Kuinka huijata ACT: tä

feature_handwithnswers

Vastuuvapauslauseke: emme aio kertoa sinulle kuinka huijata ACT. Kerromme sinulle asioista, joista saatat joutua vaikeuksiin, samoin kuin korkean profiilin huijauskandaalit, joita on tapahtunut viime aikoina ja viime vuosina. Emme kannata huijaamista millään tavalla!

Katsotaanpa joitain näistä skandaaleista ja varmista, että olet tietoinen kaikista testipäivän säännöistä ja säännöksistä, jotta et vahingossa vaarantaisi pisteitäsi tai mahdollisuutta päästä yliopistoon.Etelä-Korea ja Hong Kong: Vuototestin tapaus

Viimeisin huijauskandaali ACT: n ympärillä liittyy 11. kesäkuuta 2016 testin hallinnointi Etelä-Koreassa ja Hongkongissa (tai minkä piti olla 11. kesäkuuta hallinto) . Virkamiehet kuulivat, että testimateriaaleja oli vuotanut ennen testiä. ACT, Inc: n virallinen lausunto oli seuraava: 'ACT on juuri saanut uskottavaa näyttöä siitä, että näille alueille annettaviksi tarkoitetut testimateriaalit ovat vaarantuneet.'

Lopputulos? ACT, Inc. peruutti testin kokonaan, tekemällä niin vain tunteja ennen opiskelijoiden piti suorittaa testi. Noin 5500 opiskelijaa 56 eri testikeskuksessa ei kyennyt suorittamaan ilmoittautunutta testiä. Vaikka nämä opiskelijat saavat hyvityksiä, heillä ei ole mahdollisuutta aikatauluttaa kesäkuun kokeensa uudelleen. Sen sijaan heidän on odotettava seuraavaa virallista ACT-testipäivää syyskuussa.

ap kemia monivalinta 2016 pdf

Tässä vaiheessa on epäselvää, kuka sai käsiinsä ACT-testimateriaaleja tai miten he tekivät sen. Vaikka ACT: ää ei ole koskaan aikaisemmin peruutettu ulkomailla, SAT on peruutettu tai tutkittu useita kertoja viime vuosina sekä Etelä-Koreassa että Hongkongissa.

Näyttää siltä, ​​että testikeskukset hyödyntävät aikavyöhyke-eroja saadakseen tietoja Yhdysvalloissa testejä suorittavilta opiskelijoilta. Valitettavasti Etelä-Korean ja Hongkongin testilentäjät kärsivät tästä vähäosaisesta toiminnasta ja olivat ei voi suorittaa ACT: tä lainkaan heidän suunnitellun kesäkuun testipäivänsä aikana.

New York: Väärän identiteetin tapaus

Huijauskandaaleja ACT: n ympärillä ei ole tapahtunut vain ulkomailla. Itse asiassa suurin ja tunnetuin skandaali on tapahtunut vuonna 2011 Long Island, New York.

Tässä tapauksessa tehtiin yli 20 pidätystä opiskelijat maksoivat muille opiskelijoille (suurin osa heistä jo yliopistossa) ottamaan testin paikalleen . He maksoivat opiskelijoille jopa 3600 dollaria, ja nämä opiskelijat käyttivät väärennettyjä henkilötodistuksia päästäkseen testauskeskukseen. Kun nämä väärän henkilöllisyyden tapaukset havaittiin, syyllisiä syytettiin petoksen kaventamisesta ensimmäisessä asteessa, rikollisesta toisena henkilönä esiintymisestä ja yritysrekisterin väärentämisestä ensimmäisellä asteella.

Kukaan näistä opiskelijoista ei lopulta joutunut vankilaan, mutta heidän nimensä ja tapaus jäävät ikuisesti julkiseen tietueeseen. Ilmeisesti tällainen identiteetin vaihto oli ollut käynnissä jo vuosia.

Mitä tulee tämän skandaalin seuraukset ? Nyt kaikkien opiskelijoiden on lataa kuva itsestään rekisteröidessään ACT: ään.

Olisitko kiusaus maksaa rahaa, jos se tarkoittaisi, että täydellinen maalintekijä tekisi ACT: n sinulle?

Kentucky: Liian monien harjoitustestien tapaus

Vuonna 2014 Louisville Male High Schoolin rehtori ja muut kouluvirkamiehet joutuivat tutkinnan kohteeksi ACT: n opiskelijoiden raskasta apua varten. Koska ACT: ää käytetään monissa osavaltioissa lukion standardoituna kokeena, se on korkean panoksen koe kouluille ja hallintohenkilöstölle sekä opiskelijoille.

Useat opiskelijat kertoivat, että kouluvirkamiehet antoivat merkittävää apua testin aikana. Ylläpitäjät antavat opiskelijoiden suorittaa useita harjoitustestejä todellisten kysymysten kanssa, ennen kuin he antavat todelliset vastauksensa todelliseen testiin. Lisäksi, virkamiehet auttoivat opiskelijoita kamppailevissa kysymyksissä ja jopa antoivat vastauksia , antaa Louisvillen opiskelijoille epäoikeudenmukaisen edun todellisesta ACT: stä.

Vielä pahempaa on, että opiskelijat kertoivat, että pääkäyttäjät kehottivat heitä pysymään hiljaa haastatteluissa. Loppujen lopuksi päämies erotettiin koululta, ja koulun piti ottaa käyttöön uusi käyttäytyminen estääkseen tämän huijaamisen tulevaisuudessa.

Michigan: Laskimen väärinkäytökset

Samanlaisia ​​epäilyjä pyöritettiin Fremontin lukion ympärillä Michiganissa vuonna 2014. College Board sai nimettömän vihjeen väärästä laskimen käytöstä, joka osoitti, että kouluvirkamiehet olivat ladanneet aivan liian paljon tietoa oppilaiden laskimista, melkein kuin 'huijausarkki', kun he tekivät ACT: n .

Viime kädessä ACT päätti, että vaikka heidän tekonsa antoivat opiskelijoille epäoikeudenmukaisen edun, he olivat löytäneet aukon säännöissä ja eivät olleet teknisesti huijaavia . Opiskelijoiden tulokset julkaistiin lopulta, mutta niitä pidätettiin pitkään tutkinnan aikana.

mikä on 1,5 gpa

Vaikka nämä ACT: n huijaamisen tapaukset tekivät uutisia, useimmat tapaukset ovat vähemmän näkyviä. Sen sijaan niitä esiintyy, koska opiskelija tai testilääkäri raportoi epätavallisesta käyttäytymisestä testipäivänä. Katsotaanpa ACT-pisteiden pidättämisen tai peruuttamisen yleisimpiä syitä.

kehon oppilaiden huijaaminen

Älä tee tätä.

Mihin muuhun sinut voidaan hylätä ACT: stä

Huijaamisen kaltaiset perusmerkit katsomalla jonkun toisen testipaperia, keskustelemalla, sopimattomien materiaalien käytöstä tai aiheuttamalla häiriöitä - ovat kaikki kielletty ACT: n tekemisen aikana . Koska se on tiukasti ajoitettu, opiskelijat eivät voi katsoa taaksepäin tai eteenpäin testiesitteessä. He eivät voi selata sitä tai työskennellä eri osiossa kuin tällä hetkellä ajastettu, eivätkä he voi jatkaa vastausten kirjoittamista tai täyttämistä ajan kutsumisen jälkeen.

Kun aika on kutsuttu, siinä se on - ei enää mitään kuplalomakkeen täyttämistä tai viimeisen virkkeen lisäämistä esseeseesi. Muuten testilääkäri voisi ottaa testikirjan ja pyytää sinua poistumaan testauskeskuksesta.

Kun testi on tehty, saattaa esiintyä muutamia epätavallisia trendejä, jotka varoittavat maalintekijöitä huijaamisen mahdollisista merkeistä. Esimerkiksi, valtavat vaihtelut pisteissäsi voi nopeuttaa tutkimusta - jos esimerkiksi parantat suuren määrän pisteitä ensimmäisen ja toisen testihoidon välillä tai jos vastaavien osioiden välillä on suuria epäjohdonmukaisuuksia. He saattavat pyytää sinua antamaan suosittelun puolestasi, mutta voivat pidättää pisteesi toistaiseksi tai oletko suorittanut testin uudelleen.

milloin korkeakouluhakemukset ovat määräaikaisia

Toinen huolenaihe on, jos vastauksesi muistuttavat liian läheisen opiskelijan vastauksia. Yksi Bostonin opiskelija oli järkyttynyt siitä, että hänen tuloksensa pidätettiin , koska hänen vastauksensa näyttivät melkein samanlaisilta kuin opiskelija, jonka vieressä hän istui. Vaikka tällaiset tutkimukset ovat hyvin harvinaisia, ne alkavat testien pisteytyksen ja analysoinnin jälkeen.

Joten jos pisteitäsi pidätetään, mitkä ovat seuraukset?

Huijaamisen seuraukset ACT: lle

Korkean profiilin New York-tapauksessa, johon liittyi väärennettyjä henkilötodistuksia ja suurien rahasummien vaihtoa, todellisia syytteitä nostettiin opiskelijoille ja pidätettiin. Vähemmän säälimättömissä olosuhteissa, kuten edellä on kuvattu, yleensä ACT peruuttaa pisteet ja sinun on suoritettava testi uudelleen.

Jos pisteytysraporttisi on jo lähetetty korkeakouluille, ACT ilmoittaa korkeakouluille, että pisteet ovat nyt virheelliset. He eivät yleensä anna tiettyä syytä, vaan sanovat sen sijaan: '' ACT kumoaa tulokset useista syistä, mukaan lukien tutkittavan sairaus, kokeen väärä ajoitus, häiriöt tai epäsäännöllisyys testauspaikassa. ACT-käytäntönä on pitää ACT: n perusteluja tietyn pistemäärän peruuttamiseksi luottamuksellisina. ''

Korkeakoulut eivät välttämättä kuule, että sinua syytettiin huijaamisesta, mutta pisteiden peruuttaminen on silti iso punainen lippu, jota et halua olla hakemuksessasi. Korkeakoulu tietää todennäköisesti, mitkä pisteet olivat ainoat mitätöitävissä, jolloin mahdollinen selitys sulkisi pois 'väärä ajoitus' tai 'häiriöt testauspaikalla'. Lisäksi kuluu todennäköisesti useita kuukausia, kun saat ACT: n lopullisen päätöksen, ilmoitat testin ja suoritat sen uudelleen sekä vastaanotat ja lähetät uudet pisteet raportit, aiheuttaen sinulle myöhästymisen tärkeistä määräajoista .

Jos pisteytesi pidätettiin epäjohdonmukaisuuksien takia, ACT voi olla, että olet suorittanut testin uudelleen. Jos pisteytät kolmen pisteen sisällä edellisestä suorituksestasi, pidät nämä uudet tulokset. Jos ei, uudet ja parannetut testitulokset perutaan ja mitätöidään.

Suurimmaksi osaksi opiskelijat, joiden tulokset pidätetään ja / tai mitätöidään, voivat suorittaa testin uudelleen, mutta tämä voi olla valtava hässäkkä sekä emotionaalisesti että sen suhteen, että kaikki tehdään ajoissa yliopistohakemusten määräajoille.

body_meditate

Rentoutua! ACT on tärkeä testi, mutta ei ole mitään syytä menettää päätäsi.

Mitä voit tehdä huijaamisen sijaan?

Älä huijaa ACT: tä - prep sijaan! Mikään ei korvaa valmistelua ja perehtymistä testien sisältöön ja muotoon. Tutustu ilmaiseen e-kirjaamme vinkkejä ja strategioita, jotka sinun on tiedettävä, jotta voit parantaa ACT-pisteitäsi 4+ pisteellä.

Valmistautua tehokkaimmin, käytä korkealaatuisia materiaaleja joka näyttää kaikki kohtaamasi käsitteet ja kysymystyypit, joten sinun ei todellakaan tarvitse tietää tarkkoja kysymyksiä etukäteen.

Välttääksemme epäilyksiä ACT: n huijaamisesta, Varmista, että tunnet kaikki testin ohjeet ja ajoituksen. Tämä on erityisen tärkeää, jos englanti ei ole ensimmäinen kieli tai et ole varma, otatko tarkat ohjeet käyttöön, kun testi on suoritettu. Tietämällä tarkat ohjeet ennen testipäivää voit keskittyä energiaasi ja huomiosi sisältöön eikä logistisiin yksityiskohtiin.

kuinka tehdä väri beige

Kuten edellä mainitsimme, testinvalmistajat tarkastelevat pisteitäsi havaitakseen epätavalliset vaihtelut tai yhtäläisyydet läheisen testaajan kanssa. Voit estää tämän mahdollisuuden varmistamalla ota testi vakavasti aina, kun otat sen. Älä käsittele mitään hallintoa heittona, koska siitä voi tulla ongelma myöhemmin linjalla. Sen sijaan yritä parhaasi joka kerta, jotta pisteet edustavat tarkasti taitojasi, kykyjäsi ja valmistautumistasi joka kerta kun suoritat testin.

Lopuksi, yritä pitää näkökulma saavutus- ja kilpailupaineiden kautta. Anna itsellesi taukoja ja käytä sinulle parhaiten soveltuvia selviytymistaitoja stressin lievittämiseen, kuten meditaatio, tietoisuus ja liikunta.

Yritä nähdä metsä puiden läpi - toisin sanoen, tee parhaansa katsoaksesi kokonaisuutta sen sijaan, että korostaisit yhtä sen osaa matkan varrella. Toimimalla rehellisesti ja tarkoituksellisesti pääset yliopistoon, joka sopii sinulle parhaiten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA