ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

main_cancel-1.jpg

esimerkki aineen säilymisen laista

Onko sinulla ACT -päivämäärä, jota et voi tehdä tai jonka mielestä et pärjää hyvin? Lue täältä, miten voit peruuttaa ACT -testit tai muuttaa ACT -testin päivämäärää.

Lisäksi kerromme myös joitain syitä, miksi voit peruuttaa ACT -rekisteröintisi - ja auttaa sinua päättämään, onko peruutus todella paras tapa.Kuinka peruuttaa ACT -rekisteröinti kokonaan

Valitettavasti ei ole mitään keinoa peruuttaa ACT-rekisteröintiäsi. ACT: n verkkosivuston mukaan , 'Jos päätät, ettet halua testata, perusrekisteröintimaksuasi ja muita palvelumaksuja (esim. myöhäinen rekisteröinti, testikeskuksen vaihto) ei palauteta . '' Valinnaiset palvelut (kuten lisäpisteraportit) ovat kuitenkin palautettavissa.

Tämä tarkoittaa sitä, että vaihtoehtosi ovat testipäivän muuttaminen (alla on ohjeet), tai jos olet päättänyt olla ottamatta ACT: tä uudelleen tai ollenkaan, et yksinkertaisesti tule paikalle ja hyväksy menettämääsi tosiasiaa raha. Jos et testaa, testiäsi ei pisteytetä eikä pisteraporttia luoda kyseiselle testipäivälle.

Tämä tarkoittaa, jos et ole vielä rekisteröitynyt ACT: hen, rekisteröidy vain, jos olet 100% varma, että otat ACT: n jossain vaiheessa!

ACT -testin päivämäärän muuttaminen

Tämä on paras vaihtoehto, jos haluat silti ottaa (tai ottaa uudelleen) ACT: n, mutta et voi tehdä sitä sinä päivänä, jona kirjauduit. (Voit tehdä tämän myös, jos testipäivänä tulee hätätila ja et ole paikalla.)

Kirjaudu ACT -tiliisi ja valitse tee muutokset rekisteröintiisi. ' Voit tehdä tämän milloin tahansa ennen seuraavaa ACT -testiä, jonka haluat suorittaa. Huomaa kuitenkin, että jos teet tämän ennen lukuvuoden viimeistä testiä (kesäkuu), voit tehdä muutoksia vasta heinäkuussa, jolloin seuraavan lukuvuoden testit ovat avoinna rekisteröintiä varten . (Jos tämä koskee sinua, älä yksinkertaisesti tule paikalle kesäkuun testiin, ja voit siirtää rekisteröinnin myöhempään testiin, kun uudet päivämäärät avautuvat.)

body_actregistrationchange.jpg Jos haluat muuttaa testin päivämäärää, napsauta 'Muuta' -painiketta 'Testipäivämäärä ja testausvaihtoehto' -kohdan vieressä.

Voit ilmoittautua tulevaan testauspäivämäärään, mutta sinun on maksettava 25 dollarin testipäivän muutosmaksu. Varmista, että teet tämän viimeistään uuden testin päivämäärän ilmoittautumisajankohtana, tai muuten joudut maksamaan myös 27,50 dollarin myöhäisen rekisteröintimaksun.

Jos testivaihtoehdollesi (joko ACT tai ACT Plus Writing) on ​​vapaata tilaa haluamassasi testikeskuksessa uuden testin päivämääränä, sinut määrätään sinne.

Sinua veloitetaan etukäteen kun rekisteröidyt uuteen testiisi ACT: n ottamisen kustannuksista. Alkuperäisen testin maksu kuitenkin palautetaan - eli ainoa lisämaksu on testin muutosmaksu.

Voitko saada hyvityksen?

Et voi saada takaisin perusrekisteröintimaksua tai maksuja myöhäisestä rekisteröinnistä tai testin päivämäärän muutoksesta. Pohjimmiltaan, kun olet maksanut ACT: stä, et tule koskaan näkemään sitä rahaa , päätätkö testata vai et.

saa lukion tutkintotodistuksen

body_moneydownthedrain.jpg

Toinen syy, miksi sinun pitäisi todella miettiä tarkkaan ennen kuin rekisteröidyt ACT: ään.

Kuitenkin, voit saada rahaa takaisin valinnaiset palvelut, jos olet rekisteröitynyt niihin : pisteraportit 5thja 6thkorkeakoulut (12 dollaria kukin), testitietojen julkaisu (20 dollaria) tai ACT With Writing (16,50 dollaria).

Jos haluat pyytää hyvitystä, kirjoita käyttämättömään lippuun 'REFUND' ja lähetä se ACT: lle tai kirjoita kirje, joka sisältää tunnistetietosi sekä testipäivän ja testivaihtoehdon, jolle rekisteröit. Merkitse kirjekuorelle merkintä 'HYVITYT'. Hyvitykset maksetaan noin kahdeksan viikon kuluttua testipäivästä. Lähetä hyvityspyyntösi tähän:

TOIMIA
301 ACT -taajuusmuuttaja
P.O. Laatikko 414
Iowa City, IA 52243-0414
Yhdysvallat

Huomaa myös, että ACT ei myönnä hyvityksiä 31. heinäkuuta jälkeen edellisen lukuvuoden testauksesta.

Haluatko varmasti peruuttaa toimintasi?

Voit valita ACT-päivämäärän peruuttamisen joko jättämättä paikalle (ja rekisteröimättä tulevaa ACT-tapahtumaa) tai yksinkertaisesti muuttamalla testipäivääsi. Koska olet jo maksanut rahaa, jota ei voida palauttaa ACT: stä, varmista, että ajattelet huolellisesti ennen näyttämättä jättämistä.

Suurimmassa osassa tapauksista on järkevää joko suorittaa testi tai siirtyä myöhempään testauspäivään sen sijaan, että jättäisit kokonaan näyttämättä. Voit edetä paljon lyhyessä ajassa ACT: n opiskeluun, joten jos olet hermostunut siitä, että et voi hyvin, harkitse intensiivistä tutkimusohjelmaa viikkoa ennen testiä. Ja jos olet varma, että sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, voit myös jatkaa rekisteröintiäsi myöhemmin sen sijaan, että ohitat ACT: n kokonaan. (Vaikka tämä rekisteröityminen olisi uudelleenkoulutusta varten, voit aina parantaa pisteitäsi, ellet ole yksi harvoista, jotka saivat 36.)

7 miljardia kuinka monta nollaa

Mahdollisesti hyväksyttävät syyt olla saapumatta ACT -testipäivänä

On kaksi tapausta, joissa saattaa olla järkevää jatkaa ja ohittaa ACT.

Skenaario 1

Olet jo ottanut ACT: n, luonut luettelon kouluista, joihin voit hakea, ja tutkinut niiden ACT -tilastoja. Osoittautuu, että ensimmäinen ACT -pisteesi on pääsyn rajojen sisällä jopa parhaiten valituissa kouluissasi, joten ACT: n uudelleen suorittamiseen ei ole syytä.

Kertoimet ovat, näin ei tapahdu suurimman osan opiskelijoista. Vaikka alkuperäinen ACT -pisteet olisivat kohdeoppilaitoksiin pääsyn alueella, korkeamman pistemäärän saaminen voi aina parantaa apurahavaihtoehtojasi.

csu dominguez hillsin hyväksymisaste

Skenaario 2

Olet suorittanut sekä SAT- että ACT -harjoittelutestin ja päättänyt, että pärjäät paremmin SAT: llä, joten keskityt sen sijaan SAT -valmistautumiseen.

Tämä on vain hyvä idea, jos sinä nähdä jyrkkä ero mahdollisen SAT- ja ACT -suorituskyvyn välillä . Koska olet jo rekisteröitynyt ACT: hen, ellet usko, että olet menossa tuhoisaan pisteeseen, on järkevää ottaa se joka tapauksessa. Jos teet kauheasti, voit aina poistaa pisteet. Lisäksi sinun olisi pitänyt tehdä SAT vs ACT -päätös ennen kuin kirjaudut kumpaankin testiin.

body_bubbles.jpg

Syyt, miksi sinun pitäisi purra luoti ja ryhtyä toimiin joka tapauksessa

Koska ACT: tä ei käytännössä palauteta, sinun pitäisi joko yrittää tehdä alkuperäinen päivämäärä tai siirtyä myöhempään ACT: ään. Jos ei, heität rahaa ja paremman pistemäärän pois. Alla on luettelo skenaarioista, joissa on järkevämpää käyttää ACT: tä (mahdollisesti myöhemmin) suoran peruuttamisen sijaan.

  • Jos olet huolissasi, sinulla ei ole tarpeeksi aikaa opiskella ennen alkuperäistä testipäivääsi, harkitse intensiivisen lyhytaikaisen tutkimusohjelman aloittamista, kuten 10 päivän opintosuunnitelma . Voit ottaa suuria harppauksia muutamassa päivässä. Ja joillekin opiskelijoille testipäivän siirtäminen myöhemmin voi rohkaista viivyttelyyn.
  • Jos sinulla on siirtämätön konflikti alkuperäisellä ACT -testipäivälläsi - kuten perhetapahtuma tai tärkeä urheiluturnaus - yksinkertaisesti siirrä testipäiväsi peruuttamisen sijasta.
  • Jos luulet, että sinulla ei ole aikaa opiskella riittävästi ennen testipäivää, siirry myöhempään ACT -testipäivään ja sitoudu tutkimussuunnitelmaan ja aloita mahdollisimman pian joten sinulla ei ole houkutusta viivyttää. Tämä pätee erityisesti, jos et ole vielä ottanut ACT: tä. Jos et tunne valmistautumistasi, voit siirtää testipäivääsi eteenpäin.
  • Vaikka olisit jo ottanut ACT: n, ellet ole saanut 33 tai enemmän, Kertoimet ovat, että voit parantaa pisteitäsi uusintakokeessa avaamalla lisää korkeakoulu- ja apurahaovia itsellesi.
  • Useimmat koulut Älä vaadi sinua lähettämään pisteitä jokaisesta tekemästäsi ACT: stä , joten jos teet testin etkä ole tyytyväinen pisteisiisi, näiden koulujen ei tarvitse koskaan tietää! Meillä on luettelo kouluista, jotka edellyttävät kaikkien ACT -pisteiden lähettämistä heille.

Jos olet ilmoittautunut uudelleen ja olet turhautunut opintojen edistymiseen, älä luovuta ennen kuin olet käyttänyt vaihtoehtosi. Tutustu alla oleviin linkkeihimme.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Virginia Union University SAT -pisteet ja GPA

Plugging in Numbers: Kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia

Numeroiden liittäminen on kriittinen SAT/ACT -matematiikkastrategia. Jos olet jumissa matemaattisessa kysymyksessä, voit käyttää sitä löytääksesi oikean vastauksen. Varmista, että opit käyttämään tätä strategiaa.

Todennäköisyyskysymykset ACT -matematiikasta: strategiat ja käytännöt

Todennäköisyysongelmat ACT -matematiikassa kysyvät mahdollisuuksia, että jotain tapahtuu. Varmista, että tiedät tärkeimmät strategiamme näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja harjoittele realistisia matemaattisia kysymyksiä täällä.

Lukion englanninkurssit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä englannin kursseja käyt lukiossa? Pitäisikö sinun valita kirjallisuus vai kieli? Täältä voit oppia vaikuttamaan korkeakouluihin englanninkielellä.

Täydellinen luettelo upokkaista

Kysymyksiä Crucible -näyttelijästä? Käymme läpi, kuka jokainen hahmo on ja mikä rooli heillä on näytelmässä.

Deer Valleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Antiokia,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Deer Valley High Schoolista Antiochissa, Kaliforniassa.

Kuinka kirjoittaa erinomainen 'Miksi tufts?' Essee

Etkö ole varma mistä aloittaa Tufts -esseesi? Opi lähestymään kehotetta ja miltä onnistunut Miksi Tufts -essee näyttää.

Perimmäisten adverbien esimerkkiluettelo

Tarvitsetko adverbiesimerkkejä? Laaja adverbiluettelomme lauseesimerkeineen antaa sinulle paljon ideoita.

7 parasta online -oppimisalustaa

Tarvitsetko verkko -oppimisalustan? Tutustu oppaaseemme parhaista online -koulutusalustoista kaikentyyppisille kursseille.

SAT-pisteet: 3 vaihetta pisteesi ymmärtämiseen

Sekoitetaanko SAT-pisteet-asteikolla? Selitämme koko SAT-pisteet ja kuinka löytää alueita tietyille korkeakouluille tarvitsemiesi pisteiden määrittämiseksi.

Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

Opiskeletko SAT -kirjoittamista ja haluat tietää, mitkä ovat parhaat SAT -valmistelukirjat? Löydä parhaat kirjat täältä oppiaksesi kielioppisääntöjä ja harjoittelemaan realistisilla kysymyksillä.

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Nevadan yliopisto, Las Vegasin SAT -tulokset ja GPA

Simmons College SAT -tulokset ja GPA

2.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.3

Mikä on 2.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Wartburg Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Purdue ACT Pisteet ja GPA

Paras Crucible Act 4 -yhteenveto

Onko sinulla kysyttävää The Crucible -tapahtuman päättymisestä tai John ja Elizabeth Proctorin kohtaloista? Katso täydellinen juoniyhteenvetomme tärkeillä tarjouksilla ja analyyseillä.

Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

Uusi SAT vuonna 2016 muuttaa sanastojen käyttöä ja ymmärtämistä. Selvitä, mitkä SAT vocab -sanat sinun on tiedettävä oppaastamme.

Tämän vuoden Houstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Penn State ACT -pisteet ja GPA

Johns Hopkinsin yliopiston Peabody-konservatorio SAT-tulokset ja GPA

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tarvitsee tietää Mission San Josen lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mission San Jose High Schoolista Fremontissa, Kaliforniassa.