Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

body_cheetah.png

Jos olet löytänyt tämän artikkelin, oletan, että on murheiden aika ja ACT -testipäiväsi on seuraavien parin viikon aikana. Jos et kuulu tähän kategoriaan (sinulla on vähän aikaa - kuukausi tai enemmän - ennen testipäivääsi), voit silti lukea tämän oppaan joistakin opintostrategioista, mutta Suosittelen hyödyntämään kaikki ti minulla on levittämällä ACT -valmisteluasi. Älä odota viimeisten 10 päivän täyttymistä.

Vaikka laatu on tärkeä ACT -valmistelussa, määrä on myös tärkeä: sinun on investoitava paljon aikaa, jos haluat nähdä suuria parannuksia. Voit edetä paljon 10 päivässä, mutta sinun on käytettävä aikaa parantaaksesi ACT -pisteitäsi. Tässä oppaassa opastan sinua vaiheissa, joilla voit nostaa pisteitäsi jopa neljällä pisteellä vain 10 päivässä.VAROITUS: Älä käytä tätä kiireistä opinto -ohjelmaa, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä. Jos sinulla on aikaa ottaa ACT uudelleen, tee nopea perusvalmistautuminen tähän testipäivään ja sitten seuraa laajempaa tutkimusohjelmaa seuraavaa testipäivää varten. Harkitse PrepScholarin tai muun ACT -valmisteluohjelman kokeilua ennen seuraavaa ACT -testipäivääsi.

Tässä oppaassa ACT: n täyttämiseksi hahmotellaan erittäin haastava suunnitelma, joka vaatii paljon omistautumista työhön. Sinun on oltava vakavasti sitoutunut näkemään suuria parannuksia.

Kaikesta huolimatta, jos päätät noudattaa tätä suunnitelmaa, olen hahmotellut alla kaksi alustavaa vaihetta, jota seuraa itse ACT -asuntosuunnitelma.

Hanki ACT -harjoitusmateriaalisi

Muista tilata kopio Virallinen ACT -valmisteluopas , joka tunnetaan myös nimellä Punainen kirja. Se on suhteellisen halpaa (noin 20 dollaria) ja elintärkeää valmistautumisesi kannalta. Sinun pitäisi todennäköisesti saada se yön yli toimitettuna sinulle. Kirjassa on kolme todellista ACT -testiä harjoittelua varten.

Jos sinulla ei ole varaa kirjaan (ja vaikka sinulla olisi), sinun pitäisi tulostaa itsellesi kopiot näistä ilmaisista ACT -PDF -tiedostoista. Alla kerron kuinka ja milloin niitä käytetään.

Luo ACT -opintoaikataulu

Tee tiukka opinto -ohjelma ja älä eksy siitä. Sinulla on vain 10 päivää aikaa hypätä neljä pistettä, joten 30 minuuttia päivässä valmistautumista ei riitä. PrepScholarissa, suosittelemme asentamaan noin 40-80 tuntia ACT-valmistelua neljän pisteen pisteiden parantamiseksi.

Sinun on sovitettava tämä opintosuunnitelma 10 päivään. Vaikka 80 tunnin valmistelun suorittaminen 10 päivässä on periaatteessa mahdotonta (varsinkin jos koulu on istunnossa), et myöskään tarvitse 80 tuntia opiskelua, koska tässä lyhennetyssä aikataulussa et voi unohtaa mikä tahansa testitekniikka.

Olen luonut alla olevan ACT -tutkimusaikataulun, joka mahtuu noin 60 tunnin valmisteluun 10 päivää ennen testiä.

Päivä

# oppituntia

keskiviikko

5.5

torstai

5

perjantai

5

Lauantai

10

sat matematiikka vs matematiikka

sunnuntai

10

maanantai

5

tiistai

5

keskiviikko

5

torstai

5

perjantai

5

Lauantai

0 - Tee testi!

Jos teet tämän ACT cram -suunnitelman kesäloman aikana, hienoa! Sinulla on paljon aikaa omistautua tälle aikataululle. Jos yrität tätä aikataulua lukuvuoden aikana, sinun on asetettava ACT -valmistelusi ennen kaikkea. Muista, että se on vain 10 päivää!

Olen hahmotellut ACT -opintosuunnitelman jokaiselle päivälle alla.

milloin korkeakoulut tarvitsevat sat -pisteitä

body_calendar-7.jpg

10 päivän ACT-tutkimussuunnitelma

Ennen kuin sukellat ACT cramming -vesiin, tarkista suunnitelman jokainen päivä ja varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi materiaalit joka päivä. Ei ole mitään pahempaa kuin istua intensiiviseen opintojaksoon vain ymmärtääksesi, että sinun on tulostettava jotain ja paperi on loppunut.

Huomautus: Tämä opintosuunnitelma on suunniteltu lauantain ACT -ohjelmaa käyttäville opiskelijoille. Jos käytät ACT: tä sunnuntaina tai viikon aikana, sinun on ehkä muutettava ajoitusta hieman niin, että 10 tunnin opetuspäivät kuuluvat viikonloppuille eikä arkipäiville.

Päivä 1: keskiviikko-5,5-6 tuntia

Oppimistavoitteet: Tutustu testimuotoon, valitse ACT -kohdetulos ja suorita harjoitustesti.

Tutustu ACT-muotoon-20-30 minuuttia

Jos tunnet testimuodon, sinulla on valtava etu muihin testaajiin verrattuna . Lue nämä oppaat saadaksesi yleiskatsauksen ACT -muotoon:

 • Mikä on ACT? Täydellinen selitys testistä
 • Mikä on ACT pois?
 • Kuinka lasket ACT -pisteet? Raaka ja skaalattu
 • LAIN SÄÄNNÖT: Mitä sinun on tiedettävä

Sinun tulee lukea nämä oppaat, jotta tiedät, mitä testin jokaisessa osassa testataan ja miten lopputuloksesi lasketaan. Molemmat on tärkeää tietää, jotta ymmärrät ACT -strategian.

Valitse ACT -tavoitteesi - 30 minuuttia

Jos sinulla ei vielä ole ACT -tavoitepistettä, sinun on valittava se. En mene tässä prosessissa syvemmälle, koska meillä on jo toinen hieno artikkeli oikean tavoitteen määrittämisestä unelmakoulullesi.

Lyhyt yhteenveto tavoitteen valitsemisesta on kuitenkin tähtää numeroon, joka on vähintään 75 prosenttipistettä kohdeoppilaitoksesi opiskelijoille.

Miksi valita kohdetulos? Tietyn pistemäärän valitseminen auttaa sinua pysymään motivoituneena ACT cram -istunnon aikana. Kirjoita tavoitemääräsi paikkaan, jossa näet sen joka päivä (kuten työpöydälläsi), ja kerro vanhemmillesi numero. Kun näet sen joka päivä ja kerrot muille tavoitepisteesi, saat enemmän motivaatiota saavuttaa se.

Tee harjoitustesti - 3 tuntia ja 35 minuuttia

Jos kopiosi Virallinen valmisteluopas ei ole saapunut, voit suorittaa harjoitustestin näiden ilmaisten ACT -PDF -tiedostojen avulla. Ennen kuin aloitat, lue säännöt siitä, miten saat mahdollisimman realistisen käytännön testikokemuksen.

Haluat realistista harjoittelua jotta olet valmis siihen, mitkä olosuhteet ovat testipäivänä. Et halua yllättyä koepäivänä.

Tarkista ja analysoi harjoitustesti - 1 tunti

Kun olet valmis, tarkista harjoitustestisi toisessa oppaassamme kuvattujen vaiheiden mukaisesti ja tarkista esseesi ACT Writing -otsikon avulla.

MERKINTÄ: Pyydän sinua tarkistamaan ACT -esseesi tätä ensimmäistä harjoitustestiä varten. Jos sait testin jälkeen 8 tai paremman, Kehotan teitä olemaan tuhlaamatta aikaa harjoitustöihin. ACT -esseesi ei sisälly kokonaisarvosanaasi. Korkeakoulut yleensä katsovat hakemuksessasi yhdistettyjä pisteitäsi. Koska ACT -essee ei vaikuta tähän pisteeseen, on vain rajoitetun ajan hukkaa harjoittaa sitä. Jos et kuitenkaan saa pisteitäsi korkeintaan 8, voit jatkaa harjoittelua. Vaikka se ei vaikuta yhdistelmään, hyvin alhainen esseepisteet (4 tai 5 tai alle) voivat huolestuttaa pääsylippuja, että kirjoitustaitosi eivät ole heidän standardiensa mukaisia.

Kun olet suorittanut perustarkistuksen, analysoi tulokset: Mikä osa oli heikoin? Miksi se oli heikoin? Oliko ongelmasi lähinnä sisällön ymmärtämättä tai teitkö huolimattomampia virheitä? Etkö ymmärtänyt kysymyksiä? Joko aika loppui?

Jos et voi helposti määrittää, mikä on heikoin osasi (jos neljä osiosi pistettä - englanti, lukeminen, matematiikka ja tiede - olivat kaikki samanlaisia), yritä valita osa, jossa vastasit useimpiin kysymyksiin väärin, koska et ymmärtänyt kysymykseen vastaamiseen tarvittavia tietoja (esim. ei tiennyt kaavaa, jota tarvitsit matemaattiseen kysymykseen).

Ehdotan tätä menetelmää sen määrittämiseksi, mikä on heikoin osasi, koska tietoongelmia on mahdotonta korjata ilman opiskelua. Ne ovat kuitenkin myös helpoin korjattava ongelma, koska sinun tarvitsee vain oppia tarvittava materiaali.

Heikoimman osan määrittäminen on tärkeää, koska se kertoo, mitä priorisoida valmistelussa. Älä huoli: opit silti muiden osioiden tekniikat/strategiat, mutta aloitat heikoimmasta osastasi.

Päivä 2: torstai - 5 tuntia

Oppimistavoitteet: Opi heikoimman osasi strategiat ja käytä niitä käytännön kokeessa.

Nyt kun olet määrittänyt, mikä osa on heikoin, opit kyseisen osion strategiat ja harjoittelet niiden soveltamista.

MERKINTÄ: Tarjoan linkkejä kaikkiin oppaisiin, jotka sinun tulee lukea, jotta saat apua heikoimman osasi strategia- ja sisältötietoihin. Se on paljon materiaalia, joten yritä priorisoida aiheet kussakin osiossa, joissa tarvitset eniten apua.

Jos sinulla on jokin aihe, josta et menetä kysymyksiä, älä huolehdi oppaan lukemisesta. Jos esimerkiksi et menetä mitään päättelykysymyksiä, sinun ei tule lukea päättelykysymystä.

P suuntaa oppaat uudelleen: Aloita yleisistä strategioista ja tutustu sitten heikoimpien sisältöalueiden oppaisiin (jos esimerkiksi olet saanut kaikki kaltevuuskysymykset väärin Matematiikka -osiossa, aloita lukemalla rinteiden opas).

Jos sinulla on aikaa, yritä lukea kaikkien osioiden oppaat. Jos sinulla ei ole aikaa lukea kaikkea näiden kahden tunnin aikana, älä huoli, lisää kirjanmerkit artikkeleihin, joita et ole lukenut. Varasin aikataulussa vielä yhden päivän aikaa muiden artikkeleiden tarkistamiseen.

ero kansallisuuden ja etnisyyden välillä

Opi strategiat - 3 tuntia

MERKINTÄ: Alla olevat Ultimate Guide -artikkelit viittaavat muihin artikkeleihin, jotka sinun pitäisi lukea. Sinun pitäisi lukea joka artikkeli, joka mainitaan kussakin Ultimate -oppaassa. Olen kuitenkin myös korostanutmuutamia keskeisiä artikkeleita, joita et voi jättää väliin.

elokuvat-7.jpg

 • Lukeminen
  • Ultimate Prep Guide to ACT Reading: Strategies, Tips, and Practice
  • ACT -lukeminen: Kriittinen, perussääntö #1
  • Paras tapa lähestyä ACT -lukemisen kulkua
  • Lopeta ajan loppuminen ACT -lukemisen aikana
  • 4 Suosituinta ACT -lukustrategiaa
 • Englanti
  • The Ultimate Study Guide for ACT English: Vinkkejä, sääntöjä, käytäntöjä ja strategioita
  • Top 9 ACT Englanti -strategiaa, joita sinun on käytettävä
  • ACT English Prep: Parhaat menetelmät ja strategiat
  • 8 ACT Englanti vinkkejä, joita sinun on käytettävä valmistelussa
  • ACT -kielioppisääntöjen täydellinen analyysi: Mitkä ovat tärkeimmät?
 • Matematiikka
  • Yleinen strategia
   • Kuinka todella käyttää ACT -matemaattisia kaavoja
   • 31 Kriittistä ACT -matematiikkakaavaa, jotka sinun on tiedettävä
   • Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia
   • Plugging in Answers: Kriittinen SAT -matematiikka/ACT -matematiikkastrategia
  • Esialgebra/alkeisalgebra
   • Täydellinen opas kokonaislukuihin ACT Mathissa (Advanced)
   • Perusopas kokonaislukuihin ACT Mathissa
   • Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa
   • Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat
   • Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt
   • Tilastot ACT Math: Strategies for Mean, Medium, Mode
  • Välialgebra/koordinaattigeometria
   • Algebran toiminnot ACT -matematiikassa: oppitunti ja käytännön kysymyksiä
   • Viivat ja rinteet: ACT matemaattisen geometrian tarkastelu ja käytäntö
   • Yhtälöjärjestelmät ACT -matematiikassa: algebran strategiat ja käytännön ongelmat
   • Jaksot ACT -matematiikassa: strategiaopas ja katsaus
   • Algebralliset operaatiot ACT -matematiikassa: strategiat ja kaavat
  • Lentokonegeometria/trigonometria
   • Kolmiot ACT -matematiikassa: Geometriaopas ja käytännön ongelmia
   • Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat
   • Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö
   • Heijastuksia, kierroksia ja käännöksiä: ACT Geometry Strategies and Practice
   • Monikulmioita ACT -matematiikasta: Geometriakaavat ja -strategiat
   • Kiinteä geometria ACT -matematiikassa: Täydellinen opas
 • Tiede
  • The Ultimate Study Guide for ACT Science: Vinkkejä, käytäntöjä ja strategioita
  • Parhaat strategiat ACT -tieteellisten lukujen lukemiseen
  • Ainoa todellinen tiede, joka sinun on tiedettävä ACT -tieteelle
  • Ajanhallintavinkkejä ja ACT -tieteen osastrategia
  • 9 syytä, miksi kaipaat ACT -tiedekysymyksiä
 • Essee
  • Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi
  • ACT Writing Rubric: Täysi analyysi ja essee -strategiat

Ota ja tarkista harjoitusosa - 2 tuntia

Olipa heikoin osasi, istua 35-60 minuutin harjoitusosassa (vaihtelee osittain). Voit joko tulostaa osan näistä ilmaisista ACT -PDF -tiedostoista tai käyttää virallista ACT -testiä #1, jos kirja on saapunut.

Kun olet suorittanut osan, tarkista toisessa oppaassamme kuvatut vaiheet, joita käytit ensimmäisessä harjoitustestissäsi. Katso, millä aloilla olet kehittynyt ja mikä vaatii vielä työtä.

Päivä 3: perjantai - 5 tuntia

Oppimistavoitteet: Opi toisen osion strategiat ja yritä soveltaa niitä käytännön kokeeseen.

Lisätietoja osastrategiasta - 3 tuntia

Valitse kolmen muun osiosi (englanti, matematiikka, lukeminen tai tiede) välillä ja lue kaikki edellä mainitut osion artikkelit. Jos menestyt erittäin hyvin osiossa, johon päätät keskittyä tänään (sait ensimmäisellä harjoitustestillä vähintään 32 pistettä), Suosittelen, että käytät tutkimuksessasi toista opasta muiden oppaiden sijaan:

 • Kuinka saada 36 ACT -matematiikasta: 8 strategiaa täydellisen maalintekijän toimesta
 • Kuinka saada 36 ACT -lukemiseen: 11 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä
 • Kuinka saada 36 ACT Englanti: 9 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä
 • Vaikeimmat ACT tieteelliset kysymykset ja strategiat niiden ratkaisemiseksi

Ota ja tarkista harjoitusosa - 2 tuntia

Valitsemasi osion kohdalla istua 35 minuutin-1 tunnin harjoitusosassa (vaihtelee osittain). Käytä vastaavaa osaa samasta testistä (punaisen kirjan testi 1), jonka teit eilen, joten voit tallentaa täydelliset harjoitustestit myöhempää käyttöä varten.

Kun olet suorittanut osion, tarkista toisessa oppaassamme kuvatut vaiheet.

Päivä 4: lauantai - 10 tuntia

Oppimistavoitteet: Viimeistele strategiaoppiminen tutkimalla kaksi muuta osaa, joita et ole käsitellyt. Ota ja tarkista kunkin harjoitusosiot.

Opi kolmannen jakson strategia - 3 tuntia

Valitse jäljellä olevista kahdesta osasta (englanti, matematiikka, lukeminen tai tiede) ja lue kaikki kyseisen osion yllä luetellut artikkelit. Kuten edellä sanoin, jos menestyt erittäin hyvin osiossa, johon päätät keskittyä tänään (sait ensimmäisellä harjoitustestillä vähintään 32 pistettä), Kehotan sinua käyttämään jotakin seuraavista oppaista opiskeluusimuiden ohjeiden sijaan:

 • Kuinka saada 36 ACT -matematiikasta: 8 strategiaa täydellisen maalintekijän toimesta
 • Kuinka saada 36 ACT -lukemiseen: 11 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä
 • Kuinka saada 36 ACT Englanti: 9 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä
 • Vaikeimmat ACT tieteelliset kysymykset ja strategiat niiden ratkaisemiseksi

Ota ja tarkista harjoitusosa - 2 tuntia

Käytä 35 minuutin-1 tunnin harjoitusosaa realistisilla testausolosuhteilla. Käytä jälleen vastaavaa osaa samasta testistä, jonka teit osion eilen ja edellisenä päivänä (Punaisen kirjan testi #1). Säilytä täyspitkät harjoitustestit myöhempää viikkoa varten.

Tarkista uudelleen käyttämällä toisessa oppaassamme kuvattuja vaiheita.

11.jpg

Opi viimeisen jakson strategia - 3 tuntia

Mitä tahansa jäljellä olevaa osaa, jota et ole käsitellyt (englanti, matematiikka, lukeminen tai tiede), ja lue kaikki edellä mainitut osion artikkelit. Kuten edellä sanoin, jos olet saavuttanut korkean pistemäärän kyseisessä osassa (vähintään 32 ensimmäisellä harjoitustestillä), käytä jotakin seuraavista artikkeleista tutkimuksessasimuiden ohjeiden sijaan:

 • Kuinka saada 36 ACT -matematiikasta: 8 strategiaa täydellisen maalintekijän toimesta
 • Kuinka saada 36 ACT -lukemiseen: 11 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä
 • Kuinka saada 36 ACT Englanti: 9 strategiaa täydelliseltä maalintekijältä
 • Vaikeimmat ACT tieteelliset kysymykset ja strategiat niiden ratkaisemiseksi

Ota ja tarkista harjoitusosa - 2 tuntia

Käytä 35 minuutin-1 tunnin harjoitusosaa realistisilla testausolosuhteilla. Käytä jälleen vastaavaa osaa samasta testistä, jonka teit osion eilen ja edellisenä päivänä (Punaisen kirjan testi #1). Säilytä täyspitkät harjoitustestit myöhempää viikkoa varten. Tarkista uudelleen käyttämällä toisessa oppaassamme kuvattuja vaiheita.

Olet nyt suorittanut toisen kokonaisen harjoitustestin (hajonnut muutaman päivän aikana). Vertaa toisen testisi tuloksia ensimmäisen testisi tuloksiin. Missä olet parantunut? Missä teit samat virheet?

Jos sinulla on aikaa, Palaa takaisin ja lue asianmukaiset artikkelit uudelleen, jotta voit oppia virheistäsi (jos esimerkiksi sinulla on muutama ACT Math Triangle -kysymys väärin, muista lukea tämä artikkeli).

Päivä 5: sunnuntai - 10 tuntia

Oppimistavoitteet: Suorita toinen harjoitustesti, tarkista ja määritä, missä tarvitset vielä parannusta.

Tee toinen täyspitkä harjoitustesti-3 tuntia ja 45 minuuttia

Varmista, että käytät uutta (ei osittain käytettyä) täyspitkää harjoittelutestiä ACT Punainen kirja tai nämä ilmaiset ACT -PDF -tiedostot. Jos sinulla on punainen kirja, käytä testiä #2. Kopioi todelliset testausolosuhteet kuten ensimmäisessä testissä.

Tarkista ja analysoi toinen harjoitustesti - 2 tuntia

Kuten aina, tarkista vastauksesi ja virheesi. Käytä aikaa vertaillaksesi tuloksia muihin testeihisi. Oletko parantunut? Millä alueilla kamppailet edelleen?

Aiheen päivitys - 4 tuntia

Palaa yllä lueteltuihin artikkeleihin ja lue ne uudelleen aiheista, joiden kanssa sinulla on edelleen vaikeuksia. Luo muistikortteja, jos tarvitset lisää apua kielioppisääntöjen tai matemaattisten kaavojen oppimisessa ja testaa itsesi niiden avulla.

Jos olet lähellä kaikkien osioiden hallintaa (pisteytys vähintään 32), etkä ole vielä lukenut alla olevia oppaita, tarkista ne nyt:

 • 21 vaikeinta ACT -matematiikkakysymystä koskaan
 • Kaikkien aikojen vaikeimmat ACT -lukukysymykset
 • Vaikeimmat ACT tieteelliset kysymykset ja strategiat niiden ratkaisemiseksi
 • Yleisimmät virheet, joita teet ACT English -kielellä

Päivä 6-10: maanantaista perjantaihin-5 tuntia päivässä

Oppimistavoitteet: Tee ja tarkista harjoitustesti joka päivä. Jos sinulla on punainen kirja, käytä maanantaina testiä nro 3 ja käytä sitten ilmaisia ​​ACT-PDF-tiedostoja tiistaista perjantaihin. Jatka todellisten testausolosuhteiden käyttöä. Käytä kolme tuntia harjoittelutestin tekemiseen (ilman esseetä)

Kuten aina, tee yksityiskohtaisia ​​arvosteluja käyttämällä muuta oppaamme. Vietä noin kaksi tuntia muiden yllä lueteltujen artikkeliemme tarkasteluun ja viittaamiseen, jos et näe parannusta tietyillä alueilla.

body_yay1.jpg

Kilpailusi on ohi!

Päivä 11: lauantai - 0 tuntia

Tänään on ACT -testipäivä! Mene nukkumaan aikaisin edellisenä iltana, joten saat täyden kahdeksan tunnin. Pakkaa testilippusi, laskin, lyijykynät, pyyhekumit, ylimääräiset paristot, välipalat, vesi jne. Edellisenä iltana, jotta et kiirehdi etsimään kaikkea aamulla.

Aseta hälytys vähintään tunniksi ennen kuin lähdet testauskeskukseen. Se antaa sinulle aikaa syödä iso aamiainen ja herätä. Lue sanomalehden artikkeli tai luku romaanista saadaksesi aivosi liikkeelle.

Rentoutua! Tulet pärjäämään loistavasti!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Robert Morrisin yliopiston pääsyvaatimukset

BA -tutkinto: Mikä se on? Pitäisikö sinun hankkia yksi?

Mikä on BA -tutkinto? Opi kaikki kandidaatin tutkintoista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa ottamiisi luokkiin ja uraan, johon olet parhaiten valmistautunut.

Chatsworth Charter High School | 2016-17 Rankings | (Chatsworth,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Chatsworth Charter High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

7 todellista näytehaastattelukysymystä ja vastausta

Etkö ole varma, miten vastata haastattelukysymyksiin? Tutustu täydellisiin selityksiin 7 yleisestä työhaastattelukysymyksestä ja vastauksesta.

Kuinka kirjoittaa vertailu-/kontrastiesse Great Gatsbylle

Työskenteletkö vertailu- ja kontrastiesseen aiheesta The Great Gatsby? Tutustu oppaaseemme, jossa kerrotaan esseiden tehtävistä ja kieltäytymisistä sekä yleisimpien merkkiparien analysoinnista.

39 parasta klubia, jotka alkavat lukiossa

Etsitkö hyviä klubeja aloittaaksesi lukiossa? Meillä on kymmeniä ehdotuksia ja vinkkejä uuden klubin käynnistämiseksi.

1190 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Cosumnes Oaksin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cosumnes Oaks High Schoolista Elk Grovessa, Kaliforniassa.

Jefferson College of Health Sciences SAT -tulokset ja GPA

American University of Puerto Rico Pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | James A. Garfieldin lukio

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta James A.Garfield Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Clarion University of Pennsylvania Pääsyvaatimukset

4 parasta ilmaista VIN-tarkastussivustoa

Etsitkö ilmaista VIN-raporttia? Selitämme, miten ja missä voit suorittaa ilmaisen VIN-tarkistuksen, ja miksi voit harkita täydellisen raportin ostamista.

Albertus Magnus Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newarkin pääsyvaatimukset

UNCW: n pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Fairfaxin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fairfaxin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Itä -yliopiston pääsyvaatimukset

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

10 parasta kulinaarista koulua Yhdysvalloissa

Katsooko kulinaarisia oppilaitoksia? Tutustu luetteloon parhaista kulinaarikouluista päästäksesi alkuun ja opi kaikki siitä, mitä tutkinto voi tehdä sinulle.

Park Universityn pääsyvaatimukset

Milloin viimeinen ACT / SAT varhaisvalintojen määräajoille?

Milloin on viimeinen SAT / ACT-testi, jonka voit suorittaa, ennen kuin varhaiset valinnat / päätösten määräajat tulevat? Tutkimme kouluja, kuten Harvard, Yale, MIT ja paljon muuta.

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on pääaine yliopistossa? 4 vaihetta oikean valitsemiseksi

Mikä on yliopiston päämäärittely? Selitämme, mikä on pääaine yliopistossa, miten se eroaa tutkinnosta tai keskittymisestä ja kuinka valita pääaineesi.