Kuinka tulla terapeutiksi: 6 seurattavaa vaihetta

feature_career

Oletko kiinnostunut siitä, miten sinusta tulee terapeutti? Monentyyppisten terapeuttien kysyntä on nousussa, joten se on loistava kenttä liittyä. On kuitenkin tärkeää tietää, mihin olet ryhtymässä, ennen kuin aloitat terapiauran. Millaisia ​​terapiatutkimuksia on olemassa? Mitä tutkintoa tarvitset tullaksesi terapeutiksi? Kauanko terapeutiksi ryhtyminen kestää? Vastaamme kaikkiin näihin ja moniin muihin kysymyksiin tässä syvällisessä oppaassa siitä, kuinka tulla lisensoiduksi terapeutiksi.

Millaisia ​​terapeutteja on olemassa?

Kun joku kertoo sinulle, että hän on terapeutti tai haluaa tulla terapeutiksi, se voi tarkoittaa monia eri asioita, koska terapeutteja on monenlaisia. Alla on erilaisia ​​nimikkeitä, joita terapeutit voivat saada, riippuen ansaitsemastasi asteesta ja työstä, johon he keskittyvät.Lisensoitu luovan taiteen terapeutti (LCAT)

 • Onko sinulla maisteri taideterapiassa, musiikkiterapiassa tai vastaavalla alalla. Jokaisella osavaltiolla on lisävaatimuksia kokeille/koulutukselle, jotka niiden on myös suoritettava.

Lisensoitu kliininen sosiaalityöntekijä (LCSW)

 • Usein kutsutaan 'sosiaalityöntekijöiksi', heillä on vähintään maisterin tutkinto sosiaalityöstä ja satoja tunteja valvottua työtä.

Lisensoitu ammatillinen neuvonantaja (LPC) tai lisensoitu mielenterveysneuvoja (LMHC)

 • Sinulla on vähintään maisterin tutkinto ja valtion sertifikaatti. Toisin kuin LCSW, nämä terapeutit voivat suorittaa arviointeja, kuten Wechslerin älykkyysasteikon lapsille, tunnistaakseen lapsen mahdollisesti kohtaaman kehitysvamman.

Lisensoitu koulupsykologi (LSP)

 • Sinulla on koulutusspesialistin tutkinto koulupsykologiassa, läpäissyt valtion koulupsykologian kokeen (yleisin on NASP -testi) ja hankkinut ammatillisen opettajan lisenssin (PEL), jossa on koulupsykologian hyväksyntä. Työskentelee yleensä kouluissa.

Toimintaterapeutti

 • Paranna elämänlaatua työskentelemällä potilaiden kanssa, joilla on vakavia sairauksia ja/tai vammoja. Sinulla on maisterin tai tohtorin tutkinto toimintaterapiasta sekä lisäkoulutus ja kokeet.

Psykiatri

 • Lääkärit, joilla on MD- tai DO -tutkinto. He ovat ainoat terapeutit, jotka voivat määrätä potilaille lääkkeitä.

Psykologi

 • Sinulla on tohtori tai PsyD psykologiassa tai vastaavalla alalla. He osallistuvat yleensä puheterapiaan keskustelemalla potilaiden kanssa ongelmista ja mahdollisista hoitopolkuista auttaakseen heitä voittamaan mielenterveysongelmat, joiden kanssa he kamppailevat.

Kuten näette, 'terapeutti' on hyvin laaja termi, ja monet työpaikat kuuluvat tämän sateenvarjon alle. Perustavanlaatuisimpana erona toimintaterapeutit keskittyvät ihmisten kehoihin, kun taas muut terapeutit keskittyvät potilaiden mieleen.

Psykiatrit ja psykologit tarvitsevat eniten koulutusta, vähintään neljä vuotta yliopiston valmistumisen jälkeen. Useimmat muut terapeutit tarvitsevat vain 2-3 vuotta jatko-opintoja.

Jos haluat olla lisensoitu terapeutti, sinun on melkein aina hankittava maisterin tutkinto; poikamies ei leikkaa sitä. Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka tulla terapeutiksi ilman tutkintoa, tiedä, että ilman lisenssiä (jota et voi saada ilman tutkintoa), useimmat valtiot eivät salli sinun kutsua itseäsi terapeutiksi, et voi työskennellä terapeutina vakiintuneessa hoitotoimistossa, ja useimmat vakuutustoimistot eivät kata palveluitasi. Joten vaikka lisensiointi vaatii paljon aikaa ja rahaa, se on välttämätöntä, jos haluat olla terapeutti.

Terapeuttina sinulla voi olla yleinen käytäntö tai erikoistua yhteen tai useampaan alueeseen. Voit saada yleisen tutkinnon, kuten maisterin neuvonnassa, tai tarkemman tutkinnon, kuten maisterin päihteiden neuvonnassa tai maisterin perhe- ja avioliittoneuvonnassa. Terapeutit voivat erikoistua monille aloille, mukaan lukien:

 • Riippuvuus
 • Ikääntyminen
 • Ahdistus
 • Lapsuuden/nuoruuden ongelmat
 • Masennus
 • Syömishäiriöt
 • Suru
 • Perhe
 • Avioliitto
 • Mielisairaus
 • Monikulttuuriset kysymykset
 • Seksi
 • Stressi
 • Urheilu
 • Trauma
 • Työn ja elämän tasapaino

body_therapist

Terapeuttien palkka- ja työnäkymät

Kuinka paljon terapeutti ansaitsee, ja onko sinulle avoimia työpaikkoja valmistumiseen mennessä? Nämä tiedot, jotka ovat peräisin Yhdysvaltain työtilastotoimistosta, osoittavat erilaisten terapeuttien mediaanipalkan ja -näkymät seuraavan vuosikymmenen aikana.

Työnimike Keskipalkka (2019) Job Outlook (2019-29)
Avioliitto- ja perheterapeutti 49 610 dollaria 22%
Toimintaterapeutti 84 950 dollaria 16%
Psykologi 80 370 dollaria 3%
Koulu- ja uraneuvoja 57 040 dollaria 8%
Sosiaalityöntekijä 50 470 dollaria 13%
Päihteiden väärinkäyttö, käyttäytymishäiriö ja mielenterveysneuvoja 46 240 dollaria 25%

Kuten näet kaaviosta, terapeutin keskipalkassa on suuri vaihtelu. Ne, joilla on paljon koulutusta, kuten psykologi, voivat odottaa ansaitsevansa yli 80 000 dollaria vuodessa, kun taas sosiaalityöntekijät ja neuvonantajat tekevät lähempänä 50 000 dollaria vuodessa. Kuitenkin monenlaisten terapeuttien kysyntä on nousussa. Kaikkien uran keskimääräinen kasvu on noin 3-5%, ja monet näistä hoitopaikoista ovat selvästi sen yläpuolella. Joten vaikka et tekisi pankkia, voit odottaa paljon työmahdollisuuksia, jos sinusta tulee terapeutti.

6 vaihetta terapeutiksi

Kauanko terapeutiksi ryhtyminen kestää? Ja mitä tutkintoa tarvitset tullaksesi terapeutiksi? Tässä osiossa jaamme kaikki keskeiset askeleet terapeutin ammattiin.

#1: Excel lukiossa

Sinun ei tarvitse tietää, että haluat olla terapeutti lukion aikana, mutta jos olet lukio -opiskelija, joka on päättänyt, että terapia -ura on tavoitteesi, on monia asioita, joita voit tehdä juuri nyt saadaksesi sinut vahvimpaan mahdolliseen asemaan tiellä.

Ota ensin oikea lukion luokat . Ei ole joukkoa lukion kursseja, jotka ovat erityisesti parhaita tuleville terapeuteille, muttamissä et todellakaan voi mennä vikaan, on psykologia (AP -psykologia tai tavallinen taso).Muut luokat, joista todennäköisesti löydät apua, ovat sosiologian, ihmisen käyttäytymisen, biologian, anatomian, kemian ja tilastojen luokat. Koska terapeutit viettävät paljon aikaa puhumalla potilaiden kanssa, puhe- tai viestintäkurssit voivat myös olla erittäin hyödyllisiä. Varmista yleensä, että täytät kaikki lukion valmistumisvaatimukset.

Kun olet asettanut luokkasi aikataulun, pyri niihin vahviin arvosanoihin. A korkea GPA parantaa mahdollisuuksiasi päästä unelmiesi kouluun. Samoin pyri korkeisiin pisteisiin SAT: ssa tai ACT: ssä. Ihannetapauksessa sinä ota ensimmäinen SAT tai TOIMIA nuoremman vuoden alussa. Tämän pitäisi antaa sinulle riittävästi aikaa testin suorittamiseen uudelleen keväällä ja mahdollisesti kolmannen kerran kesän aikana ennen tai syksyllä. Lisää vinkkejä tavoitteen asettamiseen löydät oppaistamme mikä loistava SAT / ACT -pisteet ovat .

Tänä aikana voit myös haluta aloittaa vapaaehtoistyön saadaksesi maun siitä, millainen terapeutti olisi.Joskus vapaaehtoistyömahdollisuuksia lukiolaisille voidaan rajoittaa, mutta tarkista paikalliset hoitokodit, sairaalat , ruokapankit ja vastaavat paikat. Kaikki, mikä saa sinut puhumaan ja auttamaan ihmisiä, on mahtavia ensimmäisiä kokemuksia, kun aloitat polun kohti terapeuttia.

Älä myöskään huolestu, jos et vielä tiedä tarkkaa terapeutin tyyppiä, josta haluat tulla. Sinulla on vielä useita vuosia aikaa päättää tämä, ja paras tapa tehdä oikea valinta on saada paljon erilaisia ​​kokemuksia ja nähdä, mikä houkuttelee sinua eniten.

#2: Kehitä keskittymistäsi yliopistossa

Tässä vaiheessa polullasi siitä, miten sinusta tulee terapeutti, tässä alat alkaa ajatella enemmän tietyntyyppisestä terapeutista, josta haluat tulla, vaikka sinun ei todellakaan tarvitse päättää heti. Mitä tutkintoa tarvitset tullaksesi terapeutiksi? Pääaineesi yliopiston aikana riippuu osittain siitä, minkä tyyppiseen terapiaan haluat mennä. Jokaiselle pyrkivälle terapeutille ilmeisin valinta on pääaineena psykologia. Psykologian tutkinto on vankka vaihtoehto riippumatta siitä, millaisesta erityisterapeutista haluat tulla.

chicagon yliopisto keskim

On kuitenkin myös monia muita vaihtoehtoja. Jos haluat olla psykiatri, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, biologian tai ihmisen anatomian tutkinnon suorittaminen on hyvä valinta. Voit myös olla pääaineena eri alalla, kuten sosiologiassa, sosiaalityössä jne. Ei ole perustutkintoa, joka sinun on hankittava voidaksesi tulla terapeutiksi, ja monet maisteriohjelmat ottavat vastaan ​​opiskelijoita monista eri perustutkintoa suorittavista pääaineista. Yleisin edellytys on tilastotieteen kurssi, joten varmista, että otat vähintään yhden yliopistosta. Kirjoitukset, viestintä, psykologia jne. Auttavat sinua olemaan mahdollisimman valmistautunut ennen jatkotyön aloittamista. Mitä tahansa päätätkin opiskella, pidä arvosanasi yllä. Monet terapeuttien jatko -ohjelmat edellyttävät vähintään 2,75 tai 3,0 GPA: ta.

Yliopistossa on muita asioita, joihin sinun on keskityttävä paitsi luokkasi. Tämä on erinomainen aika harjoitteluun tai terapiaan liittyvään vapaaehtoistyöhön. Yliopisto -opiskelijana sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja kuin lukion opiskelijoilla, varsinkin kun olet 18 -vuotias tai vanhempi (monet paikat eivät hyväksy vapaaehtoisia tai alle 18 -vuotiaita työntekijöitä). Voit vapaaehtoisesti käyttää hyväksikäytön vihjelinjaa, auttaa äskettäisiä maahanmuuttajia asettumaan uuteen kotiinsa, avustaa eläkeläisiä asioissa jne. -erityinen aste.

Nämä kokemukset antavat sinulle myös mahdollisuuden aloittaa uraideoidesi jalostaminen ja päättää, millaiseksi terapeutiksi haluat tulla. Jotta saisit mahdollisimman täydellisen kuvan, suosittelemme vapaaehtoistyötä/työskentelyä monien eri ikäryhmien kanssa ja monissa eri tilanteissa, jotta tiedät, mikä houkuttelee sinua eniten.

Useimmat terapian jatko -ohjelmat edellyttävät myös kahta suosituskirjettä, joten yliopiston aikana on myös tärkeää kehittää suhteita professoreihin. Psykologian professoreiden suosituskirjeitä pidetään vahvimpina, mutta jokainen professori, joka voi kirjoittaa sinulle hehkuvan suosituskirjeen, on bonus tutkinto -sovelluksillesi.

ominaisuus-online-luokka-tietokone-opiskelija-opiskelu

#3: Valitse haluamasi tutkinto ja hae kouluun

Ylioppilasvuoden syksyllä (jos päätät osallistua korkeakouluun heti yliopiston jälkeen), alat hakea grad -ohjelmiin. Tämä tarkoittaa, että haluat saada melko vankan käsityksen siitä, minkä tyyppisestä terapian grad -ohjelmasta olet kiinnostunut, onko se sosiaalityön maisteri tai neuvonta, psykologian tohtori, lääketieteen tohtorin tutkinto, jotta voit tulla psykiatriksi jne.

Jos olet edelleen epävarma, käytä kesää nuorempien ja vanhempien opiskeluvuosien välillä saadaksesi mahdollisimman paljon kokemusta. Voit kokeilla työn varjostus erilaiset terapeutit, vapaaehtoistyö eri paikoissa, harjoittelupaikat jne. Jo pelkästään tiedottaminen haastatteluun erilaisten terapeuttien kanssa voi auttaa sinua vahvistamaan urasuunnitelmasi itsellesi.

Grad -kouluun hakeminen on paljon kuin korkeakouluun hakeminen: sinun on lähetettävä transkriptiot, suosituskirjeet, henkilökohtainen lausunto ja mahdollisesti GRE -pisteet. Henkilökohtaisessa lausunnossasi keskustelet todennäköisesti siitä, miksi olet kiinnostunut tulemaan terapeutiksi ja mitkä ovat uratavoitteesi. Vaikka aiot osallistua avoimempaan ohjelmaan (kuten yleiseen neuvonantajaohjelmaan, toisin kuin avioliitto- ja terapianeuvontaohjelmaan), sinulla pitäisi olla vahva käsitys siitä, millaista hoitotyötä haluat tehdä. On yleistä (ja odotettua), että tämä urapolku muuttuu jonkin verran kouluaikana, mutta Suunnitelman tekeminen juuri nyt osoittaa, että otat terapian vakavasti ja olet harkinnut sitä paljon.

#4: Suorita Grad School

Kun olet hyväksytty, olet jatko -ohjelmassa useita vuosia. Monet ohjelmat sisältävät harjoittelujaksoja tai työkokemuksia, joten ne ovat pidempiä kuin tavalliset kaksivuotiset maisteriohjelmat. Tässä on kaavio siitä, kuinka kauan voit odottaa erilaisia ​​ohjelmia terapian opiskelijoille (vaikka niitä voi olla jonkin verran).

Ammatti

Vuosia jatko -ohjelman suorittamiseen

Neuvonantaja

2 vuotta

Koulu- ja uraneuvoja

3+ vuotta (riippuen siitä, saatko tohtorin vai ei)

Sosiaalityöntekijä

kuinka monta litraa on 1 gallona

2 vuotta

Toimintaterapeutti

2-3 vuotta

Psykologi

5-7 vuotta tohtorin suorittamiseen

Psykiatri

4 vuotta koulu + 4 vuotta residenssi

Jotkut ohjelmat ovat vuotta tai puoli vuotta pidempiä kuin edellä mainitut ajat; tämä johtuu siitä, että ne sisältävät harjoittelun tai työharjoittelun osana tutkintovaatimusta. Tämä on osa lisensoidun terapeutin valmistumisprosessia (ks. Vaihe 5), joten se ei itse asiassa pidennä terapeuttiksi tulemisen aikaa. Sen sijaan saat vain tutkintosi hieman kauempana linjasta.

Tutkijakoulu on suuri sitoumus, ja se vie todennäköisesti suurimman osan ajastasi. Ohjelma sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää menestyäksesi terapeutiksi, joten niin kauan kuin suoritat vaaditut luokat, saat niistä hyviä arvosanoja ja suoritat kaikki työkokemukset tai koulutukset, joita tarvitset valmistuaksesi, teet kaiken tarvittavan tässä vaiheessa.

#5: Suorita harjoittelu ja koulutus

Joko tutkinto -ohjelman aikana tai heti valmistumisen jälkeen, sinun on suoritettava harjoittelujaksot tai harjoitustunnit, jotta voit saada lisenssin. Tuntien määrä, jotka sinun on suoritettava, ja se, mitä sinun on tehtävä niiden aikana, vaihtelee sen mukaan, missä ohjelmassa olet, missä koulussa käyt ja missä osavaltiossa haluat saada lisenssin.

(Huomautus: Jos aiot ryhtyä psykologiksi tai psykiatriksi, aikataulu näyttää erilaiselta. Psykiatrit saavat käytännön kokemuksen asuinpaikkansa aikana, joka kestää useita vuosia ja tapahtuu heti valmistumisen jälkeen. Psykologit käyttävät yleensä valvottua harjoitella tohtori-/psyD -ohjelman aikana tai sen jälkeen.)

Ohjelmasi ja omien etujesi mukaan voit täyttää tämän vaatimuksen koulussa, sairaalassa, hoitokodissa, yksityisessä terapeutissa tai yhdistelmässä. Jotkut suorittavat koko vaatimuksen yhdessä paikassa, kun taas toiset liikkuvat yhden tai useamman kerran saadakseen laajemman kokemuksen.

Tutkinto -ohjelma auttaa sinua tietämään, mitä sinun on tehtävä tämän vaatimuksen täyttämiseksi. Useimmat ohjelmat luettelevat nämä vaatimukset verkkosivustollaan, jotta voit saada käsityksen siitä, mitä kouluja olet kiinnostunut. Tässä on joitain esimerkkejä:

Koulun nimi

Ohjelmoida

Käytännön vaatimus

UT Austin

Sosiaalityön maisteri

college -haastattelukysymykset, joissa on parhaat vastaukset

1020 tuntia

DePaulin yliopisto

Maisteri mielenterveysneuvonnassa

1 vuoden ammatillinen harjoittelu

Bostonin yliopisto

Työterapian tohtori

24 viikkoa kokopäiväistä kliinistä harjoittelua

Odota, että tämän vaiheen suorittaminen kestää useita kuukausia tai vuoden. Tämä on usein useimpien ihmisten suosikki osa terapeutiksi ryhtymistä, koska he todella työskentelevät ihmisten kanssa ja tekevät työtä, jota varten he ovat opiskelleet.

#6: Hanki lisenssi

Kun olet suorittanut kaikki koulutus- ja harjoitusvaatimukset, olet vihdoin viimeisessä vaiheessa! Nyt sinulla on oikeus saada lisenssi. Lisenssivaatimukset vaihtelevat osavaltion ja ohjelman mukaan, mutta sinun on usein suoritettava tentti (tämä voidaan tehdä ennen käytännön työtä, sen aikana tai sen jälkeen). Eri valtioissa on toisinaan erilaiset koevaatimukset, joten sinun on tiedettävä, missä haluat harjoittaa terapeuttina, ennen kuin valitset tentin. Useimmat jatko -ohjelmat ovat valmistelleet sinut hyvin tenttiin, mutta haluat todennäköisesti suorittaa lisäopintoja useita viikkoja ennen testiä, jotta saat parhaan mahdollisuuden sen läpäisemiseen.

Tentit ovat enimmäkseen monivalintakokeita, vaikka joillakin voi olla lyhyt vastaus, käytännön tai suullisia kysymyksiä osana prosessia. Odottaa, että käytät kokeen suorittamiseen noin 300 dollaria.

Tutkijakoulusi auttaa sinua päättämään, mikä tentti suoritetaan, ja muut paperityöt, joita tarvitset lupavaatimusten täyttämiseen. Tulosten saaminen kestää usein useita viikkoja ja lisenssin käsittely kestää useita viikkoja, mutta kun se on valmis, voit aloittaa työskentelyn lisensoituna terapeutina!

body_awardribbon

Yhteenveto: Kuinka tulla terapeutiksi

Jos olet kiinnostunut siitä, miten sinusta tulee terapeutti, se voi sisältää erilaisia ​​ura -alueita, kuten sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti, psykologi ja paljon muuta. Kaikki terapia -urat vaativat kuitenkin samanlaisia ​​vaiheita, ennen kuin voit aloittaa työskentelyn lisensoituna terapeutina. Kauanko terapeutiksi ryhtyminen kestää? Tämä riippuu suuresti siitä, minkä tyyppisestä terapeutista haluat tulla, mutta joka tapauksessa sinun on saatava jatkotutkinto, joka kestää vähintään kaksi vuotta. Tarvitset myös käytännön kokemusta ja läpäiset kokeen ennen kuin voit hankkia lisenssin ja aloittaa harjoittelun. Tässä on kuusi vaihetta terapeutin ammattiin:

1.Excel lukiossa 2.Kehitä keskittymisesi korkeakoulussa 3.Valitse haluamasi jatkotutkinto ja hae kouluihin 4.Täydellinen korkeakoulu 5.Täydellinen harjoittelu ja koulutus 6.Hanki lisenssi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.