ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

feature_planner_pens.jpg

Paras tapa hyökätä ACT: hen on käyttää ACT -tutkimussuunnitelmaa. Opintosuunnitelman avulla voit hallita valmistautumisaikaasi helpommin, selvittää heikkoutesi ja hioa taitoja, joita tarvitset saadaksesi haluamasi pisteet testipäivänä.

Tarjoamme sinulle neljä huippuluokan ACT-suunnitelmaa, joista voit valita ACT-tavoitteesi perusteella. Ennen kuin katsomme niitä, käydään kuitenkin läpi ACT -aikataulun edut ja tarvittavat vaiheet oikean ACT -opintosuunnitelman löytämiseksi.Mitkä ovat ACT Prep -opintosuunnitelman edut?

Kaikkien ACT: lle opiskelevien tulisi aloittaa perusteellisesta opintosuunnitelmasta. Mutta mitä hyötyä siitä on?

Ensinnäkin ACT -opintosuunnitelman avulla voit tasapainottaa valmistautumisaikasi niin, että käytät riittävästi aikaa opiskeltaviin aiheisiin - mutta et liikaa työtä. Jos minulla olisi esimerkiksi neljä kuukautta aikaa valmistautua ACT: hen, suunnitelmani kertoisi minulle, kuinka monta tuntia viikossa opiskelen, ja kuinka voisin järjestää nämä tunnit aikatauluni mukaan.

Myös ACT -suunnitelmat ovat korkealla mukautuva. Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa ACT -aikataulua vastaamaan paremmin opintotarpeitasi ja kiertää kaikki velvoitteesi. Joten jos kamppailet matematiikan kanssa, mutta olet jo suorittanut ACT Math Review -päivän, voit käyttää osan ACT Reading Review -päivästäsi tarkastelemalla lisää matemaattisia käsitteitä, jotka sinun on tiedettävä.

Lopuksi ACT -valmisteluaikataulu voi kertoa sinulle olitko matkalla kohti maalipistettäsi. Hyvä opintosuunnitelma kertoo, milloin sinun tulee suorittaa ACT -harjoitustestit (alkaen virallisista kokeista), jotta voit arvioida yleistä edistymistäsi ja havaita heikkoutesi.

On selvää, että ACT -opintosuunnitelmasta on monia etuja. Mutta miten voit löytää itsellesi sopivan aikataulun?

Opintosuunnitelman valitseminen ACT Prep: 5 alustavaa vaihetta varten

Ennen kuin päätät ACT -aikataulusta, sinun on selvitettävä, missä teet parhaillaan maalin, mikä on maalipisteesi ja kuinka paljon valmistautumisaikaa tarvitset. Alla kerromme viisi alustavaa vaihetta, jotka sinun on tehtävä löytääksesi sinulle parhaan ACT -opintosuunnitelman.

Vaihe 1: Aseta maalipisteet

Ensimmäinen askel on asettaa ACT -maalipisteet. Tämä on pisteet, joilla sinut todennäköisesti hyväksytään kaikki kouluista, joihin haet. Haluat tavoitella tätä pistettä testipäivänä, mutta tehdäksesi tämän sinun on valmisteltava sen mukaisesti (jota autamme sinua tekemään alla olevissa opintosuunnitelmissamme!).

Määritä maalipisteet etsimällä 25. ja 75. persentiilin ACT -tulokset jokaiselle koulullesi. Nämä pisteet edustavat hyväksyttyjen hakijoiden pisteiden keskimääräistä 50 prosenttia tai keskimääräistä vaihteluväliä. Ihannetapauksessa saat koulusi ACT -pisteet vähintään 75. prosenttipisteellä. Thän tarkoittaa, että olet saanut yli 75 prosenttia hyväksytyistä hakijoista!

kuinka monta kiloa pitkässä tonnissa

Helpoin tapa seurata koulusi ACT -pisteitä on tehdä kaavio (voit myös ladata valmiista kaaviosta ). Löydät koulusi ACT -pisteytystiedot siirtymällä verkkoon ja etsimällä [Koulun nimi] PrepScholar. Tämä tuo linkit tietokantaamme. Napsauta koulusi pääsyvaatimukset -sivua.

Tällä sivulla, vieritä alas löytääksesi koulusi ACT -pisteet. Näet suuren bannerin, joka sisältää koulusi keskimääräisen ACT -pistemäärän. Sen alla ovat koulusi 25. ja 75. prosenttipisteen ACT -tulokset. Tässä on esimerkki siitä, miltä tämä näyttää Our Lady PrepScholar -sivu:

body_notre_dame_act_scores.png

Kun olet kerännyt kaikkien koulujen 75. prosenttipisteet ja tallentanut ne kaavioon, etsi korkeimmat pisteet. Tämä on maalipisteesi, koska se saa sinut todennäköisimmin hyväksytyksi kaikkiin kouluihin, joihin haet.

Sanotaan, että hain Notre Damelta Michiganin yliopisto , Indiana University Bloomington ja Indianan osavaltio . Tässä tapauksessa my ACT -maalipisteet ovat 34 (Notre Damen korkein 75. prosenttipiste).

Vaihe 2: Löydä lähtötasosi

Seuraavaksi on aika saada peruspisteet. Perustaso on lähinnä lähtökohtasi ACT -valmistelussa —Se on pisteet, jotka saat juuri nyt ACT: llä ilman mitään valmisteluja.

Löydä lähtötilanteesi suorittamalla virallinen ACT -käytännön testi. Viralliset testit ovat parhaita resursseja peruspistemäärän saamiseen, koska ne ovat ylivoimaisesti realistisimpia testejä.

Kun suoritat harjoitustestin, varmista simuloi todellisia testausolosuhteita mahdollisimman tarkasti: ota testi hiljaisessa huoneessa, käytä ACT-hyväksytty laskin ja noudattaa virallisia määräaikoja kaikissa osissa.

Kun olet valmis, käytä testin pisteytysopasta laskeaksesi skaalatut pisteet. Yhdistelmäpisteesi (eli neljän osiosi pisteiden keskiarvo) ovat lähtötasosi. Jos esimerkiksi saisin 32 englanniksi, 25 matematiikasta, 28 lukemisesta ja 30 tieteestä, lopullinen ACT -pisteet olisi 29 (28.75 pyöristetään ylöspäin!).

body_clocks.jpg

Vaihe 3: Laske kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava

Nyt on aika käyttää perus- ja maalipisteitäsi selvittääksesi suunnilleen kuinka monta tuntia sinun on valmistauduttava ACT: ään.

Ensinnäkin, svedä lähtötilanteesi maalipisteestäsi. Yhdistä sitten ero alla olevaan pistealueeseen nähdäksesi, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava:

 • 0-1 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 1-2 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 2-4 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 4-6 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 6-9 pisteen parannus: 150 tuntia+

Mitä enemmän pisteitä sinun on parannettava, sitä enemmän tunteja sinun on opiskeltava. Yllä olevissa esimerkeissä tavoitteeni oli 34 ja lähtötilanteeni 29. Tämä parantaa 5 pistettä, mikä vastaa noin 80 tuntia valmistelua.

Vaihe 4: Valitse testipäivä

Kun valitset ACT -testin päivämäärän, sinun on otettava huomioon seuraavat kolme tekijää:
 • Kuinka kauan haluat valmistautua ACT: ään
 • Kuinka kiireinen aikataulusi on testipäivämäärän ympärillä
 • Korkeakouluhakemuksesi määräajat

Tärkein muistettava kohta on tämä: Mitä enemmän tunteja sinun on opiskeltava, sitä enemmän aikaa sinun pitäisi antaa itsellesi ennen koepäivää. Jos aiot saada suuria voittoja 4 tai enemmän pistettä, valitse pidempi testipäivä, jotta sinulla on riittävästi aikaa valmistautua tenttiin (ja rentoutua tarpeen mukaan!). Suosittelen valmistautumista kolmesta kuuteen kuukauteen, vaikka saatat tarvita enemmän tai vähemmän aikaa sen mukaan, kuinka suuren pisteen parannuksen haluat tehdä.

Valitse lisäksi testin päivämäärä toimii hyvin aikataulusi kanssa. Jos sinulla on paljon aktiviteetteja tai sitoumuksia, joilla on vähän tai ei ollenkaan aikaa opiskeluun, mene testauspäivämäärään toisella, rennommalla ajalla, jotta aikataulustasi tulee vähemmän stressaavaa.

Lopuksi, jos olet vanhempi, muista ottaa ACT hyvissä ajoin ennen korkeakouluhakemusten määräaikoja. Jos pisteesi saapuvat määräaikojen jälkeen, hakemuksesi voidaan hylätä, joten valitse aina varhainen testipäivä. Yleensä eläkeläisten pitäisi pystyä tekemään syys- ja lokakuun testipäivät ja mahdollisesti joulukuussa - mutta ei mitään myöhemmin!

Vaihe 5: Kerää ACT -oppimateriaalit

Ennen kuin aloitat ACT-valmisteluaikataulun, käytä aikaa korkealaatuisten oppimateriaalien keräämiseen. Kaukana, parhaat resurssit, joita voit käyttää, ovat virallisia (eli mitä tahansa ACT, Inc: n luomaa).

Tässä muutamia virallisia ACT -resursseja:

 • Viralliset ACT -käytännön testit: Nämä ilmaiset, täyspitkät harjoittelutestit ovat parhaita, ja ne tarjoavat erittäin realistisen ACT-testiharjoituksen. Näiden avulla voit tarkistaa edistymisesi ja seurata pisteidesi paranemista.
 • Viralliset testikysymykset : ACT, Inc. tarjoaa online -näytekysymyksiä jokaiselle ACT -osiolle. Tämä ilmainen resurssi sisältää yksityiskohtaiset vastaus selitykset ja on ihanteellinen sekä yleisiin käytäntöihin että porauksen heikkouksiin.
 • Virallinen ACT -valmisteluopas : Tämä virallinen ACT-valmistelukirja maksaa noin 25 dollaria, ja se tarjoaa kolme täyspitkää harjoitustestiä, 400 harjoituskysymystä ja testipäivän opastuksen. Huomaa vain, että jos sinulla on jo versio 2016-17, vuoden 2018 versio on olennaisesti sama. Lisäksi kaikki kolme käytännön testiä jakavat merkittävä päällekkäisyys yllä olevien ilmaisten testien avulla, joten saatat haluta hankkia kirjan kolmas painos sen sijaan (joka sisältää viisi ainutlaatuista testiä).

Voit myös käyttää laadukkaita, epävirallisia ACT-resursseja täydentämään valmisteluja. Oppaamme parhaisiin ACT -esikirjoihin antaa parhaat suosituksemme virallisille ja epävirallisille ACT -esikirjoille. Pro -vinkki: ole aina valikoivampi ostaessasi epävirallisia ACT -resursseja koska monet ovat heikkolaatuisia eivätkä sisällä realistisia käytännön kysymyksiä.

body_popcorn-2.jpg Valmista popcornisi esikatsellessamme neljää Oscar-arvoista ACT-opintosuunnitelmaa!

4 ACT -opintosuunnitelmaa, joista voit valita

Olet nyt valmis valitsemaan opintosuunnitelman ACT -valmistelua varten! Alla on neljä opintosuunnitelmaa, joista valita. Jokainen niistä eroaa toisistaan intensiteetti (kuinka monta tuntia sinun täytyy opiskella viikossa) ja pituus (kuinka monta kuukautta ohjelma on).

Jokaisen suunnitelman mukana tulee myös ehdotetut aikataulut auttaa tasapainottamaan valmistautumistasi. Voit kuitenkin muokata suunnitelmiamme niin, että käytät enemmän tai vähemmän aikaa tiettyihin aiheisiin ja taitoihin.

Muistaa,hyvä ACT -opintosuunnitelma voi sopeutua tarpeidesi mukaan. Jos kamppailet esimerkiksi matematiikan ja luonnontieteiden kanssa, mutta olet vahva lukemisessa ja englannissa, voit (ja pitäisi) keskittyä enemmän matematiikan ja luonnontieteiden taitojen hiontaan. Varmista vain, että noudatat yleensä ACT -aikataulua, jotta et menetä kriittisiä käytäntöjä, tarkistuksia tai edistymistarkastuksia.

Tarjoamamme neljä ACT -opintosuunnitelmaa ovat seuraavat:

 • Kolmen kuukauden keskipitkän intensiivinen suunnitelma
 • Kolmen kuukauden suunnitelma, matalaintensiivinen
 • Kuuden kuukauden keskipitkän intensiivinen suunnitelma
 • Yhden kuukauden, erittäin intensiivinen suunnitelma

ACT-opintosuunnitelma nro 1: 3 kuukauden ohjelma, keskinkertainen

Tämä kohtalainen opintosuunnitelma kestää kolme kuukautta ja vaatii yhteensä 80 oppituntia, tai noin kuusi ja puoli tuntia viikossa. Tämän suunnitelman avulla voit nostaa ACT -kokonaispisteitäsi jopa 6 pistettä.

Tämä on loistava suunnitelma mihin tahansa vuoden aikaan, mutta se toimii parhaiten, jos opiskelet kesällä (ottamaan syys- tai lokakuun ACT) ja sinulla on enemmän vapaa -aikaa ACT -valmisteluun.

body_book_pages_glasses.jpg Ensimmäinen vinkki ACT -lukututkimuksillesi: älä poista silmälasejasi!

Kuukausi 1: Englannin ja lukemisen perusteet

Ensimmäisen kuukauden aikana opit tuntemaan ACT: n, erityisesti englannin ja lukemisen osiot.

Viikko 1: Opi ACT -muoto

1. Tee virallinen harjoitustesti. Saadaksesi peruspisteet, ota täyspitkä ACT-testi. Muista luoda todelliset testausolosuhteet mahdollisimman tarkasti - tämä tarkoittaa, että testi suoritetaan hiljaisessa huoneessa ilman keskeytyksiä.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia

2. Pisteytä harjoitustesti ja analysoi tulokset. Yhdistelmäpisteesi on lähtötasosi (pisteet, joista aloitat ennen testin valmistelun aloittamista). Sinun pitäisi myös käyttää hetki aikaa tarkastella tuloksiasi ja nähdä, mitkä kysymykset sait oikein ja väärin.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Opi ACT: n yleinen muoto. Tutustu ACT: n perusteisiin: millaista sisältöä se testaa, millaisia ​​kysymyksiä sillä on ja kuinka paljon aikaa sinulla on kussakin osiossa.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 2: Keskity englantiin

1. Opi englanninkielinen testimuoto. Ymmärrä, mitä se testaa ja millaisia ​​kohtia sinun on muokattava.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Tutki kaikkia ACT -kieliopin aiheita ja välimerkkejä. Sinun on tiedettävä kaikki tärkeimmät englanninkieliset säännöt, jotka voivat esiintyä ACT: ssä, pronomineista apostrofeihin.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

3. Opi ja harjoittele grafiikkakohtainen lukustrategia. Tämä jakson lukemisstrategia on ylivoimaisesti paras ACT Englishille. Tämän strategian avulla voit lukea kappaleen kerrallaan ja vastata jokaisen kappaleen kysymyksiin. Kun ymmärrät, miten tämä strategia toimii, harjoittele sitä käyttämällä realistisia ACT -englanninkielisiä kohtia.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

Viikko 3: Siirry lukemiseen

1. Opi lukutestimuoto. Ymmärrä, miten tämä osio eroaa englanninkielisestä osasta, millaisia ​​kohtia on olemassa ja millaisiin kysymyksiin vastaat.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

2. Löydä itsellesi parhaiten sopiva lukukokemus. Haluat käyttää strategiaa, joka on sekä nopea että tehokas. Selvittääksesi, kummasta pidät eniten, kokeile muutamia erilaisia ​​strategioita lukukäytännön testeillä. Strategia, joka antaa sinulle korkeimmat pisteet, on se, jota käytät valmistelussa ja testipäivänä.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

3. Harjoittele valitsemaasi kohdan käsittely-strategiaa. Kun olet päättänyt strategiasta, jatka sen harjoittamista laadukkaiden lukukäytäntöjen avulla.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 4: Opi lukemista ja englanninkielisiä strategioita

1. Muista yleisiä ACT -sanaston sanoja . ACT -sanastolistamme sisältää 150 yleistä sanaa, jotka sinun pitäisi tietää tenttiä varten.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Opi englantia ja lukustrategioita. Tärkeintä on harjoittaa lukemisen #1 kriittistä sääntöä, jotta tiedät kuinka poistaa virheelliset vastausvaihtoehdot.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

3. Käytännön strategioita. Käytä virallisia harjoituskysymyksiä tai laadukkaita, epävirallisia kysymyksiä testataksesi oppimiasi erilaisia ​​englannin- ja lukustrategioita.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

body_science_experiment.jpg ACT: ssä pääset näyttelemään tiedemiehen roolia - mutta valitettavasti älä ryhdy työskentelemään punaisen hölmön kanssa.

Kuukausi 2: Matematiikan ja tieteen perusteet

Nyt siirryt matematiikan ja luonnontieteiden aiheisiin. Tämä kuukausi opettaa sinulle matematiikan ja luonnontieteiden osioiden muodon ja niiden strategioinnin.

Viikko 5: Siirry matematiikkaan

1. Opi matematiikan testimuoto. Tutustu osion perusrakenteeseen ja millaisiin aiheisiin se testaa.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Käy läpi matematiikan peruskäsitteet. Lue kokonaislukuja koskeva perusoppaamme ja kokonaislukujen lisäoppaamme. Sitten opi jakeet ja mittasuhteet.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

3. Tarkista algebra. Keskeisiä aiheita ovat seuraavat:

 • Yhden muuttujan yhtälöt
 • Yhtälöjärjestelmät
 • Toiminnot
 • Toiminnot
 • Sanan ongelmat

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

Viikko 6: Lisätietoja matematiikasta

1. Tutki geometrian keskeisiä käsitteitä. Näitä ovat seuraavat:
 • Linjat ja rinteet
 • Pohdintoja, käännöksiä ja kierroksia
 • Viivat ja kulmat
 • Monikulmioita
 • Piirit
 • Kolmioita
 • Avaruusgeometria

Ehdotettu aika: 3 tuntia

2. Käy läpi kaikki muut matematiikan aiheet -erityisesti,trigonometria.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

3. Muistakaikki kriittiset kaavat . Et saa mitään testipäivänä, joten ehdottomasti hanki nämä alas!

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 7: Vaihda tieteeseen

1. Opi Science -testimuoto. Ymmärrä, millaisia ​​kohtia sinulla on ja miltä kysymykset näyttävät.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Löydä itsellesi parhaiten sopiva lukukokemus. Tämä strategia voi poiketa lukemiseen ja englanniksi käyttämistäsi strategioista. Jos haluat löytää itsellesi sopivan, kokeile muutamia erilaisia ​​strategioita käyttämällä tieteellisiä käytännön testejä. Se, joka antaa sinulle korkeimman pistemäärän, on se, jota käytät valmistelussa.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

3. Harjoittele valitsemaasi lukustrategiaa. Käytä korkealaatuisia tieteellisiä käytännön testejä, joiden avulla voit tottua lukemaan tieteellisiä kohtia ja vastaamaan kysymyksiin.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

Viikko 8: Opi matematiikkaa ja luonnontieteitä

1. Opi matematiikan ja luonnontieteiden strategioita. Matematiikan kannalta tärkeimpiä ovat numeroiden liittäminen ja vastausten lisääminen. Varmista lisäksi, että tiedät, millaista tieteellistä tietoa ACT: ssä on ja miten voit lukea taulukoita ja kaavioita.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

2. Harjoittele strategioita. Käytä laadukkaita käytännön kysymyksiä testataksesi oppimiasi matematiikan ja luonnontieteiden strategioita.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

3. Opi kirjoitustestimuoto. Jos aiot tehdä ACT -esseen, sinun on tiedettävä, millaisen esseen kirjoitat, kuinka paljon aikaa sinulla on siihen testipäivänä ja millaisia ​​kehotteita on olemassa.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

body_check_orange_blue.png

Kuukausi 3: Progress Check & Review

Nyt on aika tarkastella kaikkea oppimaasi ja tarkistaa edistymistäsi varmistaaksesi, että olet saavuttamassa tavoitteesi.

Viikko 9: Tarkista edistymisesi

1. Tee virallinen harjoitustesti. Tämä kertoo, kuinka paljon pisteesi ovat parantuneet lähtötestin jälkeen.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia

2. Pisteitä testi ja selvittää heikkoutesi. Katso väärästä kysymyksestäsi ja yritä nähdä, onko virheissäsi mitään malleja. Nämä ovat alueita, joita sinun täytyy porata enemmän valmistelussa.

Ehdotettu aika: 3 tuntia

Viikko 10: Harjoittele kirjoittamista ja vahvista heikkouksiasi

1. Harjoittele ACT-esseiden kirjoittamista korkealaatuisten kehotteiden avulla. Näin totut kirjoittamaan nopeasti ja tehokkaasti. Ehdotan, että otat jonkun pisteyttämään vastauksesi, jotta voit selvittää, mitä taitoja sinun on työskenneltävä, jotta voit luoda entistä selkeämpiä esseitä.

Ehdotettu aika: 2,5 tuntia

2. Käytä laadukkaita käytännön kysymyksiä pohtiaksesi yleisiä heikkouksia. Jos sinulla on esimerkiksi ongelmia algebran ongelmien ratkaisemisessa, käytä enemmän aikaa algebrallisten käsitteiden tarkasteluun ja harjoitteluun sellaisina kuin ne näkyvät ACT: ssä.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

Viikko 11: Tarkista edistyminen (uudelleen)

1. Tee kolmas ja viimeinen harjoitustesti. Ota aina hiljainen paikka ja yhdellä istumalla, niin saat aina tarkan kuvan pisteytyksestäsi.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia

2 tl vastaa 1 rkl

2. Pisteytä testi ja analysoi tarkasti tulokset. Onko sinulla kysymyksiä tai aiheita, joissa olet edelleen väärässä? Mikä vie aikasi ja vie enemmän energiaa kuin on tarpeen? Tunne, mikä estää sinua, ja selvitä sitten, miten voit korjata lähestymistapasi.

Ehdotettu aika: 3 tuntia

Viikko 12: Tarkista tarvittaessa

1. Jatka käsitteiden ja strategioiden tarkastelua, joiden parissa haluat työskennellä. Käytä korkealaatuisia käytännön kysymyksiä ja resursseja hioaksesi taitojasi. Älä vain liioittele valmistautumistasi tässä vaiheessa - on OK ottaa aikaa rentoutua ja valmistautua henkisesti testiin!

Ehdotettu aika: 6,5 tuntia (0 tuntia testipäivänä ja edellisenä päivänä)

ACT-opintosuunnitelma #2: 3 kuukauden ohjelma, matala intensiteetti

Tämä on toinen kolmen kuukauden ohjelma, mutta sen intensiteetti on paljon pienempi. Tämän suunnitelman avulla opiskelet yhteensä 40 tuntia, tai vain kolme ja puoli tuntia viikossa. Tällä nopeudella voitat yhteensä 4 pistettä ACT: ssä.

Tämän ACT -aikataulun pitäisi toimia hyvin niille, jotka valmistautuvat lukuvuoden aikana, koska se on kevyempi ja vähemmän vaativa kuin yllä oleva suunnitelma. Kuitenkin, koska opiskelet vain muutamia tunteja viikossa, voit saada vain vähän pisteitä. Siksi valitse tämä suunnitelma vain, jos sinun on saavutettava pieniä voittoja testipäivänä.

body_grammar_dictionary.jpg Kielioppi on keskeinen osa ACT Englishia. Eikä graminivorous ole.

Kuukausi 1: Englannin ja lukemisen perusteet

Ensimmäisen kuukauden aikana tutustut ACT -muotoon ja opit englannin ja lukemisen osioiden perusteet.

Viikko 1: Löydä lähtötasosi

1. Tee virallinen ACT -harjoitustesti ja pisteet se. Tämä viikko ylittää hieman viikoittaisen aikarajasi. Vietät kokeeseen noin 3,5 tuntia ja pisteytykseen puoli tuntia. Muista luoda todelliset testausolosuhteet, jotta saat tarkemman osoittimen siitä, missä pisteytät.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

Viikko 2: Opi ACT -muoto

1. Analysoi perustestisi tulokset. Pisteet eivät kerro kaikkea, mitä sinun tarvitsee tietää ACT -kyvyistäsi, joten käytä aikaa analysoidaksesi harjoitustestisi tuloksia ja nähdäksesi vahvuutesi ja heikkoutesi.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Opi ACT: n muoto. Sinun on ymmärrettävä, miten ACT testaa käsitteitä ja asettaa kysymyksiä voidakseen pärjätä siinä hyvin. Erityisesti sinun pitäisi tietää, mitä ACT: ssä on, mitkä ovat sen aikarajat ja miten se pisteytetään.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

Viikko 3: Keskity englantiin

1. Opi englanninkielinen testimuoto. Ymmärrä, millaisia ​​kohtia näet, miten kieliopilliset kysymykset esitetään ja kuinka monta kysymystä on yhteensä.

Ehdotettu aika: 1 h

2. Tutki kaikkia ACT -kieliopin aiheita ja välimerkkejä. Selvitä tärkeimmät kielioppi- ja retoriset aiheet, jotka todennäköisesti näkyvät ACT: ssä.

parhaat musiikkikoulut Yhdysvalloissa

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Opi ja harjoittele grafiikkakohtainen lukustrategia. Tämä strategia on paras englanninkieliselle osalle. Luet kappaleita kappaleissa ja vastaat jokaisen kappaleen kysymyksiin.

Ehdotettu aika: 1 h

Viikko 4: Siirry lukemiseen

1. Opi lukutestimuoto. Tutustu lukemiesi kohtien tyyppeihin, miltä lukukysymykset näyttävät ja kuinka paljon aikaa sinulla on.

Ehdotettu aika: 1 h

2. Harjoittele lukemisen parasta tekstin lukemisen strategiaa: lue ensin kysymykset ja kuori sitten kohta. Tämä strategia on ihanteellinen ACT: lle, koska se opettaa sinua tunnistamaan oikeat tiedot nopeasti. Harjoittele aina laadukkailla lukukäytännön kysymyksillä.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Muista yleisiä ACT -sanaston sanoja . Luettelossamme on 150 ACT -sanastoa ja niiden merkitykset, joita voit tutkia.

Ehdotettu aika: 1 h

body_math_addition.jpg ACT olettaa, että tiedät matematiikan perusteet, eikä sinun tarvitse laskea sormillasi kaikkeen.

Kuukausi 2: Matematiikan ja tieteen perusteet

Tämä kuukausi keskittyy pääasiassa matematiikan ja luonnontieteiden osioiden perusteisiin.

Viikko 5: Siirry matematiikkaan

1. Opi matematiikan testimuoto. Sinun pitäisi tietää, millaista matematiikkaa kohtaat ACT: ssä, miten kysymykset on muotoiltu ja kuinka paljon aikaa sinulla on kysymykseen.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

2. Käy läpi matematiikan peruskäsitteet. Lue perusoppaamme kokonaislukuihin ja edistynyt opas. Aloita sen jälkeen murto- ja mittasuhteiden perusteiden tarkistaminen.

Ehdotettu aika: 1 h

3. Muista kaikki tärkeät ACT Math -kaavat. Usein ACT Math -ongelma voidaan ratkaista vain kaavalla, joten näiden laskeminen auttaa sinua saamaan erinomaiset matematiikkapisteet.

Ehdotettu aika: 1 h

Viikko 6: Lisätietoja matematiikasta

1. Tarkista algebra. Algebra on avainasemassa ACT Mathissa, joten muista ymmärtää seuraavat käsitteet:
 • Yhden muuttujan yhtälöt
 • Yhtälöjärjestelmät
 • Toiminnot
 • Toiminnot
 • Sanan ongelmat

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

2. Tutki geometrian keskeisiä käsitteitä. Kuten algebrassa, geometrialla on suuri rooli ACT: ssä. Tärkeimmät aiheet, jotka sinun pitäisi tietää, ovat seuraavat:

 • Linjat ja rinteet
 • Pohdintoja, käännöksiä ja kierroksia
 • Viivat ja kulmat
 • Monikulmioita
 • Piirit
 • Kolmioita
 • Avaruusgeometria

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Käy läpi kaikki muut matematiikan aiheet. Esimerkiksi trigonometria on harvemmin testattu, mutta silti tärkeä aihe, joka sinun on tiedettävä ACT: tä varten.

Ehdotettu aika: 30 min

Viikko 7: Vaihda tieteeseen

1. Opi Science -testimuoto. Tiedä millaisia ​​kohtia ja kysymyksiä kohtaat testipäivänä.

Ehdotettu aika: 1 h

2. Harjoittele tieteen parasta jaksonlukustrategiaa: Lue ensin kysymykset ja selaa sitten kohta läpi. Tämä on samanlainen lähestymistapa, jota käytät Lukeminen -osiossa. Muista käyttää korkealaatuisia luonnontieteellisiä käytäntöjä, kun harjoittelet tätä menetelmää.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

3. Tarkista tieteelliset aiheet, jotka sinun on tiedettävä ACT: tä varten. Yleensä et tarvitse erityistietoa menestyäksesi ACT -tieteessä, mutta sinun pitäisi silti tuntea tietyt biologia, kemia, fysiikka ja matematiikan käsitteet.

Ehdotettu aika: 1 h

Viikko 8: Tarkista edistymisesi

1. Tee virallinen harjoitustesti ja pisteet se. Kuten aina, etsi hiljainen paikka testin suorittamiseen ja ota kaikki yhdellä istumalla. Näin näet, kuinka paljon olet parantunut perustestin jälkeen.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

body_chess_strategy.jpg ACT: n voittamisessa on kyse strategioinnista.

Kuukausi 3: Strategiat & Review

Tämän ACT-opintosuunnitelman loppuun saattamiseksi vietät viimeisen kuukauden tärkeimpien testitestistrategioiden oppimisen, edistymisesi tarkistamisen ja edelleen kamppailevien aiheiden tarkastelun.

Viikko 9: Opi strategioita jokaiselle osiolle

1. Harjoittele englantia ja lukustrategioita. Muista ennen kaikkea noudattaa lukemisen #1 kriittistä sääntöä, joka opettaa sinua poistamaan väärät vastausvaihtoehdot.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

2. Harjoittele keskeisiä matematiikan ja tieteen strategioita, kuten numeroiden liittäminen ja vastausten lisääminen. Tieteen osalta harjoittele taulukoiden ja kaavioiden lukemista.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

Viikko 10: Tarkista edistyminen (uudelleen)

1. Tee kolmas ja viimeinen harjoitustesti ja pisteet se. Tämä antaa sinulle viimeisen katsauksen siitä, millaisia ​​heikkouksia sinulla on edelleen ja mitä aiheita tai taitoja sinun pitäisi tarkastella tarkemmin ennen testipäivää.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

Viikko 11: Vahvista heikkouksiasi

1. Poraa kaikki heikot kohdat. Käytä kolmannen harjoitustestisi tuloksia saadaksesi selkeämmän kuvan siitä, millä alueilla sinulla on edelleen ongelmia. Harjoittele sitten näitä virheitäja kokeile strategioita, joiden avulla voit voittaa ne.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia

Viikko 12: Tarkista tarvittaessa

1. Jatka kaikkien vaikeiden käsitteiden, taitojen tai strategioiden poraamista. Varo vain, ettet liioittele sitä. Tämä viikko ei ole vain harjoittelua vaan myös hermojen rauhoittamista. Älä siis opiskele testiä edeltävänä päivänä tai testipäivänä - aivosi arvostavat taukoa!

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia (0 tuntia testipäivänä ja edellisenä päivänä)

body_season_autumn.jpg Kun seuraava suunnitelma on valmis, on kevät!

ACT-opintosuunnitelma #3: 6 kuukauden ohjelma, keskinkertainen

Tarvitsetko lisää opiskeluaikaa? Tämä kuuden kuukauden ACT-aikataulu tarjoaa sinulle rennomman ja tasapainoisemman lähestymistavan testivalmisteluun. Tämän suunnitelman avulla opit yhteensä 150 tuntia, tai kuusi -kuusi ja puoli tuntia viikossa, parantaaksesi yhdistettyjä pisteitäsi jopa 9 pistettä!

Suunnitelma sopii erinomaisesti menestyville oppilaille, jotka haluavat etumatkan ACT-valmisteluun. Ihannetapauksessa otat ensimmäisen ACT: n nuoremman vuoden syksyllä (syyskuussa tai lokakuussa), mikä tarkoittaa, että todennäköisesti opiskelet toisen vuoden loppua ja kesää.

Myös juniorit voivat käyttää tätä suunnitelmaa kevät- tai kesänä. Koska tämän aikataulun avulla voit jakaa valmistelusi useille kuukausille, tunnet olosi vähemmän hukkua kotitehtäviin ja ACT -valmisteluun.

Viikko 1

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

Kuukausi 1

Löydä lähtötasosi


Tee virallinen harjoitustesti (3,5 tuntia)


Pisteet testillä nähdäksesi heikkoutesi (1,5 tuntia)


Opi ACT -muoto (1,5 tuntia)

Ymmärrä rakenne


Opi englanninkielinen testimuoto (3 tuntia)


Opi lukutestimuoto (3 tuntia)

Ymmärrä rakenne


Opi matematiikan testimuoto (3 tuntia)


Opi Science -testimuoto (3 tuntia)

Valitse Passage-Reading strategia


Harjoittele englanninkielistä strategiaa (1,5 tuntia)


Valitse ja harjoittele lukemisen strategiaa lukemiseen (2,5 tuntia)


Valitse ja harjoittele tieteen lukukokemusta (2,5 tuntia)

Kuukausi 2

Opi matematiikan sisältöä


Tarkista matematiikan peruskäsitteet ja kaavat (3 tuntia)


Rakenna algebran säätiö (3 tuntia)

Opi englantia ja lukemista


Käy läpi tärkeimmät englannin kieliopin ja välimerkit (2 tuntia)


Opintojen sanasto (2 tuntia)


Harjoittele luetun ymmärtämistä (2 tuntia)

Lue lisää Matematiikka ja Jotkut Tieteet


Rakenna geometrinen perusta (3 tuntia)


Opi lisää matematiikan aiheita, kuten trig (2 tuntia)


Opi luonnontieteellisiä perusaiheita (1,5 tuntia)

Tarkista edistymisesi


Tee harjoitustesti (3,5 tuntia)


Pisteet, analysoi vastauksesi ja ratkaise vastaamattomat kysymykset uudelleen (3 tuntia)

Kuukausi 3

Opi englantia ja lukustrategioita


Harjoittele väärien vastausten poistamista (3 tuntia)


Harjoittele muita englannin- ja lukustrategioita (3 tuntia)

Opi matematiikan ja luonnontieteiden strategioita


Harjoittele vastausten ja numeroiden liittämistä matematiikkaan (2 tuntia)

Harjoittele kaavioiden ja taulukoiden lukemista tieteelle (2 tuntia)


Harjoittele muita matematiikan ja luonnontieteiden strategioita (2 tuntia)

Katsaus ja harjoittelu


Harjoittele kysymyksiä jokaiselle osiolle, tarkista käsitteet tarpeen mukaan (6,5 tuntia)

Tarkista edistymisesi


Tee harjoitustesti (3,5 tuntia)


Pisteet ja analysoi vastauksesi (3 tuntia)

Kuukausi 4

Tutki esseen muotoa


Opi kirjoitusosion (essee) muoto (2 tuntia)


Harjoittele ajoitettujen esseiden kirjoittamista (4 tuntia)

Katsaus ja harjoittelu


Harjoittele kysymyksiä jokaiselle osiolle, tarkista käsitteet tarpeen mukaan (6,5 tuntia)

katso lukion transkriptio verkossa

Katsaus ja harjoittelu


Harjoittele kysymyksiä jokaiselle osalle, tarkista käsitteet tarpeen mukaan (6 tuntia)

Tarkista edistymisesi


Tee harjoitustesti (3,5 tuntia)


Pisteet ja analysoi vastauksesi (3 tuntia)

Kuukausi 5

Tarkista tarvittavat matematiikan aiheet


Harjoittele kaikkia matematiikan aiheita tai strategioita, joiden kanssa kamppailet edelleen (6,5 tuntia)

Tarkista tarvittavat englanninkieliset aiheet


Harjoittele kaikkia englanninkielisiä aiheita tai strategioita, joiden kanssa kamppailet edelleen (6 tuntia)

Tarkista tarvittavat tieteaiheet


Harjoittele kaikkia tieteen aiheita tai strategioita, joiden kanssa kamppailet edelleen (6 tuntia)

Tarkista tarvittavat lukuteemat


Harjoittele lukemisen aiheita tai strategioita, joiden kanssa kamppailet edelleen (6,5 tuntia)

Kuukausi 6

Tarkista edistymisesi

Sam Houston State University GPA -vaatimukset

Tee harjoitustesti (3,5 tuntia)


Pisteet ja analysoi vastauksesi (3 tuntia)

Tarkista tarvittavat käsitteet


Harjoittele kaikkia englannin, matematiikan, lukemisen tai luonnontieteiden aiheita, joiden kanssa kamppailet edelleen (6 tuntia)

Tarkista tarvittavat käsitteet


Harjoittele kaikkia englannin, matematiikan, lukemisen tai luonnontieteiden aiheita, joiden kanssa kamppailet edelleen (6,5 tuntia)

Valmistele kevyesti ja tarkista


Nollaa kaikki viimeiset aiheet, joita haluat harjoitella, ja lepää ennen testipäivää (6 tuntia)


ACT-opintosuunnitelma #4: 1 kuukauden ohjelma, korkea intensiteetti

Tämä korkean intensiteetin suunnitelma vaatii paljon sitoutumista sen toimimiseksi. Tässä lyhyessä yhden kuukauden ohjelmassa opiskelet yhteensä 40 tuntia, tai 10 tuntia viikossa, saada a enintään 4 pisteen korotus ACT: ssä. Todellisuudessa yksikuukausi ei ole erityisen pitkä aika valmistautua ACT: ään, mutta sinä voi menestyä, jos olet valmis panostamaan ja pitämään kiinni säännöllisestä aikataulusta.

Tämä ACT -opintosuunnitelma toimii parhaiten, jos sinulla ei ole paljon toimintaa tai sitoumuksia ja voit siksi keskittyä ensisijaisesti testin valmisteluun. Jos käytät tätä suunnitelmaa kouluaikana, sinun on haettava opintoaikaa viikon aikana, koska 10 tunnin valmistautuminen joka viikonloppu on melko vaikeaa.

Jos haluat lisää neuvoja ACT: n opiskeluun kuukaudessa, tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme.

Viikko 1: Tutkimusrakenne

1. Ota virallinen harjoitustesti saadaksesi peruspisteet. Etsi hiljainen huone ilman häiriötekijöitä ja käytä aikaa virallisilla aikarajoilla.

Ehdotettu aika: 3,5 tuntia

2. Pisteitä testi ja analysoida tuloksia. Käytä perustason testituloksiasi heikkoutesi määrittämiseen ja etsi virheistäsi malleja.

Ehdotettu aika: 1 h

3. Opi yleinen ACT -testimuoto. Tiedä kuinka kauan testi kestää, mitä se sisältää ja miten se pisteytetään.

Ehdotettu aika: 1,5 tuntia

4. Opi englanninkielinen testimuoto. Opi millaisia ​​kysymyksiä ja kohtia kohtaat testipäivänä.

Ehdotettu aika: 1 h

5. Opi lukutestimuoto. Tutustu erilaisiin lukukohtiin ja kysymysten muotoiluun.

Ehdotettu aika: 1 h

6. Opi matematiikan testimuoto. Tarkista lyhyesti, miten matematiikkaosio on määritetty, millaista matematiikkaa sinun on tiedettävä ja kuinka paljon aikaa sinulla on tähän osioon ja kysymykseen.

Ehdotettu aika: 1 h

7. Opi Science -testimuoto. Käy läpi kuinka pitkä jakso on, millaista tiedettä se testaa ja mitä rooleja ja dataa käytetään.

Ehdotettu aika: 1 h

body_study_write_type.jpg

Viikko 2: Hanki keskeinen sisältö

1. Tarkista tärkeimmät englannin kieliopin aiheet ja välimerkit. Tietäen, mitkä kielioppisäännöt todennäköisimmin testataan, on avain englannin menestymiseen.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

2. Opi ja harjoittele keskeisiä ACT Math -aiheita. Ymmärtää kokonaislukujen perusteet sekä suhteet ja mittasuhteet. Ennen kaikkea, tiedä algebra ja geometria. Näiden alojen erityisiä aiheita ovat seuraavat:

Algebra

 • Yhden muuttujan yhtälöt
 • Yhtälöjärjestelmät
 • Toiminnot
 • Toiminnot
 • Sanan ongelmat
Geometria
 • Linjat ja rinteet
 • Pohdintoja, käännöksiä ja kierroksia
 • Viivat ja kulmat
 • Monikulmioita
 • Piirit
 • Kolmioita
 • Avaruusgeometria

Ehdotettu aika: 5 tuntia

3. Muista tärkeimmät ACT Math -kaavat. Monet kysymykset voidaan ratkaista vain kaavalla, joten kun tiedät nämä takuut, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada korkeat matematiikkapisteet.

Ehdotettu aika: 1 h

4. Harjoittele kaavioiden ja taulukoiden lukemista tieteelle. Ymmärrä, miten tiedot esitetään tässä osiossa ja millaisia ​​kysymyksiä siitä kysytään.

Ehdotettu aika: 2 tuntia

Viikko 3: Strategize ja tarkista edistymisesi

1. Harjoittele englannin, lukemisen ja tieteen kielen lukustrategioita. Paras englanninkielinen käyttö on graf-by-graf-menetelmä. Sekä lukemiselle että tieteelle suosittelen lukemaan ensin kysymykset ja sitten lukemaan kohdan.

Ehdotettu aika: 3 tuntia

2. Opi ja harjoittele keskeisiä strategioita tentin kaikille osille. Tärkeimpiä ovat numeroiden liittäminen ja vastausten lisääminen matematiikkaan ja lukemisen #1 kriittinen sääntö.

Ehdotettu aika: 3 tuntia

3. Suorita ja pisteet harjoitustesti tarkistaaksesi edistymisesi. Käytä testiä nähdäksesi, kuinka paljon olet parantunut lähtötestistäsi, ja etsi heikkouksia, jotka sinun on kohdattava viimeisellä valmisteluviikolla.

Ehdotettu aika: 4 tuntia

Viikko 4: Katsaus ja harjoitus

1. Tarkastele ja harjoittele vaikeita ACT -aiheita ja -strategioita. Tämä on aika nollata heikkoutesi, jotta tunnet itsesi varmemmaksi ja teet vähemmän virheitä testipäivänä. Lisäksi, jos käytät ACT: ää kirjoittamisen kanssa, voit käyttää osan tästä ajasta esseen muodon tarkistamiseen ja vastauskehotusten harjoittamiseen. Älä vain opiskele testiä edeltävänä päivänä tai päivänä - sinun on annettava aivoillesi lepo!

Ehdotettu aika: 10 tuntia (0 tuntia testipäivänä ja edellisenä päivänä)

body_four_paths.jpg Mikä suunnitelma johtaa sinut voittoon?

Yhteenveto: Mikä on paras ACT -opintosuunnitelma sinulle?

Hyvä opintosuunnitelma ACT: lle auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, mutta sopii myös helposti aikatauluihisi, muutoksiin, jotka sopivat opiskelutarpeisiisi, ja antaa sinulle riittävän luottamuksen testipäivänä.

Ennen kuin valitset suunnitelman, muista suorittaa nämä viisi alustavaa vaihetta:

 1. Aseta maalipisteet
 2. Löydä lähtötasosi
 3. Mieti, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava
 4. Valitse itsellesi sopiva testipäivä
 5. Kerää korkealaatuisia ACT-oppimateriaaleja

Lopuksi, tässä on muutamia tärkeitä kohtia, jotka tulee muistaa, kun mietit, minkä tyyppinen ACT -aikataulu voisi toimia parhaiten sinulle:

Muista sitoumuksesi. Älä valitse opintosuunnitelmaa tai testipäivää, joka häiritsee kaikkia tärkeitä velvoitteita tai toimintoja elämässäsi. Sinulla pitäisi olla riittävästi aikaa ACT -valmisteluun, joten valitse testipäivä, jonka ympärillä tapahtuu vähemmän.

Etsi rutiini. Saat kaiken irti ACT -opintosuunnitelmasta noudattamalla rutiinia. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi yrittää valmistautua samoina päivinä ja samaan aikaan joka viikko. Sinä puolestaan ​​lykkäät harvemmin etkä unohda opiskella.

Mukauta aikataulusi. ACT -opintosuunnitelman tulisi aina sopeutua tarpeisiisi, joten voit vapaasti muuttaa suunnitelmiamme antaa enemmän tai vähemmän aikaa tietyille aiheille. Vältä vain tärkeiden käsitteiden tai strategioiden ohittamista kokonaan!

Ole itsevarma. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, pysy rauhallisena ja mene testiin optimistisesti. Niin kauan kuin olet noudattanut ACT -opintosuunnitelmaasi ja kohdentanut heikkoutesi, saat varmasti hyvän ACT -pisteet!

Onnea ACT -opintoihisi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.