Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

feature_cocooil

Ihmiset ovat käyttäneet kookosöljyä tuhansien vuosien ajan hiusten ja päänahan kosteuttamiseksi. Viime vuosina tiede on vahvistanut sen, mitä monet ihmiset jo tiesivät —Kookosöljy on erittäin tehokas hiushoito.

Haluatko edistää hiusten kasvua? Saada sileämmät, sileämmät hiukset? Päästä eroon ärsyttävästä hilseestä?Tämä opas käy läpi viisi kookosöljyn etua hiuksille , sekä todisteet siitä, miksi se toimii niin hyvin. Mikä tärkeintä, puhumme siitä, kuinka voit käyttää kookosöljyä hiuksissasi, askel askeleelta!

Jos haluat oppia kookosöljyn toiminnasta, sinun on ensin ymmärrettävä itse hiusten rakenne. Tämä todella auttaa sinua ymmärtämään kehoasi ja kuinka hoitaa sitä paremmin. Aloitetaan siitä.

Hiusten rakenne: mitä sinun on tiedettävä

Saadaksesi selville, miksi kookosöljy toimii, sinun on ensin ymmärrettävä kuinka hiukset on rakennettu. Jokainen yksittäinen pääsi hius on sylinterin muotoinen. Siinä on sisäputki, joka koostuu aivokuoresta ja sydämestä, ja tätä putkea ympäröi keratiinipohjainen kuori, jota kutsutaan kynsinauhaksi.

Kynsinauha ei ole kovin joustava, joten se kamppailee säilyttää muotonsa, kun hiukset laajenevat ja supistuvat. Terve kynsinauha pystyy säilyttämään muodonsa ja suojaamaan aivokuoren sisällä. Vaurioituneella kynsinauhalla on puolestaan ​​vaikeuksia puolustautua elementtejä vastaan.

Kynsinauha voi halkeilla tai rikkoutua paljastamalla aivokuori ja päästetään kaikki kosteus sisälle. Kun kynsinauhat rikkoutuvat, hiuksesi voivat tuntua karkeilta ja niillä on halkeamat.

Kynsinauhan on suojattava aivokuori monilta elementeiltä, ​​mukaan lukien lämpöä, kemikaaleja ja jopa vettä. Itse asiassa vesi on yksi pahimmista kynsinauhavaurioista. Lue lisää miksi.

hiukset

Tässä on vakava lähikuva yhdestä hiuksesta. Hiukset voivat tuntua kuivilta ja vaurioituneilta, jos kynsinauha rikkoutuu. (Sam Lindsay / Kaikki oikeudet pidätetään)

Vesi, hiukset ja hygralisen väsymyksen vaarat

Kun pään yksittäiset karvat kastuvat, ne laajenevat. Kun vesi haihtuu, ne supistuvat uudelleen. Kaikki tämä liike voi olla kova kynsinauhalle, joka koostuu melko joustamattomasta materiaalista (proteiini keratiini, joka muodostaa myös kynnet ja varpaat).

Terveet kynsinauhat ovat hyviä estämään vettä ja estämään liiallista imeytymistä. Itse asiassa ottaa hydrofobiset hiukset on yksi merkki siitä, että hiuksesi ovat terveitä. Voit analysoida omat hiuksesi yksinkertaisella testillä: laita hiuslakka lasilliseen vettä. Jos se kelluu jonkin aikaa, se on hydrofobinen (hurra!).

Jos taas hiuksesi uppoavat aivan pohjaan, ne imevät vettä nopeasti. Jos hiusten ympärillä olevat kynsinauhat päästävät liikaa vettä liian nopeasti, niin todellinen hiusten kuidut voivat hajota. Tämä esiintyminen, joka tunnetaan hygralisena väsymyksenä, näkyy karkeudella, murtumisella ja halkeilla.

Kuten näette alla, kookosöljy on loistava tapa tehdä hiuksistasi hydrofobisempi suojaavat kynsinauhaa ja aivokuori ja estää hiuksiasi irtoamasta kuin lankapallo. Ennen kuin tarkastelemme kookosöljyn etuja hiuksillesi, tarkistetaan nopeasti muut tekijät, jotka vaikuttavat hiusten terveyteen.

kehon aavikko

Liian suuri puhalluskuivaus ja suoristus voivat muuttaa hiuksesi kuivaksi autiomaaksi.

Mikä vahingoittaa hiuksiasi?

Hiuksesi ovat teknisesti kuollut kuitu, kun ne lähtevät päänahasta, mutta se ei tarkoita, että ne eivät reagoi ympäristössäsi oleviin tekijöihin. Jonkin verran ulkoiset voimat jotka vahingoittavat hiuksia

  • Lämpö , kuten hiustenkuivaajasta tai hiusten suoristimesta
  • Kemikaalit , kuten tietyistä shampoista, hoitoaineista ja hiusväreistä
  • Koskettaminen ja kiertäminen , kuten joustavista, leikkeistä tai jopa vain hiusten pyörittämisestä

Ympäristösi lisäksi hiuksiin vaikuttavat myös sisäiset tekijät, kuten sinun

  • Ravitsemus
  • Nesteytys
  • Päänahan verenkierto
  • Stressitasot (paljon stressiä voi saada hiuksesi putoamaan!)

Kookosöljy käsittelee monia näistä tekijöistä. Se auttaa kosteuttamaan hiuksiasi, ja sitä voidaan käyttää hoitamaan sairauksia, kuten hilse ja päätäitä. Mutta miksi se on todella hyvä hiuksillesi?

Katsotaanpa viisi kookosöljyn hyötyä hiuksillesi , miksi se toimii ja miten voit käyttää sitä.

kehon kosteus

Tuo kosteus takaisin hiuksiisi kookosöljyn kotihoidolla.

Kookosöljyn 5 parasta hyötyä hiuksille

Kookosöljyn levittäminen hiuksiin on luonnollinen, kemikaaliton ja tehokas tapa:

# 1: Kunnota hiuksesi syvästi
# 2: Käsittele ja estä vahingot
# 3: Vähennä hilseä
# 4: Käsittele päätäitä
# 5: Edistä hiusten kasvua

Kosmeettisilla ja lääketieteellisillä eduillaan kookosöljy ylläpitää kokonaisuudessaan hiusten ja päänahan terveyttä luonnollisella tavalla. Vaikka se saattaa tuntua liian hyvältä ollakseen totta, on sen tehokkuutta tukevat tutkimukset , kuten näet alla.

Tarkastellaan ensin kookosöljyn yleisintä käyttöä hiuksille - kosteusvoiteena.

Etu # 1: hoitaa hiuksiasi syvästi

Kookosöljy on erittäin tehokas hukuttamaan hiuksesi kosteudella. Muistatko, kuinka jokainen hius on valmistettu sisäputkesta, jota ympäröi kynsinauha? Kookosöljy voi todella tunkeutua kynsinauhaan , tunkeudu hiusakseliin ja kosteuta se sisältä ulospäin.

luettelot lukion luokista

Kun se imeytyy hiuksiin, kookosöljy ravitsee sitä vitamiineilla , pääasiassa E- ja K-vitamiinia, mineraaleja, kuten rautaa, ja lauriinihappoa. Erityisesti lauriinihappo on erityinen, koska se houkuttelee hiusten proteiineja ja auttaa kookosöljyä imeytymään.

Sen lisäksi, että kosteutat hiuksiasi vitamiineilla ja kivennäisaineilla, myös kookosöljy auttaa tiivistämään kynsinauhan . Tämä auttaa palauttamaan vaurioituneet kynsinauhat ja estämään hygraalisen väsymyksen tai veden liiallisen imeytymisen. Kookosöljy lisää ja estää kosteuden menetyksen.

Älä kuitenkaan ota sanaani siihen. Lue lisää siitä, mitä Journal of Cosmetic Science on sanottava kookosöljyn tehokkuudesta hiusten kosteusvoiteena.

kehon mikroskooppi

Tarkastellessaan tarkasti tutkijat vahvistivat, mitä monet ihmiset ovat tienneet vuosisatojen ajan: kookosöljy on erittäin tehokas hiusten kosteusvoide.

Kookosöljyn tutkimus kosteusvoiteena

Tutkimus julkaistu Journal of Cosmetic Science verrattiin kookosöljyä mineraaliöljyyn nähdäksesi kumman paremmin kosteutetuista hiuksista. Mineraaliöljyä, muuten, käytetään laajalti sarjatuotannossa olevissa hiustuotteissa. Se on halpa öljy, mutta käy myös ilmi, että se on tehoton!

Tämän tutkijat päättelivät:

Tulokset osoittavat, että kookosöljy tunkeutuu hiusakseliin, kun taas mineraaliöljy ei. Ero voi johtua kookosöljyn polaarisuudesta verrattuna mineraaliöljyn ei-napaiseen luonteeseen. Tunkeutuvan aineen affiniteetti proteiiniin näyttää olevan syy tälle erolle heidän käyttäytymisessään.

Tämä tutkimus osoittaa myös, että hiusten turvotusta rajoittaa öljy. Koska hiusten turvotus ja tyhjentyminen on yksi hygralisen väsymyksen aiheuttamista hiusten vaurioista, kookosöljy, joka on paremmin tunkeutuva kuin mineraaliöljy, voi tarjota paremman suojan hygralisen väsymyksen aiheuttamilta vaurioilta.

Kun tutkijat puhuvat tunkeutuvan aineen affiniteetista proteiiniin, he viittaavat kookosöljyn kykyyn tunkeutuu hiusakseliin ja kosteuttaa sitä sisältä ulospäin. Kosteuden lisäämisen lisäksi se estää myös vesivahingot.

Tutkimukset sivuun, kuinka voit todella levitä kookosöljyä hiuksillesi superannoksen kosteutta varten?

Kuinka käyttää kookosöljyä kosteuttamaan hiuksiasi

Kookosöljyssä ei todellakaan ole liian monta tapaa mennä pieleen. Suurimmaksi osaksi voit käyttää niin paljon tai vähän kuin haluat, ja sinulla on paljon liikkumavaraa siinä, kuinka kauan jätät sen.

Nämä seitsemän askelta kertoo sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kookosöljyn käytöstä. Ensin tarvitset muutamia materiaaleja:

  • Erittäin neitsyt kookosöljy, mieluiten orgaaninen
  • Suihkutulppa tai jonkinlainen päällyste, kuten vanha T-paita (valinnainen)
  • Vanha paita (joten et saa öljyä vaatteisiisi)

Se toimii parhaiten levittämällä kookosöljyä kosteat, pyyhekuivatut hiukset. Kun olet pestä tai vain huuhdellut hiuksesi ja kuivannut ne pois, ensimmäinen askel on saada kookosöljy valmiiksi levittämään.

Vaihe 1: Sulata kookosöljy

Hanki kookosöljy nestemäisessä muodossa. Se on kiinteä huoneenlämmössä ja sulaa 76 astetta tai korkeammalla. Paras tapa tehdä tämä on koota väliaikainen kaksinkertainen kattila asettamalla kuppi tai kulho kookosöljyä isompaan kulhoon kuumaa vettä.

Huomaa - kookosöljyä ei saa mikroaaltouunissa. Tämä voi hajottaa proteiineja. Jos sinulla on hienot hiukset ja käytät vain vähän, voit myös hieroa kookosöljyä kätesi väliin. Käytän kaksinkertaista kattilamenetelmää, koska minulla on paksut hiukset ja minun on käytettävä useita ruokalusikallisia öljyä.

Vaihe 2: Määritä kuinka paljon kookosöljyä käytetään hiuksissasi

Kokeile kuinka paljon öljyä laitetaan hiuksiin. Hienommat hiukset voivat käyttää vain 1-2 teelusikallista. Jos sinulla on paksummat hiukset, voit käyttää kolmesta viiteen ruokalusikallista ja työskennellä sen läpi osittain. Oikean määrän selvittäminen voi viedä jonkin verran yritys ja erehdys , mutta voit aina huuhdella sen pois, jos sinusta tuntuu, että laitat liikaa.

Vaihe 3: Työnnä kookosöljy hiuksiin

Työskentele kookosöljy hiusten läpi alkaen päistä ja liikkumalla ylöspäin. Saatat välttää juuria ja päänahkaa tai mennä kevyesti niille, ellet erityisesti koske päänahkaa tai hoitaa hilseen. Jos et, niin liikaa öljyä täällä voi tehdä hiuksista raskaat ja vaikeita huuhdella.

body_baby

Jos jätät kookosöljyä hiuksiisi yön yli, muista laittaa pyyhe tyynysi. Tämä vauva unohti ja sai öljyä kaikkialle.

Vaihe 4: Kampaa hiuksesi

Kampaa öljy hiusten läpi sormillasi tai laajahampaisella kammalla tai harjalla. Yrittää jaa se tasaisesti.

Vaihe 5: Anna sen istua

Laita hiuksesi elastisella tai peitä ne suihkuhatulla tai muulla päällysteellä. Voit antaa hiusten istua ja kosteuttaa missä tahansa puolen tunnin ja 18 tunnin välillä. Mitä kauemmin annat sen istua (pisteeseen asti), sitä enemmän se voi imeytyä ja kosteuttaa hiuksiasi.

Vaihe 6: Huuhtele

Huuhtele öljy ulos hiuksistasi. Voit käyttää shampoota vai ei, riippuen siitä, haluatko pestä hiuksesi.

Vaihe 7: Muotoile hiuksesi

Suunnittele hiuksesi normaalisti! Jos haluat estää kuivumista, yritä välttää muotoilutyökalujen aiheuttamia kovia kuumuuksia. Voit myös hieroa hiuksiin pienen määrän kookosöljyä a muotoilutuote. Se voi kesyttää kiharaa, lisätä kiiltoa ja toimia lämmönsuojana. Älä vain liioittele sitä ja päädy öljyisiin kokkareisiin!

Muista, että kookosöljy on öljyä, joten Ole varovainen, jos pääset sen vaatteisiin tai tyynyyn. Tarkastellaan nyt toista, siihen liittyvää kookosöljyn käyttöä - tapana hoitaa ja estää vahinkoja.

vartalomantelit

korkeakoulujen keskimääräiset tulokset

Kookosöljy palauttaa vaurioituneet proteiinit? Se on pähkinää.

Etu # 2: Hoitaa ja estää vahinkoja

Kookosöljy hoitaa ja estää hiusten vahingoittumisen. Aiemmin lukemasi hygral-väsymyksen lisäksi hiukset voivat myös vahingoittua proteiinin menetys. Kun käsittelet hiuksia kemikaaleilla tai lämmöllä, katkaiset sidokset proteiineissa.

Kun suoristan kiharaiset hiukseni esimerkiksi 400 asteen hiusten suoristimella, hajotan proteiinisidoksia ja muutan hiusten rakennetta. Tietenkin kiharat palaavat heti, kun hiukseni kastuvat, mutta proteiinit eivät aina pysty palaamaan alkuperäiseen muotoonsa. Paljon lämpöä voi johtaa pitkäaikaisia ​​vahinkoja.

Kookosöljy voi sekä korjata proteiinien nykyiset vauriot että estää lisävammoja toimimalla a lämmönsuoja. Katso mitä tällä tutkimuksella on sanottavaa siitä, kuinka kookosöljy huolehtii hiusten proteiineista.

Kookosöljyn tutkimus proteiinivaurioiden estämiseksi

Monet samat tutkijat, jotka katsoivat kookosöljyä kosteusvoiteeksi, tutkivat sen vaikutuksia hiusproteiineihin. Heidän tutkimuksensa kutsuttiin Mineraaliöljyn, auringonkukkaöljyn ja kookosöljyn vaikutus hiusten vaurioitumiseen . Tämän he löysivät:

Tulokset osoittavat selvästi kookosöljyn levityksen voimakkaan vaikutuksen hiuksiin verrattuna sekä auringonkukka- että mineraaliöljyjen levitykseen. Kolmen öljyn joukossa kookosöljy oli ainoa öljy, jonka havaittiin vähentävän proteiinihäviötä merkittävästi sekä vahingoittumattomille että vahingoittuneille hiuksille, kun sitä käytettiin esipesuna ja pesun jälkeisenä hoitotuotteena.

Kookosöljy vähentää proteiinihäviötä koostumuksensa vuoksi. Se on tehty lauriinihappo , joka, kuten edellä mainittiin, voi mennä hiusakselin sisään. Muut öljyt, jotka ovat niin monissa hiustuotteissa, eivät sisällä lauriinihappoa eivätkä siten voi auttaa hiusproteiinivaurioiden yhteydessä, kuten tutkijat päättelivät:

Sekä auringonkukka- että mineraaliöljyt eivät auta lainkaan vähentämään hiusten proteiinihäviötä. Tämä ero tuloksissa voi johtua näiden öljyjen koostumuksesta. Kookosöljy, joka on lauriinihapon (pääasiallinen rasvahappo) triglyseridi, omaa suuren affiniteetin hiusproteiineihin ja pienen molekyylipainonsa ja suoran lineaarisen ketjunsa ansiosta kykenee tunkeutumaan hiusakselin sisään.

Kookosöljy tarjoaa kaksisuuntaisen lähestymistavan hiusvaurioihin. Se hoitaa vahingoittuneita proteiineja sitoutumalla niihin, ja se estää lisää menetyksiä. Jos aiot käyttää kookosöljyä vahinkojen hoitamiseen tai estämiseen, mitä toimia sinun tulisi tehdä?

vartalo_alpa

'Hiukseni näyttävät hullulta. Toki toivon, että muistan käyttäneeni kookosöljyä tänä aamuna. '

Kuinka käyttää kookosöljyä vaurioiden hoitoon

Vahinkojen hoidolla ja hiusten kosteuttamisella on paljon päällekkäisyyksiä, joten voit levittää kookosöljyä käyttämällä seitsemää edellä kuvattua vaihetta. Levitä hyvä määrä nestemäistä kookosöljyä kosteisiin hiuksiin ja anna niiden istua puolen tunnin ja yön välillä ennen huuhtelua.

Täysin jätettävän hoidon lisäksi voit käytä pientä määrää lämpövahinkojen estämiseksi , kuten on kuvattu näissä kolmessa vaiheessa.

Vaihe 1: Sulata kookosöljy

Hanki kookosöljy nestemäisessä muodossa hieromalla sitä käsien välillä.

Vaihe 2: Hiero öljyä hiuksiin

Hiero missä tahansa viidestä teelusikasta kookosöljyä kosteissa hiuksissasi hiusten paksuudesta ja pituudesta riippuen. Aloita alhaalta ja jatka ylöspäin välttäen juuriasi öljyisen kertymisen välttämiseksi.

Vaihe 3: Kampaa kookosöljy hiusten läpi

Levitä tasaisesti kookosöljy hiuksissasi sormillasi tai leveähampaisella kammalla. Jos huomaat, että laitat liikaa, voit huuhdella sen pois ja yrittää uudelleen!

Vaihe 4: Muotoile hiuksesi

Suunnittele hiuksesi tavalliseen tapaan. Voit käyttää muita tuotteita kookosöljyn yhteydessä, mutta se voi myös toimia vähentää kiharaa ja lisää kiiltoa hiuksillesi yksin. Saatat rakastaa sitä niin paljon, että kookosöljystä tulee osa päivittäistä hiustenhoitorutiiniasi!

Nämä kaksi kookosöljyn ensimmäistä hyötyä koskevat hiusten kiillon, kehon ja kosteuden palauttamista. Sen lisäksi, että teet hiuksistasi kauniin, kookosöljyllä on myös terveydenhuollon edut, kuten hilseen hoitaminen ja päätäistä pääseminen. Lue lisää siitä, miten kookosöljy saavuttaa tämän ja miten sitä käytetään.

body_dog

hauskoja kahden pelaajan korttipelejä

Hilse sai sinut alas? Kookosöljy saattaa päästä eroon siitä lopullisesti!

Etu # 3: Poista hilse

Kookosöljyn on osoitettu sisältävän sienilääkkeet ja antibakteeriset ominaisuudet jotka hoitavat hilseen. Sen on havaittu olevan tehokkain hoidettaessa hiivan kaltaisen sienen aiheuttamaa hilsettä Malassezia . Koska hilseellä voi olla useita syitä, kookosöljy ei välttämättä aina toimi sen kanssa.

Se on ehdottomasti kokeilun arvoinen! Ainakin öljy tulee kosteuttaa ja rauhoittaa päänahkaa. Tarkastellaan kookosöljyn taustaa hilsehoitona.

Kookosöljyn tutkimus hilseen hoitamiseksi

On paljon enemmän anekdootteja todisteita siitä, että kookosöljy toimii hilsen hoidossa kuin tieteellisiä todisteita, mutta monet ihmiset vannovat sen. On tehty joitain tutkimuksia, joissa kookosöljyä tarkasteltiin ihon kosteusvoiteena antibakteeriset ja sienilääkkeet.

Esimerkiksi, Tämä tutkimus päätti seuraavaa:

Mikrobilääkeresistenssin ilmaantuminen yhdistettynä vähemmän sienilääkkeitä sisältäviin sienilääkkeisiin sai tämän tutkimuksen selvittämään neitsytkookosöljyn tehokkuuden sienilääkkeenä näillä lajeilla ... Kookosöljyä tulisi käyttää sieni-sienien hoidossa infektiot.

Tutkimuksessa tarkasteltiin Malassezia , muuten, hilseeseen liitetty sieni. Jos haluat kokeilla sitä, lue eteenpäin miten levittää kookosöljyä.

Kuinka käyttää kookosöljyä hilseen hoitoon

Mikä on paras tapa käyttää kookosöljyä hilseen hoitoon? Kokeile näitä kolme vaihetta nähdäksesi onko kookosöljy lääke sinulle.

Vaihe 1: Shampoo

Shampoo hiukset huolellisesti. Kun olet huuhdellut kaikki shampoot, pyyhi hiukset kostealla eikä tippuvalla.

Vaihe 2: Hiero kookosöljyä päänahkaasi

Hiero kookosöljyä käsien välillä päästäksesi siihen nestemäisessä muodossa. Hiero 2–4 teelusikallista öljyä päänahkaasi ja peitä kaikki alueet hilseellä.

Vaihe 3: Anna sen istua

Anna kookosöljyn istua päänahassasi vähintään kymmenen minuuttia. Huuhtele se sitten ja shampoo hiuksesi uudelleen. Voit myös antaa kookosöljyn istua yön yli, ehkä käyttämällä suihkukorkkia tai peittämällä tyynysi pyyhkeellä suojaamaan sitä öljyltä.

Voit käyttää tätä kookosöljyä kaksi tai kolme kertaa viikossa tarvittaessa.

body_doctor

Kookosöljy saattaa säästää matkan lääkäriin! Sen on osoitettu toimivan paremmin kuin perinteisesti määrätty päätäitä sisältävä lääke.

Etu # 4: Poista päätäistä

Kuten edellä luet, kookosöljyllä on sekä antibakteerisia että sienilääkkeitä. Nämä ominaisuudet tekevät siitä tehokas hoito päätäitä vastaan. Itse asiassa sen on osoitettu olevan jopa parempi kuin yleisesti määrätty lääke, permetriinivoide!

Alla olevassa tutkimuksessa yhdistettiin kookosöljy aniksen kanssa tehokkaan, täitä tappavan sumutteen tuottamiseksi.

Tutkimus kookosöljystä pään täiden hoitoon

Tämä tutkimus verrattiin kookosöljyä permetriiniliuokseen, lääkkeeseen, jonka lääkärit yleensä määräävät päästä eroon päätäistä. Mitä tutkijat löysivät?

Päätimme, että vaikka permetriinivoide on edelleen tehokas joillekin ihmisille, kookos- ja anissuihke voivat olla merkittävästi tehokkaampi vaihtoehtoinen hoito.

Kookosöljy ei vain toimi - se myös toimii paremmin kuin tavallinen resepti! Lue lisää siitä, miten kookosöljyä käytetään täihin.

Kuinka käyttää kookosöljyä päästä eroon päätäistä

Vaikka voisit käyttää hiuksiasi runsaasti kookosöljyllä kosteuttamaan niitä, niin käytä suurinta määrää hyökkääessä täitä vastaan. Tarvitset kookosöljyä, suihkukorkin tai pyyhkeen, kampa ja hiustenkuivaajan.

Vaihe 1: Peitä hiukset ja päänahka kookosöljyllä

Ota kookosöljy sisään nestemäisessä muodossa yllä kuvatun väliaikaisen kaksoiskattilamenetelmän avulla. Levitä liberaali määrä hiusten ja päänahan päällystämiseen kokonaan.

Vaihe 2: Hiero päänahkaa

Hiero kookosöljyä päänahkaasi useita minuutteja.

Vaihe 3: Peitä hiuksesi

Peitä hiukset suihkukorkilla tai pyyhkeellä vähintään yhden tai kahden tunnin ajan. Voit ajaa isku kuivaksi pään ympärillä lisää lämpöä.

Vaihe 4: Kampaa pois kuollut täitä

Poista peite hiuksistasi ja poista kammat poistamalla kuolleet täit ja munat.

Vaihe 5: Pese ja toista

Pese hiuksesi ja toista sitten vaiheet 1 - 4. On parasta antaa öljyn istua pidempään tällä kertaa , jättäen se yön yli, jos mahdollista. Kun poistat päällysteen, kampa kampa uudelleen hiusten läpi ja sitten shampoo.

Puhtaan kookosöljyn käytön lisäksi voit Yhdistä se muiden ainesosien kanssa. Muutamia yleisiä korjaustoimenpiteitä ovat kookosöljyn yhdistäminen kolmesta viiteen tippaan teepuuöljyä, jolla on luonnollisia hyönteismyrkkyjä, tai kymmenen neilikkaa jauhettua valkosipulia, jolla on luonnollisia antiseptisiä ominaisuuksia.

Jotkut ihmiset ovat myös yrittäneet peittää hiuksensa ensin omenasiiderietikka. Ne antavat etikan kuivua ja käyvät sitten läpi kookosöljykäsittelyn vaiheet.

Lopuksi on sanottu myös monikäyttöinen kookosöljy kaikkien muiden hienojen käyttötarkoitustensa lisäksi stimuloida hiusten kasvua.

ominaisuus_tyttö

Hiero kookosöljyä päänahkaasi, ja sinusta voi tulla todellinen Rapunzel!

Etu # 5: stimuloi hiusten kasvua

Kookosöljy on sanottu edistää hiusten kasvua. Se kosteuttaa päänahkaa ja esiintyy päänahan luonnollisina öljyinä, erityisesti öljyn sebumina. Sen erilaiset ominaisuudet estävät myös bakteerien ja sienten kasvua.

Lopuksi, kookosöljy on sanottu lisää päänahan verenkiertoa ja happea. Kookosöljyn käyttöä hiusten kasvussa ei ole vielä paljon tutkimustutkimusta, mutta kaikilla muilla suurilla eduilla ei ole haittaa kokeilla sitä. Alla olevat vaiheet kertovat miten.

Kuinka käyttää kookosöljyä hiusten kasvuun

Kookosöljyn tutkimus hiusten kasvua stimuloivana aineena on edelleen puuttuva, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla, vain sen antibakteeristen, sienilääkkeiden ja kosteuttavien vaikutusten vuoksi.

Sinun tarvitsee vain hiero kaksi tai kolme teelusikallista nestemäistä kookosöljyä päänahkaan ja anna sen istua vähintään kymmenen minuuttia. Pese sitten hiuksesi normaalisti. Käytä sitä useita kertoja viikossa ja katso, kasvavatko hiuksesi enemmän ajan myötä!

Kookosöljy voi tuntua ihmeeltä, jolla on kaikki edut hiuksillesi ja päänahkaasi, ja monet ihmiset uskovat sen olevan. Samanaikaisesti mikään hoito ei toimi samalla tavalla kaikille. Niitä on muutama sivuvaikutukset että ihmiset ovat ilmoittaneet käyttäneensä kookosöljyä hiuksillaan.

Kookosöljyn käyttö hiuksille: 3 mahdollista sivuvaikutusta

Ihmiset ovat raportoineet kolme pääongelmaa käyttämällä kookosöljyä hiuksillaan. Jotkut sanovat, että se sai hiuksensa kuivemmaksi. Toisten mukaan se aiheutti ihottumaa heidän kaulaansa. Ja muutamat muut sanoivat, että kookosöljy aiheutti aknen puhkeamista.

mistä ovat satsit

Kookosöljy on tietysti öljy, ja monet ovat yhtä mieltä siitä, että se voi tukkia huokosesi ja pahentaa iholle, joka on taipuvainen öljyisyyteen ja akneen. Jos käytät kookosöljyä ensimmäistä kertaa, saatat käytä vain pieni määrä ja odota, onko sinulla mitään näistä haittavaikutuksista.

Jos sinulla on huono reaktio, sinun pitäisi yksinkertaisesti lopeta sen käyttö. Voit kokeilla muita luonnollisia öljyjä, jos haluat leikata kemikaaleilla täytettyjä hiustuotteita, kuten oliiviöljyä, avokadoöljyä, rypsiöljyä ja jojobaöljyä.

Jos et kuitenkaan saa haittavaikutuksia, olet ehkä juuri löytänyt terveiden hiusten ja kemikaalittoman hiusten hoidon salaisuuden!

kookos

Katso, mahtava kookospähkinä! Tämä trooppinen hedelmä saattaa olla vain salaisuus hämmästyttäville hiuksille.

Kookosöljy hiuksille: tärkeimmät edut ja käyttötarkoitukset

Monille ihmisille kookosöljy on tehokas ja monipuolinen hiushoito. Se on täynnä ravitsevia vitamiineja ja mineraaleja, ja ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta se tunkeutuu hiusakseliin ja lisää kosteutta sisältä ulospäin.

Sen lisäksi, että käytät kookosöljyä syvähoitavana hoitona, voit myös lisätä hiusten muotoiluun Suojaa se lämmöltä. Paitsi että sinulla on yksi hyvä hiuspäivä toisensa jälkeen, voit tehdä päänahastasi terveellisen kookosöljyn antibakteeristen ja sienilääkkeiden avulla.

Varmista, että käytät kookosöljyä nestemäisessä muodossa —76 astetta tai korkeampi. Kun olet ymmärtänyt sen, voit kokeilla lisäämällä eteerisiä öljyjä ja luomalla omia hiustuotteita!

Nykyaikaiset tutkimukset ja muinainen käytäntö ovat yhtä mieltä - kookosöljy on hieno, luonnollinen tapa saada vahvat, terveelliset, kauniit hiukset.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.