SAT -tutkimussuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

feature_sat_planner.jpg

Jotta voit menestyä SAT: ssä, sinulla on oltava SAT -opintosuunnitelma. Tämä suunnitelma kertoo, mitä, milloin ja miten valmistaudut SAT: ään. Se auttaa myös hallitsemaan aikaa niin, ettet keskity liikaa (tai liian vähän) tiettyihin aiheisiin ja taitoihin.

Tässä oppaassa Tarjoamme sinulle neljä SAT -tutkimussuunnitelmaa, joista voit valita SAT -pisteytystavoitteidesi perusteella. Ennen kuin sukellamme niihin, käydään kuitenkin läpi SAT -opintosuunnitelman edut ja alustavat vaiheet, jotka sinun on suoritettava SAT -suunnitelmasi käynnistämiseksi.Ominaisuuden kuva: danyeela /Flickr

Mitkä ovat SAT -valmistelusuunnitelman edut?

Jokaisella SAT -oppilaalla tulee olla opintosuunnitelma. Mutta mitä SAT -suunnitelma voi tehdä sinulle?

Ensinnäkin SAT -opintosuunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden tasapainottaa aikataulusi niin, että käytät riittävästi aikaa valmistautumiseen SAT -ohjelmaan, mutta et ylikuormita itseäsi.Jos sinulla on esimerkiksi kaksi kuukautta testipäivämäärään, SAT -suunnitelma kertoo, kuinka monta tuntia viikossa sinun on opiskeltava, jotta valmistaudut säännöllisesti, mutta et purista liian monta oppituntia päivässä.

SAT -opintosuunnitelma kertoo myös milloin ja miten opiskella aiheita, jotka sinun on hallittava saadaksesi korkeat pisteet. Jos et ole varma, mistä esimerkiksi algebran kanssa aloittaa, hyvä suunnitelma näyttää sinulle, milloin ja miten tutkia kaikki tärkeimmät algebralliset käsitteet, jotka sinun on tiedettävä testiä varten. Samoin SAT -suunnitelman pitäisi antaa sinulle aikaa tarkistaa ja vahvistaa mahdolliset sisältöheikkoutesi.

Lopuksi kiinteä SAT -tutkimusohjelma osoittaa oletko parantumassa. Opiskelemalla johdonmukaisesti useita viikkoja tai kuukausia voit selvittää, nouseeko SAT -pisteesi itse asiassa korkeammalle, ja saatko enemmän kysymyksiä oikeille alueillesi. Helpoin tapa tarkistaa edistymisesi on käyttää virallisia SAT -käytännön testejä (kerromme kuinka käyttää niitä myöhemmin).

Kuten näet, SAT -opiskeluaikataulusta voi olla sinulle paljon hyötyä. Suunnitelman avulla voit paitsi hallita valmisteluaikaa paremmin, myös käyttää aikaasi tehokkaammin hioaksesi taitosi ja tutkiaksesi sisältöalueita, joiden kanssa kamppailet eniten. Lisäksi voit käyttää suunnitelmaasi seurataksesi edistymistäsi ja nähdäksesi, parannatko todennäköisyyttäsi saada haluamasi SAT -pisteet.

SAT -opintosuunnitelman aloittaminen: 5 alustavaa vaihetta

Älä hyppää SAT -opintoaikatauluun ilman suunnitelmaa! Nämä viisi alustavaa vaihetta auttavat sinua keräämään tarvitsemasi tiedot ja materiaalit oikean SAT -suunnitelman valitsemiseksi.

Vaihe 1: Aseta tavoitetulos

Ensinnäkin sinun on asetettava SAT -maalipisteet. Maalipisteet ovat todennäköisimpiä pisteitä, joiden avulla pääset kaikkiin kouluihin, joihin haet.

Saadaksesi maalin, sinun on löydettävä25. ja 75. prosenttipiste SATjokaiselle koulullesi (lukuun ottamatta mitäänturvallisuuskoulut). Mutta mitä nämä luvut tarkoittavat? Ja mistä niitä löytyy?

25. ja 75. prosenttipisteet edustavat keskellä 50 prosenttia hyväksyttyjen hakijoiden pisteistä, tai keskimääräinen alue pisteistä. A75. prosenttipiste tarkoittaa, että olet scoringyli 75 prosenttia hyväksytyistä hakijoista kouluun, kun taas 25. prosenttipistemäärä tarkoittaa sitä, että saat enemmän kuin vain 25 prosenttia.Paras tapa seurata koulusi SAT -tietoja on tee kaavio (tai lataa valmiista kaaviosta ).

Kun sinulla on kaavio,Googlessa ja etsi [Koulun nimi] PrepScholar. ' Napsauta sitten linkkiä koulusi pääsyvaatimukset -sivulle.Tällä sivulla näet taulukon, jossa luetellaan koulusi 25. ja 75. prosenttipiste SAT -pisteet.

Esimerkiksi tässä on SAT -pistetaulukko Havaijin yliopisto Manoassa :

body_university_hawaii_sat_percentiles.png

Toista tämä prosessi jokaiselle koulullesi, kunnes kaaviossa on kaikki 25. ja 75. prosenttipisteet. Sitten, valitse kaaviosi korkein 75. prosenttipiste; tämä on SAT -maalipisteesi koska se saa sinut todennäköisimmin mukaan kaikki kouluistasi.

Oletetaan, että haen Manoan Havaijin yliopistoon, UC Davis , Oregonin yliopisto , ja Washingtonin yliopisto . Näistä kouluista korkein 75. prosenttipiste on 1420 (Washingtonin yliopistossa). Tämä tarkoittaa, että SAT -maalipisteeni olisi 1420.

Vaihe 2: Löydä lähtötasosi

Seuraava askel on hankkia oma peruspisteet. Tämä pisteet ovat lähinnä lähtökohtasi; se on tulos, jonka saat SAT: llä juuri tällä hetkellä ilman mitään valmisteluja.

Löydä peruspisteesi ottamalla virallinen SAT -harjoitustesti. Viralliset testit ovat parhaita resursseja lähtötilanteen saamiseen, koska ne ovat kaikkein samanlaisia ​​kuin SAT.Kun suoritat harjoitustestin, yritä luoda todelliset testausolosuhteet mahdollisimman tarkasti: vie se hiljaiseen huoneeseen, käytä SAT-hyväksytty laskin , ja seuraaosaston viralliset aikarajat.

Kun olet valmis, käytä testisi pisteytysopasta laskemaan pisteet jokaisesta osasta sekä kokonaisuudessaan (1600: sta). Kokonaispisteesi-eli matematiikan ja näyttöön perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen (EBRW) pisteet yhteensä-ovat lähtötasosi. Joten jos ansaitsin 630 matematiikalla ja 600 EBRW: llä, lähtötasoni olisi 1230.

body_starting_line.jpg Perustasosi on lähtökohtasi SAT -valmistelussa.

Vaihe 3: Laske kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava

Laske seuraavaksi vaiheissa 1 ja 2 saamasi tiedot arvioitu tuntimäärä, jonka sinun on opiskeltava nostaa nykyinen pisteesi tavoitepisteeseesi.Voit tehdä tämän vähentämällä peruspisteesi maalipisteestäsi. Yhdistä sitten saamasi ero alla oleviin numeroihin nähdäksesi, kuinka monta tuntia sinun on valmistauduttava SAT: ään:

 • 0-30 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 30-70 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 70-130 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 130-200 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 200-330 pisteen parannus: 150 tuntia+

Kuten huomaat, mitä suuremman pistemäärän haluat, sitä enemmän tunteja sinun on opiskeltava.

Esimerkeissäni vaiheista 1 ja 2 tavoitteeni oli 1420 jalähtötilanteeni oli 1230. Näiden kahden pisteen välinen ero on 190 pistettä. Yllä olevien muunnosten avulla huomaan, että 190 pistettä tarkoittaa noin 80 oppituntia.

Vaihe 4: Valitse testipäivä

Kun otat SAT: ää, valitse aina testipäivämäärä, joka:
 • Antaa sinulle riittävästi aikaa valmistautua tenttiin
 • Sopii hyvin aikatauluusi
 • Varmista, että pisteesi saapuvat kouluisi ajoissa

Katsotaan ensin aikaa. SAT -valmisteluun tarvittava aika vaihtelee lähtötasosi ja tavoitteidesi mukaan. Yksinkertaisesti sanottuna, Mitä enemmän tunteja sinun on opiskeltava, sitä enemmän aikaa sinun pitäisi antaa itsellesi ennen testipäivää.

Yleensä mistä tahansa kolmesta kuuteen kuukauteen opiskeluajan pitäisi riittää. Saatat kuitenkin huomata, että sinulla on vähemmän (esim. Kuukausi) tai enemmän (esim. Vuosi) aikaa kuin tämä. Joka tapauksessa yritä löytää aikataulu, jonka avulla voit helposti mahtua opiskeltavien tuntien kokonaismäärään.

Toiseksi, valita päivämäärä, joka sopii hyvin kaikkiin velvoitteisiisi tai sitoumuksiisi (henkilökohtainen, koulu tai muu). Jos esimerkiksi näyttelet huhtikuussa koulunäytelmässä, kevät SAT ei todennäköisesti toimi sinulle yhtä hyvin kuin kesä- tai syksyinen SAT.

Lopuksi, jos otat SAT: n vanhempana, valitse päivämäärä, jolla saat takuulla pisteesi kouluusi ennen korkeakouluhakemuksesi määräajat. Jos pisteesi saapuvat määräajan jälkeen, hakemuksesi voidaan hylätä. Yleensä senioreiden (jotka eivät käytä varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä) pitäisi olla turvassa kaikkien syksyn testipäivien ja todennäköisesti joulukuun testipäivän kanssa - mutta ei mitään myöhemmin!

Vaihe 5: Kerää oppimateriaalit

On tärkeää kerätä kaikki oppimateriaalisi ennen kuin aloitat SAT -valmistelun. Näin et tuhlaa opintoaikaasi yrittäessäsi löytää resursseja, joita voit käyttää.

Viralliset SAT -resurssit ovat ylivoimaisesti paras käyttää. Onneksi College Board on julkaissut monia ilmaisia ​​valmistelumateriaaleja verkossa. Suosittelemme käyttämään valmistelussa seuraavaa:

 • Viralliset SAT -käytännön testit: Nämä täyspitkät testit ovat tarkalleen kuten todellinen SAT rakenteeltaan ja sisällöltään. He ovat lähimpänä SAT: n ottamista ottamatta sitä itse!
 • Viralliset käytännön kysymykset : Voit käyttää tonnia käytännön kysymyksiä kaikille SAT -osioille College Boardin verkkosivuston kautta. Jokaisessa kysymyksessä on kysymysvaikeus ja yksityiskohtainen vastaus selitys, joka auttaa sinua ymmärtämään oikean vastauksen löytämisen.
 • Virallinen SAT -opasopas : Tämä on virallinen SAT -valmistelukirja, joka kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tentin muodosta, sen sisällöstä ja siitä, miten opiskella sitä varten. On myös paljon esimerkkikysymyksiä, joita voit käsitellä. Parasta on, että College Board on ladannut kirjan kokonaisuudessaan verkkosivustolleen, joten sen voi ladata ilmaiseksi!
 • Khan-akatemia : Ilmainen kumppanisivusto College Boardin kanssa, Khan Academy tarjoaa tuhansia virallisia käytännön kysymyksiä, vastausten selityksiä ja videotunteja SAT: lle.

Lisäksi niitä on monia laadukkaita, epävirallisia SAT-resursseja, joita voit ostaa. Oppaamme parhaisiin SAT -esikirjoihin tarjoaa katsauksen siihen, mihin valmistelukirjoihin kannattaa sijoittaa. Muistutuksena, ole aina hieman valikoivampi epävirallisten resurssien kanssa, koska monet ovat huonolaatuisia eivätkä sisällä realistisia SAT -käytännön kysymyksiä.

body_four_stars.jpg Annamme jokaiselle neljästä SAT -tutkimussuunnitelmasta neljä tähteä.

4 SAT -opintosuunnitelman vaihtoehtoa, joista voit valita

Nyt kun olet suorittanut kaikki SAT -suunnitelmasi alustavat vaiheet, on aika löytää sinulle sopiva suunnitelma. Alla annamme sinulle neljä SAT -opintosuunnitelmaa mistä valita. Nämä suunnitelmat eroavat molemmista ajanjakso (esim. yksi kuukausi, kolme kuukautta jne.) ja intensiteetti (eli oppituntien kokonaismäärä viikossa).

Jokainen SAT -opintosuunnitelma antaa sinulle yleiskuvan siitä, mitä opiskella viikolla ja mukana ehdotetut aikataulut. Nämä ohjeet kertovat (suunnilleen), kuinka paljon aikaa sinun pitäisi käyttää jokaiseen toimintaan. Voit kuitenkin muokata niitä, jos sinusta tuntuu, että tarvitset enemmän tai vähemmän aikaa tietyn aiheen kanssa.

Muistaa, hyvä SAT -valmistelusuunnitelma mukautuu tarpeisiisi. Jos olet vahvempi matematiikassa ja haluat lisää lukuaikaa ja kirjoittamista, on hyvä korvata osa matematiikan valmisteluajastasi lukemisen ja kirjoittamisen valmistelulla. Tiedä vain, että muuttamalla sisällön painopisteitä taiaikakehykset, sinun on todennäköisesti siirrettävä muiden päivien aiheita tai korvattava muina päivinä jäänyt aika. Lopulta, Tärkeintä on, että saat tarvitsemasi oppituntien kokonaismäärän.

Katsotaanpa nyt opintosuunnitelmiamme. Tarjoamme seuraavat neljä ohjelmaa:

 • Kolmen kuukauden ohjelma, jonka intensiteetti on keskisuuri (80 tuntia)
 • Kolmen kuukauden matalan intensiteetin ohjelma (40 tuntia)
 • Kuuden kuukauden keskipitkä ohjelma (150 tuntia)
 • Yhden kuukauden korkean intensiteetin ohjelma (40 tuntia)

SAT-opintosuunnitelma 1: 3 kuukauden ohjelma, keskinkertainen

Tämän maltillisen, kolmen kuukauden SAT-suunnitelman tavoitteena on saada sinut niin paljon kuin 200 pistettä testipäivänä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sinun on tutkittava yhteensä 80 tuntia, tai kuusi ja puoli tuntia viikossa. Koska vietät useita tunteja viikossa valmistautumiseen, tämä SAT -suunnitelma on paras, jos opiskelet kesällä ja käytät SAT: ää syksyllä.

Kuten mikä tahansa suunnitelma, voit jakaa tuntisi haluamallasi tavalla joka viikko. Kesällä opiskelevien tulisi yrittää valmistautua melko säännöllisesti - kaksi tai kolme päivää viikossa on ihanteellinen. Toisaalta, jos olet tällä hetkellä koulussa, voi olla helpompaa opiskella enimmäkseen viikonloppuisin. Tee lopulta vain se, mikä sinulle parhaiten sopii!

body_building_blocks.jpg Onnistuaksesi aloita aina säätiöstä.

Kuukausi 1: Perusteet

Tässä kuussa on kyse SAT: n rakenteesta ja sisällöstä.

Viikko 1: Tutustu SAT: ään

1. Tee harjoitustesti saadaksesi peruspisteet. Jos et ole vielä tehnyt virallista SAT -harjoitustestiä, käytä tämä aika ja tee peruspisteet. Yritä suorittaa testi hiljaisessa huoneessa ilman häiriötekijöitä, jotta saat tarkan kuvan nykyisistä SAT -kyvyistäsi.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

2. Pisteitä testi ja analysoida tuloksia. Laske lähtötasosi ja käytä jonkin aikaa nähdäksesi, millaisia ​​kysymyksiä ja sisältöalueita kamppailit testissä.

Ehdotettu aika: 1 h

3. Opi kokeen muoto. Jotta voit menestyä SAT: ssä, sinun on ymmärrettävä testin muoto, mukaan lukien millaisia ​​käsitteitä se testaa ja miten nämä käsitteet annetaan kysymyksinä.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 2: Keskity lukemiseen

1. Opi lukutestimuoto. Tiedä millaisia ​​kohtia ja kysymyksiä tulee olemaan ja kuinka paljon aikaa saat.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

2. Selvitä itsellesi paras kohta-lukustrategia. Testaa erilaisia ​​lukustrategioita ottamalla pari lukutaidon testiä (voit käyttää virallisia harjoitustestejä). Kun olet valmis, valitse strategia, joka antoi sinulle korkeimmat pisteet.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

3. Kokeile lukukäytännön kysymysten lukemista valitsemallasi strategialla. Testaa strategiasi ja pyri parantamaan sitä mitä enemmän käytät sitä.

Pittsburghin yliopisto keskimääräinen gpa

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 3: Vaihda kirjoittamiseen ja kieleen

1. Opi kirjoittamisen ja kielen testimuoto. Ymmärrä, miten se eroaa lukemisesta, millaisia ​​kysymyksiä se esittää ja millaisia ​​kielioppi- ja tyylisääntöjä sinun on tiedettävä.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Tarkista englannin kieliopin keskeiset aiheet ja välimerkit. Käy läpi englannin tavanomaiset yleissopimukset ja tutustu SAT: n virheisiin.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

3. Löydä itsellesi paras kohta-lukustrategia. Tämä strategia voi poiketa siitä, jota käytät Lukeminen -osiossa. Selvitä, kummasta pidät eniten, suorita joitain kirjoitusharjoitustestejä käyttäen joka kerta eri strategiaa. Pidä kiinni siitä, joka antaa sinulle korkeimmat pisteet.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

Viikko 4: Siirry matematiikkaan

1. Opi matematiikan testimuoto. Ymmärtää ei laskimen ja laskimen alaosien väliset erot sekä monivalintakysymysten ja opiskelijoiden vastausten väliset erot.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Tarkastele matematiikan peruskäsitteitä. Aloita lukemalla kokonaislukujen opas ja kokonaislukujen lisäopas. Tutustu sitten perusoppaaseemme murto -osista, suhteista ja mittasuhteista.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

3. Käy läpi tärkeimmät algebralliset käsitteet, mukaan lukien:

 • Lineaariset toiminnot
 • Yhden muuttujan yhtälöt
 • Lineaaristen yhtälöiden järjestelmät

Algebra on avainasemassa SAT -matematiikassa, joten sinun on tiedettävä, mitä se on ja miltä se näyttää SAT: lla.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

body_chess_game.jpg Et voi menestyä hyvin SAT: llä ilman strategiaa.

Kuukausi 2: Strategiat

Tässä kuussa voit opiskella muita käsitteitä, jotka sinun on tiedettävä, ja oppia peruskoestrategioita, jotka auttavat sinua hyökkäämään kysymyksiin tehokkaasti testipäivänä.

Viikko 5: Lisätietoja matematiikasta

1. Tutustu muihin SAT -matematiikan käsitteisiin, erityisesti kehittyneen matematiikan, ongelmanratkaisun ja tietojen analysoinnin alueisiin. Aiheita ovat:
 • Tilastot
 • Datataulukoiden, pylväskaavioiden, histogrammien ja hajontakaavioiden lukeminen
 • Neliö- ja epälineaariset funktiot ja yhtälöt
 • Eksponentiaaliset funktiot ja yhtälöt
 • Polynomit
 • Koordinaattien geometria (pisteet, viivat ja rinteet jne.)
 • Taso ja kiinteä geometria (viivat ja kulmat, monikulmio, kiinteä geometria jne.)
 • Trigonometria

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

2. Muista tärkeät kaavat. Tutustu SAT -matematiikan pääkaavoihin.

Ehdotettu aika: 1 h

3. Harjoittele SAT -matemaattisia kysymyksiä ja poraa vaikeita aiheita. Kun harjoittelet, tarkista vastauksesi ja analysoi virheesi, jotta näet, mitä käsitteitä sinun on tutkittava enemmän.

Ehdotettu aika: 3 tuntia

Viikko 6: Aloita strategisointi

1. Opi tärkeimmät SAT Math -strategiat, mukaan lukien vastausten liittäminen ja numeroiden lisääminen. Lisäksi opi vauhdittamaan itseäsi ja harjoittele strategista arvaamista matematiikassa.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

2. Opikeskeiset SAT -lukustrategiat ja kirjoitusvinkit . Ymmärtäämitä etsiä eri kysymystyypeiltäjakuinka sulkea pois väärät vastausvaihtoehdot. Myös opiskelu mahdollistasanaston sanoja.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

3. Harjoittele matematiikkaa, lukemista ja kirjoittamista koskevia kysymyksiä. Testaa strategiasi realistisilla käytännön kysymyksillä tentin jokaiselle osalle.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 7: Tarkista edistymisesi

1. Tee virallinen harjoitustesti. Näet tämän pistemäärän nähdäksesi, kuinka paljon olet parantunut lähtötestin jälkeen. Kuten aina, yritä luoda todellinen SAT-testausympäristö testin aikana.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

2. Pisteytä harjoitustesti ja selvitä heikkoutesi. Tarkastele tuloksiasi saadaksesi selkeämmän kuvan siitä, mitä olet parantanut ja minkä kanssa vielä kamppailet. Seuraavan kuukauden aikana tutkit ensisijaisesti tämän testin heikkouksia.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

Viikko 8: Hio esseekirjoitustaitojasi

1. Jos aiot käyttää valinnaista SAT -esseetä, käytä tätä aikaa Käy läpi esseen perusmuoto. Ymmärrä, millaista kirjoittamista sinun on tehtävä ja kuinka pitkä esseesi tulisi olla.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Lue viralliset SAT Essay -kehotteet. Tämä antaa sinulle laajan käsityksen siitä, millaisia ​​aiheita saatat nähdä testipäivänä. Opi, miten kehotukset yleensä muotoillaan, ja katso myös esimerkkivastauksia.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Kirjoita muutama käytännön essee. Kun olet valmis, arvostele itsesi käyttämällä virallinen SAT -essee . Voit myös saada toisen henkilön arvioimaan esseesi ja tarjoamaan parannusehdotuksia.

Ehdotettu aika: 3 tuntia

body_test_chalkboard.jpg Testipäivä on tulossa, mikä tarkoittaa, että on aika aloittaa tarkastelu.

Kuukausi 3: Katsaus ja harjoittelu

Melkein valmis! Tässä viime kuussa keskityt lähinnä jo opittujen tarkistamiseen ja harjoittamiseen. Tämä tarkoittaa, että uutta sisältöä ei ole opittavaa.

Viikko 9: Vahvista heikkouksiasi

1. Käytä korkealaatuisia käytännön kysymyksiä porataksesi kaikki merkittävät heikkoudet, joita sinulla on edelleen. Jos esimerkiksi kamppailet saadaksesi triggereitä kysymyksiä, tarkista peruskäsitteet, jotka sinun on tiedettävä, ja testaa itsesi useilla trig -kysymyksillä.

Ehdotettu aika: 6,5 tuntia

Viikko 10: Tarkista edistymisesi

1. Tee kolmas ja viimeinen harjoitustesti. Tämä antaa sinulle viime hetken katsauksen siitä, millaisia ​​heikkouksia sinulla on vielä tässä vaiheessa.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

2. Pisteytä testi ja analysoi tarkasti tulokset. Onko alueita, joita sinun on todella parannettava seuraavien kahden viikon aikana? Mikä hämmentää tai vie aikasi? Ota selvää, mikä estää sinua, ja hyökkää sitten päähän.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

Viikko 11: Harjoittele vaikeita käsitteitä

1. Vietä kaikki aikaasi vaikeiden käsitteiden tarkasteluun ja harjoitteluun. Käytä käytännön kysymyksiä kokeillaksesi oppimaasi ja varmistaaksesi, että edistyt käsitteissä, joiden kanssa kamppailet eniten.

Ehdotettu aika: 6,5 tuntia

Viikko 12: Tarkista tarvittaessa

1. Tarkastele jatkuvasti käsitteitä tai strategioita, joiden kanssa sinun on vielä työskenneltävä, mutta älä liioittele sitä. Tämän viikon pitäisi tuntua rennommalta kuin muut viikot. Kun opiskelet, keskity pysymään rauhallisena ja luottavaisena. Älä opiskele testiä edeltävänä päivänä tai testipäivänä; tarvitset tämän ajan antaaksesi aivoillesi tauon ja rauhoittaa hermojasi.

Ehdotettu aika: 6,5 tuntia (0 tuntia testipäivänä ja testiä edeltävänä päivänä)

SAT-tutkimussuunnitelma 2: 3 kuukauden ohjelma, matala intensiteetti

Edelliseen suunnitelmaan verrattuna tämä SAT -aikataulu on hieman rennompi ja sen sijaan suunnattu niille, jotka haluavat saavuttaa pienempiä voittoja - missä tahansa 70-130 pistettä. Tämän suunnitelman avulla opit yhteensä 40 tuntia, tai vain noin kolme ja puoli tuntia viikossa.

Tämä suunnitelma on ihanteellinen niille, jotka opiskelevat SAT: lle lukuvuoden aikana, mutta voit käyttää sitä myös kesällä. Jos sinulla on vaikeuksia löytää aikaa valmistautua viikon aikana, kokeile valita lauantai ja sunnuntai.

body_duplo_legos_blocks.jpg Sinun on palattava perusasioihin, jos haluat pärjätä SAT: ssa.

Kuukausi 1: Perusteet

Tämä kuukausi tutustuttaa sinut kaikkiin SAT: n pääosiin, kuten sen rakenteeseen, pisteytykseen ja millaiseen lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyvää sisältöä sinun on tiedettävä.

Viikko 1: Löydä lähtötasosi

1. Tee harjoitustesti ja pisteet se. Vaikka tämä testi todennäköisesti ylittää viikoittaisen oppituntimäärän, on tärkeää, että se suoritetaan, jotta näet, missä pisteitä parhaillaan teet. Kun olet lopettanut testin, tee siitä pisteytys, jotta saat SAT -pisteet.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

Viikko 2: Tutustu SAT -muotoon

1. Analysoi lähtötestisi vastaukset edelliseltä viikolta. Pelkkä perusarvosi saaminen ei valaise heikkouksiasi ja vahvuuksiasi. Käytä jonkin aikaa käydäksesi läpi kaikki harjoitustestisi vastaukset ja katso, voitko ratkaista unohtamasi kysymykset uudelleen luottamatta vastausten selityksiin.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Opi kokeen muoto. Sinun on ymmärrettävä SAT -muoto, jotta voit hyökätä siihen testipäivänä. Tämä tarkoittaa kysymystyyppien tuntemista, millaisia ​​aiheita testataan ja kuinka osiot on järjestetty.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 3: Keskity lukemiseen

1. Opi lukutestimuoto. Käy läpi erilaiset kohdat ja kysymystyypit SAT -lukemisessa.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

2. Selvitä itsellesi paras kohta-lukustrategia. Kokeile erilaisia ​​strategioita lukuisilla lukukohdilla ja kysymysjoukoilla. Anna itsellesi 13 minuuttia aikaa käydä läpi jokainen kohta ja kysymyssarja. Kun olet valmis, laske oikeiden vastausten määrä määrittääksesi, mikä strategia antoi sinulle korkeimman pistemäärän.

Ehdotettu aika: 1 h

3. Harjoittele lukukysymysten vastaamista valitsemallasi strategialla. Sinun on ymmärrettävä, miten kohtilukustrategiasi toimii ja miten voit käyttää sitä tehokkaasti testipäivänä.

Ehdotettu aika: 1 h

Viikko 4: Vaihda kirjoittamiseen ja kieleen

1. Opi kirjoittamisen ja kielen testimuoto. Käy läpi tämän osion perusasiat, miten se eroaa lukemisesta ja millaisia ​​kohtia ja kysymyksiä siinä on.

Ehdotettu aika: 1 h

2. Tarkista englannin kieliopin keskeiset aiheet ja välimerkit. SAT -kirjoittaminen on sisäisen editorin kanavointia, joten muista tutustua kaikkiin tärkeimpiin testattuihin kielioppi- ja välimerkkejä koskeviin aiheisiin.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Harjoittele vaiheittaista menetelmää kohtien lukemiseen. Tämä menetelmä on paras kirjoitusosioiden kirjoittamiseen, joten muista kokeilla sitä muutamalla SAT -osiolla saadaksesi tuntuman siitä, miten se toimii.

Ehdotettu aika: 1 h

body_calculator_notebook.jpg Aika laskea!

Kuukausi 2: Matematiikka ja strategiat

Seuraavaksi opit tuntemaan SAT -matematiikkaosion, mitä se testaa ja miten voit strategioida sen. Opit myös lukemisen ja kirjoittamisen tärkeimmät strategiat.

Viikko 5: Siirry matematiikkaan

1. Opi matematiikan testimuoto. Tiedä millaisia ​​kysymystyyppejä ja matematiikan aiheita on odotettavissa. Ymmärrä myös ero tavallisten monivalintakysymysten ja opiskelijoiden vastausten tai ruudukkojen välillä.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

2. Tarkastele matematiikan peruskäsitteitä. Sinulla on oltava perustiedot kokonaisluvuista (lue myös kokonaislukujen lisäopas) sekä murtoluvut, suhteet ja mittasuhteet.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

Viikko 6: Lisätietoja matematiikasta

1. Käy läpi yleisiä algebrallisia käsitteitä, kuten lineaariset funktiot, yhden muuttujan yhtälöt ja lineaariset yhtälöjärjestelmät. Koska algebralla on valtava osa matematiikkaosassa, sinun on ymmärrettävä, miten se testataan ja kuinka ratkaista tämäntyyppiset ongelmat.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

2. Tarkista muut tärkeät matemaattiset käsitteet, lähinnä edistynyttä matematiikkaa ja ongelmanratkaisua sekä tietojen analysointia. Muita aiheita, jotka sinun pitäisi tietää, ovat seuraavat:

 • Tilastot
 • Datataulukoiden, pylväskaavioiden, histogrammien ja hajontakaavioiden lukeminen
 • Neliö- ja epälineaariset funktiot ja yhtälöt
 • Eksponentiaaliset funktiot ja yhtälöt
 • Polynomit
 • Koordinaattien geometria (pisteet, viivat ja rinteet jne.)
 • Taso ja kiinteä geometria (viivat ja kulmat, monikulmio, kiinteä geometria jne.)
 • Trigonometria

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Muista tärkeät SAT Math -kaavat. Keskity ensisijaisesti kaavoihin, joita et näe testipäivänä (vaikka se on hyvä muistaa kaikki niistä!).

Ehdotettu aika: 30 min

Viikko 7: Harjoittele lukemista ja kirjoittamista

1. Opi tärkeimmät SAT -lukustrategiat ja kirjoitusvinkit. Erityisesti sinun pitäisi tietää, miten vastata eri kysymystyyppeihin ja kuinka sulkea pois väärä vastaus.

Ehdotettu aika: 1 h

2. Harjoittele SAT -lukemisen ja -kirjoittamisen kysymyksiä. Poraa lukemista ja kirjoittamista koskevia kysymyksiä, kunnes olet tyytyväinen kappaleiden lukemisstrategioihisi. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, opi myös joitain yleisimpiä SAT -sanaston sanoja.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

Viikko 8: Harjoittele matematiikkaa

1. Opi tärkeimmät SAT Math -strategiat. Näitä ovat vastausten liittäminen, numeroiden lisääminen ja poistaminen.

Ehdotettu aika: 1 h

2. Harjoittele SAT -matemaattisia kysymyksiä. Testaa oppimasi strategiat ja yritä porata kysymyksiä aiheista, joiden kanssa kamppailet. Käytä oikeita vastauksia ohjaamaan ajatteluasi, jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää, miten jokin asia ratkaistaan.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

body_practice_skateboard.jpg Et saa haluamaasi SAT -pistettä, jos et harjoittele, harjoittele, harjoittele.

Kuukausi 3: Katsaus ja harjoittelu

Tässä kuussa on kyse siitä, että ymmärrät SAT: n testatut keskeiset käsitteet.

Viikko 9: Tarkista edistymisesi

1. Tee virallinen harjoitustesti. Muista luoda todellinen testausympäristö mahdollisimman tarkasti. Kun olet valmis, pisteet testisi nähdäksesi, kuinka paljon olet parantunut lähtötestin jälkeen.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

Viikko 10: Vahvista heikkouksiasi

1. Käytä laadukkaita käytännön kysymyksiä pohdi kaikkia suuria heikkouksia, joita sinulla on vielä tässä vaiheessa. Jos et esimerkiksi ymmärrä, miten vastata lukemiseen liittyviin isokokoisiin kysymyksiin tai koordinoi matematiikan geometriakysymyksiä, keskity käsitteiden poistamiseen.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia

Viikko 11: Harjoittele vaikeita käsitteitä

1. Vietä aikaa vaikeiden käsitteiden tarkasteluun kunnes pystyt vastaamaan oikein näihin aiheisiin liittyviin käytännön kysymyksiin. Jatka oppimiesi strategioiden käyttöä ja tarkista tarvittaessa muut aiheet, kuten sanasto, kaavat jne.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia

Viikko 12: Tarkista tarvittaessa

1. Käy läpi kaikki aiheet, jotka sinun on vielä tutkittava ennen testipäivää, mutta älä liioittele sitä. Tavoitteesi on nyt tuntea olosi rauhalliseksi ja itsevarmaksi testipäivänä. Jatka kaikkien aiheiden, kysymystyyppien jne. Tarkastelua, joiden kanssa kamppailet, ja rentoudu sitten testipäivää edeltävänä päivänä.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia (0 tuntia testipäivänä ja testiä edeltävänä päivänä)

body_orange_kittens.jpg Tiedät, että olet melkein valmis tämän seuraavan SAT-suunnitelman kanssa, kun nämä pennut ovat lähes täysikasvuisia kissoja.

SAT-tutkimussuunnitelma 3: 6 kuukauden ohjelma, keskinkertainen

Tätä keskisuurta suunnitelmaa varten opiskelet 150 tuntia kuuden kuukauden aikana-se on kuusi tai kuusi ja puoli tuntia viikossa. Tämä suunnitelma voi antaa sinulle enimmäispistemäärän lisäyksen 330 pistettä. Joten jos lähtötasosi on kaukana tavoitteestasi, tämä on täydellinen suunnitelma sinulle!

Suosittelen tätä suunnitelmaa erittäin menestyville toisen vuoden opiskelijoille, koska se antaa sinulle etumatkan SAT-valmisteluun ja lisää dramaattisesti mahdollisuuksiasi saada korkeat pisteet ensimmäisellä SAT-yritykselläsi (jonka pitäisi mieluiten olla nuoremman vuoden syksyllä).

Myös juniorit voivat hyötyä tästä suunnitelmasta käyttämällä sitä valmistautuakseen kevään tai alkukesän SAT -tilaisuuteen. Erityisen hienoa on, että voit jakaa opintojaksosi koko lukuvuoden ajan, jolloin voit välttää itsesi ylikuormittamisen koulutehtävissä ja testivalmisteluissa.

Viikko 1

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

Kuukausi 1

30,60,90 kolmio

Löydä lähtötasosi


Tee virallinen harjoitustesti (4 tuntia)


Pisteet testillä heikkoutesi selvittämiseksi (2,5 tuntia)

Ymmärrä rakenne


Opi SAT -muoto (3 tuntia)


Opi lukutestimuoto (3 tuntia)

Ymmärrä rakenne


Opi kirjoituksen ja kielen testimuoto (3 tuntia)


Opi matematiikan testimuoto (3 tuntia)

Opi lukemaan


Löydä haluamasi lukukokemus lukemiseen (2,5 tuntia)


Löydä haluamasi tekstinkäsittelystrategia kirjoittamista varten (2 tuntia)


Opintojen sanasto (2 tuntia)

Kuukausi 2

Opi matematiikan sisältöä


Tarkista matematiikan perusaiheet ja kaavat (3 tuntia)


Rakenna algebran säätiö (3,5 tuntia)

Opi EBRW -sisältöä


Tarkastele englannin kielioppi- ja välimerkkejä (3 tuntia)


Kehitä luetun ymmärtämisen tietoja (3 tuntia)

Lisätietoja matematiikan sisällöstä


Rakenna ongelmanratkaisu- ja tietoanalyysisäätiö (3 tuntia)


Rakenna kehittynyt matematiikkapohja (3 tuntia)

Tarkista edistymisesi


Tee harjoitustesti (4 tuntia)


Tee testi ja tarkista vastauksesi (2,5 tuntia)

Kuukausi 3

Opi EBRW -strategia


Opi poistamaan väärät vastausvalinnat ja harjoittele (3 tuntia)


Harjoittele muita EBRW -strategioita (3 tuntia)

Opi matematiikan sisältöä ja strategiaa


Rakenna lisäaiheiden säätiö (2,5 tuntia)


Harjoittele vastausten ja numeroiden kytkemistä (2,5 tuntia)


Harjoittele muita matematiikkastrategioita (1,5 tuntia)

Keskity heikkouksiisi


Harjoittele matematiikan ja EBRW: n aiheita ja kysymystyyppejä (6 tuntia)

Tarkista edistymisesi

kuinka kauan toiminta kestää

Tee harjoitustesti (4 tuntia)


Tee testi ja tarkista vastauksesi (2,5 tuntia)

Kuukausi 4

Katsaus ja harjoittelu


Harjoittele matematiikan ja EBRW: n aiheita ja kysymystyyppejä (6 tuntia)

Opi esseen muoto


Opi essee -muoto (2 tuntia)


Harjoittele esseiden kirjoittamista (4 tuntia)

Katsaus ja harjoittelu


Harjoittele matematiikan ja EBRW: n aiheita ja kysymystyyppejä (6,5 tuntia)

Tarkista edistymisesi


Tee harjoitustesti (4 tuntia)


Tee testi ja tarkista vastauksesi (2,5 tuntia)

Kuukausi 5

Tarkista tarvittavat matematiikan käsitteet


Tarkista kaikki matematiikan aiheet, joiden kanssa kamppailet edelleen harjoittelutestisi tulosten perusteella (6,5 tuntia)

Tarkista tarvittavat lukukonseptit


Tarkista harjoitustestituloksesi perusteella kaikki lukemisen aiheet, joiden kanssa kamppailet edelleen (6 tuntia)

Tarkista tarvittavat kirjoituskäsitteet


Tarkista harjoitustestituloksesi perusteella kaikki kirjoittamisen aiheet, joiden kanssa kamppailet edelleen (6 tuntia)

Tarkista edistymisesi


Tee harjoitustesti (4 tuntia)


Tee testi ja tarkista vastauksesi (2,5 tuntia)

Kuukausi 6

Tarkista tarvittavat käsitteet


Tarkista kaikki matematiikka- tai EBRW -aiheet, joiden kanssa kamppailet edelleen harjoitustestitulosten perusteella (6,5 tuntia)

Tarkista tarvittavat käsitteet


Tarkista kaikki matematiikka- tai EBRW -aiheet, joiden kanssa kamppailet edelleen harjoitustestitulosten perusteella (6 tuntia)

Tarkista edistymisesi


Tee harjoitustesti (4 tuntia)


Tee testi ja tarkista vastauksesi (2,5 tuntia)

Valmistele kevyesti ja tarkista


Harjoittele kaikkia aiheita tai kysymystyyppejä, jotka haluat tarkistaa, ja lepää ennen testipäivää (6 tuntia)

SAT-opintosuunnitelma 4: 1 kuukauden ohjelma, korkea intensiteetti

Tähän nopeaan ja intensiiviseen suunnitelmaan käytät Yhteensä 40 tuntia tai 10 tuntia viikossa opiskelemalla SAT: ssa. Lopuksi voit nostaa lähtötasosi jopa 130 pistettä.

Jotta tämä suunnitelma toimisi, sinun on kuitenkin oltava valmis käyttämään aikaa ja vaivaa opiskellaksesi joka viikko. Kuukausi ei ole paljon opintoaikaa, varsinkin jos yrität saada enemmän kuin 100 pistettä, mutta se on varmasti mahdollista, jos osaat käyttää aikasi viisaasti.

Lisää vinkkejä SAT-opiskeluun kuukaudessa saat vaiheittaisesta oppaastamme.

Viikko 1: Tutkimusrakenne

1. Tee harjoitustesti. Ensinnäkin sinulla on oltava peruspisteet. Muista suorittaa testi hiljaisessa huoneessa ilman häiriötekijöitä.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

2. Pisteitä testi ja analysoida tuloksia. Selvittääksesi, mitkä alueet kamppailevat eniten, tarkista mahdolliset virheiden mallit.

Ehdotettu aika: 1 h

3. Opi SAT -muoto. Käy läpi testatut asiat, kaikki kyselytyypit ja niiden arviointi.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

4. Opi lukutestimuoto. Ota selvää, mitä Lukeminen -osio testaa ja millaisia ​​kohtia se sisältää.

Ehdotettu aika: 1 h

5. Opi kirjoittamisen ja kielen testimuoto. Tutustu Kirjoittaminen -osioon oppimalla, miten se eroaa lukemisesta ja millaisia ​​kohtia se sisältää.

Ehdotettu aika: 1 h

6. Opi matematiikan testimuoto. Tutustu sen testaamiin aiheisiin, sen Ei laskin- ja Laskin-osioihin sekä monivalintakysymysten ja ruudukkojen eroihin.

Ehdotettu aika: 1 h

body_buildings_structure.jpg Varmista, että ymmärrät rakenteen, ennen kuin keskityt sisältöön.

Viikko 2: Keskity avainsisältöön

1. Tarkista englannin kieliopin keskeiset aiheet ja välimerkit. Sinun on tiedettävä erilaisia ​​kielioppisääntöjä Kirjoittaminen -osiossa, joten näiden muistaminen on tärkeää korkeiden kirjoituspisteiden saavuttamiseksi.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Tarkastele ja harjoittele matematiikan peruskäsitteitä. Näitä ovat seuraavat:

 • Kokonaislukuja (meillä on myös edistynyt opas kokonaislukuihin)
 • Murtoluvut, suhteet ja mittasuhteet
 • Algebra (lineaariset funktiot, eriarvoisuudet, yhtälöt, yhtälöjärjestelmät)
 • Edistynyt matematiikka (epälineaariset funktiot, polynomit)
 • Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi (tilastot, kaavioiden lukeminen)

Ehdotettu aika: 5 tuntia

3. Muista tärkeät SAT Math -kaavat. Näiden kaavojen tunteminen antaa sinulle jalan testipäivänä.

Ehdotettu aika: 1 h

4. Valitse ja harjoittele lukemista varten lukukokemusta. Jos haluat valita yhden, harjoittele erilaisia ​​strategioita käyttämällä virallisia SAT -lukutestejä. Se, joka antaa sinulle korkeimman pistemäärän, on se, jota sinun pitäisi käyttää testipäivänä.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

Viikko 3: Strategize ja tarkista edistymisesi

1. Harjoittele graf-by-graf-menetelmää SAT -kirjoittamisen kohtien lukemiseen. Tämä on paras strategia kohtien kirjoittamiselle, koska se vie vähemmän aikaa kuin muut ja on helppo oppia.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

2. Opi tärkeimmät matematiikan, lukemisen ja kirjoittamisen strategiat. Matematiikan kannalta parasta tietää ovat vastausten liittäminen ja numeroiden liittäminen. Lukemista ja kirjoittamista varten opi poistamaan väärät vastausvaihtoehdot ja milloin valita Ei virhettä.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

3. Tarkista edistymisesi tekemällä harjoitustesti. Kun olet valmis, laske pisteet nähdäksesi, kuinka paljon olet parantunut lähtötestin jälkeen, ja selvittääksesi heikkoutesi.

Ehdotettu aika: 4,5 tuntia

Viikko 4: Katsaus ja harjoitus

1. Käy läpi kaikki SAT -aiheet, kysymyksetyypit tai strategiat, joita haluat harjoitella enemmän. Sinun on saatava tärkeimmät käsitteet alas, jos toivot menestyvän hyvin testipäivänä, joten keskity kaikkein kirkkaimpiin heikkouksiisi. Älä kuitenkaan opiskele testiä edeltävänä päivänä, sillä sinun pitäisi ottaa hetki aikaa levätä aivojasi hieman!

Ehdotettu aika: 10 tuntia

body_scrabble_plan.jpg

Mitä pitää muistaa SAT -opintosuunnitelmaa valittaessa?

Ennen kuin valitset SAT -aikataulun, aseta tavoitepisteet, suorita perusharjoitustesti, valitse testin päivämäärä ja kerää kaikki tarvitsemasi materiaalit valmisteluun. Tämä auttaa sinua löytämään sinulle ja tavoitteillesi sopivan SAT -opintoaikataulun.

Mutta mikä suunnitelma toimii sinulle hyvin? Lyhyesti, paras SAT -opintosuunnitelma sinä on se, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi testipäivänä. Kun mietit, mitkä suunnitelmat voivat toimia sinulle, pidä mielessä seuraavat seikat:

 • Mieti velvollisuuksiasi. Valitse opintosuunnitelma, joka ei häiritse suuria sitoumuksiasi. Jos esimerkiksi harrastat urheilua joka päivä koulun jälkeen, valitse suunnitelma, jonka avulla pääset kaikkiin valmistelutunteihisi viikonloppuna.

 • Pidä kiinni normaalista aikataulusta. Valitsemasi suunnitelma on tehokkain, jos noudatat säännöllistä aikataulua joka viikko. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi yrittää opiskella samoina päivinä joka viikko ja sama määrä tunteja.

 • Muokkaa suunnitelmaasi, mutta älä unohda tärkeitä vaiheita. Suosittelemme, että muokkaat SAT -suunnitelmiamme sopimaan paremmin opiskelutarpeisiisi. Sinun on kuitenkin edelleen noudatettava antamaamme yleistä vaihejärjestystä, jotta et ohita tärkeitä tietoja tai harjoituksia.

 • Älä ylikuormita itseäsi. Opintosuunnitelmat voivat olla raskaita, mutta niiden pitäisi silti olla toteutettavissa. Älä valitse suunnitelmaa, joka vaatii sinua viettämään yötä joka viikko-itsesi väsyttäminen ei saa haluamaasi pistettä!

Tämän myötä toivotan teille onnea SAT -opintosuunnitelmaanne!

Mitä seuraavaksi?

Haluatko lisää opastusta SAT -opintosuunnitelmista? Hanki vinkkejä siitä, kuinka kauan sinun pitäisi opiskella SAT: ssa ja kuinka monta kertaa sinun pitäisi ottaa SAT.

Haluatko saada täydellisen 1600? Lue asiantuntijaoppaamme täydellisen SAT -pistemäärän saamiseksi, jonka on kirjoittanut todellinen täysi maalintekijä!

Otetaanko ACT? Meillä on erillinen opas, joka auttaa sinua laatimaan oman ACT -opintosuunnitelmasi tänään!

Paranna SAT -pisteitäsi 160+ pisteellä, taattu

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset