Opiskelulainojen vakauttaminen: Täydellinen opas

feature_consolidatestudentloansTunnetko olevasi rasittunut opintolainoilla? Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua kääntämään uuden lehden.

Opintolainojen yhdistäminen voi yksinkertaistaa kuukausimaksujasi ja mahdollisesti alentaa korkoasi, mikä johtaa paljon säästöihin pitkällä aikavälillä. Samaan aikaan lainojen vakauttaminen ei ole kaikille, joten sinun on varmistettava, että ymmärrät kaikki ehdot ennen uuden sopimuksen tekemistä.

Tässä oppaassa käydään läpi opintolainojen yhdistämisen sisään- ja ulospäin, jotta tiedät mitä se tarkoittaa, miten se tehdään ja antaako opiskelulainasi vakauttaminen uuden taloudellisen alun vai ei. Ensinnäkin, mitä opintolainan vakauttaminen tarkalleen tarkoittaa?Mikä on opintolainan vakauttaminen?

Opintolainojen yhdistäminen, tapa jälleenrahoittaa opintolainoja, kokoaa kaikki opintolainasi yhteen ja yhdistää ne yksi uusi laina yhdellä kuukausimaksulla ja uudella korolla. Ihannetapauksessa kyseinen korko on alhaisempi kuin tällä hetkellä maksamasi korko.

Lainan vakauttamisohjelmat saattavat myös tarjota sinulle joustavampia ehtoja maksaa lainasi, merkitseekö se sitä, että ostat enemmän aikaa tai maksat lainasi takaisin mahdollisimman nopeasti. Joko hallitus tai yksityinen luotonantaja, kuten lainanvakautusyhtiö tai pankki, ottaa osan tai kaikki erilaisista lainoistasi ja jakaa uuden yksittäisen lainan.

ln ja e säännöt

Riippuen siitä, mitä yksikköä käytät lainasi vakauttamiseen, sinä voi yhdistää liittovaltion lainat, yksityiset lainat tai molemmat. Lue lisää siitä, mitkä lainat voit yhdistää.

Jos käy läpi Yhdysvaltain opetusministeriön, voit vain vahvistaa liittovaltion lainasi.

Millaisia ​​opintolainoja voit yhdistää?

Joillakin ihmisillä on liittovaltion lainoja, kuten Stafford-, Perkins- tai Plus-laina, joillakin ihmisillä on yksityisiä lainoja lainanantajilta, kuten Sallie Mae tai pankki, ja joillakin ihmisillä on sekoitus molempia. Saatat pystyä yhdistämään kaikki lainasi, lähestymistavastasi riippuen.

Liittohallitus sallii vain vakiinnuttamisen liittovaltion opintolainat, kuten suorat tuetut tai tukemattomat Stafford-lainat, Perkins-lainat ja Direct Plus -lainat. Yksityiset luotonantajat voivat joko yhdistää vain yksityiset lainat tai sekä yksityiset että liittovaltion lainat yhdessä.

Saatat miettiä, pitäisikö sinun kokeilla opintolainojen yhdistämistä valtion tai yksityisen luotonantajan kautta, ja vastaus on, että on olemassa molempien ohjelmien hyvät ja huonot puolet. Katsotaanpa molempien vaihtoehtojen etuja ja haittoja.

Mikä lainan vakauttamissuunnitelma voittaa taistelun korkeita korkoja vastaan?

Liittovaltion Vs. Yksityisen opintolainan vakauttaminen

Kun ryhdyt toimiin opiskelulainojen vakauttamiseksi, sinulla on kaksi mahdollista tapaa - liittohallitus tai yksityinen luotonantaja. Molemmille vaihtoehdoille on erilaisia ​​sääntöjä, etuja ja haittoja, ja ohjeet vaihtelevat edelleen yksityisten luotonantajien välillä. Katsotaanpa, miten kukin vaihtoehto toimii, sen hyvät ja huonot puolet sekä miten hakea opintolainojen yhdistämistä.

Opintolainojen vakauttaminen liittovaltion hallitukselta

Yhdysvaltain opetusministeriö tarjoaa Suuntakonsolidointilainan, joka korvaa kaikki liittovaltion opiskelijalainasi yhdeksi lainaksi yhdellä maksulla ja uusilla ehdoilla. Hakea Suunta Konsolidointilainat, nykyisten lainasi on oltava lisäaikana tai takaisinmaksuna.

Liittovaltion lainojen vakauttaminen ei yleensä laske korkojasi paljon. Se voi kuitenkin olla hyödyllinen, koska se tarjoaa joustavammat takaisinmaksuehdot ja anteeksiantamisvaihtoehdot. Syy, että se ei muuta korkosi paljon, on se, että tämä ohjelma käyttää uutta korkoa, joka on vanhan painotettu keskiarvo.

Suorien vakauttamislainojen koron määrittämiseksi opetusministeriö ottaa a painotettu keskiarvo nykyisistä koroista ja pyöristää sitten lähimpään 1/8-prosenttiin . Voit laskea tämän painotetun koron itse kertomalla kukin laina sen korolla, lisäämällä tuotteet yhteen ja jakamalla sitten lainojen summalla. Lopuksi pyöristät lähimpään 1/8 prosenttiin.

On olemassa useita laskin työkaluja, joiden avulla voit arvioida painotetun keskiarvon verkossa tai voit murskata numerot itse. Harkitse seuraavaa esimerkkiä saadaksesi selville, kuinka voit laskea liittovaltion korkojen painotetun keskiarvon.

Laskin valmiina? On aika murskata joitain numeroita.

Koron painotetun keskiarvon laskeminen: Esimerkki

Liittovaltion suora konsolidointilaina yhdistää lainasi ja antaa sinulle uuden lainan uudella korolla. Opintolainan vakauttamisprosentit ovat a painotettu keskiarvo nykyisistä koroista. Voit arvioida tämän painotetun keskiarvon viidessä vaiheessa.

Oletetaan, että sinulla on yksi liittovaltion laina 10 000 dollaria 6,5 ​​prosentin korolla ja toinen 2 000 dollaria 5 prosentin korolla.

 • Laina 1: 10000 dollaria 6,5% korolla
 • Laina 2: 2000 dollaria 5,3% korolla

Nämä ovat viisi vaihetta ottaisit selvittääksesi painotetun keskiarvosi:

Vaihe 1: Kerro jokainen lainasumma sen korolla. Nämä tuotteet edustavat lainan painokerrointa.

 • Laina 1: 10000 dollaria x 0,065 = 650
 • Laina 2: 2000 dollaria x 0,053 = 106

Vaihe 2: Lisää tuotteet yhteen. Tässä esimerkissä meillä on kaksi lainaa, joten lisäämme kaksi tuotetta yhteen.

 • 650 + 106 = 756

Vaihe 3: Lisää lainasummat yhteen.

 • 10 000 dollaria + 2 000 dollaria = 12 000 dollaria

Vaihe 4: Jaa vaiheen 2 summa ('lainan kokonaispainokerroin') vaiheen 3 summalla (lainan kokonaismäärä). Kerro 100: lla, jos haluat muuttaa desimaalin prosenttiosuudeksi.

 • 756/12 000 = 0,063
 • 0,063 x 100 = 6,3%

Vaihe 5: Pyöristää ylöspäin lähimpään 1/8 prosenttiin. Prosenttiosuuden tulisi päättyä 0,125, 0,250, 0,375, 0,500, 0,625, 0,750, 0,875 tai 1 000. Jos painotettu keskiarvo näyttää jo yhdeltä näistä desimaaleista, sinun ei tarvitse pyöristää ylöspäin.

 • 6,3 + 0,075 = 6,375%

Kahden lainamme kanssa uusi painotettu korko olisi 6,375%. Näet kuinka tämä on eroaa painottamattomasta keskiarvosta, mikä olisi yksinkertaisesti 5,9% ((0,065 + 0,053) / 2 x 100 = 5,9%).

Nyt kun sinulla on käsitys hallituksen suoran vakauttamislainan toiminnasta, katsotaanpa lainojen vakauttamisen edut ja haitat liittovaltion ohjelman kautta.

Suorat konsolidointilainat käyttävät painotettua keskiarvoa, joten suuremmat lainat vaikuttavat uuteen korkoon voimakkaammin kuin pienemmät.

Hyödyt opiskelijalainojen vakauttamisesta hallituksen kautta

Tässä on joitain mahdolliset edut liittovaltion opiskelijalainojen vakauttamisesta Yhdysvaltain opetusministeriön kautta.

 • Yksinkertaista kuukausimaksut vähentämällä maksut vain yhteen.
 • Saada kiinteä korko. (Viimeaikaisilla liittovaltion lainoilla on jo kiinteät korot, mutta ennen heinäkuussa 2006 jaetuilla lainoilla on vaihteleva korko.)
 • Käytä kaikkia tavanomaisia ​​takaisinmaksusuunnitelmia tai vaihda 30 vuoden takaisinmaksuohjelmaan.
 • Tulla oikeutettu julkisen palvelun lainan anteeksiantoon (PLSF), joka antaa anteeksi lainasi, jos olet työskennellyt kokopäiväisesti julkisessa palvelussa tai voittoa tavoittelemattomassa työssä ja suorittanut 120 ajallista maksua.
 • Voi silti käyttää Opintolainan anteeksianto ohjelmia.
 • Voi silti perustaa tuloperusteinen takaisinmaksuohjelma.
 • Ei aloituskuluja tai ennakkomaksusakot.

Miinukset opiskelijalainojen vakauttamisesta hallituksen kautta

Nämä ovat joitain suuria haittoja saada suoraa konsolidointilainaa liittohallituksen kautta.

 • Yksityisiä opintolainoja ei voida yhdistää.
 • Voi nostaa korkoja hieman kokonaisuudessaan.
 • Menettää Perkinsin lainan anteeksianto-ohjelman, joka peruuttaa Perkinsin lainat julkisen palvelun tehtävissä oleville ihmisille, kuten opettajille, palomiehille ja julkisille puolustajille, viiden vuoden kuluttua. (Saat pääsyn PLSF: ään, kuten edellä mainittiin, mutta 120 kuukauden laskenta alkaa suoralla konsolidointilainalla.)

Ottaen huomioon liittovaltion lainan vakauttamisen hyvät ja huonot puolet, kenen tulisi harkita hakemista?

Jos lainasi ovat enimmäkseen yksityisiä, liittovaltion lainojen vakauttamisohjelma ei ole oikea tie sinulle.

on teko tai istui kovemmin

Kenen tulisi hakea liittovaltion hallitukselta opiskelijalainojen vakauttamista?

Suora yhdistämislaina on järkevää, jos sinulla on useita liittovaltion opiskelijalainoja ja olet etsivät joustavampia takaisinmaksusuunnitelmia. Yleensä vain ihmisillä, joilla on yli 30 000 dollaria opintolainaa, on pääsy pitkäaikaiseen maksusuunnitelmaan. Jos yhdistät lainasi, voit saada 30 vuoden takaisinmaksusuunnitelman maksamastasi summasta riippumatta. Pidä vain mielessä, että pidempi konsolidointilainojen kausi voi tarkoittaa, että maksat enemmän korkoa pitkällä aikavälillä.

Voit myös hyötyä Julkisen palvelun lainan anteeksianto-ohjelma, jota saavat vain suoran konsolidointilainan saaneet. Jos olet jo oikeutettu Perkinsin anteeksianto-ohjelmaan, sinun ei todennäköisesti pitäisi vakiinnuttaa, koska menetät tämän vaihtoehdon. Jos päätät hakea liittovaltion suoraa lainojen yhdistämistä, miten haet?

Suoran vakauttamislainan hakeminen hallitukselta

Voit hakea konsolidointilainaa liittovaltion opiskelijatuen verkkosivuston kautta. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa Suora konsolidointilainahakemus ja velkakirja ja postita se sisään.

Täytätkö lomakkeen verkossa tai tulostatko sen, kirjoitat henkilökohtaiset tietosi ja lainasi tiedot. Tulet myös valitse maksusuunnitelma konsolidoidulle lainalle , lue ja hyväksy ehdot ja allekirjoita lomake. Jos haluat hakea tuloperusteista takaisinmaksuohjelmaa, sinun on annettava tulotiedot.

Kasvatustieteiden laitos yleensä ottaa noin 30 työpäivää hakemuksesi käsittelyyn. Kun se on hyväksytty, uusi lainasi tulee välittömästi voimaan, ja korvaat useita maksujasi yhdellä, yhdistetyllä maksulla kohti uutta lainaa. Kun hakemustasi käsitellään, sinun on jatkettava erilaisten lainojen maksamista.

Vaikka liittovaltion vakauttamisohjelma voi olla hyödyllinen, se täysin jättää yksityiset lainat pois. Jos haluat jälleenrahoittaa yksityisiä opintolainoja, harkitse toista lähestymistapaa yksityisen luotonantajayrityksen tai pankin läpi.

kuinka pyytää opettajan suositusta

Kun haet hakemusta, joudut odottamaan uutta täyskuukausittaista uutta yhdistettyä lainaa.

Opintolainan vakauttaminen yksityiseltä luotonantajalta

Toinen opintovakuutuksesi yhdistämisvaihe on menossa läpi yksityinen yritys tai pankki. Toisin kuin liittovaltion ohjelmassa, yksityiset lainanantajat tarkastelevat tekijöitä, kuten palkkasi, luottopisteitäsi, velan määrää ja sitä, onko sinulla allekirjoittajia päättääkseen, hyväksyvätkö he jälleenrahoituksen opintolainoissa vai eivät.

Kuten liittovaltion ohjelma, yksityiset lainanantajat ottavat kaikki lainasi ja jakavat uuden lainan yhdellä kuukausimaksulla ja korolla. Toisin kuin liittovaltion optio, uusi korko ei ole keskimäärin nykyisiä korkojasi, vaan pikemminkin täysin uusi korko perustuu taloudellisiin tekijöihin mainittu yllä. Se tarkoittaa, että voisit mahdollisesti laskea korkoasi kokonaisuudessaan!

Konsolidoitujen lainojen korot ovat yleensä 4,5% tai korkeammat. Voit tyypillisesti valitse kiinteä tai vaihtuva korko. Vaihtelevat korot alkavat alhaisemmat kuin kiinteät korot, mutta ne voivat nousta ajan myötä.

Jos sinulla ei ole vahva luottopiste tai allekirjoittaja, silloin et välttämättä saa houkuttelevaa korkoa tai edes hyväksy lainan konsolidointia lainkaan. Vaikka saat hyväksynnän, sinun on varmistettava, että yritys ei veloita sinulta aloitusmaksu (yleensä tietty prosenttiosuus pääomastasi) tai sakot lainan maksamisesta nopeammin kuin maksusuunnitelmassa määrätty aika.

Jotkut yksityiset luotonantajat konsolidoivat vain yksityisiä lainoja, kun taas toiset, kuten alla ehdotetut yritykset ja pankit, tekevät jälleenrahoittaa sekä yksityisiä että liittovaltion opintolainoja. Jos sinulla on sekoitus, niin luultavasti paras vaihtoehto on valita opintolainayhtiö, joka rahoittaa uudelleen molempien tyyppiset opintolainat.

Katsotaanpa hyvät ja huonot puolet opiskelijalainojen yhdistämisestä yksityisen luotonantajan kanssa, seurasi joitain parhaita lainan vakauttamisyrityksiä ja miten tehdä kysely.

Hyödyt opiskelijalainojen vakauttamisesta yksityisen luotonantajan kautta

Nämä ovat joitain mahdolliset edut se voi tulla lainojen vakauttamisesta yksityisen luotonantajan kautta. Jos muutama näistä eduista soveltuu tai on käytettävissäsi, sinun ei luultavasti pitäisi yhdistää lainojasi.

 • Yksinkertaista maksuja yhdistämällä kaikki lainat a yksi kuukausimaksu.
 • Voi saada a alhaisempi korko useimpiin tai kaikkiin lainoihisi, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Pääsy a 20 vuoden takaisinmaksuohjelma joka ei ehkä ole ollut käytettävissäsi aiemmin.
 • Pääsy a Viiden vuoden takaisinmaksuohjelma , joten voit maksaa velkanne lyhyessä ajassa.

Vaihtuvien korkojen ongelma on, että ne voisivat vain nousta.

Miinukset opiskelijalainojen vakauttamisesta yksityisen luotonantajan kanssa

Nämä ovat joitain haittoja, jotka voivat tulla yksityisen opintolainan yhdistämisen kanssa. Varmista ennen minkäänlaisen sopimuksen hyväksymistä lue pientä tekstiä piilotetuista maksuista, kuten aloitusmaksut tai ennakkomaksut.

 • Vaihtuvat korot voi lisääntyä ajan myötä, jättäen sinulle korkeamman koron kuin sinulla oli ennen lainojen yhdistämistä.
 • Hakemuksesi voisi olla hylätään, jos luottosi on huono tai jopa kohtuullinen.
 • Ei välttämättä sovellu parempaan korkoon.
 • Voi olla lisämaksut, kuten hakemusmaksu, aloitusmaksu tai ennakkomaksut.
 • saattaa loukkaantunut luottotulos jos yksityinen luotonantaja suorittaa kovan luoton tarkistuksen hakemuksesi arvioimiseksi.
 • saattaa menettää liittovaltion edut ja suojat, kuten lainan anteeksianto-ohjelmat ja tuloperusteiset takaisinmaksuohjelmat.

Ottaen huomioon nämä mahdolliset edut ja haitat, kenen tulisi tutkia tätä lainan jälleenrahoitusvaihtoehtoa?

Kenen tulisi hakea opintolainan vakauttamista yksityiseltä luotonantajalta?

Jos sinulla on yksityisiä opintolainoja tai yhdistelmä yksityisiä ja liittovaltion liittoja, voit hakea lainojen yhdistämistä yksityisen luotonantajan kautta nähdäksesi, minkälaisen tarjouksen yritys antaa sinulle.

Sinun pitäisi todennäköisesti hakea vain, jos sovellus on ilmainen, eikä yritys suorita luottotarkistusta, vahingoittamalla siten luottopisteitäsi hakemuksesi alustavalla arvioinnilla (jos päätät siirtyä eteenpäin, yritys suorittaa lopulta kovan luottotarkistuksen).

Jos sinulla on erityisen vahva luottopisteet ja / tai allekirjoittaja, jolla on vahva luottopiste, niin sinä voi saada alhaisemman koron ja pienemmät kuukausimaksut kuin sinulla on tällä hetkellä. Pienemmillä kuukausimaksuilla saatat jopa pystyä käsittelemään lyhyemmän takaisinmaksusuunnitelman ja päästä eroon lainoistasi nopeasti.

On tärkeää, että sinulla on vahva luotto tai allekirjoittaja, jotta saat alhaisemman koron. Et todennäköisesti saa alhaisempaa korkoa luottoluokituksettomille opintolainoille.

Jos harkitset yhdistetyn lainan hakemista, sinun on myös varmistettava eivät ole oikeutettuja liittovaltion etuihin, kuten anteeksiantamisohjelmat tai tuloihin perustuvat takaisinmaksusuunnitelmat, koska menetät todennäköisesti nämä.

Lisäksi sinun on varmistettava, että sinun ei tarvitse kantaa seuraamusten kustannuksia, kuten aloitusmaksua. Jotkut pankit veloittavat merkittävän prosentin pääomastasi konsolidoidun lainan maksamisesta, jolloin koko prosessi ei ole sen arvoinen lyhyellä tai pitkällä aikavälillä.

Jos olet kiinnostunut näkemään, voitko saada opintolainan yhdistämisen, tutustu alla oleviin parhaisiin yksityisiin luotonantajiin.

Nämä ovat luotettavimpia yksityisiä luotonantajia konsolidointilainojen suhteen.

Vuoden 2016 parhaat opintolainan vakauttamisyritykset

Valitsin nämä lainanantajat parhaiksi, koska ne tarjoavat konsolidointivaihtoehtoja sekä perustutkinto- että jatko-opintojen lainoja ja yhdistää sekä yksityiset että liittovaltion lainat. Ne tarjoavat myös eräitä kilpailukykyisimmistä opintolainojen vakauttamisasteista. Lopuksi nämä yritykset tarjoavat erilaisia ​​takaisinmaksuohjelmia, jotka vaihtelevat viidestä 20 vuoteen.

onko gpa painotettu tai painottamaton
 • Kansalaispankki: tarjoaa kilpailukykyiset korot ihmisille, joilla on vahva luotto. Kiinteät korot vaihtelevat 4,74% - 9,39% ja vaihtuvat hinnat vaihtelevat 2,18% - 7,93%. Se tarjoaa myös ylimääräisen alennuksen korosta, jos avaat Citizens Bank -tilitilin. Yliopisto-lainasi on oltava 10–150 000 dollaria, kun taas jatko-opintojen lainat voivat olla jopa 170 000 dollaria.
 • College Ave: tämä opintolainayhtiö tarjoaa kiinteitä korkoja 4,74–8,5% ja vaihtuvakorkoisia 2,5–7,25%. Lainasi on oltava jossain välillä $ 5k ja $ 250k
 • Yhteinen joukkovelkakirjalaina: tarjoaa kiinteät korot välillä 3,5% ja 7,49% ja vaihtelevat korot välillä 2,13% ja 5,68%. Lainojen on oltava yhteensä 10 000 dollaria tai enemmän.

Muutama muu erittäin arvostettu opintolainan vakauttamisyritys on LendKey, RISLA, Earnest ja Sofi. Voit myös vertailla vaihtoehtoja ja tarjouksia hakukoneen ja vertailutyökalun kanssa osoitteessa Credible.com .

Jos luulet yksityisen opintolainan vakauttamisen olevan hyvä vaihtoehto sinulle, Lue lisää oppimislainojen vakauttamisesta.

Kuinka hakea opintolainan vakauttamista yksityiseltä lainanantajalta

Voit lähettää alustavan hakemuksen opiskelulainan vakauttamiseen verkossa. Kaikilla yksityisillä yrityksillä ja pankeilla on oma online-sovellus, tai voit täyttää yhden ja katsoa tarjouksia Credible-palvelun kautta. Kaikki sovellukset pyytävät henkilökohtaisia ​​tietojasi ja tietoja lainastasi. Jotkut saattavat pyytää sosiaaliturvaa suorittamaan pehmeän luottotarkistuksen, mikä ei saisi vaikuttaa luottopisteisiisi.

Saat heti ennakkohyväksynnän heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos haluat siirtyä eteenpäin, sitten annat lisätietoja.

Antaakseni sinulle esimerkin prosessista, olen sisällyttänyt kuvakaappauksia lainan vakauttamista koskeva hakemus opintolainayhtiöltä, College Ave. Tässä on College Ave -sovelluksen ensimmäinen osa.

Täyttämisen jälkeen henkilökohtaiset tiedot ja palkka siirryt toiselle sivulle lukemaan College Ave -sopimuksen yleiset ehdot.

Tarkistettuasi nämä tiedot ilmoitat oletko hakemassa toisen allekirjoittajan kanssa. Vahvan luottoluokituksen omaavan allekirjoittajan kanssa saatat saada alhaisemman koron. Jos sinulla on itsellesi vahva luottokortti, et todennäköisesti tarvitse sitä.

Prosessin viimeinen sivu kertoo sinulle onko sinut hyväksytty konsolidointilainalle vai ei. Jos sinulla on, siirryt seuraaviin vaiheisiin, mukaan lukien tietyn lainan ja takaisinmaksusuunnitelman valitseminen.

Jos olet kiinnostunut yksityisten lainojen yhdistämisestä, sinun pitäisi kestää jonkin aikaa tutkia vaihtoehtojasi. Hakeudu useisiin yksityisiin luotonantajiin kerralla ja vertaa heidän tarjouksiaan. Jos päätät siirtyä eteenpäin, tiedät, että saat parhaan.

Muuten, jotkut pankit, kuten Citizens Bank, antavat sinulle 0,24% alennuksen korostasi, jos määrität automaattiset maksut, ja lisäksi 0,24% alennuksen, jos avaat pankkitilin niissä. Lainasumman ja takaisinmaksusuunnitelmien perusteella nämä alennukset voisivat säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Kun olet hakenut, odotat jonnekin välillä muutamasta viikosta kuukauteen tai kahteen konsolidoidulle lainallesi. Kuten minkä tahansa konsolidointisovelluksen kohdalla, sinun tulisi jatkaa kaikkien lainojen maksamista sillä välin.

Lopuksi katsotaanpa avainkohdat, jotka sinun on tiedettävä jos olet kiinnostunut yhdistämään opintolainasi liittohallituksen tai yksityisen luotonantajan kautta.

Hanki korkosi mahdollisimman alhaiseksi, jotta voit käyttää rahaa tärkeämpiin asioihin, kuten vuokraan, säästöihin eläkkeelle tai jalokividiaaraan keraamiselle säästöpossulle.

Opiskelulainojen vakauttaminen: avainkohdat

Liittovaltion ja / tai yksityisten opintolainojen yhdistäminen voi säästää paljon rahaa. Se voi virtaviivaista suunnitelmasi yhdeksi kuukausimaksuksi ja säästät tuhansia dollareita koroista lainasi voimassaoloaikana.

Liittovaltion vakauttamisohjelma voi avautua joustavammille takaisinmaksusuunnitelmille, ja se tekee sinusta kelvollisen lisä anteeksianto-ohjelmaan. Yksityiset luotonantajat yhdistävät sekä liittovaltion että yksityiset lainat voi tarjota sinulle paremmat korot ja pienemmät kuukausimaksut jotka säästävät rahaa pitkällä aikavälillä.

Varmista, että sinä harkitse kaikkia lainan vakauttamisen etuja ja haittoja huolellisesti, ja lue kaikki hienot tekstit ennen uuden lainasopimuksen allekirjoittamista. Jos olet tehnyt tutkimuksen ja olet varma, että ymmärrät uuden sopimuksen, saatat hyvinkin pystyä yksinkertaistamaan lainamaksujasi, vähentämään opintolainojen taakkaa ja lopulta säästämään rahaa opintolainoissasi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA