Kuinka tehdä tähtien ylistysarkki

feature_proud

Pyydä jotakuta kirjoittamaan sinulle suosituskirje korkeakoulusovelluksillesi voi olla hermoja raastavaa. Kuitenkin, jos sinulla on 'kerskutusarkki', joka antaa suosittelijasi, he voivat todennäköisemmin hyväksyä. Se voi myös kannustaa heitä kirjoittamaan palkinnoista ja henkilökohtaisista vahvuuksista, joista haluat oppilaitosten tietävän.

Kehotusarkit ovat loistava työkalu, jota lukiolaiset eivät käytä tarpeeksi. Mutta olemme täällä auttamassa! Tämä opas sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kehuskeista, mukaan lukien mitä tarvitset niitä, mitä niiden tulisi sisältää, ja esimerkki loistavasta ylpeysarkista.Mikä on Brag Sheet? Mihin tarvitset yhden?

Monet oppilaitokset vaativat suosituskirjeitä yhdeltä tai useammalta opettajalta. (Nämä kirjeet voivat tulla myös ohjaajilta tai muilta mentoreilta, kuten valmentajalta.) Suosituskirjeet ovat tapa oppilaitoksille oppia tuntemaan sinut arvosanojen ja testitulosten lisäksi. Hyvin kirjoitettu muistutuskirje voi antaa suuren käsityksen älyllisistä ja henkilökohtaisista ominaisuuksistasi ja tehdä selväksi, että olet oppilaskoulu, joka haluaa kampuksellaan. Korkeakoulut haluavat tietää enemmän kuin vain testituloksesi: he haluavat ymmärtää, miten olet vuorovaikutuksessa opettajiesi ja ikätovereidesi kanssa, miten lähestyt oppimisprosessia, mikä motivoi ja innostaa sinua. Muistikirjeet ovat loistava tapa tehdä tämä.

Kuitenkin, jotta opettaja voi kirjoittaa suuren suosituskirjeen, hänen on tiedettävä hyvä määrä sinusta ja esittää konkreettisia esimerkkejä väitteidensä tueksi. Koska opettajat opettavat usein reilusti yli 100 opiskelijaa vuodessa, kaikkien näiden tietojen pitäminen suorana voi olla vaikeaa, vaikka he tuntevat ja pitävät sinusta paljon. Tässä tulee kehulevy.

Kehulevy on kuvaus saavutuksistasi ja tulevaisuuden suunnitelmista. Tarkastelemme tarkemmin sen sisältämiä tietoja seuraavassa osassa, mutta yleensä se antaa suosituksia kirjoittaville ihmisille nopean ja helpon tavan saada tietoja, joita he voivat tarvita kirjeen kirjoittamisessa. Jopa opettaja, joka tuntee sinut todella hyvin, on saattanut unohtaa ajan, jolloin nostit C+: si A-lukukaudeksi tai kun ohjait oppilasta, joka oli jättänyt kaksi viikkoa luokat. Ja he eivät ehkä tiedä ollenkaan, miksi opiskelet niin kovasti laskentakurssilla, koska sinulla on unelmia tulla insinööriksi.

veden tiheys meissä yksiköissä

Suosittelemme, että kirjoitat kehuskelehtesi ja olet valmis kun pyydät jotakuta kirjoittamaan sinulle suosituskirjeen . Tällä tavalla, kun he ovat samaa mieltä, voit luovuttaa kerskaussivun, ja heillä on heti tarvittavat tiedot hehkuvan suosituskirjeen kirjoittamiseksi.

Vaikka opettajat laittavat muistutuskirjeeseensä kaiken, mikä tuntuu parhaalta, kehuskelehti on loistava tapa muistuttaa tai kertoa heille ominaisuuksista, jotka mielestäsi olisi erityisen vaikuttavaa sisällyttää kirjeeseesi. Et voi hallita sitä, mitä he kirjoittavat kirjeeseesi, mutta voit auttaa heitä lisäämään haluamasi tiedot.Mitä kerskutusarkki sisältää?

Kaiken kaikkiaan haluat, että kehuskelehtesi sisältää sinun akateemisia ja henkilökohtaisia ​​vahvuuksia . Tähän on monia tapoja, mutta monet kerskaustaulukot sisältävät seuraavat viisi osaa. Kaikki nämä tiedot varmistavat, että kirjeen kirjoittamisessa on kaikki mitä he tarvitsevat tietää.

Logistiset tiedot

Kirjoita ylpeyden arkin yläreunaan nimesi, luokat, joissa kirjeen kirjoittaja opetti sinulle, koulut, joihin haluat heidän lähettävän kirjeet, ja määräajat. Voit myös sisällyttää GPA -luokkasi, luokkaasi jne., Jos haluat, että kirjeen kirjoittaja sisältää nämä tiedot. Tämän osion tarkoituksena on tehdä asiat mahdollisimman selkeiksi ja helpoiksi kirjeen kirjoittajallesi.

Miksi pyydät heitä kirjoittamaan kirjeen

Opettajat pelkäävät, että heitä pyydetään kirjoittamaan kirjeitä oppilailta, joita he eivät tunne erityisen hyvin tai joiden mielestä he eivät voi kirjoittaa vahvaa kirjettä. Vältä tätä selittämällä, miksi luulet heidän kirjoittavan sinulle suuren kirjeen. Teet tämän osion jokaiselle kirjeen kirjoittajalle. Sisällytä vaikutus, joka heillä oli sinuun, sekä ajat, jolloin todella loistit heidän kanssaan. Tämä voi sisältää hyviä arvosanoja, kertoja, jolloin autoit muita luokkatovereitasi jne. Mitä enemmän tietoja voit sisällyttää, sitä parempi. Erityiset esimerkit erottavat todella suuret suosituskirjeet keskimääräisistä. Kuka tahansa opettaja voi sanoa tietyn oppilaan olevan fiksu tai ystävällinen tai ahkera, mutta jos hänellä on hyvä esimerkki sen tueksi, se tekee väitteestä paljon mielenkiintoisemman ja uskottavamman.

Kuinka näet itsesi

Mitkä ovat suosikki luonteenpiirteitäsi? Mitkä ovat suurimmat vahvuutesi? Miten kuvailisit itseäsi? Tämä on tilaisuutesi näyttää kirjeen kirjoittajalle lähemmin, kuka olet ja mitä arvostat. Voit tehdä tämän monella eri tavalla, joten valitse vain sinulle tärkeä asia.

Voit esimerkiksi mainita, että olet todella omistautunut perheellesi, sinulla on suuri illallinen sukulaisten kanssa joka sunnuntai, ja kasvaessasi näiden läheisten siteiden kanssa sait sinut ymmärtämään yhteyden tärkeyden, mikä sai sinut haluamaan tulla sosiaalityöntekijä. Tai voit palkita itsesi päättäväisyydestäsi ja työetiikastasi, keskustella ajoista, jolloin vietit pitkään tietyssä projektissa/luokassa, ja sanoa, että toivot näiden ominaisuuksien auttavan sinua linjalla, kun aloitat oman yrityksen. Tässä osiossa kirjeen kirjoittaja voi nähdä, kuka olet luokkahuoneen ulkopuolella.

Aktiviteetit, joihin olet mukana

Jotkut oppilaat liittävät ansioluettelonsa kerskumisarkkiinsa, jossa korostetaan työpaikkoja tai vapaaehtoistyöpaikkoja, joita heillä on ollut, sekä oppitunteja, joissa he ovat mukana. Voit päättää, haluatko tehdä tämän. Joillakin opiskelijoilla ei ole paljon tekemistä ansioluettelon kanssa, kun he ovat vielä lukiossa, ja toiset haluavat keskittyä akateemisiin saavutuksiin ja/tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin sen sijaan, miten he viettivät aikansa luokkahuoneen ulkopuolella. Kumpikaan vaihtoehto ei ole parempi; kyse on siitä, mitä haluat oppilaitosten näkevän.

Jos et liitä ansioluetteloasi, voit lisätä kerskauskirjeeseesi lyhyen osan toiminnoista, joihin olet osallisena. Sinun ei tarvitse sisällyttää kaikkia toimintoja, vain niitä, jotka ovat sinulle tärkeimpiä. Luettelopisteet sopivat tähän hyvin, kun luettelet aktiviteetin, kuinka kauan olet ollut mukana, kuinka monta tuntia viikossa käytät siihen, ja kaikki tärkeät palkinnot/saavutukset, jotka olet ansainnut tekemällä sen.

Suunnitelmasi tulevaisuutta varten

Mitä aiot opiskella yliopiston aikana? Millaisia ​​urasuunnitelmia sinulla on itsellesi? Anna lyhyt kuvaus niistä täällä. Jos et ole varma, se on okei, anna vain yleinen käsitys, kuten haluat työskennellä ihmisten kanssa tai käyttää vieraan kielen taitojasi. Pitkän aikavälin suunnitelmien tunteminen voi auttaa kirjeentekijöitä sitoutumaan positiivisiin piirteisiinne tuleviin tavoitteisiinne ja osoittamaan, että olette hyvin matkalla menestykseen.

past_to_futureEsimerkki kehuskelevystä

Alla on esimerkki kehuskelevystä, jotta näet, miltä valmis kerskausarkki näyttää. Sinun ei tarvitse noudattaa tätä tarkkaa muotoa tai sisällyttää kaikkia alla kuvattuja tietoja. Itse asiassa sen ei pitäisi, koska jokainen kerskumisarkki on erityinen sen kirjoittavalle henkilölle. Käytä sen sijaan tätä esimerkkiä kerskaustaulukkomallina oman arkin luomiseen.

Kerskaussivu Sofia Jacksonille Kirjeen kirjoittaja: Herra Perez Luokat, jotka minulla on ollut kanssasi: Kunnioittaa biologiaa, AP -biologiaa Kirjeiden lähettäminen: Iowan yliopisto, Draken yliopisto, Grinnell College Koulujen määräajat: 1. joulukuuta Drakelle, 1. tammikuuta Grinnellille ja Iowan yliopistolle Painotettu GPA: 4.10 Painotamaton GPA: 3.32

Miksi pyydän sinulta kirjeen

Juuri Honors Biology -kurssisi ensimmäisen vuoden aikana aloin todella innostua tieteestä ja harkitsin vakavasti lääketieteen aloittamista uraksi. Teit tutkimistamme aiheista niin mielenkiintoisia, ja minä lukisin jopa oppikirjan lukuja, joita meille ei annettu vain oppiaksemme lisää. Sen jälkeen kun tein huonosti ensimmäisellä puolivälilläni Honours Biology -tapahtumassa, sinä todella rohkaistit minua ja annoit vinkkejä siitä, miten aloittaa opiskelu aikaisemmin, jotta voin valmistautua paremmin testeihin. Tämä todella auttoi, ja se oli tärkein syy, miksi pystyin nostamaan arvosanani B+ -luokkaan sillä lukukaudella ja saamaan A -arvon seuraavalla lukukaudella. Käytän opintovihjeitäsi nyt kaikissa luokissani, ja se on auttanut minua pitämään GPA: n korkealla ja ylläpitämään A -keskiarvon AP -biologiassa.

Korostit myös aina, kuinka tärkeää on auttaa muita, ja siksi aloitin epävirallisen AP Bio -ryhmäryhmän ennen jokaista testiä. Useat opiskelijat ovat kertoneet minulle, että nämä oppitunnit ovat auttaneet heitä valmistautumaan paremmin ja heidän arvosanansa ovat nousseet. Minusta tuntuu, että minusta on tullut parempi tiedemies ja parempi ihminen luokkajesi kautta.Kuinka näen itseni

Mielestäni suurin vahvuuteni on vahva halu auttaa ihmisiä. Kun näen ihmisten, joiden kanssa olen auttanut menestymään, minusta tuntuu onnellisemmalta kuin yksin onnistuessani. Tästä syystä yritän aina auttaa niitä tarvitsevia. Tämä saattaa tarkoittaa perheelle illallisen valmistamista, kun vanhempieni on jäätävä myöhään töihin, jäämään koulun jälkeen auttamaan luokkatoveria kotitehtävissä tai tulostamaan oppaita, jotka auttavat vanhemman kodin ihmisiä, jotka toimin vapaaehtoisesti älypuhelimissa. Tämä ominaisuus sai minut haluamaan lääkäriksi, varsinkin kun näin, kuinka huolehtivat lääkärit, jotka auttoivat pikkusiskoani, kun hänellä oli pitkä sairaus päiväkodissa.

Jotta voisit olla loistava lääkäri, sinulla on oltava erittäin vahva käsitys lääketieteellisistä käsitteistä, ja vahva työmoraalini auttaa minua siinä. Niin kauan kuin näen tavoitteeni, johon pyrin, en välitä siitä, että sen eteen tehdään paljon aikaa ja vaivaa. Siksi voin käyttää tunteja valmistautuessani testeihin, miksi olen saanut neljä tai viisi pistettä jokaisesta suorittamastani AP -kokeesta ja miksi olen luokan top 10%: ssa painotetun GPA: n perusteella.

Aktiviteetit, joihin olen osallistunut

 • Tieteen olympialaiset (4 vuotta, 2016-2020)
  • Vietti 10-20 tuntia viikossa opiskelemalla ja valmistautumalla kilpailuihin
  • Joukkueen kapteeni 2019-2020
  • Opiskelin biologian ja kemian aiheita korkeakoulutason oppikirjoilla, jotta voisin saada syvän tiedon aiheesta.
  • Ansaitse 8 mitalia valtion kilpailuissa (4 kultaa, 1 hopea, 3 pronssia)
 • Uimaopettaja (3 kesää, 2017-2020)
  • Työskenteli 20-25 tuntia viikossa
  • Opetti 3–15-vuotiaita lapsia uimaan ja veteen
  • Hän saapui aina ajoissa töihin, oli täysin vastuussa jopa 6 lapsen pitämisestä kerrallaan turvassa vedessä ja auttoi oppilaita rakentamaan uintiluottamustaan ​​ja siirtymään uintiohjelman ylemmille tasoille. Vapaaehtoinen kattaa säännölliset kuuden aamun tunnit, kun pomoni mainitsi, että oli vaikea löytää työntekijöitä, jotka olisivat valmiita nousemaan niin aikaisin.
 • Vanhempi kotivapaaehtoinen (2 vuotta, 2018-2020)
  • Vapaaehtoistyötä noin 5 tuntia joka viikonloppu
  • Tarjoa yritys ikääntyneille ja auta heitä päivittäisissä toimissa, kuten ostosmatkojen suunnittelussa, sähköpostien kirjoittamisessa, uuden tekniikan oppimisessa jne.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Unelmani on tulla maaseudun terveydenhoitajaksi ja parantaa ihmisten terveyttä, joilla ei ole säännöllistä tai helppoa pääsyä terveydenhuoltoon. Olen alkanut työskennellä kohti tätä tavoitetta ottamalla lukiossa paljon matematiikan ja luonnontieteiden tunteja ja työskentelemällä ahkerasti saadakseni niistä hyviä arvosanoja sekä toimimalla vapaaehtoistyössä hoivakodissa, jotta saan enemmän kokemusta ihmisten auttamisesta. Yliopistossa suunnittelen pääaineena ihmisen biologiaa ja jatkan vapaaehtoistyömahdollisuuksien etsimistä, toivottavasti sairaalassa. Haluaisin myös työskennellä laboratoriossa opiskeluaikana ja jatkaa tieteellisen tiedon rakentamista.Vinkkejä korkealle ylpeysarkille Collegeille

Pidä nämä neljä vinkkiä mielessäsi, kun luot kerskumisarkkiasi, jotta kehitystaulukosta tulee mahdollisimman vahva. Muista, että suurella ylpeysarkilla on todennäköisempää saada vahvempia suosituskirjeitä!

#1: Tee siitä henkilökohtainen

Jos pyydät kolmea ihmistä kirjoittamaan sinulle suosituskirjeitä, odota, että sinulla on kolme versiota kehuskelehdestäsi. Suurin osa tiedoista voi pysyä samana, mutta haluat säätää jokaista kirjainta niin, että se selittää, miksi pyydät kyseistä henkilöä kirjoittamaan sinulle kirjeen ja antaa niihin liittyviä konkreettisia esimerkkejä (kuten arvosanat, jotka he antoivat sinulle tai projekteja, joiden parissa olet työskennellyt luokassa). Kun nämä henkilökohtaiset esimerkit ovat kehuskeleissasi, kirjeesi kirjoittajat käyttävät niitä todennäköisemmin, ja mitä henkilökohtaisemmat he voivat tehdä kirjeensä, sitä vahvempi se on.

Massachusettsin yliopisto Bostonin hyväksymisaste

#2: Sisällytä esimerkkejä

Huomaat, että kehuskelehtimallimme sisälsi useita erityisiä esimerkkejä oppilaan menestymisajoista. Tämä on avain. Korkeakoulut lukevat vuosittain monia suosituskirjeitä, ja ensimmäisten tuhansien kirjeiden jälkeen, joissa ylistetään 'älykkäitä, ahkera, ystävällisiä' opiskelijoita, he kaikki alkavat juosta yhdessä. Kirjeissäsi on oltava erityisiä esimerkkejä, jotta ne erottuvat toisistaan, ja sisällyttämällä esimerkkejä kerskaussivullesi, teet kirjeen kirjoittajallesi mahdollisimman helpoksi sisällyttää joitakin esimerkkejä kirjeeseensä. Mainitse siis tietyt arvosanat, hankkeet, joiden parissa olet työskennellyt, milloin tulit heiltä neuvoa, milloin autoit luokkatovereitasi jne. Nämä esimerkit ovat todella kerskailulehtesi selkäranka.

#3: Älä pelkää keskustella ylitetystä esteestä

Jotkut opiskelijat kokevat, että heidän täytyy tulla täydellisiksi kerskumisarkissaan, mutta kukaan ei odota sitä. Itse asiassa, keskustelu kamppailustasi voi olla loistava tapa näyttää vahvuutesi koska korkeakoulut rakastavat lukea opiskelijoista, jotka kestävät haasteita. Joten on hyvä mainita, että C -kurssi fuksi matematiikassa johti sinut uudistamaan opintorutiiniasi ja tulemaan avoimemmaksi pyytämään apua, tai että koulupallojoukkueen leikkaaminen johti sinut ottamaan vapaaehtoinen valmennustyö, joka osoitti sinulle, kuinka paljon rakastan lasten opettamista. Niin kauan kuin pystyt osoittamaan, että olet tehnyt parhaan mahdollisen, kamppailujen näyttäminen voi olla suuri osa kehuskelehtesi.

body_hurdleobstacle

#4: Pidä se ytimekkäästi

Opettajat ja neuvonantajat kirjoittavat usein kymmeniä suosituskirjeitä vuosittain, joten heillä ei ole aikaa lukea romaanin kokoisia kerskauksia. Pyri pitämään kehuskelehtesi korkeintaan sivu tai kaksi. Vastausten tekeminen selkeiksi ja ytimekkäiksi on paras tapa varmistaa, että suosittelija lukee kaikki tiedot ja saa pääkohdat. Heidän oma kirjeensä ei ole pidempi kuin sivu, joten älä hukuta heitä erittäin yksityiskohtaisella ylpeysarkilla. Lyhyt ja makea on tie.

Yhteenveto: Kehuu Sheet College

Kerskaussivu on lyhyt kuvaus saavutuksistasi, tavoitteistasi ja vahvuuksistasi, joita voit antaa ihmisille, joita pyydät kirjoittamaan ylioppilaskirjeesi. Kerskaussivut ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne voivat auttaa kirjeentekijöitä tuntemaan sinut paremmin, ja voit antaa heille esimerkkejä tiedoista, jotka haluat heidän sisällyttävän kirjeeseesi. Esimerkkimme lukion ylpeysarkista on hyvä tapa ymmärtää, mitä sinun tulisi sisällyttää omaan kehuskelehtesi, mutta muista, että voit (ja pitäisi!) Aina muokata oman kehuskelakamallisi niin, että heijastat parhaita puoliasi itsestäsi. Kun luot oman suosituskirjeen kyselylomakkeen, muista muokata se kirjeen kirjoittajalle, sisällyttää esimerkkejä, älä pelkää keskustella voittamistasi haasteista ja pidä se enintään kahden sivun pituisena.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset