Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

ominaisuus-covid-19-planeetta

Kun COVID-19-pandemian seuraukset leviävät edelleen viikosta toiseen, jonkin verran ennen kollegiaalista kesäohjelmaa lukiolaisille ilmoittavat muutoksista. Sosiaalisten etäisyystoimien ja väliaikaisten yliopistojen sulkemisten takia jotkut kesäohjelmat tekevät vaikean päätöksen peruuttaa tai muotoilla ohjelmansa verkkoympäristöä varten.

Mistä tiedät, onko tämä vaikuttanut ohjelmaasi? Ja mitä teet, jos nämä muutokset koskevat kesäohjelmaa? Autamme sinua pysymään ajan tasalla näistä muutoksista. Olemme koonneet pikaoppaan siitä, mitä tehdä, jos COVID-19 on vaikuttanut kesäohjelmaasi. Tarjoamme myös päivitykset 12 suositun kesäohjelman nykytilasta.body-duke-yliopisto

Monia huipputason kesäohjelmia, mukaan lukien Duke TIP, rakennetaan uudelleen tai perutaan COVID-19: n takia. Tässä on päivityksiä 12 parhaasta kesäohjelmasta lukiolaisille Yhdysvalloissa.

Tilapäivitys 12 suositulle kesäohjelmalle

Monet lukion huippuluokan kesäohjelmat ovat julkaisseet vastauksia COVID-19-pandemiaan. Jatka lukemista saadaksesi tietää, miten 12 parhaista kesäohjelmista käsittelee pandemiaa ja mitä heidän vastauksensa merkitsee osallistujille.

Duke VINKKI

Valitettavasti aloitamme luettelomme huonoilla uutisilla: Duke University on päättänyt peruuttaa Duke TIP Summer Studies -ohjelman ja muut asuinalueiden kesäohjelmat. Nämä peruutukset koskevat kaikkia kolmea kesäistuntoa , jotka kestävät 7. – 27. kesäkuuta 2020, 14. – 4. heinäkuuta 2020 ja 5. – 25. heinäkuuta 2020.

Tällä hetkellä ohjelman verkkosivustolla ei ole paljon yksityiskohtia, mutta siinä todetaan kaikille perheille lähetetään sähköpostiviestejä, joissa selitetään heidän vaihtoehtonsa koska peruutukset. Ohjelma lupaa tarjota lisätietoja, kun yksityiskohdat vahvistetaan yliopiston kanssa.

Stanfordin kollegiaaliset kesäkorkeakoulut ja lukion kesäopisto

Sen sijaan, että peruuttaisit nämä ohjelmat kokonaan, Stanford on päättänyt tarjota online-vaihtoehdon kesäinstituuteilleen ja kesäopistoilleen kesän 2020 aikana sen sijaan. Tämä muutos koskee kaikkia Stanfordin ennen kollegiaalisia kesäohjelmia.

Ohjelma silittää edelleen online-vaihtoehtojen yksityiskohtia, mukaan lukien istuntojen päivämäärät, kurssitarjoukset, tarkistetut lukukustannukset ja muut tärkeät tiedot. Suunnitelmat näistä online-vaihtoehtojen näkökohdista julkaistaan ​​verkossa yllä olevalla linkillä.

Lahjakkaiden kesäinstituutti (SIG)

Tällä hetkellä SIG-verkkosivuston viimeisimmässä päivityksessä todetaan se se jatkaa opiskelijoiden hyväksymistä ja ilmoittautumista kesäohjelmiinsa . Tämä lausunto on ei tarkoitus taata, että SIG 2020 -ohjelmat etenevät normaalisti tänä kesänä. Pikemminkin ohjelma seuraa edelleen COVID-19: n tilannetta ja tekee päätöksen ohjelman kohtalosta tulevaisuudessa.

SIG-verkkosivusto tarjoaa myös luettelon COVID-19: een liittyvistä varotoimista, joita ohjelma toteuttaa opiskelija osallistujille, mukaan lukien terveystarkastus ja päivittäinen oireiden seuranta. Niitä, joilla on oireita, ei saa jatkaa osallistumistaan ​​ohjelmaan.

Tietäen, että COVID-19 vaikuttaa tällä hetkellä moniin perheisiin ja opiskelijoihin, SIG-ohjelma ilmoittaa osallistujille lisää rekisteröintiä ja kampuksen varotoimia, kun ohjelman päivämäärät ovat lähellä . Nämä julkaistaan ​​myös heidän verkkosivuillaan.

Kesä @ Brown

Brownin yliopisto aikoo edelleen isännöidä kaikkia yliopistoa edeltäviä kesäohjelmia aikataulun mukaan , mukaan lukien valikoima muita kuin luottokursseja, joita tarjotaan Summer @ Brownin kautta. Heidän verkkosivuillaan todetaan kuitenkin olevan valmiita vastaamaan COVID-19-tilanteeseen tarvittaessa uusilla tavoilla. Toisin sanoen ohjelma voi peruuttaa tai vaihtaa uuteen muotoon tulevaisuudessa pandemian etenemisestä riippuen.

Jotta pysyt ajan tasalla Summer @ Brownin tilasta, ohjelma rohkaisee opiskelijoita käymään heidän luonaan Pre-College COVID-19 -sivusto . Ohjelma toteaa myös, että se tulee kommunikoida suoraan opiskelijoiden ja vanhempien kanssa, jos ohjelman aikataulun tila muuttuu .

Yksi tärkeä yksityiskohta, joka on jo lähetetty COVID-19-tietosivulle, on se, että jos ohjelmat peruutetaan, ohjelmatalletus ja jo maksetut maksut palautetaan (huomaa, että tämä ei sisällä hakemusmaksua tai kansainvälistä maksua).

body-standford-soikea-sydämen kuningas

Stanfordin SUMaC-leiri peruutetaan virallisesti vuodelle 2020. Ohjelmassa kuitenkin tutkitaan parhaillaan tapaa tarjota leiri verkossa. Varmista, että tarkistat jatkuvasti ohjelman verkkosivustolta päivityksiä! (Sydämen kuningas / Wikimedia )

Stanfordin yliopiston matematiikkaleiri (SUMaC)

Kuten muutkin Stanfordin esikollegiaaliset kesäohjelmat, SUMaC on peruutettu kesäksi 2020 johtuen COVID-19: stä. Stanford on kuitenkin tällä hetkellä tutkitaan mahdollisuuksia online-vaihtoehtoon asuinrakennusten SUMaC-ohjelmalle se pidetään yleensä kesän aikana.

Ohjelma Uuden koronaviruksen (COVID-19) tietosivu on paikka, josta voit päivittää SUMaC-suunnitelmia ja julkaista uutta tietoa siitä, miten ohjelman osallistujat vaikuttavat. Tällä hetkellä ohjelman päivämääriä ja aikataulua sekä tarkistettuja lukukustannuksia ei ole vielä määritelty.

Telluride Associationin kesäohjelma (TASP)

Telluride Associationin verkkosivustolla ei tällä hetkellä ole mitään COVID-19: een liittyviä päivityksiä tai lausuntoja. Kuitenkin, Cornellin kesäohjelmien sivu toteaa, että kaikki kampuksen ohjelmat, joiden on määrä alkaa ennen 12. heinäkuuta, peruutetaan . On mahdollista, että peruutetut ohjelmat muunnetaan verkkotarjouksiksi, mutta nämä suunnitelmat ovat edelleen ilmassa. Tästä lähtien kesäohjelmat alkavat 12. heinäkuuta tai sen jälkeen etenevät alun perin suunnitellusti.

Cornell toteaa sen he ottavat yhteyttä rekisteröityneisiin opiskelijoihin heidän vaihtoehdoistaan ​​mahdollisimman pian. Jos haluat löytää päivityksiä ohjelmasta tämän kauden aikana, on tärkeää tarkistaa molemmat Telluride-yhdistyksen verkkosivusto ja Cornellin Precollege Studies -päivitykset nähdäksesi, miten nämä kesäohjelmat vastaavat COVID-19: een.

LaunchX

LaunchX: n Coronavirus-sivun viimeisimmässä päivityksessä todetaan, että kaikki kesäohjelmat suunnittelevat jatkavansa aikataulun mukaisesti . Ohjelma toteaa, että se seuraa edelleen tarkasti tilannetta COVID-19: n kanssa, kommunikoi isäntäyliopistojensa kanssa ja priorisoi nuorten yrittäjien turvallisuutta.

LaunchX lupaa tarjota ennakoivia ja oikea-aikaisia ​​päivityksiä, jos muutoksia tehdään heidän kesäohjelmiinsa. Tarkista heidän suunnitelmansa, jotta pysyt ajan tasalla ohjelman Coronavirus-sivulta määräajoin.

MIT Research Science Institute (RSI)

20. maaliskuuta MIT ilmoitti peruuttavansa kaikki lukiolaisille tarkoitetut kesäohjelmat , mukaan lukien tämän vuoden Research Science Institute. Sivusto toteaa, että ohjelman sponsori, koulutuksen huippuyksikkö (CEE) on yhteydessä opiskelijoihin ja perheisiin jakaa tietoja ohjelman peruuttamisesta. Etsi yhteydenottoa heiltä saadaksesi lisätietoja peruutuksesta.

Ohjelma osoittaa, että suunnitelmat online-ohjelmoinnista ja muusta toiminnasta ovat parhaillaan käynnissä, mutta toistaiseksi ei ole vakaata suunnitelmaa niiden toteuttamiseksi. Siihen asti, tarkista RSI-verkkosivustolta lisätietoja.

elin-kansalliset-terveyslaitokset

Valitettavasti National Institutes of Health SIP on peruutettu vuodeksi 2020.

Kansalliset terveysinstituutit - Kesälähetys biolääketieteellisessä tutkimuksessa (HS-SIP)

Se on vähän vaikea löytää selaamatta, mutta Sisäisen koulutuksen ja koulutuksen toimiston koronavirustietosivu lähetti 19. maaliskuuta ilmoituksen siitä kaikki kesäharjoitteluohjelmat on peruutettu. Ilmoituksessa todetaan, että NIH on ollut yhteydessä kaikkiin ohjelman hakijoihin ilmoittamalla heille päätöksestä. Myös kaikki HS-SIP-sovellusportaalit on suljettu.

Ilmoituksessa mainitaan myös se sisäisen tutkimuksen toimisto (OITE) toimii tällä hetkellä pyrimme tarjoamaan sarjan online-koulutustarjontaa opiskelijoille kaikilla tasoilla. Nämä tarjoukset keskittyvät tieteelliseen työhön NIH: ssa sekä uran ja ammatillisen kehityksen aiheisiin. Lisätietoja online-tarjouksista annetaan myöhemmin, mutta tällä välin ilmoituksessa kehotetaan hakijoita lähettämään kysymyksiä tai huolenaiheita osoitteeseen sharon.milgram@nih.gov.

Carnegie Mellon - Matematiikan ja tieteen kesäakatemia (SAMS)

30. maaliskuuta Carnegie Mellon ilmoitti että kaikki yliopiston kesäohjelmat siirtyvät verkko- ja etäkäyttöön kesällä 2020. Ilmoituksessa todetaan erityisesti, että lisätietoja lähetetään suoraan yliopiston ennen korkeakoulua oleviin ohjelmiin, mukaan lukien SAMS.

Tällä hetkellä, SAMS-verkkosivulla ei ole päivitetty COVID-19 -tietoja koskevilla tiedoilla, mutta ilmoittautuneiden opiskelijoiden on tarkistettava asia usein tulevia päivityksiä odotettaessa.

Notre Damen yliopisto - johtajaseminaarit

Notre Dame määrittelee edelleen toimintatapaansa kesän ohjelmoinnissa COVID-19-pandemian aikana. Tällä hetkellä, yliopiston Precollege-ohjelmien toimisto osoittaa, että peruutus on mahdollista.

Ohjelma toteaa sen päivitykset johtajaseminaareihin lähetetään tälle verkkosivulle , ja ajankohtaiset tiedot lähetetään suoraan opiskelijoille ja perheille sähköpostitse. Lisäksi ohjelma lupaa palauttaa 100% lukukausimaksuista, mukaan lukien talletukset, jos johtajaseminaarien peruuttamisen katsotaan olevan paras toimintatapa missään vaiheessa ennen ohjelman ensimmäistä päivää.

Princetonin yliopisto - kesäjournalismiohjelma

Princeton aikoo edelleen isännöidä kesän journalismiohjelman 31. heinäkuuta heti . Jos nämä suunnitelmat muuttuvat, kaikille hakijoille ilmoitetaan ja päivitetään. Tällä hetkellä kesän journalismiohjelmien tärkeimmät muutokset koskevat itse asiassa hakuprosessia, joka päättyy vasta toukokuun alussa.

Kesä journalismiohjelman UKK-sivu tarjoaa eniten hyötyä siitä, miten hakuprosessia on muutettu COVID-19-huolenaiheiden vuoksi. Esimerkiksi ohjelma antaa nyt hakuprosessin toiselle kierrokselle kutsutut opiskelijat lähettää vaaditut viralliset asiakirjat sähköisesti pikemminkin kuin tavallisen postin kautta. Tälle kierrokselle valitut opiskelijat saavat sähköpostin, jossa on tarkat ohjeet sähköisen asiakirjan toimittamisesta.

Valintapäätökset lähetetään yleensä kesäjournalismiohjelman hakijoille toukokuun puoliväliin mennessä, mutta ohjelma toteaa sen viivästykset valintapäätöksissä ovat mahdollisia . Päivitykset lähetetään hakijoille, jos hakupäätösilmoitusten aikataulussa on muutoksia. Hakijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä ohjelmaan osoitteessa psjp@princeton.edu kysymyksiin ja huolenaiheisiin tänä aikana.

kehon suurennuslasihahmo

mikä merkki on yhteensopiva skorpionin kanssa

Jos haluat selvittää, onko COVID-19 vaikuttanut kesäohjelmaasi, sinun on tehtävä vähän etsivää työtä.

Kuinka oppia, jos COVID-19 on vaikuttanut kesäohjelmaasi

Yritä pysyä mukana koulutyössäsi, SAT / ACT-testipäivämäärissä ja kesäohjelmissa tapahtuvissa muutoksissa. Siksi olemme koonneet prosessin viiteen helposti seurattavaan vaiheeseen.

Vaihe 1: Tarkista ohjelmasi verkkosivusto

Useimmat kesäohjelmat, joissa seurataan tarkasti COVID-19-pandemiaa, ovat päivittämällä verkkosivustonsa uusimmilla tiedoilla siitä, miten ohjelmaan vaikuttaa tilanteen mukaan. On todennäköistä, että useimmat ohjelmat lähettävät useita päivityksiä COVID-19: n vaikutusten arvaamattomuuden vuoksi, joten on tärkeää tarkistaa ohjelman verkkosivusto viikoittain.

Kun siirryt ohjelman verkkosivustolle tarkistamaan päivityksiä, pidä silmällä linkkiä verkkosivulle, joka on omistettu erityisesti COVID-19-päivitysten tarjoamiselle . Monet ohjelmat päättävät ohjata oppilaat ja vanhemmat erityiselle koronavirussivulle sen sijaan, että julkaisisivat päivityksiä pääsivulle tai kotisivulle.

On myös tärkeää pitää mielessä, että ohjelmat mukauttavat suunnitelmiaan melko säännöllisesti. Vaikka luulisit, ettei ohjelmaa peruuteta, on silti tärkeää tarkistaa säännöllisesti uusia päivityksiä ohjelman verkkosivustolle.

Vaihe 2: Varmista, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla - ja tarkista se usein

Kun tarkistat ohjelmasi verkkosivuston, se todennäköisesti kertoo sinulle tarkista päivityksesi lähiviikkoina sähköpostistasi kuinka COVID-19 vaikuttaa kesäohjelmaasi.

Jotkut ohjelmien verkkosivustoilla tarjottavista tiedoista ovat hieman epämääräisiä eivätkä välttämättä vastaa yksityiskohtaisempiin kysymyksiisi siitä, mitä voit odottaa tapahtuvan, jos ohjelma peruutetaan tai siirretään verkossa. Monet ohjelmat lupaavat lähettää sähköpostitse hakijoille ja / tai osallistujille lisätietoja peruutuspäätöksistä tai ohjelman siirtämisestä online-muotoon, kun yksityiskohdat on selvitetty.

body-social-media-1

Vaihe 3: Seuraa kesäohjelmaa sosiaalisessa mediassa

Toinen tapa pysyä ajan tasalla kesäohjelman suunnitelmista vastauksena COVID-19: een on seuraamalla heidän sosiaalisen median sivujaan. Monet ohjelmat ovat jo lähettäneet päivityksiä COVID-19: stä Instagramissa mukaan lukien Duke VINKKI , LaunchX ja Notre Damen johtajaseminaarit . Muut ohjelmat, kuten Lahjakkaiden kesäinstituutti (SIG) , ovat ohjaaneet Instagram-seuraajia biolinkkiinsä COVID-19-päivityksiä varten.

Vierittäminen uutissyötteen päivityksen ohi saattaa tuntua helpommalta tavalta saada tarvitsemasi tiedot kuin yrittää selata verkkosivustoa. Vaikka on täysin hienoa käyttää sosiaalista mediaa pääyhteyspisteenä kesäohjelman päivityksiin, on tärkeää tarkistaa sosiaalisessa mediassa löytämäsi tiedot ohjelmasivustosi ja saamiesi sähköpostien perusteella varmistaaksesi, että sinulla on uusimmat tiedot.

Muista myös, että jotkin ohjelmat eivät ole yhdenmukaisia ​​sosiaalisen median päivitysten kanssa. Jos et ole nähnyt toimintaa heidän sivuillaan jonkin aikaa, muista tarkistaa muista paikoista.

Vaihe 4: Soita ohjelmakoordinaattorin toimistoon

Vaikka tämä on todennäköisesti harvinaista, tulee olemaan joitain kesäohjelmia, jotka eivät vain ole kirjoittaneet lopullista lausuntoa siitä, miten ne reagoivat COVID-19: een . Jotkut ohjelmat saattavat odottaa, mitä tapahtuu seuraavien viikkojen aikana, ennen kuin he tekevät päätöksen peruuttaa tai muuttaa ohjelmansa muotoa.

Hakijoille ja osallistujille se ei jätä paljon aikaa suunnitteluun. Jos et ole löytänyt päivityksiä kesäohjelmastasi heidän verkkosivustoltaan, sosiaalisesta mediastaan ​​tai sähköpostitse kuukauden kuluessa ohjelman alkamispäivään, soita ohjelman koordinaattorin toimistoon kysyäksesi tietoja . Muista, että kampuksilla olevat ohjelmat ovat saattaneet siirtyä työstä kotiin -muotoon, joten voi kestää muutaman päivän, ennen kuin joku palauttaa puhelusi.

Vaihtoehtoisesti, jos tiedät, että ohjelmallasi on aikaherkkä korvauskäytäntö (esimerkiksi ilmoittautumismaksujen tai lukukausimaksujen suhteen), muista ottaa yhteyttä ohjelman koordinaattorin toimistoon hyvissä ajoin ennen korvausten määräpäivää. Et todellakaan halua menettää hyvitystä!

Vaihe 5: Huuhtele ja toista

Se, että kesäohjelmaa ei peruuteta nyt, ei tarkoita, että sitä ei peruuteta tulevaisuudessa. Siksi sinun on oltava ahkera seuraamaan saamiasi tietoja (tai et ole!).

Jos ohjelma ei ole päivittänyt sinua - tai jos olet puhunut ohjelman koordinaattoreiden kanssa eivätkä he ole vielä tehneet päätöksiä - toista yllä olevat vaiheet noin kolmen viikon välein. Mitä nopeammin saat tietää muutoksista, sitä nopeammin voit saada hyvityksen, valmistautua verkkokokemukseen tai tehdä vaihtoehtoisia järjestelyjä kesälomallesi.

keho-tehtävä-tehtävät

Yhteenveto: Kuinka seurata kesäohjelmasi tilaa COVID-19: n aikana

Monissa kesäohjelmissa lähestytään samanlaisesti COVID-19-tilannetta ja tehdään päätöksiä siitä, miten kesän ohjelmointia jatketaan muuttuvien olosuhteiden valossa. Yleisesti, Jos haluat seurata tarkasti, miten COVID-19 vaikuttaa kesäohjelmaasi, on tärkeää tehdä seuraava:

  • Seuraa ohjelmasi sosiaalisen median sivuja, koska päivitykset todennäköisesti jaetaan siellä
  • Tarkista ilmoitukset ohjelman verkkosivustolta viikoittain
  • Varmista, että sähköpostiosoitteesi on päivitetty ohjelman tietokannassa
  • Tilaa ohjelman digitaalinen uutiskirje, jos sitä tarjotaan
  • Ota yhteyttä ohjelmaasi puhelimitse, jos et ole saanut päivityksiä 4 viikon kuluessa ohjelman alkamispäivästä

Kesäohjelmat tekevät parhaansa vastaamaan ennakoivasti COVID-19: een. Varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot navigoidaksesi paikkasi tilanteessa, on tärkeää, että olet myös ennakoiva.

keho-mitä-seuraava

Mitä nyt?

Jos haet yliopistoon, olet ehkä suunnitellut SAT: n suorittamista lähitulevaisuudessa. Mutta COVID-19 on johtanut joidenkin SAT 2020 -testipäivien peruuttamiseen. Voit tarkistaa testipäivän peruutukset ja saada lisätietoja siitä, mitä tehdä, jos päivämääräsi on peruutettu.

Valitettavasti sama pätee ACT-testin tekijöihin. Jotkut ACT 2020 -testipäivät on peruttu tai ajoitettu uudelleen myös koronaviruspandemian seurauksena . Mutta älä huoli: saat kaikki tarvitsemasi tiedot peruutuksista, uudelleenjärjestelyistä ja hyvityksen saamisesta täältä.

AP-testejä ei ole peruutettu, mutta muoto on vaihdettu verkkokokeeseen. Täältä saat kaikki yksityiskohdat sekä asiantuntijavinkkejä kokeeseen valmistautumisen säätämiseen.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.