SAT -rekisteröinnin ja testin peruuttaminen

in_emergency_push.jpg

Rekisteröidyit SAT: ään, mutta kun testipäivä lähestyy, huomaat, ettet halua enää suorittaa testiä! Voit halutessasi käyttää ACT: tä, tai ehkä päätit jättää SAT: n kokonaan pois ja hakea oppilaitoksiin, jotka eivät vaadi sinua ilmoittamaan SAT -pisteitä. Mutta mitä voit tehdä?

No ensin, älä panikoi!Me PrepScholarissa huomasimme, kuinka vaikeaa oli löytää nämä tiedot verkosta, joten kokosimme ne yhteen yhteen paikkaan.

Tässä on joitain asioita, jotka sinun on otettava huomioon:

  1. Voitko peruuttaa SAT -testin?
  2. Voitko saada rahasi takaisin?
  3. Meneekö tämä pysyvään ennätykseesi?
  4. Onko sinun peruutettava SAT, jotta voit muuttaa testipäivääsi?

SAT: n peruuttaminen ilman hyvitystä

Jos et halua suorittaa testiä tiettynä päivänä etkä halua muuttaa aikataulua, niin sitten kohteeseen peruuta testi , sinun tarvitsee vain olla saapumatta testipäivään. Kollegion hallitus painottaa painokkaasti, ettei heidän tarvitse ilmoittaa tästä. Lisäksi he huomaavat, että tuloksena ei lähetetä tulosraportteja.

Ilmestymisesi ei näy tietueessasi. Koska oppilaitoksen johtokunta laskee sen epäonnistuneeksi testiksi, mikä voi tapahtua useista syistä, he eivät pidä kirjaa siitä, kuka ei läpäise kokeitaan. Heidän näkemyksensä mukaan olet jo maksanut maksut, ja jos et läpäise testiä, se on sinun.

Tämä on hyvä, koska se tarkoittaa, että sinun on tehtävä vain yksi asia SAT: n peruuttamiseksi. Älä vain näy testissä. Kuitenkin, jos teet tämän, et saa hyvitystä epäonnistuneesta testistä. Jos olet kiinnostunut saamaan osan rahoistasi takaisin, jatka lukemista.

dollar_bill_origami.jpg

SAT: n peruuttaminen osittaisella palautuksella

Valitettavasti riippumatta siitä, kuinka aikaisin peruutat SAT -rekisteröintisi, et saa täyttä hyvitystä. Siksi on parasta keskeyttää online -rekisteröinnin suorittaminen ennen kuin olet täysin varma, että haluat suorittaa testin kyseisenä päivänä. Kun olet rekisteröitynyt, saat parhaimmillaan vain pienen osan rahoistasi.

Miten saat hyvityksen?

Kollegion hallitus toteaa että opiskelijoiden, jotka eivät halua siirtää rekisteröintiään toiseen testipäivään tai -paikkaan, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Olemme lisänneet alla olevat asiakaspalvelutiedot avuksesi.

Jos soitat asiakaspalveluun, saatat saada osittaisen hyvityksen jopa 10 dollaria. (SAT: sta maksamasi täysi hinta on 46 dollaria tai 60 dollaria esseen kanssa, joten he palauttavat sinulle vain noin 1/5 kokonaismäärästä.) Hyvityksen saamiseksi sinun on soitettava vähintään viisi päivää ennen tenttipäivää. Sen jälkeen ei ole mahdollisuutta saada takaisin.

Muista, että kun soitat ja peruutat, ei ole paluuta - et voi suorittaa testiä kyseisenä testipäivänä, eikä College Board ilmoita pisteitä tästä testipäivästä.

Kysymysten ja vastausten palautuspalvelu

Jos tilasit kysymys- ja vastauspalvelun, mutta peruutat nyt SAT -rekisteröintisi, maksu on myös mahdollista saada takaisin. Hyvityksen saamiseksi sinun on soitettava asiakaspalveluun. Kaikki tilaamasi lisäraportit palautetaan myös, jos et ollut läsnä testipäivänä.

Palautukset käsitellään kuusi viikkoa testipäivän jälkeen.

Onko eroa testin peruuttamisen ja jättämisen välillä?

Kollegion hallituksen mukaan ei ole todellista eroa SAT -puhelun soittamisen ja peruuttamisen välillä eikä SAT -testin käyttämisellä testipäivänä. Toisin sanoen, riippumatta siitä, minkä toimenpiteen päätät tehdä, heidän tiedot sinusta eivät näytä mitään eroa.

Ainoa ero on raha. Jos soitat peruuttaaksesi vähintään viisi päivää ennen, saatat saada osittaisen hyvityksen (10 dollaria). Ehkä yhtä tärkeää on, että peruuttaminen tarkoittaa sitä, että saatat saada hyvityksen kaikista lisäpalveluista, joista olet maksanut, kuten QAS.

SAT -kokeen päivämäärän muuttaminen

Muista, että sinun pitäisi peruuttaa SAT vain, jos et koskaan aio ottaa toista SAT: a. Jos haluat vain muuttaa SAT -päivämäärää, sinun ei tarvitse peruuttaa testiä tehdäksesi sitä. SAT: n uudelleenjärjestelystä peritään kuitenkin maksu (vaikka se on vähemmän kuin SAT: n peruuttaminen ja uuden testin rekisteröiminen).

SAT: n uudelleenjärjestely maksaa 29 dollaria, ja voit tehdä tämän milloin tahansa, myös alkuperäisen testipäivän jälkeen (kunhan et saapunut paikalle).

Meillä on koko opas SAT: n uudelleenjärjestelystä, mutta alla on tärkeimmät vaiheet:

  1. Kirjaudu College Board -tilillesi.
  2. My SAT -sivulla näet testit, joihin olet rekisteröitynyt. Napsauta Muuta rekisteröintiä sen testin alla, jonka haluat siirtää uudelleen.
  3. Seuraavaksi näet uuden sivun, jossa on SAT -pääsylippusi tiedot. Sivun lopussa, napsauta Vaihda testin päivämäärää.
  4. Sinut ohjataan uudelle sivulle, jossa voit nähdä testipäivän alta uudet SAT -päivämäärät, joihin voit vaihtaa. Valitse sinulle parhaiten sopiva.
  5. Valitse seuraavaksi testikeskus, varmista, että henkilökohtaiset tietosi ovat oikein, ja maksa uudelleenjärjestelymaksu.
  6. Kun olet valmis, saat sähköpostivahvistuksen ja uuden pääsylipun, jossa on päivitetty testipäivä.

Kuinka ottaa yhteyttä College Boardin asiakaspalveluun

1896_telephone.jpg

Verkkolomakkeella: Ota yhteyttä CollegeBoard Onlineen tästä

Puhelimitse (paras ja nopein tapa saada vastaus)

Kotimainen : 866-756-7346

Kansainvälinen: 212-713-7789

Palvelut vammaisille opiskelijoille : 212-713-8333

TTY (kuuroille tai kuulovammaisille) Kotimainen : 888-857-247

kuinka saada lukion transkriptiot verkossa

TTY (kuuroille tai kuulovammaisille) International : 609-882-4118

Yhteenveto

Jos haluat tarkastella vaihtoehtoja vielä kerran, voit peruuttaa SAT -testisi seuraavasti.

Peruutus ennen testiä: Jos peruutat viimeistään viisi päivää ennen testipäivää, voit saada hyvityksen jopa 10 dollariin asti, sekä QAS- tai tulosraportit hyvitetään.

Testin päivä: Jos et yksinkertaisesti näy testissä ja peruuta oletusarvoisesti, et saa mitään hyvitystä testistä, mutta voit silti peruuttaa QAS -testin 'epäonnistuneesta testistä'.

Testin suorittamisen jälkeen: Jos haluat peruuttaa testin suorittamisen jälkeen, sinun kannattaa tutustua SAT -pisteiden peruuttamiseen. Tässä on tiukka määräaika, joten varmista, että lähetät heille peruutuksen ennen keskiyötä, keskiviikkona testin jälkeen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.