikea idea sinulle.Lue vaiheittainen opas, joka kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää onnistuneen yhteisöpalveluprojektin suorittamiseksi.

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua?

Yhteisöpalvelutyö voi olla loistava tapa viettää vapaa -aikaa lukiossa, mutta tiesitkö myös, että se voi olla myös suuri apu, kun haet korkeakouluihin?

Korkeakoulut pitävät yhdyskuntapalvelutyön pitämistä koulun ulkopuolisena aktiviteettina, koska se osoittaa sen olet aktiivisesti mukana asiassa, joka parantaa itseäsi ja maailmaa. Tekemällä yhteisöpalvelua osoitat, että olet todella kiinnostunut tekemään positiivisia muutoksia yhteisössäsi.

Yhteisöpalvelut osoittavat pääsyvirkamiehille, että sinulla on useita aineettomia ominaisuuksia, joita he etsivät opiskelijoilta. Esimerkiksi huoltotyön avulla voit näyttää kykysi tasapainottaa monia eri toimintoja kerralla samalla kun säilytät kurssisi kuormituksen. Tämä osoittaa, että voit pysyä järjestäytyneenä ja olla aloitteellinen.

Lopuksi, yhteisöpalvelu voi auttaa myös joidenkin konkreettisempien näkökohtien kanssa kollegio -sovelluksissasi. Tekemäsi työ voi olla loistava aineisto sovellusesseelle, se voi johtaa hyviin suosituskirjeisiin ja - mikä tärkeintä - voi johtaa apurahat !

Enemmän yhdyskuntapalvelun hyödyistä, katso oppaamme.

Miksi sinun pitäisi aloittaa yhteisöpalveluprojekti?

Jos olet valmis aloittamaan yhteisöpalvelutyön, kannattaa harkita alkaa oma yhteisöpalveluprojektisi.

Yleensä opiskelijat haluavat vapaaehtoisesti aikansa ennalta perustetussa organisaatiossa. Kuitenkin oman yhteisöpalveluprojektin luominen antaa sinulle mahdollisuuden hallita paremmin sitä, mitä haluat työskennellä ja mitä haluat saavuttaa.

Yhteisöpalveluprojektit eroavat perinteisestä yhteisöpalvelutyöstä, koska ne ovat sitä yleensä keskittynyt yhden tapahtuman tai yhden tavoitteen ympärille ja niillä on erilliset päätepisteet. Voit esimerkiksi päättää järjestää kilpailun kerätäksesi rahaa ja tietoisuutta tietystä sairaudesta, tai voit suunnitella verenvuodon avuksi katastrofin jälkeen. Tällaiset projektit vaativat paljon suunnittelua ja huolellista toteutusta, joten niitä yrittävät parhaiten opiskelijat, jotka luottavat kykyynsä seurata näitä alueita.

Vaikka yhteisöpalveluprojektien suunnittelu voi olla huomattavasti vaikeampaa kuin perinteinen yhdyskuntapalvelutyö, se voi myös tuottaa suuria tuloksia, varsinkin kun harkitset korkeakouluhakemuksiasi:

 • Se näyttää johtamistaidot. Tämä on suuri asia, jonka oppilaitokset haluavat nähdä oppitunneilla. Mukaan a DoSomething.org -kysely, Yli 50% hakijoista on sitä mieltä, että johtajana projektissa tai oman projektin johtamisessa on paras tapa oppia yhteisöpalvelukokemuksesta. Wrakastavatko sisäänpääsyvirkamiehet johtajuutta? Muista, että he etsivät huomisen johtajia. Näytä heille nyt, että sinulla on kyky olla yksi!
 • Se osoittaa kykynsä suunnitella ja järjestää . Vaikka johtajuus voi viitata aineettomaan kykyyn innostaa muita, onnistuneen yhteisöpalveluprojektin toteuttamiseen tarvittavat suunnittelu- ja organisointitaidot ovat sinänsä huomionarvoisia. Suurten tapahtumien järjestämiseksi sinun on koordinoitava monia ihmisiä, ennakoitava kulut tarkasti ja luotava aikajana. Kaikki nämä ovat tärkeitä taitoja, jotka auttavat sinua yliopistossa ja tulevaisuudessa.

 • Se osoittaa kykysi työskennellä muiden kanssa . Useimmat yhteisöpalveluprojektit toteutetaan ryhmän kanssa. Järjestämällä sen osoitat, että sinulla on hyviä ihmisten taitoja. Voit tunnistaa eri ihmisten kyvyt ja ymmärtää, kuinka käyttää niitä mahdollisimman tehokkaasti.
 • Näytät oma -aloitteisuutta ja innovatiivisuutta. Näit ongelman ja päätit, että sinä korjaat sen. Lisäksi kukaan muu ei kertonut sinulle Miten meinasit tehdä sen. Tämä osoittaa suurta kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja, joita oppilaitokset rakastavat nähdä.

Nyt kun tiedät joitain syitä yhteisöpalveluprojektin toteuttamiseen, käydään läpi projektin onnistuneen suunnittelun vaiheet.

10 vaihetta onnistuneen yhteisöpalveluprojektin aloittamiseksi

Vaihe 1: Selvitä, mitä yhteisössäsi tarvitaan

csu pitkä ranta keskimääräinen gpa

Tähän on monia tapoja. Aloita kysymällä ystäviltäsi ja perheenjäseniltäsi, jos he ovat nähneet asioita, jotka tarvitsevat ratkaisua. Puhu naapureille. Osallistu yhteisön keskustelupalstaan, kuten Nextdoor.com. Keskustele yhteisön virkamiesten (paikallishallinnon) ja poliisien kanssa ja keskustele alueen voittoa tavoittelemattomien ryhmien kanssa.

Kun sinulla on käsitys alueesi ongelmista, viettää aikaa niiden tutkimiseen. Mikä on ongelman historia? Onko se uusi asia vai onko se ollut jo kauan? Mitä realistisia toimenpiteitä voidaan tehdä sen ratkaisemiseksi? Mitä muut ryhmät ovat aiemmin tehneet ongelman korjaamiseksi, jos mitään?

On myös hyvä idea tutkia millaisia ​​tapahtumia paikkakunnallasi on tapahtunut aiemmin. Mitkä projektit onnistuivat? Millaista toimintaa kukaan ei ole näyttänyt? Voit tehdä tämän puhumalla paikalliselle kaupunginhallitukselle tai paikallisille voittoa tavoittelemattomille ryhmille, jotka ovat järjestäneet tapahtumia. Saatat myös tietää henkilökohtaisesta kokemuksestasi tapahtumista, joihin olet osallistunut. Mitkä olivat kiinnostavimpia ja vaikuttavimpia yhteisössäsi?

Vaihe 2: Katso, mitä sinulla on kyky tehdä

On aika alkaa kysyä itseltäsi vaikeita, erityisiä kysymyksiä. Muista olla rehellinen ja realistinen, kun vastaat niihin:

 • Mitä taitoja ja kykyjä sinulla on?
 • Kuinka monta ihmistä uskot pystyväsi auttamaan sinua?
 • Mitä taitoja ja kykyjä heillä on?
 • Kuinka monta tuntia viikossa voit käyttää projektiin?
 • Kuinka pian haluat toteuttaa projektin?
 • Mikä on realistinen määrä rahaa, jonka voit kerätä hankkeelle?
 • Onko sinulla käsillä materiaaleja, joista on apua?

Vaihe 3: Valitse projekti

Listaa toimintaideasi. Jos sinulla on ryhmä ihmisiä, joiden kanssa aiot työskennellä, anna heidän auttaa sinua luokittele ideat kaikkein vähiten tärkeiksi. Äänestä tai päätä, mitä toimintaa haluat tehdä. Varmista, että se on järkevää, mahdollisuutesi mukaan ja että voit itse vaikuttaa.

Ole rehellinen itsellesi ja ryhmällesi arvioida, miten saadaan aikaan suurin vaikutus. Kuvittele esimerkiksi, että olet päättänyt rakentaa kodin kodittomalle perheelle. Olisiko kodin rakentamisesta itse lisäarvoa kodittomalle perheelle? Toisaalta, voisiko siitä olla haittaa? Olisiko perheelle tehokkaampaa ja hyödyllisempää, jos keräisitte rahaa kotiin ja antaisitte ammattilaisten tehdä työn?

Ole realistinen odotuksiesi suhteen ja rehellinen paras tapa saavuttaa lopputavoitteesi.

Vaihe 4: Suunnitelman laatiminen

Aloita kirjoittamalla juuri sitä, mitä toivot saavuttaa . Tämä sisältää suuren kuvan tavoitteen sekä pienet erityistehtävät, jotka sinun on tehtävä päästäksesi tähän päätavoitteeseen.

Sinun täytyy myös mennä sisään käytännöllisyyttä hankkeesta. Kuinka paljon laitteita tarvitset? Kuinka monta ihmistä tarvitset hankkeen kunkin osan onnistuneeseen loppuunsaattamiseen? Kuinka kauan jokainen voi sitoutua projektiin? Miten järjestät erilaisia ​​vapaaehtoisia?

Muista, että olet vastuussa projektin onnistumisesta ja suuri osa siitä on se, että se tapahtuu turvallisesti ja laillisesti . Tee taustatyötä tarkistaaksesi vastuusi ja tutkiaksesi mahdollisia komplikaatioita, joita suunnitellusta projektista voi aiheutua.

Vaihe 5: Rekrytoi vapaaehtoisiasi

Jos sinulla ei ole vielä joukkoa ihmisiä, jotka auttavat sinua, nyt on aika ottaa muutama henkilö mukaan. Voit mainostaa paikallisissa sanomalehdissä, online -foorumeilla tai verkkosivuilla, kuten VolunteerMatch.org.

Kysy myös ystäviltä ja perheeltä, tuntevatko he ihmisiä, jotka haluaisivat olla mukana.

Varmista jokaisen henkilön kohdalla, että sinulla on hänen yhteystietonsa (sähköposti ja puhelinnumero) sekä mitä alueita he voivat parhaiten auttaa (ruoanlaitto, julkisuus jne.).

Hanki jäseniltä tiettyjä aikasitoumuksia. Kuinka paljon aikaa he voivat antaa viikossa? Kuinka kauan he voivat osallistua tapahtumapäivään? Varmista, että ne ovat realistisia eivätkä sitoudu enemmän kuin heidän aikataulunsa sallivat.

Vaihe 6: Tee budjetti

Nyt kun tiedät tavoitteesi, sinun on määritettävä tarkasti, kuinka paljon rahaa tarvitaan suunnitelmasi toteuttamiseen.

Siellä on useita ohjelmia, jotka voivat auttaa sinua tekemään yksityiskohtaiset budjetit. Voit tehdä tämän myös Excelissä tai Wordissa.

Muista luetella tarvitsemiesi tuotteiden tyyppi - ole tarkka! Kuinka paljon tarvitset kutakin kohdetta? Mikä on tuotteen hinta? Mikä on kokonaiskustannus?

Älä unohda, että budjettisi on sisällettävä enemmän kuin vain projektisi fyysiset asiat. Jos tarvitset lisenssin tapahtuman järjestämiseen tai jos aiot maksaa jollekin esiintymisestä, se on otettava huomioon myös talousarviossa.

Lopuksi, muista ottaa huomioon käytännön tarpeet, kuten vapaaehtoisten kuljetus- ja ruokakustannukset tapahtumapäivänä.

Vaihe 7: Tee aikajana

Sinulla pitäisi olla jo karkea käsitys siitä, kuinka kauan projektisi kestää, mutta nyt sinun on rajattava se yksityiskohtiin.

Valitse projektillesi päättymispäivämäärä, joka antaa sinulle tarpeeksi aikaa sen kokoamiseen. Varmista, että kaikki tarvittavat viranomaiset ovat hyväksyneet päivämäärän.

Tehdä erityinen aikataulut jokaiselle vapaaehtoiselle sen mukaan, kuinka paljon aikaa kukin voi osallistua. Tämä on tärkeää - et halua joutua tekemään kaikkea itse viime hetkellä koska oletit, että ihmiset käyttävät enemmän tunteja kuin todellisuudessa voivat! Yritä olla realisti odotuksillasi siitä, mitä voidaan saavuttaa joka tunti.

Merkitse tietyt tavoitteet aikajanallesi. Tiettyyn päivämäärään mennessä tietty määrä hanketta on saatettava päätökseen jne.

Muista tietyt asiat, jotka ovat menestyksen kannalta kriittisiä. Mitkä ovat varainkeruutapahtumien päivämäärät? Milloin lähetät lehdistötiedotteita tiedotusvälineille?

Vaihe 8: Kerää rahaa

Rahan keräämiseen on useita tapoja: katukokoelma, järjestetyt tapahtumat, kuten arpajaiset tai huutokauppa, suoralahjoitukset, lahjoitusten pyytäminen kirkon uutiskirjeiden kautta ja paljon muuta.

Yhä useammat ihmiset keräävät rahaa joukkorahoitussivustoilla, kuten GoFundMe, CrowdRise, DonorsChoose tai Kickstarter. Tarkista, onko jokin näistä toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja suunnitelmaasi varten.

Voit myös ottaa yhteyttä paikallisiin yrityksiin sponsoroinnin saamiseksi. Tarjoa heille jonkinlaista mainosta vastineeksi.

Mitä tahansa valitsetkin, sinun on kehitettävä strategia. Päätä, mikä on hyökkäyssuunnitelmasi tarvittavan summan nostamiseksi.

Parhaat vinkit rahan keräämiseen:

 1. Ota yhteyttä paikallisiin viranomaisiin ja katso, onko heillä vinkkejä, neuvoja tai rajoituksia rahan keräämiseen
 2. Tarkista apurahat. Monet hyväntekeväisyysjärjestöt antavat rahaa hankkeille, jotka hyödyttävät heidän tarkoituksiaan.
 3. Yritä saada rahaa eri lähteistä, jotta et ole liian riippuvainen vain yhdestä, jos se epäonnistuu. Pidä aina varasuunnitelma.

Vaihe 9: Hanki julkisuutta

Tee luettelo TV -asemien, sanomalehtien, blogien, aikakauslehtien ja radioasemien yhteystiedoista. Etsit yleensä toimittajia ja toimittajia. Voit ottaa yhteyttä ihmisiin, jotka saattavat olla kiinnostuneita tarinasi käsittelemisestä, useilla tavoilla. Aloita etsimällä toimittajia, jotka ovat kirjoittaneet vastaavista syistä tai tapahtumista aiemmin. Saatat löytää sähköpostiosoitteen tai muita yhteystietoja katsomalla aiemmin julkaistuja artikkeleita. Tarkista myös paikallislehdistä, onko olemassa tietoja siitä, keneen ottaa yhteyttä paikallisia tarinoita varten. Lopuksi voit etsiä sivustoja, kuten LinkedIn, joista suurin osa on käytettävissä, vaikka sinulla ei olisi tiliä.

Ensimmäinen yhteys voidaan ottaa sosiaalisen median (kuten Twitter) kautta tai voit soittaa tai lähettää sähköpostia oikeille ihmisille.

Haluat puhua heidän molempiensa kanssa projektin erityispiirteet ja miksi teet sen. Muista kertoa heille, ketkä hyötyvät projektistasi.

Kun sinulla on yhteystiedot ja he mainostavat projektiasi, muista noudattaa aikataulua. Lähetä lehdistötiedotteet oikeaan aikaan. Pidä myös kontaktisi ajan tasalla kaikista jännittävistä virstanpylväistä tai saavutuksista (kuten varainkeruutavoitteen saavuttamisesta).

Voit myös mainostaa helposti itse. Luo sosiaalisen median tili (Facebook ja/tai Twitter) tapahtumaa varten. Keksi tarttuva hashtag, jota voit käyttää, kun puhut tapahtumasta, ja yritä saada muutkin käyttämään sitä.

Vaihe 10: Suorita projekti

Nyt on aika toteuttaa kaikki suunnitelmasi!

Tapahtumasi päivänä

Se voi tuntua siltä, ​​että kova työ on tehty tässä vaiheessa, mutta todellisen tapahtuman on sujuttava ilman häiriöitä!

Ensimmäinen askel on Varmista, että mahdollisimman paljon on tehty ja asetettu tapahtumaa edeltävänä päivänä. Älä stressaa itseäsi enemmän kuin tarvitset päivänä! On myös hyvä lähettää paljon muistutuksia edellisenä päivänä vapaaehtoisille, osallistujille, medialle ja kaikille muille tärkeille.

Varmista, että sinulla on yksityiskohtainen aikataulu siitä, mitä teet tapahtumapäivänä. Tee myös luettelo vapaaehtoisten yhteystiedoista, myyjän yhteystiedoista ja hätätilanteissa auttavista henkilöistä. Pidä tämä mukanasi koko ajan.

Yritä nauttia itsestäsi, mutta pysy ajan tasalla siitä, miten asiat etenevät!

Muista ottaa kuvia ja pysyä aktiivisena sosiaalisessa mediassa tapahtuman aikana.

Onnittelut projektisi valmistumisesta!

Mitä tehdä jälkeenpäin

Kun projekti on ohi, olet toivottavasti kokenut ja oppinut uusia asioita. Ota aikaa pohdi tätä itse ja myös saada palautetta vapaaehtoisilta ja osallistujilta.

Mikä ei mennyt suunnitelmiin? Mieti, kuinka olisit voinut tehdä asiat toisin ja välttää ongelmia.

Mikä meni hyvin? Miksi nuo asiat onnistuivat?

Mitä olet oppinut itsestäsi? Tämä voi olla monia asioita, kuten ryhmätyö, johtajuus tai suunnittelutaidot.

Muista myös pysähtyä ja miettiä, oletko todella onnistunut tavoitteissasi. Oletko auttanut kohderyhmääsi? Kuinka voit kertoa, että olet edistynyt ja vaikuttanut? Tee muistiinpanoja näistä asioista.

Lopuksi vie hetki juhlia. Olet juuri tehnyt ja tehnyt jotain, jota monet ihmiset välttelevät.

3 vinkkiä projektisi helpottamiseksi

Jos yllä olevat vaiheet näyttävät pelottavilta, kokeile seuraavia vinkkejä projektin onnistumiseksi:

 1. Yritä perustaa projekti koulusi kautta. Tämä voi helpottaa sinun rekrytoida opiskelijatovereita vapaaehtoistyöhön tapahtumaasi, ja se voi myös tarjota sinulle sopivan paikan tavata työskentelemään projektin parissa.
 2. Ota yhteyttä monenlaisiin avustajiin työskennelläksesi projektisi parissa. Voit tehdä tämän mainostamalla paikallisissa sanomalehdissä, uutiskirjeissä, kaupunginhallituksen kautta tai paikallisilla verkkosivuilla. Kun vapaaehtoisillasi on laaja valikoima taitoja, se voi helpottaa tiettyjä tehtäviä, kuten yhteydenottoa tiedotusvälineisiin tai budjetin tekemistä, koska on hyvä mahdollisuus, että joku on tehnyt sen aiemmin.
 3. Tee yhteistyötä paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön tai voittoa tavoittelemattoman organisaation kanssa, jos sinulla on yhteinen syy. Hyväntekeväisyysjärjestöllä voi olla jo rekisteröityneitä vapaaehtoisia, joten sinun on rekrytoitava vähemmän ihmisiä, ja se voi joko lahjoittaa rahaa projektillesi tai saada ideoita, jotka helpottavat varainhankintaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA