Kuinka huijata SAT: ää

feature_cheatingontest

Vastuuvapauslauseke: Emme aio kertoa sinulle, kuinka huijata SAT: ää. Emme kannata pettämistä millään tavalla!

Mitä me tahtoa Kerro kuitenkin joistakin lähitulevaisuudessa tapahtuneista korkean profiilin huijausskandaaleista. Vaikka nämä skandaalit liittyivät räikeisiin päästökauppajärjestelmän sääntöjen ja määräysten rikkomuksiin, paljastamme myös joitain vähän tunnettuja toimia, jotka voivat nostaa punaisia ​​lippuja pisteidesi ympärille ja vaarantaa mahdollisuutesi päästä yliopistoon.

Mutta ensin katsotaan skandaaleja.

parhaat oppilaitokset siirrettäväksi

Kiina: Uusi SAT -materiaali on jo vuotanut

SAT: n suunnittelemisen aikaan vuonna 2016 uutta SAT-materiaalia ilmeni Kiinassa ilmeisesti asiakkaista ja voitoista kilpailevista testauskeskuksista. Yhdistelmän kautta opiskelijoiden haastattelut, online -keskustelufoorumit ja koko testin palat, Cram -koulujen johtajat ja opettajat saivat todellista testimateriaalia uudesta SAT: sta.

Ennen kuin tutustumme siihen, miten ihmiset saivat nämä materiaalit, keskustelemme miksi se on ongelma. SAT oli loppujen lopuksi jo annettu, joten miksi sillä olisi väliä, jos he saavat todellisia testikysymyksiä nyt? No, siihen aikaan, Uusi SAT oli annettu vain Yhdysvalloissa.

ETS pyrkii käytä uudelleen Yhdysvaltojen opiskelijoille jo annettuja SAT -laitteita kun testiä hoidetaan kansainvälisesti. Heillä ei ole rajoittamatonta määrää uusia testikysymyksiä, joten he kierrättävät Yhdysvalloista saadut testit käytettäväksi ulkomailla myöhemmin.

Tämä käytäntö saattaa olla parempi kuin antaa sama testi samoina testipäivinä, koska opiskelijat voivat hyödyntää aikavyöhykkeitä keskustellakseen testimateriaalista. Se avaa kuitenkin joukon kysymyksiä, nimittäin opiskelijoiden mahdollisuus nähdä todellisia testikysymyksiä ennen kuin he todella ottavat SAT: n. Kuten kaikki SAT: n käyttäneet tietävät, sinun ei pitäisi jakaa tätä luottamuksellista materiaalia kenenkään kanssa. Opiskelijat, jotka menivät näihin testin valmistelukeskuksiin Kiinassa, saivat valtavan jalan testin ennenaikaisesta tiedosta.

Joten miten nämä kilpailukykyiset valmistusyritykset saivat jo käsiinsä uudet SAT -osiot? He tekivät tämän muutamalla tavalla.

Ensinnäkin jotkut yritykset lensi opettajia Yhdysvaltoihin saadakseen lisätietoja SAT: sta. Nämä opettajat odottivat testikeskusten ulkopuolella ja pyysivät oppilaita kuvailemaan juuri tekemänsä testin. Reutersin mukaan , yksi valmistava yritys nimeltä Sanli lähetti 11 opettajaa haastattelemaan Yhdysvalloissa opiskelevia Sanlin opiskelijoita, kun he tulivat SAT: sta!

Toinen tapa valmisteluteollisuuden ihmisille oppia SAT: sta oli online -keskustelufoorumeilla, kuten College Luottamuksellinen . Opiskelijat-ja ehkä muut kuin opiskelijat- jakoivat yksityiskohtaisia ​​tietoja testeistään verkossa. Taitavat testivalmistajat ottivat tämän oivalluksen ja rekonstruoivat testimateriaalia, joka lopulta näytti erittäin samanlaiselta kuin todellinen SAT.

Lopuksi - ja tämän yksityiskohdat ovat hieman hajanaisia ​​- SAT -opettajat näyttivät saavan vuotaneet SAT -osiot. Kuten Reuters raportoi, kierteli asiakirjoja, jotka sisälsivät kokonaisia ​​osia maaliskuun 2016 SAT: sta. Pian SAT: n antamisen jälkeen testivalmistusyritykset Kiinassa mainostivat testivihkoja, jotka sisälsivät kysymyksiä, jotka olivat hyvin samankaltaisia, elleivät samat kuin todellisessa SAT: ssa.

On epäselvää, pidätettiinkö vai peruttiinko näiden opiskelijoiden pisteet, kuten viime vuosina. Olisi sääli, että opiskelijat joutuisivat kärsimään kokeita valmistavien yritysten epäeettisten käytäntöjen seurauksista. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että alan kilpailu merkitsee sitä tuollainen huijaus vain jatkuu .

Kuten alla luet, Kiinaa ja Etelä -Koreaa on tarkasteltu saman käytännön vuoksi viime vuosina. Molempien maiden opiskelijat, jotka opiskelivat tietyissä testauskeskuksissa, näkivät joitain SAT -kysymyksiä ennen he ottivat testin.

body_library-4.jpg

Tämä varjoisa hahmo on selvästi matkalla ennalta määrättyyn kohtaamispaikkaan, jossa on reppu täynnä huippusalaista SAT-materiaalia.

Kiina ja Etelä -Korea: Opiskelijat vastasivat uusintatesteihin

Turvallisuus on erittäin korkea SAT: n ympärillä, joten kun tapahtuu väärin, kuten esimerkiksi Tammikuun 2015 testihallinto Kiinassa ja Toukokuun 2013 testihallinto Etelä -Koreassa , siitä tulee aika iso uutinen. Testin pisteitä pidätettiin paitsi kaikille Kiinassa testanneille opiskelijoille myös kaikille maan ulkopuolella testanneille kiinalaisille opiskelijoille (joilla on kotiosoite Kiinassa). Ja Etelä -Korean opiskelijoille? Kaikki pisteet peruttiin.

Ymmärtääksemme tapahtui seuraavaa: College Board hallinnoi uusia testejä vain Yhdysvalloissa. Kansainvälisesti, se käytti satunnaista aiemmin annettua testiä (esimerkiksi mikä tahansa 60 viimeisen 10 vuoden aikana annetusta testistä). ETS epäili useissa kohdissa, etenkin toukokuussa 2013, lokakuussa 2014 ja tammikuussa 2015, että testausorganisaatiot ostivat laittomasti SAT -testejä ja kysymyksiä, jotka oli jo annettu Yhdysvalloissa, ja jakoivat ne opiskelijoille.

Monet opiskelijat tunnistivat SAT: n kysymykset kysymyksiksi, jotka he olivat jo nähneet ja vastanneet aiemmin. Jotkut menivät jopa niin pitkälle saada koko vastausjoukko tekstiviestillä. Kun he pääsivät testauskeskukseen, he kirjoittivat opettajilleen testikysymyksen. Opettaja lähetti sitten nopeasti tekstiviestin heille täydelliset vastaukset!

Kuten edellä lyhyesti mainitsin, epäilen, että College Board kierrättää aiemmin käytetyt SAT: t välttääkseen toisen huijausmenetelmän - jos kaikki ympäri maailmaa suorittivat täsmälleen saman SAT -testin, aikavyöhykkeet loisivat uuden haavoittuvuuden. Joku Yhdysvalloissa voisi antaa jollekin muulle Australiassa testikysymykset ja vastaukset (tai päinvastoin). Tämän seurauksena College Board keskittää parhaat testit Yhdysvalloissa (missä useimmat testaajat ovat) ja antaa kansainvälisille opiskelijoille vähemmän luotettavia testejä menneisyydestä.

vihreät silmät vs pähkinänruskeat silmät

Valitettavasti tämä käytäntö tarkoittaa sitä, että jotkut opiskelijat saavat tietoa testistään ennen kuin he edes ottavat sen, kun taas toiset peruuttavat pisteet huolimatta siitä, että he lähestyvät testiä rehellisesti.

Vaikka kaksi edellä mainittua tapausta olivat yleisimpiä, Itä -Aasiassa on vuosien varrella tapahtunut useita muita tapauksia tutkimuksia, pisteiden peruutuksia ja jopa oikeudellisia syytöksiä testivalmisteluyritysten johtajilta ja opettajilta!

New York: Opiskelijat palkkasivat muita testaamaan heitä

Ehkä suurin SAT -huijausskandaali, joka iski Yhdysvaltoihin, syntyi Long Islandista, New Yorkista, vuonna 2011. Lukiolaiset palkkasivat muita (enimmäkseen opiskelijoita) ottaa SAT heidän puolestaan ​​väärennetyillä tunnuksilla . He maksoivat opiskelijoille jopa 3600 dollaria testin suorittamisesta.

näyte yliopiston suosituskirjeestä

Tämä on ymmärrettävästi houkuttelevaa - entä jos saisit täydellisen maalintekijän ottamaan SAT: n puolestasi? Paljonko maksaisit siitä?

Kun huijaus havaittiin, näitä opiskelijoita syytettiin petoksesta, rikollisesta toisena henkilönä esiintymisestä ja yritystietojen väärentämisestä. Vaikka kukaan ei lopulta joutunut vankilaan, heidän nimensä ovat julkisia, joten heidät yhdistetään ikuisesti tähän erittäin silmiinpistävään tapaukseen SAT: n huijaamisesta.

Etelä -Korea: Testikeskukset hankittu ja jaettu Advanced Copy

Vaikka luit yllä, että ETS peruutti SAT -tulokset Etelä -Koreassa toukokuun 2013 testissä, saatat myös olla kiinnostunut tietämään, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta! Vuonna 2007 ETS peruutettiin kaikki pisteet opiskelijoille, jotka ottivat SAT: n Etelä -Koreassa .

Kaikki 68 Soulin opetuskeskusta tutkittiin ja Kymmenen opettajaa kiellettiin jopa poistumasta maasta kunnes tutkimus päättyy. ETS epäili, että tutorointikeskukset saivat laittomasti kopion SATista ja jakoivat sen opiskelijoille ennen koepäivää.

SAT -huijaustapaukset ovat itse asiassa suhteellisen harvinaisia ​​- vain noin 2 000 testiä tutkitaan vuosittain annetusta 3 miljoonasta. Suurin osa näistä tutkimuksista koskee yksittäisiä tapauksia, joissa epäillään testipäivän huijausta, kuten opiskelija kopioi toisen tentistä. Katsotaanpa, mikä muu voisi saada aikaan tutkimuksen tai peruuttaa testituloksesi ETS: n toimesta.

Uusia tapoja kollegion hallituksella on pettämistä

Helmikuussa 2017 kollegion hallitus ilmoitti että he alkavat ryhtyä uusiin toimiin huijauksen torjumiseksi sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla. Jotkut uusista ilmoitetuista toimenpiteistä sisältävät seuraavat:

 • Ilmoitetaan huijauksesta epäiltyjen ihmisten ja testivalmistusyritysten nimet lainvalvontaviranomaisille ja liittovaltion virastoille Yhdysvalloissa ja ulkomailla.
 • Vähennetään SAT: n ulkomaille antamien vuosien määrää. (SAT tarjotaan nyt neljä kertaa vuodessa ulkomailla lokakuussa, joulukuussa, maaliskuussa ja toukokuussa.)
 • Eri testeissä käytettyjen kysymysten määrän vähentäminen.
 • Kielletään ihmisiä ottamasta SAT-, SAT -aihe- tai AP -kokeita, jos kollegion johtokunta on todennut syyllistyneensä aiempaan huijaukseen.
 • Helpottaa proaktoreiden ja testien tekijöiden ilmoittamista nimettömästi petoksesta.

Nämä uudet toimet eivät todennäköisesti poista pettämistä, mutta niiden pitäisi auttaa vaikeuttamaan SAT: n huijaamista ja pääsemään eroon siitä. Erityisesti useissa kokeissa käytettävien SAT -kysymysten määrän vähentäminen pitäisi vähentää merkittävästi kokeen suorittaneiden määrää, jotka menevät kokeeseen jo tietäen joitakin kysymyksiä ja käyttävät tätä tietoa pisteiden kasvattamiseen.

Mikä voi saada SAT -pisteet pidätettyä tai peruutettua?

Kaikkiin SAT-huijauksiin ei liity korkean teknologian kansainvälisiä takaoven tarjouksia-perinteiset huijausmerkit ovat yleisempiä ja voivat johtaa pisteidesi peruuttamiseen. Kun katsot jonkun muun paperia, puhut testin aikana, käännät eteenpäin testikirjaa tai jatkat työskentelyä tai täytät soikeat kupla -arkin ajan kuluttua on ehdottomasti kielletty. Testausprokuroijat etsivät tällaista käyttäytymistä ja voivat ilmoittaa siitä, jos he kokevat, että jokin on vialla.

Etelä -New Hampshiren yliopiston hyväksymisaste

Varmista, että olet tietoinen kaikki SAT: n säännöt , varsinkin jos sinulla on vaikeuksia omaksua ohjeita testipäivänä tai jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi. Kun tutustut ohjeisiin hyvissä ajoin, voit keskittyä kaikkeen energiaasi itse testiin.

Toinen asia, joka voi saada tutkimuksen tuloksistasi, on suuria vaihteluita testihallintojen välillä. Jos hyppäät valtavan määrän pisteitä eteenpäin tai teet korkeita tuloksia yhdessä osiossa ja paljon pienempiä vastaavassa osassa, on mahdollista, että kollegion hallitus pidättäytyy pisteistäsi. Tässä tapauksessa he antavat sinulle mahdollisuuden puolustaa pisteitäsi - ehkä olet käynyt intensiivisen SAT -valmistelukurssin ensimmäisen testin jälkeen ja voi antaa suosittelun opettajalta - mutta tämä prosessi voi olla pitkä ja turhauttava, eikä sitä voida taata saada onnellinen loppu.

Tämä tilanne on melko harvinainen, mutta Voit estää sen seuraavasti:

 • Varmista, että ymmärrät ohjeet ennen testipäivää
 • Kokeile parhaasi jokaisessa testihallinnossa sen sijaan, että kohdeltaisit sitä heitettävänä tai harjoitteluna

Toistan, ole varovainen, ettet tee mitään seuraavista:

 • Katso jonkun muun testiä
 • Keskustele naapurisi kanssa, kun koe on alkanut
 • Selaa koekirjaasi eteenpäin
 • Jatka työskentelyä, kun aika on kutsuttu

Jos ETS epäilee pettävänsä SAT: ää, mitä seuraavaksi tapahtuu?

body_jailcartoon

SAT: n huijaamisen seuraukset

Vaikka Long Islandin skandaalin opiskelijat joutuivat vakaviin syytöksiin, Yleisin seuraus SAT: n huijaamisesta on pisteidesi peruuttaminen. Jos ne on jo lähetetty oppilaitoksille osana hakemustasi, College Board ilmoittaa näille kouluille, että SAT -pisteesi eivät ole enää voimassa.

Yleensä kollegion johtokunta ei kerro peruutuksen syytä, vaikka heillä on valtuudet kertoa kolmansille osapuolille tapahtuneesta. Useimmiten niiden syy on melko yleinen. Mutta Koska pisteiden peruuttaminen on harvinaista, tämä voi nostaa korkean punaisen lipun korkeakouluille. Vaikka saat luvan ottaa SAT: n uudelleen, sinulla ei ehkä ole aikaa ottaa sitä uudelleen ja saada pisteitäsi ajoissa korkeakoulusi määräaikojen mukaisesti.

SAT on rituaali, jonka monet opiskelijat, sekä amerikkalaiset että kansainväliset, jakavat matkallaan lukion valmistumiseen ja yliopistoon. SAT: n lähestyminen rehellisesti ja rehellisesti on paras muisto tästä lähes universaalisesta akateemisesta maamerkistä.

Mitä oppia näistä SAT -huijausskandaaleista?

Älä huijaa SAT: ia - valmistaudu sen sijaan! Mikään ei paranna SAT-pisteitäsi, kuten harjoittelemalla korkealaatuisilla materiaaleilla ja miellyttämällä testin sisältöä ja muotoa. Tutustu ilmaiseen e-kirjaamme, jossa on viisi tärkeää strategiaa, jotka sinun on tiedettävä ja jotka lisäävät sinua vähintään 160 pistettä.

Koska oppilaitoksen johtokunta ja koehenkilöt ottavat oikeudenmukaisuuden ja turvallisuuden erittäin vakavasti, varmista, että noudatat kaikkia ohjeita ja määräyksiä, mukaan lukien mitä tuoda SAT: lle ja mitä jättää kotiin.

Yritä lopuksi pitää perspektiivi koko testin valmistelu- ja college-hakuprosessin ajan, mikä voi aiheuttaa sekä paljon jännitystä että stressiä. Lopulta, jos siirryt prosessiin tietoisesti ja rehellisesti, päädyt todennäköisesti korkeakouluun, joka sopii sinulle parhaiten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.